Találatok a következő kifejezésre: Hogy közöljem hogy (187 db)

Anyáékal hogy közöljem, hogy már nem szeretném ha bulikat rendezgetnének nekem?

14 éves vagyok és már nagynak érzem magam az ilyenekhez. szüleim nagyon kedvesek,és megért?ek,de nemakarom ?ket megbántani. de ez már mánia.:s 14/L

Legjobb válasz: Nem értem mi a baj azzal hogy szülinapi bulit rendeznek neked? Én most voltam 19 de a mai napig áthívom a barátaimat szülinapomkor. Persze 10 éves korom óta sok minden változott, a dekoráció az már nem kislányos, már nem csak málnaszörpöt iszunk és persze a szüleim sincsenek egész nap "láb alatt". Jó alkalom ez hogy dumcsizzunk, meg már a kornak megfelelõ programokat csináljuk. Aztán hétvégén meg általában elmegyek bulizni, ilyenkor már jönnek azok is akik nem feltétlenül tartoznak a szûkebb baráti körömbe. Így ha esetleg azzal van baj hogy túl dedósnak érzed a bulit akkor beszéld meg a szüleiddel hogy mit változtassatok, mond hogy ez a te születésnapod és nem érzed jól magad ha bizonyos dolgokat belevesznek a programba, vagy korlátoznak (persze 14 évesen még ne mindent engedjenek meg de nem vagy már kisgyerek) vagy ha nem te dönthetsz afelõl hogy kiket hívhatsz meg.

Nem értem mi a baj azzal hogy szülinapi bulit rendeznek neked? Én most voltam 19 de a mai napig áthívom a barátaimat szülinapomkor. Persze 10 éves korom óta sok minden változott, a dekoráció az már nem kislányos, már nem csak málnaszörpöt iszunk és persze a szüleim sincsenek egész nap "láb alatt". Jó alkalom ez hogy dumcsizzunk, meg már a kornak megfelelõ programokat csináljuk. Aztán hétvégén meg általában elmegyek bulizni, ilyenkor már jönnek azok is akik nem feltétlenül tartoznak a szûkebb baráti körömbe. Így ha esetleg azzal van baj hogy túl dedósnak érzed a bulit akkor beszéld meg a szüleiddel hogy mit változtassatok, mond hogy ez a te születésnapod és nem érzed jól magad ha bizonyos dolgokat belevesznek a programba, vagy korlátoznak (persze 14 évesen még ne mindent engedjenek meg de nem vagy már kisgyerek) vagy ha nem te dönthetsz afelõl hogy kiket hívhatsz meg.
Így. Köszönöm, nagyon kedvesek és megértõek vagytok, de én már nagy vagyok ehhez. Nem akarlak benneteket megbántani... Bátran. :)
Mond azt, hogy (pl ha szülinapról van szó) nem szeretnél nagy bulit inkább a családoddal, szüleiddel szeretnél csak ünnepelni.Így még kedves is vagy , hogy velük szeretnél lenni. Ha meg a barátaiddal is szeretnél ünnepelni akkor hívd el õket strandolni vagy valami programot szervezz születésnap néven egy másik idõpontban. Oda a szüleid nem hinném, hogy veled mennek. De ha tényleg megértõek akkor magyarázd el, hogy már kinõttél a gyerekzsúrokból, inkább te intéznéd a bulikat, õk max a részletekben segítsenek.
Nagy vagy hozzá? Na ne. Páromnak júliusban volt a 28. születésnapja és nagyon örült a meglepetés bulinak. Pedig õ már rég nem gyerek. Mondjuk nem is "babazsúrt" csináltunk. Barátok voltak itt, plusz szülei, de õk csak addig amíg koccintottunk illetve ettek egy-egy szelet tortát. Ja és nagyon jó volt. Szóval ne akard bemesélni nekem, hogy nagy vagy hozzá.
mi 3 éven át meglepibulit csintünk az ofõnknek ( idén is lesz sztem) pl idén 2 nap alatt csintük meg
Jó hát szerintem nemkéne leszólni a kérdezõt, max ha tudjátok, hogy milyen bulit rendeznek neki a szülei, mert pl unokateósmnak a 15.szülinapjára olyan meglepetésbulit csináltak, hogy szegény lány majd elsüllyedt ahogy belépett az ajtón :S aztán a végére jólett a buli, de az eleje, huh. Szóval csak állj oda a szüleid elé és dobd fel az ütletet, hogy menjetek el moziba vagy bármi, nemfognak megsértdni.
A szervezett bulidra ne menj el, helyette idd le magad a haverokkal, majd menj haza, csapj az asztalra, s okádj össze mindent és lehetõleg mindenkit. Úgy gondolom, érteni fogják az utalást.

