Találatok a következő kifejezésre: Hogy közelitsek lányhoz vagy hogyan (5 db)

Hogy közelitsek egy lányhoz vagy hogyan mutassam ki neki hogy szeretem?

Legjobb válasz: Probalj talizni vele, hivd el vhova pl setalni, moziba, vacsira, mutass apro jeleket, flortolj vele, neha erintsd meg de nem ugy h letamadod, mosolyogj ra.

Probalj talizni vele, hivd el vhova pl setalni, moziba, vacsira, mutass apro jeleket, flortolj vele, neha erintsd meg de nem ugy h letamadod, mosolyogj ra.
Próbáld randira hívni, néma gyereknek az anyja sem érti szavát!Ha nem beszélsz vele nem tudja meg sohasem mit érzel iránta.
próbáld megszerezni a telefonszámát vagy emailjét írásban könnyebb mint szóban bár szóban hatásosabb szerintem de ha szégyenlõsebb vagy akkor lehet hogy az írás jobban beválna, nehogy elrontsd azzal hogy nagyon izgulsz és nem úgy sül el szóban ahogy gondolod. ezen kívül: mosolyogj, flörtölj, viccelõdj, szemezz, figyelj rá, de ne akarj nagyon nagyon feltûnõen szem elõtt lenni, csak annyira hogy azért észrevegye, de ne az jöjjön le neki hogy túlzottan nyomulsz

Randiztam egy lánnyal. megvolt az első találkozás. A második találkozáskor mit tegyek, hogy a lány jól érezze magát és közelítsen felém vagy engedje hogy én hozzá?

Az első találkozáskor csak kérdéseket tettem fel neki ojanokat hogy hányéves,járe suliba vagy dolgozike,kivel él,volte barátja.Persze meghivtam kólára amit én ajánlottam fel neki elisfogadta de nem láttam rajta hogy nagyon oda lenne értem persze azzért egy mosólygós lány. De lesz második találkozásis és azt szeretném hogy ha nemis csók de legalább őlelés és kézfogés legyen ,most ijenkor én kezgyek el felé közeliteni vagy várjam meg én hogy ő én hozzám?Vagyha sétálunk hogyérjem el fogjuk egymás kezzét?És miket monygak neki amivel kedveskedni tudok neki és hamar bellémszerethet?

Legjobb válasz: Mindenképp neked kell kezdeményezned, gáz, hogy ez a mai világban kérdés. Mondjuk érthetõ, mert egy-két hülye p*csa úgy elveszi a fiúk önbizalmát a bunkóságukkal, hogy csúcs..:( Tehát, látod a lányon, hogy kedvel?? Õ is megerõsítette, hogy legyen második randi?? Ha látod rajta, hogy tetszel neki, akkor amikor nevet, nézz rá kicsit bizonytalanul és mondd neki, hogy milyen szép a mosolya, az sem baj, ha belepirulsz. Szerintem az cuki. :) Ha viszont nem látod, hogy tetszenél neki, akkor hagyd a francba. Várom a fejleményeket!!! :)

Mindenképp neked kell kezdeményezned, gáz, hogy ez a mai világban kérdés. Mondjuk érthetõ, mert egy-két hülye p*csa úgy elveszi a fiúk önbizalmát a bunkóságukkal, hogy csúcs..:( Tehát, látod a lányon, hogy kedvel?? Õ is megerõsítette, hogy legyen második randi?? Ha látod rajta, hogy tetszel neki, akkor amikor nevet, nézz rá kicsit bizonytalanul és mondd neki, hogy milyen szép a mosolya, az sem baj, ha belepirulsz. Szerintem az cuki. :) Ha viszont nem látod, hogy tetszenél neki, akkor hagyd a francba. Várom a fejleményeket!!! :)
Az a csaj igazán nyakon csaphatna egy helyesírás szótárral... Am. ha sétáltok próbáld megfogni a kezét, ha nem ellenkezik akkor sínen vagy, ha igen, akkor kérj elnézést.
Normális, és gyakorlat teszi a mestert :D
bénaság annyit félni...nem harapunk :) legyél inkább laza..vagy vegyél be nyugtatóót :'D
Na szóval, :) Elõször is az izgulás ez elé rossz dolog, ezt ugy tudod legyõzni, hogy gonodld azt mé ha tudod hogy nem is igaz, de azt ekll gondolnod mindneképpen hogy te menõ avgy király stb.. ezt természetesen nem kell mondani hogy csá menõ vagyok :) bár néha ez is bejön. De ha vanönbizalmad akkor uyg fogzs oda menni egy lányhoz, hogy mitörténhet max elhajt és kész :)
nyugi, csak viselkedj vele normálisan, beszélgess vele, hívd el egy randira. Max azt mondja, hogy bocs de nem. (nem ér rá, nem tudja stb = nem, ilyenkor nem kell tovább firtatni) csak legyél vele jó fej, és ennyi, ha szorult belé egy cseppnyi kis kultúra nem fog hülyét csinálni belõled, nyugi!
én is ilyen voltam és vagyo most is még sajnos aakkor sem volt és azóta sem barátnõm, de ez nem jelenti azt, , hogy neked ne lenne esélyed én sajnos alacsony, vékony és nem is egy hú de szép pasi vagyok amúgy meg el kell hinned fejben, hogy te vagy a legjobb pasi, akiért döglenek a nõk néha sikerül elhinnem és akkor jobban megnéznek a lányok ez komoly! 22/F
A kérdező hozzászólása: Én magas, vékony, de viszonylag jól kinézõ fiú vagyok...


