Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez Mindenki (215 db)

Petevezeték átfujás előtt állok, az orvos peteéréskor akarja csinálni és azt mondta, hogy még az nap reggelizhetek is. Rá 3 napra mehetek dolgozni. Hogy van ez, mindenki mást mond?

Legjobb válasz: Másolok egy régebbi hozzászolást: szia!Ha jól tudom ez egy fél órás mûtét és elaltatnak,közben nem érzel semmit! Utána lehet hogy a hasfalon ejtett kis pici szúrások fájni fognak,változó. De nem vészes szerintem. Elõtte való nap be kell feküdni a kórházba, másnap mûtét és ha minden oké és nem hánysz akkor 3.nap haza is engednek!!Minden jót, ne idegeskedj!

Másolok egy régebbi hozzászolást: szia!Ha jól tudom ez egy fél órás mûtét és elaltatnak, közben nem érzel semmit! Utána lehet hogy a hasfalon ejtett kis pici szúrások fájni fognak, változó. De nem vészes szerintem. Elõtte való nap be kell feküdni a kórházba, másnap mûtét és ha minden oké és nem hánysz akkor 3.nap haza is engednek!!Minden jót, ne idegeskedj!
Nálam így zajlott: reggel kellett bemennem a kórházba (bocs, de nem emlékszem, hogy ehettem-e elõtte), kaptam ágyat, aztán öltözés, és irány a "mûtét". Katétert csatlakoztattak a petevezetékeimhez, és irány az átfújás. Nem altattak (ha altatnak, tutti nem ehetsz elõtte), monitoron nézték a kontrasztanyag átjutását a petevezetékeken. Kicsit fura érzés, mikor érzed, hogy folyik benned. Ez kb. 15 perc, ha volt. Utána felvittek a szobába, kb. 1 órát nem volt szabad a fejemet megmozdítani (nem tartottam be, szét is akart hasadni). Ebédet kaptam, simán lehet enni. Másnap reggel vizitelés után hazaengedtek.
nekem áprilisban volt a második. az elsõ tavaly csinálták uh-gal, 42000 ft-iszonyatosan fájt, mert egyik oldal nem ment át. áprilisban, korházba csinálták ambulánsan.picit volt kellemetlen ki lehet birni.kicsit szédültem utána.30 percel késöbb odaadták a zárót, másnap már dolgoztam, most már nem tartanak bennt .nyugi.és no para.gondolj a babóra!
Lányok!!! Akkor a petevezeték átfujás, és a petevezeték átjárhatosági(HSG) vizsgálat ugyan az?? Én ugy tudom két különbözövizsg.
én is ugy tudtam .kell érte fizetni is?mert akkor én el sem megyek nincs nekem 40000ft.
Szerintem ugyanaz. Nekem márciusban volt, és nem altattak, ambulánsan csinálták, fél óra alatt kész voltam, de igen nagyon fájt, nekem is az egyik oldal zárt volt a másikon pedig polip volt.
Oké! Te vagy a király!
Te jó ég.A kérdezõ egy zseni!
Egyébként kíváncsi volnék, hogy az Infiniti miért is luxus kategória, de te biztosan tudod, és mivel te vagy itt a király, hiszek neked.
Nekem a mercedes, bmw, lexus, meg honda legend jut eszembe, audi valahogy nem... De most nem nétem a ferrari bugatti maseratti stb. Amely veri az összes prémium autót magasról
A merci, a bmw, és az audi a király. (ebben a sorrendben) A többi meg nem autó... Próbáld ki õket és rájössz, hogy miért írom ezt..
Miért a többi az mi szekér.
Igen kb a szekér szintjén van a többi. Pl: suzuki, kia, stb
Szánalmas vagy kedves utolsó hozzászóló tipikus begyöpösödött suttyó:)
08-24 09:53 - Az Infiniti a Nissan luxuskategoriaja, csakugy mint a Lexus a Toyota luxusautoja, az Acura pedig a Hondae :)

Ezen az oldalon mi a francért az a válasza mindenkinek minden kamaszos kérdésre, hogy "ha ezt meg azt tudsz, tudsz dolgozni is"?

