Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam a régi érzelmeket (1 db)

Hogy hozzam vissza a régi érzelmeket?

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. Konkrétan nem unjuk még egymást, de már nincs annyi szex, hiányoznak az érzelmek. Ha szeretkezünk, kb 20perc az egész, alig van el?játék, rögtön rátérünk a szexre. Régebben órákig képesek voltunk csókolózni, égtünk a vágytól. Most meg semmi. Segítsen vki. Köszönöm.

Legjobb válasz: Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 ,3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...

Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 , 3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...
ehhez ketten kelletek. de ahogy múlik az idõ, tuti lesznek olyan idõszakok, amikor fellángol a tûz :) és nem a lángolós kapcsolatok az igaziak! Ketten vagytok, ketten is kell hogy életben tartsátok. a rózsaszín köd elmúlt, és ezen nincs mit siratni. majdnem mindennek ez a sorsa. :) mi épp most vagyunk kijövõben egy hullámvölgybõl (mi másfél éve vagyunmk csak együtt) és talán most megint kezd olyan lenni mint az elején. :) Ne félj! nem az a szerelem, amit fent leírtál. Hanem amikor emberileg passzoltok;tudtok nevetni, sírni együtt, ismeritek egymást és hiányzik a másik amikor éppen nincs ott. :) Ha te ezt érzed, 1, 2, 10, 25, 40 év utáén is, akkor az mélg mindig szerelem! valami azt súgja hogy 20on innen vagy. én is. de csak a kamaszkorban ilyen fontos sztem a nagy lángolás, késõbb már más lesz a helyzet. :) és ne hasonlíts! minden kapcsolat más, a barátnõk elmoindása jórészt nagy túlzás. :) vélemény . :P
En a kettot egyutt mondanam, legy vad, ha szereti, legy titokzatos, ha szereti, legy mas....mondj el dolgokat amiket soha nem sejtett volna rolad, stb..Legyel az a no akit ujra akar hoditani.Ez mindig bevalik.Visoznt azt a sok puszit mitn az elejen, ne vard, mert egy kapcsolat mindig lenyugszik, es ha sikerul egy egyensulyt behozni a kapcsolatotokba, es "nyugodt" szerertetet adni egymasnak, akkor kialakitasz egy mely kapcsolatot. Valtoztass es szeresd.Ha akarod h a szex mas legyen, tedd massa!
De mért nincs "semmi" elõjáték? Én ezt nem értem. Valamit biztosan akartok, ha egybõl rátértek a lényegre... És ha csak az orgazmust.. akkor is, gondolj bele, nem lenne jobb, ha... szóval amit nehezebben szerzel meg, az sokkal édesebb. Biztos érted, mit akarok mondani. Erre van megoldás, dobjátok fel a dolgot. Kínozd õt Te is többet.. ne kapjon meg olyan könnyen. Az elõjáték kell. Szerintem elengedhetetlen, ha két ember szerelmes!
Szerintem nincs gond. Nálunk ugyanez volt a helyzet... Mi sem csókolóztunk, sõt... egy idõben sex sem volt igazán. Akkor sokat gondoltam arra, hogy vége, lezárom.Viták is voltak... Beszélni nem tudtunk, mert balhé lett a vége.Aztán a páromnak új munkahelye lett, lenyugodott. Elmesélte mi bántotta, de akkor nem mondta el. Most ismét mondja, hogy szeret.Csak ki kellett mászni a gödörbõl.Ilyen minden kapcsolatban van.Nálunk is még most is elõfordul, hogy olyan semmilyen az egész azán egyszer csak egyik percrõl a másikra változik.Mindenkinek lehetnek gondjai, amirõl nem tud, vagy akar beszélni. ezt persze mindig a párja sínyli meg mert õ áll a legközelebb és rajta tölti ki.Nem hiszem, hogy a kapcsolat végét jelenti, hogy már nem csókolóztok órákat.Megszoktátok egymást.Mint már írták elõttem, nem az a szerelem ami lángol.Meg kell tanuli elviselni a másikat, minden hibájával együtt, és ha szépen megvagytok annak ellenére hogy nem izzik a levegõ, de szeretitek egymást, akkor nem lesz gond. Most ilyen holap olyan lesz. Sok sikert!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki segít nekem privátban?

Srácról van szó.

7

Hogy, mivel mutassam meg egy fiúnak, hogy tetszik, úgy gogy nemmondom neki szembe hogy szeretem és nem smárolom le?

16/L

11

Hogy állhatnák bosszút az exemen?

Még a télen megismerkedtem egy fiúval..fura volt a viszonyunk mert eleinte azt mondta mindenkinek hogy szeret de nem akar tőlem semmit..aztán mégis össze jöttünk. .pont akkor betegedett le és egy hét után szakított a barátja által..utána lehordott mindennek megalázott vérig sértett..és csak rá 4honapra tudtam meg hogy a kezem miatt szakított...mivel rengetegszer voltam megműtve és összeforrt ujjal szulettem..ennek hallatata nagyon ossze törtem. .amina legrosszabb mégszeretem..a tegnap voltam egy buliba eés ott volt..végig nézett..miért nézett ha utal? Nem fogom ezt ennyiben hagyni azt akarom hogy ugyanazt élje át amit én pár hónap alatt..segitsetek mit tegyek?:(

4

Újra együtt, de ugyan az az érzés. Mit tegyek? (Többi lent)

