Találatok a következő kifejezésre: Hogy közöljem a munkáltatoval a (3 db)

Hogyan közöljem a munkáltatómmal, hogy terhes vagyok?

Benyeltem a bobi faszát, vagyis bruttósítva lettem. Sajnos a cégemnél ezt nem nézik majd jó szemmel:S Javaslatok? 28/N

Legjobb válasz: Látom nagy az öröm...

Látom nagy az öröm...
Ez a megfogalmazás :DD LOL :D
így oda mész hozzá hello vaze van 1 kis gond berakták a [email protected] a p*csámba nem védekeztünk elég rendesen meg tömték g*civel a p*csámat és meg termékenyültem azt 9 hónap múlva jön a pulya.
Miért rúgnának ki, ha terhes vagy? Ha mégis megteszik, simán beperelheted, mert ez hátrányos megkülönböztetés. Ha meg a fõnöködtõl van a gyerek, még simán fizetést emelést is kaphatsz. De a helyedben inkább levetetném, magaddal együtt, ha a szeretett gyermekedrõl így beszél, hogy bobi faszának bekapásának a következménye (mi a faszom az a bobi???), meg brutósítás. Szánalom.
szerencsétlen gyerek !!!!!!
Mondd neki hogy medvedisznóember! :D
A kérdező hozzászólása: Valami építõjellegû kritika? Teljesen ki vagyok akadva mi lesz velünk ha nem lesz állásom?????
ki vagy rúgva A fõnök voltam :D
felmegyek Janihoz lejvök ott meg a Bobi faszát szopod! Tényleg ??? nem nyáron :D
Mondd azt, hogy a kis bobi is itt fog robotolni, eme szent helyen...
"Benyeltem a bobi faszát, vagyis bruttósítva lettem." Na hallod, a legjobban járna az a gyerek, ha elvetetnéd!! Milyen anya leszel te, ha embernek is ilyen sz*r vagy?? Szégyellhetnéd magad, hogy nõ létedre ilyen szöveg jön ki belõled!!

Hogy közöljem a a munkáltatoval a babát?

olyan fura de kicsit félek és ugy érzem mintha én követtem volna el bünt hogy terhes vagyok..ez természetes.a munkámbol adodoan el kell jönnöm minél elöbb táppénzre mert nehéz fizikai melo.és félek nehogy történjen valami a babával.irjatok..ti hogy csináltátok?kedden megyek melozni és 1.-ével már nem mennék..

Legjobb válasz: Megértelek, én is így éreéztem, mert csak pár hónapja voltam ott. Pár napig érlelgetetm, aztán összeszedtem minden erõmet, és elmondtam hogy babát várok. Arra figyelj-nem tudom milyen a munkáltatód, hogy kiskönyvvel nem rughat már ki, de anélkül még talán igen... Szóval csak bátorság, állj elé és mond meg, hgy nagy boldogság ért:-)

Megértelek, én is így éreéztem, mert csak pár hónapja voltam ott. Pár napig érlelgetetm, aztán összeszedtem minden erõmet, és elmondtam hogy babát várok. Arra figyelj-nem tudom milyen a munkáltatód, hogy kiskönyvvel nem rughat már ki, de anélkül még talán igen... Szóval csak bátorság, állj elé és mond meg, hgy nagy boldogság ért:-)
Szia!Ne butáskodj, nem követtél el semmiféle bünt, ez az élet rendje.Mindenképp csak akkor szolj a munkáltatodnak ha már megvan a kiskönyved, általa védett vagy és nem rughat ki.Adhat könnyebb munkát, de ha el akarsz menni táppénzre, menj csak senki sem fog elitélni.Minél elöbb menj el a védõnõdhöz, ö kiállitja a kiskönyved és minde ok lesz.Ne aggodj, boldog babvárást és gratulálok!23kismama
Szia! Ugyan így leszek én is, ahogy te, ha már összejön valamikor a bébi. Szóval én is félek, meg fizikai munkát is végzek stb... Egy éve múlt már, hogy ott dolgozom, de azt tudom, hogy mihelyt kiderül, hogy babás vagyok, már lépek is! Sok sikert!!!
Szia.Ha nehéz fizikai munkát végzel, akkor minél elõbb v. kérd át magad könnyebb monkakörbe, ha lehet.Én 14 hetes vagyok és most jelentettem be, de nem végzek fizikai munkát.Viszont ha olyan a céged(mint az enyém nem teljesen szavahihetõek), én ajánlomom, hogy add írásba is, biztos ami biztos.Pár sor...Vigyázzatok magatokra!
Elõbb beszélj a dokiddal, mert a hiedelmekkel ellentéteben igenis kirúghat a fõnököd, csak akkor vagy védett, hogyha táppénzen vagy.Tehát Futás a nõdokihoz, vagy a körzetihez/engem a körzeti vette fel elõbb táppénzre mert õ ennyire védi a kismamákat és utána adott a nõkodi igazolást/ és akkor szépen a papírral a kezedben csámpázz be a fõnöködhöz és közöld vele a boldog hírt.Nem mindegyik munkáltató szemét de sajnos én csak olyat láttam.Hajrá.

