Találatok a következő kifejezésre: Hogy jobb Természetesen (23 db)

Miért nem látják egyesek, hogy jobb természetesen megöregedni, mint szétbotoxozni, 60x felvarratni, és utána madárijesztővé válni?

Azért jutott eszembe a kérdés, mert véletlenül rábukkantam egy oldalra, ahol Victoria Principal mosolygott rám, de ha nem lett volna odaírva, hogy ? az....iszonyatosan nézett ki! A fején a b?r szétfeszítve, a szeme olyan vékony, hogy alig lát ki a résen....kerestem róla fiatalkori képet, meg emlékeztem a Dallasból is, hogy miylen szép n? volt, nagy ?zikeszemek, a teste is szép volt....most meg mint egy bányarém. Elképzeltem természetesen megöregedve, jó, löttyedt lenne a b?re a nyakán, meg ráncos az arca, de sztem 1000x szebb lenne úgy! És nem ? az egyetlen.

Legjobb válasz: Egyet értek, miért foglalkozol te ezzel? Legyél akkor boldog a természeteséggel, neked sem köt bele senki, és te se köss bele másokba. Miért nem lehet már felfogni?

Egyet értek, miért foglalkozol te ezzel? Legyél akkor boldog a természeteséggel, neked sem köt bele senki, és te se köss bele másokba. Miért nem lehet már felfogni?
Szerintem ez az õ dolga, nem tudom mért kell ilyenekkel foglalkozni!Most neked nem mind1?Egyébként képzeld már el, hogy egy gyönyörû nõnek milyen szörnyû érzés elveszíteni a szépségét(bár minden embernek egyaránt nagyon rossz megöregedni szépségtõl függetlenül)!És egyáltalán nem biztos, hogy akkor "1000-szer szebb lenne", ha nem lenne botoxolva stb..honnan tudod? Egyébként nem gondolkodhat mindenki úgy ahogy te!Ezt el kell fogadnod, ellene tenni úgy se tudsz! Szerintem meglehet érteni, hogy miért csinálja, meg még a többiek!:)
Miert ide irtal? Ez nem anti-plasztika oldal. Egyebkent, nem nez olyan rosszul ki Ms Principal mintahogy Te lefestetted. Kerdesedre/kritizalasodra valaszolva, az O hirneve, munkaja megkoveteli, hogy ne termeszetesen oregedjen eg. Nem muszaj senkinek termeszetesen oregedni, a plasztikai mutet mindenkinek a rendelkezesere all. Es miert ne, ha valalki ugy gondolja, hogy boldogabb lesz elete, tobb magabiztonsaga lesz. A plasztikai mutet az egesz eletre kihat, es ne hidd azt, hogy emberek nem biralnak a kulsorol. Az csak egy mese.
Sokan nem tudnak tisztességgel megöregedni. Azt hiszik, hogy szebbek lesznek, de valójában nem így van: merev, ijesztõ arcuk lesz, van, aki egészen Ozzy-szerûvé válik (azért imádom Ozzyt(L)). Meryl Streep, nah õ képes méltósággal megöregedni, mégis milyen szép!
Én sem értem miért nem lehet elfogadni ha valaki úgy érzi jól magát hogy kicsit megvan csinálva.Téged sem ítél el senki hogy maradibb a felfogásod te miért nem fogadod el aki halad a korral???Ez csakis ízlés kérdése...
A kérdező hozzászólása: kösz mindekinek a választ...amúgy az oldal címe: gyakori kérdések. alcím: amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted! szóval hadd merjem már megkérdezni! KÖSZ!

Hogy jobb szülni? Természetesen vagy császárral?

Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Legjobb válasz: szia! nekem a természetes szülésrõl van tapasztalatom. 10 órát vajudtam,közben naon fájt,de nem kértem fájdalomcsillapitást, naon szétment a szeméremcsontom is..(ez alkati adottságom miatt)de ha ujra kellene szülnöm,akkor is természetesen szeretnék...semmihez nem hasonlitható az a fájdalom amit átélsz,de lehet neked semmi fájásod nem lesz,nem egy példa van rá,sose tudhatod,mig meg nem történik,de császárnál utána tutti kinlodni fogsz, szobatársaim ugy szültek és láttam milyen fájdalmat okozott nekik...

