Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell újra telepíteni Van (20 db)

Samsung Montera van szoftverfrissítés? Ha igen akkor hol lehet letölteni, és hogy kell újra telepíteni? :S

Legjobb válasz: http://hu.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/softwar.. Ez mennyie megbízható? Beválhat?

A kérdező hozzászólása: http://hu.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/softwar.. Ez mennyie megbízható? Beválhat?
Megbízható, mert az eredeti Samsung oldalon van fenn. nem ilyen össze vissza tákolt vacak
A kérdező hozzászólása: Ja, és még azt szeretném, hogy ugye csak új ez a Monte és most akkor nem a legújjabb oprendszer van rajta?vagy milyen van rajta?mert a Nokiáknak Symbian van.Vagy hogy tudom meg, hogy új szoftverja van/lesz neki?

Hogy kell windowst újra telepíteni? Van hozzá CD vagy paraccsal kell megoldani?

Tudom, nagyon beteg kérdés :) Biztos meg tudnám csinálni, mert vagy 3 éve kenem a photoshop ot, meg infóbol fogok ?sszel érettségizni, de ezt az alap dolgot nem tudom. :)A windows nem eredeti, asszem

Legjobb válasz: Ház ez egy hosszas dolog.általában mikor beteszed a CD-t ujraindítod a gépet és ahogy ujraindítottad nyomkodod a Del-t nem a deletét!.felül lesznek kis szavak arra mész hogy Boot/és ahova az van írva h CD arra kattintasz kilépsz mentve utána ujraindul a gép és kiírja h CD-rõl való olvasás utána beön h meik particiót szeretnéd törölni ha a windows-takkor azt ameiken a windows van PL.C:/Partició törlése és ekkor kezdi ujra húzni innen már csak követni kell az utasításokat utána alaplap vidikártya de gondolom ezt már te is tudod naggyából ennyi!

Ház ez egy hosszas dolog.általában mikor beteszed a CD-t ujraindítod a gépet és ahogy ujraindítottad nyomkodod a Del-t nem a deletét!.felül lesznek kis szavak arra mész hogy Boot/és ahova az van írva h CD arra kattintasz kilépsz mentve utána ujraindul a gép és kiírja h CD-rõl való olvasás utána beön h meik particiót szeretnéd törölni ha a windows-takkor azt ameiken a windows van PL.C:/Partició törlése és ekkor kezdi ujra húzni innen már csak követni kell az utasításokat utána alaplap vidikártya de gondolom ezt már te is tudod naggyából ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Nekem telepítõ CD van Windows XP kell hozzá telepítõ kód is.Bár nálam nem ugy szokott lenni a telepítés ahogy azelõttem szóló leírta
persze kell a kód is amugy sikerült?

Windows 7-et szeretném telepíteni! Van egy Windows Vista Home Basic gépem. Telepítsem a Win 7-et? Hogyan kell telepíteni a Win 7-et? Azt tudom, hogyan kell bootolni lemezről, mert telepítettem újra a rendszert.

A részletek: Acer gép, Ram 1 Gb 32 bites operációs rendszer Megjegyzés: A rendszer Windows 7 Complett, egy barátunktól kaptuk, nem tudom ,hogy aktiválva van-e, mert csak egy sima DVD.

Legjobb válasz: 120 Gb HDD

A kérdező hozzászólása: 120 Gb HDD
Teljesen ugyanaz a win7 telepítése, mint a vistáé, csak kicsit más színû a dekoráció. Ha az újratelepítés ment, akkor ez is menni fog, mert tök ugyanaz.
Egy picit bonyolult. (nálam automatikusan CD-rõl bootolt mikor benthagytam a lemezt) Elõször is be kell állítani az elsõdleges egységnek a CD/DVD Driveot (ez BIOS-tól függõen más és más lehet). Miután elindult a telepítõ, adjál neki kakaót... telepítheted. Miután telepítetted, csináld ezt: Start --> Számítógép (jobb klik) -->Tulajdonságok --> Lent nézd meg, aktiválva van e a Windows... Ha nincs, akkor válaszd ezt: http://dirtywindows.hu/2013/03/10/windows-loader-2-2-1-by-daz/ Tudom, meg kell adnod telepítéskor serialt, de ha nincs ilyened, akkor ne írj be semmit... A DAZ Loader majd elintézi :-)
A kérdező hozzászólása: Aha azt tudom, hogyan kell bootolni.


