Találatok a következő kifejezésre: Hogy kell és (16726 db)

Gáz hogy 15 évesen 156cm 61 kg vagyok? Milyen alakom van? és fogyni izmosodni hogy kell és erősíteni hogy kell tervet írtok?

normális választ létszi és nektek kelene ilyen lány

Legjobb válasz: Körte alakod van, innen látom. A fogyás és az izmosodás meg vagy-vagy, a kettõ együtt nem megy. Sportrovatban olvasgass, ezt nem kell megkérdezni, mert mindennap háromszor megteszik helytted, elég ha visszaolvasol pár napot. Fogyáshoz szálkásító étrend és edzés, izmosodáshoz meg tömegnövelõ étrend és edzés. Bár írni meg fogalmazni tudni azért illene 15 évesen...

Körte alakod van, innen látom. A fogyás és az izmosodás meg vagy-vagy, a kettõ együtt nem megy. Sportrovatban olvasgass, ezt nem kell megkérdezni, mert mindennap háromszor megteszik helytted, elég ha visszaolvasol pár napot. Fogyáshoz szálkásító étrend és edzés, izmosodáshoz meg tömegnövelõ étrend és edzés. Bár írni meg fogalmazni tudni azért illene 15 évesen...
Kicsit duci vagy. Étkez egészségesebben. De az adagot ne csökkentsd drasztikusan (tehát ne diétázz), mert fejlõdésben vagy és egy diéta kihat a felnõtt korodra. A testmozgás. Min. heti 3x intenzív sport. Próbálj ki több sportot is Pl küzdõsport, kosár, triatlon... ami tetszik és aztán ûzd szívvel-lélekkel. A port amúgy a jellemet is erõsíti, szóval elégé ráférne a mai tinikre.
honnan tudod hogy körte alakja van? anyám 81 évesen is gyönyörû homokóra alakú volt, bár most már lefogyott, még mindig az..
Én is 15 vagyok bár 172 cm és 85 kg ://
Én 15 évesen 163 cm 70 kg voltam:-S Most 23 évesen, túl egy szülésen 165 cm, 64 kg vagyok. De 17 évesen magától lement pár kg, akkor elég jól néztem ki, kár hogy nem tudtam tartani, 19 évesen 83-ra híztam... 55re próbálj lemenni, az úgy jó lenne már. Cukros, lisztes, zsíros kaják minimalizálásával, és némi mozgással nyár elejére már minden jó lesz:) De egy kép arc nélkül nem ártana, nem mindegy, hogy oszlik el.
46-50 kg lenne az ideális neked. Sok sport és egészséges ételek+kalóriaszámlálás a leginkább jó. Nézz utána itt vagy google...
Onnan tudom, hogy átlátok a monitorján, avagy a kérdése hülyeség! Vágod? :D

Minden lekvár, befőtt és savanyúság befőzéséhez kell használni Szalicilt vagy Na- benzoátot? Hogy kell és mennyit kell beleszórni?

Még nem csináltam ilyet de szeretnék rászokni :D segítsetek légyszíves.Köszönöm.

Legjobb válasz: Ha savanyúság tartósítóval, befõtt tartósítóval, és lekvár tartósítóval teszed el a zöldséget, és a gyümölcsöt.Én mindig ezeket használom, és nem teszek bele külön tartósítószert.

Ha savanyúság tartósítóval, befõtt tartósítóval, és lekvár tartósítóval teszed el a zöldséget, és a gyümölcsöt.Én mindig ezeket használom, és nem teszek bele külön tartósítószert.
...gyümölcsöt, akkor nem kell bele tenni.*
A tartósítók mér tartalmazzák a tartósítószert. Ha a lekvárban elég cukor van, és elég sûrûre fõzöd, akkor nem kell bele semmilyen tartósítószer. Csak ne befõzõcukorral csináld. A befõttekre is elég üvegenként egy csipetnyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy ilyen szuperúl leírtad!Remélem sikerülni is fog! :)
Viszont, ha tartósítókkal teszed el, dunsztolni sem kell, mehet egybõl a kamra polcra.
A háború alatt, amikor nem lehetett cukorhoz jutni, nagymamám a saját kertben termett sárgabarackot minden nélkül (se cukor, se szalicil) 5 literes ubis üvegbe tette el, jól kidunsztolva (dunyha alatt) Egy se romlott meg, csak a használatkor kellett bele cukrot tenni, mert nagyon savanyú volt! Ma sem használunk semmi tartószert!