szia! nekem a természetes szülésrõl van tapasztalatom. 10 órát vajudtam, közben naon fájt, de nem kértem fájdalomcsillapitást, naon szétment a szeméremcsontom is..(ez alkati adottságom miatt)de ha ujra kellene szülnöm, akkor is természetesen szeretnék...semmihez nem hasonlitható az a fájdalom amit átélsz, de lehet neked semmi fájásod nem lesz, nem egy példa van rá, sose tudhatod, mig meg nem történik, de császárnál utána tutti kinlodni fogsz, szobatársaim ugy szültek és láttam milyen fájdalmat okozott nekik...
Édesanyámnak és a barátnõmnek is megdatott, hogy mindkét szülést átélhették. Mindketten a természetesre szavaznak.
Én császárral szültem, sajnos. Az utána lévõ napokat és a lelki vívódást nem kívánom senkinek.
Én 2x szültem természetesen, és nem cserélnék egy császárossal sem!!Pedig nem egy leányálom, de ami a szülés után jön(szopi, büfi, altatás, éjjeli ébrenlét, nevelés, fegyelmezés....)az sokkal keményebb!! Remélem ez vígasztal...
Én természetes uton szültem 8 órát vajúdtam nem volt egy leányálom, de megérte!A húgom 3 hete szült császárral, nagyon szenvedett az elsõ pár napban, de miost már sokkal jobban van!!
Hát nem tudom hogy bedagadt cici mennyire természetes ....
Figyelj ne aggódj, az anyai hormonok neha a baba szervezetében is termelõdhetnek, ezért lehet a cicije bedagdva. Hallottam, hogy olyan is elõfordul, hogy az õ cicijébõl is jön tejecske és!!! van olyan baba is aki "menstruál". Hihetelen mi? Ne aggódj, nyugodj meg, minden rendben van a lányoddal. Kérdezd meg a dokidat is a biztonság kedvéért, õ mégis csak jobban ért hozzá, mint a védõnõ!!!
Igaza van az elöttem szólónak, van olyan baba amelyik "menstruál". És az is igaz, hogy bedagad a cicije! Ugyanis az én lányomnak is bedagadt, csak neki a bal. Mondjuk nem tartott ilyen sokáig. Szerintem biztos ami tuti mutatsd meg a dokinak! De mondom semmi baja. Ne nyomogatsd, ne irritálja neki semmi. Nem szabad simogatni sem. Semmit ne csinálj vele, mint ahogy a BCG oltás helyével sem.

Korombeli 15-20 éves lányokhoz szól a kérdés! Egy méretes, vaskos farok hogy jobb szerintetek? Teljesen csupaszon, rövidebb szőrrel vagy inkább természetesen? Ti hogy szeretitek leszopás vagy szexelésnél?

Csak jó élményeitek voltak vagy volt rosszabb is hogy pl sz?rös volt a fiúnak és zavart titeket vagy hasonló? Kort írj!

Legjobb válasz: 20 éves vagyok és hülyeség hogy minden lány csupaszon szereti... A párom 30 éves és megkértem,hogy ne borotválja csupaszra,mert elveszti a férfiasságát... Így csak annyi, hogy a farkáról leszedi, bár ott alapból 2-3 szál van neki, mellette pedig kicsit megborotválja,hogy ne legyen csupasz, de ne legyen 2cm-es szõr sem ott:D Szal középút... Ne borotváld le csupaszra, bár csajfüggõ...

20 éves vagyok és hülyeség hogy minden lány csupaszon szereti... A párom 30 éves és megkértem, hogy ne borotválja csupaszra, mert elveszti a férfiasságát... Így csak annyi, hogy a farkáról leszedi, bár ott alapból 2-3 szál van neki, mellette pedig kicsit megborotválja, hogy ne legyen csupasz, de ne legyen 2cm-es szõr sem ott:D Szal középút... Ne borotváld le csupaszra, bár csajfüggõ...
Szerintem jól átsütve, egy kis rizsával meg ubisalival úgy biztos fincsi.
A szerencséseknek nincs olyan nagy dzsungel odalenn. Akiknek meg az van, jobb ha leborotválja, legalább valamennyit. Mondjuk a fiúknak nem valami szerencsés, mert az viszon elég érdekesen néz ki, hogy leborotválja a fanszõrét, a hasa meg szõrösen marad :DD A hasat meg már nem valami jó borotválni. Szóval a férfi lennék valószínûleg nem hagynám meg az egészet, csak pár centisre.
A méretes, vaskos faroknál mindegy. De ha kicsi és nagy a dzsungel, jobb a kopasz, mert nincs mindig kéznél sûrû fésû.
nekem teljesen mind1, hogy milyen a barátomé. bár szerencsére neki alapból nincs nagy szõr arrafelé. van, mikor leborotválja, az változatosságot jelent, de ennyi.
21/L Sztem is jobb a csupi, bár mindenki maga dönti el kinek mi a jobb..sztem majd kérd.+a bnõdet õ hogy szereti.A méretesnél mind1, viszont 1 rövidebbnél már optikailag növelhetõ a méret.:)
szõr nélkül persze:)
csupasz :D a szõrös csúnya, undorító :( 15/L
Ha ki se látszik a dzsumbujból az se szép, de a teljesen csupasz se, fõleg ha begyulladnak a szõrtüszõk fojjj... az sokkal gusztustalanabb, mint a nagy szõr. Egy olyan átmeneti helyzet a legjobb.. 18L
nem kell farok, elég egy fürge nyelv.
Csupasz :D
Minden lány, ha nem is mondja, de csupaszon szereti, mert az szebb, meg akkor nem megy szõr a pici szopós szájukba, mikor éppen a nyelvükre kérik az adagot. Na meg nem is böki õket a fanborosta.
Engem nem zavart a szõr, de a kellemetlen szag az eléggé zavaró...

