Találatok a következő kifejezésre: Hogy küldhetek a (37 db)

Farmeramában hogy küldhetek a barátoknak pént és növényeket?

Legjobb válasz: Nem lehet, csak bizonyos ajándékokat.

Nem lehet, csak bizonyos ajándékokat.
A kérdező hozzászólása: de kár. na mindegy, köszi

Hogy küldhetek a Mojangnak Update Idea-t? Egyáltalán lehet vmilyen formában küldeni?

Minecraft updatehez szeretnék ötletet küldeni de nemigen találtam olyat ahol ez lehetséges.

Legjobb válasz: Lehet én küldtem.Nehéz volt megtalálni.De most már elfelejtettem hogy hol találtam.Próbálom meg keresni neked azt tudom hogy azt írtam be a google be angolul hogy: mojang tanácsadás (google fordító)

Lehet én küldtem.Nehéz volt megtalálni.De most már elfelejtettem hogy hol találtam.Próbálom meg keresni neked azt tudom hogy azt írtam be a google be angolul hogy: mojang tanácsadás (google fordító)
A kérdező hozzászólása: thx akk megpróbálom. Aki tud segíteni ezügyben az még írjon ide

Hogyan küldhetek a rádióC kivánságmüsor kategóriában zenét küldeni az interneten keresztül?

Hallottam a chat-szobáról,de nem tudom hogy hol van.Kérlek linkeljétek be.Köszönöm.

Legjobb válasz: Chatrõl nem tudok és az oldalon sem találtam ilyet, de itt vannak az elérhetõségek: http://www.radioc.hu/kapcsolat/kapcsindex.html próbáld meg SMS-ben vagy e-mailben!

Chatrõl nem tudok és az oldalon sem találtam ilyet, de itt vannak az elérhetõségek: http://www.radioc.hu/kapcsolat/kapcsindex.html próbáld meg SMS-ben vagy e-mailben!


Hogyan küldhetek el valakit a .... olyanért, amiről azt hiszi, hogy nem tudok, pedig de, de nem tudhatja meg semmiképp, hogy tudom?

Mert csak egyféleképp tudhattam meg, de ha megtudja, hogy hogyan tudtam meg, vége a világnak. Lényeg, hogy tetszik egy lány (hívjuk Lány1-nek) és a haverom (Fiú1) mondta a lány barátnőjének (Lány2), hogy odavagyok érte Lány1-ért. Ezt egy olyan haveromtól tudom(Haver), akinél megnézte a facebookját és nem jelentkezett ki. Haver-nál megnéztük Fiú1 facebookját és ott láttuk árulkodni a f**zkapalot. Fiú1 olyanokat is írt Lány2nek, hogy szétizgultam magam meg hogy félek ráírni Lány1-re. Bizalmasan beszéltük az árulkodós haverommal, hogy jól néz ki a lány, ezért se esik jól, hogy így kibeszélt, főleg, hogy nem vagyok oda meg vissza a lányért, csak tetszik, mint még másik 63 lány a városban és az iskolában (de tény, mostanában kicsit sokat beszéltünk róla, ezért is gondolhatta ezt, de akkor se áruljon el a haverom). Szívem szerint elküldeném a ******, de akkor megtudja, hogy meg tudjuk nézni a facebookját és megváltoztatja a jelszót. Tudom, mi is g**ik vagyunk, de akkor nem bukott volna le és nem tudnám, mennyire megbízhatatlan, ha be akar vágódni Lány2-nél. 18/F

Legjobb válasz: (Apukád1) Internetmegvonás 2 hétig.

