Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell önmagunkat (24 db)

Az első husit hogy kell adni - hogy kell elkésziteni - a babának és milyen husi legyen? Ezt is kóstoltatni kell, ha igen valamivel összekeverve vagy önmagában? Mekkora egy husi adag?

6 hósak vagyunk.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy szoktam,hogy megfõzök egy fél csirkemellett krumplival répával!Utána a fél csirkemelnek a felét egy kis répával fél krumplival banánnal almával összeturmixolom!mi nagyon szeretjük!Mindenkép kostoltasd!és utána ezeket a gyümölcsöket zöldségeket variálhatod!

Szia!Én úgy szoktam, hogy megfõzök egy fél csirkemellett krumplival répával!Utána a fél csirkemelnek a felét egy kis répával fél krumplival banánnal almával összeturmixolom!mi nagyon szeretjük!Mindenkép kostoltasd!és utána ezeket a gyümölcsöket zöldségeket variálhatod!
Elõzõ válaszoló vagyok mindenkép csirke és pulyka husi legyen!!
Én egyszer valahol olvastam, hogy az elsõ egy-két hozzátáplálós hónapban egy adag hús kb. annyi, amennyi turmixolva egy jégkockatartó egy kockájába belefér. Ehhez kell nagyobb mennyiség zöldség-gyümölcs, azzal együtt tesz ki egy étkezést. Ezért én azt csináltam, hogy megfõztem egy adag husit (fõleg csirke-, vagy pulykamell) és jégkockatartóba adagoltam, lefagyasztottam. Aztán minden ebédnél fõztem zöldséget, esetleg turmixoltam valami gyümit, majd elõvettem egy kockát a husiból, késõbb, ahogy nõtt a törpe, már kettõt. Amíg külön fõztem neki, addig bevált ez a módszer. (Utána meg már nem kell :) )

Hogyan kell kielegiteni onmagam?

Eleg regota nincs baratom es nem vagyok az a fajta, aki mindenkivel osszefekszik. nem is szeretnem azt. viszont nem tagadom, elegge hianyzik. probalkoztam az onkielegitessel, de nem olyan.. meg csak ellazulni se tudok kozben. tanacsokra es tippekre kernelek titeket, hogy mivel lenne jobb.

Legjobb válasz: Ne görcsölj rá. Én fürdés közben szoktam. Ellazít a meleg víz, egy kis zene közben és kész. Vagy ha a látvány indít be akkor pornó. Bár a nõk általában inkább elképzelni szokták, mint nézni. Lényeg a lényeg nyugodj meg és csak akkor csináld ha akarod. Annak semmi értelme ha elhatározod hogy csak azért is. Végül ha semmi nem megy vannak segédeszközök is.

Ne görcsölj rá. Én fürdés közben szoktam. Ellazít a meleg víz, egy kis zene közben és kész. Vagy ha a látvány indít be akkor pornó. Bár a nõk általában inkább elképzelni szokták, mint nézni. Lényeg a lényeg nyugodj meg és csak akkor csináld ha akarod. Annak semmi értelme ha elhatározod hogy csak azért is. Végül ha semmi nem megy vannak segédeszközök is.
Itt egy gyorstalpaló tanfolyam. [link]
zuhanyrózsa, kispárna, banán(csak gumival ajánlatos)
Persze, hogy nem olyan. Sohasem lesz olyan, mert nem tudsz a kispárna, zuhanyrózsa vagy banán kielégültségtõl csillogó szemébe nézni utána. De: a feszültségtõl megszabadulhatsz, élvezhetsz egy nagyot és ez a cél. :) Tehát csak lazán. Miért nem tudsz ellazulni? Tinikorodban, kislánykorodban nem masztiztál?
hát ... szerintem fésü nyele vagy uborka

Mindig mindenki azt mondja: légy önmagad. Tudom hülyén hangzik, de hogyan kell ezt? (többi lent)

Mindenki azt mondja mindenkinek hogy legyen önmaga,, mintha annyira érdekelné őt a másik.. Szóval ha én önmagam vagyok akkor az azt jelenti, hogy nem azt csinálok amit más, és saját döntéseket hozok? Mert az utánzás az a szövegelvétellel és ezzel karöltve kezdődik ugye? vagy ez önbizalom kérdése?

Legjobb válasz: Igen azt jelenti hogy nem a másikat utánzod.

