Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez Mikor lehet peteérés (8 db)

Hogy is van ez? Mikor lehet peteérés? Azt olvastam, hogy a mensi előtt 14 nappal van az ovuláció.

Nekem múltkor az ovu mikroszkóp 3 nappal a mensi el?tt páfrányozott, azt hittem a peteérés tüneteit érzem. :-)

Legjobb válasz: Rendkívüli peteérés bármikor lehet.

Rendkívüli peteérés bármikor lehet.
Egy extrajó orgazmus is kiválthat peteérést! :) De van, akinek a normális ovuláció a mensi elõtt van pár nappal. Vagy épp utána pár nappal. A tesóim így fogantak. :)
A kérdező hozzászólása: Tehát a tanulság: folyton folyvást szexelni kell és jön az a baba. :-)
Ez így van. :-) Kellemest a hasznossal. :-) Nem egy ördöngõsség... Mindent bele, lányok!!!

Nekem most volt 20. -án peteérésem, előtte 17. -én, 19. -én és 20. -án voltam együtt a párommal! Reggel óta azt érzem hogy sűrűn kell mennem wc-re pisilni de alig jön pár csep, és van hozzá pár csep vér is van! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Ezzel fordulj inkább orvoshoz, nehogy egy felfázás kezdete legyen, hólyaghurut... Babához korán van még, hogy jelezzen... "4napos a zigótád"

Szia! Ezzel fordulj inkább orvoshoz, nehogy egy felfázás kezdete legyen, hólyaghurut... Babához korán van még, hogy jelezzen... "4napos a zigótád"
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fordulj orvoshoz minél elõbb. Addig is igyál sok folyadékot. Ha kezdõdõ hólyaghurut, akkor jobb az elején elkapni, mert ha eldurvul, nagyon rossz tud lenni :(
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy felfázás mert a mai nap folyamán már semmi nem volt!

Írnátok nekem? Mikor is eshettem teherbe? Mikor is van most akkor peteérés? Mensit követően is lehet vagy hogy van ez? Már nemértem.

Az orvos azt mondta kedden hogy 5 hét 4 naposra saccolja a babát.Az utolsó mensim feb. 4.-én volt.Számításaim szerint 18.-án lett volna peteérésem.Végül is mi rendszeresen együtt voltunk a férjemmel,de igazából 18.-ára gondoltam hogy teherbe eshettem,mert úgy hallottam hogyha szeretkezés után nem állsz föl nagyobb az esélye hogy terhes maradsz.Én 18.-án úgy maradtam(fekve).El?tte is utánna is együtt voltunk.Hogy lehetek 5 hetes?Van hogy az orvos elszámolja?

Legjobb válasz: A mensid alapján ma pont 6 hét 1 napos vagy. A terhességet mindig az utolsó mensitõl számítják, nem a peteéréstõl, mert azt nem lehet tudni pontosan mikor volt. Az hogy mikor fogant meg azt nehéz lesz eldöntened, nem muszály fekve maradnod ahhoz hagy a baba megfoganjon:)

