Találatok a következő kifejezésre: Hogy köszönjek a nőgyógyászaton (1 db)

Hogy köszönjek el a nőgyógyászaton?

ugyebár nem akarok rendsazeres vendég lenni igy a viszlát meg az ilyenek kiesik, de akkor mégis mit??

Legjobb válasz: Viszontlátásra. Attól még nem kell rendszeres látógatónak lenni. És nõgyógyászatra járni nem égõ.

Viszontlátásra. Attól még nem kell rendszeres látógatónak lenni. És nõgyógyászatra járni nem égõ.
Én nõgyógyászaton dolgozom, tehát a másik oldalról mondom a választ. Legtöbben "további szép napot", "minden jót" köszönnek. De szerintem sem jelenti a viszlát, azt, hogy vissza is kívánunk menni. Ez butaság.
egyetértek, viszont arra figyelj, hogy a "viszontlátásra" általában jobb választás, mint a "viszlát". ugyanígy mondj "jó napot kívánok"-ot "jó napot" helyett. hidd el, hogy sokat számít, kimondod-e rendesen ezeket a köszönéseket.
Egyszerûen Csá! :)
Itt miért lettek válaszok lepontozva? Nem mintha a pontok annyira számítanának, csak szerintem a válaszok (egytõl eltekintve) hasznosak voltak. Nem tudom olyan szemszögbõl nézni, hogy valakinek ezek nem hasznosak, vagy éppen sértõek, bosszantóan ostobák. Vagy valaki szórakozik azzal, hogy helyes válaszokat pontoz le?
jó munkát! :)
ha te vagy adoki, mondjuk az ide még benézek éppen jó lesz .))))))
Mondhatod, hogy minden jót, vagy további szép napot (mi a büfében, ahol dolgoztam, mindig így köszöntünk el).
Érdekes kérdés, de nekem inkább az okozna fejtörést, hogy a rendõrtõl hogy köszönjek el, ha éppen megbüntetett???
Nem muszáj a szó szoros értelmében érteni a viszlátot. Ha megfigyeled, ez már csak formaság, akkor is használjuk, mikor tudjuk, hogy soha nem találkozunk már az illetõvel. Ez csak udvariassági forma. Az orvos pedig biztosan nem úgy fogja érteni, hogy visszavágysz a vizsgálószékbe. A viszlát a legjobb elköszönés, használd bátran.
Szia! Én ugyan nagyon megszoktam és mindig viszontlátásra köszönök, de mondthatod azt is hogy minden jót doktor úr. További szép napot is kivánhatsz.
Én férfi állat vagyok, de biztos úgy köszönnék el, h : Köszönöm, hogy benézett... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy a nők, ahogy idősödnek, mindig rövid frizurára váltanak?

4

Mit vegyek a barátom névnapjára?

Hobbija nincs, mert kevés szabadideje van. Amikor nincs semmi dolga, akkor programozik, szereti a régi gyerekrajzfilmeket és asszem ennyi :D
Valami praktikusat akarok, amit majd tud később használni. Nyálas és hamarletudomadolgotcsokit nem akarok neki venni, akartam sütni, de a nagyi beelőzött :D

1

Szerintetek gáz 20 éves létemre emlékeztetni valakit, hogy nem tegeződtünk össze?

Tudom, hogy egy 50 éves ember egy fél élettel idősebb nálam, de engem akkor is bánt néha, ha automatikusan letegez egy idegen.

2

Miért választják az arabok Európát Austráliát és Észak Amerikát új otthonuk létrehozása céljául ha már eleve tele vannak gyülölettel a "fehér" faj iránt?

Megfigyeltem, hogy rengeteg arab rasszista jön Europába, közel sem békés célokkal. Van arab barátaim ezért tisztelet a kivételnek de nem értem azok az elfogult radikális fazonok akik képtelenek alkalmazkodni egy ország szokásaihoz tisztelni az ország kulturáját és az ott élő embereket, ezej a inteligens egyedek miért nem választák pl Szaudi Arabiát ahol a kultura ugyanaz és semmiben nem eltérő, vagy Dubait? Miért kell az europai országokban pl lekur...ázni a fehér nőt, na persze arabul hogy csak egymást között értsék mit jelent a gehebba vagy a sármúta szó. Lenézni a nem arabokat, kinézni és leku..ázni azt az arab nőt aki el meri követni a lépést hogy egy nem arabbal áll össze. Miért lehet egy arabnak végig kefélni a fél várost de a család női tagjai kizártan csak arab férjet hozhat a családba mert ha nem a család kitagadja vagy rosszabb esetben elvágja a nyakát vagy kilökik a 6-dik emeletről....miért ez a gyülölet a fehérek iránt és az a sok sületlen duma amivel a nép fejét tömik az europai emberekről Keleten???

18

14 éves gyerek pénteken-szombaton meddig maradhat fent nálatok? Húgom 14 éves, és fél 10-kor van elzavarva aludni.

Én 21 éves vagyok, és hazajöttem egyetemről és fél 11-kor lettem elzavarva. Komolyan én is úgy érzem magam mintha újra általános iskolás lennék. Szerintetek mi lenne az ideális neki és nekem is?

8

Gond ha nem vagyok túl közlékeny?

Mindig azt mondják h nem mondok magamról semmit.
Először is úgy gondolom ez senkit nem érdekel, másodszor meg minek fárasztanék vele bárkit is.
Szerintem nem nagy szám h nescafe-t szoktam inni meg h adidas cipő-ben járok...stb.
Mért olyan fontos h bárki bármit is tudjon rólam ? Mikor én meg nem szoktam faggatózni mással.

24 F

2

Nagyon gáz lenne ha itthon egymagamban bort "vedelnék" sorozatnézés közben?

20 vagyok, nincsenek barátaim, szar kedvem van, inni akarok, de tényleg nincs kivel. Igazából nem érdekel, hogy ciki-e vagy sem, mert úgysem látja senki, de azért mégiscsak szánalmasabbnak érzem magam tőle még az eddigieknél is. szerintetek?

37

Miért mennek egyesek napszemüvegben temetésre? Nem illetlenség ez?

4

Maga vs. Ön? Van, aki mindkettőt használja?

Ha van, aki mindkettőt használja, pl. Xy-nal azt használja, hogy Ön, Xx-el pedig a Magát, az írja le, legyen kedves, hogy melyiket milyen esetben használja, köszönöm:)

3

Az adomány fogalma nem azt takarja, hogy önként adunk oda egy saját magunk által kiszabott összeget?

http://aprod.hu/hirdetes/teca-a-fo-fasori-cica-IDYQ6w.html#4..

"Örökbefogadható a Tappancstól oltva, mikrochipezve, regisztrálva, ivartalanítva, örökbefogadási megállapodással, min. 4500 Ft adomány ellenében, melyet a többi mentett állatra fordítunk."

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!