Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam a régi érzelmeket (1 db)

Hogy hozzam vissza a régi érzelmeket?

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. Konkrétan nem unjuk még egymást, de már nincs annyi szex, hiányoznak az érzelmek. Ha szeretkezünk, kb 20perc az egész, alig van el?játék, rögtön rátérünk a szexre. Régebben órákig képesek voltunk csókolózni, égtünk a vágytól. Most meg semmi. Segítsen vki. Köszönöm.

Legjobb válasz: Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 ,3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...

Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 , 3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...
ehhez ketten kelletek. de ahogy múlik az idõ, tuti lesznek olyan idõszakok, amikor fellángol a tûz :) és nem a lángolós kapcsolatok az igaziak! Ketten vagytok, ketten is kell hogy életben tartsátok. a rózsaszín köd elmúlt, és ezen nincs mit siratni. majdnem mindennek ez a sorsa. :) mi épp most vagyunk kijövõben egy hullámvölgybõl (mi másfél éve vagyunmk csak együtt) és talán most megint kezd olyan lenni mint az elején. :) Ne félj! nem az a szerelem, amit fent leírtál. Hanem amikor emberileg passzoltok;tudtok nevetni, sírni együtt, ismeritek egymást és hiányzik a másik amikor éppen nincs ott. :) Ha te ezt érzed, 1, 2, 10, 25, 40 év utáén is, akkor az mélg mindig szerelem! valami azt súgja hogy 20on innen vagy. én is. de csak a kamaszkorban ilyen fontos sztem a nagy lángolás, késõbb már más lesz a helyzet. :) és ne hasonlíts! minden kapcsolat más, a barátnõk elmoindása jórészt nagy túlzás. :) vélemény . :P
En a kettot egyutt mondanam, legy vad, ha szereti, legy titokzatos, ha szereti, legy mas....mondj el dolgokat amiket soha nem sejtett volna rolad, stb..Legyel az a no akit ujra akar hoditani.Ez mindig bevalik.Visoznt azt a sok puszit mitn az elejen, ne vard, mert egy kapcsolat mindig lenyugszik, es ha sikerul egy egyensulyt behozni a kapcsolatotokba, es "nyugodt" szerertetet adni egymasnak, akkor kialakitasz egy mely kapcsolatot. Valtoztass es szeresd.Ha akarod h a szex mas legyen, tedd massa!
De mért nincs "semmi" elõjáték? Én ezt nem értem. Valamit biztosan akartok, ha egybõl rátértek a lényegre... És ha csak az orgazmust.. akkor is, gondolj bele, nem lenne jobb, ha... szóval amit nehezebben szerzel meg, az sokkal édesebb. Biztos érted, mit akarok mondani. Erre van megoldás, dobjátok fel a dolgot. Kínozd õt Te is többet.. ne kapjon meg olyan könnyen. Az elõjáték kell. Szerintem elengedhetetlen, ha két ember szerelmes!
Szerintem nincs gond. Nálunk ugyanez volt a helyzet... Mi sem csókolóztunk, sõt... egy idõben sex sem volt igazán. Akkor sokat gondoltam arra, hogy vége, lezárom.Viták is voltak... Beszélni nem tudtunk, mert balhé lett a vége.Aztán a páromnak új munkahelye lett, lenyugodott. Elmesélte mi bántotta, de akkor nem mondta el. Most ismét mondja, hogy szeret.Csak ki kellett mászni a gödörbõl.Ilyen minden kapcsolatban van.Nálunk is még most is elõfordul, hogy olyan semmilyen az egész azán egyszer csak egyik percrõl a másikra változik.Mindenkinek lehetnek gondjai, amirõl nem tud, vagy akar beszélni. ezt persze mindig a párja sínyli meg mert õ áll a legközelebb és rajta tölti ki.Nem hiszem, hogy a kapcsolat végét jelenti, hogy már nem csókolóztok órákat.Megszoktátok egymást.Mint már írták elõttem, nem az a szerelem ami lángol.Meg kell tanuli elviselni a másikat, minden hibájával együtt, és ha szépen megvagytok annak ellenére hogy nem izzik a levegõ, de szeretitek egymást, akkor nem lesz gond. Most ilyen holap olyan lesz. Sok sikert!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jogosan akadtam ki?