Közvetlen szomszédommal hogy közöljem, hogy ez undorító és engem zavar? (KÉP)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: ez a te lábtörlõd vagy az övé?

ez a te lábtörlõd vagy az övé?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Pont 1: Mint elõttem írták, a kutya gazdájának kötelessége ezt feltakarítani. Ezt közöld vele normálisan, nyugodt hangon, hogy fordítson erre figyelmet, mert nem higiénikus. Lényeg, hogy ne lépj fel vele durván, feszülten, azaz ne ugass vele. Tudom, nehéz megállni, de légy erõs, és határozott. Ha kell kérd meg többször. Pont 2: Ha nem foglalkozik a problémával, akkor a társasházi törvény értelmében, lehetõséged van a kutyatartás korlátozására. Ez nem egyszerû procedúra, plusz felesleges feszültséget szül.
A kérdező hozzászólása: Talán mert az én ajtómtól fél méterre van az õ ajtója! Egymás mellett a lábtörlõnk. Nálam meg kisgyerek van , és nem hiányzik a kutyaszõr.
Miért zavar? Ne nézz oda, nem a te lábtörlõd. Az õ baja, ha a lakása ajtaja elõtt ilyenek vannak.
Lábtörlõ megfog, kihajít. A következõvel is ugyanez. Közös helyiségekben, lépcsõházban a kutya által okozott szennyezõdést köteles a gazda eltakarítani. Ezt közölheted vele és, hogyha nem teszi, jelzed a közös képviselõnek. Sajnos 'aranyosan" az ilyesmit nem lehet elintézni.
A kérdező hozzászólása: Én takarítsam le az õ lábtörlõjét??
Porszívózd fel, a lábtörlõt meg kérd meg, hogy takarítsa le. Ha nem megy, szólj a közös képviselõnek.
A kérdező hozzászólása: Persze , hogy az Õvé! Én nem szeretem a kutyákat ! Fõleg a lakásban.
kutyatartás korlátozására nincsen joga. Ugyanis sok önkormányzati rendelet nem passzol az Alkotmánnyal, illetve hiába biggyesztenek ki a lakók egy társasházba szabályokat, ha az a szabály törvényellenes. Ugyanis kutyatartáshoz mindenkinek JOGA van, a kutya az õ tulajdona, amit nem lehet csak úgy korlátozni, meg elvenni, pláne ha a szomszédnak valami nem tetszik. De az is igaz, hogy ahogyan van a kutyához joga, úgy velejáró kötelezettségei is vannak. Amennyiben a saját lábtörlõjén van kutyaszõr, ahhoz senkinek semmi köze, vagy még ha egy rongy a lábtörlõje, vagy nincs is neki, ahhoz sem. Viszont ha nem csak a lábtörlõ koszos, szõrös, hanem az egész lépcsõház, akkor beszélni kell vele, hogy legyen szíves feltakarítani maguk után, mert mások is behordják akaratlanul a saját lakásukba a nem kívánt kutyaszõrt. Ha nem történik semmi, akkor szólni kell a közös képviselõnek, és egy lakógyûlés keretében megbeszélni közösen a problémát, hátha az hatni fog rá. Egyébként még ha a társasházi szabályokat nem tartja be, az nem von maga után olyan következményt, ami büntetéssel járna (ha csak nem törvénybe ütközõ rongálás, stb.), mert ezek a szabályok azért vannak, hogy zökkenõmentes legyen az együtt élés a pl. 30 lakó számára.

Egy fiuval hogy kozoljem hogy menstrualok? Mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Már miért is kellene ezt bárkivel is közölni?

