Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez az (5685 db)

Szerintetek is ez az egyetlen megoldás, hogy meg tudjunk élni?

Először is mindenkitől elnézést kérek, ha hülyeséget írok, igazából nem nagyon értek ehhez, csak amit szüleimtől hallok. Szóval az a helyzet, hogy szüleim valamikor vettek fel azt hiszem 15 évre svájci frank hitelt, 7 millió forintot, és egy ideig nem is volt vele baj, de most havi 102 ezret volt a törlesztő. A szüleim kértek ilyen könnyítőt, és így most egy évig csak havi 50 ezret kell fizetni, de ez jövő februárban lejár. És utána a törlesztő 110ezer lesz, viszont megit kérhetünk ilyen könnyítést, de akkor már nem 50, hanem 80ezret kell fizetni. Az a baj, hogy már így is alig, sőt van hogy nem is marad havonta magunkra, csak úgy ha pl. egy számlát később fizetünk be, így mindenhonnan kölcsön kéregettünk, a lényeg, hogy most mindenfelé ÖSSZESEN ~9.6millió tartozásunk van. Sokat gondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy valószínűleg az az egyetlen megoldás, ha eladjuk a házat, és elköltözünk. Anyu volt a bankba, és megkérdezte, hogy ha egyszerre szeretnénk visszafizetni a hitelt, akkor mennyivel kell többet fizetni, és 150ezer ennek a díja, de a bankban is azt mondták, hogy az a legjobb megoldás, ha eladjuk mi, mert ha a bank adja el, akkor ő a valódi értéke alatt adja. Most méreteket nem tudok mondani, de egy 5 hálószobás, 2 fürdőszobás, 2 wc-s, konyha, nappalis házról van szó, kerttel. Az lenne a legjobb ha 20milliót kapnánk érte, mert akkor az a terv, hogy a 10-ből ami megmaradna, abból vennénk egy lakást, amit kiadnánk, és mi meg a családdal elmennénk egy albérletbe, aminek van kertje.(de ehhez ugye kell érte 20, de legalább 18 millió) Addigra nővérem elköltözik, szóval csak 5-en mennénk összesen az új házba. Szerintetek is ez az egyetlen megoldás? Így nem lesz hitelünk, és végre maradna havonta is pénz.

Legjobb válasz: Az hogy el tudjátok e adni ennyiért, azon is múlik, hogy hol van, mennyi eladó ház van a környéken stb. Azt nem értem, hogy ha vesztek ez helyett egy másikat, akkor miért akartok elmenni albérletbe. Ha ezt nem tudjátok fizetni, akkor az albérletet hogyan fogjátok. És azzal is számoljatok, hogy ha 7 milliót vettetek fel a banktól, akkor nem annyit kell visszafizetni, jóval többet, tehát nem biztos megmarad 10millió az eladásból. És a 6 emberbõl hányan dolgoztok?

Az hogy el tudjátok e adni ennyiért, azon is múlik, hogy hol van, mennyi eladó ház van a környéken stb. Azt nem értem, hogy ha vesztek ez helyett egy másikat, akkor miért akartok elmenni albérletbe. Ha ezt nem tudjátok fizetni, akkor az albérletet hogyan fogjátok. És azzal is számoljatok, hogy ha 7 milliót vettetek fel a banktól, akkor nem annyit kell visszafizetni, jóval többet, tehát nem biztos megmarad 10millió az eladásból. És a 6 emberbõl hányan dolgoztok?
Ha egy ekkora ház, próbáljatok egy részt leválasztani belõle, és azt kiadni.
De ha nem a pénz a lényeg az albérletben, akkor mibõl fizetitek az albérleteteket, ha a hitelt nem tudjátok?
A kérdező hozzászólása: A lakás amit kiadnánk igazából egy menekülõút lenne, ha el kellene mennünk a házból amit bérlünk. Addig meg kiadnánk, nem kell belõle sok pénz, de legalább valamennyit kapunk azért is.
#7: ugye az adót is beleszámoltad abba a 40-50 ezerbe? Meg a leamortizált lakást, meg a lelépõ bérlõt meg az üresjáratot. Az államkötvények kamata átlag 6-7 %, de van olyan, ami 9 % fölötti (allampapir.hu). A banki lekötések is 4-5 % körül mozognak, a reális kockázat a lakáskiadáshoz képest nulla. A barátnõd valószínûleg megtalálta a létezõ legrosszabb kamatot. És az üzleti befektetésekrõl még nem is beszéltem. Nyilván ott magasabb a kockázat, de a hozamok is nagyobbak.
Szerintem meg jól gondolkozol! Utolsó légyszives mond meg, hogy milyen lekötéssel kaphat 10millió forint után, mondjuk havi 40-50ezret, ami az albérlet díjából bejöhet? Tényleg érdekelne. A barátnõm lekötött 5millió forintot pár hónapra és izmos 5000ft-ot kapott rá. Szóval légyszi írd meg, hogy hol kapnék 10millióra 40-50ezret/hó. Egyébként meg a forint inflálódik, hónapok alatt egyre kevesebbet ér, viszont a lakásárak a békase..e alatt vannak. Nem valószínû, hogy ennél lejjebb megy, tehát veszíteni nem fognak vele, inkább feljebb megy az ára. Ha kiadjátok a lakást 40-50ezerért és mondjuk tesztek hozzá 40ezret, akkor már lehet bérelni egy kertes házat, ahol elfértek. Aztán, ha bármi kötél szakad, akkor beköltözhettek a lakásba is.
A lakáskiadás nem jó üzlet. Még egy banki lekötéssel is jobban jártok, és a kockázata is jóval kisebb.
Akkor hajrá. :-)
A kérdező hozzászólása: És anyu tegnap volt a bankba, ahol megkérdezte, és azt mondták neki, hogy ha egybe akarja ezt az öszzeget visszafizetni, akkor 150ezerrel kell többet fizetni. Mi is azt hittük, hogy milliókat, de nem.
A kérdező hozzászólása: Érden van 10percre a vasúttól, és 15 a volán, és mellékutca, szóval nem is zajos. Azért akarunk albérletbe menni, mert 10 millióért nem találunk olyat ahol mindenki elfér, és feltétel, hogy Érden maradjunk mindenképp. Szüleim ketten együtt kb. 250ezret keresnek, és ha a vásárolt lakást is ki tudnánk adni pl. havi 40-50 ezerért, úgy nekünk maradna kb. 300 ezer, amibõl ugye a lakbér+ a rezsi, lejön, viszont nincs az hogy a hitelre is kell költeni, szóval marad is. Most 7-en élünk a házban, mert nõvérem barátjával ideiglenesen beköltözött, de õk nem is jönnének már velünk ha elmegyünk. Dolgozik Apu, Anyu, és nõvrem. 5-en mennénk és legalább egy 3szobás kéne.
Budapesti ingatlanról van szó?
A kérdező hozzászólása: Mert ha el tudnánk a házat adni 18-20 millió között, akkor abból a 7 millió hitelt, és a 3 egyéb hitelt vissza tudnánk fizetni. Mindet.. és ha eladnánk, akkor már nem lenne hitel. Azért akarjuk eladni, hogy megszabaduljunk a hiteltõl és a többi kölcsöntõl. És ha visszafizetjük az összesen 10 millió tartozást, akkor a maradékból kéne Venni egyet, mert most már a bérlésrõl lemondtunk. És ha megvesszük az új Házat, annyiért ami a hitel visszafizetése után, a ház árából megmarad, akkor az után már csak a rezsit kell fizetni.

