Találatok a következő kifejezésre: Hogy kéne az (2185 db)

Hogyan kenitek az arcotokra az alapozót úgy, hogy ne legyen nagyon maszk hatása és olyan se, mintha hámlana az arcotok? Vízzel nedvesített szivaccsal vagy esetleg mással?

Legjobb válasz: Sminkelés menete: 1. Tisztítás: radírozzuk le arcunkat, fõleg akkor, ha bõrünk hámlik. Alkalmazhatunk utána vérbõségfokozót az üdeség kedvéért, de figyeljünk rá, hogy ezt csak alkalmanként használjuk! Sminkalapként egy hidratáló napali krémmel kenjük bõrünket, ezt a mûveletet sose hagyjuk ki! A maradék krémet vagy leitatjuk egy kozmetikai kendõvel / tiszta papírzsebkendõvel vagy várunk 2-3 percet, míg a kréme teljesen beszívódik Így nem tûnik majd úgy,hogy hámlik az arcod.Én szivacsot vagy alapozó ecsetet használok. Szépen fel lehet vele vinni és eloszlatni az alapozót. Fontos, hogy a bõrszíneddel megegyezõ alapozót válassz. Az eltérõ szín miatt lesz maszk hatása. http://m.blog.hu/mi/mindigmosolyogj/image/alapoz%C3%A1s.jpg

Sminkelés menete: 1. Tisztítás: radírozzuk le arcunkat, fõleg akkor, ha bõrünk hámlik. Alkalmazhatunk utána vérbõségfokozót az üdeség kedvéért, de figyeljünk rá, hogy ezt csak alkalmanként használjuk! Sminkalapként egy hidratáló napali krémmel kenjük bõrünket, ezt a mûveletet sose hagyjuk ki! A maradék krémet vagy leitatjuk egy kozmetikai kendõvel / tiszta papírzsebkendõvel vagy várunk 2-3 percet, míg a kréme teljesen beszívódik Így nem tûnik majd úgy, hogy hámlik az arcod.Én szivacsot vagy alapozó ecsetet használok. Szépen fel lehet vele vinni és eloszlatni az alapozót. Fontos, hogy a bõrszíneddel megegyezõ alapozót válassz. Az eltérõ szín miatt lesz maszk hatása. http://m.blog.hu/mi/mindigmosolyogj/image/alapoz%C3%A1s.jpg
Szia, nekem van egy kis kör alakú lapos sminkszivacsom, és azzal szoktam szépen egyenletesen elkenni. De van amikor csak simán kézzel dolgozom el az arcomon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! :)

A neverhoodban, amikor már kicsi vagyok az oszlopoknál kéne megnőnöm! Csak az a gond, hogy az én italkombinációm, a zöld labornál van ami lentvan, és nemtudom hogyan kéne az italt vele fent megitatni! Mien gombot kéne megnyomni mielött megiszi?

Legjobb válasz: Hát, ez nem mostani kérdés, de leírom a lényeget: tehát, mielõtt bemész a rádiós házba, el kell menned az ottlévõ kis valamivel kocsikázni a falon, és jobbra kell menni, és ottlsz egy italkombináció felírva a falra. Na, azt kell kikverni a lila szobros szobában lévõ italkészítõvel. Miután megnyomtad a csapot, megissza magtól. Remélem segítettem\sikerült már megcsinálni. Boldog karácsonyt! :)

Hát, ez nem mostani kérdés, de leírom a lényeget: tehát, mielõtt bemész a rádiós házba, el kell menned az ottlévõ kis valamivel kocsikázni a falon, és jobbra kell menni, és ottlsz egy italkombináció felírva a falra. Na, azt kell kikverni a lila szobros szobában lévõ italkészítõvel. Miután megnyomtad a csapot, megissza magtól. Remélem segítettem\sikerült már megcsinálni. Boldog karácsonyt! :)
A kérdező hozzászólása: Kösszi!!de az oszlopoknál van a labor és a zöldet kaptam amikor kicsivé akartam válni...és ezért itt nemtudok mit csinálni :S ...mert itt mások a színek és más mennyiség kell....
http://www.youtube.com/watch?v=obf014Vh7cA .6:20-tól. http://www.youtube.com/watch?v=FFmLyQHn12g végéig. A filmben más az italkombináció.A játékban a tiéd kell.