Legjobb válasz: Nem olvastam el az elõzõ kérdést. Csak a saját tapasztalatom írom le. 16 éves koromtól vállaltam diákmunkákat. Nyáron hûtõházban dolgoztam, késõbb suli mellett péntek du. - szombat de. Mekiben, idõszakonként máshol is (kenyérgyárban, gyümölcsöt szedtem stb.). Arra tökéletes volt, hogy kiegészítsem az amúgy is kevés zsebpénzem és megtapasztaljam azt, hogy milyen az, ha valaki nem tanulna és ilyen helyeken kéne dolgoznia. Megtanultam beilleszkedni egyéb közösségekbe is, nem csak az iskolában és otthon. Jó hatással volt rám. A tesóm egy kissé el van kényeztetve. Mióta õ is diákmunkát vállal, sokat változott pozitív irányba. Én ezt most a kérdéstõl függetlenül írtam le. Persze nem mindenre megoldás a diákmunka, de én javaslom mindenkinek, aki teheti.

Nem olvastam el az elõzõ kérdést. Csak a saját tapasztalatom írom le. 16 éves koromtól vállaltam diákmunkákat. Nyáron hûtõházban dolgoztam, késõbb suli mellett péntek du. - szombat de. Mekiben, idõszakonként máshol is (kenyérgyárban, gyümölcsöt szedtem stb.). Arra tökéletes volt, hogy kiegészítsem az amúgy is kevés zsebpénzem és megtapasztaljam azt, hogy milyen az, ha valaki nem tanulna és ilyen helyeken kéne dolgoznia. Megtanultam beilleszkedni egyéb közösségekbe is, nem csak az iskolában és otthon. Jó hatással volt rám. A tesóm egy kissé el van kényeztetve. Mióta õ is diákmunkát vállal, sokat változott pozitív irányba. Én ezt most a kérdéstõl függetlenül írtam le. Persze nem mindenre megoldás a diákmunka, de én javaslom mindenkinek, aki teheti.
Nem azért, de egy 17 éves , az kiskorú.És sajnos az apjának jogos elvárásai vannak, hogy tanuljon, hogy legyen otthon, hogy iskolába járjon.És tanuljon meg alkalmazkodni, nem csak követelõzni. Ha az én gyerekem eltûnt volna 3 napra és írogat, Azt hiszem én sem tömném pénzzel.
Ha az én lányom 3 napja a barátjával lakna, de ennek ellenére engem pumpolna pénzzel, akkor valamit komolyan elrontottam a nevelésével. Ettõl függetlenül oltári pofátlanságnak tartom a dolgot, egy fillért nem adnék neki. Úgyhogy nyugodtan menjen csak dolgozni.
Ha a lány elég nagy ahhoz hogy elköltözzön otthonról, ergo külön életet akar akkor igenis melozzon. A másik.Köteleségem a gyerekemet eltartani, ezt meg is teszem de ha a tini lányom ilyen olyan különleges kivánságokkal fog jönni akkor bizony menjen és keresse meg a rávalót. Egy dolog eltartani és a másik hogyha nem jó neki a 3hónapja vadiujan vett telo mert azon nincs mittudomén milyen funkció és a barátnõjéne másik hiper teloja van és õ is olyat akar akkor hajrá menjen dolgozni.Remélem érted mire gondolok.
A kislánynak volt az egyik fõ problémája az hogy nincs pénze. Azt mondod a szülõ kötelessége eltartani.Igen egyetértek, de a kislány 3 napja nem ment haza! Miért csak az iskolapadban lehet tanulni? Az elméleti és lexikális tudást tényleg ad, de nem az életre készít fel!
17 évesen sztem nem olyan kicsi az a csaj hogy ne mehessen el 3 napra a pasijához. föleg ha otthon meg csak a [email protected]ás megy. szreintem az apja hülyesége nagyobb prtoblémája volt mint a pénz. azt csak a végén jegyezte meg. megjegyzem a szülönek nem kötelessége zsebpénzzel tömni a gyereket, föleg ha nem jomoduak. ennyi idösen már én is alig kaptam mert szarul álltunk.eltettem a szülinapi meg ilyesmi pénzeket, abbol volt pénzem. és igen elég nagy probléma ugy hazamenni hogy csak a rosszat tudják mondani. én is ebben nöttem fel, apámmal nem is beszélek itthon.25 vagyok. lehet másnak fantasztikus családi élete volt, vagy épp lepergett rola minden. rolam nem. én mindent elraktározok, soha nem felejtek. Sajnos... mert ezzel belülröl örlöm magam.szar dolog!
Kérdezõ, egyet értek, akik így ledorgálnak kamaszokat és ezekkel a [email protected]ágokkal jönnek, azok csõlátásúak.És a saját gyereküket is így fogják nevelni.Mert szerintük ez jó.
Bocsika! A nyugdíjba ment idõs emberek zöme 12-14 éves koruktól kezdve dolgoztak! Nem véletlen a 40 éves munkaviszony meghatározása a nyugdíjjogosultság-nál. Ha a 17 éves ráér bulizni, pasizni és elfelejt 3 napig hazamenni (szólt otthon, hogy kimarad?)akkor ráér dolgozni is ugye?
