Találatok a következő kifejezésre: Hogy is a (41111 db)

Mit tegyek? Hogyan érhetném el, hogy ismét a bízzon bennem?

Megbántam amit csináltam. Megcsaltam a fiúmaz az egyik osztálytársammal(szájrapuszi). Mikor ezt megtudta,nagyon megharagudott és majdnem szakítottunk,de végül könyörögtem neki sírva,hogy ne dobjon ki,többet nemfog el?fordulni. És tényleg nemfog,megbántam az egész hülyeséget azzal a sráccl,nemtudom,hogy miért csináltam ezt,hogy hogy jutottam el odáig. Nagyon félek,hogy a párom kidob mert ez nagyon nemhiányzott a kapcsolatunkba, mivel ? azt hiszi,hogy én hazudok neki folyton mert egy párszor tényleg hazudtam neki és rájött. Kétségbe vagyok esve,jóvá szeretném ezt az egészet tenni,azt szeretném,hogy ismét bízzon bennem. Hogyan érhetném ezt el? :S

Legjobb válasz: Szerintem ne erõlködj már megcsaltad,megcsaltad ennyi ez mindig ott fog lebegni elõtte,kitörölhetetlenül.Akivel meg megcsaltad azt is hagyd mert szemében már túl laza vagy.ennyi

Szerintem ne erõlködj már megcsaltad, megcsaltad ennyi ez mindig ott fog lebegni elõtte, kitörölhetetlenül.Akivel meg megcsaltad azt is hagyd mert szemében már túl laza vagy.ennyi
A kérdező hozzászólása: *Hogyan érhetném el, hogy ismét bízzon bennem? **a fiúmat ***azzal a sráccal Idegességemben mellé gépelek..
Azért egy "szájrapuszi" szerintem még nem megcsalás. Ne legyetek már ennyire szigorúak. (Senki ne gondolja, hogy amikor a tévében, egy filmben, szerelmes jelenetet láttok, az tényleg egy csók, vagy amikor többet láttok, az tényleg az, aminek látjátok. Mit gondoltok, a színészeknek nincs férje, felesége? Gondoljátok, hogy a forgatás után szakítanak a színész családok?) Ha 17 évesek vagytok, akkor ezt fel kell tudni mérni. Ne könyörögj sírva a barátodnak, bõven elég, ha komolyan bocsánatot kérsz, és azt megtartod. Mindig mondj igazat, még akkor is, ha ez sokszor nehéznek látszik. Ugyanezt elvárhatod a barátodtól is. A barátodnak is legyen annyi esze és érzéke, hogy tudja azt, hogy honnan kezdõdik a megcsalás. Nem a szájrapuszinál, hanem az érzéseknél.
Ha tényleg szeretnéd 17 évesen nem csalnád meg. Max 17 évnyi házasság után. Most megeheted amit megfõztél.
A kérdező hozzászólása: Urolsó elõttinek nagyon köszönöm! Utolsó- Nem vagyok a megszokás rabja, én tényleg szeretem õt!!!
HA szeretted volna nem csaltad volna meg ennyi, gondolkozz el ezen, nem véletlenül csak a megszokás rabja vagy?
Mond neki hogy nagyon rosszul érzed magad a történtek miatt és nagyon megbántad. Kerüld az olyan szituációkat ezután, ami gyanakvást keltene benne, hogy valóbban hûséges vagy-e hozzá. Legyél többet vele. Mást nem nagyon tudnék tanácsolni. A bizalom pedig egy olyan dolog, a kapcsolatokban és az életben is ami ha egyszer megtörik akkor azt szinte lehetetlen ugyan olyanra visszaállítani. Még egy valami máskor mielõtt cselekszel gondold végig hogy ellenkezõ esetben neked hogy esne a dolog. Pont ide illik egy kedvenc idézete : " A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik. " Wass Albert.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok. Na és? Nem erõlködöm, de akkor sem akarom, hogy vége legyen mert szeretem. Akivel meg megcsaltam nagy ivben elkerülöm.
Azt hogy tud-e majd bízni benned újra azt majd az idõ eldönti. Addig is mint azt említetted volt hogy hazudtál neki valamirõl, ezeket hagyd abba. Másrészt meg ne puszilgass más fiúkat ha van barátod. Éreztesd vele hogy fontos neked és szereted, persze csak ha ez így van. Egyébként milyen idõs vagy ? Ha tippelnem kellene akkor azt mondanám hogy nem vagy több 16-nál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ utolsó! :)

