Találatok a következő kifejezésre: Hogy juthatok sok (3 db)

Ha én szeretnék kijutni az USA-ba, hogy juthatnék ki a sok pénzen kívül mi kellene hozzá!?

az a szomorú ,hogy úgy is lehetetlen.

Legjobb válasz: Beházasodsz, vagy nyersz a zöldkártya lottón.

Beházasodsz, vagy nyersz a zöldkártya lottón.
TANULJ, akkor minden sikerulhet
Aki a hetediket lepontozza, miért? [link] ezt olvastad? In 2012, 49.0 million Americans lived in food insecure households, 33.1 million adults and 15.9 million children. Mi az, amit Te tudsz, amihez Te annyira értesz, hogy nem a 49 millió amerikaihoz fogsz csatlakozni akinek bizonytalan hogy honnan kerül a következõ falat a tányérra?
Nem, a kint-tartózkodásom alapján... De amúgy mi közöd hozzá? Mindenkinek van egy álma, nem igaz??
Vajon mi alapján vágyakoztok annyira az USA-ba? Ismerõsök által elmondottak alapján, vagy a filmekben látott "édes élet" alapján?
Nekem is USA minden álmom, de esélytelen. :( Lottózz, hátha... Én azt teszem.
miert akarsz mindenaron olyan messze? London, Parizs sokkal kozelebb van, es oda nem kell semmi plusz papir munkavallalashoz.
Miért szeretnél kijutni? Ott szeretnél élni? Ott szeretnél nyaralni? Nem mindegy. Dolgozni kijutni szinte lehetetlen, nyaralni, kirándulni "csak" a repjegy, költõpénz, ESTA és máris maradhatsz kint 3 hónapig.
nyelvtudas
Házasság, zöldkártyalottó.
Mindenféle rosszindulat nélkül mondom, de ilyen hozzáállással sehogy! Nincs lehetetlen csak tehetetlen... Amúgy a zöldkártya lottó nem egy rossz dolog, de ha nyersz is jó pár kritériumnak meg kell felelned! Aztán jön az angol nyelvtudás, versenyképes szakma, sok-sok pénz és egyéb nyalánkságok. Ha komolyan ez a célod, akkor soha ne add fel! A lényeg, hogy ne várd a sült galambot, hanem tegyél is érte!

Hogy juthatok ingyen sok pénzhez?

nem akarok dolgozni

Legjobb válasz: nagyon nagy szerencsével:)

nagyon nagy szerencsével:)
Te nem vagy komplett :|:\ Bocsika , hogy ezt mondom, de hülye vagy XD DE ha gondolod, én tudok vmit :) De itt nem mondom el, hanem küldj privibe, és elmondom, h mit és h kell :D;) igaz, h nem sok pénzt hoz, kivéve ha nagyon szorgalmas vagy... de hát ez van. idõvel sokat lehet keresni vele. ;) am. mér is nem akarsz dolgozni??
Ha megtaláltad azt amivel ingyen juthatsz sok pénzzel, akkor nyiss egy önkéntes nyugdíjpénztárat és fizess bele havonta. Lehet jól jön majd még egyszer! De azért embert ne ölj! Meg hát a lopás is elég durva! Kezdj el dolgozni és ha sikerül olyan munkahelyet találnod, akkor nem lesz idõd ilyen hülyeségeken agyalni! Tanuld meg a pénzbõl lesz a pénz!
Koldulj pénzt az utcán lottóra.
A kérdező hozzászólása: A bankrablás egyedül nem menne. Nem vagyok tagja magán nyugdíj pénztárnak. Adig kell kihasználni amig még fiatal vagyok. Egy gazdag ember minden pénzét ellopni.
Ha megtaláltad a módját, akkor légyszi értesíts, engem is érdekel! :) A nyugdíjalapról meg annyit, hogy mindegy, hogy fizetjük-e vagy sem! Én pl. nem valószínû, hogy megélem, de sokan vannak ezzel így!
Amúgy miért szóljátok le? Ha hímringyó akar lenni, hát legyen, engem nem zavar és végül is azt is csak kell valakinek csinálnia.
Küldd el a kérdést a Parlamentbe, és kérj segítséget!
Tényleg nem vagy semmi! És azt, hogy esetleg dolgozz, és munkával keress pénzt, miért is vetetted el? Vagy azt csak a lúzerek csinálják?:) De ugye a bankrabláson még nem gondolkoztál komolyan? :) Ha dolgozol az kevesebb stresszel jár, ugye nem egy leányálom ha egyfolytában ott lohol az ember nyakában a rendõrség..
Egy ideig... Aztán ott leszel munka nélkül, ráadásul a nyugdíjalapodba sem megy semmi (ha csak nincs magánnyugdíj-pénztárad) Én jól meggondolnám
Nem vagy semmi:P:) )))
A kérdező hozzászólása: Komolyan gondolom. Elég sokan csinálják. És jól keresnek.
Komolyan??????Nem vagy magadnal...mar bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó ötleteket a himringyon már gondolkoztam.
- Rabolj bankot. - Add el az egyik vesédet, tüdõdet, szaruhártyádat. - Fogadtasd örökbe magad Bill Gatesszel és várd meg amíg meghal, majd herdáld el az örökséged.
"Ingyen pénzhez"??? Te szoktál fizetni a pénzért? Nyomtass magadnak. Menj el (hím)ringyónak. Alapíts egyházat. Legyél te a fõnök, ne a dolgozó. Üsd le a burzsuj szomszédot. Lopj. A lehetõségek száma végtelen.
legyél politikus, az sem dolgozik mégis felveszi a milliós költségtérítéseket
lottózzál - ja, az nem ingyen van, hát akkor rabolj ki egy bankot - de hülye kérdés :D:D:D
Dolgozz :P Akkor nem kell fizetni a pénzért, csak úgy kapod...

A hét éves keresztfiam rajong a Tini Nindzsa Teknőcökért, és szeretnék neki venni egy posztert a falára. Már sokat böngésztem a neten, de sehol sem találtam ilyen posztert. Tudna esetleg segíteni valaki, hogy hol juthatnék hozzá?

Mozikban árulnak plakátokat? Vagy valami internetes poszterboltban (amiket eddig találtam, sehol sem volt). Az is jó lenne, ha találnék egy nagy felbontású képet, amit előhívnék mondjuk a dm-ben, de sajnos ahhoz sem tudom, hol juthatnék hozzá.

Legjobb válasz: http://gyujtemeny.vatera.hu/poszter_moziplakat/film/mozi_pla.. vagy ezt üsd a keresõbe: teenage mutant ninja turtles poster

http://gyujtemeny.vatera.hu/poszter_moziplakat/film/mozi_pla.. vagy ezt üsd a keresõbe: teenage mutant ninja turtles poster
Szia kedves kérdezõ! Posztereket készíttetni is lehet, csak írd be a keresõbe, hogy poszter készíttetés. Érdemes sok helyen megnézni, mert az árakban nagyon eltérnek. Van, hogy egy 90 centi hosszú, 60 centi magas posztert 6000-ért megcsinálnak, van olyan hely, ahol 30.000.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!