Mikor közöljem a munkáltatómmal, hogy nem akarok vissza menni dolgozni?

Jelenleg GYED-en vagyok április 29-én jár le, de sajnos nem tudok visszamenni a jelenlegi munkáltatómhoz, mert nem tudom megoldani ki vigyázzon a gyerk?cre. Talán úgy néz ki, hogy tudok menni máshova dolgozni, de ez nem biztos, de err?l érdemes már most beszéljek a munkáltatómmal, vagy várjak még? Kifizetik a szabadságomat vagy addig állományba tart?

Legjobb válasz: Szerintem beszéld le úgy, hogy kiveszed a szabadságot és utána visszamész. Muszáj ezt fixnek megtartanod addig, amíg nincs másik biztos hely. Vagy kérjék fizu nélküli szabadságot szeptemberig, ha esetleg bölcsi/ovi akkor már szóba jöhet és akkor vissza tudnál menni.

Szerintem beszéld le úgy, hogy kiveszed a szabadságot és utána visszamész. Muszáj ezt fixnek megtartanod addig, amíg nincs másik biztos hely. Vagy kérjék fizu nélküli szabadságot szeptemberig, ha esetleg bölcsi/ovi akkor már szóba jöhet és akkor vissza tudnál menni.
Elvileg ha vissza mész, azt 60 nappal elõtte közölni kell, a törvény szerint. Márpedig ugye valószínû onnan mész másik munkába még akkor is ha a gyed lejártát követõ napon már máshova mész dolgozni. Szóval én a helyedben minél elõbb bemennék és beszélnék velük.
amig nem biztos a másik hely adig én visszaménék a mostani meglévö helyemre.
A kérdező hozzászólása: Bölcsibe megy a gyerkõc május 6-tól, de mivel mi 2 mûszakba dolgozunk és ha itt maradok nem lesz aki reggel elvigye mert vagy 6-ra járok, vagy, ha délután megyek akkor 23ig vagyok nem tudom kire hagyni. Ezért mondanék fel, csak az nem tiszta hogy ilyenkor kiadja a szabimat és utána mond fel, van- e felmondási idõ amit le kell töltenem? De hasznosak voltak a válaszaitok, mindenképp letisztázom a munkáltatóval, köszi mindenkinek.
A szabikat ki kell, hogy adja elõször, arra az idõre pedig kapod a fizetést. 2 év gyed után kb 40 nappal számolhatsz minimum. De miért nem veszed igénybe a gyest? Az akkor is jár a gyermeked 3 éves koráig, ha felmondasz az jelenlegi munkahelyeden!
És gyes mellett napi 6 órában lehet dolgozni is, ha jól tudom, tehát kereshetsz részmunkaidõs állást, aztán jövõ áprilistól teljeset, de nyersz egy kis idõt. Elõzõ voltam ismét.
A kérdező hozzászólása: igénybe veszem a Gyes-t és keresek részmunkaidõs állást úgy döntöttem. Nagyon köszönöm a válaszokat sok jó dolgot írtatok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!