19 hetes vagyok! Ti hogy viselitek ezt az idöt? Nekem tegnap és ma is fáj a derekam és fájogat a hasam alja mint ha megakarna jönni. Más is igy van? Vagy csak növünk?

Legjobb válasz: Szia! 20 hetes vagyok. Pár napja nekem is mensiszerûen fájogat a hasam, sokszor úgy érzem, mintha le akarna szakadni. Aztán meg olyan szúró érzés is van a méhemben, olyan, mint amikor peteérésem volt és még a folyásom is olyan volt. És a derekam is fáj rendszeresen, iróasztalnál ülök napi 9 órában, ez sem sokat segít. Sokat szoktam nyújtózni, sétálni, ez szokott segíteni. Boldog babavárást!

Szia! 20 hetes vagyok. Pár napja nekem is mensiszerûen fájogat a hasam, sokszor úgy érzem, mintha le akarna szakadni. Aztán meg olyan szúró érzés is van a méhemben, olyan, mint amikor peteérésem volt és még a folyásom is olyan volt. És a derekam is fáj rendszeresen, iróasztalnál ülök napi 9 órában, ez sem sokat segít. Sokat szoktam nyújtózni, sétálni, ez szokott segíteni. Boldog babavárást!
Nõttök is, meg front is van szerintem, és lehet hogy érzékenyebb vagy rá mint terhesség elött.Magne B6 a hasfájásra, görcsökre és sok folyadék, pihenés.Mást nem tudok mondani, remélem hamar vége lesz nálam is.Kezdek olyan lenni mint egy zombi:D Kitartást!
szia, Én 17 hetes vagyok a 2. babóval. Nyugi nincs semmi baj, ez teljesen normális. Még nõ a méhed, nõ a baba teljesen természetes, hogy fáj. Mondjuk engem most annyira nem visel meg (kopp-kopp) mint az elsõ. Gondolom már a taró szallagok kellõképpen meg vannak nyúlva. De a derekam nekem is fáj. Valószínû a rá nehezedõ súly miatt.

Hogy is müködnek az edzõtermek? 15 vagyok, és osztálytársammal elterveztük, hogy konditerembe fogunk járni, de nem tudom hogy is müködik ez. (többi lent! )

Én még sosem jártam edzõteremben. Nem az a kérdés, hogy hogy edzek, hanem hogy mire számítsak az edzõteremben? Úgy tudom elképzelni, mint a filmekben, hogy sok izomagy között kis 15 évesek várnak mondjuk arra, hogy a fekpadon nyomhassanak. Az edzõteremben ilyenkor várni kell egymásra, hogy végezzenek a gyakorlattal? És elsõként milyen cuccokat vigyek? Lesz aki ott majd segít, hogy mit hogy csináljunk, vagy magunktól kell csinálni?

Legjobb válasz:
A legtöbb edzõteremben az a nagyszerû, hogy egy közösségben találod magad, ahova értelem szerûen beilleszkedsz, barátokat szerzel, függetlenül attól, hogy osztálytársaddal mész vagy magadban. Értelem szerûen, biztos elõfordul, hogy nem lesz szabad az a gép vagy súlyzó, amire neked éppen szükséged lenne, de ebbõl általában nem származik konfliktus. Ilyenkor megbeszélitek az adott személlyel, hogy felváltva használnátok a gépet vagy súlyt. Ha már rutinosabb leszel és kész edzéstervvel lépsz be a terembe, akkor amire neked szükséged lesz, elõre magad mellé készíted, hogy késõbb a munkát, emiatt ne kelljen megszakítani. Ha még nincs tapasztalatod, minden edzõteremben van legalább egy személyi edzõ vagy tréner, tanácsokat biztosan kaptok. Általánosságban elmondható, hogy ezeken a helyeken jó hangulat uralkodik és mindenki szívesen segít a másiknak. Természetesen edzõruhára, váltócipõre, törülközõre szükséged lesz, ott aztán bérlettõl függõen öltözõ szekrényt igényelhetsz, amihez kulcsot kapsz. Kezdetben elõfordul, hogy feszélyezve érzed magad egy új közegben, de idõvel remekül fogod érezni magad(magatokat)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A legtöbb edzõteremben az a nagyszerû, hogy egy közösségben találod magad, ahova értelem szerûen beilleszkedsz, barátokat szerzel, függetlenül attól, hogy osztálytársaddal mész vagy magadban. Értelem szerûen, biztos elõfordul, hogy nem lesz szabad az a gép vagy súlyzó, amire neked éppen szükséged lenne, de ebbõl általában nem származik konfliktus. Ilyenkor megbeszélitek az adott személlyel, hogy felváltva használnátok a gépet vagy súlyt. Ha már rutinosabb leszel és kész edzéstervvel lépsz be a terembe, akkor amire neked szükséged lesz, elõre magad mellé készíted, hogy késõbb a munkát, emiatt ne kelljen megszakítani. Ha még nincs tapasztalatod, minden edzõteremben van legalább egy személyi edzõ vagy tréner, tanácsokat biztosan kaptok. Általánosságban elmondható, hogy ezeken a helyeken jó hangulat uralkodik és mindenki szívesen segít a másiknak. Természetesen edzõruhára, váltócipõre, törülközõre szükséged lesz, ott aztán bérlettõl függõen öltözõ szekrényt igényelhetsz, amihez kulcsot kapsz. Kezdetben elõfordul, hogy feszélyezve érzed magad egy új közegben, de idõvel remekül fogod érezni magad(magatokat)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Mindenre választ kaptam általad, ment a zöld ujjacska. :)

PCOS-s vagyok fél éve szedem a Meforalt. Eddig még nem jött meg, de augusztus közepén volt pár napig pecsételés, és szeptember közepén is. Ez azt jelenti, hogy talán már kezd rendeződni? Lehetséges igy, hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Lehetséges, de jó lenne ha lenne valamilyen ciklusod. Egy nagyon alapos kivizsgálást javasolnék, endokrinológussal. Régen is ennyit menstruáltál? Érdemes lenne UH-ra menni amikor pecsételsz, több napon át; mert akkor szerintem meg tudnák mondani hogy ez mensi -e vagy sem. Hozzáteszem hogy ezt csak magán doki csinálja meg; az sztk-ban meg sem hallgatnak.