Ott kezdődött az egész, hogy volt egy nagy szerelmem. Szerettem, de olyan dolgokat csinált, ami miatt nem egyszer szakítottam vele. Találkoztunk, előtte mondtam neki, hogy bizonyítsa, hogy tud változni. Láttam rajta, hogy próbálkozik, akarja. Mégis otthagytam. Sokáig nem tudtam továbblépni, de sikerült. ( Vagyis azt hittem.)
4 hónapig együtt voltam a barátommal, én voltam neki a nagy szerelem, de szétmentünk. 2 hónapig külön voltunk, de nekem hiányzott, elmondtam neki és belement. Együtt vagyunk megint 1 hónapja.
Most nem vagyok szerelmes és félek, hogy már nem is leszek, BELÉ.
Elég csak ha fb-n beszélek az exxemmel és már visszamennék hozzá, de a mostani páromnál soha nem kapnék jobbat, tudom jól. Az exem pedig az ellentéte, de hozzá is bármikor visszamehetnék. Mind kettőjük velem tudja/akarja elképzelni a jövőjét. (Esküvő, gyerek stb. ) De bviszont nagy a korkülönbség köztük.
A mostani párom: 23
Az exem: 16
Mit tegyek? Értelmes, nem flegmázó, de negatív kritikát is elfogadok, a lényeg, hogy normális "hangnemben".
Köszönöm!

11

Sajnos kevesebb a csaj mint a pasi. Mit lehet tenni?

17

Lányok, hogyan viselkedtek a régi szerelmetekkel amiből nem lett semmi?

Minden nap találkoztok,tudod hogy van köztetek még valami néha a tömegben egymásra néztek mert mind a ketten kerestétek egymást.17F a kettőtök közti kapcsolatról soha nem beszéltetek

4

Szerintetek mit kellene tennem? Hogyan tudnám elfelejteni? Elfelejtsem?

19éves meleg srác vagyok, és kb 1,5 éve összejöttem egy nálam jóval idősebb (30éves) pasival. az elején még nem szerettem meg semmi , de kb egy éve nagyon szeretem , pedig nemtudom hogy megérdemli e. én egy sokak által nagyon helyes srácnak tartott srác vagyok , ő meg kicsit tulsujos , meghéát van korkülönbség is. ez még nem baj, de egyszer (amiről tudok) megcsalt , ( o.O ), és szokott társkeresőkön nézelődni , camozni másokkal, stb. én mindig kedveskedek neki , de ő meg soha, aztmondja szeret de én nemugy érzem...veszekedésekkor sokmindent a fejemhez vág , ugy beszél velem mint egy rongyal....szerintem nemszeret, plussz mi most 4 en lakunk, a pasim , a pasim "gyerekkori haverja" annak a pasija, és én... nahát erről a ggyerekkori haverrol kiderült hogyy járt a pasimmal és hogy a pasim nagyon szerelmes volt bele...(volt?) vele nagyon kedves,,,csomot titkoloznak stb..plussz kiderült egy regi emailezesükből ( akkor már 3 hónapja eggyutt voltam a pasimmal , ) hogy a pasim azt irta neki hogy "nemakarok senkinekse olyat mondani amit csak neked tudok öszintén mondani (nekem akkoriba nemmondta soha h szeretlek ,ráfogta arra h ő nem érzelmes tipus feltünően nem közeledik felém a barátja előtt , csak mikor kettesben vagyunk , de akkoris ritkán)és hogy neki én , illetve az attila (,,, O.O???) semmitse jelent, csak ő (a barátja)....nahát én ezeket is megbocsátottam, akinek ezt elmeséltem az mind aztmondta h hadjam ott mert nem érdemel meg , stb, de én nemtudom mert szeretm, pedig nagyon nemakarom , de mégis...még külföldről is visszajöttem azért h vele lehessek.....szerintetek csak a szexért van velem ? hogyan tudnám elfelejteni?

5

Dohányzó férfiak! Le tudnátok tenni a cigarettát, ha a barátnőtök undorodna tőle?

A lány próbál nem nyaggatni vele, de tudod róla hogy hányingere van a füstízű csóktól mert észre lehet venni.
Tegyük fel, hogy új a kapcsolat, de ígéretesnek néz ki.

Megpróbálnál leszokni vagy egyáltalán nem?

(Hiába a rágó és a kézkrém, nem segít, csak a zuhany és a fogmosás, amit nem végezhet el az ember fia minden egyes szál cigi után.)

23L

16

Miért van az, hogy körülöttem mindenkinek összejön minden én meg azt érzem sosem szabadna megszerettnem senkit?

9

Lányok. Miért regisztráltok társkeresőre, ha van párotok? Bővebben lent.

A kérdést már megfogalmaztam,várom az indokokat..."Kapcsolatban,csak barátkozom!". Barátkoztok mi? :D Elég undorító dolog az épp aktuális párotokkal szemben szerintem,de ezt azt hiszem más épeszű ember is így gondolja....Ha valami hiányzik a kapcsolatból(márpedig hiányzik mert nem regelnél be egyébként) akkor miért nem lehet megbeszélni?vagy ha nem megy minek erőltetni?Bár igen egyszerűbb ebbe menekülni,és az épp aktuális partnertől várni,hogy megerősítse a lelkecskéteket,mert csak akkor mertek lépni... :D Vicces az ilyen,hányok tőle,de még sok normális hímnemű egyén is :) Vagy csak inkább félre lépnétek,a kaland kedvéért aztán meg csodálkoztok,ha úgy tekintünk rátok? .... :D :D Ha barátkozni akarsz miért nem mégy el a barátnőddel szórakozni,és miért társkeresőn kell? :D Tudod miért? Mert magad sem tudod mit akarsz....:) Na jöhet a fikázás,hidegen hagy és jöhetnek az Alfahímek is akik fikáznak a lányok helyett is... :D

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!