Találatok a következő kifejezésre: Hogy is ez! Ha a prolaktin (2 db)

Hogy is van ez!? Ha a prolaktin szint magas és elvileg nincs miatta pé. Attól még az lh teszt mutathat pozitívat v. akkor az is negatív!? Mert az lh tesztem pozitív lett! Köszi

Legjobb válasz: Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.

Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.
De lehet, hogy ez hülyeség (az elsõ válaszoló vagyok), nézz utána a babatervezõk otthona honlapon. Én is ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI DE HA V.MIRE JUTOTTÁL ÍRJ MERT ÉN EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMIT NEM TALÁLOK! VISZONT NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!

Hogy is van ez a prolaktin szintel? Ha a ciklus 4-ik napjan tudok menni a laborba, az nem lessz baj?

ma jott meg a menszim,es ha hetfon megyek a laborba,akkor mar a ciklus 4-ik napjan leszek.nem lessy baj belole? a ferjem sperma vizsgalatra megyen ugyszinten hetfon,de mi szerdan egyutt voltunk 2-szer is egymas utan, hetfon pontosan 5 nap lessz akkor ugy ahogy a laborban mondtak hogy legyen 5 nap megtartoztatas,DE nem lessz baj hogy mi szerdan 2-szer is voltunk egyut? amugy az utolso prolaktin szintem 21.90 volt a doki Bromcripirint irt fel,hogy az majd szepen le viszi

Legjobb válasz: Szia!Doki nem mondta hogy hanyadik napon szeretné a vrt levetetni?Nekem anno megszabta hogy az elsõ napon, a második vgizsgálatnál meg azt hiszem az 5.Tehát elvileg meg mondja mert hogy máshogy alakul a ciklusod alatt a proli szinted.Anno nekem is Bromcripirint kellett szednem és rendbe is tett szépen!Októberben született meg a kisfiam, most 3,5 hónapos. Sok sikert nektek! ui:Önmegtartóztatni azért jó lett volna, azért mert így más lesz a p párod spermaszáma,minõsége!

Szia!Doki nem mondta hogy hanyadik napon szeretné a vrt levetetni?Nekem anno megszabta hogy az elsõ napon, a második vgizsgálatnál meg azt hiszem az 5.Tehát elvileg meg mondja mert hogy máshogy alakul a ciklusod alatt a proli szinted.Anno nekem is Bromcripirint kellett szednem és rendbe is tett szépen!Októberben született meg a kisfiam, most 3, 5 hónapos. Sok sikert nektek! ui:Önmegtartóztatni azért jó lett volna, azért mert így más lesz a p párod spermaszáma, minõsége!
A kérdező hozzászólása: de a 3-dik napon kell megcsinaljam a vervetelt, de nekem holnap a 4-ik napja lessz!! a ferjemnek pedig holnap lessz az 5-ik nap megtertozkodasi napja, de Szerdan 2-szer is egyut voltunk azert kerdem hogy vajon nem lessz alacsony a spermium szama ha szerdan 2szer is egyut voltunk?
Szia! A prolaktin úgy tudom, nem ciklusfüggõ, bármikor megcsináltathatod. De nem kell annyira pontosnak lenni egy vizsgálatnál sem, hogy csak a 3-ik napon lehetne, egy-két nap eltérés nem számít. Abból sem lehet baj, hogy kétszer voltatok együtt, 5 napjuk volt a spermáknak, hogy újragyártsák magukat. :-) Nekünk egyébként csak három napot mondott a doki anno.
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz! A labort célszerû a 2. 3.napon elvégezni, de ha Te csak a 4.-en tudsz menni nem lesz belõle semmi baj. Spermavizsgálatra pedig 3-5nap önmegtartóztatás szükséges.Ugyhogy nyugodtan mehettek holnap mind a ketten az sztk-ba!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!