Baloldali szavazók! Mi a véleményetek Gyurcsányról? Van akit elriaszt, hogy õ is a közös listán lesz? Van aki emiatt nem szavaz rájuk?

Legjobb válasz: Egy klikk az egész bagázs. Soha nem mentek külön. Csak színjáték volt. Az egész Dk e14 mszp lmp ugyanaz. A fidesz is hozzájuk tartozik viszont õ tényleg kivált. De a baloldal ezebõl áll. Gyurcsány biztos hogy benne lesz ahogy a többiek is. Viszont Gyurcsoknak olyan kapcsolatai vannak annyira a szervezett bûnözõk része hogy nem lehet kihagyni.[link]

Egy klikk az egész bagázs. Soha nem mentek külön. Csak színjáték volt. Az egész Dk e14 mszp lmp ugyanaz. A fidesz is hozzájuk tartozik viszont õ tényleg kivált. De a baloldal ezebõl áll. Gyurcsány biztos hogy benne lesz ahogy a többiek is. Viszont Gyurcsoknak olyan kapcsolatai vannak annyira a szervezett bûnözõk része hogy nem lehet kihagyni.[link]
Nézd!: Tény, hogy anno az öszödi "elkúrtuk"-ban nagyon sok simlisség derült ki, de õ legalább elismerte.... Nem tartozik a kedvenceim közé, de milliószor inkább Gyurcsány, mint a "jobb" oldal....
Megint mno... :D Az a lap nem áll másból csak mocskolódásból. Oh wait, hogy is nyerte meg a fidesz a választásokat? Ja tudom már, A SZUPER GAZDASÁGI PROGRAMJAIVAL! Oh wait, olyan nem is volt. Csak olyan volt, hogy "ELMÚTNYÓCÉV" Ez tudjátok mit jelent? Azt, hogy bújjatok el, mert a fidesz se jó, sõt, egy nulla. Kizárólag azért nyerte meg, mert bejött a MOCSKOLÓDÓ KAMPÁNYUK. És ebben mindig is éllovas volt az mno. Nem is emlékeztek mennyi pert nyertek ellenük?
A kérdező hozzászólása: Nem beismerte, hanem kiszivárogtatták. A nagy nyílvánosság elé állt volna ki és akkor mondja el, az más. Az mno csak annyira elfogult, mint az atv.
A kérdező hozzászólása: A baloldaltól sem láttunk még épkézláb programot. Az "orbánnakmenniekell" szövegen kívül azért mást is fel kellene mutatni. A rezsicsökkentés megszüntetése, árak emelése, kedvezmények megszüntetése, újabb milliárd hitelek felvétele nem éppen szimpatikus az ország nagyobb részének.
"de õ legalább elismerte...." Ez hülye! Nem is ismerte el, hanem kikerült a felvétel, amit valaki rögzített!!!
1. Nem vennék el egyiket se, el kellene olvasni a hivatalos oldalukon a "program" részt. 2. Miért gondolja egybõl mindenki, hogy aki nekimegy a fidesznek, az csak mszp-s lehet? Én pl egy új pártra várok, aki képes nekimenni ennek a 24 éves ámokfutásnak amit ezek a komcsik mûvelnek (igen a fidesz is komcsi).
Tudatlanok.... a kiszivárogtatás után mindent elismert amúgy meg az a beszéd is beismerés volt, csak a párttagjainak.
"de õ legalább elismerte.... Nem tartozik a kedvenceim közé, de milliószor inkább Gyurcsány, mint a "jobb" oldal...." El ugye, amit úgy szivárogtattak ki? Utána már jó, hogy "elismerte", mert kínos lett lett volna elõállni vele, hogy biztos a "trapistaharisnyák", vagy a fidex kókányolta össze! :D Ha utána lemondott volna akkor még valahogy. Aki újra miniszterként látná ott bajok vannak......

