Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell és gyorsan (75 db)

Pl Photoscape.
Gifpal
[link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Meg kell tanulnom 2014. 03.31-re a Családi kört, de nem tudom hogyan jól és gyorsan megtanulni?

Ezt jó lenne, ha minél hamarabb és legfeljebb szombat estére válaszolni. lõre is köszönöm. :)

Legjobb válasz: "legfeljebb szombat estére" Magyarán te vasárnap szeretnél megtanulni egy hosszú verset ?

"legfeljebb szombat estére" Magyarán te vasárnap szeretnél megtanulni egy hosszú verset ?
Hallgasd! [link]
kezd el most, ne hagyd a végére

Félek az első csóktól. Hogyan kell hevesen és gyorsan, folyamatosan csókolni?

Lassú, gyengéd csóktól nem félek, csak attól parázok, hogy nem tudom folytatni vagy követni a gyors csókot..

Legjobb válasz: Az elsõ csók nagyon valószínû nem lesz heves és gyors, ha mégis akkor lehet hogy nem fog annyira tetszeni a dolog így elsõre, de a tempót mindenképp tudod tartani, nem kell hozzá egyetem.

Az elsõ csók nagyon valószínû nem lesz heves és gyors, ha mégis akkor lehet hogy nem fog annyira tetszeni a dolog így elsõre, de a tempót mindenképp tudod tartani, nem kell hozzá egyetem.
Ha nem tudod követni, akkor majd te visszalassítod a tempót :) Ez 2 emberen múlik. Technika nagyon nincs, egyénfüggõ a csók.
ha szereted akkor meglátod hogy jól megy
A kérdező hozzászólása: jaj mióta ezt a kérdést feltettem, megtörtént nagyon sokszor


A sony ericsson xperia x8 mobilon hogy kell kikapcsolni a 3g-t? és mit csináljak még hogy ne merüljö le gyorsan?

Legjobb válasz: Töltsd le az android marketrõl az APNdroid programot, azzal kapcsold ki a 3G/GPRS hálózatokat. Nagyon nem tudsz mit tenni a gyors merülés ellen, az okostelefonok ilyenek. A régi telót én is hetente 1x töltöttem ezt kell 2 naponta. Hozzászokás kérdése csak, energiában nem fogyaszt többet a töltés, mert kikapcsol magától.

Töltsd le az android marketrõl az APNdroid programot, azzal kapcsold ki a 3G/GPRS hálózatokat. Nagyon nem tudsz mit tenni a gyors merülés ellen, az okostelefonok ilyenek. A régi telót én is hetente 1x töltöttem ezt kell 2 naponta. Hozzászokás kérdése csak, energiában nem fogyaszt többet a töltés, mert kikapcsol magától.

Hol lehet letölteni ingyenesen és gyorsan filmeket? Én úgy gondolom, hogy gyorsan hogy nem kell letölteni fájlokat azokat pedig kicomagolni, hanem teljes egészében

Legjobb válasz: pl. a www.netmozi.com oldalon vannak egyklikkes filmek, a www.megasite.co.nr oldalon pedig kattints a "megavideó idõlimit kikerülése" oldalra, ott le van írva mit kell csinálnod. Amúgy miért nem szereted a több részes letöltést? Az olyan oldalakon (warez) sokkal nagyobb a válaszék.

pl. a http://www.netmozi.com oldalon vannak egyklikkes filmek, a http://www.megasite.co.nr oldalon pedig kattints a "megavideó idõlimit kikerülése" oldalra, ott le van írva mit kell csinálnod. Amúgy miért nem szereted a több részes letöltést? Az olyan oldalakon (warez) sokkal nagyobb a válaszék.

Szakdolgozat köttetésnél fel kell hívnom a Copy Guru-t szólni, hogy megyek pár nap múlva vagy csak simán bemegyek, kérem a gyors kötést és 1-3 óra múlva lelépek? Illetve mi a különbség azonnali és gyors kötés között?

Legjobb válasz: Simán bemégy. Gondolom a gyorsnál ott megkapod pár óra alatt, az azonnalinál eldon mindent a kezébõl és nekiáll a te dolgodat elintézni.

Simán bemégy. Gondolom a gyorsnál ott megkapod pár óra alatt, az azonnalinál eldon mindent a kezébõl és nekiáll a te dolgodat elintézni.
Ha gyorsan megtérül, akkor hitel? Egyébként egy üzleti modellt megnéznék.

SoS gyorsan hnapra kell egy gyermek verset kell átalakitani magánlevéllé vagy jegyző könyvé a könyvbe azt a veret irják, hogy a török és a tehenek de nem értem hogy kell magán levelet csinálni ebből?

