Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez Aki sokat (101 db)

Éljenek a buták.Õk legalább nem sokat fognak fel ebbõl a szutyi világból.
:) )) kár, hogy nincs ádám-éváig visszavezetve!
A jó munkához idõ kell, de az idõ pénz. Az is igaz, hogy a pénz nem boldogít. Vagyis: a jó munka nem boldogít.
...
Hibás a logika! Aki sokat tud, az azt is tudja, hogyan kell "nem felejteni"!
Akkor én elég hülye lehetek mert nekem ez egy kicsit zavaros . . .
Aki sokat tanul keveset tud: Aki sokat tanul, sokat tud. Aki sokat tud sokat felejt. Aki sokat felejt, keveset tud. Akkor aki sokat tanul, keveset tud. Ezért nem tanulok! Ha jobbak a jegyeim rosszabbak a jegyeim: Ha jobbak a jegyeim, több ösztöndíjat kpok. Ha több ösztöndíjat kapok, többet járhatok szórakozni / több sört vehetek. Ha többet járok szórakozni / több sört veszek romsszabbak a jegyeim. Az idõ... Az idõ pénz. Pénz beszél, kutya ugat. amelyik kutya ugat az nem harap. Akkor az idõ nem harap... Mégis minek neki a vasfoga? Magyarán az emberi logika logikátlansága...

Sok olyan hirdetést találok hogy pl albérlet és rezsi egyben 55. 000 ft még nem voltam albérletben és nem tudom hogy van ez. Ha én többet használom a rezsit mint 55. 000 akkor is annyit fizetek vagy ez hogy működik?

Legjobb válasz: Ez elég kevés :D Ez irány ár mondjuk egy fõre !!! Ki lenne az a hülye aki kiad egy ingatlant ahol passzióból lelaknak 155 e forint rezsit :DD Ez inkább a gyengébbeknek van , de a tulaj biztos részletezi = Bérlet 25, közösK. 8e 20 m3 gáz 4e , villany 150Kw 9e stb.....

Ez elég kevés :D Ez irány ár mondjuk egy fõre !!! Ki lenne az a hülye aki kiad egy ingatlant ahol passzióból lelaknak 155 e forint rezsit :DD Ez inkább a gyengébbeknek van , de a tulaj biztos részletezi = Bérlet 25, közösK. 8e 20 m3 gáz 4e , villany 150Kw 9e stb.....
Ja ha a limiteket túleped többet fizetsz ! Vagy ha nem tetszik keresel mást :D
Feltetelezem olyan rendszerü a fütés, hogy kiszámítható, mennyibe fog kerülni (pl. méretlen távfütés ilyen) a többi meg azér elég olcsó, nem? Lehet, nincs külön mérés arra a helységre. De ha van is: elég macerás az havonta leolvasgatni az órákat. Ha az embernek nem számít havi párezer forint havonta, akkor nem idegesíti magát ezen, persze ez is rizikós. Én az albérlöimmel olyasmit szoktam aláíratni, "hogyha a fogyasztás kirívóan magas akkor többet fizessenek (pl. 24/7 szervert megy a szobában, stb.)" -de igazából ehhez is lusta vagyok:) Igaz, arrafelé csak évente van fütésleolvasás, nem lehet megoldani:( Gondolom a fönti nem egy egész lakás ára...? (budapesten, söt debrecenben is gyanúsan olcsó lenne, hacsak nem 20 NMes a lakás)
A kérdező hozzászólása: vidéki házról van szó
#3 vagyok Pl ha fa/szénkályha van a hazban, akkor automatikusan a lakó fizeti a fütést. De azért rizikós, ugyanis ha a lakó villannyal kezd füteni, akkor gyorsan ennél több lesz a fütés... Menj el, nézd meg, írd meg:-) Én is épp lakást keresek, érdekel a rezsitéma :-)
Ugyan nem reprezentatív szinten, de ez az oldal is jól tükrözi az emberek hozzáállását a politikához.
Tudod egy csomóan nem is gondolkodnak, csak mennek a többi után. Ezért lepontoz valaki, már is van ki után menni. Aztán vannak akik gondolkodnak, és azért pontoznak le, mert nem az õ álláspontjuk szerint gondolkozol. Így megy ez. Most a pont számít, vagy a vélemény?