Már miért is kellene ezt bárkivel is közölni?
Ki pontozta le a haka táncot??? Had ne írjam, hogy egy liba combcsonttal fogom lefûrészelni a nyelvét, mert az olyan erõszakosnak tûnne.. :D
Ha egy fiuval rendszeres sexuális életed van akkor tudod neki mondani, hogy Epres heted van. Ha nincs rendszeres sexuális életed, akkor nem kell mondani semmit, és nem kell vele eljutni addig a pontra. Azon a héten mozizzatok, vagy vacsorázzatok, sétáljatok de sexig ne jussatok el.
Nem kell emiatt szégyenkezned, a szóban forgó fiú elég nyilvánvalóan a nõket szereti, a nõiséghez pedig hozzátartozik a menstruáció. Az lenne a kellemetlen, ha sosem menstruálnál... Ha a szex miatt kérdezed, a legtöbb férfit egyáltalán nem zavarja, összesen csak egy emberrõl tudom, hogy õt igen.
megjött. ennyi.
Miért?? A menstruáció valami tiltott szó a vallásotokban??
Nonverbális módon is közölheted. Valahogy így http://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw
Szerintem amíg nem mered közölni egy fiúval, hogy menstruálsz, addig nem vagy elég érett egy kapcsolathoz. Ráérsz Te még a közléssel. Hány éves vagy? 14?
Most vannak a piros betûs napok./Most piros betûs ünnep van. :)
"Most nem lehet. Nõi dolog. De ha szereted a ketchupot... ;)"
2. vagyok. Gondolom a párodról van szó, akkor meg így mondd, ahogy írtad, hogy "menstruálok".
Pont így.
Mond neki hogy hozzád duplán jött a Mikulás :-D

A konzervatív, vallásos szüleimmel hogyan közöljem, hogy barátom van?

én 16 és 3/4 éves vagyok,a baratom már nagykorú. nem is ez a lényeg,hanem,hogy a családom nagyon hívó,és hisznek a házasságig tartó szuzessegben, h?ség gy?r?ben.

Legjobb válasz: Odaállsz eléjük és megmondod: Anya, apa én tisztában vagyok vele, hogy ti mélyen hívõk vagytok és bizonyos szabályok szerint éltek, és ezt tisztelem is. Én viszont nem vagyok vallásos/nem hiszek istenben, és szeretnék olyan életet élni, ami nekem tetszik. Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, stb., stb. Örülnék, ha ezt el tudnátok fogadni és megismernétek õt! Ha erre mereven reagálnak, akkor ahogy a többiek is mondták: kérdezd meg, az-e a jobb, ha tudnak róla, vagy ha a konzervatív szabályaik miatt hazugságra kényszerítenek? A szexuális életedhez semmi közük, abba ne avasd be õket.

