Találatok a következő kifejezésre: Hogy közöljem hogy (179 db)

Anyáékal hogy közöljem, hogy már nem szeretném ha bulikat rendezgetnének nekem?

14 éves vagyok és már nagynak érzem magam az ilyenekhez. szüleim nagyon kedvesek,és megért?ek,de nemakarom ?ket megbántani. de ez már mánia.:s 14/L

Legjobb válasz: Nem értem mi a baj azzal hogy szülinapi bulit rendeznek neked? Én most voltam 19 de a mai napig áthívom a barátaimat szülinapomkor. Persze 10 éves korom óta sok minden változott, a dekoráció az már nem kislányos, már nem csak málnaszörpöt iszunk és persze a szüleim sincsenek egész nap "láb alatt". Jó alkalom ez hogy dumcsizzunk, meg már a kornak megfelelõ programokat csináljuk. Aztán hétvégén meg általában elmegyek bulizni, ilyenkor már jönnek azok is akik nem feltétlenül tartoznak a szûkebb baráti körömbe. Így ha esetleg azzal van baj hogy túl dedósnak érzed a bulit akkor beszéld meg a szüleiddel hogy mit változtassatok, mond hogy ez a te születésnapod és nem érzed jól magad ha bizonyos dolgokat belevesznek a programba, vagy korlátoznak (persze 14 évesen még ne mindent engedjenek meg de nem vagy már kisgyerek) vagy ha nem te dönthetsz afelõl hogy kiket hívhatsz meg.

Nem értem mi a baj azzal hogy szülinapi bulit rendeznek neked? Én most voltam 19 de a mai napig áthívom a barátaimat szülinapomkor. Persze 10 éves korom óta sok minden változott, a dekoráció az már nem kislányos, már nem csak málnaszörpöt iszunk és persze a szüleim sincsenek egész nap "láb alatt". Jó alkalom ez hogy dumcsizzunk, meg már a kornak megfelelõ programokat csináljuk. Aztán hétvégén meg általában elmegyek bulizni, ilyenkor már jönnek azok is akik nem feltétlenül tartoznak a szûkebb baráti körömbe. Így ha esetleg azzal van baj hogy túl dedósnak érzed a bulit akkor beszéld meg a szüleiddel hogy mit változtassatok, mond hogy ez a te születésnapod és nem érzed jól magad ha bizonyos dolgokat belevesznek a programba, vagy korlátoznak (persze 14 évesen még ne mindent engedjenek meg de nem vagy már kisgyerek) vagy ha nem te dönthetsz afelõl hogy kiket hívhatsz meg.
Így. Köszönöm, nagyon kedvesek és megértõek vagytok, de én már nagy vagyok ehhez. Nem akarlak benneteket megbántani... Bátran. :)
Mond azt, hogy (pl ha szülinapról van szó) nem szeretnél nagy bulit inkább a családoddal, szüleiddel szeretnél csak ünnepelni.Így még kedves is vagy , hogy velük szeretnél lenni. Ha meg a barátaiddal is szeretnél ünnepelni akkor hívd el õket strandolni vagy valami programot szervezz születésnap néven egy másik idõpontban. Oda a szüleid nem hinném, hogy veled mennek. De ha tényleg megértõek akkor magyarázd el, hogy már kinõttél a gyerekzsúrokból, inkább te intéznéd a bulikat, õk max a részletekben segítsenek.
Nagy vagy hozzá? Na ne. Páromnak júliusban volt a 28. születésnapja és nagyon örült a meglepetés bulinak. Pedig õ már rég nem gyerek. Mondjuk nem is "babazsúrt" csináltunk. Barátok voltak itt, plusz szülei, de õk csak addig amíg koccintottunk illetve ettek egy-egy szelet tortát. Ja és nagyon jó volt. Szóval ne akard bemesélni nekem, hogy nagy vagy hozzá.
mi 3 éven át meglepibulit csintünk az ofõnknek ( idén is lesz sztem) pl idén 2 nap alatt csintük meg
Jó hát szerintem nemkéne leszólni a kérdezõt, max ha tudjátok, hogy milyen bulit rendeznek neki a szülei, mert pl unokateósmnak a 15.szülinapjára olyan meglepetésbulit csináltak, hogy szegény lány majd elsüllyedt ahogy belépett az ajtón :S aztán a végére jólett a buli, de az eleje, huh. Szóval csak állj oda a szüleid elé és dobd fel az ütletet, hogy menjetek el moziba vagy bármi, nemfognak megsértdni.
A szervezett bulidra ne menj el, helyette idd le magad a haverokkal, majd menj haza, csapj az asztalra, s okádj össze mindent és lehetõleg mindenkit. Úgy gondolom, érteni fogják az utalást.