Lehetséges, de jó lenne ha lenne valamilyen ciklusod. Egy nagyon alapos kivizsgálást javasolnék, endokrinológussal. Régen is ennyit menstruáltál? Érdemes lenne UH-ra menni amikor pecsételsz, több napon át; mert akkor szerintem meg tudnák mondani hogy ez mensi -e vagy sem. Hozzáteszem hogy ezt csak magán doki csinálja meg; az sztk-ban meg sem hallgatnak.
A kérdező hozzászólása: Járok endokrinológushoz 3 havonta. 4 évig szedtem fogamzásgátlót azzal rendesen megjött mindig, ezelõtt 1 évben kb 2-3x volt.
Fél év után szükséges volna egy kontroll cukorterhelés. Ennek alapján meg lehet állapítani, hogy javultak-e az értékeid. Lehet, hogy módosítani kell az adagolást, vagy le kell cserélni. Elméletileg amúgy lehetséges normál ciklus nélkül is teherbe esni, de azért ez elég ritka. Mindenképpen rendezni kellene a ciklusodat. Annak, hogy fogigátló mellett megjött, viszont semmi jelentõsége nincs, mert az egy szimpla megvonásos vérzés, amit a fogigátló vált ki.
kellene egy kontroll vérvétel igen. egyébként nekem a meforal nem volt jó, le kellett cserélni fél év után a merckforminra, szóval ilyen is van.

2 hónapja együtt vagyunk, de még nem mondta hogy szeret. Ez azt jelenti, hogy nem is szerelmes?

Barátommal már évek óta ismertük egymást, mikor 4 hónapja közelebb kerültünk egymáshoz, s sokat kezdünk beszélgetni. Már 2 hónapja együtt vagyunk, de még egyszer se mondta ki, hogy szeret. Olyat szokott mondani, hogy "mi lenne velem nélküled?", "olyan jó, hogy itt vagy".. stb. Még én sem mondtam, neki mert szerintem előbb a fiúnak kell, de már olyan jó lenne ha kimondaná.. :( lehet még nem is szerelmes? 27F-18L

Legjobb válasz: "szerintem elõbb a fiúnak kell" Ebbõl látszik, hogy még mennyire gyerekesen gondolkodsz...mondjuk, ez egyértelmû a korkülönbségbõl is. Nincs határidõhöz kötve, hogy mikortól "kell" mondani, ezt mindenki másképp mutatja ki. 2 hónap nem sok idõ, de ha érzed annyira komolynak ezt a kapcsolatot, akkor mondd ki neki te, aztán majd meglátod, mit reagál rá. 24N

"szerintem elõbb a fiúnak kell" Ebbõl látszik, hogy még mennyire gyerekesen gondolkodsz...mondjuk, ez egyértelmû a korkülönbségbõl is. Nincs határidõhöz kötve, hogy mikortól "kell" mondani, ezt mindenki másképp mutatja ki. 2 hónap nem sok idõ, de ha érzed annyira komolynak ezt a kapcsolatot, akkor mondd ki neki te, aztán majd meglátod, mit reagál rá. 24N
attól, hogy nem mondja még lehet az
Ha így csinálod, ahogy mondod, lehet arra vár hogy kezdeményezz. utolsó voltam:)
römélem is kislyányom!:D
Ez velem is pont így történt!! 1 hónap után mondta ki h szeret. Éreztetni kell, hogy szereted, hogy tényleg nem szexre kell neked, aztán el kell vinni romantikus helyekre stb... és az 1ik ilyen helyen nézz a szemébe és mondd h szereted. Ha ott elmenekül akkor elgondolkozhatsz h rákérdezz h mit érez...
A kérdező hozzászólása: 5. köszi! Amúgy azt tervezem! Elõbb a házasság! :)
A kérdező hozzászólása: Én inkább konzervatívnak gondolom! És szerintem sokkal romantikusabb ha õ mondja ki elõbb. Amúgy õ is ilyen... mire eljutok oda, hogy megkérem menjünk el ide-oda addigra õ már rég meghívott... :) )
östenkém, szögény léányzóm, nem serelt a lélked? a házasság mindenre orvoslás fiam, az én kóromban még a fiúk körték a léányok kezét, most meg azt a sok karambolt hallani, légy régimódi fiam, az mindig jó. házasság után veszísd el a szûziességed léányom. Adj isten!
szeretni szerethet de 2 hónap alatt szerelem nem tudom kinél h alakul ki :) de egy fiúnak nehéz kimondani ilyen dolgokat :) ne aggódj biztos szeret :)
mért nem beszélsz vele errõl?
5! egy nem tudom honnan vetted, ezt a fajta ö-t, de egy szegedi olyan, mint az angol, másként beszél, másként ír kedves kérdezõ! nem biztos neki kell kezdeni, erre nincs szabály, nem lehet tudni, esetleg nem mutatja ki, ebbõl is van két fajta, az egyik abszolút senkinek nem mondja, a másik viszont tesz dolgokat ill. elmondja másnak, ezek azért olyanok, mert félnek elmondani N

Hogyan ítélkezhet bárki is ezen az oldalon a beíró srácokon, mikor nem is láthat bele az életébe?

Aki legalább minimális ideje figyelemmel kíséri a Gyakori Kérdések íratlan törvényeit, az tisztában van vele, hogy aki itt le meri írni a problémáit a lányok terén, az nem sok jóra számíthat. Kegyetlenül megkapják a beosztásukat és ki is gúnyolják ?ket. Valamint össze is hasonlítják ?ket a sikeresekkel, akiknek ezzel nincs problémájuk és ezen esetekben szintén következik az ítélet. Én azt gondolom, senkinek nincs joga ítélkezni. ahogyan észrevettem, sokkal bonyolultabb a való élet, mint ahogyan itt sokan beállítják. Senki nem tudhatja például, milyen volt az el?élete az illet?nek, milyen tapasztalatokat szerzett. Nem ismerhetik a próbálkozásai számát, sem azok min?ségét, körülményeit.Nem tudhatják, milyen társas, szociális élete volt/van. Ezen kívül, azt vettem észre, hogy a sikeres srácok komoly része nem tanulta a tudományát, hanem olyanná vált, amilyen. Van, amelyikük olyan vonzer?vel bír, ami önmagában elég, mások irdatlan mennyiség? szociális körrel rendelkeznek, megint mások olyan foglalkozást ?znek/olyan környezetben mozognak, ahol adják magukat a helyzetek. Egyszóval hogyan lehet pár mondat alapján megítélni másokat, amikor ehhez az egész életét kellene ismerni?