Sok választ olvastam a narancsbőrrel kapcsolatban, de nekem a vádlimon is van. Hogy lehet ez? Nem vagyok kövér, csak telt! De nem értem mitől alakul ki ott is. Amikor mozogtam akkor sem tűnt el. Ráadásul a sok zsír még a térdkalácsomat is körbeveszi.

Eddig még senki nem tudott tanácsot adni, milyen mozgás formálhatná a vádlim kicsit szebbre? Azt mondták menjek el fittnes terembe. Arra nincs id?m. Otthon végezhet? gyakorlatokat kérek szépen!

Legjobb válasz: Otthon is tudsz ugrokötelezni..

Otthon is tudsz ugrokötelezni..

Vannnak itt olyan 18 feletti fiúk, férfiak, akiket sokkal fiatalabbnak, akár 18 év alattinak is szoktak nézni még mindig? Ti hogyan élitek meg ezt a csajozásban? Nálatok hátrány vagy előny ez inkább?

Én nagyon utálok ilyen lenni, inkább lennék egy nagy darab szekrény, akkor legalább férfinak néznének és nem kisfiúsnak, meg tudnának vonzódni hozzám szexuálisan a korombeli csajok is, nem kéne 14 éves csajokkal beérnem. Én nem tagadom, semmi esélyem már sokszor egy 16-17 éves fejlett csajnál sem, főleg, ha még magas is. többnyire csak 13-15 éves lányoknak jöttem be eddig. Na én leírtam a tapasztalataimat, másnál hogy van ez az érdekelne?:)

Legjobb válasz: én igaz mar 23+ vagyok de volt h sokaig elkertek meg a szemelyimet sor vasarlasnal a tuskóban XD

én igaz mar 23+ vagyok de volt h sokaig elkertek meg a szemelyimet sor vasarlasnal a tuskóban XD
Figyi, nem csak nálad probléma ez. Erõsíts egy kicsit, szedj fel némi súlyt (nem zsírban értendõ). :D Én 18 évesen 16-nak néztem ki, mondjuk az nem volt nagy különbség. Most 24 vagyok, a munkám részben fizikai, ezért kicsit kiizmosodtam, ettõl függetlenül megborotválkozva 18-nak nézek ki, 4 napos borostával meg 28-nak. :D
Bizonyos szempontból hátrány, más szempontból elõny

Hogy van ez nálatok szép lányok, ti is kezdeményeztek vagy ez nálatok nem szükséges, mert úgyis sok jelentkező van irántatok és inkább kivártok mint hogy mondjuk írjatok egy fiúnak aki tetszik nektek?

Legjobb válasz: Én nem futok a fiúk után soha, a fiúknak kell udvarolni. Ez egyébként azt gondolom nem függ a külsõtõl. Inkább függ attól, hogy egy lánynak milyen a természete. Ettõl még nem baj, ha egy lány is kezdeményez, csak én nem teszem.

Én nem futok a fiúk után soha, a fiúknak kell udvarolni. Ez egyébként azt gondolom nem függ a külsõtõl. Inkább függ attól, hogy egy lánynak milyen a természete. Ettõl még nem baj, ha egy lány is kezdeményez, csak én nem teszem.
Hogy szép lány vagyok e azt nem tudom...:D Viszont azt igen, hogy ha valaki kell nekem akkor igenis kezdeményezek. Az olyan pasi mindig izgalmasabb hiába várnak rám 20-an. Sajnos ilyen idióta természetem van...:/
Szerintem még a csúnyáknak sem szükséges a fiúk után futni, legalábbis jó esetben. :)
Én nem szívesen kezdeményezek, van abban valami izgalom, amikor egy srác, aki tetszik odajön és kezdeményez. Nekem sokkal jobb érzés úgy, mintha nekem kéne odamennem :)
Nem vagyok kezdemenyezo tipus ami az ismerkedest illeti. Szeretem az eros egyenisegeket, es ha a ferfi tudja mit akar ( tolem is tobbek kozott). Viszont a mar meglevo kapcsolatomban szivesen veszem at az iranyitast idonkent.
Nem kezdeményezek.Ha valaki nagyon tetszik, küldök felé jeleket(hosszabban nézek a szemébe pl.)de ennél messzebbre nem megyek.Az így "kiválasztott fiú pedig, ha nincs más kötöttsége(barátnõ)és tetszem neki lépni fog.Ha nem, akkor pedig így kellett lennie.

