Találatok a következő kifejezésre: Hogy izgassam fel (142 db)

Barátnőm azzal nyaggat h én találjam ki h hogyan lehet it felizgatni, mert ő sem tudja, és én izgassam fel, ötletek h hogyan izgassam fel?

tehát ? nem tudja h hogyan lehet ?t felizgatni de azt akarja h izgassam fel, de nem tudok semmit se kitalálni, annyi jutott eszembe h majd nyalom és közbe elkezdem ujjazni....

Legjobb válasz: az ujjazást felejtsd el az elején. Azt legfeljebb akkor ha már fel van izgulva. A csiklóját izgasd. az orális jó ötlet de csak finoman, lassan mindent.

az ujjazást felejtsd el az elején. Azt legfeljebb akkor ha már fel van izgulva. A csiklóját izgasd. az orális jó ötlet de csak finoman, lassan mindent.
A kérdező hozzászólása: mikor elvesztette a szüzességét akkor az volt, hogy elõtte nyaltam és, mikor már meguntam a nyalást, akkor elkezdtem ujjazni egy ujjal, utána már két ujjal, mert elõször nem ujjaztam csak egybõl bele, és az nagyon fájt neki, ezért elkezdtem ujjazni, az nem fájt neki....
Rólad ebbõl a leírásból sok nem derült ki, de a barátnõd még éretlen a szexhez. Egy nõnek tudnia kell, mi esik jól neki. Nem csinálta még soha sem magának, hogy ennyire nem ismeri a saját testét? Másrészt, ha nincs elõjáték és úgy nekilátsz a felsoroltaknak, akkor egy tapasztalatlan lányka nem fog túlzottan örülni.
Melyen a szemebe nezni. 1-2 perc hosszan. Aztan a nyakát csokolni elölröl-hátulrol. Föleg az ütöereket. A fülébe belelehelni-belenyögni, belecsokolni. Csokolozni lassan es amikor beindulna a csoktol, akkor elhuzni a szadat. Izgatni minel lassabban egyre feljebb, azzal a cellal, hogy esetleg otthagyod. Dominalni es uralkodni rajta. Te legyel felul. (Majd kesobb enyhen kotozd ki.) Ha igazan jo akarsz lenni 1 parszor ott is hagyod. Vagy pont akkor nem izgatod tovabb, amikor elmegy. Szerintem ez hianyzik neki... Probald ki. 38F UI: Tehat az hianyzik neki, hogy szivassak. Felizgatod, es ott hagyod. Majd meglatod! Egesz kis "patak" lesz... Dominalj! Amikor megerzed, hogy teljesen fel van izgulva, akkor melyen a szemebe nezzel es annyit mondasz: "Mi van kis patakocskam? Ha akarod a kezemmel befejezem, de most nem kivanlak, ne haragudj!" Ezt par este megcsinalod, meg akar majd eroszakolni.

Hogyan élvezzem? Hogyan izgassuk a puncim? Mivel, hogyan izgasson fel?

20 éves vagyok, lány. A barátommal eddig kézzel és szájjal csináltuk. Szerintem az ujjaival elvette a szüzességem, de még nem hatolt belém a farkával.

Legjobb válasz: mutasd meg neki, te hogy szoktad, akár úgy, hogy elõtte csinálod, õ meg csak figyel, akár úgy, hogy irányitod a kezét. használjatok sikositót, ha magadtól nem vagy elég nedves. valószinû sokat görcsölsz a dolgokon, talán szégyenlõs is vagy elõtte? próbáld meg elengedni magad. az se baj, ha nem egybõl pettinggel kezditek a dolgokat, hanem mondjuk egy forrú fürdõvel, utána meg megmasszirozhatna a párod. az meg nem baj, hogy magadhoz vagy szokva, majd átszoksz a párodra is, vagy õ idomul jobban hozzád. irtad, hogy csak heti 1re van lehetõség. ez miért van? munka miatt, vagy a szülõk nem engedik? mert ha ez utóbbi, akkor gondolom együtt se tudtok aludni, csak pár órátok van együtt, az meg nem tesz jót a libidónak, hogy mindig az órát kell nézni; szóval ilyenek is közrejátszhatnak.

