Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a CD (215 db)

Letöltöttem a need for speed most wanted-et feltelepítettem, van virtual clone driverem meg daemon tools de akármeikkel olvastatom be mind2 azt írja, hogy kell a cd valami tanács?

Legjobb válasz: Mármint a játék írja ki, hogy kell cd? Mert akkor meg kell crackelni az indító speed.exe-t. Írd fölül az eredetit egy crackelttel.

Mármint a játék írja ki, hogy kell cd? Mert akkor meg kell crackelni az indító speed.exe-t. Írd fölül az eredetit egy crackelttel.
Ha mar illegalisan toltesz le, legalabb az info fajlt elolvashatnad. A most wanted nem kedveli a mountolgatast, ezert kell melle megvalami...
Vedd meg.
Crack mappa nincs hozzá?

Sims 3 world adventures-t daemon tools lite-tal telepítettem, de nem megy a játék, mindig kiírja, hogy kell a cd. Mit csinálok rosszul?

A crack fájl tartalmát bemásoltam a C f?területen lév? Bin mappába. Lehet ez volt rossz?

Legjobb válasz: NFO vagy readme text írja hova másold. vagy no CD crak-t szedj le.

NFO vagy readme text írja hova másold. vagy no CD crak-t szedj le.

Hogy kell, , hallgatható´´ cd-t csinálni gépről, hogy tudjam hallgatni a Hifimen? Mivel kiirtam a számokat a cd-re és mikor berakom nem észeleli a cd-t, kiírja hogy no disk. Mit tudok tenni?

El?re is köszönöm! Fontos lenne.

Legjobb válasz: ha nem tudja az mp3-akat olvasni, akkor Audio CD-ként kell kiírni. Akkor lényegesebben kevesebb adatot tudsz rá kiírni, pl egy 80perces CD-re ugye 80percnyit. Szal ne adatCD-ként írd, hanem Audio Cd-ként.

ha nem tudja az mp3-akat olvasni, akkor Audio CD-ként kell kiírni. Akkor lényegesebben kevesebb adatot tudsz rá kiírni, pl egy 80perces CD-re ugye 80percnyit. Szal ne adatCD-ként írd, hanem Audio Cd-ként.
A kérdező hozzászólása: És azt hogy kell csinálni? Nem csináltam még ezelött. Kérlek segits. :)
A kérdező hozzászólása: Valamilyen Blank CD-t kér... az Mi ?
A legegyszerûbb: letöltöd a "CD Burner XP Pro" nevû progit. Ingyenes, guglizz rá. Elindítod, és az "Audió CD írása" menüt válaszod.
A kérdező hozzászólása: Megáll az eszem... Bármilyen CD-t rakok, be azt kéri hogy Blank CD-t rakjak be neki, és mindig kidobja magából a CD-t...
Teljesen üres, írható CD-re mondja ezt?
A kérdező hozzászólása: Utolsó elötti komment ! Letöltöttem a programmot és megcsináltam az irást, és nem történt semmi, a cd üres, de azt irja az ablak hogy elkészült az irás.
Ha üres a cd, akkor rossz az íród! Egy ismerõsömnek volt pont ugyanez, hogy kiírta a nero, hogy a cd írása sikeres, és teljesen üres maradt a cd.


Hogyan kell a Sims 2 kiegészítőit berakni Total Commander-be? És mit kell csinálni, hogy ne kérje a CD-t?

Én megpróbáltam.Mindent húzkodtam jobbra-balra, ahyog azt valahol olvastam. De nem sikerült a nagy akció.És mit kell csinálni?

Legjobb válasz: mit akarsz te berakni és miért? nem nagyon értem. kiegészítõket is telepíteni kell, nem kell sehova sem húzgálni:D a végén meg crackelni kell hogy ne kérje a cd-t.

mit akarsz te berakni és miért? nem nagyon értem. kiegészítõket is telepíteni kell, nem kell sehova sem húzgálni:D a végén meg crackelni kell hogy ne kérje a cd-t.
Nem arra gondolsz, hogy Deamon Toolsal be kell olvastatni? és aztán meg kell creackelni ------> http://kekhalal.extra.hu/?q=node/161 itt van, hogyan kell használni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!De olyanról hallottam, hogy Be kell rakni Total commander-be, és ott 2 fájlt kicserélni v valami ilyesmi!

