Találatok a következő kifejezésre: Hogy illik a nőgyógyászhoz (8 db)

Idősebb korosztálynak hogy illik menni a nőgyógyászhoz?

Mármint a sz?rtelenítésre gondolok. Fazonra borotváltan?

Legjobb válasz: Peep-showba készülsz elõadónak ??? Ez orvos, ahova mész most nem egy szexklub!

Peep-showba készülsz elõadónak ??? Ez orvos, ahova mész most nem egy szexklub!
Teljesen mindegy, nem a szõrt vizsgálja...
Ha az idõsebb korosztályhoz tartozol, akkor tudhatod, hogy a punci borotválás egy hülye újkori divat. 20-30 éve sem zavarták el a nõgyógyászok a betegeket, ha szõrös nemi szervvel mentek oda.
Kozeputad valaszd rovid fazon a szemeremtesten ami a szemeremtesten kivul van azt kopaszra (combok has ) Semmi pircing nyuszika csillampor stb rovid friss hygenikussan menj. em mintha a dokit erdekelne de magadnak konnyebb igy.
Tök mindegy.
Nem tudom hogy érted a fazonra borotválást? A combodról távolítsd el a felesleges szõrt /már ha van rajta/. Ennyi igazítás elég is lesz.
Nem a szõrödet fogja nézni, ne aggódj!

Tisztelt Doktor Úr! A legutóbbi nőgyógyászati vizsgálaton a nőgyógyászom azt mondta, “van egy kicsi méhszájsebem”. Az volna ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy összefügghet-e ezzel a rendszeres áttetsző vagy fehéres folyás ill. a gyakori “felfázásos érzés

Tisztelt Doktor Úr! A legutóbbi nőgyógyászati vizsgálaton a nőgyógyászom azt mondta, “van egy kicsi méhszájsebem”. Az volna ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy összefügghet-e ezzel a rendszeres áttetsző vagy fehéres folyás ill. a gyakori “felfázásos érzés”, ami általában az együttlétek után alakul ki. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben előfordulhatnak az említett panaszok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben előfordulhatnak az említett panaszok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A legutóbbi nőgyógyászati vizsgálaton a nőgyógyászom azt mondta, “van egy kicsi méhszájsebem”. Az volna ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy összefügghet-e ezzel a rendszeres áttetsző vagy fehéres folyás ill. a gyakori “felfázásos érzés

Tisztelt Doktor Úr! A legutóbbi nőgyógyászati vizsgálaton a nőgyógyászom azt mondta, “van egy kicsi méhszájsebem”. Az volna ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy összefügghet-e ezzel a rendszeres áttetsző vagy fehéres folyás ill. a gyakori “felfázásos érzés”, ami általában az együttlétek után alakul ki. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben előfordulhatnak az említett panaszok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyen esetben előfordulhatnak az említett panaszok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Pajzsmirigyprobléma-teherbeesés 34 éves vagyok és már 1 éve próbálkozunk a babával, a nőgyógyászom hormonvizsgálat során kiderítette, hogy a TSH-m magas: 4, 707. Tehát alulműködik. Ezzel lehet teherbe esni, vagy gyógyszer kell, ill. milyen?

Legjobb válasz: A pajzsmirigyprobléma nem játék!!!! Rendkívül nagy a veszélye annak, hogy fejlõdési rendellenességgel születik a baba, amennyiben nem szedsz gyógyszert!!! Már családtervezéskor föl kell keresni egy ENDOKRINOLÓGUS szakorvost, õ vizsgáljon meg, és õ mondja meg, pontosan milyen gyógyszereket kell szedned. Egy pajzsmirigy problémával küzködõ kismama pl. nem mindegy, milyen vitaminokat szed a terhesség során! Egyszóval: IRÁNY ENDOKRINOLÓGIA, ALAPOS KIVIZSGÁLÁS, GYÓGYSZERES TERÁPIA, MAJD CSAK EZUTÁN BABA! :-)