Gerincsérv és pár napja tartó székletprobléma (érzem, hogy kell és rohannom kell) között van összefüggés?

Legjobb válasz: Igen van,mert a székletürítés reflexközpontja a gerincvelõ alsó szakaszában van. Ugyan így a vizeletkiválasztásé is ott van. Valakinek nem is kell wc-re mennie, nem érzi és bemegy. Valószínûleg ott lehet a sérved, és az piszkálhatja a központot.

Igen van, mert a székletürítés reflexközpontja a gerincvelõ alsó szakaszában van. Ugyan így a vizeletkiválasztásé is ott van. Valakinek nem is kell wc-re mennie, nem érzi és bemegy. Valószínûleg ott lehet a sérved, és az piszkálhatja a központot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat és most akkor mit kell tennem? Ugyanis az idegsebészeten csak júl. 27-re van idõpontom.
Addig sajnos nem nagyon tudsz mit tenni, csak az orvos tud segíteni, ki kell várnod. Hasfogó felesleges.csak további kínokat okozna. Próbálj rendszert keresni az ürítések között, hogy otthonra idõzítsd. És akkor tudsz rohanni. Mást nem tudok ajánlani sajnos, majd az orvos segít! Jobbulást neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Remélem nem lesz komoly bajom.

Táncműsorhoz szeretnék egy mixet csinálni és arra táncolni, de nem tudom hogy hogy kell, és ez most így van, h. valakivel meg lehet csináltatni, vagy nekem kell?

Vagy ha esetleg tudtok vkit aki megcsinálná nekem, akkor írjatok légyszi.

Legjobb válasz: Mikorra kell? Öcsém szalagavatójára azt hiszem a tánctanár vágta össze a zenét. Ha lenne olyan programom, én is meg tudnám csinálni, de most nincs, esetleg megkérdezzem öcsémet?

Mikorra kell? Öcsém szalagavatójára azt hiszem a tánctanár vágta össze a zenét. Ha lenne olyan programom, én is meg tudnám csinálni, de most nincs, esetleg megkérdezzem öcsémet?
a sony-nak vannak jó program fejlesztései pl az acid illetve a sonic founry http://www.sonicfoundry.com/ nekem Acidom van oda behúzom a vágni kívánt empéhármat és egymás mögé pakolom öket, lehet benne hangot külön állítani meg minde, szal áthalkuljon a másik szába stb
A kérdező hozzászólása: köszi;)

Hogyan kell es mik kellenek a bukta elkeszítéséhez? Ha meg van a nyers téeszta utána hogy lesz belolle bukta forma?

Legjobb válasz: Éppen ma csináltunk :D Kell hozzá: -1 kg liszt -3 marék cukor -pici só -másfél dl olaj -2 tojás -fél liter tej -5 dkg élesztõ -sütésálló lekvár A fél liter tejben feloldod az élesztõt, aztán összekevered az egészet a többivel (kivéve a lekvárral). Hagyod egy órácskát kelni, és kész a tészta. Ha ez megvan, kinyújtod egy kicsit, és téglalap alakúra vágod, teszel bele lekvárt, és felgurigázod. Jó étvágyat! :P

Éppen ma csináltunk :D Kell hozzá: -1 kg liszt -3 marék cukor -pici só -másfél dl olaj -2 tojás -fél liter tej -5 dkg élesztõ -sütésálló lekvár A fél liter tejben feloldod az élesztõt, aztán összekevered az egészet a többivel (kivéve a lekvárral). Hagyod egy órácskát kelni, és kész a tészta. Ha ez megvan, kinyújtod egy kicsit, és téglalap alakúra vágod, teszel bele lekvárt, és felgurigázod. Jó étvágyat! :P
Szia! Én is ma csináltam. Így: 2 dkg élesztõ, 2 dl langyos tej, csipetnyi só, 6 dkg cukor, 6 dkg vaj, 2 tojássárgája, 60 deka liszt. Tejben felfuttatod az élesztõt, egy mokkáskanál cukorral. Utána hozzáöntöd a liszthez és a többi hozzávalóhoz. Jól ki kell dagasztani, hogy a belseje szép hólyagos legyen. ( kenyérsütõ gép csodákra képes:) :) :) Ha kész, kb egy óra hosszat keletsztjük. A bukta formát úgy kapod , hogy tenyérnyi kockákat vágsz, bele a lekvár, és a sarkánál sodrod fel, nem az egyenes végénél fogva. Két végéd összenyomod, felvert tojással megkened a tetejét, és mehet sülni. Ez olyasmi ízû lesz, mint a pékségben készültnek, de nem szárad rád másnap, és nem fújódik fel, mint a bolti. Elsõ recept is biztosan nagyon finom, csak nekem nagyon soknak tûnik a három marék cukor.
Itt képekkel is ilusztrálva van:
http://desszert.eu/bukta Bocsi az elõbb lemaradt :-)