Azt hiszem, hogy most durván le leszek pontozva, de 24 óra letelte után én a kislányt a rendõrökkel hozattam volna haza. Amíg nem tölti be a 18-at, addig én felelek érte és otthon van a helye, nem a pasijánál. Azonkívül nyilván oka van annak, hogy a szülõ nem adott neki pénzt, ennek mindig oka van. Vagy azért nem adott neki, mert nem érdemelte meg (rossz tanulmányi eredmény, csavargás, esetleg ivás, drogozás, stb.) vagy azért, mert a szülõnek sem volt. Nekem is van 4 kamasz fiam, akik szoktak zsebpénzt kapni, szerintem nem keveset. Viszont ha hazaállítanának egy kettes bizonyítvánnyal vagy részegen, bizony az elsõ dolog, amit megvonnék tõlük, a zsebpénz lenne.
17 évesen otthon a helye annak a lánynak, nem a pasijánál, lehet az apja csak ezt a megoldást látja, hogyha nem ad pénzt, egyszer hazamegy, ha meg adna nem menne, csak, ha összeveszett a pasijával. Egy 17 éves lány nagyon érzékeny és lázadó... egy tini ilyen. A húgom egy kedves kérdésen is képes megsértõdni, ha rossz napja van. Én is utáltam otthon lenni tiniként, nem bírtam a szabályokat, de azt sem, amikor már nem voltak szabályok... most mégis imádom õket és számíthatok rájuk, pedig nem õk változtak, hanem én... és igen, egy szülõnek a kicsi gyereke, amíg él az õ kicsi gyereke marad szerintem.
8as vagyok. Ha figyelmesen elolvasod a válaszom akkor láthatod hogy a "különleges" kivánságot a saját gyerekemre értettem nem a lányra.
én is ezt mondom hogy nekem se tünt ebböl pénzéhesnek... és én is menekültem volna pár napra ha lett volna lehetööségem. ha az apa egy [email protected] mint az enyém azzal nem lehet beszélni. segitek itthon anyám tök hálás nekem, de apám szerint nem csinálok semmit lusta vagyok, paraszt és fekete bárány.ö munkamániás és ránk akarja eröltetni. de nem tudja.és elég sokat takaritunk de ha meglátszik azt se veszi észre. ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni a szülei is ilyenek, elcseszett gyerek ö is.. az ö fajtájának csak az megy emberszámba aki elöreláto, észrevesz minden apro munkát, éjjel nappal dolgozik, még egy filmet se nézhetsz meg elsütizgetve mert na akkor amig nézed a tévét addig lehet mondjuk diot törni.
A kérdező hozzászólása: *kántáljátok **mindenki
A kérdező hozzászólása: Nem. Tudjátok, mi az, ami kötelezõ lenne? Mind a kislánynak, mind az édesapjának? Leülni és megbeszélni, hogy mi a fene bajuk van egymással. És annak megfelelõen változtatni mindkettejüknek. Igen, mindkettejüknek, ugyanis egy szülõ-gyermek kapcsolat nem egy diktatúra. De ti egybõl kéntáljátok a szokásos szöveget.. És mi van, ha az apja problémájának semmi köze ahhoz, hogy a leányzó nem diákmunkázik? Sõt, továbbmegyek: mi van, ha az apja tényleg egy paraszt, aki ok nélkül kötekszik vele mindenen? Pl. féltékenységbõl, ami a lányos apáknak tipikus "népbetegsége"? Na? Akkor mi van? Ezeken a lelki vonalakon miért nem indul el senki? Miért mindeki a munkát kántálja?? Idézek tõletek, 2 utolsó: "Tömném pénzzel.. Különleges kívánságok.." Ilyeneket úgy mégis hol írt a lány? Mert szerintem sehol.
A kérdező hozzászólása: 1-2.: Az életre készít fel? Te mégis mirõl beszélsz? Õ egy gyerek még. Az a dolga jelenleg, hogy tanuljon, szórakozzon, a barátjával, barátnõivel legyen. A többi ráér majd 20 fölött. Mint írtam, én sem dolgoztam kamaszként, mégis remekül felkészültem az életre, köszöntem szépen. Az életre nem egy diákmunka készít fel valakit, hanem emberi kapcsolatok, csalódások, esetleg haláleset.. és akkor tovább nem is sorolnám. Az egy helyes kérdésfeltevés, hogy miért nem megy haza, de ehhez - újra hangsúlyozom - a munkának semmi de semmi köze.
15 évesen kezdtem a diákmunkát minden nyáron dolgoztam nagyon jó volt, hogy kapok fizetést.Szerintem a tinik el vannak tájolva, ok, hogy a szülõ eltartja a gyereket, de nem kötelessége mindent megvenni, mindent a gyerek se**e alá tolni.OK, hogy 17 évesen néha ott alszik a barátjánál, de hogy 3 napja ott lebzsel nem tanul, nem megy haza nehogy már normális és elfogadható legyen, ha ennyire felnõttnek gondolja magát tartsa is el magát.Valamit valamiért, nyilván a szülõi nevelés hibája is, hogy ideáig fajul, de érdekes ilyenkor gyereknek számít, ha alkoholról, szexrõl, buliról van szó akkor meg már majdnem felnõttnek.