Legjobb válasz: Erre mit válaszolnál? Meleg kérdés! Meleg fiúk, ti szoktátok a szex olyan formáját alkalmazni, amikor a makkjaitokat és a farkatokat egymáshoz dörzsölitek? Herezacskóitokhoz dörgölitek a makkot stb. Ez nem a meleg kategóriában van! Tedd meg, hogy válaszolsz rá. De lássuk azt, hogy ez a te válaszod.

Erre mit válaszolnál? Meleg kérdés! Meleg fiúk, ti szoktátok a szex olyan formáját alkalmazni, amikor a makkjaitokat és a farkatokat egymáshoz dörzsölitek? Herezacskóitokhoz dörgölitek a makkot stb. Ez nem a meleg kategóriában van! Tedd meg, hogy válaszolsz rá. De lássuk azt, hogy ez a te válaszod.
kedves kérdezõ! én vagyok a 6-os válaszoló. ez az egy mondatod felkeltette a figyelmemet: "de többször egymás után is olyan lányokkal akad össze, akiknek óriási az igényszintje és egyben durvák is az elutasításaiknál." szerintem ez nem véletlen. nem hiszek semmi ilyen ezo baromságban, sem a sorsban, de az, hogy egy kiket vonz magához, az igenis árulkodik az õ személyiségérõl, és fõleg arról, hogy mások hogyan látják õt. mondok egy példát. volt egy ismerõsöm (lány), aki egy végtelenül kedves, humoros, jólelkû teremtés volt, de tényleg. azonban, ha pasikkal ismerkedett, átváltozott szexi döggé. ami ugyebár nem is baj, de! a lány csak és kizárólag ezt a szexi oldalát mutatta a fiúknak, férfiaknak: kihívó, cicikidobós, combközépig érõ ruci, kétértelmû utalások tömkelege, rengeteg szexuális töltetû metakommunikáció. így hát rá is röpültek a pasik, de egy éjszaka után mind otthagyta. csakhogy ez a lány rendes kapcsolatot akart, és minden ilyen kaland után összetört. mert a pasik akkor is így reagáltak, ha nem azonnal bújt velük ágyba, hanem többször is randiztak elõtte. látod, mi volt itt a probléma? a lány meg volt gyõzõdve róla, hogy õ egy fõnyeremény, bizonyos szempontból az is volt, szép, szexi és bevállalós. de mivel semmi mást nem mutatott magából, csak a szexualitását, ezért a normális kapcsolatra vágyó fiúk nem is vették komolyan, a többieknek viszont csak arra kellett. ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy az itt írogató fiúk nagy része tényleg kedves, okos, humoros és nem is néz ki rosszul, de ha félnek a nõktõl, ha lenézik õket (még ha nem is tudatosan teszik ezt!), ha nincs elég önbizalmuk, akkor azt egy lány megérzi, és automatikusan úgy dönt, hogy nem akar semmit az illetõtõl. ennél direktebb a dolog, ha esetleg a fiú túl bunkó vagy tolakodó még emellé. és mondom, lehet, hogy õ maga ezt észre sem veszi! ezt hívják úgy, hogy vakfolt. és ezen a környezet visszajelzései segíthetnének elsõsorban. például minden hátsó szándék nélkül megkérdezni egy számára közömbös lányt, hogy hogyan látja õt. abból már ki lehetne hozni valamit. de amíg nem képes kilépni abból a tévképzetébõl, hogy õt gyûlölik a szemét nõk, akik csak azért vannak, hogy kib.sszanak vele, addig semmi nem fog változni.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így vettem észre. Kicsit olyan érzés, mintha egy hóembert építenék. :)
"Léteznek olyan témák, amelyek sok emberbõl komoly érzelmeket váltanak ki és láncreakciót indítanak el." Kérdezõ! Nézz csak a kérdések és a kommentjeid számára! Ez már egy láncreakció. Ebbe belenyúltál rendesen.
A kérdező hozzászólása: 22.57, nyugulj le, sok nyelvújítónak ennél még sokkal vadabb ötletei is voltak! :)
A kérdező hozzászólása: "80 %"
A kérdező hozzászólása: 80 5, szerintem nem több ez náluk, mint egyszerû gõzlevezetés. Azt viszont megértem, hogy ez sokaknak nem tetszik, mert gyakran ártatlant sértenek vele.
A kérdező hozzászólása: A sok támadás nem minden esetben jelenti azt, hogy feltétlenül olyan rossz emberrõl van szó. Léteznek olyan témák, amelyek sok emberbõl komoly érzelmeket váltanak ki és láncreakciót indítanak el. Hogy csak egy pár példát mondjak: megcsalás, fiatalkorú és tõle jóval idõsebb személy kapcsolata, prostitúció. amikor ezek a témák elõkerülnek, az esetek döntõ részében "elszabadul a pokol" és még olyan emberek is képesek elhamarkodott, véresen durva válaszokat írni, akikre más esetekben nem jellemzõ.
Csak azt nem értem, hogy hogy van az, hogy õket sajnálni kell, mert õk ártatlan áldozatai a világnak, de az, hogy õk itt szidják oldalakon át az egész nõi nemet, azt meg meg lehet magyarázni, és voltaképpen az teljesen rendben van.
Igen! Oka van! elõször ha a kérdés hülye, Másodszor sokan nem tudják beleérezni magukat a 14-15 évesek tudatlanságába, pedig nekik nagy problémájuk van. Ezt kihasználva mások ilyennek kiadva magukat írnak kitalált hü lye kérdéseket, majd a sarokból nézve figyelik, ahogy egymásnak ugrunk , majd a Trollok is beszálva letámadják az oldalt. Emellett elsiklik a sok olyan kérdés, amire valóban választ várnak. De ha csak a 30 % megkapja a válaszát, már jó az arány. Ha bejönnek a buta kérdések, vagy buta válaszok, velük együtt a Trollok, számoljunk 10-ig és nyuguljunk le. Hú! Kész nyelvújító lettem Nyuguljunk le. Jó mi?
A kérdező hozzászólása: 80 %, ha megengeded, a vélemémyem errõl a következõ: Õk belekerültek egy nagyon komoly gödörbe. A válaszok között gyakran akadnak semmitmondók, hasznavehetetlenek és sima beszólogatások is. Ezek könnyen kerülhet sok ember olyan lelkiállapotba, hogy már a valóban hasznos tanácsokat sem veszi észre/akarja észrevenni.
"Igen, ismerõs. Erre azut felelném, hogy az ember általában azt jegyzi meg, amit a leggyakrabban tapasztal." Témánál vagyunk. Mi meg az ilyen srácoknál azt tapasztaljuk, hogy teljesen fölösleges bármit is mondani, úgyis csak maguknak hisznek. Úgysincs bennük hiba, úgyis csak a nõkben van. És nem, ez nem a lelki segély szolgálat. Ez az oldal arra van, hogy ha valamilyen kérdésed van, kiírd. És ha már ennyien támadják az ilyen srácokat, nem lehet, hogy van benne valami? Hogy ennek oka van?
Látod most is belefutottam egy olyan kérdésbe, amire tudtam, hogy a kérdezõ mit szeretne hallani, még is más választ adtam. Meakulpa. "Mit tegyek hogy onkielegitesnel nagyobb legyen az elvezet?" A válaszom, hogy önkielégítésnél nagyobb élvezet egy fiú és egy lány kapcsolata. Nem szoktam Trollkodni, még is már megírtam a választ, amikor rájöttem, hogy éppen errõl vitáztunk.
