Találatok a következő kifejezésre: Hogy jelezzem partneremnek, (2 db)

Hogyan jelezzem szex előtt a partneremnek, ha szeretném, hogy kicsi durva legyen?

Na nem arra gondolok, hogy verjek meg vagy erőszakoljon meg, hanem pl. szorítsa meg kezemet, szorítson le, ilyesmi... L21

Legjobb válasz: Mi lenne, ha elmondanád neki?

Mi lenne, ha elmondanád neki?
Fogj le , rakj fel a falra, próbálj meg megkapni (és közben ellenkezz akkor tuti ösztönösen határozottabb lesz) avgy is én általában igen , bár ha alapból nem csinálja akkor érdemesebb beszélni róla és elmondani h a te fantáziád ez izgatja meg fogja érteni sõt szerintem tetszeni is fog neki :)
Szerintem közbe mondd el.
Mondd ezt neki: Qrj szét te állat, [email protected] [email protected] a pics_m.
Hát igen a beszélgetés nem ártana, ha pedig azt nem akarod akkor igazából közben elég könnyen rá lehet venni, mondjuk kis ellenkezéssel, de közben nézz rá úgy hogy tudja nem gondolod komolyan. Vagy ha mindenképp elõtte akarod, de nem akarsz leülni beszélgetni vele akkor mondj neki olyanokat hogy "Biztos elbírsz velem?" stb.
Le kell ülni és megbeszélni hogy mire vágysz, ha nem tetszik neki az ötlet, mond azt hogy egy próbát megér.De ezen nem szabad összeveszni.Nálam alap:az a jó ami kölcsönösen jó, másként ez nem mûködik.
Elmondhatod neki, de mondjuk nekem nem kellene jelezned, én is így szeretem a szexet, ha vadulhatok és kb a nõk 99%-nak be is jön:D
Úgy, ahogy ide leírtad kb.Valamennyire bátornak kell hozzá lenni, de azért nem lehetetlen.
nyomd meg a jelzõ gombot vagy emeld fel a kezed
Én azért érzem, és látom többnyire a lányon, h mit szeretne... :D Van, amikor kis lazán egymás mellett feküdni, és finoman simogatni egymást, majd lazán szeretkezni. De van, amikor felrakom a falra, feldobom a konyhapultra és keményen szexelünk :D Lehet érezni :D Meg azért te is irányíthatsz, h picit megharapod a száját direkt, a nyakát, megkarmolod, úgy nézel rá, h lejöjjön. Legyél kreatív :D

Hogy jelezzem a partneremnek, hogy ideje lenne összeköltözni?

már 10éve vagyunk együtt(24éves vagyok)mindkett?nknek van saját lakása.de általában nálam töltünk több id?t együtt.nagyon szeretném,ha hozzám költözne.valami kedves,kissé romantikus módon szeretném felkérni erre.talán másoltassak kulcsot,és tegyem egy kis ajándékdobozba??vagy hogyan?ötletetek várnék!

Legjobb válasz: Jaj istenem, bocsánat de ezt nem hagyhatom ki: milyen ééédes! :D 14 éves korod óta jártok? :) Ez annyira szép. jaj. de jóó. :D Egyébként a kulcsmásolós - ajándékos ötlet nekem például nagyon tetszik.

Jaj istenem, bocsánat de ezt nem hagyhatom ki: milyen ééédes! :D 14 éves korod óta jártok? :) Ez annyira szép. jaj. de jóó. :D Egyébként a kulcsmásolós - ajándékos ötlet nekem például nagyon tetszik.
Szia.Ajálnom azt ha például egy eladó háznál vagytok hogy mond ezt neki."Milyen jó is lenne kettõnknek egy ilyen ház.Gondolj bele, csak a mién." Nekem bevált:D:D
szerintem te írtad bele a kérdésedbe a választ.gyûrû helyett kulcs a dobozban :) édes
A kérdező hozzászólása: megtörtént a nagy esemény.odaadtam neki egy közös ebédkor a kis dobozkát, benne a kulccsal.egy olyan kis setlivel mellékelve, hogy kezdheted a pakolást és estére várlak.nagyon meglepõdött, de tiszta szívbõl örült neki.azt hiszem ez egy nagy fordulópont..még 10 év után is.tudom, hogy mi együtt éljük le az életünk.hálát adok a sorsnak ezért, a férfiért!!mindenkinek kívánok egy ilyen társat az életében!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!