14 éves vagyok és még szűz de nem tom hogy hogy közelítsek a lányok felé hogy legyen belőlle vmi?

Legjobb válasz: "14 éves vagyok és még szûz" Mintha ciki lenne 14 évesen szûznek lenni... a mai fiatalok.. Persze az elsõ szex után meg jönnek a kérdések h "lehet terhes a csajom?" "Lehet terhes ha megfogtam a jobb kezét a bal kezemmel?" stb.. Amúgy meg menj oda ahhoz aki szimpatikus, barátkozz vele, és ha már van egy kis összhang, akkor hívd el vhova.

"14 éves vagyok és még szûz" Mintha ciki lenne 14 évesen szûznek lenni... a mai fiatalok.. Persze az elsõ szex után meg jönnek a kérdések h "lehet terhes a csajom?" "Lehet terhes ha megfogtam a jobb kezét a bal kezemmel?" stb.. Amúgy meg menj oda ahhoz aki szimpatikus, barátkozz vele, és ha már van egy kis összhang, akkor hívd el vhova.
14 évesen reggel fél 9-kor miért a neten lógsz, ahelyett, hogy az iskolapadban ülnél?
szexre célzol?
A kérdező hozzászólása: éretségigk vannak és délután járunk suliba :D
14 évesen ne akarj dugni! :) Ha sikerül, akkor Te benne vagy a szerencsés 100.000-ben, akinek az Isten isteni szépséget adott...persze a hasonló korú lányok le sem feküdnének veled...max. ha r*bancok.
Én 20 évesen is az vagyok, még.
Apuci pénztárcája csodákra képes.
sehogy, tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: De most vakacio idoben???/
Fúú, borzalmas a helyesírásod :D 6todikban XD jót nevettem rajta XD Amúgymeg számtalan ilyen kérdés van.. Ezért van az oldal, hogy visszakeress, és mivel ezzel mindenki tisztában van, hogy naponta 20 ilyen kérdés van, ezért komolyan se fognak venni. De segítek kicsit: odamész hozzá, megmondod neki, hogy szeretnél vele beszélgetni, ha nincs a terhére, és beszélgettek..
A vakáció már csak 1 hónap... utána dobni akarod, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Inkább várj még a csajozással, és majd késõbb, ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor kezdj bele. Ettõl függetlenül beszélgethetsz a lányokkal, sõt kell is sokat, hogy kiismerd õket. Egy lány megszólításánál nincs mese, oda kell állni és megszólalni. Pl megkérdezheted hogy miket szeret, és akkor elmentek egy olyan helyre (mozi, park beszélgetéssel) stb. Ne udvarolj neki csak érezzétek jól magatokat.
Szerintem inkább a helyesírást tanulmányozd mert a gimis felvételiden úgy meg fogsz bukni mint a pinty.
Elõször inkább a helyesírésodon javíts!!A hülyékre csak a k*rvák buknak...amúgymeg ha barátod, akkor mond meg neki, hogy szeretnéd, ha több lenne köztetek mint barátság, és ha õ is így érez, akkor beszéljétek meg, hogy járjatok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!