Szerintetek is ez a normális amit a mai tinik csinálnak? Hogy "járnak" valakivel, közben mindenkivel sziveket irkálnak facebookon meg az exeikkel pózolnak a képeken, és egy "baráti" társaságban már mindenki mindenkivel járt meg stb.

Ez lenne a normális, az elfogadott, a minta, a valami?

Legjobb válasz: A régi fiatalok is pontosan ugyanezt csinálták, csak más eszközökkel. Nagyanyáink korában is ugyanúgy mindenki megvolt mindenkinek. Csak nem posztolták ki, hanem szétpletykálták a fonóban (korabeli üzenõfal).

A régi fiatalok is pontosan ugyanezt csinálták, csak más eszközökkel. Nagyanyáink korában is ugyanúgy mindenki megvolt mindenkinek. Csak nem posztolták ki, hanem szétpletykálták a fonóban (korabeli üzenõfal).
Ettõl a hideg kiráz, annyiszor felidegesítem magam ezen, hogy õk egy külön társaság, színes cuccokban kell lenned meg hülyét csinálnod magadból ahhoz hogy "bekerülj" közéjük. De nyugi, találsz majd normális párt is magadnak, csak sajnos az a baj hogy minden szép lány is ezekbe a brigádokba tartozik... na mindegy, egyszer csak lesz már valami :) 15f
Nálam nem minta és nem is elfogadott.

