Találatok a következő kifejezésre: Hogy kéne a net (52 db)

Az 5-be gyenge tüzelõt raksz, akkor pont jó.Nem nyárfára, vagy ilyesmire van beállítva a teljesítmény.
Ne ess már hasra a számoktól.Annyit rakj a tûzre, amennyi szükséges .KW -ok az az elektromos fûtésnél számitanak nagyon .Ott nem tudsz vissza venni a fogyasztáson .
Még az elektromosnál is szükség szerint lehet a teljesítményt beállítani. Pl. ha 3 kW-os maximumra menne, addi az 6 kW-os csak a felére. És a más fûtésû kazánoknál is ez úgy van.

Hol tudnám megnézni, hogy az e-book-on mennyibe kerül egy könyv? (még nincs e-book-om, egy oldal kéne a neten. :D)

Szeretnék venni a közel jöv?ben egy e-book-ot és azt szeretném megnézni, hogy majd mennyibe fog fájni egy könyv, melyik könyvek vannak ingyen, stb...

Legjobb válasz: Nagyjából én is így jártam... de azért sok helyen van jó tartalom, persze messze elmarad a kínálat a papírtól. Itt van pl. ez: http://www.polc.hu/ekonyv/

Nagyjából én is így jártam... de azért sok helyen van jó tartalom, persze messze elmarad a kínálat a papírtól. Itt van pl. ez: http://www.polc.hu/ekonyv/
Készülj fel, hogy e-book olvasóra szánt, nem 100 éves, magyar nyelvû könyvekbõl nagyon kicsi a választék. Csak írd be a Google-ba, hogy e-könyv, vagy e-book. Van ugyan olvasnivaló bõven, de ezek vagy nagyon régi regények, vagy pár éves egyéb könyvek, bár sok érdekes van közöttük, de sokszor csak A4-es, vagy alig kisebb PDF-ben. Nézd meg a MEK-et, pl.: http://mek.oszk.hu
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :D Esetleg azt is megtudná(d)/tok mondani, hogy hol tudok vásárolni e-book-ot? Mert sajnos még odáig sem jutottam el... :$
Nem, de ha rákeresel, biztos lesznek ilyen találatok is. Csak kreatívan...
A kérdező hozzászólása: Hát eddig ha kreatívkodom, ha nem, nem találtam egyet sem ami használható volna...:/

Nekem olyan problémám lenne hogy mikor felveszem a fraps-el a játékot akkor és mikor föl akarom rakni a netre akkor egy olyan 4 órát kéne várnom mire föl rakja. Mit kéne csinálnom hogy ez meg szűnjön?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy a Fraps iszonyú méretekben dolgozik. Minden egyes képkockát 1mb-os bmp fájlokban tárol, majd összefûzi videóvá. 1 másodperc=24 mb. Ami pedig azt jelenti, hogy 1 perc 1,4 gb, egy átlagos videó öt perces mondjuk, de legyen tíz, akkor 14Gb egy 10 perces videó!! És bármilyen szuper neted van azt bizony feltölteni nem 5 perc.

Az a baj, hogy a Fraps iszonyú méretekben dolgozik. Minden egyes képkockát 1mb-os bmp fájlokban tárol, majd összefûzi videóvá. 1 másodperc=24 mb. Ami pedig azt jelenti, hogy 1 perc 1, 4 gb, egy átlagos videó öt perces mondjuk, de legyen tíz, akkor 14Gb egy 10 perces videó!! És bármilyen szuper neted van azt bizony feltölteni nem 5 perc.
A kérdező hozzászólása: ja igen.Ez igaz, és erre nem is gondoltam. De pl a (nagy) videósok, õk hamarabb fel tudják rakni, és nem értem miért??? Pedig gondolom, hogy õk is a frapsal vesznek
Valahogy le lehet csökkenteni a méretét keress konvertert mondjuk egy 1920x1080as (csak tipp nem tudom milyen felbontást használsz :D) avi vagy mpg videóból csinálj 1024x768asat, illetve konvertáld wmv formátumba pl.


