Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez akkor Ma nem (32 db)

Hogy is van ez akkor? Ma (nem) kéne, hogy megjöjjön, de még eddig semmi.

már.12-én 9.30-kor 37,3 volt a h?m, márc.13-án 9.00-kor 37,1, ma 7.17-kor 36,9, most 8.25-kor 37.3. Hát totál össze-vissza.

Legjobb válasz: Egyszerûbb ha tesztet csinálsz, és nem görcsölsz rá ennyire.

Egyszerûbb ha tesztet csinálsz, és nem görcsölsz rá ennyire.
ha nme jött meg akkor a hõd fent marad. ha megjön, akkor leesik eléggé drasztikusan. De szerintem a teszttel még várj legalább egy hetet. Ha hõmérõzöl az el fog neked árulni mindent.
higanyos hõmérõt használ, és mindig ugyanakkor, és ne hónapljban hanem hüvelyben vagy szájban. a napközbeni hõ nem számít úgy sem.
Szia! Figyelj a hõdet próbáld meg ne össze-vissza mérni, hanem közel azonos idõben, ugyanazon a helyen - én a hüvelyre esküszöm - és HIGANYOSSAL, mert a digit nem annyira pontos! A délutáni hõ nem jelent semmit igazából!

Ma utalják a családit és a GYESt. Múlt hónaptól már érvényes, hogy 4 órán belül a számlán kell legyen, de akkor is csak másnap kaptam meg. Akkor most ez hol érvényes akkor? Miért nem tudja megkapni mindenki az utalás napján?

Legjobb válasz: Egyrészt NEM MINDEN bank van még benne ebben a rendszerben (persze, a nagyok igen), de ha te pl. egy kis takarékszövetkezetnél vagy, nem biztos, hogy rád is érvényes. (Mondom ezt úgy, hogy én is egy kis takarékszövetkezetnél vagyok, és az enyém pont benne van, így megkapom aznap.) Másrészt ez csak annyit jelent, hogy a te bankod négyóránként (egyszer) továbbítja az utalásokat, tehát így van, ahogyan az elõttem szóló írta, hogyha délután indították, lehet, hogy másnap kapod meg.

Egyrészt NEM MINDEN bank van még benne ebben a rendszerben (persze, a nagyok igen), de ha te pl. egy kis takarékszövetkezetnél vagy, nem biztos, hogy rád is érvényes. (Mondom ezt úgy, hogy én is egy kis takarékszövetkezetnél vagyok, és az enyém pont benne van, így megkapom aznap.) Másrészt ez csak annyit jelent, hogy a te bankod négyóránként (egyszer) továbbítja az utalásokat, tehát így van, ahogyan az elõttem szóló írta, hogyha délután indították, lehet, hogy másnap kapod meg.
Hát, ha nagy, pl. MKB, K&H, OTP, stb., akkor benne van. Egyébként pedig telefonon tudod õket megkérdezni. Vagy a honlapjukon!
A GYES-t, GYED-et stb. a Magyar Államkincstár utalja a számlavezetõ pénzintézeteknek. DE az Államkincstár nem tagja az InterGiro2 rendszernek, tehát rá nem vonatkozik a 4 órás szabály. Ezt egyébként valahogy "elfelejtették" publikálni...
Jó, én meg akkor felmentem az Erste honlapjára, és ezt találtam... http://www.erstebank.hu/hu/napkozbeni-atutalas
Én Erste bankos vagyok.
Köszi :)
Sziasztok bocsi hogy ide írok de engem is érdekelne ez a téma. Honnan tudom hogy az én bankom benne van e a 4 órás átutalásban?
A kérdező hozzászólása: sajnos igen, miért is lenne tagja? pffff
Banki nyitvatartási idõn belül 4 órán belül. Ha zárás elõtt 1-2 órával utalnak, akkor a 4 órán belül már másnap van.
A kérdező hozzászólása: Az én bankom benne van, kaptam is értesítést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kíváncsi leszek
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy lehet, hogy van unicredites, otps ismim és ma kaptak utalást, és van aki nem, köztünk én sem. :S

én ma hosszúkás nyálkás zöldes összenyomható valamit kakiltam elsőnek azthittem hogy a belem de nem az mert akkor már nem itt írnák hogy mi lehetett ez ja és hasmenésem is volt ez nap meg volt császárom is másfél éve hogy neme bennem hagytak?