Császárral fogok szülni valószínűleg. Meséljetek, aki túl van! Fájt? Hogy jobb a babának, császárral vagy természetes úton? Hogy gyógyul a seb? Kímélni kell utána a hasat? Minden érdekel!

Legjobb válasz: Én nem voltam felkészülve a császárra, semmit sem tudtam róla, elõzõ este döntöttek róla hogy ez lesz. Engem derékig elérzéstelenitettek. A mûtétbõl semmit sem éreztem, csak azt hogy valamit matatnak a gyomromba, de nem fájt egyáltalán. A párom ott volt a fejemnél, közben beszélgettünk, igy telt az idõ. Majd egyszer csak egy kissebb nyomást éreztem, akkor nyomták ki a babát a hasamból, akkor már a hangját is meghallottam. Nagyon jó érzés volt. Pár perc múlva odatették mellém egy kicsit, addig varrták össze a vágást. Másnap kelhettem fel, ami nagyon nehéz volt, alig birtam kiegyenesedni, több napig összegörnyedve jártam. De egyre könnyebb lett. Mikor kiengedtek a korházból még nehéz volt pár napig. A seb nagyon gyorsan gyógyul mire otthon voltam már nem kellett vele foglalkozni. Persze még fájt mikor hozzáért mondjuk a szoros nadrág, még most 4 hónap után is érzékeny ha mondjuk nekidölök vele az asztal sarkának, de nem vészes.

