Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell 480 (4 db)

Hogy kell a 480 pontos rendszert kiszámolni? Hogy jön ki a 480 pont? A 80at értem.

Legjobb válasz: A felvi.hu-n van egy Pontszámító-kalkulátor nevû menüpont. Ott csak be kell írogatni az adatokat, meg kell adni, hova jelentkeztél, és kiszámolja a pontjaidat.

A felvi.hu-n van egy Pontszámító-kalkulátor nevû menüpont. Ott csak be kell írogatni az adatokat, meg kell adni, hova jelentkeztél, és kiszámolja a pontjaidat.
Ez a kalkulátor már nem mûködik, nem tudom miért, biztos, hogy ne tudjuk újraszámolni...:D Szóval 200 pont a tanulmányi pont. Az kijön 2 évvégi bizonyítványból (általában 3.os évvégi és 4.es félévi, 5 tantárgy), szorozva 2-vel. Ez lehet max 100 pont. A másik 100 pont pedig az 5 érettségi jegyed átlaga százalékban. A másik 200 pont az érettségi pont. Ez a számodra legkedvezõbb két érettségi százalékod összege (tehát ha pl. matekból és töribõl lett a legjobb az eredményed, és azok jók is a megjelölt szakodra, azokat adják össze). A 80 pontot tudod, a pluszpontok. A 400 kijöhet olyan számítási móddal, hogy összeadódik a tanulmányi és érettségi pont, de a másik módja az érettségi pont kétszerezése (ilyenkor nagyon jónak kéne sikerednie 2 érettségidnek, és akkor nem is fontos az évvégi bizid). Remélem érthetõ azért. :) Hozzá lehet ehhez a rendszerhez is szokni.
A kérdező hozzászólása: és midnegy melyik 5 tárgyat írom be ? az alényeg hoyg 5ös legyek belõle nem? pl tesit meg ilyet is bírhatok? és mi an azokkal a tárgyakkal amik csak 2 évesek? pl kémia föci..
Van négy kötelezõ tantárgy: magyar (irodalom és nyelvten egyben van), töri, matek, egy nyelv és egy szabadon választott tantárgy, amit legalább két évig tanultál. Nem mûködik a kalkulátor? Azért az vicces. Mondjuk nekem annyi pontom van, amennyit én is számoltam. (elsõ váaszadó)
A kérdező hozzászólása: de nem tudom kiszámolni még hisz csak most megyek 11.be
Akkor sztem nem is érdemes ezzel foglalkoznod, mert úgy tudom, addigra megint megváltoztatják a pontszámítási rendszert. Ez már nem lesz aktuális. Ma este ponthatár... :)
Ennek semmi értelme, leírnád normálisan is?
ez hüly*eség a 4: nincs meg a 10
Beállítottad az igo elérési útját?
A kérdező hozzászólása: Az mi lenne? :)
Nekem a Wayteq gps-emen a beállítások-navi mappa-sd card útvonalon meg kell keresni az igo.exe fájlt.Csak ezután indul a menübõl ha rábökök a navigáció ikonra.
A kérdező hozzászólása: Majd megpróbálom igy akkor remélem sikerül :D
A kérdező hozzászólása: Szia nekem nincs olyan hogy navi mappa , a beállításokba csak az idõt meg ilyenkeket ehet beállítani. Akkor most hogy tudom fríssíteni???
Ha csak frissíteni akarod a térképet akkor elég az igo/content/map mappában lecserélni a benne levõ fbl fájlt.Mielõtt megteszed a régirõl csinálj egy másolatot ha mégse mûködne.
A kérdező hozzászólása: rendben köszi!
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. A kedves kérdezõ abszolut tájékozatlan (ez nem baj) A válaszok sem jók nagy valószínûséggel mert: A Navon N480-at ismereteim szerint (javítsatok ha nem így van, és akkor nem igaz az sem amit ezután írok) térképpel együtt árusították. Ennél nem megy (ilyen egyszerûen, mint néhány válaszoló írta), hogy felmásolom a térképet és GO... Azért nem, mert az eredeti licenszfájl nem fogja engedni a warez (friss) térképet. A megoldás: bele kell kotorni az eredeti navigációt kezelõ programba, azt "hatályon kívül" helyezni, és akkor lehet futtatni egy komplett IGO8 navigációs programot (ez "hasznosítja" a térképeket, és külön lehet telepíteni induláskor és késõbb az újabb térképeket. Meggondolatlan, ismeretek nélküli törlésekkel örök vadászmezõkre lehet küldeni egy kütyüt. Vannak azért lehetõségek a "visszaszerzésre", de ahhoz már sokat kell kotorászni a neten és véna is kell hozzá. Hogy konkrétan hogyan kell csinálni a navonnál a frissítést (meg a fentieket) már nem emlékszem, de meg lehet csinálni.


Wayteq N800-ra hogyan tudok Igo 8 feltenni, mivel ennek a felbontása 800 x 480 pixel, az X920 nak 480 x 272. És mit kell átírnom hol és miben, hogy futni tudjon a program?

Legjobb válasz: Az igo 8-at elég felhúznom egy kártyára beleteszem a Wayteqbe és ott telepítem vagy, hogy mûködik ez

A kérdező hozzászólása: Az igo 8-at elég felhúznom egy kártyára beleteszem a Wayteqbe és ott telepítem vagy, hogy mûködik ez


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!