Szokott fájni a fejem amikor kajálok addig amíg kinem hányom

Legjobb válasz: Én mindenképpen gastroenterológushoz fordulnék! Az epebántalmak komoly károkat is okozhatnak a szervezetben pl a hasnyálmirigyeddel is el tud bánni. Valószínûleg a székletedben is volt, lehet hogy epeköved van,de ezzel mindenképpen fordulj orvoshoz!

Én mindenképpen gastroenterológushoz fordulnék! Az epebántalmak komoly károkat is okozhatnak a szervezetben pl a hasnyálmirigyeddel is el tud bánni. Valószínûleg a székletedben is volt, lehet hogy epeköved van, de ezzel mindenképpen fordulj orvoshoz!
Ööö.. pedig szerintem is állati eredetû.Megkérdeztem volna, hogy akkor mi?
A kérdező hozzászólása: Pedig ez ilyen hidd csak el :) mond olyanokat hogy na...:D
akarom mondani 8-asnak, (a 9-es én voltam) :D Amúgy szivesen meghallgatnám a tanár "verzióját" a sztoriról. Mert így valahogy nem érzem teljesnek. Egy tanár ritkán zárja le már elsõre élbõl annyival a vitát, hogy "kussojjámá"...
Hát én nagyon remélem, hogy a 9-esnek nincs igaza, és nem azzal kezdik, hogy szómagoltatással elveszik a tanulók kedvét az egésztõl már az elején... :D
Hát igen, ez is azt tükrözi, hogy Magyarországon milyen alacsony szinten van az idegen nyelvek oktatása. Szomszédos országokban ez úgy mûködik, hogy elõször rengeteg szó jelentését megtanítják, hogy legyen szókincs, majd elkezdenek mondatokat képezni, tanulják a nyelvtant és késõbb szövegeket alkotnak. Nálunk meg megy a nagy összevisszaság, kap egy jegyet a diák aminek semmi köze ahhoz, hogy mit tud az adott nyelvbõl.
A kérdező hozzászólása: Jah és egyébként ezzel együtt már 4 szó volt amit sehová sem kellett beírni...Dehát ez is hidegen hagyta :D
A kérdező hozzászólása: Eredetileg a tz-ben volt egy táblázat. Egyik oszlop állati másik növényi eredetû. Ide kellett beírni különféle szavakat és volt 3 plussz is amit nem kellett sehová sem írni. Be is írtam a tojást az állatihoz, õ meg kihúzta. Kérdeztem hogy akkor mégis honnan jön az a tojás...Akkor mondta hogy attól még hogy kitolja nem lesz állati eredetû. Mondom akkor milyen?? Erre a válasza: "Kussolj mááá!!". Óra után meg lebaszott az offõ mit veszekszek én egy tanárral... :DDD
Mi köze van az angoltudásodhoz a tojás eredetének? Amúgy meg hülye hozzá, mert állati eredetû. Mi más lenne? Növényi?
Az angol tanár(nõ) butaságot propagál. A tojás nem más, mint egyetlen nagy petesejt(nõi ivarsejt). Ha fán teremne, vagy bokorban mint a krumpli, akkor lenne növényi eredetû.
Micsoda tanárok vannak manapság, hihetetlen. :D Mivel angol tanár ezért nem ért a bioszhoz, nyilván nincs is igaza ne hallgass rá. Persze, hogy állati eredetû. Miért nem kérdezted meg, hogy szerinte mi tojja a tojást ember?! :"D
Angol szakos létére milyen alapon ordítozik egy olyan dologért, aminek semmi köze a tanárgyához? (Még ha igaza is lenne...) És akkor végül is milyen eredetû szerinte? Azt azért megmondta? Talán beszélnie kellene a biológiás kollégájával, és kérni tõle egy szakmai konzultációt a tojás mibenlétérõl. Egy kis továbbképzés még egy komoly, nagy tudású tanárnak sem árthat....
Ne foglalkozz vele. tudod a tanár a tökéletes szent, akinek mindig, mindenben igaza van. Nem számít, hogy majdnem az összes pedagógus bûn buta.