szia neharagudj de találtál már megoldást a problémádra ? mert nekem is ez a bajom :\
A kérdező hozzászólása: igen találtam lehet hogy furán hangzik de nekem csak laptpon sikerült megoldani
Ha nyomogatod az F8-at, amikor bekapcsolos a géped, bejön a Boot Menu? Ott mit látsz?
A kérdező hozzászólása: Ennel a laptop nal F2 öt kel nyomni. A boot nal pedig pontosan ugyan ezt irja. Boot Priority order: 1. HDD0 : TOSHIBA MK5059GSXP 2. ATAPI CDROM : MATSHITADVD-RAM UJ8C0 3. USB FDD : 4. NETWORK Boot : BRCM MBA Slot 0200 v15.0.11 5. USB HDD : 6. USB CDROM :
Ennél a laptopnál az a BIOS, nem a Boot Menu. Ám itt is beállíthatod, hogy az "ATAPI CDROM : MATSHITADVD-RAM UJ8C0" eszközrõl bootoljon, F5/F6-tal lehet fel-levinni a sorban az eszközöket. Aztán mentés és reboot, ill. bootolható CD-rõl indítás.
A kérdező hozzászólása: megvan köszönöm a válaszokat :)

Xbox 360-on a legújabb flash van rajta (3. 0) ami visz minden játékot de ez azzal jár, hogy ami új játék fel kell telepíteni gond az hogy nincs belsõ merevlemezem mit lehet tenni?

szeretnék minimum egy 64 gigás Külsõ merevlemezt megleehetne oldani Arcade gépre? és ha konfigurálom meglesz az a helyem amit szeretnék, és egész pontosan hogy megy így a játék mik a lépések?

Rosszul telepítettem az Easycap digitalizáló eszközt, újra szeretném telepíteni, de még fenn van a driver. Hogyan kell eltávolítani, illetve rávenni arra, hogy CD-ről másolja az illesztőprogramot? Folyt.

Csatlakoztatáskor az "új harware" majd "ez az eszköz már telepítve van" üzenet jelenik meg, de ez nem jó. Újra lett rakva a gép, Ulead video studio-nál van problémám, kép van, hang nincs:(

Ha kiírta a gépem, hogy nem eredeti a windowsom, akkor "mennyi időm van még"? Ha jól tudom, ilyenkor letiltja magát a rendszer, vagy valami hasonló. újra kell telepíteni?

Legjobb válasz: Nem tudsz hátteret beállítani majd és nem is fog frissülni. Nem kell újra telepíteni, elég ha megvásárolod.

Nem tudsz hátteret beállítani majd és nem is fog frissülni. Nem kell újra telepíteni, elég ha megvásárolod.
nem kell ujratelepiteni: kell egy kulcs vagy valami , ami atveri a windowst( loaderek, aktivatorok)
Automatikus frissitést kapcsold ki, Internet Explorer, Windows Update, WGA (eredetiség ellenõrzõ) kivételével a többi frissités letölthetõ. Ez leszedi a tiltást: http://download.chip.eu/hu/Mozilla-Thunderbird_106216.html http://www.wgaremover.com/
Milyen oprendszered van? Mert ha XP akkor tudok adni eredeti licencet ingyen (priviben) esetleg linkelek hozzá bemutatót hogy kell megcsinálni ha nem megy :D
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! Win7 van a gépen!

Xp-m van a gépen és, hogy ha windows 7-et akarok felrakni akkor újra kell telepítenem a gépet?

xp, windows, 7, újratelepítés.

Legjobb válasz: Ha van külön partíciód a win7-nek, akkor telepítheted. Ha mindkettõt futtatni akarod, elsõnek az xp-t, utána a win7-et kell telepíteni. Vagy törlöd az xp partíciót, és oda telepíted a win7-et. Nem egyértelmû mit akarsz.

Ha van külön partíciód a win7-nek, akkor telepítheted. Ha mindkettõt futtatni akarod, elsõnek az xp-t, utána a win7-et kell telepíteni. Vagy törlöd az xp partíciót, és oda telepíted a win7-et. Nem egyértelmû mit akarsz.
Igen. Az Xp-t, csak újratelepítés útján tudod Win 7-re cserélni. de megoldható az is, hogy az XP-t meghagyod, és mellé telepíted a Win 7-et. Ilyenkor, indításnál eldöntheted, hogy melyik rendszert kívánod használni. A káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik. :)
Amennyiben az XP helyett szeretnéd akkor tudod frissíteni is de ezt nem ajánlom. Tele lesz szeméttel a géped és olyan kövér lesz mint egy viziló. Keresd meg a rendszeren belül a fontos dolgokat, mentsd el másik partícióra és csinálj egy tiszta telepítést.
Ha XP helyett akarod a WIN7-et akkor frissíteni nem is lehet, tehát marad a tiszta telepítés...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megoldódott a probléma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!