Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell és gyorsan (70 db)

Félek az első csóktól. Hogyan kell hevesen és gyorsan, folyamatosan csókolni?

Lassú, gyengéd csóktól nem félek, csak attól parázok, hogy nem tudom folytatni vagy követni a gyors csókot..

Legjobb válasz: Az elsõ csók nagyon valószínû nem lesz heves és gyors, ha mégis akkor lehet hogy nem fog annyira tetszeni a dolog így elsõre, de a tempót mindenképp tudod tartani, nem kell hozzá egyetem.

Az elsõ csók nagyon valószínû nem lesz heves és gyors, ha mégis akkor lehet hogy nem fog annyira tetszeni a dolog így elsõre, de a tempót mindenképp tudod tartani, nem kell hozzá egyetem.
Ha nem tudod követni, akkor majd te visszalassítod a tempót :) Ez 2 emberen múlik. Technika nagyon nincs, egyénfüggõ a csók.
ha szereted akkor meglátod hogy jól megy
A kérdező hozzászólása: jaj mióta ezt a kérdést feltettem, megtörtént nagyon sokszor

A sony ericsson xperia x8 mobilon hogy kell kikapcsolni a 3g-t? és mit csináljak még hogy ne merüljö le gyorsan?

Legjobb válasz: Töltsd le az android marketrõl az APNdroid programot, azzal kapcsold ki a 3G/GPRS hálózatokat. Nagyon nem tudsz mit tenni a gyors merülés ellen, az okostelefonok ilyenek. A régi telót én is hetente 1x töltöttem ezt kell 2 naponta. Hozzászokás kérdése csak, energiában nem fogyaszt többet a töltés, mert kikapcsol magától.

Töltsd le az android marketrõl az APNdroid programot, azzal kapcsold ki a 3G/GPRS hálózatokat. Nagyon nem tudsz mit tenni a gyors merülés ellen, az okostelefonok ilyenek. A régi telót én is hetente 1x töltöttem ezt kell 2 naponta. Hozzászokás kérdése csak, energiában nem fogyaszt többet a töltés, mert kikapcsol magától.

Hol lehet letölteni ingyenesen és gyorsan filmeket? Én úgy gondolom, hogy gyorsan hogy nem kell letölteni fájlokat azokat pedig kicomagolni, hanem teljes egészében

Legjobb válasz: pl. a www.netmozi.com oldalon vannak egyklikkes filmek, a www.megasite.co.nr oldalon pedig kattints a "megavideó idõlimit kikerülése" oldalra, ott le van írva mit kell csinálnod. Amúgy miért nem szereted a több részes letöltést? Az olyan oldalakon (warez) sokkal nagyobb a válaszék.

pl. a http://www.netmozi.com oldalon vannak egyklikkes filmek, a http://www.megasite.co.nr oldalon pedig kattints a "megavideó idõlimit kikerülése" oldalra, ott le van írva mit kell csinálnod. Amúgy miért nem szereted a több részes letöltést? Az olyan oldalakon (warez) sokkal nagyobb a válaszék.


Ha gyorsan megtérül, akkor hitel? Egyébként egy üzleti modellt megnéznék.

SoS gyorsan hnapra kell egy gyermek verset kell átalakitani magánlevéllé vagy jegyző könyvé a könyvbe azt a veret irják, hogy a török és a tehenek de nem értem hogy kell magán levelet csinálni ebből?

Legjobb válasz: Szerintem úgy kell magánlevelet írni ebbõl, mintha veled történt volna, és valakinek elmeséled. Te vagy, akit felrúgtak a tehenek. Vagy egy közeli ismerõsöddel történt ez meg, és õ mesélte neked. Vagyis magát a verset alakítsd át prózává, egy magánlevél formájában. Persze nem tudom, hányadikos vagy, de ha ilyen feladatot kérnek, akkor biztos, hogy már felsõs.