Tudnia kell, hogy Õt szeretem és tényleg, még a szex is tökéletes, ezt hangoztatom és éreztetem is vele. Nem tudom mit tehetnék, 3 havonta beindul nála ez a dolog. Akkor mindenkivel gyanúsítgat, mindenkire féltékeny. Hogyan tudnám ezt kitörölni nála?

4 éve elvált nő vagyok, de 2,5 éve boldog kapcsolatban élek egy nálam 7,5 évvel fiatalabb férfivel, nagyon szeretem és minden tökéletes lenne, ha nem lenne féltékeny.16évig voltam férjnél és van két lányunk a házasságomból, ami ha tetszik ha nem összeköt bennünket, bár már nem úgy, mint régen, de vannak dolgok néha, amiket muszáj megbeszélni és a gyerekek érdekében nem is veszekszünk. Tökéletesnek mondhatnám az életemet ha szerelmem, nem akadna ki, ha a gyerekek szóba hozzák az apjukat előttem és válaszolok is nekik. Ilyenkor elkezd gyanúsítgatni utána pedig több napig nem szól hozzám és úgy mászkál a lakásban mint egy szellem.Féltékeny:Telefon hívásokra, számítógépre, pedig már ott sem lát, max havonta egyszer.

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben vagyok férfiként, csak nem vagyok féltékeny. Van két gyerek és a korkülönbség is kb. megegyezik. Ha ennyivel fiatalabb férfival élsz, akkor igen jó nõ lehetsz. (Akkor is, ha te ezt másként látod.) A gyerekek apjára cseppet sem vagyok féltékeny, tudom, hogy az már egy lezárt ügy. Azt is tudom, hogy a gyerekeknek õ AZ APA. Ezzel nem is érdemes versenyeznem. Viszont idõnként keresik különbözõ ex-ek. Az azért zavaró, hogy egyértelmûen nem mondja meg, hogy semmi esélyük, van már valakije. Nem arról van szó, hogy bármit is engedne nekik, de nem tudja úgy kezelni ezt a helyzetet, ahogyan kellene. Tehát ne csak azt éreztesd, hogy szereted õt, hanem azt is, hogy senki mást nem.

Hasonló helyzetben vagyok férfiként, csak nem vagyok féltékeny. Van két gyerek és a korkülönbség is kb. megegyezik. Ha ennyivel fiatalabb férfival élsz, akkor igen jó nõ lehetsz. (Akkor is, ha te ezt másként látod.) A gyerekek apjára cseppet sem vagyok féltékeny, tudom, hogy az már egy lezárt ügy. Azt is tudom, hogy a gyerekeknek õ AZ APA. Ezzel nem is érdemes versenyeznem. Viszont idõnként keresik különbözõ ex-ek. Az azért zavaró, hogy egyértelmûen nem mondja meg, hogy semmi esélyük, van már valakije. Nem arról van szó, hogy bármit is engedne nekik, de nem tudja úgy kezelni ezt a helyzetet, ahogyan kellene. Tehát ne csak azt éreztesd, hogy szereted õt, hanem azt is, hogy senki mást nem.
Szex a megoldás, dobd be magad. Látom a válaszod elõre, ne is ird be: "szex terén semmi gond." Szerinted...

Sokszor nehezen kapok levegőt, minden vizsgálaton átestem még szívultrahangon is és mindent rendben találtak, és azt mondják a szorongás váltja ki ezt az izomfeszülést, hogy lehet ezt megszüntetni?

Legjobb válasz: Ugyanez a bajom nekem is. Már átestem mindenen, kivéve a kardiológiát, de azt mondták ott is minden oké lesz, mert ezt biztos, hogy szorongás okozza. Nem tudom. Amikor elkezdtem sportolni, egy idõ után megszûnt, aztán amikor a kutyákkal vagyok, akkor se veszem észre. Le kell foglalni magadat. Megkérdezhetem, hogy mitõl szorongsz?