Küzdünk a tejcsiért! Most akkor, hogy is a jobb?

2 hetes a babám, és sajnos még elég hadilábon állunk a tejecskével, aki járt ilyen cipőben tudja, hogy ez ilyenkor napi 24 órás program, szopi, fejés, kiegészíteni? nem egészíteni? éhes? nem éhes? Nahh a lényeg az, hogy a védőnő azt tanácsolta, hogy szoptassak váltott mellből 3 óránként, mert kell az a 6 óra amíg újra termelődik a tejcsi egy egy mellemben. Később sok helyről azt hallottam, hogy ez hülyeség, minél többször kell mellre tenni, és nem csak az egyikre hanem mindkettőre mert így lesz több tej. Namost 2 napja átálltam erre a módszerre, de nemhogy többet, hanem kevesebbet tudok szoptatni azóta, egyszerűen, max ilyen 10 gr-ok termelődnek a 2 mellemben összességében azalatt a 3 óra alatt...Most akkor hogy van ez? Lehet hogy nekem mégiscsak a védőnő által javasolt módszer válik be? Állaj vissza? vagy adjak még időt ennek a módszernek?

Legjobb válasz: Minél többször érdemes mellre tenni, mert annál több tej termelõdik. A melled lötyögni fog, szinte üresnek érzed, de attól még a termelés nõ, de a baba meg is eszi. Idõvel beáll egy új ritmus. VISZONT a sikeres szoptatáshoz nyugalom kell, és az, hogy bízz magadban. Fogsz tudni szoptatni, nem lesz semmi baj, hiszen most is van tejed! Nem kell méregetni, hogy mennyit szopizik, ha nem sír, békés, akkor minden rendben. Ha úgy látod, éhes, tedd mellre, tedd á a másikra. Néha ez 24 órás program... Késõbb is lesz ilyesmi, amikor növekedési ugrása lesz és hirtelen kevés a tejcsi. De akkor sem kell pótlás, mert a melled megoldja, csak bízz benne!! Ügyesen, szurkolok!