Én nem voltam felkészülve a császárra, semmit sem tudtam róla, elõzõ este döntöttek róla hogy ez lesz. Engem derékig elérzéstelenitettek. A mûtétbõl semmit sem éreztem, csak azt hogy valamit matatnak a gyomromba, de nem fájt egyáltalán. A párom ott volt a fejemnél, közben beszélgettünk, igy telt az idõ. Majd egyszer csak egy kissebb nyomást éreztem, akkor nyomták ki a babát a hasamból, akkor már a hangját is meghallottam. Nagyon jó érzés volt. Pár perc múlva odatették mellém egy kicsit, addig varrták össze a vágást. Másnap kelhettem fel, ami nagyon nehéz volt, alig birtam kiegyenesedni, több napig összegörnyedve jártam. De egyre könnyebb lett. Mikor kiengedtek a korházból még nehéz volt pár napig. A seb nagyon gyorsan gyógyul mire otthon voltam már nem kellett vele foglalkozni. Persze még fájt mikor hozzáért mondjuk a szoros nadrág, még most 4 hónap után is érzékeny ha mondjuk nekidölök vele az asztal sarkának, de nem vészes.
Szia! Én szombaton múltam 6 hetes. Nem fájt a lábra állás mondjuk én nagyon rosszra számítottam és sokkal jobbat kaptam. Elsõ nap délutánján az orvosom kergetett vissza mindig a szobámba hogy elég a sétából és ne korzózzak a folyosókon kétszer vissza kísért harmadszorra nem érdekeltem már. Ami fáj az a derekam az epiduráltól de az nagyon ja és a napi 2 oxitocyn injekció ami után fetrengtem olyan menstruációs görcseim voltak leizzadtam szédültem csengett a fülem stb... Óriás babát jósoltak 4660 ra mérték 10 napot hordtam túl utolsó 6 a kórházban volt mert már veszélyeztetett lett a terhesség. Síma szülésnek indult Reggel 8 kor kezdték a méhszáj tágítást labdával délre 2 ujjnyi voltam leesett a labda 3 kor burkot repesztettek, este 8 kor már nem járkálhattam 11 kor síkítoztam a fájdalomtól amiért hülyének néztek mert fájást nem mért a gép. Nekem nem voltak fájásaim szülés alatt az oxitocyntól sem csak attól hogy a Fiam feje nem fért be a szemérem csont alá és repedtem, 2 szer a lábán és egyszer a nyakán volt a köldökzsinór úgyhogy esélyem sem volt sima szülésre éjfélkor megvizsgáltak már csak szûk 2 ujjnyi voltam amit nem tudom hogy csináltam de elkezdett összezárni a méhszáj, döntöttek hogy mûtét 0 óra 18 kor megszületett. Azért jó volt mert már elsõ perctõl gyönyörû nekem az újszülött babák nem igazán tetszenek aranyosak meg minden csak azt nem lehet mondani rájuk hogy szépek, nagyon eltorzulnak ahogy haladnak a szülõcsatornán és kis békák lesznek. A sima szülés nekem jobb lett volna én nem akartam hagyni a császárt annak ellenére hogy mit mértek, mert én még a mai napig tudok miatta sírni hogy 1 másodpercre mutatták meg annyit mondtak hogy itt a fia mire odafordultam már csak a hosszú köldökzsinórt láttam ami utánuk lobogott kb. Lehetõséget nem adtak arra sem hogy megpusziljam megfoghassam vagy bármi. Engem nem érdekelt volna ha pin.tól pics.ig szakadok vagy nem élvezem a szexet többé csak megszülhettem volna õt inkább. Nagyon rossz érzés hogy elvettek tõlem valamit amit át kellett volna élnem én ezt teljesen így érzem! A fájdalom maga az vele jár a szüléssel ezt tudtam mikor terhes lettem elviseltem volna. Bármit adtam volna érte ha a szülést párommal együtt tudjuk végig csinálni, ha látja õt kibújni szar érzés hogy nem így alakult és nem lehetett velem. Utána a Fiamat sem kaptam meg. kötelezõ 6 órát töltöttem az örzõben kikötve úgy remegtem egész testemben, a homok párna lecsúszott a hasamról a gyomromra aminek következtében a bõr nem huzodott vissza, és utánna is elméletileg csak akkor láthattam volna a fiam amikor még aludtam délelött lezuhanyoztam katétert kivetettem rendbe tettem magam és a szülésznõnél jelentkezek vérnyomás mérés stb.. és Õ majd eldönti ez volt az a pont ahol kiborultam ordítottam hogy döntesz Te ám a qrva anyádról és elindultam hogy kivetetem a katétert a felállásnál a fele vérem el is ment rögtön nem kötekedtek hozták a fiamat csak ne ugráljak. Szombaton volt a mûtétem rá következõ pénteken vették ki a varratokat, varras volt még a heg. leragasztották szerdáig nem érhette volna víz hétfõn már fürödtem. Vérezni csak 1 hétig véreztem mert jól kitakarítottak azóta csak kicsit színesebb folyásom van. Kímélni kell fél évig és 2-3 évig nem vállalhatsz még egy gyereket mert könnyebb elvetélni