Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell Operával (16 db)

Operába hogy kell menni?

öltöny, v. elég egy zakó+fekete nadrág?

Legjobb válasz: Ma már mindenfélében el lehet menni, az öltönytõl a topis megjelenésig mindenféle stílus képviselteti magát. Mégis, nekem az a véleményem, hogy jó, ha az ember hangversenyre, színházba, operába kicsit ünnepélyeseben öltözik föl, mint a hétköznapok világában. Az ünnepélyesebb öltözet a lelkünket is ünnepélyesebb állapotba hozza; s végül is az elõadómûvészet is valamiképp egyfajta ünnep. Summa summarum: a zakó és nadrág (nyakkendõvel, vagy anélkül) éppen megfeleõ, se nem topis, se nem túlöltözött.

Ma már mindenfélében el lehet menni, az öltönytõl a topis megjelenésig mindenféle stílus képviselteti magát. Mégis, nekem az a véleményem, hogy jó, ha az ember hangversenyre, színházba, operába kicsit ünnepélyeseben öltözik föl, mint a hétköznapok világában. Az ünnepélyesebb öltözet a lelkünket is ünnepélyesebb állapotba hozza; s végül is az elõadómûvészet is valamiképp egyfajta ünnep. Summa summarum: a zakó és nadrág (nyakkendõvel, vagy anélkül) éppen megfeleõ, se nem topis, se nem túlöltözött.
lábbal.

Hogy kell eltávolítani az operát? (internet)

Legjobb válasz: Start ---> Vezérlõpult ---> Programok telepítés és törlése (Vagy "program eltávolítás" Vista/7 -nél). Megkeresd az Operát, a többi már adja magát.

Start ---> Vezérlõpult ---> Programok telepítés és törlése (Vagy "program eltávolítás" Vista/7 -nél). Megkeresd az Operát, a többi már adja magát.
Üdv! Revo Uninstaller a legjobb megoldás, ha nem vagy jártas a pc világában. Innen töltheted le magyar nyelven: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/revo-uninstaller-free-v.. Megismerkedsz a menüvel, (Az eltávolító menüpontban tudsz programokat törölni) ami nagyon egyszerû amúgy mint a pofon, aztán kikeresed az Operát, katt. rá, aztán fent törlés, és kövesd a szoftver általadott utasításokat.Nagyrészt a "Tovább" gombra kell kattintani csak, és így minden sallangjával együtt leszedi neked az Operát.
Vezérlõpult -> Programok telepítése és törlése (Win7-nél Programok eltávolítása asszem) -> Opera megkeresése -> Eltávolítás gomb

Hogy kell beállítani Operán az activeX-et?

Ez alapján nem ment. Nem tudtam kiigazodni.

Legjobb válasz: Opera does not have in-built support for Microsoft's Windows-specific ActiveX technology or the VBScript scripting language. Operának nincs beépített támogatása a Microsoft Windows specifikus ActiveX technológiához vagy a VBScript programnyelvhez.

Opera does not have in-built support for Microsoft's Windows-specific ActiveX technology or the VBScript scripting language. Operának nincs beépített támogatása a Microsoft Windows specifikus ActiveX technológiához vagy a VBScript programnyelvhez.
A kérdező hozzászólása: Oh. Pedig az egyik oldalon azt olvastam, hogy azon is be lehet állítani. :( Köszi a választ.


Hogy kell letölteni Operával v. uTorrent1.7.7-el?

Legjobb válasz: Én nem nagyon értek hozzá,csak láttam hogy még nem kaptál semmilyen segítséget én csak annyit tudok hogy valamilyen programot fel kell telepiteni elõbb a gépedre hogy milyen program kell hozzá azt nem tudom de ha szeretnéd holnapra utána járok.

Én nem nagyon értek hozzá, csak láttam hogy még nem kaptál semmilyen segítséget én csak annyit tudok hogy valamilyen programot fel kell telepiteni elõbb a gépedre hogy milyen program kell hozzá azt nem tudom de ha szeretnéd holnapra utána járok.
ja amugy nekem ahogy látom uTorrent1.7.7-em van és szoktam is vele letõlteni de csak annyira értek hozzá amenyit az élettársam mutatott belõle, ha szeretnéd talán tudok segíteni.

Operába megyünk. Hogy kell felöltözni?

Még soha nem voltunk Budapesten az Operába, szeretnénk egy koncertre, hangversenyre elmenni. Kissé szorongok, mert nem tudom, hogy kell egy nőnek és férfinak ott megjelennie. Nem fogunk-e nagyon kilógni a sorból, hiszen nem a felső tízezerhez tartozunk. Aki ismeri az Opera közönségét, vagy volt már, megírná, hogy miben illik megjelenni? Ha télen mennénk és mondjuk a hölgy csizmában van, akkor kell-e vinni váltócipőnek egy körömcipőt? Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat.

Legjobb válasz: Régebben még az is számított az öltözködésben, hogy hol ülsz a nézõtéren? A "földszintieknek" nagyestélyit írt elõ az etikett, a karzaton ülõknek kevésbé elegánsat. Ma már persze nincs ez így. Szerintem nem kell túlreagálni a dolgot. Egy csinos, kényelmes kosztûm vagy nadrágkosztûm teljesen megfelel. Én a helyedben váltócipõt sem vinnék. Amúgy meg fogod látni, hogy a legkülönbözõbb ruhákban jelennek meg az emberek. Lesz nagyestélyis és lesz farmeros-pulóveres nézõ is.

