Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam a régi érzelmeket (1 db)

Hogy hozzam vissza a régi érzelmeket?

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. Konkrétan nem unjuk még egymást, de már nincs annyi szex, hiányoznak az érzelmek. Ha szeretkezünk, kb 20perc az egész, alig van el?játék, rögtön rátérünk a szexre. Régebben órákig képesek voltunk csókolózni, égtünk a vágytól. Most meg semmi. Segítsen vki. Köszönöm.

Legjobb válasz: Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 ,3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...

Egyértelmûen kiégett a 'tûz'.Megszokás stb..Nekem volt már 1 , 3éves kapcsolatom...ugyan ezzel a szituval!Legyél vad!Szexi!Csábitsd el..ha ez se válik be .. akkor vége a dalnak...
ehhez ketten kelletek. de ahogy múlik az idõ, tuti lesznek olyan idõszakok, amikor fellángol a tûz :) és nem a lángolós kapcsolatok az igaziak! Ketten vagytok, ketten is kell hogy életben tartsátok. a rózsaszín köd elmúlt, és ezen nincs mit siratni. majdnem mindennek ez a sorsa. :) mi épp most vagyunk kijövõben egy hullámvölgybõl (mi másfél éve vagyunmk csak együtt) és talán most megint kezd olyan lenni mint az elején. :) Ne félj! nem az a szerelem, amit fent leírtál. Hanem amikor emberileg passzoltok;tudtok nevetni, sírni együtt, ismeritek egymást és hiányzik a másik amikor éppen nincs ott. :) Ha te ezt érzed, 1, 2, 10, 25, 40 év utáén is, akkor az mélg mindig szerelem! valami azt súgja hogy 20on innen vagy. én is. de csak a kamaszkorban ilyen fontos sztem a nagy lángolás, késõbb már más lesz a helyzet. :) és ne hasonlíts! minden kapcsolat más, a barátnõk elmoindása jórészt nagy túlzás. :) vélemény . :P
En a kettot egyutt mondanam, legy vad, ha szereti, legy titokzatos, ha szereti, legy mas....mondj el dolgokat amiket soha nem sejtett volna rolad, stb..Legyel az a no akit ujra akar hoditani.Ez mindig bevalik.Visoznt azt a sok puszit mitn az elejen, ne vard, mert egy kapcsolat mindig lenyugszik, es ha sikerul egy egyensulyt behozni a kapcsolatotokba, es "nyugodt" szerertetet adni egymasnak, akkor kialakitasz egy mely kapcsolatot. Valtoztass es szeresd.Ha akarod h a szex mas legyen, tedd massa!
De mért nincs "semmi" elõjáték? Én ezt nem értem. Valamit biztosan akartok, ha egybõl rátértek a lényegre... És ha csak az orgazmust.. akkor is, gondolj bele, nem lenne jobb, ha... szóval amit nehezebben szerzel meg, az sokkal édesebb. Biztos érted, mit akarok mondani. Erre van megoldás, dobjátok fel a dolgot. Kínozd õt Te is többet.. ne kapjon meg olyan könnyen. Az elõjáték kell. Szerintem elengedhetetlen, ha két ember szerelmes!
Szerintem nincs gond. Nálunk ugyanez volt a helyzet... Mi sem csókolóztunk, sõt... egy idõben sex sem volt igazán. Akkor sokat gondoltam arra, hogy vége, lezárom.Viták is voltak... Beszélni nem tudtunk, mert balhé lett a vége.Aztán a páromnak új munkahelye lett, lenyugodott. Elmesélte mi bántotta, de akkor nem mondta el. Most ismét mondja, hogy szeret.Csak ki kellett mászni a gödörbõl.Ilyen minden kapcsolatban van.Nálunk is még most is elõfordul, hogy olyan semmilyen az egész azán egyszer csak egyik percrõl a másikra változik.Mindenkinek lehetnek gondjai, amirõl nem tud, vagy akar beszélni. ezt persze mindig a párja sínyli meg mert õ áll a legközelebb és rajta tölti ki.Nem hiszem, hogy a kapcsolat végét jelenti, hogy már nem csókolóztok órákat.Megszoktátok egymást.Mint már írták elõttem, nem az a szerelem ami lángol.Meg kell tanuli elviselni a másikat, minden hibájával együtt, és ha szépen megvagytok annak ellenére hogy nem izzik a levegõ, de szeretitek egymást, akkor nem lesz gond. Most ilyen holap olyan lesz. Sok sikert!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok! Szerintetek egy pasi inkább legyen hallgatag, vagy bőbeszédű? Tegyük fel hogy nincs aranyközépút!

kort is írjatok!

13

Ti megismerkednétek egy Bélával? Vagy ez már eleve kizáró ok?

13

Ez fogható simán a feledékenységre, vagy egyszerűen nem fontosak neki ezek a dolgok?