Egy hónap híján leszünk a barátommal 2 éve együtt.Azt tudni kell rólunk,hogy két külön társasághoz "tartozunk".Szeretem a barátait,de ők csak fiúk.Nekem inkább lányok vannak.Szóval,külön városban élünk az út nem sok,15 perc egymástól.Előfordult már a 2 év alatt,hogy mindkét társaság bulit csinált.Szülinap,névnap,ünnep stb. miatt,ugyan azon a napon,és választanom kellett hová menjek..az én társaságomba,ahol foglalkoznak velem,szeretnek,vagy egy olyanba,ahol beszólogatnak,ha táncolok,vagy nem foglalkozik velem senki,még a barátom se.Voltam olyan hülye hogy inkább a barátomhoz mentem...úgy voltam vele,hogy "legalább" vele lehetek...Na ez megtörtént rengetegszer és a vége mindig az volt,hogy vagy volt valami balhé,vagy a barátommal veszekedtünk,vagy egyszerűen csak nem foglalkozott velem.Õ elaludt,én sírtam.Ez mindig így volt.Na éppenséggel most lesz a hétvégén egy buli,ahol tavaly ilyenkor épp azért nem voltam,mert barátom legjobb haverja is épp akkor tartotta a bulit,mint az én társaságom...Most ugyan így van egyszerre tartják,de mondtam,én nem választok...megint..rosszul döntenék.mondtam barátomnak,válasszon kivel akar lenni..velük vagy velem,na ebből lett egy szép nagy veszekedés,hogy én mért kérem hogy válasszon...azért mert én megtettem! És őt választottam.De ő erre nem képes...ő inkább odamegy,dögrészegre issza magát,és nem találkozunk csak a másik hétvégén...jogosan akadtam ki rá,vagy túlreagálom?

8

Tudnátok nekem segíteni?

A barátommal 4 és fél hónapja vagyunk együtt. Nyáron nagyon jó volt minden sokat találkoztunk, de amióta elkezdődött az iskola minden megváltozott. Nagyon sok óránk van alig marad időnk egymásra. Egy héten kb. 1-2 alkalommal tudunk kicsit több időt eltölteni együtt.. Nem tudom mit érzek, már kicsit össze vagyok zavarodva úgy érzem eltávolodtam tőle. Lehet, hogy már nem szeretem?! Vagy csak a kevés együtt töltött idő? Szerintetek mi lehet és hogy kéne változtatni/ rájönnöm mit is érzek?

4

Van valami ötletetek?

A Szerelmemmel nem sokára 3 éve lesz,hogy együtt vagyunk!Az lenne a kérdésem,hogy milyen ötleteitek vannak,mivel lephetném meg? (Tudom hogy nem ismeritek stb..) Gondolok itt kajára,innivalóra( ami különleges és romantikus)Bármilyen étel,ital receptet szívesen fogadnék! És még ezek mellé szeretnék neki venni valami apróságot,és szerintetek mi lenne jó?:) Nem szeretnék túl giccseset,de még is megadnám a módját! Előre is köszönöm!

18/Nő

10

Van egy lány aki már régóta tetszik, eddig 1 randink volt személyesensen. Hanyadik alkalomnál csókoljam meg? Mit tegyek a második randin?

Úgy érzem szeret engem, de még nem találkozgattunk sokat, viszont nagyon szeretném ha az "enyém lenne". Még nem járunk egymással.

2

Ez miért van? Volna ötletetek?

Van egy lány az osztályomból, akibe már elég régóta szerelmes vagyok. Kilencedikben nagyon jóban lettünk, sokat dumáltunk, nevettünk, szívattuk egymást, stb. Nagyon gyakran elkért tőlem bizonyos leckéket sms-ben, gyakran keresett engem kül. dolgokkal. Az a helyzet, hogy most is szoktunk dumálni, meg csípkelődni és jól elvagyunk egymás társaságában, látom rajta, hogy ő is jól érzi magát; de valamiért már nem keres telefonon, az ilyen kérdésekkel, hogy mikor hányra kell menni nem fordul hozzám. De valahogy téma az mindig van köztünk, de elektronikus úton sosem keres. Fb-je nincs és én sem vagyok nagy fészbúkbarbár és telefonálni sem szeretek, de valahahogy ezt mégis furcsállom. Van ötletetek?

4

Fiúk ti hogy vagytok ezzel?

a fiúk 98%-a szeretné, ha a lány lépne először
szerintetek ez igaz? és örülnétek ha a lány lépne és mondjuk elhívna titeket valahova?:)

14

Fiúk, ez mit jelent? Több mint féléve szakított és utána meg írja, hogy élete legrosszabb döntése volt?

Fiúk ilyen esetben mit éreztek? Voltatok már így?

köszönöm a válaszokat.

22L

8

Fiuk titeket zavarna ha a barátnőtök télen nem borotválná a lábát?

az egyik barátnőm mondta h ő télen sose borotválja csak nyáron és már 5éve van párkapcsolata nem mertem meg kérdezni h a párod mit szól hozzá
ti mit szólnátok hozzá?? mert én tuti nem mernék a párom előtt szőrös lábbal megjelenni
20L

12

Mit csináljak? Nem értem a dolgot.

A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, de a kapcsolat eleji úgymond "rajongása" irántam szerintem eltűnt. Pl. régen pár nap után hiányoztam neki, most meg azt is kibírja, ha 2 hetente látjuk egymást. Nem arról van szó, hogy én akkor máshogy csináltam volna bármit is, szóval nem olyan válaszokat várok, hogy csináljam azt, amit akkor, ilyenről szó sincs. Ugyanúgy szeretem őt és ő is engem, csak valami más. :/ Mit csináljak, hogy visszajöjjön ez a "kapcsolat eleji" része a dolognak?

2

Miért jó hitegetni a másik felet?

hogy szeretlek stb...miközben mégsem kell igazán a másik?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!