(Apukád1) Internetmegvonás 2 hétig.
Szóval... Vége a világnak = megváltoztatja a fb jelszavát? :'DDD
Ezt most nem teljesen értem. Miért baj az, hogy õ be akar vágódni lány2-nél? Hisz hozzá semmi közöd. Ha meg nem akarsz semmit a lány1-tõl, akkor mi a gond? Maximum megmondod neki, hogy Fiú1 baromságokat beszélt, sõt akár még össze is jöhetnétek, ha úgy alakul. Egyébként sokszor elõfordul, hogy egyes emberek bejelentkezve maradnak facebookon. Általában ilyenkor kerül kiírásra a "500 forintért szopok" jellegû üzenetek(?), vagy mik. Nem vagyok járatos a facebook témában. Szerintem nyugodtan mond el a barátodnak, ezzel csak õ fog égni.
Elkezdtem olvasni, de rájöttem, hogy hajnali egykor ezt most így nem...
A kérdező hozzászólása: hjam1029 Látom, tényleg tetszik a stílusom, de szerintem neked sokkal jobban áll. Köszönöm a vidám perceket, ez jó volt! xD :D
Nekem is volt egy ilyen haverom(Haver1) V. általánosban, aki mindig kérdezgetett engem, hogy melyik lány tetszik az osztályban(OsztályV). Én véletlenszerûen mondtam egy nevet(Lány1) aki a legcsúnyább volt az osztályban(osztályV), de sajnos az a haver(Haver1) elmondta az összes fiú osztálytársamnak(Haver2, Haver3, Haver4, Haver5), akik mind kiröhögtek engem az ízlésem miatt(Ízlés1), és dicsérték a haver(Haver1) ízlését(Ízlését), mert õ egy nagyon szép lányba volt belezúgva(Lány2), akiben rajtam kívül, bele volt zúgva az összes srác(Haver1, Haver2, Haver3, Haver4, Haver5). Azóta utálom a lány(Lány1) nevét(Név1), és olyan nevû(Név1) lányokkal soha nem udvaroltam, még akkor sem, ha szépek voltak.
ha annyira el akarod küldeni akkor küld, nem kell túa agyalni
Tetszik a fogalmazási stílusod. Ha véletlenül regényt írsz, kérlek szólj nekem is, hogy megvásárolhassam. Annyira tetszik a kérdésed, hogy nem jelentem a trágár kifejezésekért.
Most errõl tudnék mesélni, hogy ki mit tesz meg tinikorban a feljebbjutásért az osztályhierarchiában, vagy azért, hogy egy neki tetszõ lánynál bevágódjon valamilyen módon. Megesik az ilyen még a legjobb barátok között is. Én még mindig azt mondanám, hogy szembesítsd ezzel a srácot különösebb magyarázatra nem hiszem, hogy szükséged lenne. Elég kellemetlen lesz ez neki így is, szóval nem hiszem, hogy sokat kérdezõsködne. Lány1-el meg ne foglalkozz, ha nem akarsz, de így legalább tudja, hogy érdekled, szóval még akár esélyed is lehet nála, bár erre nincs pontos rálátásom.
A kérdező hozzászólása: #6 Nem az a baj, hogy be akar vágóni Lány2-nél, sõt, én beszéltem rá, hogy írjon neki mert õ viszont tényleg félt ráírni. Igazából a baj az, hogy elárul és hogy olyannal árul el, ami nem is igaz.
A kérdező hozzászólása: Cult of Personality De ez az, hogy nincs mit megtudnia (bár nem keserednék el, ha õ lenne a barátnõm), de nem szeretem meg szerintem nem is illenénk össze.
A kérdező hozzászólása: #4 Persze. :D Igen, mert farok haverom nem elõször kavar, de azok nem ilyen ügyek voltak, azt hittem itt a határ az árulkodásban. De nem.
És akkor mi van? Hadd tudja meg! Mondd meg neki.
Mindig a xarkavarás... szerintem jó lenne nyíltan "megbeszélnetek" ezt az egészet. Másképp csak kamu-ból újabb kamu lesz és újabb kavarás...
A kérdező hozzászólása: Többieknek nagyon köszönöm a válaszokat!