egy keresztbe vágott méhhel azon kívûl nem igazán hagyják a második gyereknél a természetes szülést utánna hanem programozott császár. Ha esélyed van rá szüld meg természetesen mert ahogy kivbeszem a kérdésedbõl még csak vacilálsz hogy mi legyen, nekem nagyon fáj hogy nem "harcolhattam" meg az õ születéséért. Te tudod de én vállalnám ezerszer inkább a fájdalmat ha szülhettem volna természetesen (persze ha nem lett volna ennyi komplikáció) mert akárhonnan vesszük is de az élet legnagyobb csodájából maradtam ki és míg élek sajnálom hogy nem tudom meg milyen érzés szülni mert a császár az nem szülés és eddig is hülyének néztem azt aki azt mondta hogy császárral szült. mirõl beszélsz anyukám Te nem szültél ez nem szülés. Annyira lenéztem a sok programozott császárost hogy a gyereket akarja de csak részletekben mert a fájdalom az nem kell köszi hogy jött a büntetésem és engem is a mûtõbe tóltak.
13:59! elõtted válaszoló vagyok. Engem is ugyanígy gyötört a bûntudat, amiért nem sikerült megszülnöm õt. De! Mindeig az legyen az eszedben, hogy így egészséges lett és Te mindent megtettél. Vannak anyukák, akik nagyon császárt akarnak és vannak, akik mint Te vagy én bûntudatot éreznek emiatt. nekem majdnem fél év kellett, hogy elfogadjam, hogy így történt és többször bocsánatot kértem emiatt a fiamtól. De hidd el nem leszel ettõl kevesebb vagy rosszabb anya és a gyermeked sem szenved emiatt hiányt semmiben!!!! Bocs az off-ért.
Nekem eszembe sem jutott, hogy császáros leszek de az lett, mert az én termetemhez nagy lett a baba 4200g és 18 óra vajúdás után jöttek a toló fájások de nem fért ki a babám és császár lett a vége.Majd az õrzõben 12 órát töltötem mert véres lett a vizeletem a katéter után és várni kellett amíg tisztúl.Utánna mentünk le a babucimhoz, de én azt hittem elájulok annyira fájt a seb amikor fel kellett állnom. a szoptatásról ne is beszéljünk , oldalra feküdtem amikor hozták szopizni és úgy is vitték el meg se bírtam mozdulni.Oxitocint utánna 11 napig kaptam .Lázas lett a pici utánna meg én is azért maradtunk olyan sokáig bennt.Most 8 hónpos a pici fiam , de ha hideg front jön lüktet fáj a heg.
Szia. Most hogy olvasgatom vissza a megválaszolt kérdéseimet, ráakadtam erre is. Milyen volt a császár? Végül az lett? Hogy vagy? 16:16-os vagyok.
örülök hogy császáros voltam. Nem vágytam arra a bizonyos "természetes úton akarok szülni" dologra. Tudtam milyen lesz, eleget olvastam, meg hallottam róla, tudtam hogy én ezt nem bírnám. Így is volt. Igaz a császár seb állítólag tovább fáj (nincs összehasonlítási alapom), de én örülök hogy így lett. Altatásban csinálták, szóval nem fájt, csak utána mikor felébredtem, akkor napokig nagyon égett, alig bírtam mozogni. De napról napra jobb, aztán egyszer csak megszûnik a fájdalom. Én nagyon féltem a gátmetszéstõl, meg mi lesz majd az együttlétkor... így nem változott a szex sem, nem voltak fájdalamaim közben. Ha vigyázol magadra, én nem erölteted túl magad (bár ez elég nehéz mikor a gyerekeddel kell foglalkoznod), meggyógyul a 6 hét kontrollra. Sokat segít szorítóbugyi, fûzõ. NEkem már hamarabb meggyógyult. Persze a mai napig érzékeny, néha viszket, de nem látszik, bikini alatt vágtak, kb. 15 cm hosszú a seb. Szépen begyógyult halvány rózsaszín csík van csak. (6 hónapja szültem).
Természetes úton szültem, pedig császárra voltam kiírva. (Egészségügyi problémák miatt meg volt beszélve az orvossal.) Én egyébként is császáros akartam lenni. A sebet illetõen is elviselhetõbb, mint ahogy a gátmetszést mesélték. A babának sem olyan megerõltetõ, nem szenvedsz vele órákig. A hasat természetesen kímélni kell, figyelni, nehogy felszakadjon a seb, értelemszerûen óvatosan az emelgetéssel. A sógornõmnek 1 hónap alatt hibátlanul, komplikáció mentesen gyógyult be a sebe, ami most (1.5 évvel a szülés után) nem is látszik, tökéletes az alakja. Szóval ne aggódj, nem lesz semmi baj! Én ha újra kezdhetném biztos császárral szülnék. (Egyébként azért nem szültem császárral, mert elõbb indult be a szülés és olyan gyors volt, hogy csak problémát okozott volna a császár)
Köszönöm a bíztatást tudom hogy ezt úgyis nekem kell letisztáznom magamban csak ez egyenlõre még nem megy sajnos. lelkiismeret furdalásom van miatta az biztos.

