Találatok a következő kifejezésre: Hogy jutok pécsen az (7 db)

Pécsiek! Hogyan jutok el az Árkádból a Pécs Plázába?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb módon: az Árkád és a buszpályaudvar közti buszmegállóban felszállsz az 50-es buszra és leszállsz a plázánál:)

A legegyszerûbb módon: az Árkád és a buszpályaudvar közti buszmegállóban felszállsz az 50-es buszra és leszállsz a plázánál:)
melyik egyetemig?
A kérdező hozzászólása: PTE
figyelj egy csomó pte egyetem van. ktk, ájk, feek, áok, btk, .. hova akarsz eljutni?
A kérdező hozzászólása: Pécsi Tudományegyetem H-7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/B
http://taxi900.freeweb.hu/ taxi 900 -900 FT a legegyszerûbb. egyébként 4 es számú járattal, sztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Pécsen az Árkádtól, hogy jutok el a Szabadság utcába az ÁNTSZ-hez?

Legjobb válasz: Gondolom az Árkád parasztelosztóval szembeni végére gondolsz, mert ott szállnál le busszal. A Nagy Lajos király útján (ez a 6-os fõút) indulsz el balra (onnan nézve balra, hogy a buszpuról kilépsz és szemben van az Árkád), a 3. lámpás keresztezõdésnél jobbra a belsõ sarkon lesz az ÁNTSZ. Tömegközlekedést nem érdemes használnod, a ritkán járó 21-es busznak ez egy megállónyi útja, gyalog 5 perc.

Gondolom az Árkád parasztelosztóval szembeni végére gondolsz, mert ott szállnál le busszal. A Nagy Lajos király útján (ez a 6-os fõút) indulsz el balra (onnan nézve balra, hogy a buszpuról kilépsz és szemben van az Árkád), a 3. lámpás keresztezõdésnél jobbra a belsõ sarkon lesz az ÁNTSZ. Tömegközlekedést nem érdemes használnod, a ritkán járó 21-es busznak ez egy megállónyi útja, gyalog 5 perc.


A kérdező hozzászólása: SÜRGÕS!
Szállj fel a 3-as buszra, és szállj le az Árnyas út megállóban. Balra a 3. utca, ahol bemész ott lesz az 1-es szám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ár már nem aktuális.

Pécsen az árkádtól hogyan jutok el a plázához? Lehetőleg busszal

Legjobb válasz: Busszal? Az 50-est javaslom. Kicsit ritkán jár, a többivel meg bonyolult.

Busszal? Az 50-est javaslom. Kicsit ritkán jár, a többivel meg bonyolult.
1. Átmész az Árkádon az Autóbusz állomáshoz és ott a másik oldalon (Autóbusz állomás felõli) felszállsz egy 50-es re. Ez a legegyszerûbb. (50-es megáll a Plázánál) 2. Elmész 3-assal az Árkádtól (konzum elõtti megálló) és leszállsz a Bogár utcánál. Onnan kb egy 5 perc séta a Pláza. Csak menj lefelé, amerre a buszmegy és csak ne balra hanem jobbra fordulj a keresztezõdésnél. Onnan mész-mész kb 3 percet és akkor már csak át kell jutnod a másik oldalra, ahol a Pláza is található. Hirtelen ez a kettõ jutott eszembe. Én az 50-est ajánlom, mert szerintem az a leggyorsabb.
Máskor is szívesen segítünk ám, nem kell megköszönni!

Hogyan jutok el Pécsen az Árkádtól a Veress Endre utcai rendelőig?

Ha esetleg nagy a táv, a tömegközlekedés érdekelne. Ha nem annyira, akkor a gyalogos megoldás.

Legjobb válasz: A táv kb. 3 km. Busszal az Uránváros felé közlekedõ 4, 20, 20A buszokkal tudsz az Árkád megállótól az SZTK rendelõig eljutni (ha minden igaz, 6 megálló, a Mûjégpálya után kell leszállni).

A táv kb. 3 km. Busszal az Uránváros felé közlekedõ 4, 20, 20A buszokkal tudsz az Árkád megállótól az SZTK rendelõig eljutni (ha minden igaz, 6 megálló, a Mûjégpálya után kell leszállni).

Hogy jutok el pécsen az állomásrol a 400ágyas korházhoz? Melyik buszra száljak fel? És mennyi kb. a helyijáratos egész jegy? 15hónapos fiamnak ott is ingyenes, ugye?

Legjobb válasz: ha jól emlékszem a ...., ööööö az a busz aminek a legutolsó a megállója a sorban ha kijössz az állomás épületébõl jobbra. Bocsi de 2003-ban jártam arra utoljár, de az info tuti csak a száma nem jut eszembe.

ha jól emlékszem a ...., ööööö az a busz aminek a legutolsó a megállója a sorban ha kijössz az állomás épületébõl jobbra. Bocsi de 2003-ban jártam arra utoljár, de az info tuti csak a száma nem jut eszembe.
A jegy 210, ha elõvételben veszed, 280, ha a buszon.
Igen, 30-assal tudsz menni. 210 a jegy, ha megveszed újságosnál. Gyereknek nem kell jegy, hat év alatt ingyen van.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!!!!!sikeresen eljutotunk a picivel!!!!!!nélkületek nem ment volna:) még 1x köszike


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!