Odaállsz eléjük és megmondod: Anya, apa én tisztában vagyok vele, hogy ti mélyen hívõk vagytok és bizonyos szabályok szerint éltek, és ezt tisztelem is. Én viszont nem vagyok vallásos/nem hiszek istenben, és szeretnék olyan életet élni, ami nekem tetszik. Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, stb., stb. Örülnék, ha ezt el tudnátok fogadni és megismernétek õt! Ha erre mereven reagálnak, akkor ahogy a többiek is mondták: kérdezd meg, az-e a jobb, ha tudnak róla, vagy ha a konzervatív szabályaik miatt hazugságra kényszerítenek? A szexuális életedhez semmi közük, abba ne avasd be õket.
Az a gond, hogy a bigott, fanatikus hívõknél nincs olyan, hogy a gyerek nem követi a vallásuk tanait..
Mondd nekik azt, hogy maga Jézus küldte neked ezt a szerelmet.
a legjobb ha egy óvatlan pillanatban kijelented, hideg zuhany lesz nekik, szólni se fognak tudni :D aztán te azt mondod h örülsz, hogy ennyire megértõek és gyorsan lelépsz:D
ilyen szuloknek csak az igazat! az enyémek is ilyenek voltak velem.azota már van gyermekem.
Õszintén mondd el, hogy van barátod. Ha kiakadnak akkor érdemes azt a kérdést is feltenni, hogy mi a jobb, ha van barátod és tudnak róla, vagy ha van barátod és ennek tetejébe még hazudnod is kell nekik róla? Az õ vallásuk nem a tiéd, a te életed meg nem az övék. Az, hoyg a 16 mellett ott az a 3/4 az megmosolyogtató, de a szüleid szempontjából teljesen lényegtelen apróság.
szülõk úgysem fogják megérteni támogatni mégkevésbé fogják majd szétverik a fejed nem értem, hogy lehet egy ennyire vallásos apának, anyának ilyen szabadelvû lánya?
Na ennek örülök, remélem sikerül majd elfogadniuk a srácot a barátodként is :) Hajrá :)
Az, hogy én utoljára kb 8 évesen mondtam, hogy 8 és háromnegyed éves vagyok :DDD nagyon vicces nekem:D
A kérdező hozzászólása: amúgy befestettem azóta a hajam, eresetileg egyszerû barna, most meg pralines. tehát nem nagy valtozas, de nem akadtak ki rajta. meg vasarnaponkent hirtelen tanulnom kell, es elfogjak ha nem megyek mindig. szóval azt veszem észre, egyre inkább elfogadnak, mint felnott véleményezöt
A kérdező hozzászólása: 12# ezen mi olyan vicces?-.- szanalmas vagy. 13# tegnap megint felhoztam, hogy ma lehet talalkozok egy ismerosommel. es azt akarom eloszor, hogy a legjobb baratomnak beallitsam, utána meg nekik is leesene, hogy fiú-lány és lehet járunk. es tegnap meglepoen jol fogadtak
Na kérdezõ, elmondtad? Hogy ment?
16 éves háromnegyed éves. XDDDDDD SÍROK
Miért kellene elmondani? A te tested. Mondd hogy barátkozol már fiúkkal mert nem vagy kisgyerek. (Mondjuk a szex 16 évesen még nem a legjobb idõzítés, de ezt ti tudjátok.) Ha ellenségesen reagálnak, semmiképp se sértsd meg õket az õ nézetük lenézésével! Szerintem beszélgess el anyukáddal a szexrõl, és a fiúkról, mondd hogy érdekelnek már a srácok, konkrétan egy. Szerintem ne legyen a képben apukád, rá ez fõleg nem tartozik. Anyukád biztosan meghallgat, és ha tanácsokat kérsz tõle biztosan szívesen beszélget majd veled!
A kérdező hozzászólása: nem szeretek hazudozni, bár június óta van benne komoly gyakorlatom. kamu mozi, kamu ottalvos buli baratnoknel. vagy szombat munkanap, de a mi sulinkban szünet volt--> barátommal voltam. vérvétel, 8kor végeztem, de igazolas egész napra..
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek! foleg utolso
A kérdező hozzászólása: azt akartam kifejezni, hogy nemsokara 17 leszek.. elvileg 1 év, 2 hónap múlva, hivatalosan is jarhatnek vele:D de nem akarok addig így élni fõleg, hogy õ felvallal a szulei elott
A kérdező hozzászólása: 16# koszonom, aranyos vagy:) remelem sikerül elfogadniuk!:) 17# nem akartam 17-et irni, mert az nem igaz. de a 16hoz meg messzebb vagyok. de ezen szerintem lepjunk tul:)

Hogyan közöljem, hogy nem szeretném, ha meglátogatna a kórházban?

Apámról van szó. Nagy ívben tojik a fejemre évek óta, két fiútestvéremhez képest mindig hátrányban voltam nála azért, mert lánynak születtem. Nászajándékot nem kaptunk t?le, f?iskolán minden költségemet magam álltam, még a szoctámot is lenyúlta, míg öccseimet komoly összeggel támogatta/támogatja. Második gyermekemet várom, de az els?vel sem tör?dik - igaz, nem egy városban lakunk, de ? ingyen közlekedik, és elég sok szabadideje is van. Emberileg elég rossz véleménnyel vagyok róla (iszik, szeret?t tart, stb.), és tulajdonképpen nem bánom, hogy sosem keres bennünket. Viszont szeretném, ha ezek után nem jönne be a kórházba jópofizni, amikor a pici megszületik. Hogyan lehet ezt úgy elintézni, hogy ne legyen bel?le sért?dés?

Legjobb válasz: Szerintem ebben az esetben nem lehet megoldani sértés nélkül (nem is akarnám). Felhívnám, hogy rokonok ide vagy oda, ne jöjjön el hozzád a kórházba. Ha rendes apa lett volna, nem csak a rokonoknak mutatná, hanem neked is. Szerintem itt a nyílt megmondás lenne jó. Esetleg az, ha nem tudna senki az idõpontról (mikor szülsz) csak édesanyád vagy aki megérdemli. Nekem nem fog minden rokon ott lenni az is biztos. Majd megtudják 1-2-3 nap múlva. Hozzám se kell majd senkinek jönni az elsõ 1-2 hétben.

