Találatok a következő kifejezésre: Hogy készül gyerek (16 db)

Honnan tudom, hogy a gyerekem készen áll a bilizésre?

A 1,5 éves kisfiam az utóbbi 1-2 hétben néha odajön hozzám és mutatja a popóját, hogy kaka van benne. De ennyiben ki is merül. Illetve reggelre mintha egyre kevesebb lenne a pisi a pelusban.

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy már kezd megérni rá. De akkor lesz igazán érett, ha már elõre tudja jelezni, hogy pisilni/kakilni fog.

Ez azt jelenti, hogy már kezd megérni rá. De akkor lesz igazán érett, ha már elõre tudja jelezni, hogy pisilni/kakilni fog.
Szerintem, Õnem nem gondol ilyesmire most
szerintem inkább ne szülj neki gyereket. nem azért mondom, de ezzel tökre el veszed magadtól a fiatalságot, inkább élvezd ki ! :)
Szintén 17 éves vagyok, és baromira várom a családalapítást, meg hogy babázhassak. Ennek ellenére, 23éves korom elõtt nem akarok szülni, csak jó belegondolni:) ) Szerintem normális. Csak azért gondolkozz racionálisan, és ne szülj neki. Álmodozni lehet.
Hát nem tudom, én a barátoddal vagyok egyidõs kb., de még van egy 100 tételes lista, amit gyerekszülés elõtt szeretnék megnézni/kipróbálni stb. Kislány vagy még, fogalmad sincs, mi mindent lehetne a gyerekszülésen-családalapításon kívül csinálni. És ha egyszer már szültél, azt visszacsinálni nem lehet...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat hát én sem szeretnék még szülni mert el szeretném végezni a sulit :)
Nem tûnik furának :) Szerintem minden szerelmes nõ ábrándozik ezen, és én is szeretek belegondolni:) Barátommal iskolánkat elvégezzük, kiélvezzük az életet míg fiatalok vagyunk, megalapitjuk a biztonságos otthont, aztán jöhet az oly rég várt baba:)
Ez a természetes.

Mit mondjak az 5 éves lányomnak, hogyan "készül" a gyerek?

Jelenleg terhes vagyok és a lányomat egyre jobban érdekli, hogyan került bele a hasamba a testvére. Eddig mindig elvicceltem a kérdést, de tudom, hogy valami rendes választ is kell mondanom. Hülyeséget nem akarok neki mondani, de az igazsághoz szerintem még kicsi. Ti hogyan oldjátok meg a helyzetet?

Legjobb válasz: Így van,mi sem mondtunk,butaságokat a fiamnak,hanem az igazságot lefordítva az õ nyelvére.Nálunk apa és anya nagyon szereti egymást,ezért sokat puszizkodnak,aztán apasejt,anyasejt stb.. így lettél te meg a kistesód is. Téged nagyon szerettünk volna,hogy megszüless,de a kistesód véletlenül került a pocakomba,de mind a kettõtöknek az elsõ perctõl egyformán örültünk.Nagyon meghatódott a kisfiam ezen a történeten.

Így van, mi sem mondtunk, butaságokat a fiamnak, hanem az igazságot lefordítva az õ nyelvére.Nálunk apa és anya nagyon szereti egymást, ezért sokat puszizkodnak, aztán apasejt, anyasejt stb.. így lettél te meg a kistesód is. Téged nagyon szerettünk volna, hogy megszüless, de a kistesód véletlenül került a pocakomba, de mind a kettõtöknek az elsõ perctõl egyformán örültünk.Nagyon meghatódott a kisfiam ezen a történeten.
Igaz hogy a lányom még csak 21 hónapos de már tisztában van vele hogy jön az öcsikéje(simogatja a pocim tök aranyos).Szerintem mond azt hogy anyutól is és aputól is egy csepp szeretetet kevertetek össze és abból lett a kisbaba a pocakodba.Hogy került bele?Úgy került bele a pociba hogy nagyon akartátok.Szerintem ez egy idöre kielégíti a kiváncsiságát.Én még egy fényképes babakönyvet is vettem aminek a cime Születésed története.A kicsiknek való szinten elmond mindent amit a kicsinek tudni kell ilyesmiröl.30 hetes anyuka
szia! én 6 éves voltam, amikor a tesóm született. Apukám idõben elkezdett foglalkozni a témával, elõször megnézegettünk egy könyvet: kakas és tyúk gyereke a kiscsirke stb. Aztán jött a Peti, Ida és Picuri címû könyv. Esténként megnézegettünk 1-1 fejezetet és átdumáltuk. sok rajz van benne és tényleg fokzatos, gyereknyelven íródott.
Szia! Én is konkrétan elmondtam az 5 éves lányomnak, hogy mindez hogyan történik. De figyelmedbe ajánlom a Sehányéves kislány c. könyvet, de sajnos nem tudom, hogy merre lehet még kapni. Nagyon hasznos, gyerekkoromban én is ezt kaptam anyukámtól.
Az igazsághoz sohasem kicsi, mindent el lehet mondani neki, a szexuális részét is. A lényeg, hogy úgy mondd el, hogy meg is értse.