Most akkor mi van? 1, 5 éve nem leszek babás. Hormonok rendben vannak, ma volt uh-n van érett tüszõm is. Ez is érdekes, mert nyáron egy másik orvos azt mondta, hogy nincs és ezért nem leszek terhes, szedtem clostyt.

Baba sehol. Most meg van jó tüszõm magától? Van esély rá, hogy ebbe a hónapba babás leszek, tuti, hogy most van pé-m.Volt így valaki?

Legjobb válasz: Hát, ha a gyakori helyett a pasidon pörögnél, akkor biztos lenne esélyed...

Hát, ha a gyakori helyett a pasidon pörögnél, akkor biztos lenne esélyed...
A férjed rendben van egészségileg? Ha van érett tüszõd, és meg is reped rendesen, plusz a sperma is oké, akkor 25% az esély babára. Lelki, vagy egyéb akadálya nincs a gyermekvállalásnak? Szorítok!
VOltam, kb. Minden masodik ciklusban volt peteresem, de nekem pcos-em van, igy en ezt meg a babavallas elott nezettem. Volt, hogy nem volt az uh-n tuszo, utana ket honapig igen, majd megint nem. Vegul a 3. Probalkozos honapban sikerult, de elotte sok idovolt, mire rendezodott annyira a ciklusom, hogy elkezdjunk probalkozni.
Kedves kérdezõ ugyanígy voltam mint te egészen addig mig nem kezzdték el vizsgálni a férjem, azóta lombikozunk...sok sikert.
A kérdező hozzászólása: "kedves" elsõ!mégis mit képzelsz magadról?!Nyilván nem csak nézegetjük egymást!valamint az se jó, ha túl sokat vagyunk együtt! Köszi a normális válaszokat!A párom még nem volt vizsgálaton, ha most se lesz baba akkor jövõhónapba megy..

Ma elkezdtem érezni, hogy a jobb petevezetékem, vagy petefészkem erõsen szurkál és félek, hogy esetleg, ha terhes is vagyok akkor nem-e méhen kívüli terhességem van. Egyáltalán ezt lehet-e érezni?

Férjemmel 3 hónapja próbálkozunk, hogy teherbe essek, nagyon szeretnénk kisbabát. Október 10-én jött meg utoljára a menstruációm és 28 naponta szokott megjönni. Okt. 20-27-ig minden nap szeretkeztünk, még gyertyaállásba is voltam ezek után... csak, hogy minden esélyt megadjak a dolognak. Tegnap az az nov. 7-én kellet volna megjönnie és mindig pontos volt eddig. Már másfél éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését, nem vagyok beteg és nem is fogyókúrázok, hogy ez miatt késsen a menstruációm. Már több mint egy hete feszülnek a melleim, érzékeny a hasam alja és ez a mostani menzesz közeledtével egyre fájdalmasabb lett. Már nm tudok oldalt feküdni, mivel annyira fájnak a melleim és a hasam miatt már lassan nadrágot kell váltanom mivel a munkahelyemen már kigombolkozva ülök a székben annyira szorosnak érzem azt. Két napja a hátam is fáj, illetve émelygek és szédülök is. Csináltam ma két terhességi tesztet is én mind a kettõ negatív lett sajnos... de még nem csüggedek... csinálok majd még tesztet jövõhéten is, ha kell utána héten is... :) Elõre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: N. Timi

Legjobb válasz: Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.

Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.
Méhen kívüli terhesség 6-8 hetesen kezd gondot okozni, általában a doki elõbb észre veszik, hogy méhen kívüli mint, hogy te érezni kezdjed a problémát.
A kérdező hozzászólása: Közi a gyors válaszokat! :) Most egy kicsit azért megnyugodtam! :)

Múltkor kiderült hogy megcsalt de mondom jól van kapsz 2 hetet és meglátjuk és életem legboldogabb 2 hete volt de 3 hónapja volt most meg nem is érdekelődik de ma szembe jött az a gyerek akivel megcsalt. Nem értem mért csinálja ezt?

Amikor szembe jött úgy voltam vele hogy nem én leszek az okosabb aztán visszajött 1 csajjal mondom oké... és erre be villant 1 mosolyt hogy szarügy hogy semmit se birtál tenni... aztán megbeszéltük barátnömmel elég jó volt vele az az 1 óra még aztán haza jöttem és olyan velem hogy felhivom nincs ideje meg jól van jól van de 1-re többször amikor ott van mellettem nagyon aranyos és édes de ha haza jövök hétvégén akkor le se vagyok szarva mintha ha eddig nem tettem volna érte semmit Tudna valaki segiteni?

