Találatok a következő kifejezésre: Hogy köszönjek a nőgyógyászaton (1 db)

Hogy köszönjek el a nőgyógyászaton?

ugyebár nem akarok rendsazeres vendég lenni igy a viszlát meg az ilyenek kiesik, de akkor mégis mit??

Legjobb válasz: Viszontlátásra. Attól még nem kell rendszeres látógatónak lenni. És nõgyógyászatra járni nem égõ.

Viszontlátásra. Attól még nem kell rendszeres látógatónak lenni. És nõgyógyászatra járni nem égõ.
Én nõgyógyászaton dolgozom, tehát a másik oldalról mondom a választ. Legtöbben "további szép napot", "minden jót" köszönnek. De szerintem sem jelenti a viszlát, azt, hogy vissza is kívánunk menni. Ez butaság.
egyetértek, viszont arra figyelj, hogy a "viszontlátásra" általában jobb választás, mint a "viszlát". ugyanígy mondj "jó napot kívánok"-ot "jó napot" helyett. hidd el, hogy sokat számít, kimondod-e rendesen ezeket a köszönéseket.
Egyszerûen Csá! :)
Itt miért lettek válaszok lepontozva? Nem mintha a pontok annyira számítanának, csak szerintem a válaszok (egytõl eltekintve) hasznosak voltak. Nem tudom olyan szemszögbõl nézni, hogy valakinek ezek nem hasznosak, vagy éppen sértõek, bosszantóan ostobák. Vagy valaki szórakozik azzal, hogy helyes válaszokat pontoz le?
jó munkát! :)
ha te vagy adoki, mondjuk az ide még benézek éppen jó lesz .))))))
Mondhatod, hogy minden jót, vagy további szép napot (mi a büfében, ahol dolgoztam, mindig így köszöntünk el).
Érdekes kérdés, de nekem inkább az okozna fejtörést, hogy a rendõrtõl hogy köszönjek el, ha éppen megbüntetett???
Nem muszáj a szó szoros értelmében érteni a viszlátot. Ha megfigyeled, ez már csak formaság, akkor is használjuk, mikor tudjuk, hogy soha nem találkozunk már az illetõvel. Ez csak udvariassági forma. Az orvos pedig biztosan nem úgy fogja érteni, hogy visszavágysz a vizsgálószékbe. A viszlát a legjobb elköszönés, használd bátran.
Szia! Én ugyan nagyon megszoktam és mindig viszontlátásra köszönök, de mondthatod azt is hogy minden jót doktor úr. További szép napot is kivánhatsz.
Én férfi állat vagyok, de biztos úgy köszönnék el, h : Köszönöm, hogy benézett... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért szól bele akinek nincs normális véleménye?

Pár napja már a sokadik kérdésnél látom, hogy valaki(k) teleírogatják szidalmakkal és értelmetlen fricskázásokkal. Miért hagyják ezt itt? Miért nem lehet az ilyen illetőt törölni azonnal az oldalról? Olyan beszólások vannak, hogy elképedek. Tényleg a kérdező normálisan feltesz egy kérdést és elhordják minden szarnak, teljesen mindegy hogy mit kérdezett.

Nincs ezekben az emberkékben egy csöppnyi intelligencia sem? Miért vannak itt egyáltalán?

6

Szerződések, kérvények készítésekor milyen sorrendben szokás megadni az aláírásokat és milyen megszólítást szoknak használni?

Amiért kérdezem: egy általam készített papírt az iskola dékánjának és a tanszék vezetőjének is alá kell írnia. -nem tudom hogy melyikük kerüljön bal ill. jobb oldalra és, hogy elég-e pl. a tanszékvezető úr megszólítás vagy a teljes nevét írjam ki inkább.

1

Kiborit a hiszti. Hogyan kezeljem? (tobbi lent)

Mondhatni nyugodt termeszetu vagyok, a konfliktusokat humorral szoktam megoldani. Zavarba hoz ha valaki karomkodik, hiszteriazik vagy ha ugy beszelnek velem, ahogyan en nem szoktam masokkal es ugy erzem nem erdemlem meg. En mindenkivel rendesen komunikalok es nem tudok mit kezdeni ezekkel a megnyilvanulasokkal. Mit tegyek? Nagyon zavar es megalazonak erzem, bar szerencsere ritkan van ra pelda. Hogyan viselkedjek?
19/L

1

Csak szerintem van ennyire felfújva a drogosok ügyei?

22 éves fiú vagyok. 16-20 éves korom között majdnem minden hétvégén jártam bulizni. Volt, olyan mikor többet ittam és kicsit ittas voltam, volt hogy gyógyszerre, volt hogy próbáltam a füves cigit érdekes még sem lettem fogyasztó. Mindig eltudtam választani a "bulis önmagam" a "hétköznapi önmagamtól". Most fogok végezni főiskolán kiváló eredményekkel és egy megbízható embernek tartom magam. Szerintem picit fel van fújva ez, hogy állandóan mindig minden mai fiatal drogozik és a világáról nem tud. Mint fiatalt ez engem felháborít.

6

Mit várnak tőlünk az ilyen emberek? (lent)

Szerintem mindenki találkozott már olyan stílusokkal, amiknek a követői vagy sok feketét, vagy csak feketét hordanak. Egy barátnőm is átváltott ilyenbe, és még ő van kiakadva, amikor az emberek furán néznek rá az utcán. Minden rossz szándéktól mentesen megmondtam neki, hogy egy talpig feketébe öltözött lány (plusz még fekete smink) nem szép látvány. És ő megsértődött, hogy mi nem tudjuk őket megérteni, mert hogy aki ismeri a stílus lényegét az nem tartja csúnyának a talpig feketét stb.

Az emberek nagy része tényleg nem ismeri ezeknek a stílusoknak a "mondanivalóját" de én belevágtam a fejszémet és utánanéztem az ő kedvéért. Csak hogy ez még mindig nem változtat azon, hogy nagyon csúnyán néz ki ezekben a szerelésekben. Miféle megértést várnak tőlünk az ilyen stílusok képviselői? Szeretnék a barátnőmén kívül más véleményt is ismerni.

2

Idősebb nőknek illik hátizsákot vinni retikül helyett? Vagy nagyon röhejes?

Kiránduláskor, külföldi úton.

12

Miért nem barátkozhat egy tanár a diákjával és fordítva?

12

Egészséges önbizalom vagy beképzeltség?

Sziasztok! Mi az a határ, aminél még csak egészséges önbizalomról vagy büszkeségről beszélhetünk, és mi az, ami szerintetek már beképzeltség? Bármely területen: munka, tanulás, párkapcsolatok, családi-rokoni viszonyok...stb. Konkrét példák is jöhetnek!

2

Amikor bemutat a lány a szüleinek, bunkóság azt mondani az anyjának, hogy mostmár tudom kitől örökölte a szépségét?

Ami történetesen igaz is. Sőt még hasonlít is rá. Úgy mondhatom ezt hogy a lány is jelen van? Vagy ez már fasság?

És kézfogás, vagy puszi illik ilyenkor?
20F, 19L

22

8. osztályosoknak írnátok jó szerenád ének címeket? Köszi

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!