Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez Mikor lehet (741 db)

Dackorszak. Direkt belepisilt a bugyijába és a padlóra is ezzel. Mit lehet vele kezdeni azon túl, hogy ne robbanjak fel?

Be is jelentette, hogy bele fog pisilni, szóval ki van zárva, hogy véletlenül csinálta volna. Hogyan büntessem? Most beküldtem a szobájába, de nem hiszem, hogy ez túl nagy büntetés volna neki.

Legjobb válasz: Szerintem ez pont olyan csínytevés, amivel nem kell foglalkozni. Ez nem olyan mint pl a verekedés, hogy másnak fájdalmat okoz, és ha ráhagyjuk azt hiszi hogy ez a normális. Ezt direkt azért csinálta, hogy lássa mit reagálsz, hogy bosszúságot okozzon. Én feltörölném, elmondanám, hogy az okos kislányok a bilibe/wc-be pisilnek. És ennyi. Ha bünteted, tudja, hogy ezzel ki hoz a sodrodból. Ha nem kerítessz nagy feneket a dolognak, egy-két alkalom után abbahagyja, mert nem lesz rá reakció. Ez szerintem pont az a kategória, mikor iskolások cukkolják egymást. Ha az adott kisgyerek kiakad, sír, akkor tovább cukkolják, ha nem reagál rá, abbahagyják.

Szerintem ez pont olyan csínytevés, amivel nem kell foglalkozni. Ez nem olyan mint pl a verekedés, hogy másnak fájdalmat okoz, és ha ráhagyjuk azt hiszi hogy ez a normális. Ezt direkt azért csinálta, hogy lássa mit reagálsz, hogy bosszúságot okozzon. Én feltörölném, elmondanám, hogy az okos kislányok a bilibe/wc-be pisilnek. És ennyi. Ha bünteted, tudja, hogy ezzel ki hoz a sodrodból. Ha nem kerítessz nagy feneket a dolognak, egy-két alkalom után abbahagyja, mert nem lesz rá reakció. Ez szerintem pont az a kategória, mikor iskolások cukkolják egymást. Ha az adott kisgyerek kiakad, sír, akkor tovább cukkolják, ha nem reagál rá, abbahagyják.
Mosasd ki vele a piszkos bugyit. Ha be tud pisilni, ki is tudja mosni. Magyarázd el neki, hogy õ fogja bánni, hogy mosnia kell a bugyikát, miközben mehetne a játszótérre, nézhetne mesét stb.
Szia! Nálunk is volt 1-2 ilyen. Ilyenkor nem engedtem meg neki hogy levegye a bugyiját hogy érezze hogy milyen amikor belepisil. Azóta inkább megy bilibe vagy wc-re pisilni.
Off: Fel nem tudom fogni, hogy büntetésnek miért a saját szobáját használod! Hiszen ott vannak a játékai, ott szokott aludni!!! Olyan helyre kell büntibe küldeni, ami rettenetesen unalmas hely, pl a konyha egyik sarka, vagy egy nem használatos szoba... On: Azért, mert direkt bepisilt én nem feltétlenül büntetném, még akkor sem, ha direkt csinálta. A legközelebb, ha bilibe pisil, akkor viszont kitörõ lelkesedéssel agybafõbe dícsérném, és emlékeztetném a múltkori (mostani) incidensre, hogy na látod, az csúnya dolog volt, és nézd meg, most milyen ügyes voltál, anya most nagyon boldog.
A kérdező hozzászólása: A bilibe pisi kaki gyönyörûen megy egy ideje dícséret nélkül is, szóval szerintem azzal sokat nem érek, ha a holnap reggeli pisiért megdícsérem.

A 8 hetes kisfiam nyaka kicsit húrkás, és két napja a hajlatoknál piros és kiütések is megjelentek. Mit lehet ezzel csinálni, hogy ne legyen rosszabb és a mostani is elmúljon? Mitől jönn ez ki?

Legjobb válasz: VAlószínú bepálik neki-vagy esetleg ha eszik befolyik a tej és nem veszed észre ott marad esetleg este nem tudod úgy kitörölni neki-az enyém sem hagyja mi is küzdûnk ezzel a dologgal-én van,hogy áttörlöm alkohollal neki ,majd bekenem bepanthennel-nekem a khban ezt mondták.Sokan a hintõport javasolják ,de sztem ezt többször kell naponta kitörölni,mert összecsomósodik neki.Arra vigyázz,hogy nehogy kisebesedjen neki és figyeld a hurkákat,mert máshol is meg fog jelenni ez a gond,s ha nem jól van kitisztítva vagy kitörölve le is rakódik neki a cucc-én ezt fülpiszkálóval törölgettem ki-alkoholos és bekentem.Helyrejött...füle,csuklója combja ilyesmi helyeken nagyon nézegesd neki...2.5hónapos baba mamája