A mensid alapján ma pont 6 hét 1 napos vagy. A terhességet mindig az utolsó mensitõl számítják, nem a peteéréstõl, mert azt nem lehet tudni pontosan mikor volt. Az hogy mikor fogant meg azt nehéz lesz eldöntened, nem muszály fekve maradnod ahhoz hagy a baba megfoganjon:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó.Köszönöm hogy írtál, mert még elég kis tudatlanok vagyunk.A férjem azt hajtja hogy nem lehetsz 5 hetes.Hát 18.-án .....stb.Majd akkor megmutatom amit írtál.Köszi szépen.
http://www.ciklus.hu http://www.timmermann.hu Itt van ovulációs kalkulátor, nekem bevált! 10 hetes kismama
Szerintem még a http://www.kismama.hu is bejött! Remélem sikerült! Szorítok neked!
A fent említett oldalak csak akkor jók, ha pontos a ciklusod. Én továbbra is így csinálnám, ahogy eddig tettétek, spontán, ne változtass.
Pontosan 28 napos ciklus esetén kb 14-ik nap, egy-két nap ide-oda. 2-3 nap az jó. :) Ovulációs teszt (Kb 3000 Ft)-DM, Rossmann Kettévágva 10db teszt. PG53 mini mikroszkóp ( az is annyi, elméletileg örökké használható) Hõmérségleti görbe vezetése ciklus.hu-n (ahogy irták!) Váladék vizsgálata Méhnyak magasságának, keménységének vizsgálata babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsö két -három nap enyhe , aztán a következö nap meg annyira fáj hogy menni is alig birok.
Lehet peteérés, hajrá!
Szia ! Ha rendszeresen jön a menstruációd, s tényleg 8 nappal vagy elötte, akkor ez már nem a peteérés. Lehet beágyazódás is! De hogy ha már 3 hónapja így van, akkor én inkább mégis PMS-re gondolnék. Föleg, ha ezek a fájások a mensiig naponta elöfordulnak!
A kérdező hozzászólása: Nem egyfolytába van a fájdalom 3 honapja , hanem minden honapban van 3-4 nap amikor ezt érzem.
Ha így van, akkor ez a peteérés jele. Én a lábamat se bírom megemelni ülõ helyzetben olyankor, mert úgy érzem, kiszakad a hasam alja, úgy nyom meg nyilall.
Igen, nekem is így van. Azért az "akció" még ment, mert ahhoz nem kellett lábemelgetést csinálni. És íme, van egy 3 éves meg egy 38 hetes pocaklakó kislányom. :) Mindkettõjüket tudom, mikor fogantak. :) A jó fájós napon tudtunk csak együtt lenni. :)

Nekem 18-23volt peteérésem és 8nap késés után volt egy napig vérzésem azt hittem, hogy megjött, de azóta már 3napja inkább barnás vérzésem van. Azóta 3teszt is negatívat mutatott. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Hátt...bízzunk a legjobbakban,de szerintem nem vagy terhes.De ne haragudj érte hogy leírtam neked. De azért lásson egy orvos.oksa?

Hátt...bízzunk a legjobbakban, de szerintem nem vagy terhes.De ne haragudj érte hogy leírtam neked. De azért lásson egy orvos.oksa?
hát..én is azt kell hogy mondjam, hogy itt inkább vmi hormonzavar lehet, mert 8 nap késést már kimutatna a teszt.. sajnálom.. de a barnás vérzés nem normális! én a helyedben mindenképp elmennék dokihoz!
Ne haragudj, de ezt a kérdést már vagy hatodszor írod ki.. szerintem ez nem komoly! Ha mégis komolyan gondolod, akkor egy-két hete, mióta kiírod mindig ezt a kérdést, már rég el kellett volna menned dokihoz.

Mi a véleményetek arról hogy a clostit csak 7. naptól mondta a doki hogy szedjem. Nem talált érett petét és azért mondta hogy még az nap kezdjek egy új adagot. Előző hónapba is szedtem ez már a második adag. Lehet még ebbe a ciklusba peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta,hogy a 7.naptól,hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!

Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta, hogy a 7.naptól, hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!

Akinek van egy kis ideje és kedve elmagyarázná nekem ezt a hőmérőzős dolgot? Mikor kell mérni, hogyan? Fel kell írni? Láttam a ciklus.hu-n is lehet vezetni. Mikor alacsony, mikor magas? Ebből hogy lehet megállapítani a peteérést, a terhességet?

El?re is köszönöm, nem nagyon vagyok tisztába ezzel, és szeretném tudni.

Legjobb válasz: ja,bocsi. Az kimaradt,hogy lehetõleg mindig ugyanabban az idõben is mérd a hõdet.Fontos,hogy ne egyik nap 6-kor,másnap meg fél 8-kor,mert akkor nem kapsz reális képet.

ja, bocsi. Az kimaradt, hogy lehetõleg mindig ugyanabban az idõben is mérd a hõdet.Fontos, hogy ne egyik nap 6-kor, másnap meg fél 8-kor, mert akkor nem kapsz reális képet.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/35d25985bc6317baa085a9.. Itt van a görbém is, ha érdekel.És nehogy elájulj, hogy milyen ingadozó!!!!!! Mégis kisbabát várok.El se hinném, ha más mutatná...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kedves vagy:) sokat segítettél, most már értem:) nem tudom mennyire lenne nekem ingadozó, mondjuk a mensim se nagyon rendszeres sajna, illetve nagyjából az, csak 24-25. nap körül jön meg mindig, a ciklus.hu meg annyira nem mutatja jól az ovumat szerintem, szóval ezért kérdeztem.Köszi még egyszer:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!