Szerintem ebben az esetben nem lehet megoldani sértés nélkül (nem is akarnám). Felhívnám, hogy rokonok ide vagy oda, ne jöjjön el hozzád a kórházba. Ha rendes apa lett volna, nem csak a rokonoknak mutatná, hanem neked is. Szerintem itt a nyílt megmondás lenne jó. Esetleg az, ha nem tudna senki az idõpontról (mikor szülsz) csak édesanyád vagy aki megérdemli. Nekem nem fog minden rokon ott lenni az is biztos. Majd megtudják 1-2-3 nap múlva. Hozzám se kell majd senkinek jönni az elsõ 1-2 hétben.
Ezek után te mit foglalkozol vele, hogy megsértõdik vagy nem? Még te lehetnél megsértõdve, de csak azért, hogy mit szólnak a rokonok, sosem jópofiznék. Mondd meg neki, hogy ha eddig nem volt kíváncsi rátok, ezután sem legyen, és egyáltalán nem látnád szívesen.
Csak pár embernek mondanám el a szülés dátumát és megkérném õket arra, h nemkívánatos rokonok elõtt tartsák titokban. Vagy mondják azt, h nem fogadhatok látogatókat.
A kórháznak meg lehet hagyni, hogy név szerint kiket engedhetnek be hozzád. Indokolni nem kell. Szóval ha megjelenik, a biztonsági õrök ki fogják kísérni.
A kérdező hozzászólása: Kiegészítés: a kórházba olyan alapon jönne, hogy "jaj, mit szólnak a rokonok", már az elsõ gyereknél is ez volt, akit kb évente egyszer lát. Ha mi megyünk hozzájuk, akkor sem törõdik vele, inkább elmegy kocsmázni vagy a barátnõjéhez.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy anyukám viszont szeretném, ha bejönne, és házasok, együtt laknak a szeretõ ellenére is...

Hogyan közöljem az új kapcsolatomban a barátnõmmel, hogy elõtte 5-6 évig egy igazi léhûtõ, élõsködõ, munkanélküli voltam édesapám hátán? 33/F

Volt egy nagy csalódásom 26 évesen, az akkori párommal 7 évet voltunk együtt, csúnyán át lettem verve, az egész kapcsolat csupa hazugságból állt, sokszor meg is lettem csalva, de annyira szerelmes voltam, hogy semmirõl sem vettem tudomást, vagy nem akartam tudomást venni. Szörnyû volt ráébredni, hogy illúziók között élek éveken át. Teljesen összeomlottam! Éveken keresztül munkanélküli voltam, apukámmal éltem, 25-32 éves korom között, õ biztosított számomra mindent, anyagilag, lelkileg, mindenhogy, hálával tartozom neki.

Legjobb válasz: Érdekes helyzet. Én a pozitívumot látnám meg, hogy túlléptél ezen, és már nem ilyen vagy, hanem tisztességes dolgozó ember. De azért majd jól ki kell találni, hogy hogy vezesd fel, szerintem ne ezekkel a szavakkal, amiket itt leírtál.

Érdekes helyzet. Én a pozitívumot látnám meg, hogy túlléptél ezen, és már nem ilyen vagy, hanem tisztességes dolgozó ember. De azért majd jól ki kell találni, hogy hogy vezesd fel, szerintem ne ezekkel a szavakkal, amiket itt leírtál.
Én is inkább azt látom, hogy erõs vagy, kilábaltál a helyzetbõl. Szerintem ez nem szégyellendõ, hanem erényedre válik. Mindenképp az õszinteség a jó irány, és ha jól megvagytok, nincs oka neki arra, hogy ne örüljön neki, és csodáljon érte, szerintem.
Ha valóban túlvagy rajta a teljesség igénye nélkül el lehet neki mondani h volt egy ilyen korszakod.
nem kell róla tudnia, ha elmondod akkor pedig ha tényleg szeret elfogadja, az a múlt, már elmúlt és kész, most már más vagy :) mindenkinek vannak viselt dolgai, õ lehet bevallja hogy alkoholista volt sosem tudhatod
De jófej vagy, hogy ezt így látod magadról:) Én értékelném, hogyha tudnám, hogy így talpra álltál.De elég félinformáció is, nem kell megmondanod, hogy ilyen hosszú idõ volt, mert egy friss kapcsolatban nem jó ilyet kiadni magadról, viszont így hazudnod sem kell.
Sajnos sok ember él úgy, ahogy te tetted, és jó részüknek soha nem is jut eszébe, hogy valamit rosszul csinál, vagy ha eszébe is jut, nincs ereje, hogy kimásszon ebbõl a helyzetbõl. Te azon kevesek egyike vagy, aki talpra állt, és újraépítette az életét. Szerintem ez olyan dolog, amire büszkének kell lenned. Szerintem az, hogy a múltban milyen voltál, nem fogja elrontani a mostani kapcsolatodat, hiszen megváltoztál, és az új párod a mostani énedet ismeri. Ha elmondod neki, akkor jobban megismer, és talán jobban meg is bízik benned, sõt erõsebbnek is láthat, amiért a szégyenedet nem rejtegeted, hanem elé tárod. Az embert erõsebbé teszi, ha nem csak felismeri a saját hibáit, hanem meg is mutatja õket. Amíg rejtegeted a hibáidat, a múltad szégyellni való fejezeteit, mindig félelemben fogsz élni, nehogy kiderüljön a titkod. Vállald fel a múltad, és viseld pajzsként a gyengeségedet. Akkor nem lesz többé miért félned.