Hogy kéne az alábbi feladatot megoldani? (Matek, 8. o)

Egy négyzet minden oldalát pirosra (P), sárgára (S), kékre (K), vagy zöldre (Z) kell színeznünk. A négyzet minden oldalának más színűnek kell lenni. Hány féle képen színezhetjük, ha az egymásba síkbeli forgatással átvihető négyzetek nem különbözőek?

Legjobb válasz: Egyet rogzitesz, pl kek mindig a bal oldalon marad, utana kerdees, hogy a maradek harom hany feekeppen lehet. Ha font van zold, abbol ket fele lehet ezt kell szorozni harommal mert harom. Szin lehet font az osszesen hat. Masik megoldas hogy eloszor nem veszed figyelembe az utolso kitetelt tehat az a kerdes hogy hanyfele sorrendben lehet a negy szin. Elso helyenlehet negy fele szin masodikon harom, harmadikon ketto, negyediken egy vagyois 4!=4*3*2*1=24 ezt kell osztani neggyel a kriterium miatt. Remelem igy jo

Egyet rogzitesz, pl kek mindig a bal oldalon marad, utana kerdees, hogy a maradek harom hany feekeppen lehet. Ha font van zold, abbol ket fele lehet ezt kell szorozni harommal mert harom. Szin lehet font az osszesen hat. Masik megoldas hogy eloszor nem veszed figyelembe az utolso kitetelt tehat az a kerdes hogy hanyfele sorrendben lehet a negy szin. Elso helyenlehet negy fele szin masodikon harom, harmadikon ketto, negyediken egy vagyois 4!=4*3*2*1=24 ezt kell osztani neggyel a kriterium miatt. Remelem igy jo
nálam mutatja linuxon.
WIndows-ra van rá utility, géped driver lemezén keresd, vagy gyártó weboldalán.

Hogy kéne azt mutatni, hogy én igenis jól vagyok?

Szakított velem a volt barátom kb 1 hónapja, oka az volt hogy már nem szeret úgy ( neten tette) azóta él?ben nem is láttam ?t .. Reménykedtem, hogy meggondolja magát, mostmár nem ír nekem, bunkó lett. Megakarom neki mutatni, hogy én JÓL vagyok, nehogy azt higgye már hogy velem csak így elbánhat.. nem bosszút akarok, csak azt hogy lássa nem vagyok magam alatt. Hogy kéne ezt neki pl: facebookon jelezni?? Miket csináljak? Egy suliba fogunk még járni 4 évig... szóval lesz alkalmam még ?t látni.

Legjobb válasz: Na ezen már én is gondolkodtam, hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak sokkal öregebb és itt én vagyok a férfi (akit a nõ pofáraejtett). Aztán rájöttem, hogy nem akarok színészkedni, éppen elég annyi, hogy ne lásson szenvedni, elmegyek programokra haverokkal, stb, de nem játszom el, hogy hûdefa sza a közérzetem.

Na ezen már én is gondolkodtam, hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak sokkal öregebb és itt én vagyok a férfi (akit a nõ pofáraejtett). Aztán rájöttem, hogy nem akarok színészkedni, éppen elég annyi, hogy ne lásson szenvedni, elmegyek programokra haverokkal, stb, de nem játszom el, hogy hûdefa sza a közérzetem.
Mindig mosolyogj. Én feltöltöttem pár új képet amin a barátaimmal vagyok és mulatunk. Így õ is látta, hogy nem otthon kesergek hanem igen is jól érzem magam :-)
A kérdező hozzászólása: Hát sajna igen :/..
"Nem tûnik úgy, mintha bûnt követett volna el. Szakított: elhiszem, hogy nem egy élmény, de mindenkinek joga van megtenni." Azt azért ne feledjük, hogy ez mindenképpen egy önzõ, csak magával törõdõ cselekedet, a másikon való keresztülgázolással.
Nem tûnik úgy, mintha bûnt követett volna el. Szakított: elhiszem, hogy nem egy élmény, de mindenkinek joga van megtenni. Elmúlt a szerelem: szép tõle, hogy nem csapott be. Nem tartja a kapcsolatot: nem is érdemes barátkozni, amíg friss a szerelmi bánat.
A kérdező hozzászólása: Mert még eléggé friss ez a dolog. És õ írogatott még pár hete, most meg kezd bunkóvá válni.. olyan mint ha csak így játszhatna velem.. Így hát megakarom mutatni hogy amiért nem törõdik velem, nem állt meg az élet.
Jobb esetben ez belülrõl jön. Ha nem így van, akkor csak erõlködni fogsz, és ez érezhetõ is lesz. Egyébként meg ha már nem érdekled õt, akkor neked miért olyan fontos, hogy megmutasd neki, hogy nem vagy magad alatt? Miért törõdsz még mindig azzal, hogy õ mit lásson? Ezt nem piszkálódásból kérdezem, csak tényleg kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én se, de ha õ szar rám... mivel döntött, és nem szeret, én is kiakarom mutatni hogy megvagyok nélküle!
Ha facebookon akarod mutatni, akkor tegyél fel pár életvidám képet. Nem baj, ha direkt erre az alkalomra készült, lényeg, hogy széles mosoly legyen rajta + felszabadultság. De lehet bármilyen pörgõs eseményrõl is képet feltenni, pl: kirándulás stb.
Szerelemben nincs jótékonyság, legfeljebb tisztesség, ami fõleg õszinteségbõl áll.

