Találatok a következő kifejezésre: Hogy jöhetek rá, hogy megcsal a barátom (1 db)

Hogy jöhetek arra rá, hogy megcsal a barátom?

A gépén erre utaló "nyomokat" találtam, konkrétan régi barátn?jér?l meztelen képeket, mostani fényképkészítési (exif) dátumokkal.

Legjobb válasz: ha szerintem ezt jozan eszel kell megbeszelnetek! sok sikert!

ha szerintem ezt jozan eszel kell megbeszelnetek! sok sikert!
Kérj õszinteséget, és légy te is õszinte! Így a legtisztább. Ha értelmes, érett emberek vagytok, meg tudjátok beszélni. Mondd el neki, hogy mit láttál, és kérd, hogy mesélje el, hogy mi van!
Nehogy már még neki álljon feljebb! Szégyellhetné magát! Kérdezd meg tõle, hogy "Mondd szívem, mit szólnál hozzá, ha az egyik barátom átküldene nekem pár pucér képet magáról? Ugye nem zavarna?" Ne hagyd, hogy hülyére vegyen!
A kérdező hozzászólása: Jobban mondva a kérdés arra irányul, hogy hogyan hozzam fel neki?
Egyetértek...higgadtan üljetek le és beszéljétek meg.Egyenlõre úgy érzem, hogy õ a hibás és nem te, szal neki inkább sûrûn bocsánatot kéne kérnie, nemhogy felelõsségre vonni...Bea
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ez lehet a megoldás! Csak az a baj, hogy ezeket a képeket úgy láttam, hogy nem volt otthon. Délelõtt, mikor dolgozott a gépén lettem figyelmes erre a mappára, mivel ott volt a saját nevem is. Gondoltam, biztos tartogat egy-két képet, belenéztem. Aztán megjelentek a régebbi barátnõi is, rejtett mappában volt mindegyik. Csak mielõtt elment az egyetemre, feltûnt, hogy beállítja a mappák rejtését...nem értettem, hogy mit titkol. Így meg kicsit "ciki" "kutatni", és most nagyon rosszul érzem magam. :(
Nehogy már Te szégyelld magad...!!! Én biztos rákérdeznék, hogy mit keresnek ott azok a képek. Ha ezért "elhagy" akkor jobb is- akkor legalább biztos lehetsz abban, hogy nem szeret igazán. Semmi keresnivalójuk ott azoknak a képeknek, amikor TE vagy a barátnõje!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jogosan vagyok elkeseredve? Szerintetek?

Privát üzenet írjon akit érdekel! :)

4

Mi lehet a baj velünk?

Szeretkeztünk a barátommal és a nemi szerveink reakcióba léptek egymással. Viszketünk, fura kiütések jelennek meg neki, nekem csak kellemetlen érzés.
Elmentünk nőgyógyászhoz, bőrgyógyászhoz, nemi beteg gondozóba senki nem talált semmit, minden negatív, semmi rendellenes. Õ kapott egy krémet és nem vettem hüvelytablettát és krémet.
Valami ötlet hogy ne szenvedjünk emiatt, járt már valaki hasonló cipőben?

5

A nőknél miért a megcsalás a megoldás a "nem foglalkozik velem" problémára?

Miért nem lehet mondjuk megbeszélni vagy szakítani?
Már csak azért a kérdés, mert minden nő a fentivel indokolja a megcsalást.

6

Van olyan aki 10-15 éve van kapcsolatban?

Lenne 1-2 kérdésem! Sokat változott a kapcsolat? Meddig tartott a szerelem,mikor lett csak szeretet és ragaszkodás? Volt gond esetleg hullámvölgyek a szexuális életben?
Ha valaki tud válaszolni azt köszönöm! Esetleg azt megírhatod hány éves kapcsolat?

6

A sportosabb lányok nektek mennyire jönnek be?

6

Mi a különbség a női és a férfi borotva közt?

Intim részek szőrtelenítésére vajon mi a jó? :D
Mi a különbség a színen kívül?
19F

4

Megcsaltad már valaha a párod? Ha igen, miért? Elmondtad neki vagy titkolod? Együtt vagytok még?

11

Megőrültem talán? Kicsit hosszú.

Próbálom röviden összefoglalni: Bejárónőként dolgozom Ausztriában bentlakással. 26 éves vagyok, a főnököm 60, elvált, a lányával lakik. Fél éve vagyok itt, de az elejétől éreztem a vonzalmat és egy ideje viszonyom van vele, amit úgy kell elképzelni, hogy hivatalosan nem vagyunk egy pár, de amikor a lánya nincs otthon hétvégenként, akkor együtt alszunk, szexelünk, sok időt töltünk együtt. Nem nevezném szerelemnek, de nagyon vonzódom hozzá. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a pénz miatt, annak mondanám, hogy abszolút nem pénzes és egy centtel sem kapok többet a megbeszélt fizetésemnél. Ami vonz benne az főleg az esze, rettenetesen okos, nagyon jó a humora, amolyan zseni típus. De hogy emiatt miért vonz szexuálisan is, azt nem tudom megfejteni. Nem tudom mit érzek iránta, nem hinném, hogy szerelem, de megőrülök például, ha más nőkről beszél, folyamatosan féltékeny vagyok, persze ezt nem mutatom ki. Zavar az is, hogy nem vesz annyira komolyan, de lehet, hogy ez mindkettőnk részéről csak színjáték, hogy csak szexről van szó és semmi több... Légyszi trollok kíméljenek, csak az írjon, aki jártas a pszichológiában, vagy tudna értelmeset mondani erre, esetleg már járt hasonló cipőben. Köszönöm!

10

Ti egész nap ha lehet skypeoltok a párotokkal vagy vannak szünetek?

Mi a megismerkedésünkkor rengeteget beszélgettünk skypeon ha nem tudtunk találkozni...de így 2 év után már nem jönnek úgy a témák ott,és ez engem kifejezetten zavar.

3

Egyszerűen nem kapok rá választ, hogy miért nincs barátom, eljárok bulizni ott persze nem kapok, egyetemen vagyok ott ismerkedek, fb az.3 évet jartam egy fiuval az mostmár nem érdekel. Mi lehet a gond?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!