Ugyanez a bajom nekem is. Már átestem mindenen, kivéve a kardiológiát, de azt mondták ott is minden oké lesz, mert ezt biztos, hogy szorongás okozza. Nem tudom. Amikor elkezdtem sportolni, egy idõ után megszûnt, aztán amikor a kutyákkal vagyok, akkor se veszem észre. Le kell foglalni magadat. Megkérdezhetem, hogy mitõl szorongsz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Hát, hogy mitõl szorongok, azt nem tudom pontosan! Állandóan attól félek, hogy rosszul leszek, sokszor úgy érzem, mintha rosszul akarnék lenni és feszül a mellkasom:( Sportolok én is, utána picit jobb, de elég bizonytalan vagyok az rossz érzések miatt mert az van bennem, hogy remélem nem a szívemnek van baja stb.De a vizsgálatok jók lettek, de mégis rossz ez az egész!
Tudom...:( amúgy hány éves vagy? Én 23... nekem október vége óta van ez, amikor az egyik kutyám megbetegedett, aztán meghalt, majd a kedvencemet megmérgezték. :'(

A házimunkát én végzem itthon, a férjem gyakran a szememre hányja, hogy"te mindig mindent elpakolsz, ezt meg azt hová tetted már megint", ez így is van, mivel ő nem segít, kénytelen vagyok mindig mindent én magam elpakolni. Megleckéztesem :-)?

Legjobb válasz: "Azt még hozzáteszem,hogy néha végighúzza az újját a szekrényen,hogy elég alaposan takarítottam " Ilyenkor add a kezébe a porrongyot, hogy "drágám EZZEL kell takarítani, nem a kezeddel. És ha végeztél a szekrénnyel, akkor a könyvespolcot is letakaríthatod."

"Azt még hozzáteszem, hogy néha végighúzza az újját a szekrényen, hogy elég alaposan takarítottam " Ilyenkor add a kezébe a porrongyot, hogy "drágám EZZEL kell takarítani, nem a kezeddel. És ha végeztél a szekrénnyel, akkor a könyvespolcot is letakaríthatod."
Igen. :D Szerintem hagyd ott azokat a cuccokat, amik az övéi. (büdös zokni, tányér, kajamaradék, stb.) Kíváncsi lennék a fejére, mikor ezekbe belebotlik.
Elsõ körben beszélj vele és tudasd, hogy mivel van problémád és kérd fel a változásra. És csak akkor leckéztesd, ha a fenti nem vezet eredményre. Nem kell mindjárt túllõni a célon.
Az utolsó hozzászóló nagyon jópofa, tényleg add oda a kezébe a porrongyot:P Hát nekem is néha szokta mondani, hogy én nem csinálok itthon semmit....ja, ellátom a 8 hós lányunkat, meg speckó azt nem látja, hogy minden nap feltörlök, meg 6 ezerszer rendet rakok, mosogatok, teregetek, vasalok, hetente feltakarítok mindenütt...mivel nem látja ezeket a folyamatokat, így nem is csinálom ezeket....ilyenkor szoktam elsorolni neki a napirendemet:D És persze nálunk is megy a "megint hova tetted a nadrágomat" címû lemez, na persze, hogy én raktam el, mivel mindent én pakolok. És ha valami nincs meg, akkor is én vagyok a hibás, mindenért, ami itthon történik rossz, naná, hisz itthon mindent én csinálok.
11:38 +1 Ilyenkor meg lehet mondani a férjednek, hogyha valami nem tetszik, csinálja meg jobban Õ MAGA!
Mióta itthon hagytam 1 teljes hétre ugy hogy nem fõztem meg elõre, nem pakoltam el mindent, hanem ugy ahogy volt, és õ volt kénytelen mindent csinálni, azóta nem hisztizik hogy a saját dolgait elpakolja, porszivozzon, teregessen, néha fõzzön és hasonlók...
A kérdező hozzászólása: Ó számtalanszor beszéltem vele ezügyben.
A kérdező hozzászólása: Azt még hozzáteszem, hogy néha végighúzza az újját a szekrényen, hogy elég alaposan takarítottam e :-/
1. A férjem elpakol maga után, nem rámolok a dolgai között. Az övé, tartsa rendben. 2. A takarításba pedig besegít.
A kérdező hozzászólása: Jól tanította az édesanyja, illetve te is jól szoktattad brávó :-D .
Miért nem pakolod a dolgokat a helyére, ahol megszokta? Vagy ezt sem tudod rendesen csinálni?
A kérdező hozzászólása: Ej TE utolsó :-D ...