Amikor telepítek a Sims 2 höz egy kieg. Et a Házi kedvenceket akkor hogy kell a 2. cd-t elinditani?

mert elinditottam a CD2 mappába a RunGame.exe fájlt de semmit se csinál! Segítsetek légyszives!!

Legjobb válasz: Ha deamon toolsba van az elsõ cd képe akkor értelemszerûen oda, viszont ha csak setuppal indítottad akkor a felugró ablakban kijelölöd hol található a cd2. Ha semmi se segít akkor átkonvertálod a két cd-t isoba.

Ha deamon toolsba van az elsõ cd képe akkor értelemszerûen oda, viszont ha csak setuppal indítottad akkor a felugró ablakban kijelölöd hol található a cd2. Ha semmi se segít akkor átkonvertálod a két cd-t isoba.

Hogyan kell kiírni cd-re a Windows 7-et? (sürgős)

Milyen sebességgel?stb

Legjobb válasz: cd-re? sehogy

cd-re? sehogy
Úgy mint bármi mást...csak ha lehet DVD-re.
De ha sikerül CD-re, kérlek csinálj róla "howto"-t ;)

Hogyan kell a "Windows Media Player"-en CD-re zeneszámokat rámásolni?

Kérem, csak azok válaszoljanak(egy kezdőnek), akik részletesen leirják, lépésről lépésre a folyamatot.Annál is inkább, mivel a letöltött zenék - ugy tudom - utólag már nem módosithatók. A lemezen az alábbiak olvashatók: CD-R 700MB UP TO 52x multispeed, CD-recordable

Legjobb válasz: Üdv:) Media player -felsõ menü hang lemez írása a bal oldali ablakba kell bele húzni a kívánt zenéket amiket ki akarunk írni De nero val egyszerûbb Vagy :) Audio CD Maker http://letoltes.prim.hu/program/59077/

Üdv:) Media player -felsõ menü hang lemez írása a bal oldali ablakba kell bele húzni a kívánt zenéket amiket ki akarunk írni De nero val egyszerûbb Vagy :) Audio CD Maker http://letoltes.prim.hu/program/59077/

Hogyan kell zenei cd-t (. cda) lementeni a gépre, és hogyan kell azt megírni üres cd-re? Kezdő felnőtt vagyok!

Legjobb válasz: ha meg akarod a gépen tartani, akkor talán a legjobb ha mp3-á átalakítod pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/xrecode-v2-59--magyar--.. kiírni meg vmi író progival lehet pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html vagy az utóbbi progival képfájlként egybõl másolhatod is. Na mennyivel lettél okosabb???

ha meg akarod a gépen tartani, akkor talán a legjobb ha mp3-á átalakítod pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/xrecode-v2-59--magyar--.. kiírni meg vmi író progival lehet pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html vagy az utóbbi progival képfájlként egybõl másolhatod is. Na mennyivel lettél okosabb???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem sokkal lettem okosabb. :)

Hogy kell a képeket kimásolni a számítógépről a cd-re?

nem nagyon értek hozzá szal lécci részletesen írjátok le:)

Legjobb válasz: Kell hozzá egy cd/dvd író program.Ajánlom ezt,mert ingyenes,és mert kezdõk is könnyedén boldogulnak vele: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio..

Kell hozzá egy cd/dvd író program.Ajánlom ezt, mert ingyenes, és mert kezdõk is könnyedén boldogulnak vele: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio..
A kérdező hozzászólása: de szreintem van csak nem tudom használni..:S:( nem szeretnék letölteni semmit mert nincs annyira hely
Tudni kellene, hogy melyik van.Nézz körül a programok között.Olyat keress pl, hogy nero smartstart
A kérdező hozzászólása: nero startsmart-om van:D dejóóó:_D és tudsz akkor segíteni?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!