Legjobb válasz: Aki egyszer megcsal, az többször is megteszi.

Aki egyszer megcsal, az többször is megteszi.
Elsõnek igaza van, de onnantól, hogy megcsalt, totál értelmetlen a kérdés.
Második ne beszélj hülyeséget! Mi az, hogy ha már 6 napot késik akkor már terhes? Ezer más oka lehet annak, hogy nem jött meg
Nekem, az elsõ terhességemnél két hétig nem mutatta ki a teszt, hogy terhes lennék! 3 féle tesztet is vettem, már éreztem, hogy terhes v.ok, akkor a 3 teszt mutatott egy halovány második csíkot. Ne csüggedj ha már 6 napot késik akkor van már kis pocaklakó! Amúgy hasonló cipõben járok, most szeretnénk kistestvérkét, úgy hogy a teszteket már megvásároltam! :)
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységû a teszt...
Nem biztos, pár nap múlva ismételd meg a tesztet. Ha változatlanul negatív, mégis késik a mensid, az orvosod kérhet vérvizsgálatot, ami egyértelmûen kimutatja a terhességet.
Ha 17 napja volt ovud, akkor miért 6 napja késik? Hány napos szokott lenni a ciklusod második fele? Nálam pl. régen úgy volt, hogy a legrövidebb 13 a leghosszabb 16. Amikor terhes lettem, én a 17. napon csináltam tesztet, mert az ugye hosszabb volt, mint elõtte bármikor, és akkor már mutatta. Szóval remény szerintem még van, de mondjuk 2 nap múlva ismételd meg! Sok sikert!
Szia! Érdeklõdnék, hogy mi a helyzet nálad? Változatlan vagy már tudsz valamit? Nekem még mindig nem jött meg :) Két negatív teszt eddig az eredmény de nem a reggeli elsõ vizeletbõl... De hát, ezer féle bajom lehet még! :D

Ma voltam laboron, a HCG szintem 25mIU/ml feletti volt, tehát, pozitív. Pénteken is voltam, akkor is ez volt az eredmény. Akkor most valószínű, hogy nem vagyok terhes, hiszen nem nőt a HCG szint?

Legjobb válasz: A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?

A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?
A kérdező hozzászólása: igen, ettõl féltem:-((( a dokival sajna csak holnap találkozom. azért köszi.
azért ne add fel, hátha te kivétel vagy, ugyanis létezik olyan, hogy valakinek lassabban nõ a hcg-szintje... szorítok!

Tegnap együtt voltunk. Elvileg tegnap volt peteérésem. Ha még ma is folyt ki belőlem akkor nem sikerült? Vagy marad benn? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Szia!Nyugi, csak egy fürge ürge legyen talpon a vidéken, nem kell az egész hadseregnek ott lenni :-) Egytõl is sikerülhet, nem azon múlik. Nem vagyunk, mi vályúk, hogy az összeset raktározzuk :-)) Sok sikert!

Szia!Nyugi, csak egy fürge ürge legyen talpon a vidéken, nem kell az egész hadseregnek ott lenni :-) Egytõl is sikerülhet, nem azon múlik. Nem vagyunk, mi vályúk, hogy az összeset raktározzuk :-)) Sok sikert!
Persze hogy maradt és remélem nem keltél fel rögtön és nem pisiltél és nem fürödtél utána.Akkor tutira van odabe bõven.
a spermánál van egy bizonyos elfolyosodási idö, ami azt jelenti hogy kb 20 és 40 perc a jo érték, ha nézik valakinek, ha ez idö alatt fekve maradsz, akkor jo, mert ez azt jelenti hogy ennyi idö kell mig a sperma elfolyosodik és ki tud szabadulni a váladékbol a sok sperma hogy utjára induljon. ha eltelt ez az idö, után a már fel leet kellni, nem baj ha utána kifolyik, éjjel vagy reggel, az mindegy, ugy is kifolyik, sztem ti mindent megtettetek.. drukkolok 32

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!