Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez Mindenki szeretne (4 db)

Hogy is van ez? Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar meghalni?

Legjobb válasz: Hmm, jó kérdés... :P Szerintem az emberek pontosan nem tudják milyen az élet halál után, vagy inkább nem hisznek a mennyben. Ezért élni szeretnének hisz ez az egy dolog biztos. És köztudott, hogy a legtöbb ember fél az ismeretlentõl...

Hmm, jó kérdés... :P Szerintem az emberek pontosan nem tudják milyen az élet halál után, vagy inkább nem hisznek a mennyben. Ezért élni szeretnének hisz ez az egy dolog biztos. És köztudott, hogy a legtöbb ember fél az ismeretlentõl...
Ez úgy van, hogy az emberek a halál után szeretnének a mennybe jutni, amiután leélték az életüket.De ettõl független nem szeretnének most azonnal meghalni!(A legtöbb ember legalábbis.) Boldog Karácsonyt.
Az ember elõbb utóbb úgyis meghal, ezért muszály választani a kettõ közül.
Szerintem ez egy megválaszolhatatlan kérdés! Gratulálok a kérdés írójának, nagyon ötletes :)
nem akarnak meghalni, mert lehet rosszabb vár rájuk mint itt. (bár lehet, hogy a föld az élet pokla). meg lehet elkövettek valamit. vagy nem emlékeznek rá hogy mi rosszat tettek, félnek, hogy mi az igazság. a szellemesel egyetértek, de másrész nem. szellemként, hogy sexelnék?? XD
Tudjátok mit? Én meg szellem maradnék és a frászt hoznám az emberekre. (Na meg meglesnék egy két embert tuti.)
A fene akar a mennybe kerülni. Tök unalmas hely lehet. A pokolban különben is sokkal több az ismerõs! :)
:) ))) viszont van olyan, sajnos, aki akar(meghalni), de nem jut(hat ezért) a mennnybe! :((( én nem szeretnék mennybe jutni, újjá szeretnék születni, s meghalni viszont szeretnék, de azt hiszem még addig van idõm. legalábbis nem rajtam múlik! :) ))))) (és ha feltámadás létezik, azt se szeretnék, mert azt mondják nemtelenek leszünk! nehéz lenne)
pedig én az összes öregtöl azt hallom, hogy de jó is lenne már meghalni
Én nem akarok meghalni!

Állítólag olyan nő vagyok, akit mindenki szeretne. Ez oldal szerint is, mégis megcsaltak! Hát hogy is van ez?

Ezen az oldalon mindig azt olvasom, hogy alig létezik már olyan n?, aki rendes, megbízható, normális, h?séges...de nem is folytatom, hisz gondolom ti is s?r?n olvassátok.

Legjobb válasz: és te hittél az ismerõsnek? Pasidat megkérdezted?