A pajzsmirigyprobléma nem játék!!!! Rendkívül nagy a veszélye annak, hogy fejlõdési rendellenességgel születik a baba, amennyiben nem szedsz gyógyszert!!! Már családtervezéskor föl kell keresni egy ENDOKRINOLÓGUS szakorvost, õ vizsgáljon meg, és õ mondja meg, pontosan milyen gyógyszereket kell szedned. Egy pajzsmirigy problémával küzködõ kismama pl. nem mindegy, milyen vitaminokat szed a terhesség során! Egyszóval: IRÁNY ENDOKRINOLÓGIA, ALAPOS KIVIZSGÁLÁS, GYÓGYSZERES TERÁPIA, MAJD CSAK EZUTÁN BABA! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen.Én most már meggyõzõdtem róla, hogy ez az érték veszélyes is lehet, mivel ez egy jódhiányos állapotra utal, és ha terhesség alatt a magzatnak az anya szervezetébõl kevés jód jut, agykárosodás léphet fel, vagyis kreténizmus. Ilyen érték mellett állítólag nem lehet teherbe esni (állítólag nekem is emiatt nem sikerül), de ha véletlenül mégis, nagyon veszélyes. Én most már azon vagyok, hogy amíg endokrinológus megfelelõ gyógyszerekkel nem állítja be a TSH-t, addig inkább nem is próbálkozunk a babával, nehogy valami baj legyen. Majd utána ráhajtunk.
Kedves kérdezõ! Én is voltam vérvételen, a TSH-m 6, 050 mIU/l. Én is babát szeretnék, és most egy kicsit meg is ijedtem. Ha a terhesség elején vagyok mondjuk, akkor lehet hogy beteg babám lesz mert magas az értékem?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, mindenképp el fogok menni szakemberhez, majd beszámolok a részletekrõl. Minden jót!
nézd csak! ezt láttad már? nem olvastam végig, de szerintem témába vág. Próbálj meg ezen az oldalon is érdeklõdni, válaszoljon Neked egy szakember: http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&or..
Hali! Ezért kéne elmenned egy endokrinológushoz, mert õ megmondja majd a tutit! Az a baj, hogy nem elég teherbeesni, ki is kell tudni hordani a babát, és fontos, hogy õ is, te is egészségesek maradjatok. Én ugyan más miatt, de vetéltem már el, és ne tudd meg, hányszor megbántam azóta, hogy a legelsõ szikrányi kis aggasztó tünetnél nem mentem azonnal orvoshoz. Végül orvosi segítséggel hordtam ki a következõ babámat, de az elveszített kicsi azóta is nyomja a lelkem. Életem végéig. Ne kívánd ezt magadnak! Szerintem nem veszítesz semmit egy endokrinológussal, mert õ a pajzsmirigyproblémák szakértõje. Legfeljebb megnyugtat, és esetleg azt fogja mondani, hogy nem kell gyógyszeres segítség, legközelebb kerüld el nagy ívben az endokrinológiát. :-) Viszont ha nagyobb a baj, még idejében elejét tudjátok venni annak, hogy tovagyûrûzzön. A pajzsmirigyprobléma nem olyan egyszerû dolog, hogy interneten keresztül megoldható legyen. Sajnos. Azért ha beadod a derekad, és felkeresel egy szakembert, jó lenne, ha visszaszólnál, mégis mit mondott. A legjobbakat Nektek! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, ha magas a TSH érték, akkor pont fordítva kell értelmezni, tehát alulmûködés van.A teherbeeséshez kb. 05-1 között kell lenni az értékének. Melyik terhesvitamin jó ilyenkor?
Én a komplex terhesvitaminkészítményekre gondoltam! Azoknak hogyne lenne közük a pajzsmirigyhez? Nézd csak meg az összetételüket? Van bennük jód? Na látod! :-)
TSH, vagyis tireoid stimuláló hormon. Magas. Akkor nem túlmûködésrõl van szó? Szerintem is irány az endokrinológia, de a vitaminokat ne szídja senki, mert azoknak az égadta világon semmi, de semmi közük és befolyásuk nincs ilyesmire.
Javítok: TSH
Bocs, amúgy én nem vagyok orvos, tehát nem tudom, hogy az általad leírt THS érték kóros-e vagy sem, viszont ismerek valakit, aki pajzsmirigyproblémával babás, és minimum olyan komolyan kell venni, mint pl. a cukorbetegséget. Majd az endokrinológus megmondja Neked, hogy aggasztó-e az értéked, vagy nincs nagy baj.
Ja és örülj neki, hogy nem több hónapos terhesen derült ki a pajzsmirigyproblémád, mert így még idõben tehetsz azért, hogy egészséges, vitamingolyó babád szülessen! Szóval: GYORSAN JELENTKEZZ BE EGY ENDOKRINOLÓGUSHOZ! Veszítenivalód nincs, ha elmész.
pajzymirigy tultengésem van nekem is.és októberben nem tervezett egészséges babát szültem.nem mindig az az igaz ami a könyvekben van.

Hogy illik menni a nőgyógyászhoz? Szőrteleníteni kell, mert ma ez divat, vagy így higiénikus?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen mindegy. Nem kötelezõ a szõrtelenítés, a doki meg úgyis meg fog vizsgálni, mert ez a kötelessége. De ha te úgy gondolod, hogy azért mégis jobb/szebb, akkor nyugodtan szõrteleníts.

