Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam lánynak a (339 db)

Randi végén, hogyan hozzam össze a lánnyal a csókot?

hogyan terel?djön abba az irányba a beszélgetés vagy egyáltalán, mi kell ahhoz, hogy ne er?ltetettnek t?njön a csók, hanem alkalomhoz ill?nek

Legjobb válasz: Ha elsõ randira gondolsz, akkor simán xD a csajok nem szeretik a félénk pasikat, mondjuk randi közbe célozgass rá pl. mondjuk étterembe vagytok akk mond azt, hogy ha nem lennének most itt a pincérek akkor ... és a végén olyan rosszfiús mosoly :D Ne mond azt neki, hogy most megcsókollak xD csak készítsd fel rá, célozgas rá de sose mond ki. Amúgy ha eddig nem tetted akkor szoktasd hozzá magadat, többször érintsd meg, érintsd meg a kezét vagy fogd meg, öleld meg, adj neki puszit az arcára, markolj a hajába. Aztán csak csókold meg simán, már nem lesz idegen ez neki mert hozzászokott ezekhez a dolgokhoz, vagyis hozzád ragaszkodik. Legyél bátor, mutasd meg, hogy te vagy a domináns. Ne add át neki az irányítást, azzal csak bemutatod azt, hogy megvagy hallva érte, az lesz amit õ akar, oda megyünk ahova õ akar, ez már papucs szerep és ilyeneket a csajok kerülnek. Sok sikert :)

Ha elsõ randira gondolsz, akkor simán xD a csajok nem szeretik a félénk pasikat, mondjuk randi közbe célozgass rá pl. mondjuk étterembe vagytok akk mond azt, hogy ha nem lennének most itt a pincérek akkor ... és a végén olyan rosszfiús mosoly :D Ne mond azt neki, hogy most megcsókollak xD csak készítsd fel rá, célozgas rá de sose mond ki. Amúgy ha eddig nem tetted akkor szoktasd hozzá magadat, többször érintsd meg, érintsd meg a kezét vagy fogd meg, öleld meg, adj neki puszit az arcára, markolj a hajába. Aztán csak csókold meg simán, már nem lesz idegen ez neki mert hozzászokott ezekhez a dolgokhoz, vagyis hozzád ragaszkodik. Legyél bátor, mutasd meg, hogy te vagy a domináns. Ne add át neki az irányítást, azzal csak bemutatod azt, hogy megvagy hallva érte, az lesz amit õ akar, oda megyünk ahova õ akar, ez már papucs szerep és ilyeneket a csajok kerülnek. Sok sikert :)
Erre nincs szabály. Ezt érezni kell. A pillanatnyi helyzetbõl adódik. Az elsõ alkalommal bátorság is kell hozzá. Sok sikert!
nem kell semerre terelni a bezsélgetést, bucsuzásnál amikro puszit adnátok a szájára add.
Ha máshogy nem sikerül, randi végén a szokásos három puszinál...szal a harmadik helyett az ajkaira adod és figyeld a reakcióját! :) Ha csak két puszis csaj, akkor a második helyett már az ajkára leheled.

Lányok, ti szívesebben ismerkedtek olyan pasival, akiről tud. Játok, hogy jó az ágyban? Hogy hozzam fel a témát ismerkedéskor?

Magas vagyok,elég izmos,de ezenkìvül átlag pasi vagyok.Valamennyire helyes,udvarias,határozott de elég csendes.Az egyetlen kivételes tulajdonságom,hogy-a visszajelzések alapján-igencsak jól teljesítek az ágyban.Eddig 3 lánnyal voltam,ami tudom nem sok,de mindhármat maximálisan kielégítettem,szinte ?k könyörögtek nekem a szexért,naponta akár többször is.Sajnos vége lett minden kapcsolatomnak,de már szeretnék újat.Szóval ezzel megfoghatom a lányokat ismerkedéskor,hogy jobban érdekeljem ?ket? Mit gondoltok? 18/F (azt nem engedi kiírni,hogy tudjátok,azért van elválasztva)

Legjobb válasz: Ja, lógasd ki a kukacot biztos harap rá valami....