Közvetlen szomszédommal hogy közöljem, hogy ez undorító és engem zavar? (KÉP)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: ez a te lábtörlõd vagy az övé?

ez a te lábtörlõd vagy az övé?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Pont 1: Mint elõttem írták, a kutya gazdájának kötelessége ezt feltakarítani. Ezt közöld vele normálisan, nyugodt hangon, hogy fordítson erre figyelmet, mert nem higiénikus. Lényeg, hogy ne lépj fel vele durván, feszülten, azaz ne ugass vele. Tudom, nehéz megállni, de légy erõs, és határozott. Ha kell kérd meg többször. Pont 2: Ha nem foglalkozik a problémával, akkor a társasházi törvény értelmében, lehetõséged van a kutyatartás korlátozására. Ez nem egyszerû procedúra, plusz felesleges feszültséget szül.
A kérdező hozzászólása: Talán mert az én ajtómtól fél méterre van az õ ajtója! Egymás mellett a lábtörlõnk. Nálam meg kisgyerek van , és nem hiányzik a kutyaszõr.
Miért zavar? Ne nézz oda, nem a te lábtörlõd. Az õ baja, ha a lakása ajtaja elõtt ilyenek vannak.
Lábtörlõ megfog, kihajít. A következõvel is ugyanez. Közös helyiségekben, lépcsõházban a kutya által okozott szennyezõdést köteles a gazda eltakarítani. Ezt közölheted vele és, hogyha nem teszi, jelzed a közös képviselõnek. Sajnos 'aranyosan" az ilyesmit nem lehet elintézni.
A kérdező hozzászólása: Én takarítsam le az õ lábtörlõjét??
Porszívózd fel, a lábtörlõt meg kérd meg, hogy takarítsa le. Ha nem megy, szólj a közös képviselõnek.
A kérdező hozzászólása: Persze , hogy az Õvé! Én nem szeretem a kutyákat ! Fõleg a lakásban.
kutyatartás korlátozására nincsen joga. Ugyanis sok önkormányzati rendelet nem passzol az Alkotmánnyal, illetve hiába biggyesztenek ki a lakók egy társasházba szabályokat, ha az a szabály törvényellenes. Ugyanis kutyatartáshoz mindenkinek JOGA van, a kutya az õ tulajdona, amit nem lehet csak úgy korlátozni, meg elvenni, pláne ha a szomszédnak valami nem tetszik. De az is igaz, hogy ahogyan van a kutyához joga, úgy velejáró kötelezettségei is vannak. Amennyiben a saját lábtörlõjén van kutyaszõr, ahhoz senkinek semmi köze, vagy még ha egy rongy a lábtörlõje, vagy nincs is neki, ahhoz sem. Viszont ha nem csak a lábtörlõ koszos, szõrös, hanem az egész lépcsõház, akkor beszélni kell vele, hogy legyen szíves feltakarítani maguk után, mert mások is behordják akaratlanul a saját lakásukba a nem kívánt kutyaszõrt. Ha nem történik semmi, akkor szólni kell a közös képviselõnek, és egy lakógyûlés keretében megbeszélni közösen a problémát, hátha az hatni fog rá. Egyébként még ha a társasházi szabályokat nem tartja be, az nem von maga után olyan következményt, ami büntetéssel járna (ha csak nem törvénybe ütközõ rongálás, stb.), mert ezek a szabályok azért vannak, hogy zökkenõmentes legyen az együtt élés a pl. 30 lakó számára.

Egy fiuval hogy kozoljem hogy menstrualok? Mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Már miért is kellene ezt bárkivel is közölni?

Már miért is kellene ezt bárkivel is közölni?
Ki pontozta le a haka táncot??? Had ne írjam, hogy egy liba combcsonttal fogom lefûrészelni a nyelvét, mert az olyan erõszakosnak tûnne.. :D
Ha egy fiuval rendszeres sexuális életed van akkor tudod neki mondani, hogy Epres heted van. Ha nincs rendszeres sexuális életed, akkor nem kell mondani semmit, és nem kell vele eljutni addig a pontra. Azon a héten mozizzatok, vagy vacsorázzatok, sétáljatok de sexig ne jussatok el.
Nem kell emiatt szégyenkezned, a szóban forgó fiú elég nyilvánvalóan a nõket szereti, a nõiséghez pedig hozzátartozik a menstruáció. Az lenne a kellemetlen, ha sosem menstruálnál... Ha a szex miatt kérdezed, a legtöbb férfit egyáltalán nem zavarja, összesen csak egy emberrõl tudom, hogy õt igen.
megjött. ennyi.
Miért?? A menstruáció valami tiltott szó a vallásotokban??
Nonverbális módon is közölheted. Valahogy így http://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw
Szerintem amíg nem mered közölni egy fiúval, hogy menstruálsz, addig nem vagy elég érett egy kapcsolathoz. Ráérsz Te még a közléssel. Hány éves vagy? 14?
Most vannak a piros betûs napok./Most piros betûs ünnep van. :)
"Most nem lehet. Nõi dolog. De ha szereted a ketchupot... ;)"
2. vagyok. Gondolom a párodról van szó, akkor meg így mondd, ahogy írtad, hogy "menstruálok".
Pont így.
Mond neki hogy hozzád duplán jött a Mikulás :-D