Hogy készül a gyerek?

Nem a technikai részletekre vagyok kíváncsi, azt én is tudom, hogy a babát nem a gólya hozza =) Hanem hogy hogy lehetséges, hogy két ici-pici sejtecskéb?l ekkora emberek lesznek. =)

Legjobb válasz: A 2 sejt egyesül, egy sejtté. Utána osztódik, majd differenciálódik. Megindul az embrió szerveinek a mûködése. Utána már csak nõ és hízik, hogy ne legyen olyan picike :D

A 2 sejt egyesül, egy sejtté. Utána osztódik, majd differenciálódik. Megindul az embrió szerveinek a mûködése. Utána már csak nõ és hízik, hogy ne legyen olyan picike :D
Szerintem olyan csodálatos :)
Igen hosszú fejlõdés eredménye, hogy ma létezik ez a fajta sejt, ami képes arra, hogy egy ilyen bonyolult szervezet fejlõdjön ki belõle. Ha részletesen érdekel a kérdés, nézz meg egyszerûbb lényeket is - kezdve talán az egysejtûekkel (és az osztódás módjával). Utána mondjuk egy sejttelep viselkedését, a sejtek egymásra hatását... és csak utána néhány egyszerûbb, soksejtû lényt.
Az élet egyik csodája, hogy két sejtbõl hosszú fejlõdés után olyan bonyolult szervezet jön létre, mint az ember. Én ezért gondolom, hogy nem õsrobbanás, nem evolúció, hanem Isten a Teremtõ.

Hogy 'készül' a gyerek?

Hogyan lehet víz segítségével fényt csinálni?

Legjobb válasz: A baba boltban veszik B+.

A baba boltban veszik B+.
Fájdalmasak, de viccesek :D Ennyi besavanyodott embert.
Hány méhecske fér el egy nõ szájában? - Három: két here és egy dolgozó. Kacagj :D
A kérdező hozzászólása: jól van na, nem kell rögtön leugatni, ha kiírok valamit. Ha nem tetszik nem kell írni
Vicces annak aki még életében nem hallott favicceket. - Mit szed a terrorista fejfájás ellen? - Túszokat. És most röhögj!
A kérdező hozzászólása: nekem vicces volt :-) Tudtok hasonlóakat?:D
He-ha.
Jaja baba boltban veszik
Csak én nem röhögök?
Singularity válasza: Vicces annak aki még életében nem hallott favicceket. - Mit szed a terrorista fejfájás ellen? - Túszokat. ez jó, még soha nem hallottam :D:D:D am a kérdésre reflektálva: nem tévesztettél kategóriát?

Hogyan készül a gyerek?

Legjobb válasz: Kérdezd a gólyát.

