Találatok a következő kifejezésre: Hogy jutok pécsen (13 db)

Pest-ről hogy jutok el pécsre vonattal és a vonat meilyk pályaudvaról megy pécs felé?

miskolci vagyok és még nem jártam pécs-en de most muszáj oda jutnom el?re is kösz a választ!

Legjobb válasz: A Délibõl.

A Délibõl.
elvira.hu esetleg??
Pécsre a Déli pályaudvarról indulnak a vonatok. Beérkezel a Keletibe, 2-es metró, odavisz a Délibe. Nyugati: 4-6 villamos, Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér), onnan egy megálló a 2-es metróval vagy a 61-es, 18-as, 59-es villamosok valamelyikével. Itt találod a menetrendet. http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xsl2/uf
A kérdező hozzászólása: köszi!
Amúgy az intercity két óránként nagyjából és 3 óra körül van a menetidõ!
A kérdező hozzászólása: a vonat az nem gond csak azt nem tudtam hogy pesten honnan megy a vonat pécsre de már azt is meg tudtam

Hogy jutok el a pécsi autóbusz állomásról a Tudomány Egyetemhez?

Legjobb válasz: melyik karhoz? Mert nem egy épületben vannak, a jogi például teljesen máshol van, mint az orvosi :)

melyik karhoz? Mert nem egy épületben vannak, a jogi például teljesen máshol van, mint az orvosi :)
A kérdező hozzászólása: igaz is :) a bölcsészettudományi karhoz szeretnék. oda vettek fel , viszont még soha életemben nem jártam pécsen.
Hát ha BTK, akkor gondolom az Ifjúság úti épület az, amire kíváncsi vagy. A fõpályaudvarról a 30-as busz megy arra. Máshogy is el lehet oda jutni, de errõl nem kell átszállni. Ezt az oldalt böngészd, fent van a menetrend és a vonalhálózat is :) [link]
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)

Pécsen az Árkádtól, hogy jutok el a Szabadság utcába az ÁNTSZ-hez?

Legjobb válasz: Gondolom az Árkád parasztelosztóval szembeni végére gondolsz, mert ott szállnál le busszal. A Nagy Lajos király útján (ez a 6-os fõút) indulsz el balra (onnan nézve balra, hogy a buszpuról kilépsz és szemben van az Árkád), a 3. lámpás keresztezõdésnél jobbra a belsõ sarkon lesz az ÁNTSZ. Tömegközlekedést nem érdemes használnod, a ritkán járó 21-es busznak ez egy megállónyi útja, gyalog 5 perc.

Gondolom az Árkád parasztelosztóval szembeni végére gondolsz, mert ott szállnál le busszal. A Nagy Lajos király útján (ez a 6-os fõút) indulsz el balra (onnan nézve balra, hogy a buszpuról kilépsz és szemben van az Árkád), a 3. lámpás keresztezõdésnél jobbra a belsõ sarkon lesz az ÁNTSZ. Tömegközlekedést nem érdemes használnod, a ritkán járó 21-es busznak ez egy megállónyi útja, gyalog 5 perc.


A kérdező hozzászólása: SÜRGÕS!
Szállj fel a 3-as buszra, és szállj le az Árnyas út megállóban. Balra a 3. utca, ahol bemész ott lesz az 1-es szám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ár már nem aktuális.

Pécsen az árkádtól hogyan jutok el a plázához? Lehetőleg busszal

Legjobb válasz: Busszal? Az 50-est javaslom. Kicsit ritkán jár, a többivel meg bonyolult.