A konzervatív, vallásos szüleimmel hogyan közöljem, hogy barátom van?

én 16 és 3/4 éves vagyok,a baratom már nagykorú. nem is ez a lényeg,hanem,hogy a családom nagyon hívó,és hisznek a házasságig tartó szuzessegben, h?ség gy?r?ben.

Legjobb válasz: Odaállsz eléjük és megmondod: Anya, apa én tisztában vagyok vele, hogy ti mélyen hívõk vagytok és bizonyos szabályok szerint éltek, és ezt tisztelem is. Én viszont nem vagyok vallásos/nem hiszek istenben, és szeretnék olyan életet élni, ami nekem tetszik. Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, stb., stb. Örülnék, ha ezt el tudnátok fogadni és megismernétek õt! Ha erre mereven reagálnak, akkor ahogy a többiek is mondták: kérdezd meg, az-e a jobb, ha tudnak róla, vagy ha a konzervatív szabályaik miatt hazugságra kényszerítenek? A szexuális életedhez semmi közük, abba ne avasd be õket.

Odaállsz eléjük és megmondod: Anya, apa én tisztában vagyok vele, hogy ti mélyen hívõk vagytok és bizonyos szabályok szerint éltek, és ezt tisztelem is. Én viszont nem vagyok vallásos/nem hiszek istenben, és szeretnék olyan életet élni, ami nekem tetszik. Van egy barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, stb., stb. Örülnék, ha ezt el tudnátok fogadni és megismernétek õt! Ha erre mereven reagálnak, akkor ahogy a többiek is mondták: kérdezd meg, az-e a jobb, ha tudnak róla, vagy ha a konzervatív szabályaik miatt hazugságra kényszerítenek? A szexuális életedhez semmi közük, abba ne avasd be õket.
Az a gond, hogy a bigott, fanatikus hívõknél nincs olyan, hogy a gyerek nem követi a vallásuk tanait..
Mondd nekik azt, hogy maga Jézus küldte neked ezt a szerelmet.
a legjobb ha egy óvatlan pillanatban kijelented, hideg zuhany lesz nekik, szólni se fognak tudni :D aztán te azt mondod h örülsz, hogy ennyire megértõek és gyorsan lelépsz:D
ilyen szuloknek csak az igazat! az enyémek is ilyenek voltak velem.azota már van gyermekem.
Õszintén mondd el, hogy van barátod. Ha kiakadnak akkor érdemes azt a kérdést is feltenni, hogy mi a jobb, ha van barátod és tudnak róla, vagy ha van barátod és ennek tetejébe még hazudnod is kell nekik róla? Az õ vallásuk nem a tiéd, a te életed meg nem az övék. Az, hoyg a 16 mellett ott az a 3/4 az megmosolyogtató, de a szüleid szempontjából teljesen lényegtelen apróság.
szülõk úgysem fogják megérteni támogatni mégkevésbé fogják majd szétverik a fejed nem értem, hogy lehet egy ennyire vallásos apának, anyának ilyen szabadelvû lánya?
Na ennek örülök, remélem sikerül majd elfogadniuk a srácot a barátodként is :) Hajrá :)
Az, hogy én utoljára kb 8 évesen mondtam, hogy 8 és háromnegyed éves vagyok :DDD nagyon vicces nekem:D
A kérdező hozzászólása: amúgy befestettem azóta a hajam, eresetileg egyszerû barna, most meg pralines. tehát nem nagy valtozas, de nem akadtak ki rajta. meg vasarnaponkent hirtelen tanulnom kell, es elfogjak ha nem megyek mindig. szóval azt veszem észre, egyre inkább elfogadnak, mint felnott véleményezöt
A kérdező hozzászólása: 12# ezen mi olyan vicces?-.- szanalmas vagy. 13# tegnap megint felhoztam, hogy ma lehet talalkozok egy ismerosommel. es azt akarom eloszor, hogy a legjobb baratomnak beallitsam, utána meg nekik is leesene, hogy fiú-lány és lehet járunk. es tegnap meglepoen jol fogadtak
Na kérdezõ, elmondtad? Hogy ment?
16 éves háromnegyed éves. XDDDDDD SÍROK
Miért kellene elmondani? A te tested. Mondd hogy barátkozol már fiúkkal mert nem vagy kisgyerek. (Mondjuk a szex 16 évesen még nem a legjobb idõzítés, de ezt ti tudjátok.) Ha ellenségesen reagálnak, semmiképp se sértsd meg õket az õ nézetük lenézésével! Szerintem beszélgess el anyukáddal a szexrõl, és a fiúkról, mondd hogy érdekelnek már a srácok, konkrétan egy. Szerintem ne legyen a képben apukád, rá ez fõleg nem tartozik. Anyukád biztosan meghallgat, és ha tanácsokat kérsz tõle biztosan szívesen beszélget majd veled!
A kérdező hozzászólása: nem szeretek hazudozni, bár június óta van benne komoly gyakorlatom. kamu mozi, kamu ottalvos buli baratnoknel. vagy szombat munkanap, de a mi sulinkban szünet volt--> barátommal voltam. vérvétel, 8kor végeztem, de igazolas egész napra..
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek! foleg utolso
A kérdező hozzászólása: azt akartam kifejezni, hogy nemsokara 17 leszek.. elvileg 1 év, 2 hónap múlva, hivatalosan is jarhatnek vele:D de nem akarok addig így élni fõleg, hogy õ felvallal a szulei elott
A kérdező hozzászólása: 16# koszonom, aranyos vagy:) remelem sikerül elfogadniuk!:) 17# nem akartam 17-et irni, mert az nem igaz. de a 16hoz meg messzebb vagyok. de ezen szerintem lepjunk tul:)

