Találatok a következő kifejezésre: Hogy készül jó (58 db)

Hogyan készül az Annoying Orange hangja? Jó lenne, mert már dolgozok (keverő, mikrofon, emberek) egy szinkronon.

Legjobb válasz: Hát mivel ehhez ugye kérted a készítõ engedélyét, egyúttal meg is kérdezhetted volna. :P Amúgy nem tudom, gondolom ez szakmai titok. xD

Hát mivel ehhez ugye kérted a készítõ engedélyét, egyúttal meg is kérdezhetted volna. :P Amúgy nem tudom, gondolom ez szakmai titok. xD
Az egy sima emberi hang

Hogyan készül a jó kukorica saláta?

Legjobb válasz: Én baromi egyszerûen készítem, kb. nap mint nap eszem, ennyi az egész: 1 kukorica konzerv levét leöntöm, a kukorica megy a tálba. Hozzá vágok 1 fõtt tojást (ha van), teszek hozzá egy marák zsenge - üveges - borsót (ha van), egy kis snidlinget (ha van), egy kis sajtot, kockákra vágva (ha van). Tehát ezek közül általában nem mindet teszem hozzá, van, hogy semmit, csak a kukorica van. Ráteszek 2 evõkanál tejfölt, rányomok majonézt és jól elkeverem. Tejföl helyett natúr joghurttal még finomabb. Ami fontos, hogy jó puha legyen a kukorica. Tapasztalataim szerint ami erre alkalmas az a D'aucy és az S-budget (bármilyen meglepõ), illetve a Bonduelle sem rossz, de nem olyan jó, mint amilyen drága. Ha fagyasztott kukiból csinálod, mindenképp sózd meg, mert a konzervesek sósak, míg a fagyasztottak nem azok. Van, aki meg is borsozza, én nem szoktam.

Én baromi egyszerûen készítem, kb. nap mint nap eszem, ennyi az egész: 1 kukorica konzerv levét leöntöm, a kukorica megy a tálba. Hozzá vágok 1 fõtt tojást (ha van), teszek hozzá egy marák zsenge - üveges - borsót (ha van), egy kis snidlinget (ha van), egy kis sajtot, kockákra vágva (ha van). Tehát ezek közül általában nem mindet teszem hozzá, van, hogy semmit, csak a kukorica van. Ráteszek 2 evõkanál tejfölt, rányomok majonézt és jól elkeverem. Tejföl helyett natúr joghurttal még finomabb. Ami fontos, hogy jó puha legyen a kukorica. Tapasztalataim szerint ami erre alkalmas az a D'aucy és az S-budget (bármilyen meglepõ), illetve a Bonduelle sem rossz, de nem olyan jó, mint amilyen drága. Ha fagyasztott kukiból csinálod, mindenképp sózd meg, mert a konzervesek sósak, míg a fagyasztottak nem azok. Van, aki meg is borsozza, én nem szoktam.
Nem tudom melyik kukorica salátára gondolsz, de amit én készítek, az el is fogy seperc alatt, a családom, a barátaim, mindenki imádja. Én általában nagyobb mennyiségben csinálok, elõször a majonézes alapot keverem be: kb egy nagy tejföl háromnegyede, egy majonézes flakon harmada (500g, csak jobb minõségûbõl, az olcsó majonéz nagyon elrontja), teszek hozzá egy csipet borsot, kb egy ek. porcukrot, szintén egy ek. mustárt, csepp citromlét. Jól összekeverem és 4 konzerv kukoricát (levét alaposan leönteni) teszek hozzá. De persze a lényeg, hogy folyamatosan kóstolgasd és vigyázz a borssal meg a cukorral. :)

Ehhez mit szóltok? Gépezek, anya meg aztkérdi hogy kocsonya jó lesz-e ebédre én meg mondom jó, csinálhatod, ő meg: már kész van (elfelejtettem hogy órákig tart míg elkészül, de amúgy sokáig eláll, később szokták enni) Hát ez egyenesen humorisztikus

Most meg mondja, van egy kocsonyád neked is. Mondom hol? Mire anya: hát a hűtőben, hol a f*szban volna? Húúúúúú :))))))