Ja, lógasd ki a kukacot biztos harap rá valami....
Ismerkedéskor én még mellõzném ezt a témát! Szerintem akkor még nincs itt az ideje. Ha ezzel elõjössz, a lány azonnal tudni fogja, hogy elsõsorban szexre kell neked és úgy ott hagy, mint a pinty. Ha meg örül, akkor Kva. Tisz- tességes lány nem fekszik le veled elsõ (vagy második) randin!

Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat a lányommal?

Most 20 éves, lassan férjhez megy, de nem akarja velem tartani a kapcsolatot, mert nem úgy bántam vele kamaszként ahogy kellett volna. Mondta nekem akkoriban sokszor hogy majd később bánni fogom, teljesen igaza lett! Van egy húga, aki most tölti a 18-at, sz*rik a fejünkre, ezt is mondta, igaza lett. Akármit mondok, mindig egy határozott elutasítás a válasz. Kétségbe vagyok esve. 50F

Legjobb válasz: Miért nem kereste? Mi változott meg? (én is reménykedek, hogy egyszer majd...)

Valoszinuleg a lanyat annyi serelem erte (meg ha ki sem mutatta), hogy nincs kedve ujra probalni az apa-lanya kapcsolatot. Egy ilyen kapcsolatot hosszu evekbe is tarthat megjavitani. Ha a lany kepes megbocsatani, akkor akar rovidebb ido alatt. Termeszetes ehhez az is kell, hogy On komolyan beszeljen vele. Ezt sajat tapasztalatombol irom, mert edesapam nehany honapja keresett fel 11 ev utan. Megadtam neki a lehetoseget, hogy talalkozzon velem. Azota o probal melyebb kapcsolatot kialakitani, de falakba utkozik. Ha egy gyerekkort kepes volt tonkretenni, akkor nem varhatja azt el, hogy felnottkent a nyakaba ugorjak. Amit mindenki tud/lat, azt o is, de nem tekintem fontos szemelynek az eletemben. A kimaradt idot soha nem tudja bepotolni, es a nyomorult gyerekkort nem tudja megjavitani. Gyakran egy elet is keves arra, hogy a gyerek elfelejtse a szulo altal ozott serelmet, es jo kapcsoltatot alakitson ki vele. 19 eves lany.
Miért nem kereste? Mi változott meg? (én is reménykedek, hogy egyszer majd...)
Azért van az életünknek is "egy GPS készüléke", hogy megnyomhasd/megnyomhassátok az újratervezés gombot. Hívd fel, beszéljetek meg egy találkozót! Az élet rövid.
ha nagyon nem megy, akkor írj egy levelet elsõ körben.
Nehéz egy jószándékú válaszolónak így ismeretlenül tanácsot adni. Oly láthatatlan apróságok milliárdjainak szövevényébõl áll össze az élet, s mi ebbõl most vajmi keveset láthatunk. Mindenesetre én úgy gondolom, valami nagy-nagy, személyreszabott kedvességgel kéne meglepned, némi beismeréssel fûszerezve.
Én 22 éves vagyok. És a szívem mélyén reméltem, hogy egyszer apa majd megkeres, hogy szia kislányom... Szerintem hívd el egy kávézóba és beszéljétek meg a dolgokat. Csak egy esélyt adjon.
Szerintem is írj egy levelet. Az emberek kiváncsiak, azt biztos el fogja olvasni. És azt tényleg ne hagyd ki a levélbõl, hogy neki volt igaza, és már bánod a szigort. Viszont magyarázd is meg, miért tiltottad õket egymástól! A lehetõ legõszintébben.