Lányok! Ti hogyan képzelitek el az első alkalmatokat? Akinek esetleg megtörtént, annak hogyan, és ezzel szemben hogyan képzelte el? LÉGYSZIVES KORT IS ÍRJON MINDENKI!

Szeretném ha részletesen leírnátok..Köszi el?re is

Legjobb válasz: 19 évesek mindketten szüzek voltunk, amikor 1 év együttjárás után próbáltuk meg elõször. Elõtte már kb.hosszú ideje pettingeltünk és orálisan elégítettük ki egymást, meg minden egyéb...de szex addig nem volt. Én úgy képzeltem hogy nem fog fájni, hiszen mikor ujjazott az sem fájt, 2-3 ujjal sem...de arra nem számoltam hogy neki elég vastag a pénisze...így nekem eléggé fájt. Annak ellenére hogy elõtte 1 óra elõjáték volt, sikosítót is használtunk és gyengéd volt velem... Szóval ez mindenkinek más...azóta kb. 6 alkalommal csináltuk, de eddig mindig fájt... mondjuk már sokkal jobban mennek a dolgok...Szóval nekem nem olyan volt, mint ahogy vártam, de nem bántam meg! Minden jót! 19/L

19 évesek mindketten szüzek voltunk, amikor 1 év együttjárás után próbáltuk meg elõször. Elõtte már kb.hosszú ideje pettingeltünk és orálisan elégítettük ki egymást, meg minden egyéb...de szex addig nem volt. Én úgy képzeltem hogy nem fog fájni, hiszen mikor ujjazott az sem fájt, 2-3 ujjal sem...de arra nem számoltam hogy neki elég vastag a pénisze...így nekem eléggé fájt. Annak ellenére hogy elõtte 1 óra elõjáték volt, sikosítót is használtunk és gyengéd volt velem... Szóval ez mindenkinek más...azóta kb. 6 alkalommal csináltuk, de eddig mindig fájt... mondjuk már sokkal jobban mennek a dolgok...Szóval nekem nem olyan volt, mint ahogy vártam, de nem bántam meg! Minden jót! 19/L
hát én úgy képzelem , hogy hogy kb 1 év járás után majd ha lesz valaki akit nagyon szeretek , akkor náluk , legalábbis semmiképpen sem itthon majdegy váratlan pillanatban történik meg nyugodt körülmények között.nem egy gyertyfényes selyemhuzatos zenés dolgot képzelek el hanem egy spontán dolgot.És úgy képzelem hogy nem fog fájni mert jól felizgat elõtte fõleg azzal hogy mindenhol csókolgat csak ott nem majd sok idõ után végre rátér és aztán orális szex lenne az elõjáték és misszionárius pózban , mivel nem vagyok tapasztal tés szeretném egy kicsit kiszolgáltatottnak érezni magam m ivel õ a férfi de aztán ha minden jól megy át veszem az irányítást ;)amúgy nemtudom lehet hogy teljesen az ellentéte lesz anak ahogy elképzelem.de mindig emlékezni fook rá szóval remélem jó élmény lesz.elsõre biztos lassú romantikust képzelek el mert ugye a lányoknak állt.fájdalommal is jár.aztán ha már "bejáratódtunk"4-5 alkalom után lehet gyors heves szenvedélyes stb most ez jutott eszembe a lényeg hogy imádjon és én is õt 16 L szûz
Utolsó válaszolónak: nagyon aranyos vagy, kívánom hogy így történjen, ahogy elképzelted :) 28 éves nõ
