Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell a CD (203 db)

Letöltöttem a need for speed most wanted-et feltelepítettem, van virtual clone driverem meg daemon tools de akármeikkel olvastatom be mind2 azt írja, hogy kell a cd valami tanács?

Legjobb válasz: Mármint a játék írja ki, hogy kell cd? Mert akkor meg kell crackelni az indító speed.exe-t. Írd fölül az eredetit egy crackelttel.

Mármint a játék írja ki, hogy kell cd? Mert akkor meg kell crackelni az indító speed.exe-t. Írd fölül az eredetit egy crackelttel.
Ha mar illegalisan toltesz le, legalabb az info fajlt elolvashatnad. A most wanted nem kedveli a mountolgatast, ezert kell melle megvalami...
Vedd meg.
Crack mappa nincs hozzá?

Sims 3 world adventures-t daemon tools lite-tal telepítettem, de nem megy a játék, mindig kiírja, hogy kell a cd. Mit csinálok rosszul?

A crack fájl tartalmát bemásoltam a C f?területen lév? Bin mappába. Lehet ez volt rossz?

Legjobb válasz: NFO vagy readme text írja hova másold. vagy no CD crak-t szedj le.

NFO vagy readme text írja hova másold. vagy no CD crak-t szedj le.

Hogy kell, , hallgatható´´ cd-t csinálni gépről, hogy tudjam hallgatni a Hifimen? Mivel kiirtam a számokat a cd-re és mikor berakom nem észeleli a cd-t, kiírja hogy no disk. Mit tudok tenni?

El?re is köszönöm! Fontos lenne.

Legjobb válasz: ha nem tudja az mp3-akat olvasni, akkor Audio CD-ként kell kiírni. Akkor lényegesebben kevesebb adatot tudsz rá kiírni, pl egy 80perces CD-re ugye 80percnyit. Szal ne adatCD-ként írd, hanem Audio Cd-ként.

ha nem tudja az mp3-akat olvasni, akkor Audio CD-ként kell kiírni. Akkor lényegesebben kevesebb adatot tudsz rá kiírni, pl egy 80perces CD-re ugye 80percnyit. Szal ne adatCD-ként írd, hanem Audio Cd-ként.
A kérdező hozzászólása: És azt hogy kell csinálni? Nem csináltam még ezelött. Kérlek segits. :)
A kérdező hozzászólása: Valamilyen Blank CD-t kér... az Mi ?
A legegyszerûbb: letöltöd a "CD Burner XP Pro" nevû progit. Ingyenes, guglizz rá. Elindítod, és az "Audió CD írása" menüt válaszod.
A kérdező hozzászólása: Megáll az eszem... Bármilyen CD-t rakok, be azt kéri hogy Blank CD-t rakjak be neki, és mindig kidobja magából a CD-t...
Teljesen üres, írható CD-re mondja ezt?
A kérdező hozzászólása: Utolsó elötti komment ! Letöltöttem a programmot és megcsináltam az irást, és nem történt semmi, a cd üres, de azt irja az ablak hogy elkészült az irás.
Ha üres a cd, akkor rossz az íród! Egy ismerõsömnek volt pont ugyanez, hogy kiírta a nero, hogy a cd írása sikeres, és teljesen üres maradt a cd.


Hogyan kell a Sims 2 kiegészítőit berakni Total Commander-be? És mit kell csinálni, hogy ne kérje a CD-t?

Én megpróbáltam.Mindent húzkodtam jobbra-balra, ahyog azt valahol olvastam. De nem sikerült a nagy akció.És mit kell csinálni?

Legjobb válasz: mit akarsz te berakni és miért? nem nagyon értem. kiegészítõket is telepíteni kell, nem kell sehova sem húzgálni:D a végén meg crackelni kell hogy ne kérje a cd-t.

mit akarsz te berakni és miért? nem nagyon értem. kiegészítõket is telepíteni kell, nem kell sehova sem húzgálni:D a végén meg crackelni kell hogy ne kérje a cd-t.
Nem arra gondolsz, hogy Deamon Toolsal be kell olvastatni? és aztán meg kell creackelni ------> http://kekhalal.extra.hu/?q=node/161 itt van, hogyan kell használni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!De olyanról hallottam, hogy Be kell rakni Total commander-be, és ott 2 fájlt kicserélni v valami ilyesmi!

Amikor telepítek a Sims 2 höz egy kieg. Et a Házi kedvenceket akkor hogy kell a 2. cd-t elinditani?

mert elinditottam a CD2 mappába a RunGame.exe fájlt de semmit se csinál! Segítsetek légyszives!!

Legjobb válasz: Ha deamon toolsba van az elsõ cd képe akkor értelemszerûen oda, viszont ha csak setuppal indítottad akkor a felugró ablakban kijelölöd hol található a cd2. Ha semmi se segít akkor átkonvertálod a két cd-t isoba.

