Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam a régi érzelmeket (1 db)

Hogy hozzam vissza a régi érzelmeket?

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. Konkrétan nem unjuk még egymást, de már nincs annyi szex, hiányoznak az érzelmek. Ha szeretkezünk, kb 20perc az egész, alig van el?játék, rögtön rátérünk a szexre. Régebben órákig képesek voltunk csókolózni, égtünk a vágytól. Most meg semmi. Segítsen vki. Köszönöm.

Legjobb válasz: Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 ,3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...

Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 , 3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...
ehhez ketten kelletek. de ahogy múlik az idõ, tuti lesznek olyan idõszakok, amikor fellángol a tûz :) és nem a lángolós kapcsolatok az igaziak! Ketten vagytok, ketten is kell hogy életben tartsátok. a rózsaszín köd elmúlt, és ezen nincs mit siratni. majdnem mindennek ez a sorsa. :) mi épp most vagyunk kijövõben egy hullámvölgybõl (mi másfél éve vagyunmk csak együtt) és talán most megint kezd olyan lenni mint az elején. :) Ne félj! nem az a szerelem, amit fent leírtál. Hanem amikor emberileg passzoltok;tudtok nevetni, sírni együtt, ismeritek egymást és hiányzik a másik amikor éppen nincs ott. :) Ha te ezt érzed, 1, 2, 10, 25, 40 év utáén is, akkor az mélg mindig szerelem! valami azt súgja hogy 20on innen vagy. én is. de csak a kamaszkorban ilyen fontos sztem a nagy lángolás, késõbb már más lesz a helyzet. :) és ne hasonlíts! minden kapcsolat más, a barátnõk elmoindása jórészt nagy túlzás. :) vélemény . :P
En a kettot egyutt mondanam, legy vad, ha szereti, legy titokzatos, ha szereti, legy mas....mondj el dolgokat amiket soha nem sejtett volna rolad, stb..Legyel az a no akit ujra akar hoditani.Ez mindig bevalik.Visoznt azt a sok puszit mitn az elejen, ne vard, mert egy kapcsolat mindig lenyugszik, es ha sikerul egy egyensulyt behozni a kapcsolatotokba, es "nyugodt" szerertetet adni egymasnak, akkor kialakitasz egy mely kapcsolatot. Valtoztass es szeresd.Ha akarod h a szex mas legyen, tedd massa!
De mért nincs "semmi" elõjáték? Én ezt nem értem. Valamit biztosan akartok, ha egybõl rátértek a lényegre... És ha csak az orgazmust.. akkor is, gondolj bele, nem lenne jobb, ha... szóval amit nehezebben szerzel meg, az sokkal édesebb. Biztos érted, mit akarok mondani. Erre van megoldás, dobjátok fel a dolgot. Kínozd õt Te is többet.. ne kapjon meg olyan könnyen. Az elõjáték kell. Szerintem elengedhetetlen, ha két ember szerelmes!
Szerintem nincs gond. Nálunk ugyanez volt a helyzet... Mi sem csókolóztunk, sõt... egy idõben sex sem volt igazán. Akkor sokat gondoltam arra, hogy vége, lezárom.Viták is voltak... Beszélni nem tudtunk, mert balhé lett a vége.Aztán a páromnak új munkahelye lett, lenyugodott. Elmesélte mi bántotta, de akkor nem mondta el. Most ismét mondja, hogy szeret.Csak ki kellett mászni a gödörbõl.Ilyen minden kapcsolatban van.Nálunk is még most is elõfordul, hogy olyan semmilyen az egész azán egyszer csak egyik percrõl a másikra változik.Mindenkinek lehetnek gondjai, amirõl nem tud, vagy akar beszélni. ezt persze mindig a párja sínyli meg mert õ áll a legközelebb és rajta tölti ki.Nem hiszem, hogy a kapcsolat végét jelenti, hogy már nem csókolóztok órákat.Megszoktátok egymást.Mint már írták elõttem, nem az a szerelem ami lángol.Meg kell tanuli elviselni a másikat, minden hibájával együtt, és ha szépen megvagytok annak ellenére hogy nem izzik a levegõ, de szeretitek egymást, akkor nem lesz gond. Most ilyen holap olyan lesz. Sok sikert!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jól érzem én hogy röpke évek alatt, ennyire leadták az emberek hogy nem akarnak házasságot kötni, és inkább ku. ak össze vissza, minthogy megállapodnának, és ez kicsit nem morbid nektek?

