Találatok a következő kifejezésre: Hogy jutok a legegyszerübben és (9 db)

A schwechati reptérről hogy jutok el legegyszerűbben (és ha lehet legolcsóbban) Budapestre?

Muszáj bemenni a városba pl. vonathoz vagy van esélyem közvetlenül a reptérr?l is indulni?

Legjobb válasz: Busz van a reptérrõl. http://berletelin.volanbusz.hu/ticket/wrd/run/ticmain?lang=hu

A kérdező hozzászólása: hurrá, köszi!
Most néztem, az Orangeways busza is megáll ott, az talán olcsóbb.
Metro, leszállás Stadionok megálló.
helyes.
IGAZ, IGAZ
Metróval Stadionok megállóig elmész és utána sétálsz egy picit (ha nincs bérleted 1-1 szakaszjegy 320+320 forint)

Hogyan jutok el legegyszerűbben a Keletiből a Dob és a Hársfa utca sarkán lévő Bélyegmúzeumba BKV-val?

Legjobb válasz: 78-as trolival 6 megálló a Kossuth tér felé, 9 perc alatt ott vagy. Van a BKV-nek netes útvonaltervezõje amúgy. :)

78-as trolival 6 megálló a Kossuth tér felé, 9 perc alatt ott vagy. Van a BKV-nek netes útvonaltervezõje amúgy. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Hogy jutok el a legegyszerübben és legolcsóbban a bu déli p. u. -ról feri hegy 1re?

nagyon fontos és sürg?s lenne mert 16.án(szerdán) megyek...

Legjobb válasz: -Piros METRO-val: Délibõl a Deák Ferenc térre mégy -A Deák Ferenc téren átszálsz a piros METRÓ-ról a KÉK METRO-ra és elmész Köbánya-Kispest végállomásig. -a kijáratnál jobbra fordulsz és a térrõl indul 10 percenként busz Ferihegyre. VAGY: -Kõbánya-Kispest METRO állomásról indul vonat is Ferihegy 1 re, ami ott is megáll. ld. www.elvira.hu

-Piros METRO-val: Délibõl a Deák Ferenc térre mégy -A Deák Ferenc téren átszálsz a piros METRÓ-ról a KÉK METRO-ra és elmész Köbánya-Kispest végállomásig. -a kijáratnál jobbra fordulsz és a térrõl indul 10 percenként busz Ferihegyre. VAGY: -Kõbánya-Kispest METRO állomásról indul vonat is Ferihegy 1 re, ami ott is megáll. ld. http://www.elvira.hu
gyalog. egyszerû és olcsó
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) gyalog kicsit messze van :D
Repülõvel a legegyszerûbb. Pont ott száll le.
kökirõl 200 as, addig meg metro

Hogyan jutok el a leggyorsabban és legegyszerűbben a ferihegy 2ről a keleti pályaudvarra?

taxi,kocsi kizárva

Legjobb válasz: Ülj be egy taxiba. 200as busz, Köki végállomás, Metro.

Ülj be egy taxiba. 200as busz, Köki végállomás, Metro.
200E busz Kõbánya-Kispestig, 3-as metró Deák Ferenc térig, 2-es metró a Keletiig.

A malev gepek ferihegy 1 vagy 2-n szallnak le? Es hogy jutok el onnan a nyugatiig a legegyszerubben?

Kb 2x jartam Budapesten, es 1x repultem. 18 eves vagyok, most jovok egyedul haza a mamamhoz, es fogalmam nincs, hogyha megerkezem onnan hova tovabb. A jegyrendelesnel is csak ferihegyet irtak, semmi szamjelzes. El lehet tevedni a repteren? Nagy? Kerlek titeket,amilyen reszletesen es egyszeruen csak tudjatok irjatok le, mit hol talalok es hogy jutok el a nyugatiig a legegyszerubben. Onnan meg tovabb kell mennem,mert videken laknak,de nagyon felek,hogy eltevedek Budapesten.:( Egyszer volt mar ra pelda, es pont olyan embereket sikerult kerdeznem,hogy egyikuk se segitett.

Legjobb válasz: Én a helyedben taxival mennék, reptéri transzfert kell kérni, és akkor egységes a tarifa. Hogy Ferihegy 1 vagy 2, az attól is függ, hogy honnan jön a gép... Ferihegyrõl jár már vonat amúgy, asszem pont a Nyugatiba, de elég körülményes, meg csak az egyik terminálról érhetõ el rendesen. Szerintem tényleg a taxi a legjobb.