Szerintem úgy kell magánlevelet írni ebbõl, mintha veled történt volna, és valakinek elmeséled. Te vagy, akit felrúgtak a tehenek. Vagy egy közeli ismerõsöddel történt ez meg, és õ mesélte neked. Vagyis magát a verset alakítsd át prózává, egy magánlevél formájában. Persze nem tudom, hányadikos vagy, de ha ilyen feladatot kérnek, akkor biztos, hogy már felsõs.
Akkor alakítsd át jegyzõkönyvvé (az vicces)
Mikor, hol kit rúgott föl a tehén
Jópofa kis feladat
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat egyébként 10. es kiderült h a jövõhétre kell igy ha van ötlet adhatok jegyzõkönyvet h irjak ebbõl?:)

Word-be írtam egy hosszú szöveget, de bekezdés helyett 3 szóközzel indítottam. Ki lehet javítani egyszerűen és gyorsan, vagy csak úgy, ha egyesével minden bekezdés előtt kitörlöm a három szóközt és átállítok valamit? Pontosan hogy kell megoldani?

Balra zártba írtam sorkizárt helyett, utólag állítottam át sorkizártra, de sift enterrel léptem mindig a következ? sorba, így egyesével kell ismét kitörölnöm? Visszamennem a bekezdéshez, törölni egy szóközt majd újra enterrel lemenni?

Legjobb válasz: Mivan? Ha azt akarod, hogy a bekezdések elsõ sora beljebb legyen mint a bekezdés további részei, akkor a Bekezdések menüben kell a Behúzást menüpontnál beírnod egy tetszõleges értéket. Ha kifele akarod húzni az elsõ sort, akkor jobbra, és pipáld ki mellette azt, hogy "Elsõ sor". Amúgy Ctrl+F, és rákeresel három szóközre, és minden elõfordulásánál Delete-t nyomsz. Shift+Enter akkor kell, ha következõ sorba akarsz írni de nem akarod megtörni a bekezdést, vagyis új bekezdést kezdeni.

Mivan? Ha azt akarod, hogy a bekezdések elsõ sora beljebb legyen mint a bekezdés további részei, akkor a Bekezdések menüben kell a Behúzást menüpontnál beírnod egy tetszõleges értéket. Ha kifele akarod húzni az elsõ sort, akkor jobbra, és pipáld ki mellette azt, hogy "Elsõ sor". Amúgy Ctrl+F, és rákeresel három szóközre, és minden elõfordulásánál Delete-t nyomsz. Shift+Enter akkor kell, ha következõ sorba akarsz írni de nem akarod megtörni a bekezdést, vagyis új bekezdést kezdeni.
Késõbb még jól jöhet, ha elmerülsz a Word cserebere képességeiben, mert nagyon sokoldalú a cucc. Szerkesztés > Csere Egyebek, Speciális: itt a nem nyomtatandó írásjeleket is lehet orrba-szájba cserélni másra. Pl. 3 szóközt egy tabulátorra vagy enterre vagy shift enterre, stb. Ahogy a shift entereket is enterekre. És lezavar egy könyvet pár sec alatt :) Ajánlom még azt is hogy beírsz valamit a "keresett szöveghez" és alatta üresen hagyod. Így a keresett szöveget semmire cseréli, vagyis minden elõfordulást töröl.

Nemrég kaptam egy új Ipod nano készüléket.8Gbyt-os, és zöld. A használati utasítása angol, ezért nem tudom, hogy hogy kell zenéket és egyebeket letölteni. Esetleg nem lehetne valahogy ingyen, gyorsan, egyszerűen letölteni?

Lehetőleg ingyenes, és gyors letöltés legyen!

Legjobb válasz: Írd be a Google-ba, hogy itunes download és kihozza majd az apple oldalát, ahova csak az e-mail címedet kell beírni, meg hogy magyarországról vagy. Utána letöltöd és minden magyar lesz.