Most az fogja gondolni, hogy a kocsija miatt akarok vele összejönni? Hogyan közöljem vele, hogy mégis csak akarom, hogy ne tûnjön úgy, hogy a kocsija miatt?

Van egy közös ismerõsünk és a mai nap folyamán úgy alakult, hogy Õ általa a pasi vitt minket haza. (X6-os BMW-je van, Én ezt eddig nem tudtam) Én mégis csak szeretném ezt a pasit, de nem a kocsija miatt! Csak akkor nem volt hozzá kedvem…. Más pasiknál is volt már ilyen, akikkel randiztam tetszett, de nem akartam, és nem volt ilyen autójuk, utána mégis csak felhívtam Õket és összejöttünk!

Legjobb válasz: nem tûnsz túl értelmesnek, de azért próbálj normális lenni vele és akkor látni fogja, hogy nem a kocsija érdekel...

nem tûnsz túl értelmesnek, de azért próbálj normális lenni vele és akkor látni fogja, hogy nem a kocsija érdekel...
"nem a kocsija miatt! Csak akkor nem volt hozzá kedvem" XD Aha...
de ha téged ennyire izgat hogy mit gondolnak rólad akkor tényleg bejövõs számodra kocsi :D csak nem akarod h mások is észrevegyék ezt.... vagyis nem csupán a kocsi, vázolom : KOCSI->PÉNZ->SIKERES->PÉNZ->DIVATOS->PÉNZ :D szval elég felszines lehetsz ami persze nem baj, csak nekem pl az ilyen lányok nem igazán tetszenek, am meg ne adj mások véleményére, sokan utálnak ugy hogy nem is ismernek, és akkor mivan? semmi :)
hát ezt tényleg nem sikerült érthetõen leírni:D
Miért próbálod azt leplezni amit te is nagyon jól tudsz, hogy a kocsija imponál?Olyan nincs, hogy nincs hozzá kedved. :D Nekem még nem volt olyan, hogyha a randi nem jött össze akkor utána hirtelen mégis megtetszik :DD Jó példa erre, hogy az egyik randin a lánynak nem tetszettem...a haverom BMW-jét kértem kölcsön, hogy letudjak menni a lányhoz randizni, érdekes amikor meglátta a kocsit rögtön megváltozott a véleménye, valahogy már a szexhez is megjött a kedve.Nem vagyok egy csúnya fiú.szóval nem volt neki akkora áldozat, de érdekes utána rögtön akart kapcsolatot. Bár, azt se értem mire ez a nagy BMW imádat, semmi különös az a kocsi, egy csomóan megvehetnék, csak úgy tekintenek rá, hogy minek.Ha majd a pasi Koenigseggel jön vagy Ferrari F70-el, akkor ülj bele a farkába :DD
Hirtelen megtetszett, értem.....hahaha mekkora rib..c.

Hogy közöljem vele, hogy bejön? Megöleljem és csók vagy mondjam neki, hogy gondolt-e már 2nkre.

Tegnap/Ma elég sokmindent csináltunk együtt iszogattunk fõleg sétálgattunk erre arra a társaságtól kicsit távolabbra akkor átkaroltam és nem bújt ki alóla õ is átkarolt meg táncoltunk is.De ez mind akkor történk mikor részegek voltunk szóval ,nemtudom ,hogy emígy bepróbálkozzak-e.Már tervezzük a következõ estét együtt ,hogy bepiálunk meg stb..