Én a helyedben taxival mennék, reptéri transzfert kell kérni, és akkor egységes a tarifa. Hogy Ferihegy 1 vagy 2, az attól is függ, hogy honnan jön a gép... Ferihegyrõl jár már vonat amúgy, asszem pont a Nyugatiba, de elég körülményes, meg csak az egyik terminálról érhetõ el rendesen. Szerintem tényleg a taxi a legjobb.
De ha meg sem próbálod akkor mit vársz?
A kérdező hozzászólása: Te tenyleg nem erted, amit mondok? Rakattintok, es nem tolt be, gondoltam egyertelmu, semmilyen oldalt nem tudok megjeleniteni, aminek komolyabb kepi grafikaja van. Kulonben mar baratom lenne a maps.
Jól van..
A reptéren nem fogsz eltévedni, csak a 200E busz megállóját kell megtalálni. Ha megkérdezed az információs pultnál, hogy hol van, akkor biztos segíteni fognak. Amúgy én sem értem, hogy miért ragaszkodsz a tömegközlekedéshez ha nem ismered ki magad. A taxi sem drága, de van reptéri minibusz is, ami több embert visz egyszerre, az még olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: A minibuszokat hol lehet felleleni? Azok direkt ferihegy 1-re mennek? Mennyibe kerulnek? Ha eljutok a ferihegy 1-ig onnan mar nem lehet nehez. Taxit en soha tobbe nem hasznalok Magyarorszagon, ha egyseges, ha nem.
A kérdező hozzászólása: OKe, lehet az lesz, hogy elhiszem, hogy nem huznak le taxival, es azzal megyek, de csak legeslegvegso esetben. Koszi mindenki.
A reptéri minibuszhoz nem kell átmenni az 1-es terminálba. Itt vannak az árak: http://www.airportshuttle.hu/hu/#tarifa
Ezek a taxik nem húznak le, mert, ha "reptéri transzfer"-t kérsz, akkor egységes a tarifa, ennek könnyen utána tudsz járni (google...), és akkor látod. Ennyit is fog kérni. Én mostanában elég sokat taxiztam Budapesten, és SOSEM vertek át. Nem kell amúgy ennyire parázni szerintem, ha megérkezel, és esetleg hirtelen nem tudod, hogy mitévõ legyél, megkeresed a nagy I-betût, ami ugye az információs pult, és megkérdezed, szívesen eligazítanak majd. Nem lesz semmi gond. :)
Az 1 kommentelõnek mondom: Teljesen mindegy hogy a gép honnan jön. Az 1-es terminálra csak a fapados azaz az olcsobbak szálnak le ( nem kapsz rajtuk ingyen kaját) Mindegy honnan jön a gép (Malév) Az már csak részlet kérdés hogy a 2/A vagy a 2/B Terminálra érkezik de az számodra teljesen mindegy. A váróteremben minden ki lessz írva . Tudom egy kicsít elkéstem de remélem tudtam segíteni hogy a Nyugatiba hogy jutsz el? Felszálsz a 200 E jelzésû buszra és leszálsz a Ferihegy vasútállomás megállóheylnél átsétálsz és már ott is vagy felszálsz egy nyugatiba tartó vonatra és a nyugatiba vagy . Sok szerencsét :-)
Nem csak elkéstél, hanem kissé le is maradtál! Az 1-es terminál már rég bezárt...
A kérdező hozzászólása: Mar mondtam, hogy mivel ez valoszinuleg egy terkepet tartalmaz be se tolt. A terkep jelenti a komolyabb grafikat, de azert koszi.
Ne legyél már ilyen szerencsétlen tényleg.. http://www.utvonalterv.hu/ Beírod, hogy Ferihegy. (utána már kiadja a javaslatok között, hogy 1. terminál, 2. terminál.. Ezután nyomsz egy entert. És már ott is lesz a térképen. Ezt követõen kicsinyítesz. (hogy lásd az egészet) Ha olyan jelet látsz, hogy egy szürke vonalat fekete követ és ez többször megismétlõdik, akkor megtaláltad a vasutat. A bal alsó sarokban pedig találsz egy másik vonalat ami segít meghatározni a távolságokat. És bumm így lett a "csokápik"..
A kérdező hozzászólása: Mindenkepp tomegkozlekedessel megyek. En ugy tudom, de lehet rosszul, mindig az egyik terminalra fapadosak jonnek, a masikra meg a "normal", csak nem tudom melyik-melyik. De azt tudom, hogy innen nem megy egyenes vonatjarat. Muszaj atszallni. Csak nem tudom ez az 1 vagy a 2, marmint mi a neve.