Igen azt jelenti hogy nem a másikat utánzod.
A kérdező hozzászólása: Akor milyen alapokon éljek vagy hozzak döntést? Példakép kell? vagy mi? amúgy 15 vagyok..
például olyan ruhákat hordasz, ami neked tetszik. nem csak azért veszel meg egy felsõt, mert mindenkinek olyan van és menõ. meg azt csinálsz amit szeretsz. szóval ha az osztályodban mindenki rockot hallgat, de te a rapet jobban szereted, akkor nem hallgatsz csak azért rockot, hogy menõ legyél te is. és ne azért csinálj valamit, mert a többiek azt várják el tõled. úgy élj, ahogy neked tetszik. amit nem akarsz, azt ne csináld
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: és ez a helyes élet?? mert én igazából még attól is félek hogy múlik az idõ.. egyre rosszabb lesz (pl:külsõ szerint) ugye öregemberhez már nem illik a BMX... még csak 14 vagyok, de már most félek az öregkortól... hogy a jó dogokra már nem lesz erõm, se kedvem..
gyorsan megy az idõ, de még az öregkorral nem kell foglalkoznod :) addig élj, amíg fiatal vagy, mert utána meg az lesz, hogy miért nem csináltam, amíg tudtam volna? ha most BMX-eznél, akkor tedd azt. :) ahogy idõsödsz, te is változol, lehet hogy majd megunod, vagy azt mondod, hogy már felnõttem, mással akarok foglalkozni. mindenki változik, ezt ne felejtsd :)
A kérdező hozzászólása: Köszi... eddig csak attól tartottam hogy amiko most jól állnak az mindenkinek bejön (lányokra értem) ha már nem fog jólállni akkor nem is fog bejönni a lányoknak..-?!... de amúgy köszi szépen..
ha a ruhára gondolsz, akkor lehet hogy olyan is jól áll, ami nem tucat. ha érted, hogy értem. túl sokat aggódsz (amúgy ez a köszi... nem túl kedves...)
A kérdező hozzászólása: akkor köszönöm szépen.. :) mért? mitvársz egy 14 éves fiútól? xD ha arra gondolsz hogy felnõtt vagy.. nemtudom a korod mert nem mondtad :)
nem, úgy értettem, hogy a ... a köszi után zavaró. nekem az ilyen így hangzik kb: kösz, sokat segítettél....pf de nem kioktatni akartalak vagy ilyesmi :) amúgy 20 vagyok

Hogy kell csinálni a gépen, hogy levideózza önmagát?

Lehet hülyén hangzik, de úgy értem, hogy mint a fényképezésnél (fn+prtsc) csak videó. És hova kell utána beilleszteni?

Legjobb válasz: Camtasia Studio, Camstudio... stb Keress rá, hogy screen recorder.

Camtasia Studio, Camstudio... stb Keress rá, hogy screen recorder.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Rékli? Az milyen?
Régen kisinget adtak alá. De ma már nem divat használni, és nem is túl praktikus, mert összegyûrõdik a háta alatt, és nyomni fogja a kötözõje is. Mi inkább body-t használtunk, pedig kaptunk réklit és kisinget is. De ez már a te döntésed.
Én is kaptam Anyósomtól, mert a párom kishugai azt használták 20 éve. De nem tudtam kihasználni, mert már idejét múlt, nem korszerû darab. Mindig felgyûrõdik és pláne télen kell, hogy a dereka takarva legyen. Amúgy bodyként kellene használni, tehát alsó ruházat.
Interdum perdas oportet, ut inveniaris.
*Interdum perire oportet, ut inveniaris.

Tényleg csak ennyi kell, hogy elfogadjam önmagam?

Régen nem tetszett,hogy homokóra alakom van és vastag a combon.. Most,hogy elfogadtam magam,hogy ilyen az alakom,többen szeretnek, a fiúk is.. Sose hittem el ezt a szöveget,hogy ha szereted önmagad mások is fognak.. Tényleg ennyi kell csak,meg a szépség?

Legjobb válasz: A homokóra alaknál NINCSEN SZEBB. Szerintem a legszebb nõi alak, amit csak el lehet képzelni. Amúgy meg igaz, ha elfogadod magadat, mások is elfogadnak és szeretni fognak, nekem is ezt kellett tennem, bár nálam ez sokkal bonyolultabb! 24F

A homokóra alaknál NINCSEN SZEBB. Szerintem a legszebb nõi alak, amit csak el lehet képzelni. Amúgy meg igaz, ha elfogadod magadat, mások is elfogadnak és szeretni fognak, nekem is ezt kellett tennem, bár nálam ez sokkal bonyolultabb! 24F
Az önelfogadásra pont párommal vagyunk a legjobb ellenpélda. Mindketten utáljuk magunkat, egymást viszont annál jobban szeretjük. 22/f
A kérdező hozzászólása: Hát ha ti mondjátok, csak itt felénk kb én vagyok az egyetlen pici és ilyen alakú lány.. Mert aki alacsony az tényleg vékony.. :D
Tényleg nagyon pici vagy, de ez semmit nem jelent, nekem eddig 155-158 centis barátnõim voltak, mert saját magasságomból kifolyólag az alacsonyabb lányokat kedvelem. Biztos tökéletes vagy így. 24F
A kérdező hozzászólása: én meg 150 :D
Kim Kardashian: http://www.imdb.com/name/nm2578007/bio 159 cm magas! :D
A kérdező hozzászólása: Igen kb ilyen az alakom csak alacsony vagyok :D és itt felénk nem sok ilyent látok, mert aki alacsony az mind vékony.
http://rollingout.com/wp-content/uploads/2013/06/kim-kardash.. Kim Kardashian, abszolút nem egy vékony nõ, de az egyik legszebb alakkal rendelkezik. Persze az más kérdés, hogy nem normális a csaj. :D De a lényeg, ha ehhez hasonló alakod van ( ez csak egy kiindulási alap ), akkor tényleg nincs miért panaszkodnod, ez a legszebb! 24F
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, eddig egy fiú mondta azt, hogy jó, hogy ilyen homokóra alakom van mert nagyon nõies.. Azt hittem csak a vékony lányok a nyerõk..
IGEN! nagyon fontos hogy te mit gondolsz magadról és hogy azt sugározd magadból hogy te ilyen vagy és így szereted magadat. Ettõl a fiúk is egy határozott csajszit látnak ami jobban bejön nekik mint egy olyan lány aki nem hogy másiknak de még magának sem tetszik. :P 14/F
150centi, jaj de cuki!*-* Én megzabálnálnálak, imádom a pici lányokat! :D