mutasd meg neki, te hogy szoktad, akár úgy, hogy elõtte csinálod, õ meg csak figyel, akár úgy, hogy irányitod a kezét. használjatok sikositót, ha magadtól nem vagy elég nedves. valószinû sokat görcsölsz a dolgokon, talán szégyenlõs is vagy elõtte? próbáld meg elengedni magad. az se baj, ha nem egybõl pettinggel kezditek a dolgokat, hanem mondjuk egy forrú fürdõvel, utána meg megmasszirozhatna a párod. az meg nem baj, hogy magadhoz vagy szokva, majd átszoksz a párodra is, vagy õ idomul jobban hozzád. irtad, hogy csak heti 1re van lehetõség. ez miért van? munka miatt, vagy a szülõk nem engedik? mert ha ez utóbbi, akkor gondolom együtt se tudtok aludni, csak pár órátok van együtt, az meg nem tesz jót a libidónak, hogy mindig az órát kell nézni; szóval ilyenek is közrejátszhatnak.
még mindg elsõ vagyok. esetleg még vibrátorral is megpróbálkozhatnátok. elõször csak te otthon, magadnak, utána szintén magadnak a párod elõtte, késõbb a párod neked a vibrivel...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Ezt a vibrátoros dolgot sztem kipróbáljuk ;) Igen, sajnos nem tudunk együtt aludni. Anyumék nem engednek. Még fõsulira járok, tanulok, Õ dolgozik - szal. tényleg csak pár óránk van sokszor :S

Hogyan izgassak fel egy lanyt teljesen azeott, hogy elkezdenk a tenyleges doogokat?

Tehat gondolok itt arra, hogy milyen aprobb trukkok vannak, amitp hamar izgalomba jonnek, es maximalisan kivanjak tole a szexet. Ekezetek hianyaert elnezest kerek. :)

Legjobb válasz: Pont az a lényeg, hogy nem azt kell csinálnod, amit leírásokból tanulsz. Pont attól izgul fel a nõ, ha azért érsz hozzá, mert azt kívánod, és azért csinálsz mindent... A betanult mozdulatok illúziórombolóak. Na már most vagy akarod simogatni, érinteni, amire fel fog izgulni, vagy veszett ügy és csak a d*gásra megy - effektus lesz az egészbõl.

Pont az a lényeg, hogy nem azt kell csinálnod, amit leírásokból tanulsz. Pont attól izgul fel a nõ, ha azért érsz hozzá, mert azt kívánod, és azért csinálsz mindent... A betanult mozdulatok illúziórombolóak. Na már most vagy akarod simogatni, érinteni, amire fel fog izgulni, vagy veszett ügy és csak a d*gásra megy - effektus lesz az egészbõl.
VAgy hallgatsz az elõzõekre vagy mutatsz a csajnak egy korlátlan hitelkártyát.. :D
Két szó: erogén zónák.
A kérdező hozzászólása: elso kommentelo tanulhatnal a harmadiktol, h hogyan is kell poenosan trollkodni xd masodiknak koszonom a valaszt. :)
dugd bele a fütyidet a pinájába.
Szerintem ha rá guglizol "erogén zónák" abból qrva sok minden ki fog derülni és arról fog írni egy regényt.

Hogyan izgassam fel feltűnésmentesen?

Arról van szó, hogy 17 éves lány vagyok és van egy nagyon jó barátom, aki át szokott jönni hozzám DVD-zni vagy játszani (sakkozni, kártyázni, stb.) :D . Õ 21 éves és elég sokat bókol nekem, valamint úgy is volt, hogy összejövünk majd, csak én azt mondtam neki, hogy komolyodjunk még, majd ha ez meg van, akkor nyugodtan összejöhetünk, mert akkor biztosabb, hogy együtt maradunk tovább.

Legjobb válasz: Vegyél fel olyan rucit, aminek nagy kivágása van. Ne vegyél fel melltartót. Ha meglátja a cickóidat biztosan felizgul.

