Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell Hogy csókoljak (7 db)

Ez itt nem Amerika.
erre kíváncsi vagyok, ez tök jó :D
Csak az USA-ban van!
hokimeccsen is láttam ilyet szerintem idegesítõ .!.. ezt mutasd inkább

Hogy kell csókolózni? Hogyan csókoljam meg a lányt?

Legjobb válasz: Hát a csókolózás olyan, mint az úszás, gyakorlatban kell elsajátítani, az elméleti tudás itt nem sokat ér.

Hát a csókolózás olyan, mint az úszás, gyakorlatban kell elsajátítani, az elméleti tudás itt nem sokat ér.
Gyakorolj egy kaktusszal, az segít.
nézz a szemébe aztán a szájára . és közbe közeledj hozzá. aztán megint a szemébe és megint a szájára és csókold meg. ja és legyen csukva a szemed a csóknál. ez van az elsõ csókra :D. de ezért ezt tényleg gyakorolni kell

Hogy csokoljam meg? Hogyan kell csokolozni?

van egy lány már szeptember ota vele járok és ma meg kérdezte h holnap adok-e neki csokot én meg azt mondtam neki h persze....és lécci segitsetek h mégis h csokoljam meg de ne ijen válaszokat irjatok h "majd jön magátol az egész" mert evvel semmivel se leszek el?bre:(! lécci segitsetek! el?re is köszi mindenkinek!!!

Legjobb válasz: Szia! Lassan érintsd a szádat a szájához,puszilgasd,aztán ha ez megy,nyisd ki a szád és a nyelveddel próbáld meg a nyelvét megérinteni.Ha hagyja,akkor kezdj el körözni a nyelveddel az õ nyelve körül.Légy gyengéd,ne rohand le,fokozatosan csináld,és ha már érzed hogy a lány is belelendült,akkor esetleg lehet szenvedélyesebben is. Ja,és próbáld meg nem összenyálazni a csajt! Sok sikert! :)

Szia! Lassan érintsd a szádat a szájához, puszilgasd, aztán ha ez megy, nyisd ki a szád és a nyelveddel próbáld meg a nyelvét megérinteni.Ha hagyja, akkor kezdj el körözni a nyelveddel az õ nyelve körül.Légy gyengéd, ne rohand le, fokozatosan csináld, és ha már érzed hogy a lány is belelendült, akkor esetleg lehet szenvedélyesebben is. Ja, és próbáld meg nem összenyálazni a csajt! Sok sikert! :)
Elsõre még ne nyálazd össze :-) Öleld meg, aztán szépen húzd oda magadhoz. Picit fordítsd oldalra a fejed, hogy ne akadjon össze az orrotok. Elsõre csak úgy csókold meg, hogy a szátok érjen össze... pár másodperc múlva fogod érezni, hogy jó-e neki, szeretné-e folytatni. Ha kinyitja a száját, te is nyisd ki egy kicsit, de elsõre még ne vadulj. Finoman...
02:28:szerintem meg épp hogy segítene kellene neki, hogy máskor ne tegyen fel buta kérdést, nem pedig hozzávágni az értelmetlen hülye mondatokat..
Ha szeret téged a csaj, akk nem fog hülyének nézni...:) megért majd téged. a csajnak egyébként volt már "efféle élményben része"? egyetértek az elõzõ technikákkal, csak egyre nagyon figyelj még. vigyél RÁGÓT szopogass el egy TICTACot, mert az rossz szájíz, ha még jól csókolsz is, totál illúzióromboló...tapasztalat!:) ha elsõre nem sikerül, akk ne keseredj el, kérd ki a csaj véleményét, ezáltal tovább fejlesztheted a tudásod. Sok sikert!:) Wyktrya 14/L
sziasztok én nem rég vagyok tag nagyon jó kis válaszok de mivan ha a csaj is akarja de nem jól csinálom és hüjének néz? ezeket a válaszokat leirnátok részletesebben is? kösz
hali!hat nem tudom hogy tudsz masnak igy beszolni! te meg nem tudsz irni! (ennyit errol). egyebkent jok a hozzaszolasok! kaptam enis egy kis ''segitseget'' :)
szia ne aggodj majd jon magàtol az egész. semmiség...
Sziasztok! Nagyon nem értem, hogy egy ilyen tudatlan gyereknek mért kell válaszolni.. Ez alatt azt értem, hogy ahogy a teljes kérdést leírta, én ettõl már hányingert kapok. Ha az én öcsém egy mondatot nemlenne képes megfoglamazni értelmesen, magyarúl.. Akkor énszégyelném el magam. Szerintem megse érdemeled azt, hogy eggyátalán valaki válaszoljon erre a kérdésre, szerencsédre itt sok a kedves ember... Biztos a barátnõd számára kicsi volt a választék. Reméllem felnyíllik a szeme nemsoká. 19/F
megtanítsalak?;) 17/F

