Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam a régi érzelmeket (1 db)

Hogy hozzam vissza a régi érzelmeket?

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. Konkrétan nem unjuk még egymást, de már nincs annyi szex, hiányoznak az érzelmek. Ha szeretkezünk, kb 20perc az egész, alig van el?játék, rögtön rátérünk a szexre. Régebben órákig képesek voltunk csókolózni, égtünk a vágytól. Most meg semmi. Segítsen vki. Köszönöm.

Legjobb válasz: Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 ,3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...

Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 , 3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...
ehhez ketten kelletek. de ahogy múlik az idõ, tuti lesznek olyan idõszakok, amikor fellángol a tûz :) és nem a lángolós kapcsolatok az igaziak! Ketten vagytok, ketten is kell hogy életben tartsátok. a rózsaszín köd elmúlt, és ezen nincs mit siratni. majdnem mindennek ez a sorsa. :) mi épp most vagyunk kijövõben egy hullámvölgybõl (mi másfél éve vagyunmk csak együtt) és talán most megint kezd olyan lenni mint az elején. :) Ne félj! nem az a szerelem, amit fent leírtál. Hanem amikor emberileg passzoltok;tudtok nevetni, sírni együtt, ismeritek egymást és hiányzik a másik amikor éppen nincs ott. :) Ha te ezt érzed, 1, 2, 10, 25, 40 év utáén is, akkor az mélg mindig szerelem! valami azt súgja hogy 20on innen vagy. én is. de csak a kamaszkorban ilyen fontos sztem a nagy lángolás, késõbb már más lesz a helyzet. :) és ne hasonlíts! minden kapcsolat más, a barátnõk elmoindása jórészt nagy túlzás. :) vélemény . :P
En a kettot egyutt mondanam, legy vad, ha szereti, legy titokzatos, ha szereti, legy mas....mondj el dolgokat amiket soha nem sejtett volna rolad, stb..Legyel az a no akit ujra akar hoditani.Ez mindig bevalik.Visoznt azt a sok puszit mitn az elejen, ne vard, mert egy kapcsolat mindig lenyugszik, es ha sikerul egy egyensulyt behozni a kapcsolatotokba, es "nyugodt" szerertetet adni egymasnak, akkor kialakitasz egy mely kapcsolatot. Valtoztass es szeresd.Ha akarod h a szex mas legyen, tedd massa!
De mért nincs "semmi" elõjáték? Én ezt nem értem. Valamit biztosan akartok, ha egybõl rátértek a lényegre... És ha csak az orgazmust.. akkor is, gondolj bele, nem lenne jobb, ha... szóval amit nehezebben szerzel meg, az sokkal édesebb. Biztos érted, mit akarok mondani. Erre van megoldás, dobjátok fel a dolgot. Kínozd õt Te is többet.. ne kapjon meg olyan könnyen. Az elõjáték kell. Szerintem elengedhetetlen, ha két ember szerelmes!
Szerintem nincs gond. Nálunk ugyanez volt a helyzet... Mi sem csókolóztunk, sõt... egy idõben sex sem volt igazán. Akkor sokat gondoltam arra, hogy vége, lezárom.Viták is voltak... Beszélni nem tudtunk, mert balhé lett a vége.Aztán a páromnak új munkahelye lett, lenyugodott. Elmesélte mi bántotta, de akkor nem mondta el. Most ismét mondja, hogy szeret.Csak ki kellett mászni a gödörbõl.Ilyen minden kapcsolatban van.Nálunk is még most is elõfordul, hogy olyan semmilyen az egész azán egyszer csak egyik percrõl a másikra változik.Mindenkinek lehetnek gondjai, amirõl nem tud, vagy akar beszélni. ezt persze mindig a párja sínyli meg mert õ áll a legközelebb és rajta tölti ki.Nem hiszem, hogy a kapcsolat végét jelenti, hogy már nem csókolóztok órákat.Megszoktátok egymást.Mint már írták elõttem, nem az a szerelem ami lángol.Meg kell tanuli elviselni a másikat, minden hibájával együtt, és ha szépen megvagytok annak ellenére hogy nem izzik a levegõ, de szeretitek egymást, akkor nem lesz gond. Most ilyen holap olyan lesz. Sok sikert!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minek fogná fel? A barátommal össze vesztünk két hónapja. Még nincs senkije. Ma van a szüli napja, és küldeni szeretnék egy sms-t. Nem lenne tolakodó?

5

A telefonján csak a hírfolyamokat nézte vagy azok az üzenetek voltak és több lánnyal ismerkedik, akivel egy ideje találkozgatok?

Randizok egy sráccal. Amikor leültünk elővett a telefonját (Samsung Galaxy s2 vagy 3, de nem a legújabb) és láttam, hogy balaszélén ismerősei facebook profilképei jelentek meg. Sajnos nem a legjobb a szemem, de azt láttam, hogy csaj kép votl legfelül. Valaki tudna segíteni, hogy ez a telefon a hírfolyamot jeleníti-e meg így vagy üzenetek voltak ezek? Mert egy csaj képe is ott volt.

5

Homopornó -- elég ok a szakításhoz?

A párom böngészőjét használtam, és felajánlott egy homopornós oldalt. Erre megnéztem az előzményeket, és kiderült, hogy rendszeresen ilyeneket néz. Undorodom tőle!

Ti mit tennétek a helyemben?

26N

41

Miért nincs a páromnak érzelme? Miért nem akar kezdeményezni soha?

2

Miért ennyire pénzéhesek a nők?