Szorosan bújj hozzá, hogy õ átöleljen hátulról.Nyújtózkodj , mozgolódj sokat hogy a feneket dörgölõzzön a férfiasságához:) Így érzed is ha keményedik:D Nálam bevált:)
Vegyél fel olyan rucit, aminek nagy kivágása van. Ne vegyél fel melltartót. Ha meglátja a cickóidat biztosan felizgul.
a melltartó nélkülis dolog az bejöhet...
Jól hallottam, hogy barátnõje van? Akkor miért is kellene komolyodnia a helyzetnek??? Én úgy hagynám ott az ilyet, hogy csak úgy füstölne. Még barátnak sem alkalmas az, aki a párja háta mögött akár csak flörtölget! Te meg ne akard rontani a helyzetet, és ne csábítgasd õt. Ha mindenképpen össze akarsz jönni vele (minek, nem tudom - õ nem egyenes ember) - akkor ELÕSZÖR szakítson a barátnõjével. Addig meg ne is csábítsd, hogy ez ne befolyásolja.
Gondolatátvitellel, mint Uri Geller, elég ha azt mondod, hogy mukodj.
de csábítsd! :)
A kérdező hozzászólása: 4 éve ismerem, soha nem erõszakoskodna. Egyébként már korábban is megcsalta a barátnõjét, ezért is mondtam neki, hogy várjunk még. Viszont elég kiábrándító, hogy összejött valakivel :D . Tehát szerelmes nem vagyok. Csak szeretem, mint barát. De mégis szeretném kicsit "visszabántani" :P
Ha nem vagy belé szerelmes, csak szereted, mint egy BARÁTOT, akkor miért bánt, hogy összejött valakivel? Szerintem 3 verzió van: 1.vagy szerelmes vagy belé, csak még magad elõtt is titkolod, 2.vagy nem vagy igazi barát, hiszen egy barát örül annak, ha van párja a barátjának és boldog vele, 3.vagy egyszerûen egy hülye kis p*csa vagy.
Ha most te csábitgatni próbálod, hogy a hiuságodat legyezgesd, tipikus Barbi vagy. És, ha veled tenné meg ugyanezt, mint amit Õ most tesz a barátnõjével, hogy esne??? Ha kell, tisztázd le vele, és tiszta lappal. A szexhez meg felejtsd el: a nem vagyok Barbi baba tipus dumát.
1 hirtelen mozdulattal nyúlj a gatyájába, és vedd elõ a farkát, majd kapd is be. :)
Sikerült? :)
Amit te csinálni akarsz, az nem feltûnésmentes felizgatás, hanem bevezetõje a pettingnek, vagy akár már petting (kinek mi, ugye). Azoknak pedig igaza van, akik azt írták: hogyha a barátnõje háta mögött ezt csinálja, a te hátad mögött is ezt csinálná. Azt már nem is írom, hogy szemét dolog egy foglalt fiút felizgatni, csábítgatni. Ennek pedig lenne folytatása az biztos: vagy elkezdtek járni, és te szeretõ státuszban leszel, vagy megromlik a barátságotok, ha nemet mondasz neki, vagy kibújik belõle a vadállat, és neadjisten erõszakoskodni kezd veled... Szóval szerintem hanyagold nála ezt a témát.
pántos felsõt vegyél fel, aminek a pántja könnyen lecsúszik és láthatja a meztelen válladat. dobáld a hajad hogy megmutasd neki a nyakad. azt imádják. ; )
Én nem mebántani akarlak, csak tanácsot adni. Gondolj bele h ha mással ezt csinálja, (barátnõje mellett flörtölget)akkor szerintem Veled sem kivételezne, és a végén Te szívnád meg. Amúgy a kérdésre a válasz:mindenképp kivágott ruci; melltartó nélkül. Helyzet:pl elejtessz valamit és bedõlsz.. Sok sikert! Nelly 19
A kérdező hozzászólása: Azért kell feltûnésmentesen csinálni ezt az egészet, mert akkor talán kiderülne, hogy mit is akar tõlem :P . Jelenleg barátnõje van.
A kérdező hozzászólása: Nincs valami nagy mellem, szóval a kivágott ruha?! Nem hiszem, hogy sokra mennék vele :D . Arra gondoltam, hogy amikor elkezdi simogatni mondjuk a csípõmet, akkor elveszem a kezét és a a lába közé rakom, aztán ott kezdem simogatni az ujjait, ezzel pedig véletlenül hozzá-hozzá érve a férfiasságához. Meg persze néha-néha egy csábos pillantás, az elején pedig "huncut" szemezés.
A kérdező hozzászólása: hmm. Micsoda ellentmondások vannak a kérdés magyarázásában és az elõzõ kommentemben :D . De igazából ez van. Jó barát és nem is akarom elveszíteni, csak megleckéztetni és megmutatni, hogy nem egy barbi vagyok, akivel bármikor játszhat :)
A kérdező hozzászólása: 12:43 Köszi, de nem ez volt a kérdés :) Amúgy.. Igazából nem is arról van szó, hogy össze szeretnék vele jönni. Egyelõre csak felhúzni kicsit és otthagyni, hogy érezze mennyit is veszített azzal, hogy nem várt rám. ( Ugyanis nincs túl jóba a barátnõjével, szinte csak arra van, hogy valakivel lefeküdjön. Elméletileg szeret. Bár ezek után elég nehéz elhinni :D . De ez lényegtelen is. Nem ez a kérdés :) )
A kérdező hozzászólása: á, meg sem próbáltam :) leültem vele beszélgetni, hogy õ most mit akar meg hogy akar. azóta nem is igazán beszéltünk, nekem pedig már 7 hónapja van barátom, neki meg jutottak az egy-éjszakás kalandok, valamint, hogy még mindig hívogat :)

