Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez a homerozes Ha (2 db)

Hogy is van ez a homerozes? Ha most 37.1 a hom a kalkulator szerint most vagyok termekeny. Vagy mar ez azt jelenti hogy babas vagyok?

Legjobb válasz: Na várjál. Ha a kalkulátor szerint most van pé-ed akkor kb fél idõbe jársz nem? Akkor hogy lennél terhes? De ha elmaradt mensirõl beszélünk, és ennyi a hõd, akkor lehetnél babás

Na várjál. Ha a kalkulátor szerint most van pé-ed akkor kb fél idõbe jársz nem? Akkor hogy lennél terhes? De ha elmaradt mensirõl beszélünk, és ennyi a hõd, akkor lehetnél babás

Ha a hőmérőzés, az ovulációs teszt és a nyák egyszerre utalnak ovulációra, akkor biztosan volt ovuláció? Vagy még ezekkel együtt is előfordul, hogy nem volt?

Hétfőn volt a legnyálkásabb napom és akkor volt pozi az ovu.tesztem.

Legjobb válasz: Próbáld egy idõben mérni a hõdet.Túl nagyok az idõbeli kilengések.Én ezt a görbét a nem egyforma idõben mért hõ miatt nem venném hivatalosnak.Egyébként a pozi ovu teszt és nyák után szépen megy a hõ felfelé,úgyhogy sztem megtörtént az ovuláció.

Próbáld egy idõben mérni a hõdet.Túl nagyok az idõbeli kilengések.Én ezt a görbét a nem egyforma idõben mért hõ miatt nem venném hivatalosnak.Egyébként a pozi ovu teszt és nyák után szépen megy a hõ felfelé, úgyhogy sztem megtörtént az ovuláció.
Egész biztos, hogy volt ovud.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!