Párom(nő) befejezte a főiskolát előző félévben most elment dolgozni, én 1 évvel hamarabb kezdtem, még kb. egy évem van hátra, tegnap szakított velem, mert még egyetemre járok, nem dolgozok és még egy ideig ez így is lesz, pedig előbb kezdtem mint ő és ő mégis hamarabb végzett. Na már most ő elvégzett egy gagyi büfészakot, amivel örült, hogy 3 hónap alatt kapott munkát(azt is kapcsolatokon keresztül) és keres vacak 110 000-t.
Én egy rendes REÁL szakot végzek, amit aki odajár tudja, hogy 2 év csúszás az semmi, nem igazán lehet időben elvégezni. De amint végzek válogathatok a munkákból(már előtte is) és 4-500 000 körül lesz a kezdő fizetésem. 4-szerese az övének, de ezt a drága nem tudja felfognia a kis agyával :) Előtte lévő barátnőmet meg eleinte megleptem ezzel azzal, de amikor volt nagyobb kiadásom és és nem nagyon volt pénzem, akkor mindig, jött, hogy már nem szeretem, aztán megleptem valamivel és így szeret úgy szeret :D Persze mindkettő azt állította magáról, hogy őt nem érdekelte a pénz.
De persze vannak kivételek, minden nő azt hiszi magáról, hogy ő az, de valójában nem, eddig nem láttam egyet se akinek ne számítottak volna az anyagiak. Randi után ha van a csávónak valami, akkor amikor mesélik egymásnak, hogy mi volt, csak arról beszél milyen kocsija, háza van stb...ha meg egy csóróval jönnek össze, eleinte persze nem számít a pénz, akkor pár hónap után jönnek az anyagiakból a viták, akkor vagy a férfi elkezd éjjel nappal gürizni a pénzért vagy elcsábítja tőle valaki akinek több van :) Gazdag barátom meg még nem talált olyan nőt akit ne bírt volna elcsábítani.

21

Egy hete egy bulin jobban összebarátkoztam egy lánnyal, megkérdeztem a barátnőjét hogy lenne-e nála esélyem. Egy gyönyörű lányról van szó, Azt hiszem a bnője elmondta neki hogy bejön nekem és azóta nem olyan mint volt, lehet hogy nem jövök be neki?

6

Prosti csajjal komoly kapcsolat?

Normálisnak v betegesnek tekintsem azt h a legjobb haverom egy prostival jár? A csaj ebből él már évek óta de oda van meg vissza a srácért. Mikor nem munkába van másra rá se néz és szó szerint még a seggét is kinyalja. Én folyton lebeszélem róla de ő hajthatlan azt mondja jól elvan a csajjal. Hülye az ilyen v ez teljesen normális?

6

Mi történhetett vele? Miért lett ilyen?

Megismerkedtem egy lánnyal nyáron. Belé is szerettem. Eléggé bizalmas kapcsolat alakult ki köztünk, sok olyan dolgot megosztott velem, amit mással nem nagyon. A lányról azt kell tudni, hogy eléggé visszahúzódó, szorongó, szégyenlős lány, de velem úgy éreztem - és mondta is - hogy jól érzi magát és kikapcsolódik. De a komoly gondjairól nekem se beszélt.
Volt egy hosszabb kapcsolata, amelyben szenvedett és nagyot csalódott, ezért megfogadta, hogy ameddig nem érzi magát elég erősnek, nem kezd bele még egy párkapcsolatba. Kezdett megnyílni nekem is, de hirtelen szinte egyik napról a másikra megváltozott.
Azóta nem beszél velem annyit (sőt szinte nem is beszél velem), ha beszél, azokat a témákat kerüli, ha szóba hozom, egy egész más témára tereli a beszélgetést, kerüli a személyes találkozás lehetőségét.
Mi lehet a problémája ?

9

Évek múlva őrült szerelem?

Más is van itt aki olyan mint én, hogy a leginkább pár együtt töltött év után szerelmesedik be a párjába? 3 éve vagyok együtt valakivel és nagyon sok mindenen mentünk keresztül ez alatt az idő alatt és iszonyat sok időt töltünk egymás társaságában. A legjobban vele érzem jól magam, persze azért másokkal is kitudok kapcsolódni, de vele a legbensőségesebb a kapcsolatom. Lehet ezt még felülmúlni az elkövetkező években, vagy törvényszerű, hogy innen már csak hanyatlik a kapcsolatunk az évek múltán?

2

Mit tegyek hogy eloszlassam a féltékenységét?

A párommal néhány napja voltunk 4 évesek. De iszonyúan féltékeny.
RÉSZBEN megérthető, mert az ex, úgy csalta meg, hogy ide-oda ment ezzel-azzal, tehát akkor a mostani párom 500 %-an megbízott benne.
Viszont én úgy érzem, hogy ezen okulva engem büntet.
Soha nem mehetek egyedül senkihez, ha valakivel (aki férfi volt osztálytársam vagy hasonló) nem beszélhetek telefonon.
Ma is mentem volna a szomszéddal kutyát sétáltatni (az én/mi kutyánkkal, plusz a szomszéd kutyájával, és én illetve a szomszéd többször is rákérdezett, hogy akkor jön-e /a párom/ aki többször is nemet mondott.

Én úgy voltam vele, hogy nem érdekel akkor megyek én, erre a párom közölte, hogy nekem sem kéne menni.

Most ez komoly?
Õ itthon akar élni, és még engem is erre kényszerít,
Mit tegyek?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!