Minél többször érdemes mellre tenni, mert annál több tej termelõdik. A melled lötyögni fog, szinte üresnek érzed, de attól még a termelés nõ, de a baba meg is eszi. Idõvel beáll egy új ritmus. VISZONT a sikeres szoptatáshoz nyugalom kell, és az, hogy bízz magadban. Fogsz tudni szoptatni, nem lesz semmi baj, hiszen most is van tejed! Nem kell méregetni, hogy mennyit szopizik, ha nem sír, békés, akkor minden rendben. Ha úgy látod, éhes, tedd mellre, tedd á a másikra. Néha ez 24 órás program... Késõbb is lesz ilyesmi, amikor növekedési ugrása lesz és hirtelen kevés a tejcsi. De akkor sem kell pótlás, mert a melled megoldja, csak bízz benne!! Ügyesen, szurkolok!
Ha gyakrabban szoptatsz, akkor nyilván több jut a babába, mint amennyit le tudsz fejni. A legjobb, ha igény szerint szoptatsz. Ha azt látod, hogy elég neki az egyik mell, akkor nem kell a másikat is beletömni. Ha nem elég, akkor a másikat is add oda neki. Aztán fejhetsz. HA nem jön semmi, az se baj. Az annyit jelent, hogy a kereslet-kinálat beállt és csak annyit termel a melled, amennyi kell. Nem kell megijedni, ha nem tudsz lefejni semmit. Attól a babának jut elég. Ha van sok pisi és nem ordit egész nap, akkor nem éhes :) Ne parázz ezen, és nem kell kiegészités se. Azt mérd le, hogy 1 szopi alkalmával mennyivel lett nehezebb a baba. Szopi elõtt és után mérd le a babát. Add össze, hogy 1 nap alatt mennyit szopott. HA nagyjából eleget, akkor semmi baj. De még akkor sincs gond, ha nem az elõirt mennyiséget szopizta, mert minden kicsi más, neki lehet, annyi is elég.
ÉS még annyi, hogy a babának a megnyugvást is jelenti a szopi, szóval nem biztos, hogy azért sir, mert éhes. Hülyeség az, hogy 3 óránként lehet mellre tenni. Nekik nem csak az evést jelenti a szopi! Az anya közelségét gyakrabban is igényelheti, ez nem elõirás, hogy csak x óránként. Ha nyûgös, sir, nyugodtan tedd mellre, igény szerint.
Én is az igény szerintit javaslom.Mind 3 gyermekem több mint 1 évig szopott, volt hogy félóra, óránként.Ha nyafiztak akkor adtam nekik.Így eléggé beindult a kereslet-kínálat.Soha nem néztem az idõt, de a mérleggel azért ellenõriztem.Mind két mellre rátettem õket minden alkalommal.
Mérleget, órát, tápszert dugd el, nem kell. Tedd mellre a picit ahányszor csak kéri, nekik nem csak kaja a cici hanem megnyugvás is. Ha kihagysz 3 órákat, nem elég h marha éhes lesz (az anyatej gyorsabban emésztõdik, mint a tápszr) még a tejed is el fog menni. Ha igény szerint szoptatsz, be fog állni hamar a kereslet kínálat!
Elõzõ vagyok: próbáld ki a szaporító fejést is, váltott mellbõl 7-7-5-5-3-3-1-1 perc fejés. De mindenekelõtt a baba tudja magának megtermelni a tejcit :-)
Az én babóm most 4 hónapos. Mi 1 hónapja jutottunk el oda, hogy kevesebbeket szopizott. Én is minden praktikát bevetettem (váltott mellbõl-mindkettõbõl-igény szerint-mecsek/laktoherb tea-szaporító fejés-karamalz-rengeteg ivás-homeopátia...) Kb 1 hétig bírtuk így. Aztán gyermekem megunta, és el kellett kezdeni pótolni mert akármit csináltam üvöltött a kajáért és már nem tudott mit kiszívni a cicibõl. A szívem szakadt meg, de mostanra már csak tápszert eszik. Perszepersze, fontos a szoptatás, de nem mindenkinek megy, azért ezt el kell tudni fogadni. Te is tégy meg mindent praktikát, amit olvasol/mondanak, de ne ess kétségbe ha mégsem sikerül ;)
Én hasonló cipõben jártam, de csináltan egy rövid kúrát a gyógyszertárban kapható kapszulával, mi édeskömény és ánizs hatóanyag kivonatot tartalmaz. Kipróbálásként vettem egy 10 kapszulás dobozt (800Ft), 5 nap alatt beszedtem, és nekem be is indította a tejtermelést.