Hogyan közöljem, hogy nem szeretném, ha meglátogatna a kórházban?

Apámról van szó. Nagy ívben tojik a fejemre évek óta, két fiútestvéremhez képest mindig hátrányban voltam nála azért, mert lánynak születtem. Nászajándékot nem kaptunk t?le, f?iskolán minden költségemet magam álltam, még a szoctámot is lenyúlta, míg öccseimet komoly összeggel támogatta/támogatja. Második gyermekemet várom, de az els?vel sem tör?dik - igaz, nem egy városban lakunk, de ? ingyen közlekedik, és elég sok szabadideje is van. Emberileg elég rossz véleménnyel vagyok róla (iszik, szeret?t tart, stb.), és tulajdonképpen nem bánom, hogy sosem keres bennünket. Viszont szeretném, ha ezek után nem jönne be a kórházba jópofizni, amikor a pici megszületik. Hogyan lehet ezt úgy elintézni, hogy ne legyen bel?le sért?dés?

Legjobb válasz: Szerintem ebben az esetben nem lehet megoldani sértés nélkül (nem is akarnám). Felhívnám, hogy rokonok ide vagy oda, ne jöjjön el hozzád a kórházba. Ha rendes apa lett volna, nem csak a rokonoknak mutatná, hanem neked is. Szerintem itt a nyílt megmondás lenne jó. Esetleg az, ha nem tudna senki az idõpontról (mikor szülsz) csak édesanyád vagy aki megérdemli. Nekem nem fog minden rokon ott lenni az is biztos. Majd megtudják 1-2-3 nap múlva. Hozzám se kell majd senkinek jönni az elsõ 1-2 hétben.

Szerintem ebben az esetben nem lehet megoldani sértés nélkül (nem is akarnám). Felhívnám, hogy rokonok ide vagy oda, ne jöjjön el hozzád a kórházba. Ha rendes apa lett volna, nem csak a rokonoknak mutatná, hanem neked is. Szerintem itt a nyílt megmondás lenne jó. Esetleg az, ha nem tudna senki az idõpontról (mikor szülsz) csak édesanyád vagy aki megérdemli. Nekem nem fog minden rokon ott lenni az is biztos. Majd megtudják 1-2-3 nap múlva. Hozzám se kell majd senkinek jönni az elsõ 1-2 hétben.
Ezek után te mit foglalkozol vele, hogy megsértõdik vagy nem? Még te lehetnél megsértõdve, de csak azért, hogy mit szólnak a rokonok, sosem jópofiznék. Mondd meg neki, hogy ha eddig nem volt kíváncsi rátok, ezután sem legyen, és egyáltalán nem látnád szívesen.
Csak pár embernek mondanám el a szülés dátumát és megkérném õket arra, h nemkívánatos rokonok elõtt tartsák titokban. Vagy mondják azt, h nem fogadhatok látogatókat.
A kórháznak meg lehet hagyni, hogy név szerint kiket engedhetnek be hozzád. Indokolni nem kell. Szóval ha megjelenik, a biztonsági õrök ki fogják kísérni.
A kérdező hozzászólása: Kiegészítés: a kórházba olyan alapon jönne, hogy "jaj, mit szólnak a rokonok", már az elsõ gyereknél is ez volt, akit kb évente egyszer lát. Ha mi megyünk hozzájuk, akkor sem törõdik vele, inkább elmegy kocsmázni vagy a barátnõjéhez.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy anyukám viszont szeretném, ha bejönne, és házasok, együtt laknak a szeretõ ellenére is...