és te hittél az ismerõsnek? Pasidat megkérdezted?
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy szolga lettem volna. Van önbecsülésem, és a párom sem volt az a régi típusú férfi.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint ez lehet a titok? Nem szabad annyira oda adnod magad? Küzdettem a kapcsolat elején, persze. Nagyon szépen is indult..a tegnapi napig. Azt hittem tökéletes a kapcsolatunk, büszke voltam magunkra, és most minden összeomlott.
azért nem kellene élbõl elutasítanod minden eshetõséget. egyrészt, mert akkor minek tetted fel a kérdést, másrészt mert valami oka csak lehetett, hogy ide jutottatok. persze lehet, hogy minden az õ hibája és késõbb fogja a fejét bánatában, de azéet az az általánosabb, h mindkét fél "hibázik" - vagy talán egyik sem, csak valahogy mégsem "illenek" egymáshoz...
A kérdező hozzászólása: Hidd el, hogy keresem magamban is a hibát. Keresem egyáltalán a megfejtést, ami ehhez vezetett. De ha még pár nappal ezelõtt is azt mondja, érezteti, hogy minden nagyon szép és jó, akkor azt valahogy én is elhiszem. Ennyi idõ után azért csak levágnám, ha nem stimmelne valami. Egyébként mondta, hogy annyira részeg volt, hogy ez lett belõle. Hát nagyszerû. Akkor legyek egy házisárkány ezentúl, és ha bulizni akar, akkor én is mindig tartsak vele? Mert ezek szerint ez a megoldás. Lehet ebben hibáztam, hogy nem járkáltam utána, hagytam neki szabad teret, és rátalált a csókolózhatnék részegen.
Ha tényleg csak egy csók volt részegen... Hát, nem tudom. Valld be Te is megtudnál szédíteni pár férfiút ha olyanod van. Ha pedig téged kapna le egy romantikus szám után a partner? Ha neki is fáj, meggondolandó.
na ne, házisárkány azért ne legyél, én utálom a házisárkányokat, pedig én is nõ vagyok :-). szerintem az odaadás nem baj, ssõt. ezen a téren engem komoly kacsolatban még sosem ért csalódás, pedig mindig kimutattam az érzelmeimet ( egyébként a rossz érzéseket is, csak nyilván azok ritkábbak) hogy reagált a szakításra? megrázta vagy relatíve könnyen beletörõdött? Keresett, jelentkezett azóta?
A kérdező hozzászólása: De ha visszafogadnám, akkor hogyan csináljam, hogy többet ne forduljon elõ? Folyton azon paráznék, hogy mikor elmenne nélkülem, vajon mit csinál majd. Gondolom elkezdenék féltékenykedni, amit teljesen utálok, és biztos õ is utálná, ezért sok lenne a veszekedés. ó, te jó ég, lehet ez lenne. Az eszem azt mondja, hogy ne tegyem meg, a szívem már most felhívná.
A kérdező hozzászólása: Igen, kétszer hívott, de rövidre fogtam, mert majd' elsírtam magam és nem akartam, hogy hallja az elcsukló hangomat. Kb most ezzel büntetem vagy mi:( Üzeneteket is küldött, olyan igazi szerelmeseket. Csak egy napja történt hogy tudom, de mintha már ezer éve lett volna, olyan lassan megy az idõ. Egyébként kissé zaklatottan reagált a szakításra, kicsit könyörgõ félére váltott a végén, aztán gondolom a határozottságomat látván elment. Mi lehet a biztosíték rá, hogy egy újabb részeg estén ne tegye meg? az eszem azt mondja, hogy semmi.
Nem akarok provokatívnak látszani, még kevésbé mentegetni a párod. TE sosem fogod megtenni? Nem a szíved válaszára vagyok kíváncsi... Az eszed mit mond? Ismerve a világot. Tudva hogy nincs lehetetlen és Te sem vagy tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Hogy megcsaltam-e volna a párom? Nem. Jobban tiszteltem én annál. És ezt nem csak a szívem mondja.