Régebben még az is számított az öltözködésben, hogy hol ülsz a nézõtéren? A "földszintieknek" nagyestélyit írt elõ az etikett, a karzaton ülõknek kevésbé elegánsat. Ma már persze nincs ez így. Szerintem nem kell túlreagálni a dolgot. Egy csinos, kényelmes kosztûm vagy nadrágkosztûm teljesen megfelel. Én a helyedben váltócipõt sem vinnék. Amúgy meg fogod látni, hogy a legkülönbözõbb ruhákban jelennek meg az emberek. Lesz nagyestélyis és lesz farmeros-pulóveres nézõ is.
Férfiaknak a minimum egy olyan ruha, amihez nyakkendõt fel lehet venni. Pl. rövidujjú pólóhoz, tréning gatyához nem igazán megy a nyakkendõ, de egy inghez és egy sötét nadrághoz már igen. Ha van egy zakó is hozzá, az már szinte tökéletes. :) Nõknek szinte bármi jó, amiben pl. egy jobb étteremben meg lehet jelenni.
Ma már mindenféle ruhában vannak ott emberek, senki nem veszi ezt szigorúan. A tiszteletet megadjuk azzal, hogy rendezett, tiszta, a lehetõségekhez mérten elegáns öltözékben jelenünk meg. Az Operában kicsit elegánsabban, mint egy "sima" színházban, de azért ez sem az Oscar díj-átadó! Olyat vegyetek fel, ami kényelmes, amiben jól érzitek magatokat. Váltócipõ természetesen nem kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Remélem, nem fogok feszengeni :) Nem igazán gondolnám, hogy ezért az egy estéért 20-30-40 ezret költsek ruhára, sõt...

Amatőr vagyok még, de lényegében egy Nokia E7-00val rendelkezek (Symbian belle), és van Operam, és a jelszavamat elmentettem az e-mail fiókomhoz. Hogy kell megjeleníteni?

Az ilyen kicsillagozott részeket h tudom láthatóvá tenni majd vissza csillaggá? Ugyanis e-mail címemnél mentettem el és elfelejtettem és módosítani szeretném majd!

Legjobb válasz: Nem tudod megjeleníteni a programon belül. Egyedül a mobile facebook írja láthatóan több elrontás után, de aztán az is kicsillagozódik. Egyetlen mód ha hekkelt a telefonod, s tudod mit kell keresni a rendszerben. A másik, és neked ezt ajánlom, kérsz egy jelszóemlékeztetõt esetleg cserét a fiókodhoz.

Nem tudod megjeleníteni a programon belül. Egyedül a mobile facebook írja láthatóan több elrontás után, de aztán az is kicsillagozódik. Egyetlen mód ha hekkelt a telefonod, s tudod mit kell keresni a rendszerben. A másik, és neked ezt ajánlom, kérsz egy jelszóemlékeztetõt esetleg cserét a fiókodhoz.
A kérdező hozzászólása: semmi alkalmazás nincs rá? beállításoknál az adatvédelemnél néztem meg mindenütt, de semmi. nagyon jó lenne :S
A kérdező hozzászólása: ja most látom. mobile facen (m.facebook.com) ott is letároltam és ugyanaz a pw :( ott hányszor kell elgépelnem a csillagozott részt h láthatóan kiadja és mennyi ideig adja ki? stb.

Az Operához hogy kell hozzátenni a magyar nyelvi fájlt?

Letöltöttem az Opera böngész?t, de angol, a magyart hogy kell hozzárakni?

Legjobb válasz: Sehogy letöltöd magyarul. Már alapból magyar . http://www.opera.com/download/get.pl?id=33085&thanks=true&su.. international ennek elvileg alapból magyarul kell kommunikálnia veled.

Sehogy letöltöd magyarul. Már alapból magyar . http://www.opera.com/download/get.pl?id=33085&thanks=true&su.. international ennek elvileg alapból magyarul kell kommunikálnia veled.
A kérdező hozzászólása: már leszedtem máshonnan magyarul, de köszi

Videoplayeren meg sehol nemtudok videót nézni mert kell egy program, (adobe flash player) amikor felakarom telepiteni nem engedi. Hogy csináljam? (operám van meg mozillámis)

Legjobb válasz: Mintha itt valahogy nem igazán tudná (akarná?) senki sem használni a Google keresõt? Na még ez egyszer: Rendszergazdai oldal, Mozilla Firefox böngészõ, http://get.adobe.com/flashplayer/. Innen töltsd le az Asztalra, futtasd le. Aztán lépj ki a Firefoxból, inditsd újra. Ellenõrzése, hogy települt-e: indits a Firefoxot és keress egy videót. Kattints a videóra jobb egérgombbal, ki fogka irni, hogy Adobe Flash Player 10. Ezt használja. Ha elsõre nem megy a futtatás, próbáld többször is. Egyébként az Eszközök, Beállitások Alkalmazásokban lehet beállítani, mit mivel nyisson meg a Firefox.

Mintha itt valahogy nem igazán tudná (akarná?) senki sem használni a Google keresõt? Na még ez egyszer: Rendszergazdai oldal, Mozilla Firefox böngészõ, http://get.adobe.com/flashplayer/. Innen töltsd le az Asztalra, futtasd le. Aztán lépj ki a Firefoxból, inditsd újra. Ellenõrzése, hogy települt-e: indits a Firefoxot és keress egy videót. Kattints a videóra jobb egérgombbal, ki fogka irni, hogy Adobe Flash Player 10. Ezt használja. Ha elsõre nem megy a futtatás, próbáld többször is. Egyébként az Eszközök, Beállitások Alkalmazásokban lehet beállítani, mit mivel nyisson meg a Firefox.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!