Hogyan kell csókolózni? Vagy az jön magától? Még sosem csókolóztam! Kérlek adjatok valami tippet hogy mikor és hol csókoljam meg.

mellesleg 13L vagyok és ő 13F

Legjobb válasz: Ebben a korban te még csak a kakósüveged szájával smacizz, mami :)

Ebben a korban te még csak a kakósüveged szájával smacizz, mami :)
Miért te akarod megcsókolni? Õ a fiú, majd õ megcsókol!
A kérdező hozzászólása: 1. attól mert hogy 13 vagyok nem kell alábecsülni 2. de õ sem mer megcsókolni de akarja /tudom/ és ha én nem kezdeményezek akkor semmi sem lesz belõle érted?! 3. visszatérve az 1.-höz sejtésem szerint te sem lehetsz sokkal idõsebb azok mondják ezt mert ezzel azt hiszik hogy ezzel majd " menõbbnek" fognak majd tûnni :) errõl meg ennyit
hátúgy körbe-körbe..:D
Ha egyedül vagytok és nem beszéltek, nézz mélyen a szemébe és adj a szájára egy puszit. Lassan közeledj felé, közben végig nézz a szemébe. Utána nagyon lassan húzódj el tõle, de csak egy kicsit! Utána szerintem meg fog csókolni, de ha nem, akkor te is nyugodtan megcsókolhatod. Ugyanúgy induljon mint a puszi, csak aztán nyisd ki a szád és a többi majd jön magától! :)
A kérdező hozzászólása: köszi lehet hogy úgy lesz
Na megtörtént? Milyen volt?
A kérdező hozzászólása: még nem történt meg várom a megfelelõ pillanantot :/

Hogy kell csókolózni? Hogy csókoljak meg egy lányt?

hogy is közeledjek egy lányhoz ha meg akarom csokolni és ezt ? is tudja hogy én mit akarok??

Legjobb válasz: Kerülj hozzá egyre közelebb, simogasd az arcát, hajolj oda, bújj a nyakába...és egyre közelebb. Csókolni pedig szerelemmel, gyengéden , finoma. Elõször csak puszit adj a szájára, aztán egyre "mélyebben", nyitot szájjal, harapd meg finoman és használd a nyelved. Ez olyan jön magától majd, hidd el.-)

Kerülj hozzá egyre közelebb, simogasd az arcát, hajolj oda, bújj a nyakába...és egyre közelebb. Csókolni pedig szerelemmel, gyengéden , finoma. Elõször csak puszit adj a szájára, aztán egyre "mélyebben", nyitot szájjal, harapd meg finoman és használd a nyelved. Ez olyan jön magától majd, hidd el.-)
Közel hajolsz hozzá, és megpuszilod a száját... ilyen nehéz az egész.
Hajolj közel hozzá.
Szembe fordulsz vele, átöleled, mélyen a szemébe nézel......
Nálam úgy történt hogy "véletlenül" félrecsúszott a puszi.
Szólj faternak, és majd õ befenyíti. Vagy vigyél magaddal gépfegyvert, és vedd kezedbe az irányítást.

A pasim azt mondja, hogy szex közben ne simogassam, ne karmoljam, ne csókoljam, "csak az akcióra kell koncentrálni", szerinte "mindenki így csinálja". Szerintetek?

Állítólag sok alkalmi kapcsolata is volt. Nekem se ? az els?, de ezt még senkit?l se hallottam eddig.

Legjobb válasz: Önzö paraszt. Csak nem valami alfahím a barátod?! Sok nönek ez a baja, nincs szenvedély a férfiakban. De ilyet, hogy ilyeneket nem hagy, hát nem hallottam még.