Hogy kell es milyen pohárból itatni az egészen piciket?

Legjobb válasz: Csõröspohár pár hetes babának marhaság elsõ válaszoló. Olvass! Nem fontos cumisüveget használni. Nálunk már a kórházban megtanítják anyukát poharazni.Olyat válasz aminek kicsit kifelé görbül a karimája vagy mije.Emlékszel még a régi üvegkispoharakra amibõl kávét szoktak inni? Mi olyat használunk, de bármely kispohár megteszi. Itatni ugyaúgy kell mintha beteg felnõttet itatnál. Félig ülõ helyzetben,hogy ne menjen sok félre.De majd látni fogod nagyon ügyesek és rájönnek a módjára. Ha úgyérzed nem megy és nem akarsz cumiüvegezni akkor kiskanállal.Ezektõl a módszerektõl nem szokik le a cicirõl, míg egy rosszul megválasztott cumisüvegtõl könnyebben,hiszen ha nem kell dolgozzon nem is fog. Jó babázást!

Mi a spárban bukkantunk rá arra a régi karcsúsított kávéspohárra ami az egyik válaszoló említ, sztem vasedényben islehet kapni, nem drága.Nekem a nagyim mondta -bölcsibe dolgozott és 4gyereket nevelt fel, hogy pár napos babákat meg lehet tanítani pohárból inni, Én elítélem a csõrõs poharat sztem borzalom, és nem készteti a kicsit, hogy meg tanuljon inni rendesen.
Csõröspohár pár hetes babának marhaság elsõ válaszoló. Olvass! Nem fontos cumisüveget használni. Nálunk már a kórházban megtanítják anyukát poharazni.Olyat válasz aminek kicsit kifelé görbül a karimája vagy mije.Emlékszel még a régi üvegkispoharakra amibõl kávét szoktak inni? Mi olyat használunk, de bármely kispohár megteszi. Itatni ugyaúgy kell mintha beteg felnõttet itatnál. Félig ülõ helyzetben, hogy ne menjen sok félre.De majd látni fogod nagyon ügyesek és rájönnek a módjára. Ha úgyérzed nem megy és nem akarsz cumiüvegezni akkor kiskanállal.Ezektõl a módszerektõl nem szokik le a cicirõl, míg egy rosszul megválasztott cumisüvegtõl könnyebben, hiszen ha nem kell dolgozzon nem is fog. Jó babázást!
Én a cumisüveg (avent) kupakjából szoktam itatni a lányomat. Most 5 hetes, kb. 2 hetes korában próbáltam ki elõször nála. És lehet túlzásnak hangzik, de már az elsõ alkalommal szépen ivott belõle (persze, a maga módján).
Így van, lehet kispohár, vagy kiskanál. 2 hetes kislányom is kanálból iszik, ha szomjak 5-6 kanál vizet is megiszik. TEgyél elé mindig elõkét, sokat mellé fog köpni, de élvezni fogja:-)
Lehet nyugodtan itatni cumisüvegbõl.Pont kisbabák számára lett kitalálva.A cumi és cumisüveg mizéria csak mostanában divat.A túlokosok szerint rossz irányba befolyásolja a szopást, ami szerintem nagy hülyeség.Én mindhárom gyerekemnek adtam, adok cumit is, cumisüveget is, és semmi hátrányunk nincs, és nem is volt belõle.Ellenben mikor megpróbáltam a kicsimet pohárból itatni, sima és csõröset is próbáltunk, majd megfulladt szegényke.Egy csomó levegõt nyel így itatva, aztán meg fáj a pocak. Minden jót, üdv
Sima kávéspohár is tökéletes. 2 hós lányom abból kapta a vasadagját és soha nem is fogadta el utána a csõröst. 1 éves kora óta önállóan iszik pohárból. Ne szoktasd rá cumisüvegre, csõrösre ha nem muszáj.
Én próbáltam a löttyingetést-kortyolgatást, hányás lett belõle.
szerintem nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni: pohár legyen vastag falú, kényelmesen megfogható, normál átmérõjû. ültessd a picit az öledbe úgy, hogy biztonságosan tartsd hátát és támasszd meg a fejét. a másik kezeddel óvatosan érintsd a szájához a poharat, és amikor kinyitotta a kis száját, akkor apró kortyonként mindig vissza vissza döntve a poharat próbáld itatni. A picik még a pohárról, és a kanálról is inkább leszopogatják az italt, és nem kortyolnak még mint a nagyok. de lassan lassan meg tudjátok csinálni :) A lényeg, hogy stabilan üljön 45-90 fokban a pici az öledben, és te is kényelmesen üljél. inkább ez mint a cumisüveg. szerintem.
tökéletes megoldás az úgynevezett "csõrös" pohár.
"löttyintgetést-kortyoltatást" nem is értem, de ha úgy van ahogy elképzelem, nem csodálom, hogy hányás lett belõle. Arra figyelni kell, hogy a pici a saját tempójában igyon. Már a kórházban is itatjk a pciciket ilyen módszerrel ahogy írtam hárommal ez elõtt. a cicibõl is elég nagyokat kortyol és le tudja nyelni. :) Én ammondó vagyok, ha szomjas, fog (tudni) inni. a picik akkor buknak általában amikor túlették/itták magukat.