A Malév gépek Ferihegy 2-n szállnak le, és általában az A terminálon (de az A és B terminál egymás mellett van, úgyhogy teljesen mindegy, hogy melyiken.) Malév gép az 1-es terminált nem használja. Ha leszálltál, akkor kimész a terminál elé, ott lesz egy buszmegálló, megvárod a 200E jelû BKV buszt (menetrend: http://bkv.hu/busz/200evissza.html), felszállsz rá elmész a Ferihegy vasútállomás megállóig, ez a 4. megálló. Itt felszállsz a Nyugatiba tartó vonatra, és bemész vele a Nyugatiba. Onnan nem tudom, hogy hova mész, de a nyugatit kérdezted, ezzel pedig eljutsz oda. A vonatmenetrendet a http://www.mav-start.hu honlapon tudod megnézni, beállítod a dátumot, indulás: Ferihegy, érkezés: Nyugati és már meg is kapod.
Ha háttal állsz a reptérnek (már kint a vasút állomáson), akkor a balról jobbra haladó vonatra kell felszállnod. A Nyugari pu. a legutolsó állomás. Amúgy honnan jössz?
A kérdező hozzászólása: Megneztem a wizzair honlapjan, ott irjak, hogy az az 1-es, akkor ahogy a masodik is irja, az enyem a kettes lesz. Meg regebben hallottam, hogy a kettesrol nincs kozvetlen jarat, de nem gondoltam, hogy 4 megallonyira van, ferihegy 1, az eleg messze van, gondoltam 1-2perc. Helsinkibol jovok. Ez szamit? Nagyon szepen koszonom, aki segit.
Egyáltalán nincs amúgy messze a vasút állomás. Nem számít, csak érdekelt.
A kérdező hozzászólása: De ha ferihegy 2-rol is tudok csak vasuttal menni, akkor miert olvasom itt is, es a legtobb mas forumon is, hogy mindenki azt irja muszaj eloszor busszal, majd atszallni vonatra vagy metrora? De en orulnek a legjobban, ha nem kellene atszallni, de akkor most mi az igazsag?
Google earth-öt ismered? Vagy jobbat mondok. utvonalterv.hu itt a tréképek alapján meglátod, hogy miért kell buszozni. Amúgy szerintem a legegyszerûbb az lenne, hogy. Kilépsz a terminálból. Oda mész egy taxishoz, hogy vigyen el a ferihegyi vasútállomsára. Legalább nem kell buszozni..
A (Liszt)Ferihegy 2-n nincs vasút, és a két terminál elég messze van egymástól (relatíve messze, ha az 2A és a 2B terminál távolságát vesszük alapul). Ezért KELL valahogy eljutnod a Ferihegy vasútállomásra. Mert a vasút a (Liszt)Ferihegy 1-et keresztezni, nem a 2-t. Leírtam, hogy hogy jutsz el a vasútra: 200E busz négy megálló.
A kérdező hozzászólása: Koszonom utolso. Maps pedig azert nem a baratom, mert a komolyabb grafikaju oldalak be se toltodnek, sz.r a netem.
A kérdező hozzászólása: Egyebkent ferihegy 2 mennyivel nagyobb, mint az 1? Nem lehet eltevedni, ugye? Csak mert az egyesen jartam mar. A es B terminal meg nem tudom mit takar, meg mennyiben befolyasolja az utitervem. Koszonom, ha felvilagositotok.:)
A bárhonnan jövõ Malév-gépekrõl nem is beszélve...
Metróval a (Puskás Ferenc) Stadionig, onnan gyalog.

Budapestiek, v aki tudja: hogyan jutok el a Kosztolányi térről a Fradi stadionig (asszem Népliget) legegyszerűbben? és a Keleti pu. -tól a Fradi stadionig? és a Kosztolányi térről a Déli pu. Ig?

a lehet? legolcsóbb megoldásokat javasoljátok, légyszi:)

Legjobb válasz: Piros 7-es vagy piros 173-as busszal visszafele az Etele tér felé 2 megállót mész (Kelenföld városközpont) ott átszállsz a 103-as buszra Népliget irányába és azzal elmész a végállomásig (Népliget).

Piros 7-es vagy piros 173-as busszal visszafele az Etele tér felé 2 megállót mész (Kelenföld városközpont) ott átszállsz a 103-as buszra Népliget irányába és azzal elmész a végállomásig (Népliget).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!