Decemberben lombikom lesz, de még mindig tele vagyok kétségekkel és kérdésekkel, hogy tényleg akarom-e ezt az egészet és nem lenne-e jobb természetes dolgokat kipróbálni, hátha úgy sikerül. Nektek is vannak félelmeitek ezzel kapcsolatban?

A férjem spermaszáma nagyon alacsony, a doki egyb?l lombikot javasolt nekem mégis félelmeim vannak, nem leszek-e rosszul az injekcióktól, nem lesz-e beteg a baba stb. , de ha meg nem adom meg az esélyt, ki tudja legközelebb mikor mehetünk lombikra.

Legjobb válasz: Ha tényleg akarjátok a babat akkor ne kételkedj.Használd ki alehetoséget.

Ha tényleg akarjátok a babat akkor ne kételkedj.Használd ki alehetoséget.
Szia! Mi három lombikon vagyunk túl, sajnos eddig sikertelenül. De sosem voltam rosszul az injekcióktól, és a lombikbabák ugyanolyan egészségesek, mint a természetesen fogantak. :-) Emiatt nem kell aggódnod. Ha a férjed spermaszáma nagyon alacsony, nem biztos, hogy a "természetes" dolgok segítenek, és csak megy az idõtök. A legjobb esélyetek a babára a lombik szerintem. Ez nem olcsó, és elég megterhelõ dolog, a dokik csak akkor javasolják, ha nincs más lehetõség. Persze vannak csodás történetek, hogy látszólag esélytelen pároknak mégiscsak sikerült valahogy a baba, de hidd el, ez sokkal ritkább, mint a lombikbabák.
Szia! Sokadik lombikon vagyok túl, ezért bõven van tapasztalatom. Anno az elsõ lombik elõtt bennem is voltak félelmek, hisz ki ne félne az ismeretlentõl? De a gyermek utáni vágy, és , hogy végre számunkra is megadathatik amire oly régóta vágyunk, minden kétségemet és félelmemet elsöpörte. Nálunk miattam kell lombik, max. dózisú hormonkezeléssel! De sosem volt mellékhatása , semmilyen rosszullétem nem volt, nem híztam (47 kg voltam mikor kezdtük, és most is annyi vok), nem szõrösödtem:) Persze, sok mellékhatás fel van sorolva a tájékoztatókban, amelyek "rémisztõen" hatnak. Milliónyi lombikbaba született már, és nem betegesebbek a természetes úton fogantatottnál! Ami lehetéges általában, hogy gyakoribb az ikerterhesség, és ezáltal a koraszülés esetleg, de nekem sok lombikos társamnál születtek ikrek, és problémamentes volt a várandóságuk is. Én két sikeren vagyok túl, sajnos egy méhenkívüli lett, egynél pedig elveszítettük a babát tavasszal. Most újra lombikozunk, ahogy írtam, sokadszorra, és remélem életünk legcsodálatosabb ajándékát kapjuk karácsonyra az élettõl! Sok sikert, kitartás, és csak pozitívan, sok minden dõl el fejben, és lélekben!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.Kellett ez a megerõsítés!Mégegyszer köszönöm és kitartást mindenkinek, a babáinkat hamarosan mi is majd a karjainkban tarthatjuk:-)
Szia! Én annó azt mondtam lombikra nem megyek soha mert ha a baba természetes módon nem jön annak oka van.Aztán mikor kiderült, hogy nincs más esélyünk meg barátkoztam a gondolattal!Volta bennem is félelmek az inekciók miatt de utólag ki derült teljesen felesleges volt minden aggodalmam mert a LOMBIK csak annak félelmetes aki még nem volt benne és nem tudja milyen!Így utólag totál egyszerû volt az egész és gyorsan le is zajlott!Sajnos nem sikerült de már alig várom mikor mehetek újra mert nem adom fel és szeretnék sõt akarok anya lenni!!!A természetes útnál felesleges reménykedésekkel telnek el a hónapjaid amit még nehezít a folyamatos csalódás lombiknál viszont meg van az esélye, hogy sikerül a baba és nem a bizonytalanság van hónapokon át!!! Mindenképpen menjetek el mert a lombik csak segítség a természetnek és ha most ki hagyjátok már a következõ ciklusod végén bánni fogod!!! Nagyon sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm szépen és sok sikert és kitartást neked is!Remélem neked is megadatik hamarosan, hogy édesanya légy.Drukkolok nagyon!!

Lehet hogy ez hülye kérdés de miért vannak pc-n az ikonok mindig a bal oldalon. Úgyértem amióta Windows 95-ös asztal elrendéz van azóta mindig így van. Miért az a természetes hogy bal oldalon vannak és az fura ha jobb oldalon vannak az ikonok?

Legjobb válasz: Automatikus elrendezés tényleg balra rendez de ez természetes az írásunkból fakad balról jobbra de nem törvényszerû.Nekem összevissza vannak az ikonjaim kupacokba rendezve.Kinõttem a helyet ezért felraktam egy 360 fokos asztalt így nincs zsúfoltság,a ritkán használt ikonokat nem is látom csak ha görgetek.