Normalis hogy nem szeretm az oralis sex-et, hogyan izgassam fel hashogy a pasim?

Legjobb válasz: Máshogy is fel lehet, hozzásimulsz, cirógatod, öltáncot adsz neki, ha õ szeret téged orálisan kényeztetni akkor azt. Nem csak a szopás létezik a szexben mint elõjáték...

Máshogy is fel lehet, hozzásimulsz, cirógatod, öltáncot adsz neki, ha õ szeret téged orálisan kényeztetni akkor azt. Nem csak a szopás létezik a szexben mint elõjáték...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem csak a szopas letezik.Szeretem ot es mindent meg akarok erte tenni hoyg jol erezze magat, de sajnos nekem ez nem jon be (a szopas).
ánusszal
csináld akkor kézzel
A testén még van a farkán kívül jónéhány cm^2 bõrfelület... ;)

Hogyan izgassam fel a pasim?

Meg csak az elojateknal,pettingnel tartunk.Mit csinaljak hogy bisztosan elvezze es elelvezzen...(masszazs,oralis sex...)

Legjobb válasz: egyszerre kényeztessétek egymást, és fingjál egy orbitálisan nagyot az arcába.. a hatás garantált, lehet annyira élvezni fogja, hogy onnan többet fel sem kel

egyszerre kényeztessétek egymást, és fingjál egy orbitálisan nagyot az arcába.. a hatás garantált, lehet annyira élvezni fogja, hogy onnan többet fel sem kel
Egy kis orál kell ide. ;)
talán kérdezd meg tõle mi izgatja fel és csináld azt :D
nyugi online irányítalak
Hagyd, hogy kialakuljon az alá-fölérendelt viszony, ezt úgy a legkönnyebb elérni, ha leülteted fotelra/kanapéra, letérdelsz elé és szájjal kényezteted, közben pedig a szemébe nézel.
A kérdező hozzászólása: kosz a vallaszokat :D

Mit csináljak? Vagy hogy izgassam fel, hogy több legyen csóknál?

még szűz vagyok.van egy 21éves fiú,és vele akarom először.tegnap csókolóztunk .nagyon jó volt.simogatott,megfogta a fenekem, rámfeküdt,harapdált stb. kb egy órát csókolóztunk (elég vadul).aztán azt mondta 'hosszú idő óta ez volt a legjobb és legvadabb csókom.rég nem volt ennyire jó.nagyon jól csókolsz.köszönöm'. magához húzott,átölelt..és ennyi volt.én többre számítottam.szerintem nem tudtam felizgatni.vagy azért nem akart tőlem többet mert szűz vagyok?