Egy jól sikerült randi után másnap milyen sms-t küldhetnék a lánynak amivel jelezni tudom felé hogy szimpatikus volt és bejön? Vagy ilyet nem nagyon szoktak küldeni?

Legjobb válasz: SMS-t? Hívd fel, kérdezd meg, hogy jól aludt-e (de csak 11 körül!) majd említsd meg neki, hogy jó volt vele tegnap és megismételnéd :)

SMS-t? Hívd fel, kérdezd meg, hogy jól aludt-e (de csak 11 körül!) majd említsd meg neki, hogy jó volt vele tegnap és megismételnéd :)
elsõvel értek egyet, egy rövid hivás, mindig jobban esik valakinek mint egy sms... a lányok szeretik a figyelmet, és az élõ szó varázsa ezen sokat dobhat
A helyzettõl függ, én van amikor az sms-nek örülök jobban.De ebben az esetben szerintem is hívd fel. 22/L
Én személy szerint sms-nek örülnék jobban, azt sokszor el lehet olvasni, õrizgetni :)
3 napos szabály! (how i met your mother.:D)
Szerintem a három napos szabály csak a hülye tinimagazinok szülte marhaság. Ha tényleg jól éreztétek magatokat akkor miért váratnád a lányt három napig, hogy jelt adj neki...-ha õ is élvezte a társoságodat akkor nem veszi nyomulásnak ha már másnap telefonálsz, hanem alig várja, hogy ismét hallja a hangodat. Szerintem is az élõszó a hatásosabb-a rakosgatnivaló sms-eket meg tartogasd késõbre amikor már mondjuk együtt lesztek. :D 23f

Hogyan kuldhetek ingyen a Motorola telefonra vezeték nélkul internetrol zenét?

Számot szeretnék letolteni a netrol csengohangként.

Németországba hogyan küldhetek levelet? Mit írjak rá? Esetleg egy példát kérhetek, miket, hol helyezzek el a levelen? Mennyi idő mire odaér? (Illetve onnan is mennyire lehet számítani? ! )

El?re is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Lehet,hogy már nem esedékes ,de... :) Nekem egy ruha+napszemüveg egy hónap alatt ért ide Magyarországra. Bal felsõ sarok a Te adataid Jobb "alsó" : Név Utca Irányító szám,helység Deutschland Példa: Claus Grün Katze Str. 86 49090 Osnabrück Deutschland

Lehet, hogy már nem esedékes , de... :) Nekem egy ruha+napszemüveg egy hónap alatt ért ide Magyarországra. Bal felsõ sarok a Te adataid Jobb "alsó" : Név Utca Irányító szám, helység Deutschland Példa: Claus Grün Katze Str. 86 49090 Osnabrück Deutschland
Az ir.szám elé még az ország betûjelét is oda kell írni
Claus Grün Katze Str. 86 D -49090 Osnabrück BRD

Hogyan küldhetem be a Baby Tv-be a szülinapi klipet?

Nem látom, hogyan kell, mármint az oldalukon.

Hogyan küldhető videó az egyik gépről a mászkra emailba?

Legjobb válasz: Csatolmányként betallózód. Ha túl nagy a méret, akkor érdemesebb egy fájlmegosztó oldalra feltenni, majd az ott kapott linket átküldeni (data.hu, addat.hu)

Csatolmányként betallózód. Ha túl nagy a méret, akkor érdemesebb egy fájlmegosztó oldalra feltenni, majd az ott kapott linket átküldeni (data.hu, addat.hu)
A kérdező hozzászólása: Ez eddid rendbe lenne, csak most tudtam meg, hogy a nekem szánt videó tartalom kazattán van.Ennek viszont valahogy a gépbe kellene "mennie"! De hogyan? Ezzel kaocsolatba kérem a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Az eredeti kérdésemre ugyan választ kaptam, de várom az elõzõ kommentemre is a szives válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!