Hogy közöljem egy csajjal udvariasan, hogy bajszos és el kéne tüntetnie?

Elég zavaró, meg kínos amikor vele beszélsz és azt nézed. A legdurvább amikor rajta van az alapozó.

Legjobb válasz: Amikor nincs senki a közelben, akkor mondd a szemébe. Nyugodtan megemlítheted neki, hogy csak azért most mondod, mert nem szeretnél belõle poént csinálni mások elõtt. Szerintem egyáltalán nem probléma, ha te mondod neki. Több hatása van, mintha egy lány mondaná neki... illetve hát én azt gondolom, hogy azért az jobban érdekli õket, hogy egy fiú mit gondol róluk, mint hogy egy lány mit. Ha poéngyáros vagy, akkor rámosolyoghatsz, ha elszégyelli magát. Egyedül az a lényeg, hogy csak valami lájtosabbat, nehogy az legyen belõle, hogy azt hiszi, hogy épp kiröhögöd. Lehet majd õ is majd mondd valamit rólad, amit eddig talán nem is mondott volna rólad (mondjuk hogy jobban bír bajusz nélkül :D... de csak mondtam valamit).

Amikor nincs senki a közelben, akkor mondd a szemébe. Nyugodtan megemlítheted neki, hogy csak azért most mondod, mert nem szeretnél belõle poént csinálni mások elõtt. Szerintem egyáltalán nem probléma, ha te mondod neki. Több hatása van, mintha egy lány mondaná neki... illetve hát én azt gondolom, hogy azért az jobban érdekli õket, hogy egy fiú mit gondol róluk, mint hogy egy lány mit. Ha poéngyáros vagy, akkor rámosolyoghatsz, ha elszégyelli magát. Egyedül az a lényeg, hogy csak valami lájtosabbat, nehogy az legyen belõle, hogy azt hiszi, hogy épp kiröhögöd. Lehet majd õ is majd mondd valamit rólad, amit eddig talán nem is mondott volna rólad (mondjuk hogy jobban bír bajusz nélkül :D... de csak mondtam valamit).
Hát valahogy úgy kéne felhoznod, hogy valamikor pl ha esztek akkor "kis hülye ürüggyel" hogy azt mondod neki hogy van valami folt a szája felett. Mintha valami ki s kaja, vagy a szaftos kajának a szaftja lenne. És akkor lehet kicsit elszégyenli magát vagy zavarba jön ... hát ez kicsit ilyen "hátulról mondom" de sajnos igazán udvariasan nem lehet. Vagy ha van egy olyan ember (lány! akit mindketten ismertek akkor mond a lánynak hogy mondja a barátnõjének. De mindenképp olyan lányt válassz aki nem mondja el a csajnak hogy te vagy a háttérben, mert akkor nagyon kellemtelen helyzetbe kerülhetsz, és lehet hogy sértõdés lesz a vége. Ezek a tippjeim vannak. Nem a legjobb, de ilyet nem nem lehet szépen közölni.
biztos lehetsz benne, hogy õ is tudja magáról
A kérdező hozzászólása: Nem. De a bajuszt leszámítva jól néz ki(nagy mell, jó fenék).
mármint jártok?
a barátnõd a lány?
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket.
Elõzõhöz kisebb korrekció: *mond Meg eggyel kevesebb 'majd'.
Amikor beszélgettek, tereld a témát a szépségápolásra, térj ki arra, hogy szerinted nem túl szép, ha valakinek bajsza van. Csak tudja magáról õ is, és talán rájön, hogy ez nem olyan jó.
Az egyenes beszéd a legjobb. Nem kell ide elõjáték. Kavarni a háta mögött meg fõleg nem kell. Oda mész hozzá amikor nincs ott senki. Figyelj nem akarlak megbántani de észrevettem hogy van egy kis szõr az arcodon. Csak azért szóltam hogy hátha te nem vetted észre. Ennyi az egész. Ez ugyanolyan mintha van egy kis szösz a hajában és szólsz neki.