Írd be a Google-ba, hogy itunes download és kihozza majd az apple oldalát, ahova csak az e-mail címedet kell beírni, meg hogy magyarországról vagy. Utána letöltöd és minden magyar lesz.
kb.: 1 dl vízben 1 kávéskanállal.
Amit az elsõ írt úgy kell. De beveheted több vízzel is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Megcsináltam amit az elsõ írt és meg is hánytatott :SS Kicsit jobb lett de még mindíg fel vok puffadva
Mitõl puffadtál fel? Olyan ételt fogyasztottál? Mert a puffadt has sok mindennek lehet az oka! Lehet ételtõl, lehet idegességtõl, Én legalább is fel tudok puffadni. No de a szódabikarbóna inkább gyomor túlterhelésre szoktak beszedni és nem hasra. Mondjuk, ha nyakig etted magadat. De attól, hogy felpuffadtál (belek) az nem jó rá!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem ettem reggel és mikor mentem haza akkor ettem sokat
Én úgy szoktam csinálni, hogy egy púpos teáskanálnyi szódabikarbónát bekapok és bõ vízzel elkezdem levinni. Sok víz kell, elõször volt nagyon rossz, ma már egészen könnyen csúszik.
A kérdező hozzászólása: Annyit vettem be és utána kb 30másodperc és hánytam :S és csak egy kicsit lett jobb
A szódabikarbónát a sok savra ajánlják, de már arra is van jobb megoldás. Mivel a szódabikarbóna sósavval reagálva szén-dioxidot képez, így nem csoda, hogy csak rontott a helyzeten.

Dr. Herz féle Káposztaleves kapszulát hogyan kell szedni, hogy a leghatásossabb legyen? (Tapasztalatok érdekelnének! Napi? Db-ot kell bevenni a jó és gyors hatás érdekében, mit nem ajánlatos enni mellette? ! )

Legjobb válasz: Már megint kidobtad a pénzed feleslegesen.Nem fogsz fogyni ilyen tablettáktól,csoda nem létezik! Gondolod hogy amit éveken át felszedtél raktároztad a zsírt azt egy csodabogyó eltûnteti pár hónap alatt?

Már megint kidobtad a pénzed feleslegesen.Nem fogsz fogyni ilyen tablettáktól, csoda nem létezik! Gondolod hogy amit éveken át felszedtél raktároztad a zsírt azt egy csodabogyó eltûnteti pár hónap alatt?
Mindegyik ilyen kapszula kamu, a szervezetünk nem úgy mûködik, hogy bedobunk egy bogyót és az varázslatos módon leolvasztja a zsírt. Szép is lenne, de nem így van.
Pl. úgy, hogy szétszórsz a szobában néhány ezer darabot, aztán megpróbálod összeszedegetni. De még jobb ha ezt méteres vízben teszed. Esetleg feldobálod a levegõbe és utánaugrálsz, mielõtt leesik. Pingponglabda helyett használod a bogyókat. Na igen, és nem ajánlatos velõvel töltött cukrozott lekváros palacsintát enni mellé. Sárgarépával viszont nagyon finom! Árpád
Nem etkezes elott, nem is etkezes utan, nem is etkezes kozben, hanem etkezes HELYETT. Ugy a leghatekonyabb.

Na Starcraft kockák figyelem! Kitudja hogy kell a ums mappokon a gyorsan lövelő cannon-t csinálni? Mert nekem sose ment és ergó angolul elmagyarázták de az semmit sem ért számomra. Szóval egy épp kéz láb választ várok.

Legjobb válasz: na van a pályán egy olyan hogy lights on of általában két civil a probet rá rakod az 1es gombra (ctrl+1) a civilt meg ctrl+2)re és ugyan oda sok cannont kell lerakni sötétben

na van a pályán egy olyan hogy lights on of általában két civil a probet rá rakod az 1es gombra (ctrl+1) a civilt meg ctrl+2)re és ugyan oda sok cannont kell lerakni sötétben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!