Nem.
Sem a latin, sem az eszperantó nem lesz világnyelv. A latin szókincse elavult, az eszperantó pedig egy erõltetett, mesterséges nyelv.
A latin - amennyire tudom - sosem volt világnyelv és most sem lesz az. Mivel holt nyelv, ezért nem tud lépést tartani a világ fejlõdésével.
Ott kezdõdik, hogy sosem volt világnyelv a latin...
Ellõbb lesz a Román világ nyelv mint a latin a latin ideje lejárt és kezdem úgy érezni, hogy az angolnak sincs már sok hátra a top 5-ben lassacskán a német és a spanyol fog dominálni.
Ismét, mintha valaha is lett volna ilyen. Ki használna latint, úgy mégis? Az angol esetleg, de a latin esélytelen...
nem
Nem, erre az eszperantónak van jelenleg a legnagyobb esélye.
A latin nem volt soha világnyelv, csak egyes szakmákban terjedt el, hogy tudjanak kommunikálni a különbözõ nemzetiségû emberek. (Orvosok, jogászok, stb.) Mi is tanultunk jogon kicsit latinul, de messze nem annyit, hogy latin nyelven nekiálljak beszélni... Inkább csak mondatokat, jogi szabályokat, regulákat. Többre, a mai világban, a latin nyelv már nem is igazán alkalmas. Egyszerûen nincsenek szavak a modern dolgokra rendesen. Megvan a Harry Potter latinul, igen érdekes... Nem is lenne értelme. Ma már az embereknek hozzáférhetõ az idegennyelv-tanulás. Angolul, spanyolul tanulnak a legtöbben, németül is sokan... Logikusabb ilyen nyelvek közül választani, mit beemelni egy régi/mûnyelvet.
Az eszperantó mindig is hobbinyelv fog maradni. Jelenleg az angol az elsõ számú világnyelv. Itt Közép-Eu-ban meg a német dominál.
már az

Firefox-on hogy tudom beállítani, hogy ismét a google legyen az alapértelmezett kereső?

Kezd?oldalnak ugye a firefox-logós keres? van beállítva. Eddig ha beírtam valamit, mindig a google-n keresztül keresett, viszont ma frissült, és azóta az ask.com jön be. Hogy tudom visszaállítani?

Legjobb válasz: Elõször is bemész a vezérlõpultba a programok eltávolítása szekcióba, és eltünteted az ask toolbart. Utána a firefoxban jobbra fent a kis keresõnél lenyitod a nyilacskát, és kiválasztod a legalsó menüpontot. Ott tudod az alapértelmezett keresõt beállítani.

Elõször is bemész a vezérlõpultba a programok eltávolítása szekcióba, és eltünteted az ask toolbart. Utána a firefoxban jobbra fent a kis keresõnél lenyitod a nyilacskát, és kiválasztod a legalsó menüpontot. Ott tudod az alapértelmezett keresõt beállítani.
Ez a nyavalyás (erõszakos) toolbar dühítõ tud lenni. Nézd meg az Eszközök/Kiegészítõk között, aztán töröld.
A böngészõ beállításaiban, a keresõszolgáltatók kiválasztásánál alapértelmezetté teszed a Google-t.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért ennyire értek hozzá, csak a google van telepítve, mint keresõszolgáltató és alapértelmezettként is az van beállítva. A címsor mellett szerepel is egy kis google-s keresõsáv, de nekem a címsor lenne a lényeg!

A Google Chrome böngészőt használtam Farmville-ezni, de újabban nem tölti be a játékot, csak az Opera. Miért van? Mit tudok tenni hogy ismét a Chrome-ot tudjam használni?

Chrome egyszer csak nem töltötte be a Farmot. Próbáltam ezután a Mozzilát, Safarit, de mindnél ugyanazon a ponton áll le a játék betöltése. Opera betölti, de ez szörnyen lassú. A böngész?k a legfrissebb verziók, és az Adobe Flash Player is a legújabb. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: próbáld a chrome ujratelepítését.ha így sem válassz a farmville és a google chrome között.

próbáld a chrome ujratelepítését.ha így sem válassz a farmville és a google chrome között.

A fűnyirógépem forgásiránya megváltozott, de nem tudom, hogy mitől. Nem a gyüjtőtartályba szórja a füvet, hanem elentétesen kifelé. Mit tegyek, hogy ismét a gyüjtőtartályba szórja?