Kérdezd a gólyát.
Én azt hallottam, hogy a méhecske rászáll a virágra, és ott kezd el nõni, majd az apuka letépi a virágot és beteszi anyuka hasába.
A Discovery-n szokott lenni az a mûsor, hogy Hogyan készült? Ezt nézd, hátha benne lesz az is, hogy hogyan készült a gyerek.
Leül az asztalhoz és tanul.
A kínaiak gyártják.
Leül az asztalhoz és megírja -nagyobbak megisszák- a házit.
"ne csak a faszbookot ismerjétek már annyira." Látszik is a nagy faxpúkosok értelmi szintje! Némelyik írni se tud. :) Amúgy meg egyetértek, hogy ha valaki ennyit nem tud kikeresni az sz.ja össze magát!
Oké, hogy a neten kikereshette volna, igaz. Akik meg hülyeségeket írtak, nem tudom hány évesek, de a fiatalabbakkal is tudni kéne dumálni. Nem kellene ilyen lekezelõen beszélni.
"ojasmiról biológia órán" Max. olyasmirõl.
A google-t ismered? Ha oda beírod pl. ezt, hogy az ember szaporodása, biztos vagyok benne, hogy jó néhány oldalt ki fog dobni, ami ezzel foglalkozik. Találtam is egy jó kis oldalt, de nem linkelem be, tanuld meg használni a netet, ne csak a faszbookot ismerjétek már annyira.
A kérdező hozzászólása: ááá mindegy majd másik oldalra felltetszem a kérdést ott majd válaszolnak ha ti nem akartok
A kérdező hozzászólása: Nekünk nem dumumálnak ojasmiról biológia órán
14 évesen még nem tudod az igazi okát? Hát te is max. az iskola mellé járhattál!
Na, ha 14 éves vagy, akkor biológia órán lesz róla szó, vagy már volt, csak te nem figyeltél.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok hüje gyerek 14 éves vagyok és nem akarják a szüleim elmondani
sokan nem használnak gumit mert õk vagányak idõben kiveszik majd hát sokan még sem és tádámm ott a baba, vagy részegen is készülhet, vagy totál beállva.
Amúgy az óvónénik az oviban nem magyarázták el? Hát akkor várj amíg be nem nõ a fejed lágya! :D
A gólya hozza. :)
Eleg nehez olyannal dumalni, aki nem tudja ertelmesen kifejezni a gondolatait. Attol, hogy fiatal valaki, meg nem kell ertelmi fogyatekosnak lennie. Amugy a kerdes ugy kamu, ahogy van. 19L

Hogy készül a gyerek?

Legjobb válasz: leül, és megírja a házi feladatot.

leül, és megírja a házi feladatot.
mitulát báti hotta!nem máté. xD
a fán nõ
Mint a Nescafé:) Gyorsan, de egész éjjel ébren tart ^^
Egy autóval és egy garázzsal.
úgy mint a szabadság harcos láttál már szabadság harcost? nem? oks.. akkor nem magyarázom mert most épp nincs idõm. :D
A kérdező hozzászólása: még lehet mondani
a "majom" megeszi a "banánt".
úgy hogy egy görbe este után a részeg bácsi beküldi a macit a málnásba
gyerekgyárban
megveszik a szõlõk a gyerekport, bekeverik tejbe, aztán 1 nap múlva kimászik a pohárból a kölök.
A kérdező hozzászólása: minek mondtad el
made in China

Aki 2 vagy több gyereket készít reggelente oviba, és általában flottul mennek a dolgok, az hogy csinálja?

nálunk kész tébolyda, 2 lányom van. adjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Nekem 3 gyerekem van és minden reggel úgy kelünk, hogy a két nagyobbik annyira önálló, hogy ébredés után mennek a wc-be mosakodnak,felöltöznek beágyalnak, elrakják a kis kajájukat, én addig a kicsit öltöztetem. Felveszik a cipõt, kabátot, sapkát én törpémet berakom az overálba és útra kész vagyunk...minden reggel nyugodtan el tudunk készülni és nincs vita. Ehhez az is kell, hogy olyan önállóak legyenek mint az enyémek! 7 év 5 év és 1 év