"Mi lehet a biztosíték rá, hogy egy újabb részeg estén ne tegye meg? az eszem azt mondja, hogy semmi." - talán az, h tanult az esetbõl és tudja, milyen következményei lehetnek... szerintem adj ennek egy kis idõt, és érezni fogod, h egyre inkább eltávolodsz vagy egyre inkább vágyódsz vissza. ne érezd magad hülyének, ha így van, szerintem ti szeretitek egymást, nem csak te a fiút, hanem õ is téged. egyetlen egy ilyen botlás még belefér, még meg is erõsítheti a kapcsolatotokat, fõleg a srác részérõl (rájön, h csak téged akar, és tudja, milyen lehet elveszíteni). adj neki egy utolsó esélyt. mondom ezt úgy, hogy én vagyok 23.44. szerintem nálad más a helyzet, ti még boldogok lehettek egymással. te is, és õ is.
Én mindigis úgy voltam vele, bár sosem mondtam el a barátaimnak, nehogy kihasználják, hogyha egyszer így - pontosan ahogy veled is történt - csak csók, részegen, ismeretlennel!!!, akkor azt kisebb mosolyszünettel, de elfogadnám. Jelezve persze, h többet ilyen nincs, kis plusz hiszti, jódologmegvonás, stb... Ez még talán jól is jön, mert a pasinak feltûnik, h milyen is lenne elveszíteni. Ha tényleg szeret, a következõnél még idõben eszébe fog jutni. Mivel fogalma nem volt arról, h milyen téged elveszíteni, nem is volt mire gondoljon... Az az eset SOKKAL rosszabb lett volna, ha bele mer szeretni egy ismerõsébe, és nem csal meg vele fizikailag. Na az szakítási indok. Ez is lehet, h az, de én még adnék egy esélyt. De tényleg, normál esetben nem jó dolog hisztizni, de itt szerintem megéri. :D Egy darabig ne legyél vele annyira odaadó, most küzdjön meg érted õ. De mindig kapjon picit többet, nehogy túl hamar feladja... Szerintem lehet ebbõl még valami, nem biztos, h most azonnal fel kéne adnod. Én drukkolok nektek. :)
Kedves kérdezõ, Kérlek dobj egy privátot, hogy e-mailben írhassak, válaszolhassak neked. Köszi!
Szerintem az ember alapvetõ jellemét a párkapcsolat nem változtatja meg. Tehát ha "társaságközpontja" figura volt aki könnyen ismerkedik, flörtölget stb. akkor kapcsolatban is az marad. És jó eséllyel valaki más elõbb utóbb elcsavarja a fejét. Nem azért hogy hazabeszéljek (én is gátlásos, visszahúzódó ember vagyok), de szerintem akit nem rajong körbe mindennap a másik nem, az valószínû jobban megbecsüli a párját mint aki "hozzászokott" a figyelemhez. Remélem értitek mire gondolok:)
Mindenkiben ott lehet a fejlõdés kényszere, ha már egy kapcsolatból ki van hozva a maximum, ott hol a fejlõdés lehetõsége? Az másutt van :P
Bocsi, hogy ezt mondom de szerintem túl jó voltál.Tudom mert én is igy jártam.=( Az elsõ nagy szerelmemmel 4évig jártunk és mindent megadtam neki.Engem is nagyon szép lánynak tartanak, értelmesnek, aranyosnak, minden jó volt köztünk, tökéles volt a szex is, mégis kiderült, hogy csomószor megcsalt más lányokkal.De ráadásul milyenekkel...ilyen igazi közönséges, piálós, mindenkivel összefekvõ r.bancokkal. Teljesen összetörtem. Azóta van egy másik kapcsolatom, több éve már és rájöttem, hogy igenis nem szabad tökéletesnek lenni.Bárhogy is mondják a pasik, hogy õk egy normális lányt akarnak, nem szabad mindig megadni nekik, különbe megunnak, ahogy a drága exem is. Van, hogy nemet kell nekik mondani, nem állandóan adaadni magad testileg és lelkileg, kell a titokzatosság, néha érthetetlennek, kiismerhetetlennek lenni, nem mindig mindent megadni nekik, tökéletesnek lenni. Ismerek én egy lányt mindenki pasi odavan érte, pedig amilyen hisztiket le tud vágni.De õ a NÕ a kapcsolatba, akit meg kell szerezni, hóditani, tartani, elvárja, hogy a tenyerén hordozzák.Emellett persze gyönyörü és szexi, ha olyanja van imádja a pasiját, adaadó és gondoskodó, aztán meg van, hogy hirtelen átvált és jégkirálynõ lesz, imád szenvedtetni, játszadozni. Erre minden pasi hatalmas szenvedéllyel imádja meg tényleg a tenyerén hordozza, még sose csalták meg, hagyták ott.Érdekes...