Legjobb válasz: Hát ez ki*aszott vicces... idióta

Hát ez ki*aszott vicces... idióta
szánalom a köbön
nem vagyok emós se semmilyen divatmajom. én meg azt kérem hogy az ilyen gagyi szarpoénokat ne írd ide ki. ebben nincs semmi vicces, nem tudom neked ebben mi a humor de ez abszolút nem vicces.
Mivel én egy másik házban ülök a gép elõtt, a borsófõzelék készül, anyám pedig dolgozik a családi vállalkozásban, ezért nem tudom átélni a helyzetkomikumot, amit kis párbeszédetek nyújtott. Jó étvágyat!
hidd el nyugodtan hogy nem is érdekel, ez nem a facebook hogy ami veled történik minden [email protected] kiírj. az ilyeneket írd ki máshol ne a gyakorin, itt nem érdek el senkit.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok BUHAHAHAHAAAAA :) )) És azért írtam ki ezt valójában mert tudtam mekkora kúlság lesz ha felteszem ezt a hülyeséget, és kíváncsi voltam mit reagáltok, nem azért mert maga az eset volt annyira vicces (az is de korántsem annyira, mint olvasni a hozzászólásaitokat MUHAHAHAAAAAA:) )))))
ÚRISTEN! HÁT EZ K*RVÁRA VICCES !!! xdDDD Nem mondod, hogy komolyan ezt mondta? XDDDDDD [email protected], sírok a röhögéstõl. Ne írjál több ilyet, mert nem kapok levegõt!!!! EZ ANNYIRA VICCES!!!! ÉS TÉNYLEG ÓRÁKIG TART ELKÉSZÍTENI!!! ÉS TÉNYLEG SOKÁIG ELÁLL!!!! TEGNAP SÜTÖTTEM ÉS TÉNYLEG JÓ MÉG MA IS!!! KÉSÕBB SZOKTÁK ENNI!!! HÁT EZEN RÖHÖGTEM EGYET!!! Jajj, de humorisztikus csávó lehetsz, mert [email protected] a gatyám szárát amíg olvastam ezt a jó kis kérdést. Mit szólok? Azt, hogy két traktor már nagyon kihúzhatná...
hány éves vagy? - rosszindulat nélkül kérdezem-
hû aztat neki az aztatba már ma aahhhhhh atya-gatya-ég.
a tippjeid közül egyik sem talált, javaslom hogy ne lottóz mert soha nem lesz még 1 találatod sem. értem én hogy humor kategória de a humor itt kezdõdik: http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM amit te írtál meg sok más próbálkozik itt a gyakorin a [email protected]ágaival az egyáltalán nem vicces.
A kérdező hozzászólása: talán félsz hogy nem marad elég hely az interneten? Azért ilyenkor megnézném az arcát egy-két embernek gondolom az a tipikus gülüszemû pattanásos okostojás apám-anyám ver típus :) Nézd meg melyik kategóriába írtam, nem a politikába, csak viccbõl, te kis gumiszobaszökevény :) )
A kérdező hozzászólása: K. G. köszönöm ezt megértem és neked is jó étvágyat! Nem tudjátok milyen helyzetkomikumból maradtatok ki :) )))))
A kérdező hozzászólása: Kérem emósok ne írjanak :) )))))
Kár, hogy csak a válaszokat lehet lepontozni, a kérdéseket nem...


Hogyan készül a jó dödölle?

Liba sülthöz keresek valami finom köretet ,a dödöllén kivül :: Ötletek ???

Legjobb válasz: Khmm... Jó dödölle dödöllén kívül?? mire gondolsz valójában ? :)

Khmm... Jó dödölle dödöllén kívül?? mire gondolsz valójában ? :)
Libasülthöz legjobb köret a libazsírral készített hagymás törtkrumpli, almás-lilakáposztával, vagy toros dinsztelt savanyúkáposztával.