Ha deamon toolsba van az elsõ cd képe akkor értelemszerûen oda, viszont ha csak setuppal indítottad akkor a felugró ablakban kijelölöd hol található a cd2. Ha semmi se segít akkor átkonvertálod a két cd-t isoba.

Hogyan kell kiírni cd-re a Windows 7-et? (sürgős)

Milyen sebességgel?stb

Legjobb válasz: cd-re? sehogy

cd-re? sehogy
Úgy mint bármi mást...csak ha lehet DVD-re.
De ha sikerül CD-re, kérlek csinálj róla "howto"-t ;)

Hogyan kell a "Windows Media Player"-en CD-re zeneszámokat rámásolni?

Kérem, csak azok válaszoljanak(egy kezdőnek), akik részletesen leirják, lépésről lépésre a folyamatot.Annál is inkább, mivel a letöltött zenék - ugy tudom - utólag már nem módosithatók. A lemezen az alábbiak olvashatók: CD-R 700MB UP TO 52x multispeed, CD-recordable

Legjobb válasz: Üdv:) Media player -felsõ menü hang lemez írása a bal oldali ablakba kell bele húzni a kívánt zenéket amiket ki akarunk írni De nero val egyszerûbb Vagy :) Audio CD Maker http://letoltes.prim.hu/program/59077/

Üdv:) Media player -felsõ menü hang lemez írása a bal oldali ablakba kell bele húzni a kívánt zenéket amiket ki akarunk írni De nero val egyszerûbb Vagy :) Audio CD Maker http://letoltes.prim.hu/program/59077/

Hogyan kell zenei cd-t (. cda) lementeni a gépre, és hogyan kell azt megírni üres cd-re? Kezdő felnőtt vagyok!

Legjobb válasz: ha meg akarod a gépen tartani, akkor talán a legjobb ha mp3-á átalakítod pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/xrecode-v2-59--magyar--.. kiírni meg vmi író progival lehet pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html vagy az utóbbi progival képfájlként egybõl másolhatod is. Na mennyivel lettél okosabb???

ha meg akarod a gépen tartani, akkor talán a legjobb ha mp3-á átalakítod pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/xrecode-v2-59--magyar--.. kiírni meg vmi író progival lehet pl: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/cdburnerxp.html vagy az utóbbi progival képfájlként egybõl másolhatod is. Na mennyivel lettél okosabb???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem sokkal lettem okosabb. :)

Hogy kell a képeket kimásolni a számítógépről a cd-re?

nem nagyon értek hozzá szal lécci részletesen írjátok le:)

Legjobb válasz: Kell hozzá egy cd/dvd író program.Ajánlom ezt,mert ingyenes,és mert kezdõk is könnyedén boldogulnak vele: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio..

Kell hozzá egy cd/dvd író program.Ajánlom ezt, mert ingyenes, és mert kezdõk is könnyedén boldogulnak vele: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio..
A kérdező hozzászólása: de szreintem van csak nem tudom használni..:S:( nem szeretnék letölteni semmit mert nincs annyira hely
Tudni kellene, hogy melyik van.Nézz körül a programok között.Olyat keress pl, hogy nero smartstart
A kérdező hozzászólása: nero startsmart-om van:D dejóóó:_D és tudsz akkor segíteni?:)

Hogyan kell a polgári esküvőre a zenéket a CD-n leadni?

Kiválasztottunk 3 zeneszámot: bevonuláshoz (Ronan Keating: When you say nothing at all), összadáshoz (Claydermann zongorajátéka kb. 5 dal)és levonuláshoz (Wet Wet Wet: Love is all around). Hogyan írjuk ki CD-re? Az elég, ha rámásoljuk egymás után a 3-at? Vagy meg kell vágni? Lesz ott egy emberke, aki pl leállítja a Ronan Keating számot ha mi már ott állunk az anyakönyvvezet? el?tt és elindítja Claydermannt?

Legjobb válasz: Mi most adtuk le múlt héten. Igaz nekünk 14 szám került rá, mert nálunk folyamatosan megy...csak a "szövegelés" alatt halkabban. :-) Mi csak simán ráírtuk, mert ott a hifinél lesz valaki, aki indítja a nászindulót (mert azt nem kellett nekünk megírni, azt a saját cd-jükrõl játszák le), és állítja a hangerõt. Legalábbis nálunk ez így van. De jobb ha rákérdezel. Sok Boldogságot, és Sok Sikert az Élethez!

Mi most adtuk le múlt héten. Igaz nekünk 14 szám került rá, mert nálunk folyamatosan megy...csak a "szövegelés" alatt halkabban. :-) Mi csak simán ráírtuk, mert ott a hifinél lesz valaki, aki indítja a nászindulót (mert azt nem kellett nekünk megírni, azt a saját cd-jükrõl játszák le), és állítja a hangerõt. Legalábbis nálunk ez így van. De jobb ha rákérdezel. Sok Boldogságot, és Sok Sikert az Élethez!
Ezt kérdezd majd meg ott!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!