Szia! Fura lesz amit írok. De jártam a párod cipõjében. Mennyit "küzdöttetek" ezért a kapcsolatért? Mi volt ami "összekovácsolt" titeket? Mert az kell. És igen a "vadászat" ezzel függ össze. NE szexelj minden nap! KÜZDJÖN, HÓDÍTSON meg Téged minden nap! Kincs vagy. De ebben az esetben a becsülettel megkeresett pénz többet ér - ha érted a képzettársítást. Még egy dolog, bár a "nõk nem értik a focit": Egy meccs attól is lehet rossz ha az egyik csapat sokkal jobb a másiknál. Lehet a párod már nem tudott rádlicitálni odaadásban.
Nekem nem sokáig érdekes az, aki mindig kiszolgál.
Egyszerû a dolog:) Nem mindenki vágyik a tökéletességre. Nem mindenki egyforma:) Legtöbben akik erre vágyunk, ezt meg is becsüljük:)
Igen, a legtöbb ffi olyan lányról álmodik, de azok között affi-ak között van aki mégsem tudja úgy értékelni, ha megkapta. Gondolom megszokta a jót, és elfelejtette, hogy milyen különleges is vagy, gondolta "kipróbál" mást is. A jót könnyû megszokni, és csak akkor értékeljük igazán amikor már elveszítettük. Én soha nem csalnék meg egy lányt sem, és biztos van más is igy.
A kérdező hozzászólása: Természetesen elbeszélgettem a most már volt párommal. Nem tagadta. Persze az elején igen, de aztán csak kibukott. Szóval a normális nõknek sincs nyugalma, igaz? Mert ebbõl számomra ez a tanulság. Annyira leírhatatlan, hogy mit érzek. Csalódtam a szerelemben, benne, mindenben, ami eddig vágyakozással töltött el:(
20 éves vagyok. És azt hiszem a saját történetemet olvasom. A barátom nem csalt meg, legalábbis õ és a környezete ezt mondja. Olyanokat írt egy csúnya, értelmetlen (Ezeket nem féltékenységbõl.) lánynak, hogy miközben velem lefekszik rá gondol, hogy nem akar fûvel fával megcsalni, csak vele. De most ez mindegy is. Csak annyira érdekes és elszomorító volt, ahogy olvastalak. Mintha magamat olvasnám.
Hjaj, és mikor egy férfi azt kérdezi hol vannak a rendes lányok? kitalálom elhiszed ezt a szövet. Amikor egy lány megkérdi hol a rendes fiúk? én tudom a választ és te is tudtad. De én azt is tudom, hogy nem csak nekem kell rendesnek lenni és egy ilyen kérdést úgy jellemezzük, hogy a kérdõ rendes...hát nem feltétlen:) Hát nehéz, de mikor megkérdezik akkor te is kérdez vissza;) Léteznek rendes, hûséges fiúk csak nem õ benne talátad meg:( tévedtél, ezt be kell látnod. Ne higyj mindent el, amit mondanak, hanem amit felmutatt:) és ha a szexben tud felmutatni valamit akkor nem a szerelemben;)
A kérdező hozzászólása: Jézus..hát ez se semmi. Gondolom szakítottál vele.
Nem tudtam. Persze azóta szenvedés az élet, minden este sírva bújok a takaró alá, akár õ is alatta fekszik, akár nem, de mindig van egy utolsó esély.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy léteznek normális férfiak is:) És tudom, hogy ezt elhibáztam, viszont mindent megtettem a kapcsolatért. Hát nem ez a lényeg minden embernek? Ha megkapsz mindent, miért kell más? Bele van kódolva egyesekbe, hogy hiába megtalálták a "fõnyereményt", akkor is másra is kell vadászni? Vagy hogy van ez? Elég kétségbeejtõ. Mi van, ha egy normális férfi volt ez is? Mi van, ha a normális állapot csak addig tart, amíg összejön a szerelmével, és eltelik egy kis idõ. Mikor is rájön, hogy ez mind szép és jó, és persze szeretem is, de azért van még a pályán egy-két nõcske. Jaj, most ilyeneken gondolkodom...
