Találatok a következő kifejezésre: Hogy jutok Debrecenben (28 db)

Hogy jutok Debrecenben a Széchényi uti buszmegállóból a Vámospércsi utra busszal?

Hanyas busz? Hány megálló kb? Mennyi id??

Legjobb válasz: Széchenyi-n melyik megálló, Vámospércsin melyik megálló? Van egy pár mindkettõn...

Széchenyi-n melyik megálló, Vámospércsin melyik megálló? Van egy pár mindkettõn...
A kérdező hozzászólása: Széchenyin, amelyik a buszvégnél van. A Vámsopércsin meg amelyik a DRKK-hoz legközelebb van!
Én a 45-össel mennék, 8 megálló.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogy jutok el a Debreceni külvárosi Tescohoz?

Nem tudom, hol van, talán Jósa felé, azt tudom, hogy egy szép kaput lehet látni a fõútról, ha kocsival megyünk arra. Van mellette egy lottózó, a parkolója mellett pedig egy nyitott piac, DM, minden cucc. Melyik busszal jutok ki ide?

Legjobb válasz: Hát az én értelmezésem szerint a "külvárosi Tesco" Debrecenben, az a mikepércsi úti. Te azonban a Józsai Tescoról beszélsz. Ide, ( a Józsán lévõbe) úgy jutsz ki, ha felülsz bármelyik Józsa felé tartó helyi buszra 34, 35, 36. És akkor kifele menet valóban fogsz látni a bal oldalon egy Székelykaput, beérkezve Józsára pedig egybõl látni fogod már a buszból is a Tescót.

Hát az én értelmezésem szerint a "külvárosi Tesco" Debrecenben, az a mikepércsi úti. Te azonban a Józsai Tescoról beszélsz. Ide, ( a Józsán lévõbe) úgy jutsz ki, ha felülsz bármelyik Józsa felé tartó helyi buszra 34, 35, 36. És akkor kifele menet valóban fogsz látni a bal oldalon egy Székelykaput, beérkezve Józsára pedig egybõl látni fogod már a buszból is a Tescót.


Debreceni vasút állomástól, hogy jutok el oda és vissza? (DEBRECENI KÖZLEKEDÉS)

Nem vagyok Debreceni (Budapesti), most megyek életembe elõször Debrecenbe egyedül (nincs kocsim stb->tömegközlekedés) *A Google nem mutatja a megállókat és busz/villamos vonalakat mint Bp-n, így nem tudom megnézni hol, kell leszálni, milyen vonalon megyek stb.* A Debreceni vonatállomásról kell eljutnom a NAGYERDEI KÖRÚT 98. számhoz, majd onnan vissza is kell jutnom az állomásra. Mi a busz/villamos száma és mi a megálló neve,ahol fel kell szállnom és le kell szállnom oda-vissza?

Legjobb válasz: Ha jól gondolom, akkor ez a kórház területén van. A vasútállomásnál felszállsz az egyetlen villamosra és a Klinikák megállóban leszállsz. Itt a villamosmenetrend: http://www.dkv.hu/hu/menetrend/tram/1 Itt pedig megtalálod a tömegközlekedési térképet: http://www.dkv.hu/hu (a megnyíló ablakban az 1-esre kell kattintanod, az a villamos)

Ha jól gondolom, akkor ez a kórház területén van. A vasútállomásnál felszállsz az egyetlen villamosra és a Klinikák megállóban leszállsz. Itt a villamosmenetrend: http://www.dkv.hu/hu/menetrend/tram/1 Itt pedig megtalálod a tömegközlekedési térképet: http://www.dkv.hu/hu (a megnyíló ablakban az 1-esre kell kattintanod, az a villamos)
A Nagyállomásnál, ahogy leszálssz a vonatról, kijössz az épületbõl. Ott lesz közvetlenül szemben a villamosmegálló. Ez a végállomás, tehát csak egy irányba megy, nem tudod elrontani. Utána pedig elmész a Klinikákig. Az a klinika fõbejárata elõtt tesz le kb. Ahogy leszállsz, követed a népet, kb mindenki befelé fog menni a klinikára. Ha google mapsen nézed, akkor a Pallagi, Nagyerdei körút sarkán van kb a megálló, balra a Pallagin pedig az kicsit nagyobb tér a fõbejárat.
*balra a Nagyerdein.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: Sámsoni:)
autóval
Honnan veszed, hogy 27? A 27 éves nõk nem tudnak futni? Mondjuk, ha jobban belegondolok, a nõk kortól függetlenül tényleg nem tudnak futni.
egy 27 éves nõ majd biztos végigfutja a Sámsoni utat...
Ha fut, akkor odaér. Akkor 25
15 perc alatt biztos nem ér a végére
Mivan? A nagyállomásnál felszálsz a 2-es trolira (jobbra, a Köztemetõ irányába közlekedõre) és a Sámsoni út elején pedig leszálsz róla (Fõnix csarnok megálló). A Sámsoni út elég hosszú, kb 2-3km, de arra a szakaszra szerintem már nem érdemes újjabb buszra szállni és jegyet venni, 15 perces séta és a végére érsz.
31-essel elmész a Csokonai Színházig és ott felszállsz a 19-esre. Vagy attól függõen, hogy a Sámsoni út melyik részére akarsz menni, jó lehet még a 25-ös, 25Y-os és a 11-es is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, leírod nekem átszállással hogyan?:) Elõre is köszönöm..
Kedves Andika! közvetlenül sehogy, csak átszállással
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, majd megoldom valahogy:) )Am 26 éves vagyok és talán még futni is tudok, de azt inkább kihagynám:) ))

Meg tudja nekem valaki mondani, hogy Debrecenben, hogyan jutok el a pharma print Kft-hez?