Le lehet írni egy problémát többféleképpen. Pl probléma: szarul nézel ki, nincs nõd, nem mersz kezdeményezni... 1st version: Kérhetném a segítségeteket? 176 cm magas, 65 kilós fiú vagyok, akinek sajnos nincsen sikere a lányoknál. Nem igazán merek kezdeményezni és úgy érzem, hogy a külsõm sem a legelõnyösebb. Általában ballonkabátban járok, és kinyúlt farmerben. Tudnátok segíteni, tanácsot adni, hogy hogyan lehetnék jobb? Vagy GyK kérdezõk 99%-a így kérdez... Miért szemét minden nõ? Egész nap itthon vagyok, rángatom a Bránermaisztert a fb-os kiscsajok képeire. Semmit nem csinálok, néha WoW-ozok, de miért azokra bukik minden nõ, akinek van élete. Miért ér többet egy sportoló, mint én, aki 12 headshot-ot tud lenyomatni 1 perc alatt?
Igen, igazad van. Az elõbb is volt itt egy srác, akit a szülei tiltottak a szerelmétõl, mert a lány szegény, , Õ meg egy negyvenmilliós kombájnt örököl majd. és a Kánaánban lakik. Ez is a Hári János volt. Mindegy! Százalékos arányban, ha kevés is, mindig jut egy két jó tanács annak aki megérdemli.
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket! A nem stabil személyiségre reagálva azért elmondanám, hogy sok színész is van itt az oldalon. Akik a fenti srácok ellentétei, hiper-szuper mindenük, eközben lódítanak, mint Münchausen báró. Volt már ilyenre is példa az oldalon, az illetõ a lebukása után el is tûnt a fórumról.
A kérdező hozzászólása: Egy példát azért írnék arra is, hogy miért is írtam ki ezt a kérdést. Volt itt korábban egy olyan srác (azóta már lelépett a GyK-ról), aki rendre oltotta az embereket. Privátban beszéltem vele egyszer (még e-mail-en, mert ez a gyakori átalakulása elõtt volt) és kiderült, hogy a mostani, gyönyörû barátnõjét egy házibuliban ismerte meg. Elvileg ez a legjobb lehetõség barátnõszerzésre, de arról elfeledkezett, hogy piszok nagy szerencséje is volt. Én és még más srácok is nem házibuliból ismertük meg egyik barátnõnket sem, mert valahogy mindig olyan banzájokat sikerült kifognunk, ahol 3:' volt a fiú lány arány és minden lányra legalább ketten nyomultak. Ilyen helyzetben-hacsak nem vagy klasszisokkal jobb a többieknél-szinte lehetetlen csajozni. Szóval neki pl. komoly szerencséje volt, amit nem is fogott fel szerintem. Ehhez képest másokat meg leszólt itt az oldalon és elég keményen.
Csak az a baj, hogy egyre több a nem stabil személyiség. Azután ha Õ tesz fel egy kérdést, a kérdés maga sem lesz stabil. Így a kérdés sorsa már meg is pecsételõdik.
A kérdező hozzászólása: 73 %, ez teljesen jogos. Azt nem értem, hogy az ilyen emberek milyen suliba járnak/jártak?
A kérdező hozzászólása: 23.37, azért kicsit komolyabbra fordítva a szót: sajnos vannak olyan esetek is, amikor balszerencséjére az illetõ olyan helyzetekbe keveredik, amik nagyban kihatnak rá. Arra gondolok, amikor a lehetõségeihez mérten kihozza magából a legjobbat, de többször egymás után is olyan lányokkal akad össze, akiknek óriási az igényszintje és egyben durvák is az elutasításaiknál. Ez manapság sajnos könnyen megeshet és egy kevésbé stabil személynek iszonyat levághatja az önbizalmát.
Egy újabb adalék jutott az eszembe. Amikor embertelenül rossz helyesírással, vagy ezzel a buta rövidítésekkel írnak, akkor szintén mindegy a téma, átalakul az egész Magyar órává.
A kérdező hozzászólása: Lehet. Csak akkor van értelme, ha értelmes trollkodásról van szó. :D Tudom, elég abszurdan hangzik. Szóval, ha építõ jellegû a kritika.
Nem biztos ám, hogy felesleges trollkodni. Én mindig abban bízom, (hogy ha már a normális válaszok nem), de ez hátha felébreszti a kérdezõt. És hátha elkezd változni...
A kérdező hozzászólása: 73 %, ugye-ugye? :) Igazából felesleges marhaság trollkodni, mert semmivel nem lesz több tõle az ember. Lenyomunk pár billentyût, jól beolvasunk a másiknak, aztán amikor leütöttük az Enter-t, azt vesszük észre, hogy még mindig ugyanabban a szobában ülünk, nem lett nagyobb a bankszámlánk, se a Face-és élõ ismerõsi körünk ugyanaz az arc néz vissza a tükörbõl és még a sörért is nekünk kell kimenni a hûtõhöz. :)
A kérdező hozzászólása: Hunter, amit írtál, az nagyon igaz.
Valójában mindenki tanulja a csajozást, azt, hogy hogyan kell viselkedni a nõkkel, hogy vonzalmat válts ki belõlük. Akiket natural-oknak hívunk, õk sem ezzel születtek. Õk is tanulták. A szüleiktõl, a haverjaiktól vagy épp saját maguktól azzal, hogy sokat kísérleteztek. De ez most nem lényeges, nagyon elkanyarodtam. A normális emberek segíteni járnak ide. Akik unatkoznak és csak azért járnak erre az oldalra, hogy trollkodjanak és beszólogassanak, azok a saját sikertelenségeiket és önbizalomhiányukat próbálják kompenzálni mások lehúzásával. Egy sikeres, önmagával elégedett embernek, egyszerûen nincs rá szüksége, hogy másokat, akik nála rosszabb helyzetben vannak, szóban bántson, ok nélkül. Legalábbis én így gondolom.
Írtam, hogy az anonimitás miatt nem lehet ezeket kikerülni, és elõbújnak a Trollok. És ha már itt vannak, akkor bele is szólnak. Lépj át rajtuk.
eggyet értek a kérdezõvel és az elsõvel is rossz h. a kor miatt is cikiznek v. beszólogatnak és ezért nem lehet kérdezni
Az utolsót lájkolom, ez kész :DDDDDD
És az ide író srácok milyen jogon ítélkeznek egy teljes nem fölött(nõk)? "Minden nõ csak a külsõt nézi, csak a tahók kellenek nekik, csak a pénz számít" ismerõs?
A kérdésed szövegezése alapján úgy gondolom, egy normális ember vagy. Akkor miért nem látod át, hogy a sok égbekiáltó baromságra csak úgy lehet reagálni, ahogy teszik ezt. Aki meg normális kérdést tesz fel, általában kap is normális válaszokat. Mivel anonim, így vonzza a kamu és trágár dolgokat. Ezt tudomásul kell venned, ha itt bóklászol. A normálisan válaszolóknak pedig abból a kevés információból kell a helyes választ megadni, amit a kérdezõ elmond. Akkor most mi a kérdésed? a
Hát már ne is haragudj, de amikor a 100. miért ilyen szemetek a nõk, miért nem kellek nekik kérdést olvasom és az illetõrõl kiderül, hogy nem is próbálkozik, azzal mégis mi a francot lehet kezdeni? Senki nem fog neki csajt teleportálni.
"le meri írni a problémáit a lányok terén" --> azért, mert ez általában abban nyilvánul meg, hogy minket, lányokat lehordanak a sárga földig, és az egész életükért minket tesznek felelõssé. amikor meg valaki azt írja, hogy nézzen egy kicsit magába, vagy próbáljon változtatni, akkor kiakad és elmondja mindennek az illetõt. pedig azért valljuk be, akit folyamatosan, minden alkalommal elutasítanak, az valamit nem csinál jól. akik meg normális kérdést tesznek föl kulturált hangnemben, és mégis ilyen válaszokat kapnak, hát... sajnos ezt bele kell kalkulálni :/
A kérdező hozzászólása: Mi játszódik le az én fejemben? Nagyon egyszerû, az, hogy jobb õszintén kitárgyalni ezt a kérdést, mint hallgatni róla.