Sajnálom a dolgot tényleg. Nem tudom másokat mi motivál, h ilyet tegyenek, kár h mindig az jár rosszul, aki nem érdemelné meg. Nem azért, hogy védjem, de a legtöbb ember akaratgyenge, csábítható. Talán csak egy gyenge pillanatában történt a dolog.
Jaj ne általánosítsatok már!Tesék itt vagyok rendes férfi és soha nem csalnám meg akit szeretek.6 évig éltem párkapcsolatban és egyszer sem csaltuk meg egymást.Ezután sem tervezem.Ezek szerint nem voltál számára az igazi.Ennyi
kedves utolsó. semmi közöm hozzá, de szerintem utolsó esély csak egyszer van, és õ bõven eljátszotta. hogy becsülhetne meg téged, ha te sem becsülöd magad annyira, h elhidd, ennél skkal jobbat érdemelsz? szakíts vele, ennek nem lesz jó vége. csak elveszed az esélyt, h boldog lehess valaki mással. bocsánat, ha kiosztásnak tûnik, tényleg segítõ szándékkal írom
Mindenki végülis ilyet keres:aki rendes, megbízható, normális, hûséges. Ez tényleg nagyon szép! Csak mindenki másban találja meg ugyanazt. Nem egyeznek a fogalmak az egyes emberek fejében. Ami az egyiknek:rendes, normális, ugyanaz a másiknál, aki "ugyanilyet" keres, az már az unalmas kategóriba esik pl. Vagy rendes, megbízható = lehet rá anyagilag számítani. Hogy csak 2 példát mondjak. Szal nem egyszerû! :) )
a 23.44-es hsz-t 23.39nek szántam, csak gyorsak vagytok, és számos komment beékelõdött :)
A kérdező hozzászólása: 23:44-el egyet értek. A páromnak ne lettem volna az igazi? Hát nem tudom, nem ezt láttam rajta sohasem. Õ is velem tervezte a jövõjét, áradozott, hogy mekkora hihetetlen számára, hogy rám talált. De ezeket már leírtam. És elhittem persze, hiszen nagyon boldogok voltunk. Ez mind kívülrõl is látszott.
Tudod azok az emberek, akiknek meg kell küzdeni az életben mindenért, legyen az ruha, étel, iskola, lehet bármi, azok sokkal jobban megbecsülik, ha az élettöl valami jót kapnak. Ez a szerelemmel is össze függ, mert akinek jó élete volt az sosem fogja úgy becsülni sem a dolgait, sem a kapcsolatait, mint akinek küzdelem volt. Persze van kivétel, de tudat alatt ez nagyon sok emberben benne van. Az is lehet, hogy túl biztos volt benned. Úgysem derül ki, úgysem hagyod el...... Ez egy elég rossz hozzáállás, de van ilyen. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy most Te legbelül nem azt mondod, hogy de szemét volt "Ö", hanem milyen szemetek a "Férfiak". Mi Férfiak sem kapjuk meg azt a megbecsülést sokszor, amit megérdemelnénk. Hiába próbálunk 100%-ot nyújtani, jön egy rosszfiú és mi meg megyünk a levesbe. Az embereknek a [email protected] van igényük, a jót meg nem képesek értékelni.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, ha általánosítottam, nem szokásom, én sem szeretem. Az egyes normális férfiakra értettem amit az imént leírtam. Ez csak egy gondolatmenet volt, egy elképzelés a szakításom után. Õ is megküzdött az életben, az a szép. Félárvaként nõtt fel, nem túl jó családban. Átlagos fizetése van, nem hull az ölébe semmi csak úgy. Szóval ezek után is tartom az elképzelésemet, csak nem általánosítva persze.
Hogy túl jó voltál ez a legszebb a fülleimnekXD És ha rossz lesz akkor megoldva a próbléma? nem hiszem:) Ha tudom, hogy holnap elütt egy busz akkor nem megyek el se. Ezt akkor se fogom elõre tudni, ha másképp csinálok valamit. Az az igazi kérdés, hogy kinek mi a rendes, normális ember:) Mert a voltpárodnak más a rendes lány mint nekem:) meg értékelte is, de nem kérte a te véleményed:S Nála az volt normális, hogy neki lesz egy megbizható lány és õ meg élvezi az életett. Nah, legyél továbbra is jó, ne változ meg, de legközelebb figyelj oda.