Tudom, hogy pár éve már sok tantárgyból lehet bukni, akkor is lehet menni pótvizsgára. Így van ez még idén is?

Legjobb válasz: Igen, bukjál csak bátran. Persze a gyakorlatban nem túl esélyes, hogy átmenj a pótvizsgán (én még senkit nem láttam, aki három tárgyból átment volna, kettõbõl is nehéz, ha egész évben nem tanultad meg).

Igen, bukjál csak bátran. Persze a gyakorlatban nem túl esélyes, hogy átmenj a pótvizsgán (én még senkit nem láttam, aki három tárgyból átment volna, kettõbõl is nehéz, ha egész évben nem tanultad meg).

Elég sok pattanásom szokott lenni, most kipróbáltam, hogy este fogkrémet vagy citromlét teszek rájuk, és egész szépen leszáradtak, már csak enyhe bőrpír maradt utánuk. Használhatom tovább ezeket akkor is, ha nincs pattanásom?

Nem fogja túlságosan kiszárítani a bőröm? Félek, hogy kiszárítják, és akkor ezért lesznek majd pattanásaim. Mivel előzzem meg, hogyha ezek véglegesen elmúlnak, hogy ne jöjjön ki több, vagy ha kijön is csak egy-kettő, ne pedig 10? A kozmetikai szerek nekem annyira nem váltak be, egyedül a garnier arcradírt használom hetente egyszer, és egy alkoholos tonikot szintén hetente egyszer. Zsíros bőröm van. Még egy kérdésem lenne: szabad alapozót, sminket tegyek, ha még van pár ilyen piros pattanásom? Vagyis inkább csak a helyük piros, maga a dudor már eltűnt. Azt hallottam, hogy ha így rákennem az arcomra az alapozót, akkor "elviszem a fertőzést", és még több pattanásom lesz. Ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Énis használok ilyeneket bár nem folyamatosan..Szerintem jó ha segítettek de ne használd õket akkor is ha nincsen pattanásod. Ez alatt használj valami krémet ami megelõzi õket,és 2 naponta bõrradírral radírozd át a bõröd.

Énis használok ilyeneket bár nem folyamatosan..Szerintem jó ha segítettek de ne használd õket akkor is ha nincsen pattanásod. Ez alatt használj valami krémet ami megelõzi õket, és 2 naponta bõrradírral radírozd át a bõröd.
A kérdező hozzászólása: Kétnaponta nem lesz sok: Én úgy tudom egy héten max. 2x szabad. Te milyen krémet ajánlasz? Neked mi jött be?
A kérdező hozzászólása: Az utolsót már próbáltam, nekem sajna nem vált be. :s

Ha teát iszom mindig kiszárad a szám. Ennek lehet valami negatív következménye? Tudom, hogy vízhajtóként is funkcionál a tea, de ez akkor is zavaró. Pedig sok vizet iszok egész nap.

Legjobb válasz: Ha gyogyteat fogyasztasz, azt tudnod kellene, hogy mennyit es mikor fogyasztod pl. A csalantea az, ami tisztito, es vizhajto is, de ezt is csak kura szeruen lehet hasznalni.

