Találatok a következő kifejezésre: Hogy jönnek a (4793 db)

Honnan tudom, hogy jön a lányom foga?

8 hónapos még nincs foga de pár napja du semmi ok nélkül nagyon szokott sírni és sehogy sem tudom megvigasztalni.

Legjobb válasz: az enyém 9 hónapos, most már a 3. jön, ugyanez van, amit te is írtál, de hiába kint van 2 már, én még mindig nem látom, hogy mit kéne rajta nézni, azt se tudom, hogy hol jön. szóval nem vagy egyedül.

az enyém 9 hónapos, most már a 3. jön, ugyanez van, amit te is írtál, de hiába kint van 2 már, én még mindig nem látom, hogy mit kéne rajta nézni, azt se tudom, hogy hol jön. szóval nem vagy egyedül.
Mosd meg alaposan a kezedet és az ujjaiddal tapogasd végig az ínyét.Hidd el érezni fogod, hogy hol jön a baba foga.Duzzadt és puhább, mint máshol.Lehet rá venni ecsetelõt vagy Dologélt és azzal kell kenegetni az ínyét.Én volt, hogy adtam Neki 1-1 éjszaka Nurofen szirupot is, mert annyira fájt már Neki.
Én úgy vettem észre, hogy az ínye alatt volt egy fehér csík. na onnan számítva 3nap volt míg kibújt a foga. De elõtte én sem tudtam mit kell nézni.

Anovulációs hónapban hogyan jön a menzesz? Mire lehet számítani?

Mármint megjöhet ugyanúgy id?re, vagy akkor inkább késik? Van itt esetleg valaki, akinek van görbéje ilyen hónapról?

Legjobb válasz: Ahogy olvastam, ugyanúgy jön meg. Bocs, nincs ilyen görbém.

Ahogy olvastam, ugyanúgy jön meg. Bocs, nincs ilyen görbém.
Anovulációs hónapban, nincsenek olyan erõs tünetek, a mensi is gyengébb fájdalommentesebb. De egyénenként változhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, pár nap múlva kiderül...

Lányok ti is elkezdtek fogyozni most hogy jön a tavasz? Hogy kéne csinalnom? Olyan nehéz nekikezdeniszeretnek jobban kinezi nagy a popóm

Legjobb válasz: Ez a baj...hogy tavasszal kezdesz a fogyókúrának.. Miért? Mert jön a nyár, jól akarsz kinézni? Mert télen nem? Én nem azért "fogyózok", mert jön a tavasz. Próbáld helyretenni a fejedben a dolgokat. Magadnak akarj tetszeni, ne másoknak. Magad miatt akarj fogyni, formásodni, és ne mások miatt. Ha ez megvan, akkor az elhatározás is nagyobb lesz és nem fogod feladni az elsõ hét után. Egyébként figyelj oda az étkezésre, egyél sok vitamint (zöldség, gyümölcs), igyál napi 2-3 liter vizet legalább, és kezdj el mozogni.

Ez a baj...hogy tavasszal kezdesz a fogyókúrának.. Miért? Mert jön a nyár, jól akarsz kinézni? Mert télen nem? Én nem azért "fogyózok", mert jön a tavasz. Próbáld helyretenni a fejedben a dolgokat. Magadnak akarj tetszeni, ne másoknak. Magad miatt akarj fogyni, formásodni, és ne mások miatt. Ha ez megvan, akkor az elhatározás is nagyobb lesz és nem fogod feladni az elsõ hét után. Egyébként figyelj oda az étkezésre, egyél sok vitamint (zöldség, gyümölcs), igyál napi 2-3 liter vizet legalább, és kezdj el mozogni.
Ez nem egy idõszakos dolog, hogy most nyár van akkor lefogyok... Ahhoz hogy valaki eredményes legyen életmódváltás kell. Egészséges étkezés, diétás étrenddel és mozgás... Ez nem egy pár hónapos projekt. Ha nincs kitartásod nem fogsz semmi elérni. Ha meg nem tetszik valami magadon ne picsogj hanem tegyél ellene.
A kérdező hozzászólása: Eddig is naponta mozogtam korlatlan berletem van de sose fovyoztam tehat kajaltam mindig mindent nem vagyok kover se de vékony se. És nem tudom hogy kell elkezdeni egy fogyokurat
Hát én télen is tornázgattam , de most így tavasszal jobban belehúzok. Futni fogok járni a héten legalább 2-3x és este 6 után inkább nem eszek vagy ha eszek akkor is nagyon keveset! (puding, alma) Egyél sok zöldséget, gyümölcsöket én most vettem egy ilyen nem tudom milyen kenyeret , de nem rendes kenyér ilyen kicsike kocka és 17 kcal meg puffasztott rizst stb.:D
Sose fogyóztam, normál súlyban vagyok, a fenekem nekem is nagy, de ez a csontozat miatt van, azzal nincs mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Utolso es akkor te hogy öltzködsz miket veszel fel? Mert nekem minden ruhaban dudorodik a popsim nem tudom mit kene hordani amúgy edzois ugyanezt mondta nekem hogy ez alkati