Hogyan közöljem vele, hogy nem akarok vele ma randizni?

Nem érzem jól magam, írtam is neki, õ meg, hogy jó, pihenjek, de már jönne, hogy lásson engem és elvigyen ide-oda. Tegnap ahogy haza értem a munkából, folyton sms-eket küldött, tudta, hogy még van házimunkám, volt olyan, mikor csak azért írt sms-t, hogy olvassam el a mail-t amit küldtem. Mindenrõl beszámolt sms-ben. Én nem válaszoltam a feleslegesekre. Aztán fel is hívott, hogy mit csinálok, nézem-e a mailokat. Kissé már felidegesített. Nagy hó is esett, félek hogy elakadnánk valahol. Már találkoztunk egyszer.

Legjobb válasz: Én elhajtanám azt, aki ennyire nyomul. Nincs semmi élete, nincs dolga, hogy folyamatosan írogat neked, és nem fogja fel, hogy közben neked van más feladatod, ráadásul nem is érzed jól magad? Engem nagyon elijesztene az, hogy ez a személy egész nap az e-mailek elõtt ül, és várja, hogy végre írjak neki. Nem egészséges.

Én elhajtanám azt, aki ennyire nyomul. Nincs semmi élete, nincs dolga, hogy folyamatosan írogat neked, és nem fogja fel, hogy közben neked van más feladatod, ráadásul nem is érzed jól magad? Engem nagyon elijesztene az, hogy ez a személy egész nap az e-mailek elõtt ül, és várja, hogy végre írjak neki. Nem egészséges.
Mondd meg, hogy beteg vagy, nincs kedved ilyen állapotban menni sehová, kész.
Hogy egy klasszikust idézzek: "$zopj le szépségem!"
Szopol-e boré'?
- szeretnélek közelebbrõl is megismerni - én is - Akkor leszopsz?
miért lenne ribi?fiatal, bulizik, ugyanolyan joga van hozzá mint másnak. próbáld rávezetni, simogasd és mondd meg hogy esetleg lehetne más módja is a dolognak..;) abból már levágja szerintem:D
Hát az ilyen ribivel valószínûleg simán közölheted. Megvan a véleményem rólad is amúgy.
Ribi? Miért, mert elment szórakozni, és ott összekavart egy pasival? Hajjajjjajj, hívjátok már ki rá a papot, de tényleg
"Oszt attól szopni még tudsz, nem?" Simán belement volna a kis ribi.
"...szeretném ha leszopnál!" Ennyire egyszerû!
Szerintem nem az volt a gond, hogy kavart...hanem, hogy közölte, hogy menstruál. Nyilván nem véletlen akarta informálni a fiatalembert...gondolatban a leányzó már messze járt:) )
az is lehet hogy a csaj nem menstruált, csak egy indok volt hogy kopj le...:D
Kerek perec, nem kell kertelés:"Akkor csináljuk 68-as pózban:Te leszísz én meg tartozok egyel". :D
Nem kellettél neki:D Fogadd el:D Tanulj még a csajokról dolgokat...:D Legközelebb hívd be valahova, vedd elõ..azt meglátod. Ha jó méretet van, rögtön rábuknak..ha nem mosolyog és lelép. Csajokat egy mérettel bármikor megfogod erre-arra.
*jó

Egy kis segítséget kérnék, hogy mégis hogyan közöljem vele?

Szóval van egy fiú, akivel egy településen élünk és jelenleg együtt is dolgozunk. Három éve Én bejöttem ennek a srácnak, bár konkrétan soha nem közölte velem meg nem is nyomult. Akkor nem érdekelt, viszont most, hogy jobban megismertem igen. A baj az, hogy van barátnője. Tudom, nem szép dolog tőlem, hogy ráakarok "hajtani", de mentségemre legyen, hogy én nem vagyok az a r.b.nc fajta. Misem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy 21 éves létemre még szűz vagyok, mert soha nem volt egy olyan fiú, aki iránt éreztem volna valamit. Most viszont itt van, és nem akarok bekavarni neki, viszont azt szeretném, ha tudná, hogy mennyire is kedvelem. Ma már majdnem közöltem vele, hogy nagyon kedvelem meg ilyenek, de egyszerűen nem ment. Egész nap szemeztünk és folyton azt kérdezte, hogy mi az? De én meg sem tudtam szólalni. Nem tudom, hogy Õ észrevette-e már vagy épp leesett-e már neki, hogy miért bámulom (bár ma tényleg nagyon feltűnően néztem), de szeretném végre a tudtára adni. Kérdésem tehát, hogy mégis mit mondjak neki? Nem akarok totál idiótának tűnni előtte... Én csak azt szeretném, hogy tudja. És innentől kezdve rábízom, hogy mit kezd vele. Még annyit a barátnőjéről, hogy nem egy szépség, konkrétan kibírhatatlan, én sem vagyok gyönyörűség, de tudom, hogy tőle jobb vagyok (nem vagyok beképzelt, de ennyi önbecsülésem van). Kérlek segítsetek, hogy mit mondjak neki, hogy közöljem vele, hogy bejön, mert holnap lesz az utolsó lehetőségem és Én nem akarom elszalasztani. 21/L