Ha gyogyteat fogyasztasz, azt tudnod kellene, hogy mennyit es mikor fogyasztod pl. A csalantea az, ami tisztito, es vizhajto is, de ezt is csak kura szeruen lehet hasznalni.
A kérdező hozzászólása: Én a klasszikus értelemben vett teáról beszélek, mint tealevél. Sima fekete teát iszok és 1 nap 1 csészényit...de engem még ez is kiszárít. :S
kis citromlével? (cukor nélkül) én úgy iszom, úgy nem nekem némely zöld tea után van ilyen érzés.. nem tudom mitõl van..
Igen, a tea is, mint a kávé koffeintartalmú, kiszáríthatja a szádat, ezért mondják, hogy célszerû kávé után inni egy pohár vizet, ezek szerint tea után is. Van egy cikk is róla: http://biotene.hu/Biotene-Termekek.aspx
Te, figyelj, nem emeli meg véletlenül a tea a vércukorszintedet? Persze csak ha cukorral iszod. Mert a kiszáradó száj a magas cukorszint elsõ tünete. És a szomjúság is arra utal.
nem tudom, de velem is ez van csak tejbe ha iszok pl kakót vagy valami tejes dolgot, mindig szomjas leszek ezért reggel nem is ihatok tejet mert nem viszek itókát a suliba és egész nap szomjas lennék :S 13l
A kérdező hozzászólása: Furcsa dolgok ezek...mindenkinek van vmi étel/ital ami csinál vmi kellemetlen tünetet. A teát citromosan-mézesen iszom...cukorral nem szeretem. Mondjuk a méz is ugyanúgy felviszi a cukorszintet, de nem hiszem, h 2 kiskanál méztõl amit napi 1 bögre teával fogyasztok el, egész napra úgy megemelné a cukromat, h kiszáradjon a szám. Az lenne a kérdésem, h ez a szájkiszáradás, - azon kívül, h tudjuk, h tea koffein/tein tartalma csinálja - jelentheti-e azt, h sajnos nem kéne teát fogyasztanom. Vannak emberek akiknek ilyen rosszul reagál a szervezete a koffeinre? Csak azt furcsállom, h hiába iszok rá akármennyi vizet, akkor is ki van száradva a szám. Bár most ideges is vagyok az egyetem miatt, de ezt a tünetet nem csak ilyenkor érzem..persze most fokozottabb az idegesség miatt.

A teherbeeséshez sok minden feltételnek kell teljesednie.Pl.:peteérés, tüszőrepedés, megfelelő minőségű sperma stb.Akkor, hogy van az, hogy tizenéves kislány elmegy a discóba és hopp babás marad. Na most akkor, hogy is van ez?

Mi itt sokan éveket várunk a Babára,szedjük a vitamint,isszuk a teákat,csin.az ovutesztket,orvoshoz járunk stb.és még se érkezik:( Csak engem dühít ennyire ez a dolog?!

Legjobb válasz: nem csak téged engem is...a kisebbségrõl meg nem is beszélve....