Már kétszer próbáltam betenni bnömnek de nem sikerült ezért olyan letört vagyok mi lenne a legkönnyebb póz amibe betudom tenni? Vagy hogy kéne az elsöt csinálni most már csak az a lényeg h bemenjen mert már tuti hülyének néz.

Vagy az is baj ha nem kökemény akkor se megy be? ezt a keménységet úgy gondoltam hogy nem az a puha de nemis az a nagyon kemény hanem olyan félig kemény állapot az is baj lehet hogy nem megy be?

Legjobb válasz: Mindenképpen pettingeljetek elõtte sokat, pl ujjazd két újjal. Ha ez mûködik neki fájdalom nélkül akkor már valószínû hogy a péniszed is bemegy

Mindenképpen pettingeljetek elõtte sokat, pl ujjazd két újjal. Ha ez mûködik neki fájdalom nélkül akkor már valószínû hogy a péniszed is bemegy
ne gondold azt, hogy mivel 2 ujjad bement veled van a gond! egyáltalán nem biztos, hogy így van! velünk pl volt olyan, hogy a barátom nagyon felizgatott, már 3 ujjal is belémfért, aztán mikor a szexre került volna a sor, akkor hirtelen bepánikoltam és egy szempillantás alatt össze mentem! lehet hogy izgul a barátnõd! én azt javaslom, hogy ne siessétek el a szexet, elhiszem, hogy már nagyon akarjátok, de ha azt akarod, hogy a barátnõd is élvezze, akkor még halogassátok egy kicsit! hidd el, megéri;) mi is ezt csináltuk a barátommal, már nagyon kívántuk egymást, de én még éreztem belül, hogy még nem vagyok 100%osan kész rá... ezért maradtunk az ujjazásnál és az orálnál:) és mikor már tudtam, hogy kész vagyok rá, akkor meg is történt... és leírhatatlan volt:) fél éve jártunk, mikor megtörtént, és legelõször egy hónap után jött fel a szex téma... a barátom már akkor azt mondta, hogy õ már kész van rá... de én mégis halogattam, és a barátom ezt el is fogadta, de azért néha hangoztatta, hogy õ már nagyon szeretné:P de tudtam, hogy ha én még nem vagyok kész rá, akkor úgyis káosz lesz az egész, és akkor mindketten csalódunk, de fõleg õ, és a végén még magát hibáztatná a kudarcért... és így utólag megkérdeztem, hogy megérte-e várni enynit?:) a válasz egyértelmû volt:D azóta is minden rendben van a szexuális életünkkel:) ha rám hallgatsz/hallgattok, akkor biztos lesz a siker;) sok szerencsét:)
szégyelld magad meg:) !! Nézzetek valami oktató filmet. Pl a bálnák vagy zsiráfok szaporodásáról a Nationalon:)
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok xDDD
eleinte nálunk is ez volt, mondjuk az is közrejátszott, hogy én nem voltam eléggé kitágulva és õ se volt elég merev, szóval ezért nem jött össze. aztán volt olyan, mikor olyan nagy voltam, hogy úgy is sikerült behatolnia a barátomnak, hogy õ olyan "félkész" állapotban volt, és mégis minden gond nélkül becsúszott:D minden esetre mi mindig úgy csináljuk, hogy elõször lovagló pózba kezdjük, ez nálunk a bemelegítés:D sztem ebben a pózban a legegyszerübb behelyezni, mert a lány érzi és tudja a legjobban, hogy hova kell bemennie:P miután csináltátok kicsit lovagló pózba minden bizonnyal a barátnõd már jobban kitágul, így kedvetekre válthattok pózt:) nálunk bevált;):D
nézzetek szexfilmet , közbe kenjétek be egymást babaolajjal, és szemtõl szembe próbáljátok meg.esetleg kispárnát tegyél alá.
Kõkeménynek kell lennie! Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: két ujj bemegy szvl csak velem van a gond...
Ne haragudjál már, hány éves vagy....?!?! 14... ?!
xtem is a lovaglo poz a legjobb, mi is ugy kezdjuk. mikor mind a 2n elegge fel vagytok izgulva meg nyalazzatok meg 1mast vagy hasznaljatok sikositot, ugy konnyebb. mikor ez is megvan uljon rad, te tarsd meg a tovenel h nehogy kitorje o pedig szep lassan uljon bele. ha nem megy 1bol, csak ameddig nem faj es mozogjon picit de csak addig amig azelott volt. es igy szep lassan teljesen bent lesz ;)

