Találatok a következő kifejezésre: Hogy jutok Debrecenben (29 db)

Hogy jutok Debrecenben a Széchényi uti buszmegállóból a Vámospércsi utra busszal?

Hanyas busz? Hány megálló kb? Mennyi id??

Legjobb válasz: Széchenyi-n melyik megálló, Vámospércsin melyik megálló? Van egy pár mindkettõn...

Széchenyi-n melyik megálló, Vámospércsin melyik megálló? Van egy pár mindkettõn...
A kérdező hozzászólása: Széchenyin, amelyik a buszvégnél van. A Vámsopércsin meg amelyik a DRKK-hoz legközelebb van!
Én a 45-össel mennék, 8 megálló.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogy jutok el a Debreceni külvárosi Tescohoz?

Nem tudom, hol van, talán Jósa felé, azt tudom, hogy egy szép kaput lehet látni a fõútról, ha kocsival megyünk arra. Van mellette egy lottózó, a parkolója mellett pedig egy nyitott piac, DM, minden cucc. Melyik busszal jutok ki ide?

Legjobb válasz: Hát az én értelmezésem szerint a "külvárosi Tesco" Debrecenben, az a mikepércsi úti. Te azonban a Józsai Tescoról beszélsz. Ide, ( a Józsán lévõbe) úgy jutsz ki, ha felülsz bármelyik Józsa felé tartó helyi buszra 34, 35, 36. És akkor kifele menet valóban fogsz látni a bal oldalon egy Székelykaput, beérkezve Józsára pedig egybõl látni fogod már a buszból is a Tescót.

Hát az én értelmezésem szerint a "külvárosi Tesco" Debrecenben, az a mikepércsi úti. Te azonban a Józsai Tescoról beszélsz. Ide, ( a Józsán lévõbe) úgy jutsz ki, ha felülsz bármelyik Józsa felé tartó helyi buszra 34, 35, 36. És akkor kifele menet valóban fogsz látni a bal oldalon egy Székelykaput, beérkezve Józsára pedig egybõl látni fogod már a buszból is a Tescót.


Debreceni vasút állomástól, hogy jutok el oda és vissza? (DEBRECENI KÖZLEKEDÉS)

Nem vagyok Debreceni (Budapesti), most megyek életembe elõször Debrecenbe egyedül (nincs kocsim stb->tömegközlekedés) *A Google nem mutatja a megállókat és busz/villamos vonalakat mint Bp-n, így nem tudom megnézni hol, kell leszálni, milyen vonalon megyek stb.* A Debreceni vonatállomásról kell eljutnom a NAGYERDEI KÖRÚT 98. számhoz, majd onnan vissza is kell jutnom az állomásra. Mi a busz/villamos száma és mi a megálló neve,ahol fel kell szállnom és le kell szállnom oda-vissza?

Legjobb válasz: Ha jól gondolom, akkor ez a kórház területén van. A vasútállomásnál felszállsz az egyetlen villamosra és a Klinikák megállóban leszállsz. Itt a villamosmenetrend: http://www.dkv.hu/hu/menetrend/tram/1 Itt pedig megtalálod a tömegközlekedési térképet: http://www.dkv.hu/hu (a megnyíló ablakban az 1-esre kell kattintanod, az a villamos)

Ha jól gondolom, akkor ez a kórház területén van. A vasútállomásnál felszállsz az egyetlen villamosra és a Klinikák megállóban leszállsz. Itt a villamosmenetrend: http://www.dkv.hu/hu/menetrend/tram/1 Itt pedig megtalálod a tömegközlekedési térképet: http://www.dkv.hu/hu (a megnyíló ablakban az 1-esre kell kattintanod, az a villamos)
A Nagyállomásnál, ahogy leszálssz a vonatról, kijössz az épületbõl. Ott lesz közvetlenül szemben a villamosmegálló. Ez a végállomás, tehát csak egy irányba megy, nem tudod elrontani. Utána pedig elmész a Klinikákig. Az a klinika fõbejárata elõtt tesz le kb. Ahogy leszállsz, követed a népet, kb mindenki befelé fog menni a klinikára. Ha google mapsen nézed, akkor a Pallagi, Nagyerdei körút sarkán van kb a megálló, balra a Pallagin pedig az kicsit nagyobb tér a fõbejárat.
*balra a Nagyerdein.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)

Meg tudja nekem valaki mondani, hogy Debrecenben, hogyan jutok el a pharma print Kft-hez?