A kérdező hozzászólása: "de az a szomorú hogy nincs más akitõl ezeket megkérdezhetnék?csak itt idegenektõl.." Na, itt most nagyon rátapintottál a lényegre! Sokuknak nincs más szocköre, csak a GyK. És ez tényleg elég szomorú.
Pontosan:) Lehet hogy nincsenek barátai. Vagy ha vannak nem meri megkérdezni:) Lehet hogy lelkileg összeomlott és reméli hogy itt majd támogatják. Én mindig próbálok segíteni. De mikor meglátom hogy miket írnak ideges leszek.. Sokan ide csak mocskolni járnak. De kitudja a kérdezõ fejébe mi játszodik le. 15/F
na igen de akk ezek az emberkék mért kérdezik hogy :"milyennek gondoltok?"azt ír magárol pár sort esetleg benyom egy képet...? na mind1 én azért probálok segiteni vagy építõ kritikát adni nekik:) de az a szomorú hogy nincs más akitõl ezeket megkérdezhetnék?csak itt idegenektõl...mondjuk jo a külsõt azt rendben van mert arra a haverok csak nem mondják hogy fúú apám de szarul nézel ki:) na de eltértem kicsit..:P
A kérdező hozzászólása: 22.06, a meleg kérdésre nem válaszolnék, mivel nem vagyok meleg és nincsenek ilyen vágyaim. Nem tudnék mit felelni rá. Ha valaki meleg, az az õ dolga, engem nem érdekel különösebben, amit a négy fal közt mûvelnek egymással.
Hola!:) Idõtöltés ként regisztráltam ide illetve akinek tudok segítek viszont nem feltétlen nyilvánosan hanem privátban. Tudom ez nem feltétlen a célja az oldalnak viszont nekem mindegy hogy lány vagy pasi ha tuddok akkor válaszolok. Azzal én is egyetértek hogy a "miért ilyen szemetek...." kérdéseknek nincs sok tetejük. Privátban azért sok érdekes emberrel beszélgettem tehát nem reménytelen a helyzet és valóban az iga hogy néhány mondat alapján nem lehet senkirõl véleményt formálni. Aki esetleg ha lesz kérdésed és segíteni akar úgy is megtalálja a módját azt gondolom.
Ez tetszik és egyet is értek hogy nem minden lány nõ a pénzre külsõre hajt, és ha megnézzük igen vegyes az oldalon lévõk koreloszlása és lehet hgoy aki még most a terepjárós herczeghet várja néhány év múlva rájön hogy nem feltétlen ez a helyes út az õ számára. Ahogy egy barátom szokta mondani aki örömlányak áll ne lepõdjön meg ha rendeltetésének megfelelõen használják... Én néhány napja futottam bele olyanba hogy itt az oldalon egy lánnyal jót beszéltem priviben aztán mivel nem voltam magasaabb mint õ el "vágódott" a beszélgetés fonala, de most én e miatt kapjak a fegyveremhez? Mindenki szabadon eldöntheti mi alapján választ de az ezzel mármint a választással járó felelõsséget nem háríthatja el.
A kérdező hozzászólása: "Értsük meg, ez nem az ingyenes lelkisegély szolgálat." Sokaknak pedig az. Ma Magyarországon kb. másfél millió embernek nincs barátja és ez elég aggasztó. Másrészt az utóbbi idõben sok lelkisegély-szolgálatot bezártak, forráshiányra hivatkozva. Ezt nem is szeretném minõsíteni, mivel fennakadnék a trágárságszûrõn.
A kérdező hozzászólása: "És az ide író srácok milyen jogon ítélkeznek egy teljes nem fölött(nõk)? "Minden nõ csak a külsõt nézi, csak a tahók kellenek nekik, csak a pénz számít" ismerõs?" Igen, ismerõs. Erre azut felelném, hogy az ember általában azt jegyzi meg, amit a leggyakrabban tapasztal. Mivel a kérdésben említett lányok bizonyos értelemben "közszereplõk", a nem ebbe a típusba tartozók viszont zárkózott/visszahûzódó életet élnek, ezért sokkal könnyebb azt hinni, hogy minden lány ilyen. Tudom, enyhe vígasz a példa; de 23-24 évvel ezelõtt Ausztriában sok helyen kiírták, hogy "Magyar, ne lopj!" Pedig ott ezt felnõtt, elvileg értelmes és nyugati állampolgárok írták ki.
A kérdező hozzászólása: Hunter 92, rólad tudom. De azt is, hogy mások nem ilyenek. A naturálokra céloztam, mivel PUA vagy, ismered a szó jelentését.
Morales egy végtelenül nyugodt fiatalember, bírom, mert egyéniség, de már ezer éve nem láttam :)
Na jó! A Moralesz egy külön téma. Õ nem szokott berágni, hûleségeket írni. Õ mindig próbál tanácsot adni. De sokunknak azért felmegy a pumpa. De az a meleg téma nem a meleg oldalon jelent meg. Ez így olyan, mint a meleg felvonulás. Elõjönnek az ellenzõk és a Trollok, mert a kérdés hívja õket.
A kérdező hozzászólása: 22.02, láttam már több olyan kérdést is, ami teljesen rendben volt, mégis felbukkantak olyanok, akik csak az alkalmat lesték, hogy belekössenek az illetõbe. azokat nem mindenki tudja kezelni.
"...a sikeres srácok komoly része nem tanulta a tudományát..." Én pl. igen. Tanultam, méghozzá könyvekbõl. Egy rakás könyvet elolvastam a pozitív gondolkodásról és a vonzás törvényérõl, hogy kialakítsak egy sikeres személyiséget. Egy hiányosságom maradt, nem értettem a nõkhöz. PUA lettem, és az ehhez szükséges tudást is könyvekbõl tanultam meg (persze, amíg élesben nem gyakorolsz, addig semmit sem ér az elméleti tudás). Ha valaki tényleg helyre akarja billenteni az életét és nem csak sajnáltatni akarja magát, az megtalálja rá a módot. Az a baj azokkal, akik itt öntik ki a bánatukat, hogy (tapasztalatom szerint) zsigerbõl visszautasítják a pozitív jellegû tanácsokat. PUA-ként tudom, hogy a nõknek a külsõ és a pénz semmit sem számít. De akik nem jók a nõknél, azok általában errõl hallani sem akarnak. Van 2 nagyon jó kifogásuk arra, hogy miért nem kellenek a csajoknak és eszükben sincs energiát ölni a fejlõdésbe. Akik sikertelenek az élet más területein, azoknak 100%-os bizonyossággal állíthatom, hogy a gondolkodásukban, a hozzáállásukban van a hiba. De õk meg vannak gyõzõdve róla, hogy õk csak realisták és a világgal van baj. Elõfordult már, hogy beírtam egy kérdés alá és a kérdezõ rám írt privátban, hogy érdekesnek találta, amit írtam és szeretné, ha segítenék. Az ilyen embereknek örömmel segítek, már azzal is feldobják a kedvem, hogy azt látom, hogy érdeklõdnek és tényleg változni akarnak. De, amikor azt látom, hogy valaki amiatt panaszkodik, hogy minden csaj csak a pénzre meg a külsõre bukik én pedig röviden leírom, hogy ez miért nem igaz, erre a kérdezõ lehülyéz, azt még csak sajnálni sem tudom, mert nem érdemes rá.
"le meri írni a problémáit a lányok terén, az nem sok jóra számíthat" Értsük meg, ez nem az ingyenes lelkisegély szolgálat. Ez az egyik. A másik: Az ilyen kérdések baromira nem tanácskérések, hanem önsajnáltatások, amik fél percen belül fröcsögésbe mennek át. Hány meg hány kérdéshez írtam már jó tippeket, amikre mindig jött valami béna kifogás, majd utána jött, hogy "én tökéletes vagyok, csak a gonosz ronda, felszínes, pénzéhes nõk a hibásak".
De rég láttalak Morales :)
Akkor miért írnak ide? Várnak egy választ véleményt. Én nagyrészt próbálok mindenkit bátorítani. Kor nélkül írok mert akkor csak kiröhögnének hogy 15 évesen miket írok:)

