Találatok a következő kifejezésre: Hogy jobb: lefeküdni (4 db)

Hogy jobb: megbeszélésből lefeküdni valakivel (elsőnek) vagy csak ha jön magától (spontán)?

Még sz?z vagyok és mostanában akkarom elveszteni de nem tudom eldönteni, hogy hogy feküdjek le egy fiúval!Úgy ha megbeszéljük?(vagyis be van id?zitve hogy xx napon)(de ha úgy lenne akk streszelnék elötte) Vagy úgy ha van egy fiú és egy alkalom és akkor...

Legjobb válasz: Szerintem a spontán sokkal jobb. Ha megbeszélitek, hogy na most akkor jövõ kedden 17:30-kor találkoztok és megtörténik, akkor el fogja veszteni a varázsát, ráadásul tényleg halálra fogod magad stresszelni.

Szerintem a spontán sokkal jobb. Ha megbeszélitek, hogy na most akkor jövõ kedden 17:30-kor találkoztok és megtörténik, akkor el fogja veszteni a varázsát, ráadásul tényleg halálra fogod magad stresszelni.
Mindenképpen szerelembõl, azaz kölcsönös szerelemmel és spontán. De elõtte kell beszélgetni róla, pl. a védekezésrõl!!!
Elõsször is! Van egy fiú, akit szeretsz, szerelmes vagy belé (nem csak úgy egy haveroddal megbeszéled, hogy vegye el a szüzességed)! Nagyon fontos, hogy érezz iránta valamit, mert érzelmek nélkül csak a kurvák szexelnek! Ne akard görcsösen elveszíteni, majd megtörténik akkor, ha itt lesz az ideje, vagy cikinek tartod, hogy szûz vagy még? Szerintem nem kell megbeszélni elõre, hogy na már most 21.-én 14 órakor lefekszel vele. Szerintem a legjobb ha spontán történik. De! Ha már ennyire rá vagy kattanva a dologra, akkor legyen nálad óvszer mert a fiúkban nem lehet bízni! Ne hagyd, hogy bemesélje, hogy majd idõ elõtt kiveszi és akkor nem lehet baj! Ragaszkodj az óvszer használatához!
Velem spontán történt, és sztem sokkal jobb volt, mintha megtervezett lett volna!És tényleg legyen érzelem!!Az fontos!!
A kérdező hozzászólása: Nah én is így gondoltam csak kiváncsi voltam más emberek véleményére is!!!Az eddigi segítségeket köszönöm!
Megbeszélve biztonságos Spontán babaesélyes.. tény és való a spontán jobb de veszély nélkül nincs élvezet!
csupasz
fazonirozz hagy egy kis csíkot :D
Ha van bozótvágója a barátodnak akkor hagyd rá
meg se merem kérdezni hány évesek vagytok..12, 20?
A kérdező hozzászólása: 15, 19
az a korosztály még a csupaszt szereti, szóval borotva:D

Igaz hogy egy srácnak sokkal jobb egy szűz lánnyal lefeküdnie mert az szűk?

Legjobb válasz: Szûknek biztos szûk, de rengeteg törõdést és odafigyelést is igényel. (mondjuk én egyáltalán nem sajnálom sõt..)

Szûknek biztos szûk, de rengeteg törõdést és odafigyelést is igényel. (mondjuk én egyáltalán nem sajnálom sõt..)
ez nálam nem igaz! van akinél igen van akinél nem...
nme minden csaj vérzik és nem mindenkinek fáj. A hüvely mérete biológiailag determinált, függ a testarányoktól és a szervek méretétõl, csípõ szélességétõl stb. Plusz izom munkával (akár az idegességtõl is) be lehet szûkíteni... Plusz ehhez jön még a srác és a csaj testarányai közti különbség. Ha a srác 2méter tíz magas, a csaj meg egyötvenöt, akkor valószínüleg lehet méretbeli eltérés intim méretekben is. A hüvely arra lett kialakíva hogy ki tudjon jönni rajta egy gyerek. Vagyis tágulákony. Ha megfelelõ elõjáték van, mindketten készek az aktusra és figyelnek egymásra, akkor be tud nedvesedni és ellazul annyira, hogy ne fájjon.
NEM azért jobb szûzlánnyal mert bennem van a tudat hogy elõttem még nem volt senkivel. és engem szeret annyira hogy nekem adja magát elõször. és az lenne a legjobb ha utoljára is : ) de kitudja mit hoz a jövõ
Ez emberektõl függ! Valaki igen a szüzeket szereti , azért , mert a férfi tudja , hogy ezen még nem mentek át 6000-ren õ csak az enyém..! Ez nyugodt tudatot ad nekik..! De viszont sok férfi úgymond fél a szûz lányoktól, mert nyafognak, hogy fáj stb-stb..! Szóval én úgy gondolom ki mit szeret! Ha nagyon szûk az a pasinak is fáj.. 18/L
olyan szempontból nem, h figyelni kell a csajra, mert te lehet nyomnád ezerrel, de neki nagyon fáj, de aki nem szûz, az meg rá tud szorítani, mert ott ugye vannak izom is!
Intimtorna! Jobban élvezi a pasi is, ha a lány irányítani tudja az izmait a hüvelyben. Egy szûz lány nem nagyon edzett, és nem tud "játszani" azzal, hogy hol összehúzza, hol elengedi. Persze ez nem azt jelenti, hogy gáz, ha szûz vki. Annak is megvannak a szépségei... Jobban rá lehet venni a pasikat másra is. ;)
a száraz análon gondlkodtál már?
Nem, egy szûz lánnyal sok a macera.Fáj neki, vérzik, mégsem akarja....Sokkal jobb ha nem szûz.
kend be tejföllel az jót tesz neki!
Panthenol hab a legjobb rá. Én is leégtem egyik nap, és azzal kenegettem magam. Nem hámlott le, és hamar megnyugtatta a bõrt.
A tejfölt felejtsd el!!! "A leégett bõrt nyílt sebként kell kezelni, ezért tévhit, hogy tejfölt kell rá kenni. A benne lévõ kórokozók ugyanis súlyos fertõzést okozhatnak." http://www.videoklinika.hu/video/tevhit-_napegesre_tejfolt_k..
tejföl és egyéb tejtermékekkel való kezelést felejtsd el. Évtizedekkel ezelõtt égési sérülések kezelésére használták. Hidegvíz, de ez még aznap a leghatásosabb. Bõven kend hidratáló testápolóval, illetve még Fenisztil géllel is próbálkozhatsz, csökkenti az égõ érzést és viszketést. Vagy még az Aloe First is hatásos. Vagy ha van otthon aloe vera növényed abból törhetsz és a levével kenegesd mert megnyugtatja a bõrt, m vagy aloe verás krémmel ha esetleg van otthon.
Ha más nincs, hidegvizes ruhával borogasd :) Vagy vannak leégésre különbözõ termékek. A tejfölnek annyi haszna lenne...hogy hideg. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!