Legjobb válasz: figyelj... szerintem fél, hogy te nem akarod... pl. én sem fekszek rá a barátnõmre addig, ameddig el nem kezdünk vetkõzni, és megkérdezem tõle, hogy szeretné-e.. :)

figyelj... szerintem fél, hogy te nem akarod... pl. én sem fekszek rá a barátnõmre addig, ameddig el nem kezdünk vetkõzni, és megkérdezem tõle, hogy szeretné-e.. :)
lehet azért mert még nem akarta. mióta jártok?
2.: Szerinted együtt vannak?:D Akkor a barátjaként emlegetné... Kérdezõ, mi nem tudhatjuk, miért nem akarta, ezer oka lehet...
lehet h õ is szûz. járjatok, talizgassatok, aztán majd akarni fogja..
A kérdező hozzászólása: már vetkõzni is elkezdtünk. és már nem szûz.:)
Nyúlj a gatyájába, simogasd neki, vedd le a gatyáját és mélytorkozz

Hogyan izgassam fel?

Hogyan izgassam fel a barátomat sex el?tt,hogy egy vad sexben lehesen részünk? Köszi a normális válaszokat!:)

Legjobb válasz: tedd fel az összes pénzeteket arra hogy az FC Kocsord nyer a Real Madrid - FC Kocsord Utánpótlás meccsen :D

tedd fel az összes pénzeteket arra hogy az FC Kocsord nyer a Real Madrid - FC Kocsord Utánpótlás meccsen :D
Én mán feltettem, mert szalacsi sándor vagyok kocsordi lakos
ulj az olebe elorol..lokd az agyra..kezd el csokolgatni a szajat, es harapd is, a nyelvet is.:d aztan a nyakat, harapd is meg de ne nagyon, aztan csokolgasd a vallat, aztan a mellkasat, kozbe haladj lefele, es gyengen karmold a kormoddel a mellkasat. hatasos lesz.:D
Hú, hogy miket fogsz te erre a kérdésre kapni :) )))
egyszerûbb ha megbeszélitek. :)
hany eves vagy amugy? nezz porno videokat :P
simogast meg ilyesmi
A kérdező hozzászólása: Gondoltam olyasmire, hogy rákenek a testére valamit pl tejszinhabot és lenyalom, vagy tudtok valami jó ötleteket? :)
Egy srác vagyok. Számtalan módja létezik, de ez függ rajta is, a helyszínen is, a kettõtök kapcsolatán is. Próbálj meg ráérezni... csináld lassan, érzékien. Ne kapkodd el... minden pillanatot élvezzetek ki. Így a feszültség hihetetlen magasra tud szökni. Szerintem fordítva is mûködik... én pl. mindig lassú érzéki mozdulatokkal izgatok fel egy nõt. Szóval... dörgölõzz hozzá, csókolgasd a nyakát, fülét, húzd magaddal, ráérõsen gombolgasd ki az ingét felülrõl, s ahogy gombolod szét, egyre lejjebb puszilgasd. A nyakától a hasáig végig, majd lassan cirógathatod a combjait, vagy a fenekét, és ügyesen elõvarázsolhatod a szerszámot is. Közben sokat érintkezzetek. A lábaddal is átkarolhatod, ráfonódhatsz stb. Nem kell bele hatásvadászat, erõlködés, agyalás... csináld, ahogy jön, kreatívan és érzékien. Azok, akik egy nõt szeretnének felizgatni, azok is csinálják lassan, érzékien, hasonló módon, csak legyenek türelemmel és játékosan csinálják. Ne erõltessenek semmit, inkább próbáljanak meg rárezegni a nõ érzéseire. Utána már jobban ki mer tárulkozni a nõ... persze vannak olyanok is, akiknek rögtön csak egy vad szex kell, de õket úgyse nehéz felismerni. Az a jó, ha az ember beleéli magát az egészbe, és úgy áll hozzá, mint egy festmény elkészítéséhez. Bevadulni se tilos, a lényeg, hogy a két fél össze legyen hangolódva. Remélem tudtam segíteni.