Busszal? Az 50-est javaslom. Kicsit ritkán jár, a többivel meg bonyolult.
1. Átmész az Árkádon az Autóbusz állomáshoz és ott a másik oldalon (Autóbusz állomás felõli) felszállsz egy 50-es re. Ez a legegyszerûbb. (50-es megáll a Plázánál) 2. Elmész 3-assal az Árkádtól (konzum elõtti megálló) és leszállsz a Bogár utcánál. Onnan kb egy 5 perc séta a Pláza. Csak menj lefelé, amerre a buszmegy és csak ne balra hanem jobbra fordulj a keresztezõdésnél. Onnan mész-mész kb 3 percet és akkor már csak át kell jutnod a másik oldalra, ahol a Pláza is található. Hirtelen ez a kettõ jutott eszembe. Én az 50-est ajánlom, mert szerintem az a leggyorsabb.
Máskor is szívesen segítünk ám, nem kell megköszönni!

Hogyan jutok el Pécsen az Árkádtól a Veress Endre utcai rendelőig?

Ha esetleg nagy a táv, a tömegközlekedés érdekelne. Ha nem annyira, akkor a gyalogos megoldás.

Legjobb válasz: A táv kb. 3 km. Busszal az Uránváros felé közlekedõ 4, 20, 20A buszokkal tudsz az Árkád megállótól az SZTK rendelõig eljutni (ha minden igaz, 6 megálló, a Mûjégpálya után kell leszállni).

A táv kb. 3 km. Busszal az Uránváros felé közlekedõ 4, 20, 20A buszokkal tudsz az Árkád megállótól az SZTK rendelõig eljutni (ha minden igaz, 6 megálló, a Mûjégpálya után kell leszállni).

Pécsiek! Hogyan jutok el az Árkádból a Pécs Plázába?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb módon: az Árkád és a buszpályaudvar közti buszmegállóban felszállsz az 50-es buszra és leszállsz a plázánál:)

A legegyszerûbb módon: az Árkád és a buszpályaudvar közti buszmegállóban felszállsz az 50-es buszra és leszállsz a plázánál:)

Szegediek segítségét kérem. Hogyan jutok el a buszpályaudvarról a Pécsi úti klinikákig?

Legjobb válasz: Elsétálsz a volt Centrumig ott felszállsz a 8-as trolira az majdnem odáig visz 200 m. gyalogolsz. Felszállhatsz a Kossuth L. sgt.on az 1-es villamosra az is oda visz.

Elsétálsz a volt Centrumig ott felszállsz a 8-as trolira az majdnem odáig visz 200 m. gyalogolsz. Felszállhatsz a Kossuth L. sgt.on az 1-es villamosra az is oda visz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Pécsen a buszállomástól hogyan jutok el a Boszorkány koliig?

A vásárcsarnoknál van a 32-es megállója (egy haverom azt mondta, hogy az elvisz addig)? És melyik megállónál kell leszállni? Életemben nem voltam még azon a környéken. Esetleg azt tudja valaki, hogy a Rókus utcához merre kell menni?

Legjobb válasz: Gondolom a megálló neve az lesz, hogy "Boszorkány u.". A Pollackon belül melyik szakra fogsz járni? üdv, egy pollackos :)

Gondolom a megálló neve az lesz, hogy "Boszorkány u.". A Pollackon belül melyik szakra fogsz járni? üdv, egy pollackos :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Megkerestem közben térképen is. Nem leszek pollackos, csak abba a koliba vettek fel (a miénket felújítják idén).
szia! csaj vagy? ha jól nézel ki, ne fájjon buszozáson a fejed ;)
Volt már ca. két hete egy ugyanilyen kérdés! Akkor is a buszállomásról akartak eljutni a Boszorkány koliba. A Vásárcsarnok elõl indul a 32-es busz! Ahol a sok diák leszáll majd, ott lesz. Kérdezd meg majd a többieket!
melyik egyetemig?
A kérdező hozzászólása: PTE
figyelj egy csomó pte egyetem van. ktk, ájk, feek, áok, btk, .. hova akarsz eljutni?
A kérdező hozzászólása: Pécsi Tudományegyetem H-7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/B
http://taxi900.freeweb.hu/ taxi 900 -900 FT a legegyszerûbb. egyébként 4 es számú járattal, sztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!