Találatok a következő kifejezésre: Hogy jussak az érdi (2 db)

Hogy jussak el az érdi autóállomásról Budapestre az V. kerületben található Veres Pálné utcába tömegközlekedéssel?

Busszal, villamossal, metróval, esetleg kevés sétával?

Legjobb válasz: felszállsz a kelenföldi buszpályaudvaron a 7 buszra és elmész vele a ferenciek teréig ott metrora szállsz és elmész a deák térig

felszállsz a kelenföldi buszpályaudvaron a 7 buszra és elmész vele a ferenciek teréig ott metrora szállsz és elmész a deák térig
a kelenföldi pályaudvartól 49-es villamos, fõvám térig és ottvagy
van térkép a gépen.utvonalkereso.hu
Kelenföldrõl 173E vagy 7E Ferenciek teréig, ha akarsz mehetsz egy megállót metróval a Kálvin térre, de sétálhatsz is, a busz kb. pont elõtte áll meg.

Mire volt jó Orbán Viktor forradalmi harca az Eu-val szemben, most pedig minden feltételt elfogadunk tőlük, annak érdekében, hogy hitelhez jussunk?

Kinek a parancsára tette, hogy a forintunk romlott, a besorolásunk bóvli lett és a magyar nép tapsolva asszisztált hozzá.

Legjobb válasz: Senki parancsára nem tette, a saját hülyesége volt. A forint pedig nem csoda, hogy romlott. Már én is azon gondolkoztam, hogy kiviszem a pénzem, nemhogy egy befektetõ.

Senki parancsára nem tette, a saját hülyesége volt. A forint pedig nem csoda, hogy romlott. Már én is azon gondolkoztam, hogy kiviszem a pénzem, nemhogy egy befektetõ.
Egyszerûen idióta az az ember. Én simán el tudom képzelni, hogy azt hitte, õ dirigálhat az eunak, aztán amikor rájött, hogy nem fog menni, igyekszik menteni a menthetõt. Ha egy kicsit is okosan politizált volna, nem itt tartanánk, ennyire nem volt rossz a helyzet, amikor átvette az irányítást :(
A Kedves vezetõ, puszta "jó indulatból" cselekszik, és hogy öregbítse a Dakoták oly nagy hagyományát, a szájból való seg.gcsinálást... pardon! Oszt jónapot!
Rgyetértek az elõzõekkel. Még annyit tennék hozzá, hogy így akart híveket szerezni az EU ellenes Jobbikosok körében.
Ez csak egy gyenge manipuláció volt, aminek a segítségével sikerült elhitetnie a sok birkával, hogy érdekli a magyarság sorsa. Ezt is csak a hatalma bebetonozása érdekében csinálta.
Az utóbbi hetek legjobb kérdése! Miért, miért és miért?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!