Mit csináljak? A barátom mindenkinek elpletykálja, hogy mit csinálunk az ágyban. Még a sarki újságárus is kívülről fújja kapcsolatunk intim dolgait. Ez valami betegség, vagy csak azt szeretné, hogy a többiek irigykedjenek rá? 19/L, ő 18/F

Legjobb válasz: Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy ez csak is kettõtökre tartozik, és nem esik jól neked, hogy mindenki errõl beszél. Lehet csak felszeretne vágni, de ezen én is kiakadnék. 19/L

Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy ez csak is kettõtökre tartozik, és nem esik jól neked, hogy mindenki errõl beszél. Lehet csak felszeretne vágni, de ezen én is kiakadnék. 19/L
Beszélj a fejével ez pasiknál ilyen éretlen korban elõfordul, ha nem megy és nem hallgat a szép szóra akkor változtass valami amivel megérteted, hogy ez a magánügyetek. A baj ott van te érettebb vagy mint a pasid s ez ebben a korban ez nem 1 év mint tényleg hanem jóval több..... 28/f
Önbizalomhiányosoknál fordul elõ, a kissebbrendûségi érzetet próbálja kompenzálni, nem téged akar megbántani!
Szerintem is beszéld meg ezt vele, ha már nincs annyi esze, hogy az ilyen dolgokat nem szokás mindenkinek szétkürtölni... és ha semmiképpen sem hat, akkor próbáld meg tettekben kinyilvánítani .. pl. mondd h nem kívánod, addig nem amíg mindenki tudni fogja és nem csak kettõtökre tartozik.. hidd el sztem ez beválhat, mert nyilván azért van veled és azért szerelmeskedtek mert szeret.... csak tényleg igaz, hogy ebben a korban az az 1 év nem 1 évet, hanem sokkal több érettséget jelent. Lyli
egyetértek az utolsóval, én is azt tenném h megmondanám neki, amíg ezt hallom vissza másoktól addig sorry, nincs szex...
A kérdező hozzászólása: Nem egyszer szóltam neki, hogy nem akarom visszahallani mástól, de mondanivalóm süket fülekre talált.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy nem engem akar megbántani...


Azt szeretném tõletek kérdezni hogy szerintetek megéri-e myaudio tabletért 60 000Ft-ot adni? Ez a tablet a leírások alapján nagyon sok mindent tud és szerintem megérné de azért tõletek is várok véleményt!

a tablet konkrét neve: myaudio tablet series9 916 QR bemásolom a teljes oldalt :

Legjobb válasz: Semmi esetre sem az en tabom 10colos 38e forint volt. Vadi újan.az biztos ,hogy nagyon jó És megbízható.

Semmi esetre sem az en tabom 10colos 38e forint volt. Vadi újan.az biztos , hogy nagyon jó És megbízható.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a segítséget esetleg eltudnál küldeni egy oldalt ahol a te tabodnak a jellemzõit megtalálhatom??
Ne vegyél MyAudiot semmi esetre sem az egy gagyi kínai márka. Nekem 45000-ért volt és már harmadik napon nem kapcsolt be még töltésrõl sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!