Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez Aki (2533 db)

Hogy is van akkor ez a hőgörbe? Ma kezdem el csinálni, valaki magyarázza már el légyszives, és hogy mikor kell együtt lenni?

Legjobb válasz: Minden reggel ébredés után mérd a hõdet,én hüvelyben mértem,ott a legpontosabb.Lehetõleg ugyanabban az idõben,persze hétvégén én nem keltem fel ezért hamarabb :)Amikor leesik a hõd,akkor van peteérés,Igazából elõtte egy nappal,és utána egy nappal érdemes együtt lenni.Nekem elég rendszertelen ciklusaim vannak,úgyhogy mikor tudtam ,hogy a héten peteérés várható 2 naponta együtt voltunk,ez a legbiztosabb.Ha felmegy a hõd,akkor már túl vagy az ovuláción.Linkeljek neked egy sikeres,és egy sikertelen görbét?Én mikor kezdtem szerettem másokéból tanulni.

Minden reggel ébredés után mérd a hõdet, én hüvelyben mértem, ott a legpontosabb.Lehetõleg ugyanabban az idõben, persze hétvégén én nem keltem fel ezért hamarabb :) Amikor leesik a hõd, akkor van peteérés, Igazából elõtte egy nappal, és utána egy nappal érdemes együtt lenni.Nekem elég rendszertelen ciklusaim vannak, úgyhogy mikor tudtam , hogy a héten peteérés várható 2 naponta együtt voltunk, ez a legbiztosabb.Ha felmegy a hõd, akkor már túl vagy az ovuláción.Linkeljek neked egy sikeres, és egy sikertelen görbét?Én mikor kezdtem szerettem másokéból tanulni.
http://www.hellobaby.hu/index.php/28-nap/item/91-a-nagy-pill.. Ha homerozol, mindenkepp tudnod kell:reggel ugyanabban az idoben, higanyos homerovel, mielott meg mocorognal, a homerot meg este razd le, ne meres elott, lehetoleg szajban, tehat legyen a csaldtol elkulonitett homerod. Figyeld a mehszajat es a mehnyaknyakot. Peteeres elott egy kicsit leesik a ho majd utanna kicsit felmegy. Itt nalam okosabb elmagyaraz mindent. http://babatervezok.otthona.net/hoemerseklet-alakulasa.html
Ja elfelejtettem, mindenképp figyeld milyen folyásod van, a tojásfehérjés a tuti!!Akkor a párod katonái tovább életképesek maradnak odabent!
Nem kell felkelned, merd mindig ugyanabban az idoben de ha megteheted utanna meg visszaaludhatsz.En 5 kor merem de ha tehetem akkor meg visszaalszok.Dehogy kelek fel ezert, ha nem muszaj.

Hogy is vannak akkor ezek a dolgok?

Kérdésem az egyetemi felvételi pontokra vonatkozik...azt szeretném kérdezni ,hogy akkor ,hogy van ez a 400+80 pont mert végülis azt értem ,hogy 200 az érettségi 200 az utolsó két év tanulmányi eredménye és 80 pont szerezhet?,de ,hogy van az ,hogy aki gimnáziumból megy annak többet érnek a jegyei annál aki pl: Szakközépb?l megy..vagy ez nem is így van csak én hallottam így? Mert én jogász szeretnék lenni és szakközépiskolában tanulok.Át kell mennem gimnáziumba ahhoz ,hogy felvegyenek egyetemre?

Legjobb válasz: Nem kell átmenned, mindenkinek ugyanannyit számít. 200 két kiválasztott érettségi tárgy ami a karra kell, a másik 200-nak fele az öt érettségi tárgy százalékaiból jön, a másik fele az öt érettségi tárgy utolsó két évi jegyeibõl. Lehet duplázni a két kiválasztott tárgy pontjait és akkor az iskolai jegyek egyáltalán nem számítanak. Pl: ha jogásznak mész és tegyük fel hogy magyarból meg töribõl összehozol egy-egy 95%-os érettségit, de a másik 3 tárgyból épphogy átmész, akkor van 380 pontod. Ezt nem kell kérni automatikusan úgy számítják, ahogyan neked jobb.