Sokat olvastam a palástfű és a málnalevél teákról. Miben segítenek pontosan ezek, és hogyan kell, és mennyit kell inni belőlük? Csak gondoljátok hogy segít, vagy bizonyitott tények ezek?

Legjobb válasz: Peteérést serkenthetnek, a palástfû segítheti a beágyazódást, a málnalevelet szülés elõtt pár hónapppal is ajánlják. Napi egy csészével, a palástfû teát a megtermékenyítés után kell inni, tehát a ciklusod közepétõl a mensiig, mensi után cickafark teát.

Peteérést serkenthetnek, a palástfû segítheti a beágyazódást, a málnalevelet szülés elõtt pár hónapppal is ajánlják. Napi egy csészével, a palástfû teát a megtermékenyítés után kell inni, tehát a ciklusod közepétõl a mensiig, mensi után cickafark teát.
A málnalevél tea segíti a peteérést. A mensitõl kezdve kell inni napi 2 csészével, egészen a peteérésig. Attól kezdve pedig ugyanilyen mennyiségben palástfû teát, ami a beágyazódást segíti. Szülés elõtt néhány héttel újra javasolják a málnalevelet, mert puhítja a méhszájat és könyebben tágul majd. Én ittam a teákat, nekünk elsõre összejött a babó, de nem tudom, valóban a tea miatt-e, vagy egyszerûen így sikerült. Mindenesetre a szülés elõtt is fogom inni, erre sok jó tapasztalatot olvastam. 25 hetes kismama

Samsung Star3-ra lehet le tölteni játékot gépről telóra? Ha lehet hogy kell és hogy tudom fel tenni a telefonomra?

Legjobb válasz: Java játékokat lehet, 240x320 felbontású kell. A memóriakártyára kell tenni, utána fájlkezelõbõl indítani.

Java játékokat lehet, 240x320 felbontású kell. A memóriakártyára kell tenni, utána fájlkezelõbõl indítani.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hasizom gyakorlatokat végzek, hogyan kell és milyen gyakorlatokat kell csinálni a bemelegítéshez?

Legjobb válasz: attól függ. a fekve végzett térdemeléshez,haspréshez nem kell semmi. ha meg függeszkedésben emelsz lábat,akkor be kell melegíteni. karkörzések,saskarom.

attól függ. a fekve végzett térdemeléshez, haspréshez nem kell semmi. ha meg függeszkedésben emelsz lábat, akkor be kell melegíteni. karkörzések, saskarom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Át lehet mozgatni a has-hát részt alapos törzskörzéssel. Ekkor a törzsmerevítõk dolgoznak kicsit, a gerinced is átmozgatod, ennél többet én sem használok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!