Automatikus elrendezés tényleg balra rendez de ez természetes az írásunkból fakad balról jobbra de nem törvényszerû.Nekem összevissza vannak az ikonjaim kupacokba rendezve.Kinõttem a helyet ezért felraktam egy 360 fokos asztalt így nincs zsúfoltság, a ritkán használt ikonokat nem is látom csak ha görgetek.
A kérdező hozzászólása: 360°-os asztal?Az meg milyen?Tudsz valami videót küldeni róla.Meg esetleg tudnál adni egy linket a letöltéshez ha tetszik.Win 7-en egyáltalán mûködik?
Nem úgy van az a mondás, hogy a k u r v á k mennek bal oldalt? :)
"A lany mindig a ffi jobb oldalan megy" És ez egy kõbe vésett baromság amit "kötelezõ" lenne betartani mi? Mázli, hogy nem minden ember droid akikre még rá lehet erõszakolni ilyen divatjamúlt baromságokat.
A lany mindig a ffi jobb oldalan megy :)
Szerintem lényegtelen, hogy ki melyik oldalon megy, legfeljebb ilyen "elit" körökben fontos ahol még az alsógatyád színe és szabása is meg van szabva meg hogy hogyan kell enni (500 villával egy sima rántott szeletet). Amúgy meg úgy kell menni ahogy kényelmes. Nekem úgy jó ha bal oldalt vannak mellettem az emberek (mindenkinél így van) mert arra jobban tudok fordulni, jobbra nehezebben megy.
Én mindig párom jobb oldalán megyek. Így szoktuk meg :) Amúgy meg, ha valami közeleg felénk csak félre ugrunk :D ha meg nem, nagy valószínûséggel mindkettõnket eltalál, szóval tök mindegy, hogy elõbb kapom az arcomba a motort vagy késõbb, egy századmásodpercnyi különbséggel ..
szerintem annyira de annyira tökmindegy :D a lényeg, hogy szeressen... 24/L
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom, de menejen kint és csapja el egy vandál motoros? :D
Ott állt a lány az út jobb oldalán, egy sárga rózsa hervadt homlokán...
http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2011/03/magassag.jpg Ilyen magasról letojom..Az a lényeg ne f.ss tõle..Nem volt még punci ami harapott volna:D
belül, a védelem fontosabb.
??? Mi a faszomról írsz össze-vissza? :D Nincs rá szabály, hogy ki melyik oldalon meg! :D Nem tudom honnan szedted ezt... Vagy te valami hagyományõrzõ vagy? :D

Vajon a Jobbik a programjával szélső jobbos lenne nyugat-Európában is? Vagy ott természetes, hogy nemzeti a protekció létezik?

Valahogy nekem furcsa, hogy amikor úgy általánosságban beszélnek a Ny-Európai országok akkor a legfontosabb a szabadelv?ség, szabad piac, kereskedelem stb.

Legjobb válasz: A Jobbikban pillanatnyilag van (még) néhány szalonképtelen elem, aminek alapján szélsõségesnek nyilváníthatók. Ezt a mértékadó nyugati sajtó meg is teszi, amikor a Jobbikról ír. Olyasmikre gondolok, mint hogy a jobbikos/gárdás gyûléseken azért mindig van mocskoszsidózás, elhangzott olyan, hogy cigánytenyészet, meg egyéb nehezen vállalható kirohanások. De ha megnézzük magának a pártnak a programját, és a vezetõk hivatalos megnyilatkozásait, akkor nem igen találunk benne vállalhatatlan, szélsõséges elemeket nyugati mércével sem. Úgy hogy én támogatom õket, mert Magyarországnak radikális megújulásra van szüksége, és ez pillanatnyilag mástól nem várható. És azt hiszem, ha bejutnak a parlamentbe, vagy netán a kormányba, akkor van rá esély, hogy konszolidálódnak, és ezek a gyermekbetegségek háttérbe szorulnak. Minden estre nem lesz könnyû elfogadtatni magukat a mérvadó nyugati világban, mert nagyon rossz a sajtójuk.

A Jobbikban pillanatnyilag van (még) néhány szalonképtelen elem, aminek alapján szélsõségesnek nyilváníthatók. Ezt a mértékadó nyugati sajtó meg is teszi, amikor a Jobbikról ír. Olyasmikre gondolok, mint hogy a jobbikos/gárdás gyûléseken azért mindig van mocskoszsidózás, elhangzott olyan, hogy cigánytenyészet, meg egyéb nehezen vállalható kirohanások. De ha megnézzük magának a pártnak a programját, és a vezetõk hivatalos megnyilatkozásait, akkor nem igen találunk benne vállalhatatlan, szélsõséges elemeket nyugati mércével sem. Úgy hogy én támogatom õket, mert Magyarországnak radikális megújulásra van szüksége, és ez pillanatnyilag mástól nem várható. És azt hiszem, ha bejutnak a parlamentbe, vagy netán a kormányba, akkor van rá esély, hogy konszolidálódnak, és ezek a gyermekbetegségek háttérbe szorulnak. Minden estre nem lesz könnyû elfogadtatni magukat a mérvadó nyugati világban, mert nagyon rossz a sajtójuk.
Nyugaton is vannak protekcionista, ill. kisebbségellenes pártok. Igen, õket ott szélsõjobbosnak tekintik. Ilyenek pl. a német NPD, a brit BNP, a francia FN vagy a dán FP. "ha valaki nemzeti protekcionizmusról beszél, azt egybõl elmeszelik, miközben ez Ny-Európában teljesen normális, vajon miért?" 1. A Jobbikot sem azért "meszelik el", mert "nemzeti protekcionista". Hasonló programja volt pl. az FKGP-nek is régebben, mégsem mondták rá, hogy szélsõséges vagy szalonképtelen párt. Ugyanis Torgyán mondott nagyokat, de sohasem lépett át egy bizonyos határt: sosem tett rasszista kijelentéseket, a pártja nem zsidózott, nem cigányozott, nem uszított. 2. Nyugat-Európában nem "teljesen normális" a protekcionizmus, az EU ugyanis egy gazdasági unió (ha mond valamit ez a fogalom), és a protekcionizmus fogalomnak nem sok értelme van egy unión belül. Ha egy párt protekcionista, akkor EU-ellenes. Az pedig nyugaton sem "teljesen normális", hanem csak bizonyos kispártok álláspontja. Ezek között vannak szélsõjobboldali és szélsõbaloldali pártok is, de nemcsak azok.