Önzö paraszt. Csak nem valami alfahím a barátod?! Sok nönek ez a baja, nincs szenvedély a férfiakban. De ilyet, hogy ilyeneket nem hagy, hát nem hallottam még.
Hát én nem tudom milyen pasid van neked... Ez valami szaporításra kitenyésztett példány lehet! Csak tömködés, semmi simi, vagy csók? Na nem csoda hogy csak alkalmi kapcsijai voltak, ott nem is szokás...
Vegyél neki guminõt, az nem fogja karmolni meg csókolni. Az való az ilyennek.
A pasid pornón nevelkedett!!!!! ÉS most azt hiszi úgy kell csinálni mint ahogy a filmekben látta!!! A srác egy bunkó! Azt hiszi hogy csak egy darab hús vagy, amit meg kell tömnie. Nem alakult ki nála rendes szexuális etikett. Szerintem beszélj vele hogy ez így nem pálya. Attól hogy azokban a videókban amire vergõdött ezt látta ez nem természetes!!!!! Szerintem szólj neki, és ne hagyd hogy úgy bánjon veled mint egy Qurvával!!
A Qrvákkal valóban nem szokás csókolózni szex közben, de könyörgöm, te a barátnõje vagy!Az "akcióhoz" hozzátartozik a csók, a simogatás és igen, néha a karmolás is, ha épp olyan a hõfok.Nem tudom elképzelni, hogy ez neki, hogyhogy nem igénye.Így tényleg csak fekszel alatta, mint egy darab fa.
00:22 vagyok -- Szerintem ne hagyd hogy így menjen tovább mert idõvel ez átterjedhet a kapcsolat minden terére, és mindig és mindenben úgy fog kezelni mint egy felmosórongyot. A srác nem tapasztaltabb mint te, csak gyökér tuskó!!!!! Már bocsánat a kifejezésért de az. Szerintem több vagy ennél!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ha még ennyit se tud, hogy lehetett neki ennyi nõje, sok kaland, sok pár hetes, és pár hosszabb távú...Olyat is mondott, hogy sokszor ott hagyták, ezért kezdett Qrvázni. Talán senki se viselte el.
01:12 vagyok sokadszorra. Én tartom az álláspontom hogy egy hintaló értelmi szintjén van a pasas. Eleve ha hamar elmegy az egyik legjobb módszer hogy néha kiveszi, és 1-2 percig csak csókolgat és simogat téged. Legalább magának akarna jót, de áhhh Annak az embernek annyi esze van mint egy marék szúnyognak...
A kérdező hozzászólása: Több dologban már hallgatott rám, remélem ebben is fog, és belátja. amúgy úgy érzem, hogy fontos vagyok neki, ha ilyen kockázatot vállal, munkahely változtatás, ideköltözés stb. Nem hiszem, hogy hátsó szándéka lenne. Vagy csak naív vagyok :S
A kérdező hozzászólása: Voltak fura dolgai, amikor azt hittem, hogy össze vissza hazudozik, de sokszor kiderült, hogy igazat mondott. Nagy tervei vannak, amik néha nehezen jönnek össze. És azt hittem, hogy hazudik egyfolytában, pedig csak nem mondta el, ha vmi másképp alalkult. Ezt már megbeszéltük, azóta elmondja. Erdélyben él, át akar települni ide. Sokan mondták, hogy az állampolgárság miatt, de ez augusztus 20-tól már nem kérdés.
Nagyon görcsös, igazából szerintem teljesen tapasztalatlan, pornóból meg legfeljebb könyvekbõl vett elképzelésekkel..mintákkal... Megpróbálhatod megtanítani mindent rendesen csinálni, kicsit félõ, hogy 29 évesen már késõ neki, de csak ha hajlandó megadni magát, és változtatni, tanulni tõled, csak akkor van esély rá, ha ragaszkodik a hülyeségeihez, akkor menthetetlen. Az a kérdés, hogy egyáltalán odafigyel-e rád? Te kellesz neki egyáltalán? vagy tényleg egy guminõ? Szeret-e téged, vagy csak arra kell az neki az egész, hogy eljátssza a filmbéli pornósztár szerepet? Képes-e szeretkezésre? ... Ha meguntad, csak szólj! :D
01:04 vagyok.2 hónap után egy fickó aki teljesen aberrált szexuális életet él. Szerintem nem vitás, nehogy hozzá meny :S:S:S Szerintem szenvedés lenne a kapcsolat. Belemagyarázni a baromságot nem nagy kunszt. Szerintem az sem igaz amit a pasi kérdez...