VAlószínú bepálik neki-vagy esetleg ha eszik befolyik a tej és nem veszed észre ott marad esetleg este nem tudod úgy kitörölni neki-az enyém sem hagyja mi is küzdûnk ezzel a dologgal-én van, hogy áttörlöm alkohollal neki , majd bekenem bepanthennel-nekem a khban ezt mondták.Sokan a hintõport javasolják , de sztem ezt többször kell naponta kitörölni, mert összecsomósodik neki.Arra vigyázz, hogy nehogy kisebesedjen neki és figyeld a hurkákat, mert máshol is meg fog jelenni ez a gond, s ha nem jól van kitisztítva vagy kitörölve le is rakódik neki a cucc-én ezt fülpiszkálóval törölgettem ki-alkoholos és bekentem.Helyrejött...füle, csuklója combja ilyesmi helyeken nagyon nézegesd neki...2.5hónapos baba mamája
A kérdező hozzászólása: Nekem is a hintõport tanácsolták, de kipróbálom a kenõcsöt is! Köszi a választ!
Nekünk is a hintõpor vált be. Mivel egy nap többször is kell ezek szerint tisztítanod a hajlatokat, így nem baj, ha összecsomósodik a hintõpor.
Jó a hintõpor, és a gyerekorvos írhat fel hûsítõ krémet, ami nálunk szintén bevált. A neve Cremor Refrigerans.

Miért kivételeznek a gazdagabb gyerekekkel az iskolákban, úgy az középiskolákba is, miért különböztetik meg az embereket ennyire, hogy ki milyen? Mit lehet tenni ez ellen?

Legjobb válasz: fura 1 kérdés ez számomra is...a mi sulinkban is kivételeznek...sztem nincs mit tenni, a tanárnak csak nem mondhatod meg, hogy: xy-nal is tessék úgy bánni mint velem :S:|, mer úgy se fog változni a helyzet...

fura 1 kérdés ez számomra is...a mi sulinkban is kivételeznek...sztem nincs mit tenni, a tanárnak csak nem mondhatod meg, hogy: xy-nal is tessék úgy bánni mint velem :S:|, mer úgy se fog változni a helyzet...
Azért, mert több pénzt fizetnek az alapítványba. Szánalmas, h a szülõk vagyona szerint bánnak a gyerekekkel jó pár iskolában!
A kérdező hozzászólása: nondhatjuk sajnos azt hogy M.o-gon minden hol ez van meg milyen a bõröd szine hogy öltözöl meg ilyesmi.Lázadnák én ez ellen de nagyon megmozdítás kellene ez az elitélés ellen itt van egy példa van egy nagyon de nagyon buta csaj aki nem tudja melyik jobb meg a bal keze és egy gimnáziumba fel vették mert apja burkolta az iskolát szóval áhhhhhh.....HELP!!


5 hetes kisfiam arca, fejecskéje és a testén is egy egy helyen pattanások vannak. Mitől lehet ez? Mivel lehet elműlasztani? 3 hete tart, hogy ilyen az arca, ugye nem marad meg a helye?

Legjobb válasz: Ez teljesen természetes dolog,elmúlik magától.Ne piszkáld õket.Az anyai hormonok még a vérében vannak,és azok ürülnek ki. Az én lányomon is volt ilyen.Nem emlékszem,h pontosan mikor múlt l,de most 3 hónapos és már nincs rajta egy sem.

Ez teljesen természetes dolog, elmúlik magától.Ne piszkáld õket.Az anyai hormonok még a vérében vannak, és azok ürülnek ki. Az én lányomon is volt ilyen.Nem emlékszem, h pontosan mikor múlt l, de most 3 hónapos és már nincs rajta egy sem.
Ez az úgynevezett tejkiütés, ahogy az elõttem szóló is írta, a nõi hormonok ürülnek ilyen módon a szervezetébõl. Amit tehetsz, hogy anyatejjel kenegeted, tényleg használ. A helye nem fog megmaradni, egy darabig ilyen kiskamasz kinézetû lesz a baba:)
Igen, mindenki igazat mond :-) El fognak múlni, elég ijesztõ, nekünk még a fülcimpáján is volt és a kis vállain is, aztán elmúlnak és megint elõjönnek, de nem olyan csúnyán! Én egy kis Sudocremmel is kentem, csak vigyázni kell, mert nagyon szárít, utána bepanteneztem vékonyan és egészen szépek vagyunk most már!
Kb. a 6. hétre jön meg a BCG oltás "eredménye", addigra alakulnak ki ezek a "pattanások". Én is teljesen kétségbe estem hogy mik ezek, egyre több lett, beborította a fejét, az arcát a nyakát, ment lejjebb a vállára is. Nekem azt mondták, ez az oltás hatása, ugyanis ettõl a picik allergiásak lesznek az anyatejre! Tehát tényleg "tejkiütés", csak nem valami kellemes... És elmúlik, csak nem olyan gyorsan. Én semmit sem kentem rá, úgysem használ, amikor túl nagyok voltak, kinyomogattam õket az arcán(helytelenül, de pattanás-mániás vagyok). Nem marad nyomuk! (szerencsére)

Egyik nap, mikor felkeltem, éreztem, hogy az egyik szemem jóval kisebb, mint a másik, és ezt éreztem is, mikor pislogtam. Mitől lehet ez? Mit lehet vele kezdeni?