Nagyon félek a gyerekvállalástól, tele szorongással, félelemmel, ha arra gondolok, hogy szülő leszek. Sokaktól hallom, mióta gyereke van, sokkal jobb az élete, ez mennyire általános? (Természetesen nem arra gondolok, hogy nem szereti a gyerekét. )

Már jó ideje foglalkoztat a gyerekvállalás, de iszonyúan félek a felel?sségt?l. Tudom, hogy imádnám a gyerekemet és igyekeznék mindent megadni neki, de borzasztóan félek attól, hogy mindezt nem jól csinálnám. Ijeszt? a gondolat, hogy a teherbeesés percét?l felel?sséggel tartozom valaki iránt egy életen át. A baj az, hogy a párom ugyanígy van ezzel, nem tudjuk elképzelni, hogy milyen lehet ekkora felel?sséggel élni és nem hogy segítene a szorongásaimat legy?zni, hanem még plusz szorongást is tesz rám ezzel. Más is ennyit görcsölt a gyerekvállalás el?tt? Mit vártál és mit kaptál az anyaságtól/apaságtól? Sosem bántad meg, hogy vállaltad? (Ne értsetek félre, nem arra gondolok, hogy megválnál-e a gyerekedt?l.)

Legjobb válasz: egy kicsit túl stresszeled a dolgot.. :) nyilván felelõsséggel jár egy gyerek felnevelése,de attól ne félj hogy valamit nem csinálsz majd jól,mert ha már ott lesz a baba,nem fogsz ennyit mindenen agyalni,csak csinálod a "dolgod". és ha valmit nem tudnál a védõnõ/gyerekorvos majd a segítségedre lesz. Én nem tudtam volna elképzelni magam gyerekek nélkül.és néha vannak/voltak fárasztó és nehéz napok-de nagyon örülök,hogy anya lehetek.

egy kicsit túl stresszeled a dolgot.. :) nyilván felelõsséggel jár egy gyerek felnevelése, de attól ne félj hogy valamit nem csinálsz majd jól, mert ha már ott lesz a baba, nem fogsz ennyit mindenen agyalni, csak csinálod a "dolgod". és ha valmit nem tudnál a védõnõ/gyerekorvos majd a segítségedre lesz. Én nem tudtam volna elképzelni magam gyerekek nélkül.és néha vannak/voltak fárasztó és nehéz napok-de nagyon örülök, hogy anya lehetek.
Most anyaként teli vagyok aggódással és kételyekkel, hiszen nekem is eszembe jut, hogy nagy a felelõsség és igen, van úgy hogy tehetetlen vagyok, félek. De soha életemben nem volt még semmi és senki ennyire fontos, mint a gyerekem. Soha nem találkoztam ekkora csodával mint a lányom. Ez pedig átvisz a felelõsségteljes "feladat" megoldásán. Mindenféle felelõsség és aggódás mellett a lehetõ legjobb dolog, ami ebben a világban történhet velem, mert annyi hülyeséggel foglalkozunk, annyi butaság jár az agyunkban, annyi mocsok és szenny van a Földön, ami miatt eltereljük a figyelmünket a legfontosabbról, vagyis a családról, a gyerekekrõl... Lányom amúgy egy nehéz eset, igazi kis hisztigombóc. De azt hiszem õ az, aki helyrerázott, hogy ne azon stresszeljek mi lesz ha..., hanem csak éljem az életem, az életünket aszerint, ahogy nekünk, neki jó. Végre nem azon agyalok, hogy jaj mekkora felelõsség ez és hûha...hanem csak teszem a dolgom, és a gyerek léte visz elõre, sokkal jobban, mint elõtte bármi. Ne parázz rá ennyire, ne húzd fel magad elõre. De ne bánd, hogy megfogalmazódnak benned a kérdések, mert csak felelõsségteljes gondolkodással lehet gyereket nevelni. Akiben nincsenek kérdések és kételyek, csak úgy szül nyakra fõre és soha nem gondolkozik el a kételyein, na ott van a bibi szerintem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!
Hány éves vagy, hogy ez a problémád? Mert kb 35 éves korig nyugodtan ráérsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!