Nekem nagyon szep volt, hisz aval voltam akit szertetem (most is szeretek). elso komoly kacsolatom volt, elso akivel pettingeltem eletemben meg minden, es egy hetvegen kivettek egy hazat a barataival! megtortent...gyonyoru volt, nem fajt es nem is vereztem! minden olyan volt ahogyan elkepzeltem...Igaz ra egy honapra toltottem a 14-et, tudom h eliteltek, de en annal tartok ki h en akartam vele, es meg mindig jobb volt elveszizteni azzal akit szeretek mint par ev mulva tok reszegen egy bulin egy olyannal akit nm is ismerek! ez mar tobb mint egy eve volt, mar nem vagyunk egyutt, mert nem lehetunk par dolog miatt, de meg mindig szeretem, es tudom h o volt nekem az elso szerelmem...bar elgondolkodom, tenyleg korai volt, de ennek ellenere sem bantam meg a mai napig!!!
Megmondom õszintén én ebben nem hiszek, persze szépen látni mindent, és igen fejlettek, de hogy kire hasonlít?Ez persze csak az én véleményem!
de igen, tényleg lehet látni, kire hasonlít, fõleg az arcvonásain! Én 18 hetesen voltam, fejlõdõ korában a babának, és már az orra formája, a karja -, lába hosszúsága mutatta, hogy apja lánya... Egy az egyben. 26 hetesen pedig már ½kövérebbek is½ vagyis elkezdtek hízni, akkor már elsõsorba súlyra gyarapodnak :) gratula a babához, sok egészséget!!!
Szia nekem is az a véleményem, hogy az én kisfiam tiszta apja, voltunk 21 hetesen is és most is 31 hetesen, de tisztára apja, az orra, a szája, a szeme, mindene! Persze biztosan lessz benne belõlem is csak meg kell várni, hogy megszülessen! gratula! 36 hetes kismama

Terraria 1.2: Bejött ez az új update, és mindenki mondja, hardmode így, hardmode úgy meg amúgy. Én meg nézek bambán. Mi az a hardmode? :D simán a nehézségi fok vagy valami más? Új hardmode bossokról is beszélnek. Akkor most hogy van ez?

Legjobb válasz: Az akkor következik be, ha már megöltél egy Boss-t (Wall of Flesh, a pokolban idézhetõ) onnan átmegy a játék szinte új formába. Új, erõs, nehezebb ellenfelek, új világok (Hollow világ, nekem nagyon furcsa) nehezebb verziói a Boss-oknak, új ércek, (pontosabban három, amibõl ha mindent kigyûjtesz, mész a következõ ércre, ha abból is minden megvan, mész a harmadikra, és aztán ezt a három szettet összebarkácsolod, és mindenbõl megkapod a legjobb cuccokat! )

Az akkor következik be, ha már megöltél egy Boss-t (Wall of Flesh, a pokolban idézhetõ) onnan átmegy a játék szinte új formába. Új, erõs, nehezebb ellenfelek, új világok (Hollow világ, nekem nagyon furcsa) nehezebb verziói a Boss-oknak, új ércek, (pontosabban három, amibõl ha mindent kigyûjtesz, mész a következõ ércre, ha abból is minden megvan, mész a harmadikra, és aztán ezt a három szettet összebarkácsolod, és mindenbõl megkapod a legjobb cuccokat! )
A kérdező hozzászólása: Ja az a hardmode? :D Köszi :) csak a Destroyert tudtam eddig legyõzni :D
hallod, hardmode 1.1 óta van és nem tudod a nevét... lol (nem sértésként mondom :) )
elsõ, 1.2-óta már nem a hallowed a legjobb szett
A kérdező hozzászólása: Mostmár Hallowed bar van. Turtle 4ever :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!