01:30 vagyok. Több mint valószínû, hogy azok nem kalandok voltak, csak mindenkit elkergetett az az elõember... Szerintem ha már qurvázot is, biztos a legolcsóbb útszéli prostival... De téged nem undorít hogy qurvázott?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem rendes fizetõs qrvákkal, hanem akik bulikban rámásztak, de elvégre azok is qrvák, csak ingyen csinálják. Dehogynem zavar, mondtam is neki, hogy még el kell tudnom fogadni. Erre az volt a válasza, hogy volt olyan bnõje, aki régen ilyen életet élt és õ elfogadta. Na persze, annyiféle tapasztalatot mondott már, akkor nem értem, hogy mit bénázik.
Hát nekem meg simogatás nélkül nem szex a szex. A karmolászás meg inkább izgató, mintsem zavaró. (Bár az exem egyszer baromira belém mélyesztette a körmeit, na az nem volt izgató.) 20F
Az elõttem szólók figyelmébe. Az eszetekbe sem jut, hogy a srác szereti ezt a lányt? Hiszen azt mondja a lány, hogy elõtte utána, van csók, simogatás! A srác egyszerûen a korai magömléstõl fél. Egy férfi ha szeret, akkor nem a hímvesszõn érzett dolgoktól ejakulál, hanem a csóktol, a nõ hangjától stb. Errõl lehet szó, egyszerûen szégyelli és azért nem mondja ki.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ alkalommal amikor simogattam közben stb, egész sokáig tartott pedig. Aztán másnap kérdezi, hogy én mindig így csinálom? És akkor elmondta, hogy "mi a szokás". Úgy vettem észre, hogy inkább hátráltatják ezek a dolgok, mintha megzavarnák a megszokott menetet nála. Mert, hogy õ fantáziál közben :S
"Egy férfi ha szeret, akkor nem a hímvesszõn érzett dolgoktól ejakulál, hanem a csóktol, a nõ hangjától stb" xD Ezt valami rózsaszín cukkermócsing szerelmes regényben olvastad? :D:D Ez mekkora... Megértelek, Kedves Kérdezõ... De ezeket a problémákat sajnos tényleg csak sok és hosszú beszélgetéssel lehet kezelni. Ne legyél semmiképpen sem támadó, vagy számonkérõ, kicsit sem. Csak bszélgessetek. Ennek az egyik legjobb eszköze a finom szóhasználat, illtõleg hogy a mondataidban a magad gondolatait fogalmazd meg, ne az õ hibáit. Pl. "(Te) rosszul gondolod, hogy a szexben nincs helye cirógatásnak és csókoknak, és szeretném ha ezen változtatnánk" helyett ezerszer hamarabb célba érsz ha "nekem nem jó így, és szeretném, hogyha az együttléteink másmilyenek lennének" típusú közelítéssel. Egyébként elõ és utójáték során mi is rengeteget csókolózunk a barátommal, minden kényeztetést megadunk egymásnak és csodálatos. De aktus közben ez minimális, olyankor én is és õ is arra figyel. (Az én páromnak szerencsére nem elég a bársonyos hangom ahhoz, hogy elmenjen. :D ) Nem tudom, nekem ez így megfelelõ, de minde párnak a maga szexuális szokásait kell kialakítania. Anélkül nem mûködhet egy kapcsolat.. 21/L
Uhh mondjuk a fantáziálás az durva, most olvasom... :S Ez esetben... Ne haragudj kérlek, de el kellene gondolkoznod rajta, hogy vele akarsz-e maradni (pedig én ilyesmit soha nem szoktam ajánlani). Mert ez a férfi nem tekint társának és egyenrangúnak szexuális értelemben... Maszturbálásra használ a szó legszorosabb értelmében :( 21/L megint
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. A beszélgetés mindenképp meg lesz, elõször finoman, de ha nagyon ragaszkodik az igazához, akkor majd másképp adom elõ. Egyébként igazad van, tényleg olyan mintha arra használna :S Ilyet még nem láttam azelõtt sose.
Ez hülyeség. Alkalmi kapcsolatban lehet hogy idegesítõ ha az ember csókolgatni, simogatni akarná a másikat, mert hát ugye nem is ismeri. Viszont egy komoly kapcsolatban szerintem alap. Az ilyen kis apróságok nélkül lesz a szeretkezésbõl dugás. 20/L