A határ úti ipari parkban található, de nem tudom pontosan, hogy hol. (Azt is tudom hogy a 46os busszal tudok menni.)

Legjobb válasz: Attól függ honnan mész. Sajnálom hogy ennyire alacsony az IQ-d, hogy még egy ilyen egyszerû kérdést sem tudsz normálisan feltenni.

Attól függ honnan mész. Sajnálom hogy ennyire alacsony az IQ-d, hogy még egy ilyen egyszerû kérdést sem tudsz normálisan feltenni.
google maps
Jó nagy terület ez, szerintem telefonon kéne megkérdezni ezt. Neten akárhogyan is keresem, sehogyan sem tudja nekem megmondani azt, hogy melyik megállónál kell leszállni.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak üzenem: Én sajnálom, hogy feleslegesen koptatod a szorgos kínaiak által összerakott, drága billentyûzeted, ahelyett, hogy rendesen végigolvasnád a kérdést. Mert egyrészt teljesen mindegy, honnan megyek, a hátár úti ipari parkba csak a 46-os busszal lehet kijutni (persze csak ha a tömegközlekedést vesszük figyelembe). Másrészt azt is odaírtam, hogy az ipari park területén nem tudom pontosan a helyét. Ezeken felül, a többi válaszból ítélve, más, figyelmesebb emberek számára egyértelmû volt a kérdésem...
bemész és ott van egy 20 m^2-es tábla az út bal oldalán amin minden cég rajta van. Remélem most kielégültél.

Hogy jutok el Debrecenben a Budai Ézsaiás utcára a leggyorsabban?

Holnap oda kéne jutnom, busszal fogok bemenni Debrecenbe a buszvégállomásról kéne nekem valami gyors utiterve :) Esetleg ha van valami busz vagy villamos amire érdemes felszállnom akkor azt is említsétek meg légyszíves.

Legjobb válasz: Attól függ hogy meik részére mész. Mert 3 részbõl áll. De a leggyorsabb gyalog. Kb 20 perc séta. Mert busszal 2-3 átszállás és az 1 óra. Szóval hová kel menned?

Attól függ hogy meik részére mész. Mert 3 részbõl áll. De a leggyorsabb gyalog. Kb 20 perc séta. Mert busszal 2-3 átszállás és az 1 óra. Szóval hová kel menned?
A kérdező hozzászólása: 8/a TISZK
A buszvégen ahogy leszálsz akkor elindulsz az arany jános utca fele ami a buszvég mögött lesz. És ahogy elindulsz az arany jánoson akkor végi egyenesen kell menned amig nem érsz el egy felüljáróra, ami a buszvégtõl kb 4 km. És ahogy a felüljáró tetején leszel ott letudsz menni egy keskeny lépcsõn jobb oldalt. És ahogy lementél látsz majd veled szemben egy hosszu keritést. Az a 8/a. Amugy ahová lemész az egy régi temetõ lesz amin keresztül kell menned. De már ugy néz ki mint egy régi temetõ.

Hogy jutok ki busszal a debreceni állatmenhelyre?

Olvastam az oldalon h a hosszúpályi felé men? busszal kell menni és a Tájháznál kell leszállni. De nem láttam olyat a menetrendben h tájház, hátha van itt valaki aki járt már kint busszal és tud vmi felvilágosítást adni :) Hogy melyik megálló az stb. Tudom h megkérdezhetem majd a buszsof?rrel is de jó lenne tudni el?tte h ne a vakvilágba induljunk :D

Legjobb válasz: A legegyszerûbb hogy megkérded a buszsofõrt.

A legegyszerûbb hogy megkérded a buszsofõrt.
http://vakbarat.menetrendek.hu Itt keress rá, hátha megtalálja a megállót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de ezt már néztem és sajna semmi használható :S
Gondolom már sikeresen megtaláltad az Állatotthont, de azért leírom, ha esetleg más is ide tévedne. Az Alkotóháznál kell leszállni. Csak simán mondod a sofõrnek, hogy az Alkotóházig szeretnél jegyet. A buszvégtõl a 7. megálló, a nagyállótól a 6. :)
Az elõzõ hszomhoz még annyit, hogy vissza kell sétálni pár métert az úton és lesz egy hosszú földút. Van ott 2-3 ház is, majd az út végén ott az Állatotthon.

Hogyan jutok el a legkönnyebben Debrecenben az állomástól a Kút utca 2-re?

Legjobb válasz: nem igazán írtad, hogy melyik állomástól szeretnél eljutni :) amugy meg van 1 rakás útvonaltervezõ a neten, ne légy rest használni õket.

nem igazán írtad, hogy melyik állomástól szeretnél eljutni :) amugy meg van 1 rakás útvonaltervezõ a neten, ne légy rest használni õket.
http://maps.google.com/ http://www.utvonalterv.hu/(S(125wez45dkm4lganqvrclpva))/Hand.. Nem halat kell adni az éhezõnek, de meg kell tanítani halat fogni!

Debrecenben a Görgey utcáról hogy jutok el a Kossuth Gimnáziumhoz?

Legjobb válasz: 15-ös busszal, biciklivel, gyalog...

15-ös busszal, biciklivel, gyalog...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!