és ami a legrosszabb,hogy a mai napig így van ez...nagyon zavar.

Legjobb válasz: Menj szemészhez, nekem akkor voltak ilyen tüneteim, amikor árpát kaptam. (késõn mentem, és csak egy kicsin múlt, hogy nem kellett mûteni)

Menj szemészhez, nekem akkor voltak ilyen tüneteim, amikor árpát kaptam. (késõn mentem, és csak egy kicsin múlt, hogy nem kellett mûteni)
A kérdező hozzászólása: Jó.Neked mit mondott az orvos?
1 hétig szemkötésben kellett járnom, naponta cserélni, és krémmel kenni. Aztán el is múlt szerencsére. Azt mondta, valószinû a szemceruza okozhatta:S
A kisebb teljesen el fog csökevényesedni. A nagyobb pedig a fejednél is hatalmasabb lesz és majd kiszúrják egy tûvel és elrepülsz mint a kedvenc sorozatodban a Scooby-Doo ban.

Üdv! Van egy Simsonom S51es és vettem bele Keystone dugattyút beletettem 1 hete és most látom hogy nyomok vannak a dugattyú tetején ütõdések illetve a hengerfejben is. Ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: nekem akkor volt ilyen mikor széttört a tûgörgõ, a kis hengertesteket felszívta az égéstérbe, vége is volt a dalnak, mert beszorult a henger és a dugó közé, húzott bele egy 1,5 mm mély karcot, rögtön el is ment az összes kompresszió... tény, hogy nem volt soha gondozva, nem foglalkoztam vele, hogy csörög, mert amúgy is szar volt már mindene, így hajtottam amíg ki nem lehelte a lelkét, aztán kapott egy 4 felömlõs 70-es hengerszettet meg fõtengelyt, és jobb volt mint új korában nézd meg a csapágyakat, tûgörgõket, dugattyú szoknyát, gyûrûket, hogy minden rendben van-e

nekem akkor volt ilyen mikor széttört a tûgörgõ, a kis hengertesteket felszívta az égéstérbe, vége is volt a dalnak, mert beszorult a henger és a dugó közé, húzott bele egy 1, 5 mm mély karcot, rögtön el is ment az összes kompresszió... tény, hogy nem volt soha gondozva, nem foglalkoztam vele, hogy csörög, mert amúgy is szar volt már mindene, így hajtottam amíg ki nem lehelte a lelkét, aztán kapott egy 4 felömlõs 70-es hengerszettet meg fõtengelyt, és jobb volt mint új korában nézd meg a csapágyakat, tûgörgõket, dugattyú szoknyát, gyûrûket, hogy minden rendben van-e
A kérdező hozzászólása: Aha. A 60as Keystone dugattyúhoz mekkora csapszeget kell beletenni? Mert amit rendeltem abba 70es csapszeget küldtek asszem 60as helyett...
A kérdező hozzászólása: Hát...végül is valószínûleg rosszul raktam össze, mert beleejtettem az egyik hézagolót összerakáskor.

Ez mi lehet? Nem lett befejezve a fürdöszobánk. Ahol folyna le a víz ott gázolaj szagú folyadék van és fekete is. Mindennap félig újratõltödik de mindig kitisztítjuk. Gáz még nem lett bevezetve. Lehet hogy földgáz?

Ha nem értitek,hogy hogy gondolom a helyet ahol folyna le a víz akkor itt leírom.Általában zuhanyzás közbe egy kis víz mindig kiszokott folyni majdnem mindenhol.És van egy luk legtöbb helyen ahol lefolyik.UI:Nem tudtam melyik témába tegyem.

Legjobb válasz: Fekete, gázolaj szagú folyadék, igen ez egyértelmûen illik a földgázra, ami egy tipikusan "gáz szagú" (illatosítják) színtelen gáz. Minden egybevág, a rejtély megoldva! Komolyan: penész (+ mindenféle kórság keveréke) v. visszafolyó szennyvíz nem lehet?