Legjobb válasz: Ehh... gondolom rendes, sima fûnyíród van... ha megváltozott a forgásiránya, akkor nem vágja el a füvet, hisz a "lapátnak" csak az egyik oldalán van a penge. Viszont te azt mondod, hogy levágja, tehát nem forog a másik irányba. Valószínûleg vagy teli van a tartály, ezért nem fér már bele több, vagy túl lassan forog, és nem szippantja fel a füvet. Még egy lehetõség van, hogy a lapát dõlésszöge változott meg, ezt nézd meg...

Ehh... gondolom rendes, sima fûnyíród van... ha megváltozott a forgásiránya, akkor nem vágja el a füvet, hisz a "lapátnak" csak az egyik oldalán van a penge. Viszont te azt mondod, hogy levágja, tehát nem forog a másik irányba. Valószínûleg vagy teli van a tartály, ezért nem fér már bele több, vagy túl lassan forog, és nem szippantja fel a füvet. Még egy lehetõség van, hogy a lapát dõlésszöge változott meg, ezt nézd meg...
A kérdező hozzászólása: A jó fûnyiró motorja megfigyeltem az órautató járásával ellentétesen forog, az én rossz fûnyiróm meg megeggyezõleg, s így nem veri a tartályba a füvet.A kés forgatása ezt a problémát nem oldja meg.
elõször be kell menned az államkincstárba és ténylegesen megnyitni. utána tudsz rá utalni.
Államikincstár honlapján érthetõen le van írva a menete.

Hogy is van ez a hó eltakarítás? Így is büntetnek?

A férjem dolgozik de én itthon vagyok 32 hetes veszélyeztetett terhesen. Ha valaki elcsúsznak a házunk el?tt mert nincs letakarítva a hó akkor így is büntetnek?Vagy mi van akkor ha mind a ketten dolgoznánk?És csak reggel meg este tudunk havat takarítani?

Legjobb válasz: Az is látszik, ha valahol reggel-este eltakarítják, nagyon sokan dolgoznak és ugyanez van náluk is. Másrészt ha van olyan szomszéd, aki esetleg vállalja, amikor pl. egész nap egyfolytában esik, hogy néha-néha elõttetek is egy kicsit eldúr. De nem kötelezõ ellapátolni, vagy elsöpörni, ha sózni nem akarod, akkor lehet fûrészporral vagy kályhából, kazánból kikerült salakkal is felszórni, rögtön nem csúszik. Ez viszont nem is annyira megerõltetõ fizikailag.

Az is látszik, ha valahol reggel-este eltakarítják, nagyon sokan dolgoznak és ugyanez van náluk is. Másrészt ha van olyan szomszéd, aki esetleg vállalja, amikor pl. egész nap egyfolytában esik, hogy néha-néha elõttetek is egy kicsit eldúr. De nem kötelezõ ellapátolni, vagy elsöpörni, ha sózni nem akarod, akkor lehet fûrészporral vagy kályhából, kazánból kikerült salakkal is felszórni, rögtön nem csúszik. Ez viszont nem is annyira megerõltetõ fizikailag.
A rendelet szerint a tulajdonos kötelessége a járda takarítása. PONT. (az, hogy hogyan oldod ezt meg senkit nem érdekel.) Feltételezem, hogy ott, ahol látják a jószándékot (legalább reggel és este el van takarítva a hó, felszórva a járda - SÓZNI TILOS!) ott nem valószínû, hogy bírságot szabnak ki. Más kérdés, hogy minden normális önkormányzat elõször felszólít és utána büntet.
1-es vagyok! Másrészt rendelet ide, rendelet oda, ha már ennyire közel a baba, és ráadásul veszélyeztetett is vagy, szóval, nem tudom, hogy olyan szomszédok, akik egyébként is otthon vannak, esetleg nincs közöttük, aki önkéntesen felajánlaná, hogy megteszi helyetted? Eszébe jut valakinek, hogy segítsen neked?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!