Legjobb válasz: Állj elé és legyél vele õszinte. Mondd el neki, hogy nem akarod tönkretenni a kapcsolatát, stb. Bizonyára ismer téged annyira, hogy összehasonlítson a barátnõjével. Bízz benne, hogy téged választ!

Állj elé és legyél vele õszinte. Mondd el neki, hogy nem akarod tönkretenni a kapcsolatát, stb. Bizonyára ismer téged annyira, hogy összehasonlítson a barátnõjével. Bízz benne, hogy téged választ!
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Csak épp nem tudom, hogy mit mondjak neki? :( :/
Azt, amit érzel. Ezért is mondtam, hogy legyél õszinte! Mondd meg neki, hogy már nagyon régóta kedveled. Tudod mit? Azt mondd, amit ide leírtál nekünk! :)
Ha van baràtnõje akkor többmint valószínu , hogy bukod ha szeret .Akkor tudod igazàn , hogy tèged vàlaszt ha ott hogyja ( tehàt nem te tukmàlod rà maga ) . Nem lehet ki ràngatni az embeteket a cukormàzas èletükbõl . Hiàba tetszik , ha szerelmes akkor buktad , ha nem akkir idõ kèrdèse egy tipp onnan làtod , hogy szetemes ha beszèl rolla sokat , ha viszont csak sexre tartja akkor a fèrfi baràtjànak mondja el , hogy csak azèrt van vele .

Ha anyukám legutóbb öngyilkossággal zsarolt, hogy közöljem a szüleimmel, hogy elköltöznék?

Elég rossz a családi helyzet, anyukám életét az tölti ki, hogy velem foglalkozzon, nagyon durván megpróbál beleszólni a tanulmányaimba, a párkapcsolatomba, öltözködésembe, viselkedésembe, barátaimba, szabadidős tevékenységeimbe, mindenbe. Mindezt úgy, hogy felnőtt ember vagyok, az én véleményem semmiben nem számít, mindig mindent rosszul tudok. Nagyon önbizalomromboló tevékenységet folytat. Évek óta egy messzi egyetemen és szakon akartam tanulni, de nem engedett, mindig sikerült megakadályoznia, fenyegetett, zsarolt (válással, öngyilkossággal pl), hogy mik lesznek ha elköltözöm. Kisebb evészavarom lett, és orvosi segítségre szorultam. Persze ez nem tűnt fel neki. Idén jelentkeztem a tudtuk nélkül az áhított egyetemre, és felvettek. Hogy mondjam el? Félek hogy mik lesznek. Fenyegetnek jó ideje hogyha megteszem kitagadnak itthonról és nem támogatnak semmiben. És nincs pénzem sem (nyárra kötelező egyetemi gyakorlat miatt nem kaptam diákmunkát). Koliba akarok jelentkezni, de mivel papírok kellenek a családról, nem fogok tudni. Papírok ügyében nem segítenének, inkább csak akadályoznak. Pénzem nincs, mert nem adnak, dolgozni év közben el akartam menni, de nem engedtek. Anyukám már mindenkit ellenem hangolt a családból, senkire nem számíthatok. Mindezt azért, mert egy nevesebb egyetemen akarok tanulni. Apukám egy ideig mellettem állt, de már inkább ő is ellenem van, gondolom megunta. Hogy hozzam a tudtukra, hogy elmegyek? Nem bírom itthon tovább. 21/L

Legjobb válasz: Ó, te jó ég... :-( Nagyon sajnállak. Szerintem állj eléjük, és határozottan közöld a szándékodat. Lehet, hogy bepipulnak, akkor meg valahogy próbálj meg elköltözni, esetleg valamelyik rokonhoz, vagy keress munkát a leendõ egyetemed városában. Nehéz helyzet, nem is tudom, hogy mit csinálnék, de biztos hogy elköltöznék, a jövõmrõl lenne szó, amit nem lehet így kezelni. Egyébként van testvéred? És mi a fõ ok, hogy téged marasztalnak?