Legjobb válasz: Szerintem úgy kell magánlevelet írni ebbõl, mintha veled történt volna, és valakinek elmeséled. Te vagy, akit felrúgtak a tehenek. Vagy egy közeli ismerõsöddel történt ez meg, és õ mesélte neked. Vagyis magát a verset alakítsd át prózává, egy magánlevél formájában. Persze nem tudom, hányadikos vagy, de ha ilyen feladatot kérnek, akkor biztos, hogy már felsõs.

Szerintem úgy kell magánlevelet írni ebbõl, mintha veled történt volna, és valakinek elmeséled. Te vagy, akit felrúgtak a tehenek. Vagy egy közeli ismerõsöddel történt ez meg, és õ mesélte neked. Vagyis magát a verset alakítsd át prózává, egy magánlevél formájában. Persze nem tudom, hányadikos vagy, de ha ilyen feladatot kérnek, akkor biztos, hogy már felsõs.
Akkor alakítsd át jegyzõkönyvvé (az vicces)
Mikor, hol kit rúgott föl a tehén
Jópofa kis feladat
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat egyébként 10. es kiderült h a jövõhétre kell igy ha van ötlet adhatok jegyzõkönyvet h irjak ebbõl?:)

Word-be írtam egy hosszú szöveget, de bekezdés helyett 3 szóközzel indítottam. Ki lehet javítani egyszerűen és gyorsan, vagy csak úgy, ha egyesével minden bekezdés előtt kitörlöm a három szóközt és átállítok valamit? Pontosan hogy kell megoldani?

Balra zártba írtam sorkizárt helyett, utólag állítottam át sorkizártra, de sift enterrel léptem mindig a következ? sorba, így egyesével kell ismét kitörölnöm? Visszamennem a bekezdéshez, törölni egy szóközt majd újra enterrel lemenni?

Legjobb válasz: Mivan? Ha azt akarod, hogy a bekezdések elsõ sora beljebb legyen mint a bekezdés további részei, akkor a Bekezdések menüben kell a Behúzást menüpontnál beírnod egy tetszõleges értéket. Ha kifele akarod húzni az elsõ sort, akkor jobbra, és pipáld ki mellette azt, hogy "Elsõ sor". Amúgy Ctrl+F, és rákeresel három szóközre, és minden elõfordulásánál Delete-t nyomsz. Shift+Enter akkor kell, ha következõ sorba akarsz írni de nem akarod megtörni a bekezdést, vagyis új bekezdést kezdeni.

Mivan? Ha azt akarod, hogy a bekezdések elsõ sora beljebb legyen mint a bekezdés további részei, akkor a Bekezdések menüben kell a Behúzást menüpontnál beírnod egy tetszõleges értéket. Ha kifele akarod húzni az elsõ sort, akkor jobbra, és pipáld ki mellette azt, hogy "Elsõ sor". Amúgy Ctrl+F, és rákeresel három szóközre, és minden elõfordulásánál Delete-t nyomsz. Shift+Enter akkor kell, ha következõ sorba akarsz írni de nem akarod megtörni a bekezdést, vagyis új bekezdést kezdeni.
Késõbb még jól jöhet, ha elmerülsz a Word cserebere képességeiben, mert nagyon sokoldalú a cucc. Szerkesztés > Csere Egyebek, Speciális: itt a nem nyomtatandó írásjeleket is lehet orrba-szájba cserélni másra. Pl. 3 szóközt egy tabulátorra vagy enterre vagy shift enterre, stb. Ahogy a shift entereket is enterekre. És lezavar egy könyvet pár sec alatt :) Ajánlom még azt is hogy beírsz valamit a "keresett szöveghez" és alatta üresen hagyod. Így a keresett szöveget semmire cseréli, vagyis minden elõfordulást töröl.

Nemrég kaptam egy új Ipod nano készüléket.8Gbyt-os, és zöld. A használati utasítása angol, ezért nem tudom, hogy hogy kell zenéket és egyebeket letölteni. Esetleg nem lehetne valahogy ingyen, gyorsan, egyszerűen letölteni?

Lehetőleg ingyenes, és gyors letöltés legyen!

Legjobb válasz: Írd be a Google-ba, hogy itunes download és kihozza majd az apple oldalát, ahova csak az e-mail címedet kell beírni, meg hogy magyarországról vagy. Utána letöltöd és minden magyar lesz.

Írd be a Google-ba, hogy itunes download és kihozza majd az apple oldalát, ahova csak az e-mail címedet kell beírni, meg hogy magyarországról vagy. Utána letöltöd és minden magyar lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!