Nekem 3 gyerekem van és minden reggel úgy kelünk, hogy a két nagyobbik annyira önálló, hogy ébredés után mennek a wc-be mosakodnak, felöltöznek beágyalnak, elrakják a kis kajájukat, én addig a kicsit öltöztetem. Felveszik a cipõt, kabátot, sapkát én törpémet berakom az overálba és útra kész vagyunk...minden reggel nyugodtan el tudunk készülni és nincs vita. Ehhez az is kell, hogy olyan önállóak legyenek mint az enyémek! 7 év 5 év és 1 év
Kettõ suliba megy (elsõs és másodikos), egy pedig oviba. Nemrég pedig egy hónapon keresztül a két kicsi is ment bölcsibe, tehát 5 gyereket kellett elkészíteni fél 8-ra. Elõzõ nap szoktam kikészíteni a ruhákat és a táskákat. Fél 7-kor kelünk, reggelizenek, öltöznek, fogat mosnak, és Apa viszi õket. Szerintem amit csak tudsz, készíts el elõre, és akkor reggel nincs kapkodás!
4, 5 éves ovis lányom és 3 éves bölcsis fiam van. Este kis szoktuk készíteni a másnapi ruhákat (a lányom szinte már mindent kitalál magának, a fiam még csak pólót választ). Este 8 körül leteszem õket aludni, fél/háromnegyed 9-re legkésõbb már alszanak. Reggel 6-kor keltem õket, addigra megfõzöm a teát, én elkészülök. A fiam hipp-hopp fentvan, õ megteázik és kicsit játszik, míg a lányt összekaparom és magához tér annyira hogy együttmûködõ legyen, ez legalább 15 perc, de általában több. Wc, mosakodás, reggelizés, és csak ezután jön az öltözés nálunk, a lányka kis segítséggel nagyjából egyedül öltözik, közben öcsit is összerántom, aztán frizurázás a naggyal, mindenki választ alvóst magának aznapra, még 1x ellenõrzöm bepakoltam-e nekik mindent :) és vesszük a cipõt-sapkát-kabátot.
A kérdező hozzászólása: Ugyanez megy nálunk is, kész idegbaj...
A gyerekeim 5 és 3 évesek, én pedig terhes. Minden reggel veszekedés van, mert csiga lassúak, folyton rájuk kell szólni (fõleg a nagyra), hogy igyekezzen már, ne kezdjenek el játszani. Úgyhogy úgy induluk el otthonról, hogy tiszta ideg vagyok. Én is nagyon el vagyok keseredve! Úgy látom másnál jobban megy...
4, 5 éves nehezen ébredõ fiú és 2, 5 éves korán kelõ lány. A kicsi fél 7-kor kel, kakaót kap, addig kávézok. Gyors rendbe szedem magam (10 perc még nem dolgozok). A kicsit felötöztetem. A nagyot 7-kor keltem kakaóval, negyed 8-ra õ is fel van öltözve. Fogmosás, fésülködés. 7:35-kor indulunk oviba gyalog (5 perc) onnan biciklivel tovább a bölcsibe. 7:55-kor a kicsi is leadva. Hamarosan munkába állok, fél 8-tól akkor hamarabb kezdõdik majd a reggel. Este fél 9-kor fekszenek.
Elsõvagyok! Valóban kihagytam, hogy nekem is idõben alszanak el este 19:45-re mind a három alszik!!!
4 es vagyok mondjuk igen ebben teljesen igaza van az elõttem szólónak, hogy 3 hosszúhajú lánnyal lényegesen romlana a szintidõnk:) ) A középsõm lány egyedül és az õ haja azért jópár perc mire megfésülöm úgy hogy ne ordítsa végig. Ha ezt 3 példányban kéne, az bonyolítaná az ügyet.:)
Nekem 6, 4 és 2. Mindent elõkészítek. A legnagyobb nagyrészt egyedül öltözik, noszogatni kell és van ami nem megy de azért nem adjuk fel. A középsõm sokkal ügyesebb (õ a lány). Mindent elõkészítek este amit lehet. Felöltözve az oviba már apa viszi õket. A legkisebbet én viszem a bölcsibe mert nekem esik útba. Azért elég flottul megy. Este idõben van alvás hogy reggel fel tudjanak kelni.
A kérdező hozzászólása: Az szupi, ügyesek. Az enyémek 6, 4 és 9hónaposak.
Ja, és én is terhes vagyok. :-) Utolsó

Apa akarok lenni. Csak tudni milyen, ha gyerekem van de nem érzem magam késznek családalapításra. Nem gátlástalanul gondolom hogy vki kedvel aztán van gyerek és lelépek. De a tudat: hogy igen van egy fiam vagy lányom. Nem tudom értitek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Aki apává válik, az jobb esetben óriási változáson megy át. Jóval felelõsségteljesebb és önzetlenebb lesz. A legcsodálatosabb érzés apává/anyává válni és életet adni egy embernek, de onnantól kezdve tisztességesen gondoskodni vagy köteles róla és felnevelni, ami nem egy apa-gyerek mesenézésbõl áll, vagy hétvégi focizásból, nevelésbõl és állandó gondoskodásból, ami rengeteg engergiát emészt fel. Ha úgy érzed, hogy tudod biztosítani a gyerekednek, hogy ne éhezzen, meglegyen a pelenkája, ruhája, játéka és a szabadidõdet rá tudod áldozni, akkor érett vagy az apaságra.