Hogy hívják ezt az effektet? EL lehet érni ezt program segítségével is vagy csak a fényképező vagy videókamera alap funkciójaként lehet ezt elérni?

Legjobb válasz: Mit is? A kulcsszónál halszem van megadva, digitális manipulálva is el lehet torzítani a felvételeket, vagy külön olyan nagylátószögû optikával felvenni ami már a halszem kategóriába esik (7 mm körül van, az 180° körüli látószöget ad).

Mit is? A kulcsszónál halszem van megadva, digitális manipulálva is el lehet torzítani a felvételeket, vagy külön olyan nagylátószögû optikával felvenni ami már a halszem kategóriába esik (7 mm körül van, az 180° körüli látószöget ad).
A kérdező hozzászólása: Igen erre gondoltam, köszi szépen!

Mióta ovodás a fiam állandó betegeskedéssel küzdünk ráadásul a kicsi is beteg ilyenkor, hogy birtátok ezt az időszakot és meddig tart még? 1és 3éves fiuk anyukája

Legjobb válasz: Az enyémek 4 éves és 1,5 éves, mikor a nagy oviba ment az õsszel, 2 hét múlva bárányhimlõs lett, elkapta a kicsi is, na utána aztán jött csõstõl minden. Néha a falat vakartam, majdnem megõrültem az állandóan beteg 2 nyûgös gyerektõl, de túléltük. Mostanra javult a helyzet, a nagy sem kap már el mindent és nem hordja haza, február óta a nagy egyszer volt beteg a kicsi egyszer náthás és ennyi. Remélem a jövõ év már nem lesz ennyire húzós. Gondolom adsz nekik vitamint, sajnos ezt túl kell élni, engem is ezzel vigasztálat a gyerekorvos, tudom nem nagy vigasz, de már itt a nyár, elmennek a bacik, meg lesz szünet is, jövõre már könnyebb lesz.