Van egy fiú a suliban aki szerelmes belém. Viszont kövér, ronda, és igénytelen. Egy szóval nem jön be. És egy barátnőm, aki jóban van vele mondta, hogy készül szerelmet vallani. :' ( Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát velem is volt ilyen ,de nem akart persze szerelmet vallani ,de kövér(nem annyira ,de nem az a vékony típus)volt. Mondd neki ,hogy nem az eseted és ,hogy hagyjon békén ha meg az osztály elõtt akarja az gáz...

hát velem is volt ilyen , de nem akart persze szerelmet vallani , de kövér(nem annyira , de nem az a vékony típus)volt. Mondd neki , hogy nem az eseted és , hogy hagyjon békén ha meg az osztály elõtt akarja az gáz...
Ha az igénytelent nem írtad volna, akkor azt mondtam volna megér egy esélyt, de valószínû gondolom nem akarod megbántani(nagyon), szerintem ne azt mond, hogy fúj. Találj ki valamit, szerintem nem nehéz.
akármit .. mond h nem az eseted..
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy ameddig nem tudtam meg(bár akkor is gyanakodtam...) tök jóban voltunk..:c
A kérdező hozzászólása: de nem tudnék valakivel szerelem vagy csak egy kicsi vonzódás nélkül kényszerbõl járni.:l

Hogyan készül az igazi jó galuska?

Egyszer ettem étteremben bakonyi sertésszeletet galuskával.

Legjobb válasz: A tojásokat összehabarom egy kis sóval, és annyi lisztet teszek bele, hogy kikeverés után lágy állagú legyen. Fontos, hogy addig keverjem a liszttel, amig szép fényes nem lesz a galuska tésztája. Forrásban lévõ, sós vizbe szaggatom, és csak egy kis ideig fõzöm. Nem kell szétfõzni, mert vizizû lesz. Én újra forrás után éppen csak fél percig fõzöm. Szûrés után sós zsirral lesuhintom. Tudom, hogy igy nem egy "ápdét" de ha jót akar enni az ember, akkor ne szivbajoskodjunk! Pörköltekhez is isteni...

A tojásokat összehabarom egy kis sóval, és annyi lisztet teszek bele, hogy kikeverés után lágy állagú legyen. Fontos, hogy addig keverjem a liszttel, amig szép fényes nem lesz a galuska tésztája. Forrásban lévõ, sós vizbe szaggatom, és csak egy kis ideig fõzöm. Nem kell szétfõzni, mert vizizû lesz. Én újra forrás után éppen csak fél percig fõzöm. Szûrés után sós zsirral lesuhintom. Tudom, hogy igy nem egy "ápdét" de ha jót akar enni az ember, akkor ne szivbajoskodjunk! Pörköltekhez is isteni...
A jó galuskát nem szabad símára kikeverni.Csak tojással és kevés vízzel kell összekeverni..
Víz helyett tehetsz bele kefírt. Rövid fõzés után, elég, ha habosan elindult felfelé, mintha ki akarna futni, gyorsan kiszeded. Nekem nem elég az öblítés, hideg vizes tálba teszem, és ismét szûröm. Zsírt, vagy olajat teszek rá
Víz helyett tejjel kell felengedni. Nekem egy szálloda konyhályán dolgozó ismerõsöm ajánlotta mondván hogy ott így csinálták. Kipróbáltam, finom, pergõs.Ja, én só helyett ételízesítõt szoktam belerakni.
Ezen lehet vitatkozni, hogy hogy kell kikeverni: MO-on az az általános vélemény, hogy csak éppenhogy össze legyen keverve, akkor lesz jó, Németországban ellenben nagyon alaposan kikeverik, mert szerintük csak akkor lesz ehetö - és a legmegdöbbentöbb, mindkét esetben ugyanolyan lesz. Valószinüleg csak akkor nem lesz jó, ha kikeverik, de nem elég alaposan, de mind a két véglet jó.
hello! én 4 fõre kb 60 dkg lisztbõl 2-3 tojásból szódavízzel keverek nokedlit, és én sem keverem ki simára.viszont hagyom állni kb. másfél órát. lobogó sós vízbe szaggatom hagyományosan deszkáról.ha följött a víz tetejére szûrõkanállal hideg vízbe szedem, szûrõtálba öntöm és még folyó meleg vízzem átöblítem.ha alaposan lecsurgott, forró zsírra szedem. ha egyet kettévágok a szódavíztõl lukacsos a szerkezete, és nagyon könnyû. a szerkezete átö
Ne keverd simára!Sózd bátran, szûrés után hideg vízzel öblítsd le , és keverd át egy kis olvasztott zsírral!
Én is tejjel keverem ki, és néha reszelek bele egy nyers burgonyát, ettõl isteni íze lesz, és az állaga is jobb!

Hogy készül a jó brassói?