nem csak téged engem is...a kisebbségrõl meg nem is beszélve....
13.11-nek nagy igazsága van. Véleményem szerint sokszor már nagyon korán (pár hónap próbálkozás után) elkezdik az orvosok, a hõmérõzést, nyákfigyelést.... ajánlani. A nagy akarástól az egész dolog kezd begörcsösödni. Hogy a szegény fiúkról ne is beszéljünk, akiknek ma nem lehet, csak holnap után) Sokaknak miután besokalnak, vagy feladják akkor sikerül.
Jogos a kérdés!Már én is fel akartam tenni ezt a kérdést.És napjában többször is gondolok erre a dologra.Van egy ismerõsöm szép egészséges nõ, a férjével tanárok, rendes életet élnek stb., és most volt neki a 3. beültetése.Bezzeg ahol én lakom, büdös c-k rohangálnak nagy hassal, akik még tavaly szültek.Ezek a kis csitrik is nagyon durva, h. pont akkor b...... meg, amikor pont peteérése volt, stb.Elég durva a helyzet, és bosszantó.Hozzáteszem fiatal vok, soha nem szedtem gyógyszert én sem, 2 férfival volt dolgom, és most szeretnénk babát, de nem jön.:(
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos az ismeretségem körében mindegyik esetre volt példa és sajna a több, az "évekig probálkozunk és mégse dologra".(Nem errõl az oldaról szûrtem csak le a tapasztalatokat)Én nem bántani akartam a discós kislányokat, csak igazságtalannak érzem, hisz az ilyen esetek nagy részében a Baba nem születik meg(mint ahogy az ismerõsömnél sem)vagy ha igen nem biztos, hogy "jó helyre" kerül.
Mi is kistesót szeretnénk lassan egy éve...már teljesen letettem róla, van akinek sikerül rögtön...aki nem is szeretné igazán, s van akinél meg jó helyen lenne, meg nagyon vágyik s nem....sajna ez van
Hát igen ! Engem is duhít a dolog ! Nálunk is van kissebbségi aki most kivételesen ikreket vár / persze neki duplán és simán sikerult ami nekem még nekifutásra sem / Mi meg kistesóra hajtunk már lassan 1 éve. De hát mit is tudok tenni ? Reménykedni a kovetkezo hónap sikerében vagy pedig rohanni a dokihoz hogy segítsen már gyereket varázsolni a hasamba. Persze van akire ha ránéznek is teherbe esik! Nekem ez se megy.
Ez így van! De azt se felejtsük el, hogy azok a 14 éves lányok NEM szeretnének babát és mi meg NAGYON szeretnénk.Ezért olyan hormonokat termelünk, hogy azok "blokkolják" a teherbeesést.Én úgy hívom görcshormon, mert sz:( Most jelenleg elfoglalom magam, hogy ne gondoljak a babára és elkezdtem edzeni járni, teljesen kikapcsol és a szexuális életünket is kiszineztem egy kicsit:) Csak, hogy a párom ne érezze kötelezõ aktusnak.És bevált:D Minden baba projektesnek mielõbbi babásodást kívánok!!És magamnak is!
Azért ez nem ennyire bonyolult. A kívánt terhességek legnagyobb része kb. fél évvel a döntés után mindenféle orvosi segítség nélkül megfogan. Talán itt inkább olyanok várják a többiek tanácsait akiknek ezzel problémájuk van és így leszûrheted azt a következtetést, hogy ez az általános.
Nézõpont kérdése az egész. A hopp terhes maradt kislányról sem tudod, hogy elõtte hány hónapig volt szerencséje, és bízta a védekezést a jó szerencsére, csak már jelenti neked és neki a szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked!Biztos csodás érzés lehet!A gyógyszer dologban igazad lehet, ha végre sikerülne a Babuka tuti, hgy többet nem szednék semmit!
13:11-es vagyok A fogamzásgátló valóban nem tesz jót hosszú távon, ám én egy kivétel vagyok, mert soha életemben nem szedtem fogamzásgátlót még csak óvszerrel is csak 2szer találkoztam, hozzá teszem életem folymán 1 férfival volt dolgom és õ a jelenlegi párom is.10 éve vagyunk együtt és még csak véletlenül sem jött a baba.Most már szeretnénk, próbálkozunk is és csak várok és várok. De tudom, hogy jönni fog:) Csak pozitívan!
Én soha nem szedtem fogamzásgátót / nem szehedtem a májam végett / mégse akar osszejonni. 7 évvel ezelott 6 hónap próbálkozás után sikerult is akkor is nagyon szerettuk volna mégse volt kulonosebb gond. 6 éves a kisfiam a kistesó várat magára és egyre nagyobb a korkulombség. Bár tudnám mitol fugg ez az egész ! Hát csajok mielobbi babásodást mindenkinek jó erot és egészséget ! Kitartás! Majd ezután mi kovetkezunk !!!!!
Mi is kistesot szeretnèk.Màr nagyon!Foleg akislànyom 4 èves lesz juliusban..Soha nem szedtem fogamzàsgàtlot!
azok a tinik fiatalok, egészségesek és nem szedik 10-15 éve a fogamzásgátló szert, így könnyebben megfogannak akik manapság gyerekvállalásra készülnek, általában egyre késõbb, a huszas éveik végén, harmincas éveikben kezdenek bele a baba-projectbe, elõtte sokan folyamatosan szedték a fogamzásgátlókat, amik hiába alacsony hormontartalmúak, de tuti, hogy csökkentik a teherbeesés esélyeit azért vannak szerencsések, pl mi a tervezett idõpont elõtt kb fél-egy évvel elkezdtünk próbálkozni, mert mindenhonnan azt hallottuk, hogy nehezen esnek teherbe a nõk - ehhez képest már a második hónapban sikerült :) 37 hetes km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!