A kérdező hozzászólása: A párjával szoktam beszélni, õ is próbálja rávenni.
A kérdező hozzászólása: Amikor tini volt és lett egy komoly kapcsolata - most az a fiú lesz a férje - akkor tiltottam õket egymástól, hogy tanuljanak hétköznap, hétvégén mehet... Nem szólt semmit, elfogadta. De amikor össze kaptak kicsit a barátjával, a fiú eljött a házunk elé, és megbeszélték a dolgokat, én ezért is szóltam, már tudom hogy nem kellett volna ilyen keményen fognom õt. Kivételeztem a húgával, stb. És azt mondta akkoriban, hogy majd akkor fogok mindent bánni mikor a húga sz*rni fog a fejünkre, és ha idõsebbek leszünk és segítség kell, akkor õ se fog jönni, majd vissza kapjuk.
A kérdező hozzászólása: Eddig én sem kerestem, csak a feleségemmel beszélgettünk. De hiányzik hogy nincs ott, nem tudunk beszélgetni.
Az én kapcsolatom ennél sokkal súlyosabb dolgok miatt romlott meg az apámmal, mégis, ha magától megkeresne, és õszintén bocsánatot kérni, adnék egy esélyt a dolgoknak. Csak õ soha nem fog megkeresni.
Öszinten szolva a lanyod tul szigoru. Sosem lesz igazan boldog, ha csak bosszuallasbol nem all az apjaval szoba, hogy "latod, megmondtam neked". Nem kivanom, de ugysem tudja elkerülni, hogy egyszer olyan helyzetbe keveredjen, ahol alabb kell adnia a büszkesegeböl, es igenis szoba kell, hogy alljon a szüleivel. Amugy meg a reszedröl a kivarast javasolnam, minden massal a varttal ellenkezö eredmenyt fogod elerni, ahogy a peldad is mutatja. Ugyhogy fogadd el, hogy ö most ilyen, 20 eves, es azt hiszi, mindent baromi jol tud. Majd rajön ugyis, hogy ez nem igy van.
sok szulo csak azert gorenykedik a gyerekeivel, mert egyszeruen kovetkezmenyek nelkul megteheti. csak ugye felnonek, aztan lehet nezni. keso banat :)
kreativitás ...
ha elég nyílt lány, elkezd majd õ is dumálni vagy mondd meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni, mert szimpinek tartod:D ..és támogatom a 4.válaszoló ötletét! 14/L
Gyûjts egy kis pénzt, aztán hívd el moziba, majd koronázd meg a napot egy vacsorával!
Szerintem nagyon egyszerûen kérdezd meg, siet-e vagy ráér még egy kávéra mielõtt felszáll a buszra. Most ebben mi van? Semmi.. Vidd el sütizni, vagy kávézni ott a közelben, spontán, egy fél órára... A többi úgy is jön:-)
basználak
A kérdező hozzászólása: hétközben edzés és a barátnõivel vásárol meg ilyenek max átlagos lány :)
hát akkor mit csinál?:D gépezik és bújja a könyveket?:D
A kérdező hozzászólása: nem rossz ötlet de 98as lány nem nagyon jár még bulikba, a felsõbb rétegbõl való:D ezalatt azt értem, nem cigizik, iszik stb. persze ez nem zárja ki a bulikat se, de szerintem ez nem áll hozzá közel..