13

Férfi főnök vonzódhat a fiatal beosztottjához? És tanár a diákhoz (egyetemen)?

Ilyen gondolatok teljesen normálisak a férfiak részéről,vagy ezek a teljesen tabu kategóriába esnek?

4

Lányok, ha a párotoknak egy más lány mondaná, hogy 'szeretlek'hogyan reagálnátok?

És milyen reakciót várnátok el a párotoktól?
Pl valami jó hírrel szolgált a párod, erre a másik lány(akivel nem is barátok) azt mondja:'úúgy szeretlek!!'
Én meg mellette álltam, annyira rosszul esett:/

4

Lányok, miért jön be nektek, ha valaki ostoba, tanulatlan bunkó, nagyon alacsony, és állandóan sajnáltatja magát? Elsősorban 20 alattiak válaszát várom.

Most kezdtem a gimit, és egyre több ilyen kis gyökér ismerősöm van.

12

Áá megőrülök! Kell nekem egy barát! (? )

Eddig egyeltalán nem voltam rágörcsölve a dologra, most sem vagyok igazán, tudom, hogy sok időm van még de annyira szeretném már átélni azt a tipikus tiniszerelmet. Meg nagyon hiányzik, hogy legyen valaki aki csak engem szeret. Mit tanácsoltok? Hogy ismerkedjek, suli kilőve, ott mindenkit túl jól ismerek.

21

Nem tudok szakítani a barátnőmmel. Ha megteszem előbb-utóbb újra össze jövünk, nem kellenek hetek. Mit tegyek? 23f

3

Szerintetek igazat mond? A párom ma olyan smst küldött nem tudja mikor jönn haza mert megbeszélés lesz a melóhelyén zárás után. A köv smsbe, már csapat építés az utolsó smsbe, , meg olyan buli amin midenkinek magáról kell mesélni.

A melót a volt barátnője intézte neki.Lehet újra kavarnak vagy csak túl reagálom?

14

Mi szerintetek a legromantikusabb hely, ahol történhet az első csók?

Valószínűleg holnap lesz, mert utalt rá, és én döntöm el, hogy hová menjünk randizni.. Én valami különlegesre, és romantikusra gondoltam.. De egyszerűen nincs ötletem.. Szerintetek?:)
14/L

10

Mit tegyek, bízik egyáltalán bennem a barátom?

van egy csodálatos barátom, már több mint 1éve és nagyon szeretem de valahogy szokót hiányozni szórakozás, h többet lennék barátaimmal de amikor fel hozom neki akkor mindig felhúzza magát el kezd veszekedni velem..
De valamikor úgy érzem nagyon mindig elhúzna magához engem többiektől és én pont társaság kedvelő vagyok és nagyon szarul esik valamikor ha szeretnék bár szót is beszélgetni velük..
volt már olyan példa is h egyik jó barátom azt mondta, h nem akarja el mondani mert barátom úgy is besértődik ha el kezdünk beszélgetni négyszemközt.
de én mindig megengedem h el menyjen haverjához meg nyugodtan el mehet iszogatni barátaival mert én bízok benne..

1

A barátom folyton azzal kerget az őrületbe, hogy menjek és dolgozzak. Szerinted?

4 hónapja vagyunk együtt és azóta volt 2 munkahelyem is! jelzem mindkettőt ő szerezte nekem. Az egyik naponta 10óra, a másik 12óra kétnaponta. Elvállaltam, nem álom melók voltak (csak azért, h nála megfeleljek meg a szüleinél) A lényeg, h mondja, hogy Õ szeret de így nem tud hosszú távra tervezni velem. Folyton rágja a fülemet, sokszor jól elvagyunk majd felhozza a témát és oda az egész...

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!