Nem kell átmenned, mindenkinek ugyanannyit számít. 200 két kiválasztott érettségi tárgy ami a karra kell, a másik 200-nak fele az öt érettségi tárgy százalékaiból jön, a másik fele az öt érettségi tárgy utolsó két évi jegyeibõl. Lehet duplázni a két kiválasztott tárgy pontjait és akkor az iskolai jegyek egyáltalán nem számítanak. Pl: ha jogásznak mész és tegyük fel hogy magyarból meg töribõl összehozol egy-egy 95%-os érettségit, de a másik 3 tárgyból épphogy átmész, akkor van 380 pontod. Ezt nem kell kérni automatikusan úgy számítják, ahogyan neked jobb.
Nem! Vagy az utolsó 2 év végi + érettségi, vagy az érettségi eredmény duplázva = 400 pont. Ezen felül, ha van nyelvvizsgád, emelt szinten érettségizel, vagy hátrányos helyzetû vagy, szerezhetsz még plusz pontokat, de max. 80-at összesen! Szakközépbõl simán mehetsz egyetemre! Ha túl gyenge a suli, akkor az elsõ évben többet kell tanulnod és kész.

Valaki gyorsan segítene nekem? Hogy is van akkor ez?

A gyűrűkről van szó. Eljegyzési gyűrű, jeggyűrű, karika gyűrű. Melyik melyik, melyiket ki veszi meg, és mikor számítható úgy, hogy el vagyok jegyezve, vagy el vagyunk jegyezve a barátommal? Ha megkéri a kezemet, igent mondok és kapok egy gyűrűt, akkor már el vagyok jegyezve?

Legjobb válasz: Ha erõs lelki kapocs van köztetek, akkor gyûrû nélkül is müködik.

Ha erõs lelki kapocs van köztetek, akkor gyûrû nélkül is müködik.
Igaza van az elsõ válaszolónak, gyûrû nélkül is mûködhet, ha szóban kéri meg a kezedet, és igent mondasz, akkor már gyûrû nélkül is a menyasszonya vagy. De egyébként általában úgy néz ki, hogy a férfi vesz egy kísérõgyûrût, és azzal kéri meg a barátnõje kezét. Azzal eljegyzi, majd utána együtt elmennek választani maguknak karikagyûrût, de az ráér az esküvõ elõtt is akár. Ahány ház, annyi szokás.

Hogyan is működik akkor ez most kedves fiúk?

A férfiaknak sokáig az volt a problémájuk, hogy a nők nem kaphatók a szexre, nem nyitottak, stb. Igen, arra a szexre gondolok, hogy kaland és társai. Most, mikor egyre több nő vevő az ilyesmire (minek vegyünk meg egy egész disznót csak a kolbász miatt, ugye), akkor azért sírnak a férfiak, mert nincs normális nő. Eddig a könnyű szex kellett a 90%-nak, most mikor itt van és utána kalap kabát, akkor nem tetszik. Miért? Miért kell most hirtelen a normális nő, meg a normális kapcsolat? Vagy nem is kell, csak látszat?

Legjobb válasz: hát a mostani csajok jórésze a dugáson kívül minden másra használhatatlan :$ :D kib*aszott rántotát sem tudnak csinálni.. de én nem panaszkodok..jó ez csak fõzni tudnának még mellé semmi más nem kéne :D szal te vagy az akit rosszul érint valószínûleg az h leribancozták :D