hát most hirtelen az jutott eszembe hogy egyszer elmész azzal a busszal amivel õ megy, és kérdezd meg hova megy (reménykedjünk benne hogy vissza kérdez:D), és akkor te rávágod hogy te se tudod mert csak azért jöttél ezzel hogy megint beszélgethessetek/láthassad :D egyféle zenéket szerettek? említsd meg neki hogy te mész, hátha elmegy veled:D vagy derítsd ki milyen bulikba megy majd és jelenj meg te is ott:) ott majd összemelegedhettek 1-2 whiskycola után:D
A kérdező hozzászólása: #1: szerintem elég kreatív vagyok, de mivel ilyen téren nincs sok tapasztalatom, nem tudom, mire milyen reakciója lesz. ha nem sejtenéd, szólok: azért írtam le mindezt, hátha akad olyan ember aki tud írni valami jó rávezetõ témát ami neki bevált/jónak gondolja #2: értem a válaszod lényegét, nem is a teával van a bajom, hanem hogy még sosem hívtam el bárhova is. suliba járunk hét közben, és gyakorlatilag csak az a közös, hogy az õ busza elmegy az én buszom megállójánál, mivel azóta én más suliba járok(!!). én inkább beszélgetni hívnám el, és erre szeretnék valahogy kilyukadni, ha érted.
holnap van kedved meginni velem egy teát?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Úgy érzem erre nincs racionális válasz, és csak õ, a lány tudna válaszolni erre:) Az ilyen mozizós ötletekre én is gondoltam, és nyilván ez is megteszi. Szurkoljatok:D
Amit a szived diktal :) a legjobb ha beszelsz a fiuval ;)
Ha jó barátja vagy hagyod neki. Végül is õ "stoppolta" le. Úgy is találsz majd mást.
Egy fiú sem ér annyit, hogy tönkre tegyél egy barátságot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de akkor is nagyon szeretem a fiút és nem szeretném hogy mással járjon de a barátnõm is nagyon fontos
kérdezd meg a fiút ki tetszik neki
A kérdező hozzászólása: csak ezzel az a baj hogy azt mondta még egyszer hogy nem akar senkivel se járni. DE EZT NEM NEKEM MONDTA. csak mesélte egy másik lány is mert akkor õ is szerelmes volt belé. ti mit tennétek a helyemben?
ha rolam lenne szo es mondjuk a legjobb baratnomrol tuti hogy lemondanek a sracrol sot meg megprobalnam ossze is hozni oket, de ez en vagyok nem te!!tedd azt amit jonak latsz
A kérdező hozzászólása: de õ nem a legjobb barátom de azért köszi
én segítettem. akkor nem jöttek össze, késõbb igen. soha nem mondtam el, hogy tetszett nekem a srác. mikor összejöttek, hanyagolni kezdett, miután szakítottak én vigasztaltam. közben persze ezerszer hálát adtam az égnek, hogy nem harcoltam a fiúért. azóta már nem tartjuk a kapcsolatot, de akármilyen csúnyán is alakult a vége, sosem döntenék másképp. tényleg nincs az a fiú, akiért megéri. (jó nyilván van, de az ilyen helyzetekben nem ez van többségben) plusz, garancia sincs arra, hogy te esetleg kellenél neki. én nem a fiút választaná ilyen helyzetben, de neked kell mérlegelned, hogy mennyire éri meg :)