Az enyémek 4 éves és 1, 5 éves, mikor a nagy oviba ment az õsszel, 2 hét múlva bárányhimlõs lett, elkapta a kicsi is, na utána aztán jött csõstõl minden. Néha a falat vakartam, majdnem megõrültem az állandóan beteg 2 nyûgös gyerektõl, de túléltük. Mostanra javult a helyzet, a nagy sem kap már el mindent és nem hordja haza, február óta a nagy egyszer volt beteg a kicsi egyszer náthás és ennyi. Remélem a jövõ év már nem lesz ennyire húzós. Gondolom adsz nekik vitamint, sajnos ezt túl kell élni, engem is ezzel vigasztálat a gyerekorvos, tudom nem nagy vigasz, de már itt a nyár, elmennek a bacik, meg lesz szünet is, jövõre már könnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad lesz:) Tudom ez is olyan mikor pocakfájósak vagy a foguk jön tul kell élni, de mikor benne vagy azt gondolod sose lesz vége ennek a betegség áradatnak :D Köszönöm a válaszod!
A lassan 3 eves lanyom most fejezi a bolcsit.Volt megfazas, fulgyulladas, hasmenes.nekunk bejott a friss levego minnel tobb kicsit betegen is.Persze ha neki is volt kedve, sokkal jobb lett a kedve, ez mar fel gyogyulas.A vitaminok nemigazan segitettek, esetleg hamarabb erore kapot, de nem elozte meg.Sajnos az orrunk egesz evben fojt kicsi, nem ellenesztek hogy megis vittem.
Sajnos ez már csak ilyen. :( A 4 éves lányommal a tavalyi bölcsis idõszak maga volt a pokol, eleve ki is vettük, mert nem bírtuk, hogy amint bemegy, azonnal beteg is lesz 1-1 napot tudott csak járni. Aztán szeptembertõl lett ovis, azóta is elég sokat volt beteg, most is otthon van a mamával, mert ismét náthás és köhög. Kb. 1-1, 5 hónapot bír már. Remélem mihamarabb vége lesz ennek. :( Kitartást!
Igen, ez így szokott lenni. Amikor elõször kerül közösségbe, mindent összeszed, de ez erõsíti az immunrendszerét. Kicsinek én is ilyen voltam, de tizenegy-két éves koromra annyira megerõsödött a szervezetem, hogy kb. 1 évben 1-szer voltam beteg. Szóval, még ha furán hangzik is, a hasznára fog válni.

Horvátországba megyünk nyaralni 1 hétre. Milyen biztosítást köttessek? Hogy működik ez? Az EU-s biztosítási kártya mindenre jó? A csomagokra és az életbiztosításra is?

Legjobb válasz: Vannak kifejezetten olyan biztosítások, amik utazás idejére szólnak. Sok biztosító foglalkozik ezzel, a neten biztosan megtalálod, ha rákeresel. A másik megoldás, utazási irodában is tudsz kötni. Általában 3 csomagot kínálnak, bõven elég az alsót, maximum a középsõt megkötni. A biztosító honlapján az is mindig fönt van, hogy pontosan mit és milyen esetben térítenek. Az Eu-s egészségügyi kártya ugyan ingyenes, de nagyon macerás, ugyanis megvan, hogy kik fogadják el, így ha bajod van, keresgélni kell õket.

Vannak kifejezetten olyan biztosítások, amik utazás idejére szólnak. Sok biztosító foglalkozik ezzel, a neten biztosan megtalálod, ha rákeresel. A másik megoldás, utazási irodában is tudsz kötni. Általában 3 csomagot kínálnak, bõven elég az alsót, maximum a középsõt megkötni. A biztosító honlapján az is mindig fönt van, hogy pontosan mit és milyen esetben térítenek. Az Eu-s egészségügyi kártya ugyan ingyenes, de nagyon macerás, ugyanis megvan, hogy kik fogadják el, így ha bajod van, keresgélni kell õket.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szóval ha bemegyek egy utazási irodába, akkor ott segítenek nekem. Mennyibe kerül az ilyesmi?
A nagyobb irodákban biztosan segítenek. Ha jól emlékszem pár száz forint, pl. az Allianz már kínál 300Ft környékétõl. Csak annyi napra kell fizetned, amennyit utazással töltesz. Arra figyelj, hogy benne legyen az elsõ és az utolsó nap is, hiszen pont ezeken utazol.
Gergely Ágnes vagyok a Groupama Garancia Biztosító munkatársa, mint üzletkötõ és egy nagyon kedvezõ ajánlatot tudnák készíteni Önöknek, de ha még másban is tudnák segíteni forduljanak hozzám bizalommal.06205397332, 0626355908

Nyáron jól kezelhető ovis gyermek, most, hogy ismét elkezdődött az ovi, hazaérve csúnyán beszél, utasítgatná az anyukáját, csak kezdeti probléma ez, vagy rosszabbodhat?

Gyakorlatilag csak csúnya szavakkal kommunikál,elképedtem mindezen,és úgy utasítgat ,mitha kutya lennék,vagy valami háziállat.

Legjobb válasz: Ha nem kezeled rosszabbodhat Az elsõ dolog hogy nézd meg nem álmos vagy éhes-e, ez a legfõbb dolog amiért egy gyerek kicsit gázos tud lenni ha jóllakott és nem fáradt, akkor kicsit mesélj neki, vagy figyelj rá kicsit többet, legyél vele, de amikor hisztis akkor hagyd figyelmen kívül. A gyerekek mindig próbálgatják a határaikat, meg nézik, hogy amit eddig nem szabadott, azt esetleg most már szabad-e ha nem engeded, akkor megnyugszik, hogy stabilitás van, és minden a régi az életében. következetesen ne engedj olyan dolgokat amiket eddig sem szabadott, és ne reagálj amikor utasítgat. mond hogy nem hallod, vagy valami, csak ha szokás szerint kedvesen kér, akkor viszont figyelj oda rá, és legyél te is a szokásosan kedves.

Ha nem kezeled rosszabbodhat Az elsõ dolog hogy nézd meg nem álmos vagy éhes-e, ez a legfõbb dolog amiért egy gyerek kicsit gázos tud lenni ha jóllakott és nem fáradt, akkor kicsit mesélj neki, vagy figyelj rá kicsit többet, legyél vele, de amikor hisztis akkor hagyd figyelmen kívül. A gyerekek mindig próbálgatják a határaikat, meg nézik, hogy amit eddig nem szabadott, azt esetleg most már szabad-e ha nem engeded, akkor megnyugszik, hogy stabilitás van, és minden a régi az életében. következetesen ne engedj olyan dolgokat amiket eddig sem szabadott, és ne reagálj amikor utasítgat. mond hogy nem hallod, vagy valami, csak ha szokás szerint kedvesen kér, akkor viszont figyelj oda rá, és legyél te is a szokásosan kedves.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!