hát a mostani csajok jórésze a dugáson kívül minden másra használhatatlan :$ :D kib*aszott rántotát sem tudnak csinálni.. de én nem panaszkodok..jó ez csak fõzni tudnának még mellé semmi más nem kéne :D szal te vagy az akit rosszul érint valószínûleg az h leribancozták :D
mostanra már semmi se jó :D
Ez egy nagyon komplikált kérdés. Csak a magam nevében tudok beszélni: Én alapvetõen a komoly kapcsolatok híve vagyok és mindig is csak komoly kapcsolataim voltak. DE: mivel manapság igen csak az a tendencia, hogy vagy komoly kapcsolatban vannak a nõk, akik tetszenek, vagy csak kalandoznak, mivel nem vagyok az a fajta, hogy beleköpjek egy kapcsolatba, nyilván ez az opció kiesik. S ekkor jönne képbe a kalandozás a kalandozós nõkkel, mert a szex mindig hiányzik, ha van kapcsolatom, ha nem. De mivel nem vagyok egy hú de népszerû férfi (nincs sok pénzem, nem vagyok olyan adonisz sem), ezért még a kalandozós nõk sem figyelnek fel rám, pedig dugnék velük ezerrel. De ezt csak úgy, ha nincs barátnõm. Ám mégsem csinálom a kalandozást, pedig már évek óta nincs senkim. Nekem fontos, hogy szeressen egy nõ, nem tudok csak úgy dugni. Nem vagyok papucs meg loser, de tényleg ez számít nekem. Én tõlem mindenki azt csinál, amit akar, de bevallom kicsit irigykedem az olyanokra, akik a kalandozások által tapasztalatokat szereznek. Mert õk legalább élnek.
Én személy szerint imádom az ilyen gondolkodású csajokat. Az a pasi aki szerint a nõnek a konyhában a helye, az valszeg nem tudja mit kezdjen vele az ágyban ;)
A ferfiak kulonbozoek, kulonbozoen gndolkodnak, nem lehet mindenkit egy kalap ala venni! Es ez a noknel is igy van. Csoportokra mar esetleg fel lehetne oket osztani.
Eddig is voltak olyan pasik, akik a könnyûvérû lányokat preferálták, és ez után is lesznek, ezek persze örülnek ennek! Általánosítani pedig nem kell.
A kérdező hozzászólása: Eszem ágában sincs általánosítani. Viszont ezek szerint minden pasi kb. tisztelet a kivételnek, ha van, mégis megdugná a könnyûvérû lányt. Miért? Nekem hányingerem van az olyan pasitól, aki már fél városon végig ment. Úgy jön ki, mintha a pasik nagy része nem is válogatna, mintha mindegy lenne, csak punci legyen. Kivétel persze van, de nagyon kevés. És aztán pont ezek a pasik, akik végig mentek a fél városon, szeretnének valamit egy normális nõtõl. Hangsúlyozom, hogy a normális kategóriába tartozom és nem ribancozott le senki, mint ahogyan írta egy hozzászóló.
Honnan veszed a százalékokat?:) Úgy látom nem sok önbizalmad van:/
Nem arról van szó, hogy minden könnyûvérû lányt megdugnék, de mivel csak a komoly kapcsolatok híve vagyok, és mint tudni a korosztályom beli (25 éves) rendes nõk szinte már mind foglaltak, ugyanakkor a szex nekem is hiányzik, mint minden normális embernek, ezért bizony ha meglátok egy csinos, 17 és ettõl idõsebb lányt, akit attól függetlenül, hogy átment-e a fél város rajta vagy nem, persze hogy szétkúrnám én is. Hiszen csinos, szép, ki ne kúrna ilyen nõvel? Ezzel Ti is így vagytok lányok, nyugi. Ha szinglik vagytok, simán kúrtok gond nélkül a mai páwa srácokkal. Azt ne mondd, ha meglátod a srácokat, akik bejönnek neked, akkor elfordulsz. Ugyanúgy megbámulod õket, ez rendben is van és ugyanúgy gondolsz rá, hogy de jó lenne, ha megtöcskölne téged. Kár etetni :) Az meg, hogy ezek a pasik akik átmennek a fél városon és komolyat szeretnének egy normális nõtõl, egyértelmû, hogy kamu, vagy csak a lelkük legmélyén vágynak erre, de ugyanúgy kúrnak tovább. Ameddig van igény arra a nõk részérõl, hogy ezek a pasik átmenjenek rajtuk, addig lesz is városkúrás, mert végsõ soron a nõ teszi szét a lábát, nem a pasi :)
Nekem mindegy lenne milyen lány, csak már összejönne valami. Egy komoly kapcsolat jobb lenne, de ha csak kaland, az sem lenne rossz. De sajna egy ocsmány torzszülött vagyok. A kalandozós nõkbõl csak a jóképû pasik profitálnak, a magamfajta ocsmányságoknak soha sem volt semmi esélyük egy lánynál.
Nem vagyok jó helyen, mert itt nem akarnak komoly kapcsolatot a lányok. A korombeliek meg már elkeltek mind. 16 éves meg nem kell, az gyerek. Szóval szopómaskara on!
Én pedig azt tapasztalom a környezetemben hogy nem kel komoly kapcsolat csak a kalandozás a férfiaknak nem tudom hogy te merre élsz de ha ott csak komoly kapcsit akarnak akkor jó helyen vagy ...
Kedves kérdezõ van kb. 7 milliárd ember a földön ugye? Ebbõl hány férfi? Na képzeld te õket mind egybe vetted! LOL. Gondolkozz a picinyke agyacskáddl légyszíves. Hiába hoznám fel matekból a halmazokat, mert ugy se értenéd. Na de mindegy.... Akkor úgy mondom neked, hogy felejts el mindent amit gondoltál eddig! Miért? Mert hibás, helytelen, téves, hülyeség. Látom kihat a szexuális élményed nagyon erre a témára:D
Na szépen ellent mondtam magamnak. Szóval igenis dugnék a kalandozós csajokkal, de nem figyelnek fel rám. Ugyanakkor ha komoly nõm lenne, csak vele dugnék, akármilyen nõ rám mászhatna...
A kérdező hozzászólása: 4: ez oké, de úgy veszem ki, hogy te nem is vagy kétségbeesve, ha egy nõ kihasználja a helyzetet, vagy?
A kérdező hozzászólása: :)
Hát be kell valljam én is vágynék ilyen nõre, csupán az izgalom, az idegen helyzet miatt. De az igazi vágyam egy tartós, egymás bizalmán, szeretetén alapuló kapcsolat. 29 F
A kérdező hozzászólása: Szingliként sem dugtam soha az ilyen nagy fene jóképû srácokkal, mert nem kívántam õket. Már eleve az egy kizáró ok számomra, hogy sok nõ volt velük. Sosem érdekeltek ezek a típusok. Nekem mindig az egyszerûbb, szolid fiúk tetszettek, és inkább vártam egy ilyen fiúra, hogy összejöjjön, akár kapcsolat szempontjából, akár kaland. Volt kalandom egyszerû fiúkkal, de nem csak úgy. Elõtte sokáig randiztam mindegyikkel, aztán szexeltünk, de sajnos mégsem jött össze a kapcsolat. A mostani párom is egy teljesen egyszerû, okos fiú. Nem feltûnõ.
minden tejet FORRALNI KELL 2 éves korig...kérdezd meg a védõnõd, õ is ezt fogja mondani.
Minden tej pasztõrözött, tehát forralni nem kell. Szerintem tartós tejet ne adj a kicsinek, annak semmi köze már a tejhez. Vegyél rendes 3.6-os tejet abból még nem vontak ki mindent ami egy kicsit is egészséges lenne. (Nálunk reggelente házhoz hozzák a friss tejet termelõk (Bp), az teljes tej, azt fölözni és forralni is kell)