A parotok/ferjetek, hogy reagalt amikor megmondtatok, hogy jon a baba?

Tobb mint egy eve nem szedek gyogyszert, mert ugy dontottunk hogy ha jon a baba akkor mar legyen...

Legjobb válasz: Gratulálok a babához! :) Az én férjemnek írtam egy levelet a lánya nevében, amikor megtudtam, hogy jön, nagyon megható volt, én nem is bírtam ki bõgés nélkül amikor elolvasta. De egyébként Õ már akkor sejtette, ugyanis Õ kérdezte elõször tõlem, hogy "nem vagy te terhes?", mivel nagyon fáradékony voltam és ez gyanús lett neki. :) Azóta már 4,5 éves nagylány.

Gratulálok a babához! :) Az én férjemnek írtam egy levelet a lánya nevében, amikor megtudtam, hogy jön, nagyon megható volt, én nem is bírtam ki bõgés nélkül amikor elolvasta. De egyébként Õ már akkor sejtette, ugyanis Õ kérdezte elõször tõlem, hogy "nem vagy te terhes?", mivel nagyon fáradékony voltam és ez gyanús lett neki. :) Azóta már 4, 5 éves nagylány.
mi is valahogy igy voltunk bar nekunk fel even belul osszejott.mi is abbahagytuk a vedekezest es utana nem volt tema a dolog. aztan amikor mar gyanusan terhestuneteim voltak egyutt megcsinaltuk a tesztet es pozitiv lett. en elkezdtem sirni ketsegbeesesemben :) ) valahogy annyira megilyedtem pedig terveztuk. parom meg vigasztalt hogy minden rendben lesz es egyutt vegigcsinaljuk. aztan ra 15 percre mar hivta is az anyjat hogy elujsagolja az oromhirt.:) ) es szepen sorjaban a legjobb baratait .persze azota figyelmesebb velem es nagyon aggodik.
Gratulálok!:) Az elsõ babánknál közömbös volt, a másodiknál pedig pánikba esett. Azóta is imádja õket.:)

Vemhes tengerimalacnál honnan tudom hogy jönnek a babák?

Honnan fogom tudni hogy a tengerimalacom ellik? és ha vetél annak van valamilyen hangja?:o (saját tapasztalatokat szeretnék:) A válaszokat köszönöm!

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat,akkor valószínû nem vetélt el mert nem láttam volna hogy vér jön a hüvelyébõl:)!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor valószínû nem vetélt el mert nem láttam volna hogy vér jön a hüvelyébõl:) !

Most a héten (febr.25-28. ig) kellett volna, h megjöjjön, de eddig semmi. Nagyon fáj a mellem, ha megnyomom színtelen ragacsos váladék jön! Lehet, hogy jön a baba?

28.én teszteltem negativat délután! :-\ akkor éreztem mintha jönne a fájás a mellembe mikor szoptattam(5éve)és megnyomtam és jött! Hányinger nincs! Fájdogál a hasam alja. És nagyon sok edesseget kívánok! Mellesleg a cukrom elkezdett ingadozni! Lehet baba?

Legjobb válasz: febr 25 nem a héten volt. Most március 10-e van. Javaslom, hogy csinálj még egy tesztet.

febr 25 nem a héten volt. Most március 10-e van. Javaslom, hogy csinálj még egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Jujjj a elirtam!! :-\ márc. 5 -6- 7.én tehát a héten!
Hát ha márc.5-6-7 nem vártad akkor is már RÉG csinálhattál volna egy tesztet:) Ezt is javaslom:)
A kérdező hozzászólása: Na jó, elb.... tam az egész kérdésem! Rosszul néztem a naptárt!!! XD tiszta gáz vagyok! Fel teszem normálisan!