Hogyan tudom megosztani a netem úgy hogy laptoppal a tesóm rá tudjon csatlakozni a netem? Neki van wifije. Nekem nincs és router nélkül kéne. Meg nem is látja a laptopon az asztali gépet:S Vagy ezt így nem lehet megoldani? .

Legjobb válasz: Hát hogy a halálba látná a két gép egymást, ha az egyikben nincs wifid, mi veszi a másik gép jelét?!XD Alapból nem lehet megoldani, vagy kell a géphez venni egy wifi antennát, vagy az asztali pc-be teszel még egy hálókártyát, és úgy osztod meg a netet.

Hát hogy a halálba látná a két gép egymást, ha az egyikben nincs wifid, mi veszi a másik gép jelét?!XD Alapból nem lehet megoldani, vagy kell a géphez venni egy wifi antennát, vagy az asztali pc-be teszel még egy hálókártyát, és úgy osztod meg a netet.
Egy darab wifis routerrel lehetne a legelegánsabban ezt megoldani, 5 ezerért már van.
Veszel egy routert, beállítod és mindkettõn lesz net.
A kérdező hozzászólása: Muszály hozzá router? Nem lehetne csak kábelekkel és ennyi?
De lehet. Ahhoz a win7-es gépbe kell egy hálózati kártya 2-3 ezer forint és az XP-n csak akkor van net, ha a Win 7-es megy. Normális routert kapsz 6-7 ezerért, és a két gép egymástól függetlenül mûködik. Hidd el, jobban jársz routerrel!

Újra telepítették a windows-t és ha bedugom a netet nem történik semmi. Hogyan kéne megcsinálni úgy hogy végre menjen? Azt írja ki hogy "No connections are available"

Digi a szolgáltató és router is van. Azért tudok írni... A kábelt pedig oda dugtam be ahova tudtam.

Legjobb válasz: https://www.google.com/search?q=digi+net+be%C3%A1ll%C3%ADt%C..

Szeretném az internetet időziteni, mert sokba kerül a rezsi, és ezen is sporolni szeretnénk. Pl:18 -22. ig használnánk csak a netet, de olyan kéne, hogy a net kikapcsoljon ha lejár az idő. Van ilyen program?

Legjobb válasz: Ekkora baromságot még sosem hallottam életembe. :D Bekorlátolni egy amúgy kotlátlan szolgáltatást.. ? :D Amúgy ha van routered valami értelmesebb típus, azzal tuti meg tudod csinálni.

Ekkora baromságot még sosem hallottam életembe. :D Bekorlátolni egy amúgy kotlátlan szolgáltatást.. ? :D Amúgy ha van routered valami értelmesebb típus, azzal tuti meg tudod csinálni.
Ezt én sem értem. Attól nem lesz kisebb a számla ha a korlátlan szolgáltatást korlátozod. Egyszerûen bekapcsolod a gépet 18:00-kor és úgy 22:00 felé meg kikapcsolod. Ha a routert állítod be az meg mit ér? Ha valami fontos dologról van szó vagy nincs kedved abbahagyni, akkor úgy is vissza fogod állítani... Akaraterõ és kész...
Ha az áramfogyasztását akarod csökkenteni, akkor a kapcsolóóra a barátod.

Ha megosztottam az internetet otthon, hogyan állítsam be a számítógépen a netet, elvileg ott ugyanúgy kéne mennie a netnek, mint korábban, vagy valamit be kellene állítanom, ha már mondjuk valaki otthon laptopról is netezik mellette?

Legjobb válasz: Ha egy routerrel megosztottad, akkor semmi beállítás nem kell, csak rádugod a kábelt a gépre és megy is. (Vagy csak fellépsz wifire, ha van és megy.)