Ezt hogy is kell akkor adni? (teknős)

Fagyasztott halra is lehet csepegtetni? Egy héten hányszor kell neki adni?

Legjobb válasz: ez tápra,szárított halra való :)) nekünk olyanunk van amit a vízbe kell csepegtetni, az is tök olcsó :D

ez tápra, szárított halra való :) ) nekünk olyanunk van amit a vízbe kell csepegtetni, az is tök olcsó :D
Szerintem ezt száraz tápra tudod tenni, hisz a halra ha rácsepegteted az nem szívja be. /De pontosan nem tudom, mert én még sosem adtam nekik ilyet./

Egy kis segítség kéne Windows 7re, ez hogy is van akkor?

Telepítettünk a gépemre egy windows 7 32bit-tes verziót, de csak most vettük észre, hogy a gépem nem 32-bittes hanem 64bit.

Legjobb válasz: AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor 3.10Ghz ram: 4 gb, amibõl 3.50 használ :S De már szereztem 64 bittes windows 7-et, majd utána kiderül, hogy ez volt-e a baja :S Hát remélem igen

A kérdező hozzászólása: AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor 3.10Ghz ram: 4 gb, amibõl 3.50 használ :S De már szereztem 64 bittes windows 7-et, majd utána kiderül, hogy ez volt-e a baja :S Hát remélem igen
A 32 bites és a 64 bites kifejezések azt a módot jelölik, ahogyan a számítógép processzora (más néven CPU) az információkat kezeli. A Windows 64 bites verziója hatékonyabban kezeli a nagy mennyiségû közvetlen elérésû memóriát (RAM-ot), mint a 32 bites rendszerek. Ha jól emlékszem a 32-s windows max 3 giga memóriát lát.
4 GB-ot kezel. Bajt meg nem csináltál, mert manapság már talán nincs is 32 bites gép...
Sok rendszergazda inkább a 32 bites rendszert ajánlja, mert ahhoz bármelyik perifériához lehet drivert találni. Amúgy pedig max. 3, 2 Gb-ot képes kezelni a 32 bites rendszer. Ha ennél kevesebb van akkor inkább a 32bitest használd, mert teljesítményben közel azonosak.
A kérdező hozzászólása: hát nekem 4 gb
Határeset. Ha 512MB-os VGA-d van és nem zavar, hogy a 4-bõl csak 3, 4-et használ akkor maradhat. Ha nagyobb a VGA-d akkor ajánlott a 64 bites...
Az a gond, ez biztos, mert a maradék 512 MB a VGA miatt nem használható... A 64 bit ezt megoldja...

Na most hogy is van akkor ez a válság?