Legjobb válasz: hát ha lehet, akkor nem bepiálva közöld vele, mert akkor nem biztos, hogy komolyan vesz, és te sem tudhatod meg, hogy bejössz-e neki.

hát ha lehet, akkor nem bepiálva közöld vele, mert akkor nem biztos, hogy komolyan vesz, és te sem tudhatod meg, hogy bejössz-e neki.
A kérdező hozzászólása: köszi
Hány évesek vagytok? Mert ha 15-6-7 akkor az lehet hogy csak tetetett bepiál ás Másrészrõl meg nem csinal olyat egy reszeg amit legalabb egy kicsit nem akar... De szerintem o is csak szorong ugyan ezen mint te ... szoval csak bátran meghalni nem fogsz :D

Hogyan közöljem anyámmal hogy csomót találtam a herémbe? :SS

Legjobb válasz: Sehogy.Azt közöld hogy mész urológushoz.Ha megkérdezi miért mond hogy csomót találtál a herédben.

Sehogy.Azt közöld hogy mész urológushoz.Ha megkérdezi miért mond hogy csomót találtál a herédben.
A kérdező hozzászólása: 16vagyok. Szerintem szülõ nélkül nem nagyon fogadnának :S
Dehogynem, engem is fogadtak 16 évesen a nõgyógyászaton. Vidd a TB kiskönyved és személyit.
Nögyógyászhoz menj vagy a gyerekorovoshoz, ha ök ugy itélik meg gond lehet tovább küldenek. Azt ugye tudod hogy sok ciszta alakul ki a ciklus második felében, és ezek fel is szivodnak a menstruáció után. Ezért kell a mell vizsgálatot mindig a menstruáció 3-5. napján végezni. Ha mensi után is ott van akkor kell orvoshoz menni. A ciszták jönnek mennek minden nönek a mellében a legtöbbet nem is érezzük, ráadásul tini korban a mell növése is okoz csomót pl a mellbimbó alatt, de persze nem árt ha látja orvos, az a biztos ha ö mondja hogy semmi gond nincs. Ilyen csomót sokszor még mirigy gyulladás is okoza, tehát nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Anyukádnak vagy elmondod vagy nem, szomorú ha ilyen a viszony közöttetek hogy ez kérdés, bár a fogalmazásodból itélve is egyértelmüen látszik hogy nem a legjobb lehet mivel anyámnak irod. Én pl az életben nem mondanám ezt Anyukámra pedig már rég felnött vagyok....
Herével nõgyógyászhoz? :-DDDD
De csak akkor ha a menstruáció után nem múlik.
húúú bocsi félreolvastam hogy mellében. bocsi....
A kérdező hozzászólása: Már meglepõdtem hogy milyen menstruáció? :D

Hogyan közöljem vele, hogy nem akarok vele ma randizni?

Nem érzem jól magam, írtam is neki, õ meg, hogy jó, pihenjek, de már jönne, hogy lásson engem és elvigyen ide-oda. Tegnap ahogy haza értem a munkából, folyton sms-eket küldött, tudta, hogy még van házimunkám, volt olyan, mikor csak azért írt sms-t, hogy olvassam el a mail-t amit küldtem. Mindenrõl beszámolt sms-ben. Én nem válaszoltam a feleslegesekre. Aztán fel is hívott, hogy mit csinálok, nézem-e a mailokat. Kissé már felidegesített. Nagy hó is esett, félek hogy elakadnánk valahol. Már találkoztunk egyszer.

Legjobb válasz: Én elhajtanám azt, aki ennyire nyomul. Nincs semmi élete, nincs dolga, hogy folyamatosan írogat neked, és nem fogja fel, hogy közben neked van más feladatod, ráadásul nem is érzed jól magad? Engem nagyon elijesztene az, hogy ez a személy egész nap az e-mailek elõtt ül, és várja, hogy végre írjak neki. Nem egészséges.

Én elhajtanám azt, aki ennyire nyomul. Nincs semmi élete, nincs dolga, hogy folyamatosan írogat neked, és nem fogja fel, hogy közben neked van más feladatod, ráadásul nem is érzed jól magad? Engem nagyon elijesztene az, hogy ez a személy egész nap az e-mailek elõtt ül, és várja, hogy végre írjak neki. Nem egészséges.
Mondd meg, hogy beteg vagy, nincs kedved ilyen állapotban menni sehová, kész.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!