Aki apává válik, az jobb esetben óriási változáson megy át. Jóval felelõsségteljesebb és önzetlenebb lesz. A legcsodálatosabb érzés apává/anyává válni és életet adni egy embernek, de onnantól kezdve tisztességesen gondoskodni vagy köteles róla és felnevelni, ami nem egy apa-gyerek mesenézésbõl áll, vagy hétvégi focizásból, nevelésbõl és állandó gondoskodásból, ami rengeteg engergiát emészt fel. Ha úgy érzed, hogy tudod biztosítani a gyerekednek, hogy ne éhezzen, meglegyen a pelenkája, ruhája, játéka és a szabadidõdet rá tudod áldozni, akkor érett vagy az apaságra.
Az, aki csak tudni szeretné, hogy milyen az, az feltehetõen soha nem fogja megtudni. Ezek az emberi érzelmek alapvetõen nem különböznek más pozitív érzelmektõl, tehát könnyû elképzelni, hogy milyen. Az meg, hogy van egy gyereke, az önmagában semmit nem számít, semmilyen érzésekkel nem jár.
Várj még. Onnantól egy ember életéért leszel felelõs. Az életed 180 fokos fordulatot vesz.

Barátnőmék most szembesültek vele, hogy gyerekük autista (nagyon valószínűleg, mert ugye bizonyos kor alatt nem mondják biztosra), nagyon kész vannak, miben tudnék nekik segíteni?

Rengeteget gondolok rájuk, de fogalmam sincs hogyan segíthetnék nekik, biztosítottam az együttérzésemr?l, és mondtam, hogy szóljon, ha bármiben tudok segíteni, de szerintem nem fog szólni. Nagyon rossz nézni, hogy mennyire kész vannak, úgy tennék valamit. Aki átment ezen az id?szakon (a szembesülés és elfogadás id?szakában vannak), mit tanácsolnak, hogy segítsek? Nem akarok nyomulni se, de békén hagyni se, mert úgy érzem, szüksége lenne, hogy kicsit kiszakadjon ebb?l az egész szomorkodásból...

Legjobb válasz: Mi nem olyan régen mentünk át ezen. Tényleg nem tudsz mit csinálni csak hogy nem "kopsz le mellõlük" mert ez az egyik gond hogy az emberek az autizmust úgy kezelik mint valami leprát (bocsánat és tisztelet a kivételnek) holott nagyon különbözõ fokai vannak, nem tudom mennyi idõs a barátnõd gyermeke de van akinél 4 éves korig inkább csak furcsaságok mutatkoznak meg persze gondok de annyira nem súlyos a helyzet. Én fiamnál is 4 évesen mondták már egyértelmûbben hogy ez bizony enyhe autizmus. Ilyenkor mit érez az ember...(és más anyukákkal beszélve is ezt tudom mondani) hogy tagadást (lehet hogy félrenéztek vmit) megdöbbenést, szomorúságot mintegy "elgyászolja" az ember a teljesen ép egészséges gyermeket tulajdonképp, hiszen az autizmus nem gyógyítható. Aztán kutakodni kezd az ember a megoldások iránt, megkeresi a különbözõ segítségeket, fejlesztéseket, majd ezekre elkezdenek járni ami sokat segíthet és olyankor nagyon boldog az ember mikor fejlõdik a gyermek, vagy olyasmit csinál amirõl azt hittük nem képes rá. És vannak rosszabb napok amikor minden összeesküszik az ember ellen és a gyereknek is rosszabb napja van amikor magához képest is mélyen alulteljesít. Olyankor az ember elcsügged vagy elkeseredik, de aztán jönnek megint jó részek. Illetve van olyan is aki teljességében el tudja fogadni ezt a helyzetet és egyáltalán nem csügged el soha sõt másokat is lelkesít, ez biztosan ember függõ. Ha igényli és szeretne róla beszélni az is elég ha meghallgatod akár többször is mert tényleg ez olyasmi mint egy gyászfolyamat vagy egy probléma hogy van aki szereti kibeszélni magából hogyan is jutottak idáig vagy most épp mit érez. Próbálkozz azért hátha akar beszélni róla, de az is lehet hogy épp hogy magában szereti feldolgozni, de ez csak úgy derül ki ha kedvesen érdeklõdsz.