Hogy lehet válságban egy ország?Mindenki azt mondja: nincs pénz.a pénzt nem gyárban nyomtatják?miért nem készítenek többet ha nincs elég?én nem értem.nagyon nem vagyok tisztában ezzel,valaki magyarázza már el kérem.

Legjobb válasz: Ezt már tucatszor megkérdezték itt. Nem ér semmti a pénz, ha nincs mögötte semmi. Ez nem azon múlik, hogy mennyit nyomtatnak belõle.

Ezt már tucatszor megkérdezték itt. Nem ér semmti a pénz, ha nincs mögötte semmi. Ez nem azon múlik, hogy mennyit nyomtatnak belõle.
Mert a pénz nem csak egy papírdarab, értéke van. Ha nincs mögötte fedezet, és elkezdenek egy halom pénzt gyártani csak úgy, akkor elértéktelenedik.Ez pedig inflációt, hiperinflációt szül.
Értéktelen papír, ha számolatlanul nyomtatják! És egyébként, többek között, pontosan ez az egyik kiváltó oka a mostani válságnak, hogy az amerikai jegybank, pontosan ezt teszi! Fedezet nélkül nyomtatott pénz, a már meglévõ pénz értékét csökkenti. Ha van egy adott mennyiségû bankjegy, aminek adott a fedezete, és ugyanannyit kinyomtat még belõle egy jegybank, és ezt forgalomba is hozza, attól kezdve 50%-al leértékelte a nemzeti valutát! Az USA már nem is teszi közzé, mennyi bankjegy van forgalomba!!! Már nem merik! Feltételezhetõen, már készülnek az AMERO bevezetésére!

Miskolci szülészeten hogy is van akkor ez?

A Semmelweis kóházról van szó,azt szeretném kérdezni,aki itt szült,mióta átköltözött,felújították,hogy hallottam hogy van a szül?szobában kád vajúdás alatt.Kérdeztem a véd?n?m err?l,és azt mondta,hogy az csak "dísz".Tényleg így van?Van aki használta?És vajúdás közben lehet mászkálni?És még valamit kérdeznék,csak nem írom már ki külön kérdésbe,hogy lehet-e itt edát kérni?És ha netán éjjel indul meg a szülés,akkor is lehet avyg nem?Mert sok helyen van úgy hogy éjjel nincs anesztes.Itt hogy van?Volt aki éjjel szült és kapott/nem kapott edát?Köszönöm ha tudtok ezekre válaszolni!(36h)

Legjobb válasz: köszönöm.Az nembaj ha csak a szobában lehet mászkálni,csak lehessen...mert fekve én mégúgyse bírom a fájdalmat...:( Mert sokan írták hogy rajtuk van az NST-gép,és feküdniük kellett vajúdás alatt,ezért kérdeztem csak.Az jó hír hogy éjjel is van anesztes.

A kérdező hozzászólása: köszönöm.Az nembaj ha csak a szobában lehet mászkálni, csak lehessen...mert fekve én mégúgyse bírom a fájdalmat...:( Mert sokan írták hogy rajtuk van az NST-gép, és feküdniük kellett vajúdás alatt, ezért kérdeztem csak.Az jó hír hogy éjjel is van anesztes.
Rajtam is sokat volt nst (ctg?), mert korababa volt és szemmel tartották, de én nem feküdtem, hanem ültem az ágyban. Úgy jobb volt vajúdni is.

Hogy is lesz akkor ez?

Valamikor még a nyáron felröppent a hír, miszerint 2010. januártól megváltozik az autók m?szaki vizsgáztatása. Nem hinném, hogy sokan jól fognak majd járni, ha valóban bevezetésre kerül a zöldkártya, és a m?szaki vizsgáztatás egy kalap alatt történ? elintézése. Vagyis lehet, hogy azok jól járnak, akiknek új autója van, de az aki 10-12 éves kocsival közlekedik (mert erre van pénze), az valójában sanszos, hogy megszívja. Az id?s kocsik gazdáinak ugyanis el?reláthatólag évente kell majd m?szakira vinnie a kocsiját. Mennyi most egy m?szakiztatás? Na, azt minden évben le fogják húzni a parasztról.

Legjobb válasz: Szemétség, népnyúzás. Csak ezt a két szavat tudom rá mondani hiszen mindenki tudja, hogy nem az autók állapotán van itt a hangsúly.

Szemétség, népnyúzás. Csak ezt a két szavat tudom rá mondani hiszen mindenki tudja, hogy nem az autók állapotán van itt a hangsúly.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!