Ó, te jó ég... :-( Nagyon sajnállak. Szerintem állj eléjük, és határozottan közöld a szándékodat. Lehet, hogy bepipulnak, akkor meg valahogy próbálj meg elköltözni, esetleg valamelyik rokonhoz, vagy keress munkát a leendõ egyetemed városában. Nehéz helyzet, nem is tudom, hogy mit csinálnék, de biztos hogy elköltöznék, a jövõmrõl lenne szó, amit nem lehet így kezelni. Egyébként van testvéred? És mi a fõ ok, hogy téged marasztalnak?
Ja, azt elfelejtettem, hogy utolsó pénzszerzési lehetõségként még mindig ott van a diákhitel...
Állj a sarkadra basszus! Ne hagyd magad felnõtt nõ vagy te életed és tegyél azért hogy jó legyen. A szüleid így rombolnak le téged, beszélj a pároddal, barátokkal hogy próbáljanak meg õk segíteni az ilyen ügyintézésekbe legalább, valami csak akad. Anyukádnak meg ne dõlj be úgysem fogja megtenni mert ismerem az ilyet aki öngyilkossággal fenyegetõzik. Én testvérem is ezt csinálta nem akarta hogy elköltözzek és egyedül hagyjam, pedig normális szüleink vannak most sincs velük baj, de nekem meg fontos volt mert én is dolgozni akartam menni és csak messze tasláltam munkát igaz bejárós is lehettem volna de azért másfél óra út nekem kicsit sok volt, plusz a barátnõm is örült volna ha hozzájuk költözöm, mert külön lakrészünk lehetett volna, meg minden és anyagilag sem lettünk volna olyan rosszul. De a húgom többször fenyegetett az öngyilkossággal, nem foglalkoztam vele, eljöttem mindig amikor hazamentem látogatóba úgy 4-5 naponta akkor is ezt csinálta. Persze bekerült a pszichiátriára mert gyógyszereket szedett e és ivott rájuk de félt a haláltól ezt a doki is megmondta. Szóval nem kell ezzel foglalkozni, állj a sarkadra mondd el hogy neked ez a vágyad, diplomát akarsz, dolgozni akarsz, élni akarsz, nem bírod tovább, légy szókimondó, pisztolyt gondolom nem tartanak a fejedhez és nem vernek otthon, apukáddal beszélj legalább biztos megfogja érteni hogy neked ez az álmod. Anyukád meg elfogja viselni mert felnõttél és kirepülnél a fészekbõl. Tudom hogy ez nekik nehéz én szüleimnek sem volt könnyû amikor kijelentettem hogy lelépek otthonról, de megszokták és most minden jó. A tesóm, még most sem bír magával de õ baja ha eltudna menni dolgozni, de sajnos nem talál munkát õ is elköltözhetne vagy jöhetne ide, mert van neki való szoba csak fizetnie is kell mert eltartani nem fogjuk tudni.
Ez szörnyû... nagyon sajnállak.Tényleg muszáj a sarkadra állni, és elmondani lesz ami lesz. Lehet majd fenyegetõzik, de meglátod amint elköltözöl õ fog legelsõnek keresni , hogy jól vagy e... nem tudom mi ez a túlzott féltés. Hiszen a te életedrõl van szó, az ember saját akarattal rendelkezik.A te jövõd a tét, ne hagyd magad...
Nem vagy már kiskorú, nem kötelezhetnek semmire. Elszomorító ez az egész helyzet, de jól tetted, hogy jelentkeztél az egyetemre, és gratulálok, h felvettek. Az a tanácsom, hogy menj be az önkormányzat szociális irodájába (abban a városban, ahol lkaksz és ott is, ahol az egyetem van) és kérdezd meg, hogy milyen lehetõségek vannak, hogyan tudnál támogatást igényelni. A szüleidnek mondd meg, hogy igenis elköltözöl, egyetemre mész és nem szórakozni, igazán megérthetnék. Ha édesanyádnak pszichés gondjai vannak, beszéld rá, h keressen fel egy pszichiátert. Valahogy fel kellene dolgoznia, hogy felnõttél. HA van barátod, az õ segítségét is kérd. Nem költözhetnél esetleg hozzá? Nyugodtan jelentkezz koliba is, töltsd ki helyettük is a papírokat. A többiek tanácsait is fontold meg, sok jó hozzászólást olvastam. Sok sikert!
Neked kell megszabni a határokat, felnõtt vagy. Viszont amíg az õ pénzükbõl élsz nincs mit tenned, azt kell csinálnod, amit mondanak. Menj el dolgozni, aztán majd munka mellett elvégzed a fõsulit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!