Fekete, gázolaj szagú folyadék, igen ez egyértelmûen illik a földgázra, ami egy tipikusan "gáz szagú" (illatosítják) színtelen gáz. Minden egybevág, a rejtély megoldva! Komolyan: penész (+ mindenféle kórság keveréke) v. visszafolyó szennyvíz nem lehet?
Legalább te magad érted, hogy mirõl beszélsz? Csatorna? Túlfolyónyílás? Ha nem tudod értelmesen leírni, hogy mi történik (mert nem tudod), akkor legalább fényképezd le.
Döntsd már el, hogy folyadék vagy gáz? Már ha egyáltalán tudod, hogy mi a különbség a kettõ között!
A kérdező hozzászólása: Folyadék.Fekete színü folyadék és nagyon gáz szaga van.
Érdekes kérdés, de csak kérdésekkel lehet válaszolni. Hol folyna le a víz ? Fürdõszobákban ezt a helyiség középtáján levõ vízzáras szerkezetet központi vízzáras összefolyónak szokás nevezni, errõl van szó ? Fekete színû folyadék gyûlik össze benne és szaga van ? Ki kell emelni egy kevés folyadékot és meg kell próbálni meggyújtani. Ha meggyullad, akkor valamilyen szerves, éghetõ anyagról van szó. Ha nem gyullad meg, akkor bele kell önteni egy keskenyebb, átlátszó üvegbe pár cm magasan és meg kell várni, hogy kiülepedik-e valami belõle. Ha kiülepszik, akkor szilárd részecskék adják a színét és így tovább.
Beszélj Putyinékkal, a ruszkik nagyon otthon vannak gáztémában :D
Túl sok inger éri napközben és ezeket újra átéli, azaz álmodik :)
Vagy éhes, vagy sokat szopott este és fáj a hasa.
Lehet a foga is.6 hónapos korukban jön ki az alsó 2 fog.Esetleg vegyél Dentonixot, és mikor nyûglõdik kend be alul az ínyét.1 próbát megér.
detto, már egy hónapja ez van, 2x3x4x kell hozzá kelni, én néha megitatom vizzel, vagy óvatosan átfordítom más pózba. lehet h átfordulni próbál, csak álmában még nem megy, nálunk is ez volt. legtöbbször szerencsém van, és a cumi vagy a víz megnyugtatja, de van h kézbe vissza kell eltetnom. megetetni nem szoktam, nehogy megszokja, de elalszik és talán nem is igényli. 5 körül eszik. most jön a foga, annak is betudom ezt az egészet

Mi ez a nyilalás? 36 hetes vagyok és néha 1-2 másodpercre nagyon belenyilal a hüvelyembe, de annyira, hogy ha tovább tartana össze is esnék. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ilyen nekem is volt, tényleg nagyon rossz érzés, én is sokszor úgy éreztem, hogy összeesem tõle. Nálam amúgy semmit sem jelentett: nem nyílt tõle a méhszáj, nem indult meg elõbb a szülés (sõt, túlhordtam), nem lett semmi bajunk. Úgyhogy csak készülõdik a tested a szülésre. Könnyû szülést!

Ilyen nekem is volt, tényleg nagyon rossz érzés, én is sokszor úgy éreztem, hogy összeesem tõle. Nálam amúgy semmit sem jelentett: nem nyílt tõle a méhszáj, nem indult meg elõbb a szülés (sõt, túlhordtam), nem lett semmi bajunk. Úgyhogy csak készülõdik a tested a szülésre. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
én is éreztem már ilyet , de nem nyíltam ki egyáltalán pedig azt mondják, hogy annak a jele. 35 hetes km
Én pont tegnap elõtt éreztem ilyet elõször, mintha kést szúrnának a hüvelyembe. De nálam is pár másodperc, és elmúlik. Szeritnem a baba nyomhatott valami ideget. Anyukám megnyugtatott, h. ez még csak rosszabb lesz a terhesség végén, egyre sûrûbben fogunk ilyet érezni. Hurrá.:S 33hkm

A skyp-en az adatvedelemben van egy olyan resz amit ki lehet pipazni ha akarom. Az all ott, hogy allapotomat lathatjak a weben is, ez mit jelent? Eddig is azok a kockak voltak ki pipazva, hogy nekem irhat barki es hivhat barki.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, iwiwes adatlapokon, akinél meg van adva a skype azonosítója is, az látszik is, hogy épp milyen skype állapotban van. És gondolom ez csak akkor mûködik, ha te skype-on azt a kockát kipipálod, vagyis ha üresen hagyod, akkor nem küld infót webes felületekre. De amúgy fogalmam sincs, ez csak egy tipp.

Ha jól emlékszem, iwiwes adatlapokon, akinél meg van adva a skype azonosítója is, az látszik is, hogy épp milyen skype állapotban van. És gondolom ez csak akkor mûködik, ha te skype-on azt a kockát kipipálod, vagyis ha üresen hagyod, akkor nem küld infót webes felületekre. De amúgy fogalmam sincs, ez csak egy tipp.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!