Lehet pornós :S Hazaviszi a munkát, vagy szakmai ártalom...
A kérdező hozzászólása: Komolyan úgy éreztem, hogy én vagyok a hülye, úgy be tudja magyarázni a dolgokat. Kíváncsi leszek, hogy reagál, majd amikor beszélek vele errõl. Amúgy meg házasodni akar, ami megint csak nagyon fura, mert alig 1-2 hónapja ismerjük egymást.
A kérdező hozzászólása: Pedig amúgy nagyon figyelmes, de a szex az szex, abba nem fér bele ilyesmi, csak elõtte és utána.
A kérdező hozzászólása: Pont erre gondoltam én is, hogy a sok alkalmi miatt, ott biztos nem szokás:S De volt neki több éves kapcsolata is. Ez a mostani is komolynak indul, jól megvagyunk egyébként, csak hirtelen azt se tudtam mit mondjak neki, mert hogy neki biztos több a tapasztalata....De úgy látom nem velem van a baj....
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem teljesen teljesen igazad van...mondta is, hogy a filmekben is így csinálják :S:S
A kérdező hozzászólása: Megbeszélem vele mielõbb dolgot és köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az :S
00:32 vagyok. Mondom én hogy p_ö_cs a srác. Gondolom Te egyáltalán nem élvezed így az együttlétet :(. A srác ezt tudja? Mert ha tudja hogy így nem élvezed, sõt kifejezetten rossz, és nem érdekli akkor szerintem leszar téged :S. Ha tényleg szeretne, nem pornófazon dugna, hanem az lenne a célja hogy minél nagyobb örömöt okozzon neked. Szerintem a te barátod az a fajta paraszt aki TÉNYLEG bicskával eszi a fagyit, disznóvágást játszik a PlayStaion-on, traktorral jár diszkóba, és igen, indulás elõtt az ekét sem kapcsolja le róla. Szerintem nagyon komolyan beszélj a fejével!
A kérdező hozzászólása: Eddig nem sok alkalom volt, ezért is nem szóltam még neki, de mindenképp meg akarom vele beszélni. Azt mondja, hogy hamar elmegy, de csak az elején....mármint késõbb nem így lesz...Az "akció" elõtt foglalkozik velem, mert neki fontos, hogy nekem is jó legyen, tehát nem akkora paraszt :P Csak szerintem el van tévedve de nagyon.
Minden elõttem szólóval egyetértek! Sajnálom hogy ilyen pasit sikerült kifognod, tényleg nem tudja még a kétféle dolgot sem összekapcsolni, amit a pornófilmekbõl látott, meg amit esetleg az utcán másoktól, vagy buszon lát normál pároknál. Nem igaz, hogy "mindenki így csinálja" legfeljebb úgy, hogy "minden barom így csinálja". Hát lehet, hogy k.rvázni sokat járt, de amúgy meg egy nagy kamukéró a srác a párkapcsolatok terén. A jó szex az pont olyan finom és érzéki, ahogyan TE elképzeled, és ne is add alább soha az igényeidet annál! 30+F
Az az alap hogy elõtte van elõjáték meg petting, de szerintem az sem sok. Igaz? Mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Meg amin totál kiakadtam, hogy közben mindenki fantáziál, hát ez tényleg a pornón nõtt fel :S Mintha ott se lennék, úgy csinál :S
A kérdező hozzászólása: Én 24, õ 29.
00:59 vagyok. 29 és itt tart?????? A te barátod fogyi?? Vagy mi van vele? Fejre ejtették anno? Esküszöm nem értem hogy nem veszi észre magát az az ember-.-. Most már tényleg nagyon sajnállak. Mond meg neki hogy a szexuális életét csökkentse a két markára, addig még meg nem tanulja hogy te is ott vagy!
A kérdező hozzászólása: Elsõ alkalmakkor sok elõjáték volt, mert tudta, hogy hamar el fog menni. Aztán meg úgy jártunk, hogy nem sikerült a behatolás, mert túl sokáig elhúztuk és nem ment :P Elég gáz...
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy miért gondolkodok így, vajon még nem is volt normális kapcsolata? nem tudom mire gondoljak. Mert amúgy nem csúnya meg egyébként rendes meg normális.
találsz jobbat
Hát ez hülye. Szabdulj meg tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!