Legjobb válasz: Szerintem nem csak egy recept van rá. Pl nekem hagymát eszembe nem jutna tenni bele, tipikusan egy borsos-fokhagymás étel. Én személy szerint paradicsompürét is teszek bele, de ezt nagyon kevesen csinálják. És nem is csinálnám másból, mint sertéscombból. Túlzás kijelenteni, hogy csak egyféle receptje van. Ahány ház, annyi szokás. Az alábbi link alatt mindjárt hat receptet is találsz: http://mindmegette.hu/index.php?apps=receptkatalogus&a=100&q..

Szerintem nem csak egy recept van rá. Pl nekem hagymát eszembe nem jutna tenni bele, tipikusan egy borsos-fokhagymás étel. Én személy szerint paradicsompürét is teszek bele, de ezt nagyon kevesen csinálják. És nem is csinálnám másból, mint sertéscombból. Túlzás kijelenteni, hogy csak egyféle receptje van. Ahány ház, annyi szokás. Az alábbi link alatt mindjárt hat receptet is találsz: http://mindmegette.hu/index.php?apps=receptkatalogus&a=100&q..
Én a brassoi készítését édesapámtól tanultam aki szakács. Õ csakis sertéshúsból készítette amit kockára vágott, ráöntött 1-1.5 dl vizet, kevés olajat öntött még hozzá, borsozta, ételízesítõt rakott még hozzá ízlés szerint és hagyta a húst megpárolódni, majd utána az olajban lesütni(nem szabad keményre égetni), ekkor rakta hozzá az apróra kockázott fokhagymát, aztán a kockára vágott burgonyát félig megfõzte, majd forró olajban pirosra sütötte és ezt a húst és a burgonyát összekeverte.
Az elõzõ hozzászólást én írtam. Õ még majorannát is rakott hozzá, de szerintem nem annyira fontos.
En a Brassoi apropecsenyt tarjabol szoktam csinalni, mert az nem annyira zsiros, de nem is olyan szaraz mint a sertescomb. A Sthal konyhajaban egy alkalommal Budai keszitett egy nagyon erdekes valtozatot, probald megkeresni a Budai receptjei kozott.
Szerintem a brassóinak csak egyféle receptje van, ezt biztosan tudod, minden szakácskönyv leírja. Szerintem amiatt lesz igazán jó, ha nem az uncsi csirkemellbõl csinálod, mert az olyan lesz mint a csizmatalp, hanem pl sertéscombból vagy esetleg marhahúsból, mert ezek szaftosabbak maradnak. Nekem is csak sokadik alkalommal sikerült kikísérleteznem, hogy hogyan nem lesz úgymond fojtós a hús. Én sok sok hagymát pirítottam alá olaj és víz keverékén, ettõl marad a hús lédús és szaftos. Jó fõzõcskét:) )
Elõször próbálkozz valami egyszerûvel. Mondjuk pl. halászlé, vagy homárfarkak grillezve kapitánymártással.
Egyszerû: vedd meg a bótba! Recept: vegyél kiflit meg vajat, harapjál le mindkettõbõl egy-egy darabot majd erõs és gyors rágásokkal aprítsd össze. Erre nem gondolni...
Kugli 1 találat: [link]

Mire jó a maccs? Miből és hogyan készül?

Mire jó a maccs? Miből és hogyan készül? Egy héten hányszor szabad/szokás adni?

Legjobb válasz: "A mach (maccs) abrakkeverék a különös nagy teljesítményre igénybe vett lovak (verseny- és sportlovak) diétás, kissé hashajtó abrakja, amelyet hetente egyszer pihenõnap elõtti este adnak. A zúzott zab, korpa és fõtt lenmag (lenmagpogácsa) keveréke, amelyet forró vízzel péppé kevernek, kissé állni hagynak és langyosan etetik." -Am. vannak helyek, ahol napi 2-3X kb csak ezt etetik...

"A mach (maccs) abrakkeverék a különös nagy teljesítményre igénybe vett lovak (verseny- és sportlovak) diétás, kissé hashajtó abrakja, amelyet hetente egyszer pihenõnap elõtti este adnak. A zúzott zab, korpa és fõtt lenmag (lenmagpogácsa) keveréke, amelyet forró vízzel péppé kevernek, kissé állni hagynak és langyosan etetik." -Am. vannak helyek, ahol napi 2-3X kb csak ezt etetik...
Mi tettünk hozzá szõlõcukrot is ügetõs versenyistállóban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!