Mi nem olyan régen mentünk át ezen. Tényleg nem tudsz mit csinálni csak hogy nem "kopsz le mellõlük" mert ez az egyik gond hogy az emberek az autizmust úgy kezelik mint valami leprát (bocsánat és tisztelet a kivételnek) holott nagyon különbözõ fokai vannak, nem tudom mennyi idõs a barátnõd gyermeke de van akinél 4 éves korig inkább csak furcsaságok mutatkoznak meg persze gondok de annyira nem súlyos a helyzet. Én fiamnál is 4 évesen mondták már egyértelmûbben hogy ez bizony enyhe autizmus. Ilyenkor mit érez az ember...(és más anyukákkal beszélve is ezt tudom mondani) hogy tagadást (lehet hogy félrenéztek vmit) megdöbbenést, szomorúságot mintegy "elgyászolja" az ember a teljesen ép egészséges gyermeket tulajdonképp, hiszen az autizmus nem gyógyítható. Aztán kutakodni kezd az ember a megoldások iránt, megkeresi a különbözõ segítségeket, fejlesztéseket, majd ezekre elkezdenek járni ami sokat segíthet és olyankor nagyon boldog az ember mikor fejlõdik a gyermek, vagy olyasmit csinál amirõl azt hittük nem képes rá. És vannak rosszabb napok amikor minden összeesküszik az ember ellen és a gyereknek is rosszabb napja van amikor magához képest is mélyen alulteljesít. Olyankor az ember elcsügged vagy elkeseredik, de aztán jönnek megint jó részek. Illetve van olyan is aki teljességében el tudja fogadni ezt a helyzetet és egyáltalán nem csügged el soha sõt másokat is lelkesít, ez biztosan ember függõ. Ha igényli és szeretne róla beszélni az is elég ha meghallgatod akár többször is mert tényleg ez olyasmi mint egy gyászfolyamat vagy egy probléma hogy van aki szereti kibeszélni magából hogyan is jutottak idáig vagy most épp mit érez. Próbálkozz azért hátha akar beszélni róla, de az is lehet hogy épp hogy magában szereti feldolgozni, de ez csak úgy derül ki ha kedvesen érdeklõdsz.
Lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem akkor segítesz a legtöbbet, ha úgy bánsz vele, velük, mint eddig. Ugyanúgy mész, ugyanúgy telefonálsz. Ezzel a problémával neki kell megküzdenie. Ezt neki kell elfogadnia. Ehhez viszont adj neki idõt. Ha tudja, hogy számíthat rád (mert gondolom régen is számíthatott) keresni fog ha szüksége lesz pluszban valamire. A hangsúlyt a késõbbiekre kell helyezni. Ne morzsolódj le, ahogyan sok "barát" megteszi ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A kisfiú nincs még másfél éves, és elég egyértelmûek a jelek sajnos. :( Õ most pont ebben a gyászidõszakban van. Van egy nagyobb gyereke is, vele is lettek problémák, hiszen érzi, hogy nincs minden rendben a családban. Szívesen fogadok minden tapasztalatot!
2 es vagyok, értem akkor valószínû súlyosabb fokú :( Sajnálom nagyon.
A többiek jól leírták, és igen, az nagyon fontos, hogy ne kezeljétek "leprásként" a családot. Szerencsére nekünk a barátaink nagyon jól elfogadták a dolgot. Ilyenkor derül ki, hogy ki igazi barát....
d
Sajnos nem igazán tudsz neki segíteni csak az együtt érzéseddel, illetve azzal ha pl. 5 év múlva is bartánõk lesztek. Sajnos a barátok lemorzsolódnak az évek folyamán. Túl kell esnie a gyász folyamatán. Esteleg ha ajánlod neki az AOSZ mentor szülõi ingyenes szolgáltatását (országosan), ahol érintett szülõk segítenek neki túlesni ezen a nagyon nehéz idõszakon. http://www.aosz.hu/index.php/tanacsadas/mentorszuel-halozat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak, aki kitöröltette a tegnapi beírást. Én most akartam.
Ajánlom, olvasd el Dr.Natasha Campbell: GAP-szindróma c. könyvét, benne van a segítség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!