Szerintem teljesen mindegy. Nem kötelezõ a szõrtelenítés, a doki meg úgyis meg fog vizsgálni, mert ez a kötelessége. De ha te úgy gondolod, hogy azért mégis jobb/szebb, akkor nyugodtan szõrteleníts.
Bocsi hogy Offolok, de szülés elõtt csak a gátnál borotválnak. A válaszom pedig: legyen olyan, mint szokott lenni.
A dokit nem érdekli hogy milyen a fanszõrzeted. Megvizsgál és kész. Látott õ már mindenfélét, szõkétõl a feketéig, csupasztól a dzsungelesig.
A FÜRDÉS ELÕTTE ALAP. HA NAGYON NEM TUDOD ELDÖNTEI AKKOR ELÉG HA ALULRÓL LEHÚZOD.ÉS SZEXELNI SEM ILLIK 24 ÓRÁVAL ELÕTTE MERT FELBORÚL A HÜVELYFLÓRÁD ÉS HA KENETET VESZ MÁS LEHET AZ EREDMÉNY
Én amúgy is szõrtelenítek, de ha te nem akkor csak a doki miatt nem kell, neki tökmindegy a lényeg hogy tiszta legyél
nekem egy nõgyógyász azt mondta, hogy jobb, ha min. 6-7 óra eltelik az utolsó fürdéstõl a vizsgálat elõtt, hogy a nunit természetes környezetében találja, és ha estleg valamit el kell küldenie bakterológiai vizsgálatra, akkor pontos legyen az eredmény.Szörteleníteni, akkor teszed, ha akarod.Hidd el szülésnél lát elég szõrös nunit, mert akkora pocakkal nagy küzdés lenne.
Akár hiszed, akár nem, de egy idõben nekem tényleg rózsaszínre volt festve a fanszõrzetem (illetve egy csík volt csak hagyva), és az orvos egy szót sem szólt rá, azt sem mondta, hogy mukk. A lényeg, hogy tényleg tisztálkodj elõtte, mert azt úgy illik, meg úgy a normális.
Frissen fürödve illik. A többi már a te intimitásod, s semmi köze az orvonak, hogy befonod-e vagy leugrasztod a bundást! Vagy rózsaszínre fested vagy akármi. elhiheted, hogy nem fog szólni semmiért. Fürdeni illik.
Ma már nem is minden kórházban borotválnak szüés elõtt... nem tartják higénikusnak, mert a bortva ejtett apró vágások könnyen elfertõzõdhetnek. (Engem nem borotváltak, mondjuk nem is vágtak, de nem hiszem, hogy szülés közben elõkapott volna bárki is egy borotvát miközben a babóca feje már majdnem kinn volt..... :)
szülés elõtt leborotválnak.

Üdvözlöm! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy én a változókorban lehetek-e, 49 éves vagyok, a menszeszem még megvan, van, mikor 10 nap késéssel és sokkal kevesebb ideig és mértékben. A panaszaim illenek a változókor tüneteire. Elmentem a nőgyőgyászhoz, ő az

Üdvözlöm! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy én a változókorban lehetek-e, 49 éves vagyok, a menszeszem még megvan, van, mikor 10 nap késéssel és sokkal kevesebb ideig és mértékben. A panaszaim illenek a változókor tüneteire. Elmentem a nőgyőgyászhoz, ő azt mondta, hogy nem lehetek változókorban, mert menstruálok és csak az van benne aki 1 éve nem menstruál. Válaszát előre is köszönöm: tisztelettel, Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések már a változókort jelzik, hiszen arról nem csak akkor beszélünk, amikor a vérzések teljesen elmaradnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések már a változókort jelzik, hiszen arról nem csak akkor beszélünk, amikor a vérzések teljesen elmaradnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy én a változókorban lehetek-e, 49 éves vagyok, a menszeszem még megvan, van, mikor 10 nap késéssel és sokkal kevesebb ideig és mértékben. A panaszaim illenek a változókor tüneteire. Elmentem a nőgyőgyászhoz, ő az

Üdvözlöm! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy én a változókorban lehetek-e, 49 éves vagyok, a menszeszem még megvan, van, mikor 10 nap késéssel és sokkal kevesebb ideig és mértékben. A panaszaim illenek a változókor tüneteire. Elmentem a nőgyőgyászhoz, ő azt mondta, hogy nem lehetek változókorban, mert menstruálok és csak az van benne aki 1 éve nem menstruál. Válaszát előre is köszönöm: tisztelettel, Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések már a változókort jelzik, hiszen arról nem csak akkor beszélünk, amikor a vérzések teljesen elmaradnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések már a változókort jelzik, hiszen arról nem csak akkor beszélünk, amikor a vérzések teljesen elmaradnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Lányok! Nőgyógyász előtt illik teljesen leborotválni alul, vagy pont hogy inkább meg kell hagyni a szőrt?

Legjobb válasz: Szerintem szabadon eldöntheted hogy neked hogy tetszik nem "divatfotózásra" mész hanem orvoshoz.

Szerintem szabadon eldöntheted hogy neked hogy tetszik nem "divatfotózásra" mész hanem orvoshoz.
Szerintem nem érdekli az orvost. Én mondjuk úgy hagytam. Nem tudom, hogy gáz e, én így is vérvörös fejjel sétáltam ki onnan, a lényeg az volt, hogy hamar túl legyek rajta. :) 15/L
Saját döntésed én úgy megyek ahogy amúgy is szokott lenni.
borotválom 3-4 naponta, de nem a dokinak, így van hogy frissen borotváltam, van hogy 3 napos borostával megyek, nem lényeg. Annyi a lényeg, hogy tiszta legyél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!