Hogyan izgassam fel a barátomat, ha azt mondja, hogy ő nem "érzékeny" sehol?

Hiába csókolom a nyakát.. stb.. én elkeseredve látom,hogy nem izgul fel, és azt mondja,hogy ?t nem lehet felizgatni. Bezzeg ? engem.. Segítsetek! Tippek?

Legjobb válasz: Ne adj neki puncit par napig, csak max simogasd a szerszamot.Este kezdemenyezz, meg hagyd ugy egesz ejjel, persze diszkreten..egesz ejjel allni fog a dakoja, reggel meg ugy fel lesz turbozva ,hogy 2 perc alatt el is megy :)

Ne adj neki puncit par napig, csak max simogasd a szerszamot.Este kezdemenyezz, meg hagyd ugy egesz ejjel, persze diszkreten..egesz ejjel allni fog a dakoja, reggel meg ugy fel lesz turbozva , hogy 2 perc alatt el is megy :)
Az én párom sem érzékeny sajnos azon a ponton kívül kb.semmire.Régen még érzékeny volt a nyaka de ez már elmúlt és ugy tünik nem is fog visszajönni:(De ezt lehet pótolni némiképp ha pl. szenvedélyesen megragadod és letepered stb.
Impotens?
Vagy impotens, vagy lúzer. Ez van. Ne legyenek illúzióid!
A kérdező hozzászólása: egyéb ötletek?:/
Egy pontot kivéve, velem is ez a helyzet. Azon az egy helyen kívül, a többi helyen bármi történhet, legfeljebb fájni fog, de izgatni, nem izgat. Vedd kézbe a lényeget, és onnan kezdd az izgatást.

Hogy izgassam fel a barátnőmet?

El?ször is Üdvözlök mindenkit! Azt szeretném kérdezni t?lletek hogy hogy izgassam fel legjobban a barátn?met? De ugy hogy diszkrét legyen a dolog. 2 évvel fiatalabb nállam és nagyon szégyenl?s. El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Legyél vele nagyon-nagyon gyengéd, folyton figyelj rá, hogy milyen neki, amit csinálsz. Ha szégyenlõs, akkor lassan, fokozatosan haladj, és egyáltalán nem baj, ha egy ideig nem vetkõzteted le. Fedezd fel az erogén zónáit (sok lánynak ilyen a nyaka, a combja belsõ oldala, meg persze a melle, de mindenkinél más kicsit), és kérdezd is meg nyugodtan, hogy mitõl érzi magát jól.

Legyél vele nagyon-nagyon gyengéd, folyton figyelj rá, hogy milyen neki, amit csinálsz. Ha szégyenlõs, akkor lassan, fokozatosan haladj, és egyáltalán nem baj, ha egy ideig nem vetkõzteted le. Fedezd fel az erogén zónáit (sok lánynak ilyen a nyaka, a combja belsõ oldala, meg persze a melle, de mindenkinél más kicsit), és kérdezd is meg nyugodtan, hogy mitõl érzi magát jól.
Kortól is függ.Általában arra a kérdésre, hogy kell-e pénz?Nagyon fel tudnak izgulni..
Nálunk nagyon bejön, hogy a párom vetkõztet, végigsimogatja a testem szinte minden pontját, végigcsókolgat, majd elkezd simogatni ott, aztán a csiklóm körül simogat, aztán mikor már nagyon nedves vagyok, elkezd finoman ujjazni, sokszor közben nyelvvel ingerli a csiklóm, , aztán mikor már nagyon ellazultam, jön a két ujj, majd hosszú csókok, simogatás, és berakja :)
Említsd meg neki hogy másnap elhagyod!
A kérdező hozzászólása: Elsõ két válaszolónak köszönöm, a harmadik kicsit komolytalan a negyedikre nem mondok semmit.
Az elsõ kettõ nagyon jó tanács, azokat fogadd meg.;D
Az is nagyon be szokott válni ha a fülébe súgod mennyire szereted meg stb :) a többi le van írva
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!