Párom kamasz gyerekei nálunk töltik a szünidőt (12, 13 évesek, lány és fiú) Kismostam a cuccukat h legyen tiszta ruhájuk és sajnos belekerült egy piros rongyom ami mindenüket megfogta. Hogy hozzam helyre a hibát?

Elvittem ?ket egy bevásárlóközpontba és vettem nekik amit összemostam: polók, alsónem?.. de nem pótolhatom a kedvenc polót ami már soha nem lesz ugyanaz.

Legjobb válasz: Próbálj meg beszerezni ugyanolyan rucit, amin a kedvencük van.Erre a fiam is érzékeny,én is jártam így,de egy új hasonló cucc feloldotta a rossz kedvét.

Próbálj meg beszerezni ugyanolyan rucit, amin a kedvencük van.Erre a fiam is érzékeny, én is jártam így, de egy új hasonló cucc feloldotta a rossz kedvét.
Jajj ez nagyon ciki!! Megértelek!! De szerintem majd idõvel vagy megbocsájtják, és röhögnek rajta, ha amúgy jófej vagy, vagy amúgy is utálnak, már elnézést. Nem hiszem, hogy ezen fog múlni, pláne, ha azóta még be is vásároltál nekik. Lehet, épp örülnek, hogy kaptak pár új göncöt :) Fel a fejjel :)
Ha õket jobban érdekli a cuccuk akkor feleslegesen gyötröd magad, szerintem a ruha pótolható de egy igaz barát nehezen.Értékelik amit értük teszel?Az a minimum hogy megköszönik a törõdésed.Amúgy sem könnyû a serdülõk kedvében járni, neked meg pláne nem könnyû ha nincsenek saját gyerekeid és tapasztalatod.Nekem van egy 15 éves lányom, szófogadó, nem lázadó típus, de így is vannak problémák.Csak azt mondhatom hogy legjobb az öszinteség, és a kölcsönös tisztelet.
a rózsaszin most igazán menõ, fiúknak is, inkább örüljetek! mondjuk most már, hogy elvitted õket, nehéz llesz ezt monani, de ha elõbb kérdezted volna, simán ezt mondtam volna nekik persze azért lehet elmentünk volna vmit venni aha fehér cuccok voltak akkor egy jó adag Vanish segíthet
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Remélem idõvel elfelejtik a dolgot. Van egy pici babánk és naponta többször mosok de ilyen még nem fordult elõ velem. Nem értem hogy lehettem ilyyen béna?! Amúgy jól kijövünk , nem vagyok hárpia, csak aggódom mert kamaszoknál könnyû kihúzni a gyufát.. Azért köszi a bíztatást!

Hogyan hívjam el? Nagyon tetszik egy lány a suliba, de nem tudom hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki, mert félek hogy hülyének néz.

A másik gond hogy egyedül nemnagyon látom csak az osztálytársai vagy barátai körében és ez megnehezíti a dolgot. Hogy szolítsam így meg?

Legjobb válasz: Most akarsz beszélgetni vele,bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit,ha nem jön össze,hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele,mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj,ne görcsölj ezen. El se hinnéd,hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)

Most akarsz beszélgetni vele, bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit, ha nem jön össze, hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele, mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj, ne görcsölj ezen. El se hinnéd, hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)
Nem kell félned, hiszen ugyanolyan ember, mint te vagy mások. Ha továbbra is félsz megszólítan azt a lányt, akkor elõbb vagy utób lemaradsz róla és akkor bánni fogod!
Nos kedves kérdezõ. Most rajtad van a sor, hogy bevesd a csábitóerõd.;) Légy hozzá kedves és éreztesd vele a szereteted. Minnél több szeretet adsz neki, annál szimpatikusabb leszel számára. Persze ha úgy látod, hogy csak elégedetlenkedik, akkor nem a te eseted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igyekszem leszólítani mer már mingyár itt az év vége! :S
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz csak délután látom akkor is a barátnõjével.. Arrébbhívjam vagy hogy csináljam?
Ha többen vannak, akkor mondd, hogy szeretnél egyedül beszélni a lánnyal...

Tetszik egy lány a sulimbol, felvettem msn-re 2x beszéltünk egy hete azóta semmi. Hogy közelítsek hozzá suliba? 16/f

Legjobb válasz: Hát nem is tudom. Szerintem próbáld meg elfelejteni. Tudom, hogy ez most számodra teljesen elképzelhetetlen dolog. Meg azt is tudom, hogy nem lesz könnyû meg biztos, hogy nagyon fog fájni, de akkor is muszáj továbblépned. Saját tapasztalatom. Régebben én is beszélgettem egy lánnyal már vagy két óra hosszát msn-en, de mikor odajutottam, hogy írtam neki, hogy: "Jó lenne valahol találkozni." Erre Õ azt írta vissza, hogy: "Nem tudom mit szólna hozzá a barátom." Jól pofára ejtett, de biztos nem szándékosan csinálta. Fel a fejjel! 16F