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D

Hogyan kéne jeleznem neki hogy nagyon tetszik, meg azt is, hogy hogyan kéne elhívnom valahova? Nagyon teszik és nem tudom, hogy hogy kéne lépnem. (Még nem volt barátnőm és abszolút nem vagyok tapasztalt a témában, úgyhogy trollok kíméljetek x) ).16/f

Sziasztok! Az a gond, hogy van egy lány, akivel egy osztályba járok, de nem tudom, hogy hogy kérdezzem meg. Jól kijövünk és nagyon sokat tudunk beszélgetni. Eddig általában én írtam neki, de mostanában nem tudom hogy mindig én kezdjem el a beszélgetést, mert már annyiszor én kezdtem vele chat-elni hogy szerintem ez már zaklatás és már nincs hozzá bátorságom. xD :( na mind1...De amúgy tőlem mindig kikérte a véleményét hogy szerintem melyik a legjobb kép róla. De ezt kb 1 hónapja csinálta már. :( Másik probléma pedig az hogy van egy köcsög osztálytársam, aki minden csajra nyomul és azt aki nekem tetszik, azt állandóan lefogja, meg taperolja és ez rohadtul felidegesít. Szerintetek hogy jelezzek neki hogy nagyon tetszik? Légyszíves normális válaszokat adjatok, mert azok most nagyon jól jönnének. :( (Szerintem még mindig érdeklem, de nem szoktunk mostanában beszélgetni)

Legjobb válasz: Várd meg iskola után és kísérd haza. Ezt csináld meg többször, aztán kérdezd meg, hogy nem találkozhatnátok e máskor is. Ha benne a van, akkor a többi már megy magától.

Várd meg iskola után és kísérd haza. Ezt csináld meg többször, aztán kérdezd meg, hogy nem találkozhatnátok e máskor is. Ha benne a van, akkor a többi már megy magától.
Beszélgess vele többször. Ha beszélgettek, mond neki, hogy tanácsot szeretnél kérni töle és kérdezd meg, hogy szerinte milyen lány illene hozzád. Esetleg vezesd rá, hogy örülnél ha olyan lányt találnál mint ö.
Szia Laci vagyok. Van kedved valamikor beülni valahova? De ha nem vagy olyan akibe 2 mp alatt belezug a csaj akkor beszelgess vele, hogy ismerjen meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :) Az elsõ kommentelõ ötlete tetszik. :)

Hogyan kell az allotrópia fogalmát értelmezni kénnél?

Legjobb válasz: Van rombos kén, monoklin kén, meg az amorf kén.

Van rombos kén, monoklin kén, meg az amorf kén.
A kén képes különbözõ kristályszerkezetû allotróp módosulatok létrehozni: Rombos kén: ez a szobahõmérsékleten stabil, szilárd állapota; 8 atomos molekulái molekularácsban helyezkednek el. Monoklin kén: a 95, 5 °C fölött stabil állapot; hosszúkás, tûszerû kristályok keletkeznek. Amorf kén: metastabil; kristályrács nélküli, olvasztás után hirtelen lehûtött (túlhûtött) folyadék; 95, 5 °C fölött monoklinné, az alatt rombossá alakul
kezdetnek esetleg olvasd el...
másold ki az irodalomkönyvedbõl az elemzését. persze ne szóról-szóra, kicsit alakítsd át a mondatokat.
A kérdező hozzászólása: hát megpróbálom . Köszi :D
A kérdező hozzászólása: okééé de itt most melyik? az elsõ vagy egy máásik? ah mind1 megnézem mind ;)
Olvasható, ill. letölthetõ verzió: http://mek.oszk.hu/00300/00334/index.phtml

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!