Ha egy routerrel megosztottad, akkor semmi beállítás nem kell, csak rádugod a kábelt a gépre és megy is. (Vagy csak fellépsz wifire, ha van és megy.)
Pontosan így kéne a gépen is mennie, kapcsolódás nélkül!
A kérdező hozzászólása: Akkor elvileg a pc-n is magától kéne mennie a netnek bármiféle csatlakozás nélkül? Mert a laptopon végül is nem kell semmire se csatlakozni, ha bedugtam a kábeleket akkor laptopról magától megy a net. kicsit el vagyok keseredve emiatt, pedig már videókat is nézegettem, h más hogy csinálja, és nekem mégsem megy.
Ha a router már connectelt, akkor a gépen nem kell semmire sem kattintani. A router szépen intézi a dolgokat és egybõl bármiféle kapcsolódás nélkül megy a net.
A kérdező hozzászólása: hát úgy van, hogy a konfiguráló oldalon a connected be van kapcsolva, és ezután rákattintok az internet csatlakozásra, ilyenkor írja ki ezt a hibát. Tényleg nem értem, nem buheráltam semmit az internet beállításon, de ha internetet akarok megosztani már a saját gépemen nem tudok csatlakozni, csak wifin.
Ugye a gépen nem próbáltál "kapcsolódni" valamilyen módon? Hol dobja ezt a hibát?
A kérdező hozzászólása: De a konfiguráló oldal bejött. És ott figyeltem, hogy kapcsolódik-e, és az is rendben volt. Viszont az internet nem ment, nem tudom ehhez kéne valami saját beállítást csinálnom a pc-re, hogy a pc-n is mûködjön? Állandóan 678-as hibát írt ki. Utánanéztem ennek, h mi ez de ettõl sajnos nem lettem okosabb.
Hmm, pedig a linksys a jobb. Hát, elvileg mennie kéne. Ha router és a gép össze van kötve semmi nem jön be? A router konfiguráló oldala sem? (Annak be kéne!)
A kérdező hozzászólása: Köszi, h segítesz:) Megpróbálom röviden leírni. Vettem egy linksys routert, és összedugtam a kábeleket a helyükre, ahogy azt kellett. Wifin keresztül az internetet a laptopon egy másik szobában simán tudtam használni. Viszont a saját gépemen már nem ment a net. Pedig mielõtt nem használtam volna ezt a linksyst, addig a sima routeremen (most d-link) van normálisan mûködött. Szóval ezt nem értem, hogy miért nem megy.
Na jó, akkor induljunk az alapoktól, hogy osztod meg, mivel?
A kérdező hozzászólása: De érdekes módon, ahogy elkezdtem ezt a net megosztást, a laptopon tudtam használni a wifit, viszont a saját gépemen meg nem ment a net. Nem tudtam létrehozni kapcsolatot. Nem tudom miért van, most pl visszadugtam a kábeleket, és megint pc- rõl netezek, nem tudom hogy mért nem megy egyszerre a wifi is laptopon, meg a net a gépemen.
A kérdező hozzászólása: HÁt nagyon szépen köszönöm, h próbálsz segíteni. Sajnos valami mégsem megy, holnap elmegyek a számítógép-szerelõhöz, mert sajnos a gépen nem megy automatikusan a net, és már kifogytam az ötletekbõl. Külön-külön tudom használni a wifit is, meg a pc-n is a netet, de egyszerre a kettõt nem. Reméljük majd a számítógépes meg tudja csinálni. Szép napot neked!

Graffiti eltávolító képzés ( ha van egyáltalán ebben a formában, vagy valaminek a részeként ) akkor azt hol kéne keresni, mert akár hogyan kerestem ilyet - a neten, önkormányzatoknál - nem találtam. Merre kéne elindulni?

Legjobb válasz: hülye kérdés... és szerinted hol alkalmaznának iylen végzettséggel :DD hameg összefújták a falad akkor nemkell képzés ahoz hogy önállóan lebird takarítani csak egy kis gondolkodás szükséges. érdekelne a jövõben mire használnád a megszerzett tudásod ha esetleg létezne iylen képzés

hülye kérdés... és szerinted hol alkalmaznának iylen végzettséggel :DD hameg összefújták a falad akkor nemkell képzés ahoz hogy önállóan lebird takarítani csak egy kis gondolkodás szükséges. érdekelne a jövõben mire használnád a megszerzett tudásod ha esetleg létezne iylen képzés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!