Találatok a következő kifejezésre: Hogy köszönjek a nőgyógyászaton (1 db)

Hogy köszönjek el a nőgyógyászaton?

ugyebár nem akarok rendsazeres vendég lenni igy a viszlát meg az ilyenek kiesik, de akkor mégis mit??

Legjobb válasz: Viszontlátásra. Attól még nem kell rendszeres látógatónak lenni. És nõgyógyászatra járni nem égõ.

Viszontlátásra. Attól még nem kell rendszeres látógatónak lenni. És nõgyógyászatra járni nem égõ.
Én nõgyógyászaton dolgozom, tehát a másik oldalról mondom a választ. Legtöbben "további szép napot", "minden jót" köszönnek. De szerintem sem jelenti a viszlát, azt, hogy vissza is kívánunk menni. Ez butaság.
egyetértek, viszont arra figyelj, hogy a "viszontlátásra" általában jobb választás, mint a "viszlát". ugyanígy mondj "jó napot kívánok"-ot "jó napot" helyett. hidd el, hogy sokat számít, kimondod-e rendesen ezeket a köszönéseket.
Egyszerûen Csá! :)
Itt miért lettek válaszok lepontozva? Nem mintha a pontok annyira számítanának, csak szerintem a válaszok (egytõl eltekintve) hasznosak voltak. Nem tudom olyan szemszögbõl nézni, hogy valakinek ezek nem hasznosak, vagy éppen sértõek, bosszantóan ostobák. Vagy valaki szórakozik azzal, hogy helyes válaszokat pontoz le?
jó munkát! :)
ha te vagy adoki, mondjuk az ide még benézek éppen jó lesz .))))))
Mondhatod, hogy minden jót, vagy további szép napot (mi a büfében, ahol dolgoztam, mindig így köszöntünk el).
Érdekes kérdés, de nekem inkább az okozna fejtörést, hogy a rendõrtõl hogy köszönjek el, ha éppen megbüntetett???
Nem muszáj a szó szoros értelmében érteni a viszlátot. Ha megfigyeled, ez már csak formaság, akkor is használjuk, mikor tudjuk, hogy soha nem találkozunk már az illetõvel. Ez csak udvariassági forma. Az orvos pedig biztosan nem úgy fogja érteni, hogy visszavágysz a vizsgálószékbe. A viszlát a legjobb elköszönés, használd bátran.
Szia! Én ugyan nagyon megszoktam és mindig viszontlátásra köszönök, de mondthatod azt is hogy minden jót doktor úr. További szép napot is kivánhatsz.
Én férfi állat vagyok, de biztos úgy köszönnék el, h : Köszönöm, hogy benézett... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az ilyen utcai kötözködős helyzeteket hogy kell kezelni? (videó)

http://www.youtube.com/watch?v=F3Rju0YIIm4

Az UZI már nekem is eszembe jutott, de az nincs mindig kéznél.

3

A középkorban nem számított hűtlenségnek a bordélyban eltöltött pásztoróra. Mikor és miért válzott ez az ellenkezőjére?

2

SOS! Mik a muszlimok nem muszlimokra vonatkozó öltözködési előírásai?

Most kezdtem dolgozni egy családnál, ide is költöztem. Ma reggel az apuka rá akart venni, hogy vegyem fel a tegnapi ruhám. Amikor nemet mondtam, a lánya odajött és adott egy pólót. Most jutott eszembe, hogy lehet hogy azért volt az egész, mert egy spagettipántos topot vettem fel, ami elég nyitott?
Valakinek van ilyen tapasztalata? Be kéne szereznem néhány megfelelő ruhadarabot, és ma délután tudok vásárolni. Mire figyeljek még oda?

8

Miért kell mindenért borravalót fizetni?

Kell a futárnak, az étteremben, a kocsmában, taxisnak, stb..

8

Oldalt felszeretném nyíratni a hajamat, de félek, hogy hátrányom származna belőlem. Ne tegyem?

Most kérlek benneteket, kíméljetek meg a 'nem tetszik', 'fúúj', 'undorító' és egyéb kommentektől! Köszönöm!

19 éves lány vagyok. Két rádióban is dolgozom. 3 hónapja a hajam alsó fele szőke volt, és nem adódott belőle semmi hátrányom (sem a 3 fülbevalóból és a pici fültágítóból). Azóta már egyszínű, barnás-vörös a hajam. A választékkal eltudnám tüntetni a felnyírt részt, de a melegben összegumizom a hajam, és a fejhallgató miatt is az összegumizott haj a nyerő, de úgy látszana.

Felejtsem el?

3

Kinek milyen tapasztalata van? Kérem, olyan írjon aki tényleg tapasztalta már. Külföldi életről lenne szó. Kinek, milyen tapasztalatai vannak Londonnal kapcsolatban?

angliába szeretnék kiköltözni férfemmel és 3 éves kisfiammal.
de, hallottam egy két dologrol ami nem tetszik nagyon.
kinek,milyen tapasztalatai vannak Londonnal kapcsolatban?

3

Miért tartják sokan hazaárulásnak a nyelvtudást?

Több példát is tudok.
Sok felnőtt ismerősöm egyszerűen azért nem tanul nyelveket(angol, német főként), mert az "hazaárulás". Ezt a mai napig nem tudom felfogni.
Nagyon sokan hazaárulónak tartják azokat, akik a trianonkor elcsatolt területeken élnek, és közel anyanyelvi v. anyanyelvi szinten beszélik az illető ország nyelvét. Ebben sem értem, mi a rossz: Ez fel-és délvidékiek könnyebben tanulnak szláv nyelveket, az ausztriaiak a némeet, az erdélyiek által tanult románnak pedig saját magam érzem a jó hatását: németet könnyebben tanulok(hasonlít a két nyelv nyelvtana), Olaszországban pedig viszonylag jól meg tudtam magam értetni.

Elismerem, talán nem bagyok tökéletesen objektív, hiszen én is Erdélyben élek, ám ekkor sem látom a logikát. Előre is köszönöm a válaszokat.

9

Beszélgetás közben melyiket jobb használni az Ön vagy a Maga szót?

17

Hogyan egyem a pálcikás jégkrémet hogy ne legyen kínos?

Értitek...

12

Miért baj az, hogy tehetősebb vagyok?

Én egy 15 éves lány vagyok és bevallom jól élünk.Szép ruháim vannak több kocsink van nagy házunk stb...Szóval lényeg a lényeg átlagon felül élünk.Ez zavar másokat féltékenykednek úgy,hogy még nem is jártak nálunk és már teljesen besárgult az irigységtől.El ítélnek!Akik már nagyon féltékenyek ilyenek mondanak rólam,hogy beképzelt vagyok meg fent hordom az orrom...Nem merek magamhoz hívni embereket mert nem tudom ki mit rak zsebre...Mert nekik csak ennyi zajlik le fejben: úgysem veszi észre hisz annyi cucca van,majd vesz másikat hisz olyan gazdag és egyebek.Nagyon szomorú vagyok.Õk minden apróságnak örülnek és ez olyan aranyos és ezt nagyon szeretem is bennük de valahogy azt veszem észre mégsem becsülik azt.Van akinek van mondjuk egy cipőcskéje és azt is dobálja telefirkálja ...És még engem ítélnek el!Van aki együtt érez velem szívesen meghallgatnám mit gondol erről.Előre köszönöm a véleményeket,tanácsokat bárkitől.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!