Samsung galxy ace telefonon van előlapi kamera? és hogy kell lefényképezni a telefonnal önmagát?

Legjobb válasz: Nincs elõlapi kamerája. Fordítsd meg a telefont és úgy fényképezd le magad.

Nincs elõlapi kamerája. Fordítsd meg a telefont és úgy fényképezd le magad.
Szerintem a Screenshot-ra gondolt.Ahhoz meg rootolt telefon kell.
Raksz elé egy tükröt, és lefényképezi magát.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://sphotos.xx.fbcdn.n.. én az ilyen képekre gondoltam
egyszerre lenyomod a középsõ és a lezár gombot.:) )

Hogy kell olyan Tif-et csinálni, amelyik önmagában több képet tartalmaz, mint pl egy pdf?

kaptam egy kollegától olyan tif formátumu filet, amiben 4-5 scannelt kép is volt egyszerre. Nekem a gépemen csak Microsoft Photo Editor 3.0.2.3 van fent (melós gép, céges) és nem jöttem rá, hogy csinálja. Én ha scannelek, akkor nekem csak egyesével engedi elmenteni a képeket. A tuti az lenne, ha nekem is több szkennelt kép 1 fileban maradna.

Legjobb válasz: Valami ilyesmi kellhet neked: http://download.cnet.com/FreeVimager/3000-2192_4-10651970.ht..

Elsõ vagyok, a linkelt oldalon a lényeg ez: "View and Edit graphics file of type: JPEG, BMP, GIF, TIFF (multi-page), PNG, PCX, and EMF." Neked a multi-page TIFF kell. De biztos más progi is tud ilyet.
Hacsak nem az van, hogy egyszerre több képet tett a szkennerbe...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hogy kell megváltoztatni önmagunkat? (Belsőleg, lelkileg.)

Legjobb válasz: UGy tudjuk agunkat a leghaékonyabban pozitiv irányba megáltoztatni ha allgatunk a körülöötün élök tannáõcsaira és mindemellet vann egy kitünõ parnerönk is és ez már valaqmelxestv változtat is a szemlyisgünkön.

UGy tudjuk agunkat a leghaékonyabban pozitiv irányba megáltoztatni ha allgatunk a körülöötün élök tannáõcsaira és mindemellet vann egy kitünõ parnerönk is és ez már valaqmelxestv változtat is a szemlyisgünkön.
Akarterovel jo iranyba kell vezerelni a gondolotaidat es a cselekedeteidet.Idovel majd eszreveszed, hogy megvaltoztal mikor pozitiv visszajelzeseket kapsz az elettol. :)
Agykontrollal, pozitív gondolkodással.Az emberek is érzik rajtad a pozitív gondolatokat és szeretettel fordulnak feléd, ugyanígy mûködik fordítva is.Ha pozitívan nézed a dolgokat akkor meglátod minden jó jön magától mint a karikacsapás.Csak egy péda:tettek egy kísérletet felkértek 36 olyan embert aki aki szerencsésnek mondja magát és 36 olyat aki azt gondolja magáról, hogy õ egy lúzer neki semmi nem sikerül.Na most egy hosszabb utszakaszon egy pad mellé leraktak 1 fényes érmét a 36 magát szerencsésnek mondó emberbõl mindenki észre vette mikor elment melette a másik 36-ból senki sem.Ennyire egyszerû.A vidám vasárnapot nem ajánlom a hit gyülekezete éppen az elesett, befolyásolható, magányos embereket használja ki.
Hehe! Szerintem ide nem akarat kell hanem társaság váltása, akik az embert kötülveszik. Így az ember akaratlanul is változik.
Akarat akarat akarat akarat ez mindennek a kulcsa
Ha spontán történik és szinte észre sem vesszük.Sztem ez olyan tudat alatti dologgal vihetõ végbe.Szóval szerintem a maradandó váltzoás, csak ösztönszerûen megy végbe.
Sokan azt mondják, akarat. Én azt mondom, nekem nem volt hozzá akaraterõm, hogy megváltozzak. Aztán egyik vasárnap délelõtt 11óra tájban átkapcsoltam az atv-re, és éppen a Vidám Vasárnap ment...
menj el pszichológushoz, de szerintem õ is azt fogja mondani hogy akarni kell!
elhatározással, célkitûzésekkel. ha eléred a kitûzött célokat, akkor nagy-nagy önjutalmazásokkal:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!