Ki hogyan mondta el a párjának és a nagyszülőknek, hogy jön a baba?

Legjobb válasz: egyszerûen,terveztük a babát,így tudta párom,hogy nem jött meg.Teszteltem felhívtam ,hogy babás vagyok:) nõdoki után elmondtuk a szüleinek is,hogy jönn az unoka:)anyum egybõl észrevette neki nem kellett mondani semmit se...

egyszerûen, terveztük a babát, így tudta párom, hogy nem jött meg.Teszteltem felhívtam , hogy babás vagyok:) nõdoki után elmondtuk a szüleinek is, hogy jönn az unoka:) anyum egybõl észrevette neki nem kellett mondani semmit se...
Én bent ültem a szobában amikor hazajött, behívtam(máskor mindig kimegyek elé)megkérdeztem hogy szeret-e?(azt hitte valami baj van) és az orra alá nyomtam a tesztet!Mind ketten sírásba törtünk ki mert már nagyon rég óta vártuk a csöppséget!
Mi a párommal együtt terveztük, minden egyes percét együtt éltük meg, teszt, ultrahang stb... Így neki nem volt nagy meglepi. Együtt izgultunk amikor a teszten vártuk a 2 csíkot. Anyukáméknak pedig annyit mondtunk, hogy babánk lesz. Volt sírás. Anyósom is hozta a formáját. Elmondtuk, hogy nemsokára nagyszülõk lesznek, erre benyögte: na készülhettek a magas árakra... azóta is ilyen szép a kapcsolatunk (pedig már megszületett az unokájuk)
Mi is együtt terveztük a párommal és együtt teszteltünk, ultrahangot mindent együtt éltünk át. Rajtam anyukám egybõl észre vette. Tesztelés elõtt 3-4 nappal rákérdezett, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagyok. :) ) Nekem nagyon jó a kapcsoltom anyósomékkal, mert anyósom egy tündér és apósom is nagyon aranyos. Minden vasárnap náluk szoktunk vacsorázni és akkor mondtuk el. :)

Hogyan jönnek a nők az Odüsszeiában?

már belebolondultam. a filmet is néztem de vannak olyan nők akik nem szerepelnek a filmben.. nagyon kéne ! köszi ! Nézte a wikin is de mindenhol máshogy van.. köszi

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt, hogy "Hogyan jönnek a nõk az Odüsszeiában?" Amúgy ne film alapján próbálj irodalmat tanulni! [link]

Mit értesz az alatt, hogy "Hogyan jönnek a nõk az Odüsszeiában?" Amúgy ne film alapján próbálj irodalmat tanulni! [link]
Wii U játszhat a Wii játékokat!
A kérdező hozzászólása: Kérdésemben nem csak erre voltam kíváncsi, de köszönöm válaszod :)

Lehet, hogy jön a foga?

Kisfiam 5 hónapos. Tegnap óta nem eszik annyit mint máskor. Délutáni tejpépnek csak a felét ette meg, most ebédre pedig nem kellett neki a főzelék, csak a tápszer, de az se sok. Most egy kicsit taknyos volt leszívattam az orrát, de nem sok minden jött le. A taknyosság lehet fogzás tünete? Ha amiatt van mennyi idő kb míg kijön a foga?

Legjobb válasz: lehet a tunete a taknyossag,lehet,hogy jon a foga...,de- az en babamnak 3 honapos koratol voltak fogzas tunetei pl.pirospozsgas arc,felfosott a nyakaig napi tobbszor,enyhe hoemelkedes is lehet,taknyos,nyugos,kezet szopja,egyfolytaban,pirosabb a feneke... most jott ki 6 honapos egyszerre ketto.

lehet a tunete a taknyossag, lehet, hogy jon a foga..., de- az en babamnak 3 honapos koratol voltak fogzas tunetei pl.pirospozsgas arc, felfosott a nyakaig napi tobbszor, enyhe hoemelkedes is lehet, taknyos, nyugos, kezet szopja, egyfolytaban, pirosabb a feneke... most jott ki 6 honapos egyszerre ketto.
Lehet attól, de egy kis kezdõdõ megfázás is lehet. Kenheted az ínyét Dologéllel, akárhányszor, növényi ínypuhító, elõbb kijön a foga, ami akár több hét is lehet, sõt. Ha fájdalmas is neki, napi 3x kenhetõ Dentinox géllel, ez lidokainos, így tényleg csak szükslg esetén, fõleg elalvás könnyítésére érdemes használni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!