Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam lánynak a tudomására, hogy (2 db)

Hogy hozzam egy lánynak a tudomására, hogy több mint egy jó barát?

Különbbe ? is mutat valami közeledést.

Legjobb válasz: Nagyon egyszerûen: mondd meg neki!

Nagyon egyszerûen: mondd meg neki!
ahogymondja, ha többékevésbé biztos vagy a dologban, valld be neki
szerintem csak akkor valld be neki, ha te is biztos vagy benne, hogy õ mit érez irántad. De én akkor sem állnék oda és vallanám be, hanem finoman a tudomására hoznám, hogy járnék vele, ha õ is hasonló képpen viselkedik veled, akkor minden jó lesz :) szia
Mond meg neki. És lesz ami lesz...
Egy férfi a szexért bármire képes. A komolyabb érzelmekre már nem mindegyik.
A nõk tudják színleli az orgazmust, a férfiak meg akár az egész párkapcsolatot is. =)
Szép lenne ha mindenki szerelmes lenne abba akivel együtt van. Am meg ha ló nincs jó a szamár is.
Ha okos a lány, az ujjai köré tudja csavarni a fiút, de ha nem akkor nem. A férfiak ösztönlények. Szeretik a szexet és ez a fõ dolog, amiért párt választanak. Meg persze hasuk amit nagyon szeretnek. A férfiak élvezik a kihívásokat, ha tudják, hogy a lány mindent megtesz értük, akkor érdektelenné válik számukra, ha viszont mindig tud újat mutatni és nem hódol be nekik, annál izgalmasabb.
na ezt én is szeretném tudni.
Miért félne szerelmet vallani a saját barátnõjének?
A kérdező hozzászólása: Koszonom nektek a válaszokat, tényleg sokat megtudtam belole. Az tény, hogy a férfiak tobbsége a 3-ik lábával gondolkodik :) , de mégis elképzelhetetlennek tunik, hogy egy év alatt, ami nem kevés ido, semmi érzelmet nem mutat ki. Nem arrol van szo, hogy fél szerelmet vallani, csak egyszeruen nem mondja. Ez azért van mert tényleg nem érez semmit a testi vágyon kívul? Akkor mennyi ido kell egy pasinak, hogy szerelmes tudjon lenni, és nyilvánvalová tegye, ha 365 nap nem elég? Legyen egy lány bármilyen jo az ágyban, nehéz elhinni, hogy egy éve már a pasi minden érzelem nékul van vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!