Hát nem is tudom. Szerintem próbáld meg elfelejteni. Tudom, hogy ez most számodra teljesen elképzelhetetlen dolog. Meg azt is tudom, hogy nem lesz könnyû meg biztos, hogy nagyon fog fájni, de akkor is muszáj továbblépned. Saját tapasztalatom. Régebben én is beszélgettem egy lánnyal már vagy két óra hosszát msn-en, de mikor odajutottam, hogy írtam neki, hogy: "Jó lenne valahol találkozni." Erre Õ azt írta vissza, hogy: "Nem tudom mit szólna hozzá a barátom." Jól pofára ejtett, de biztos nem szándékosan csinálta. Fel a fejjel! 16F
Volt már barátnõd? Amúgy ha tetszik a lány az nem feltétlenûl azt jelenti hogy tetszel is neki. Én már átéltem ezt, de szerencsére viszonylag diplomatikusan megbeszéltük a dolgot és azóta is barátok vagyunk! :D
Hát ne msn en. De ha õ msn függõ akkor élõbe se érdemes mert az msn en érzi csak jól magát. És ezzel így nem is tudnál járni se. Max msn en annak meg nagy értelme nincs.
bazki ilyet kérdezni... Hát beszélj vele! Menj oda és kérdezd meg hogy van, mi ujság ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: .. Nem msnen akarok vele járni vagy ilyesmi.:) nagyon tetszik a lány és minden jól ment, de amikor beszéltünk és megláttam h majd másfél éve van barátja akkor teljesen megfagyott bennem a vér és levagyok fagyva h most hogyan tovább..:( Ez nem vette el a kedvem csak nem tudom most hogyan közeledjek hozzá azután miután 2 hete nem is beszéltem vele.. Nem akarok gáz szitut. Az most nem esne jól.
persze, hogy közelíts felé:) az ilyen msn-es ismerkedéssel, pedig óvatosan, mert sokan szívatják a másikat:S jártam már úgy, hogy elméletben azzal a sráccal beszéltem , aki éppen akkoriban bejött, de gyakorlatban kiderült, hogy az unokatesója szórakozott.. gyerekes és szánalmas dolog, de elõfordul:(
Menny oda hozzá, vedd el ami a kezébe van vágd földhöz és mond hogy TOUCHDOWN! Majd fuss el. Ezentúl mindig figyelni fog rád
fú haver, itt nagy gáz van
Két oka (illetve ezek kombinációja) lehetséges: 1. Homár vagy 2. Csúnya vagy 3. 1.+ 2.
Belsõ kisugárzásból.

Hogy hitessem el a lánnyal hogy szeretem annyira hogy akár minden nap utazok hozzá több órát csak hogy láthassam?

Van egy lány akit a neten ismertem meg és azért nem nagyon akar velem semmit mert messze lakunk egymástol és volt már egy távkapcsolata ami azért nem vált be mert a srác keveset találkozott vele a távolságra hivatkozva. És a lány azt hiszi én is ilyen vagyok pedig nem de nem tudom neki ezt bebizonyítani.

Legjobb válasz: Hát. Utaz hozzá minden nap, több órán át, 1 szál rózsával. Jobb nem jut eszembe :)

Hát. Utaz hozzá minden nap, több órán át, 1 szál rózsával. Jobb nem jut eszembe :)
*: utazz
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Majd meséld el hogy milyen volt a harmadik héten is minden nap több órát utazni.
Hát... elõször is gondold komolyan teljes mértékig, amit most itt leírtál, utána menj, és vegyél busz/ vonatjegyet. Menj el hozzá, örüljetek egymás fejének! Ismételd meg! Amúgy a távkapcsolat buktató idõvel tûnnek ki. Mindkettõtöknek erõsnek kell lenni, ki kell bírni a távot, az esetleges lefújt találkákat, ésatöbbi. De a legjobb bizonyíték a tett. Itt a nyár, van idõd, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az lesz, idõm lesz ha csinálok és elkezdek lejárkálni hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!