A határ úti ipari parkban található, de nem tudom pontosan, hogy hol. (Azt is tudom hogy a 46os busszal tudok menni.)

Legjobb válasz: Attól függ honnan mész. Sajnálom hogy ennyire alacsony az IQ-d, hogy még egy ilyen egyszerû kérdést sem tudsz normálisan feltenni.

Attól függ honnan mész. Sajnálom hogy ennyire alacsony az IQ-d, hogy még egy ilyen egyszerû kérdést sem tudsz normálisan feltenni.
google maps
Jó nagy terület ez, szerintem telefonon kéne megkérdezni ezt. Neten akárhogyan is keresem, sehogyan sem tudja nekem megmondani azt, hogy melyik megállónál kell leszállni.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak üzenem: Én sajnálom, hogy feleslegesen koptatod a szorgos kínaiak által összerakott, drága billentyûzeted, ahelyett, hogy rendesen végigolvasnád a kérdést. Mert egyrészt teljesen mindegy, honnan megyek, a hátár úti ipari parkba csak a 46-os busszal lehet kijutni (persze csak ha a tömegközlekedést vesszük figyelembe). Másrészt azt is odaírtam, hogy az ipari park területén nem tudom pontosan a helyét. Ezeken felül, a többi válaszból ítélve, más, figyelmesebb emberek számára egyértelmû volt a kérdésem...
bemész és ott van egy 20 m^2-es tábla az út bal oldalán amin minden cég rajta van. Remélem most kielégültél.
Honnan?:D
Honnan mész nyomikám?
Nyomizni egyszerûbb, mint segíteni, mi? Pedig elég egyértelmû a válasz, akárhonnan is indul: a 46E és 46Y buszokkal kell utaznia a kérdezõnek az Inter-Tan-Ker Zrt. megállóig. Ezekre a vasútállomásnál vagy a helyközi autóbusz-állomásnál, a Segner téren lehet felszállni. Így néz ki egy értelmes válasz.
Tehát szerinted összesen 3 helyen lehet felszállni rá... gratulálok nyomika2

Debrecenben a Görgey utcáról hogy jutok el a Kossuth Gimnáziumhoz?

Legjobb válasz: 15-ös busszal, biciklivel, gyalog...

15-ös busszal, biciklivel, gyalog...

Debreceni Egyetemtől hogy jutok el a legrövidebb idő alatt a sportuszodába? (zákány utca)

Melyik busszal/trolival? Köszi el?re is

Legjobb válasz: az is jó, ha a campus hotelhez irányít el vki az egyetem térrõl :)

A kérdező hozzászólása: az is jó, ha a campus hotelhez irányít el vki az egyetem térrõl :)
A 22-es busz arra visz.
A kérdező hozzászólása: köszi már rájöttem :)

Hogy jutok el a debreceni vasútállomásról a buszállomásra? Gyalog kb mennyi idő?

Legjobb válasz: Úgy látom 15 perc séta. Térkép: http://maps.google.hu/maps?saddr=Pet%C5%91fi+t%C3%A9r&daddr=..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Debrecenbe a vasutallomastol, hogyan jutok el tomegkozlekedessel a forumhoz?

hanyas busz vagy hanyas villamos?

Legjobb válasz: hát, csak egy villamos vonal van :D, egyébként a plázánál ha leszállsz róla, akkor gyalog is ott vagy egy 5 perc alatt max.

hát, csak egy villamos vonal van :D, egyébként a plázánál ha leszállsz róla, akkor gyalog is ott vagy egy 5 perc alatt max.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!