Észrevettem, hogy a barátom nagyon figyelmetlen, vagy nem is tudom mire véljem ezeket. Nem törődik vagy csak feledékeny?
Ezzel kapcsolatban várnám a válaszaitokat.
Pl volt kint külföldön elég hosszú ideig, és akkor is többször mondta, hogy mennyire finomak ott az édességek. Mondta, hogy vásárolt és csomót fog hozni nekem is, kóstoljam meg ilyenek az ottani édességek. Ebből nem láttam aztán semmit, majd kis időre dicsekedett vele, hogy most épp azt eszi, milyen finom.
Vagy pl nagyon szeretek rajzolni, és neki is rajzoltam, azt ígérte, hogy majd kiteszi a szobájába,mert nagyon tetszik neki.Mondjuk lehet csak úgy mondta,hogy ne sértsen meg és igazából nem tetszenek neki, mert azóta sem tette ki. Ezt meg is értem mondjuk, de az esett a legrosszabbul, mikor készítettem neki egy kis kulcstartót, a neve kezdőbetűje alakú volt.Arra is azt mondta,hogy nagyon örül neki, azonnal felrakja a táskájára. Ezóta sem láttam, már kb másfél hónapja. És még sorolhatnék ilyeneket, hogy megígért ezt-azt aztán sose úgy lett.Eddig mindig azt mondta,hogy annyira de annyira szeret velem lenni, hogy mindig velem akar ezután csinálni mindent.Erre meg nagyon ritkán megyünk el ketten valahova...
Szerintetek? Feledékeny, vagy inkább csak 'etetés'amiket mond? És nem a dolgok súlyán lenne a hangsúly,hogy önző lennék,hanem,hogy miért mondja és ígérgeti ezeket többször? Ti mit gondoltok erről?18L

3

Miért csinálja ezt a volt barátom? Ennyire gyáva?

Szerda este szakított velem, DE! közösségi oldalon keresztül. Még hangsúlyozta is, hogy élőben szeretne, meg beszélgetni is a szakítástól stb. Végül addig nyaggattam, hogy bevallotta, szakítani szeretne, ezért lett ott kimondva. Akkor este átbeszéltük az egész kapcsolatot. Egymás hibáit, mit rontottunk el, hol rontottuk el, de attól szép volt, szerelmesek voltunk. De tényleg nem működött már.

Azóta ő bulizik, minden este. Írtam neki, hogy holnap meg tudunk-e találkozni? mert én már ezt le szeretném zárni. Legyen már kimondva hivatalosan is. Válaszra sem méltatott, még csak el sem olvasta. Hozzáteszem, ő szakított velem, szóval legalább annyi lenne benne, hogy megkeresne és a szemembe is elmondaná a dolgokat..

Most komolyan így akarja lezárni? Miért nem válaszol? Ennyire gyáva? A szemembe már nem tudná ugyanezeket elmondani, amiket akkor szerda este leírt?

Engem idegesít. Nem kevés ideig voltunk együtt, hogy ezt így zárjuk le. És nem egy gerinctelen embernek ismertem meg, de ez azért szarul esik..

Mi a véleményetek?

17

Elmenjek a szülinapjára?

Tegnap szakítottunk a volt barátnőmmel,kedden a jövőhéten lesz a születésnapja,és gondoltam elmegyek hozzá,viszek valamit neki szülinapja alkalmából..Szerintetek jó ötlet?
Az a baj hogy nem tudom,hogy kibékülünk-e vagy sem..nem egy harmadik személy miatt válltunk szét..!

4

Mit gondoltok egy ilyen férfiról?

30 évesen otthon lakik és eljátsza a menő gyereket,kedvence az Odaát című sorozat és amikor a barátnőjével lehetne akkor is inkább azt nézi és minden barátnőjét úgy kezeli mint egy kutyát,állandóan késik a randijairól órákat,mindig kimagyaráz mindent,de viszont olyan szinten van mint egy 10 éves gyerek

4

Anya és a barátja tiltanak a barátomtól, mert kissé zűrös család. Ha megtudnák, hogy elszöktem barátomhoz igazuk lenne abban, hogy rámhívnák a rendőröket?

Egyébként anyáék olyanokat mondanak, hogy barátom facen mindenféle lányoknak irogat,de én tudom a jelszavát és semmi ilyesmit nem láttam. Anya azt is mondta, hogy keressek mást magamnak. (barátommal távkapcsolatban vagyunk, én miskolci, ő váci)

4

Tudtok feltétlenül szeretni?

És hűségesek lenni, akár egy kutya akinek mindegy milyen lökött és tökéletlen a gazdája, feltétlenül szereti. Az emberek miért nem olyanok mint a kutyák?

6

Tényleg semmi közöm hozzá? Elmondjam neki?

A barátnőm és a barátja 1 éve járnak. Én és a barátom fél éve járunk. Mi négyen legjobb barátok vagyunk, de persze a legszorosabb kapcsolatom a szerelmemmel és a barátnőmmel van. Néhány napja megtudtam, hogy a barátnőmet megcsalta a barátja. El akartam neki mondani, de azt mondta a barátom hogy ne tudjam meg mit csinál velem ha egy szót is merek szólni, és ne avatkozzak bele más dolgába mert semmi közöm hozzá meg amit nem tud a barátnőm az nem fáj neki. Viszont ha ez fordított esetben lenne így, akkor tuti elvárnám a barátnőmtől hogy mondja el.
Szerintetek?

12

Hogy lehet átvészelni a magányt? (20/L) Mert már nagyon rossz egyedűl. Ti hogy találtatok társat?

Mindig arra vágyok hogy valakihez odabújhassak,simogassuk egymást,de nekem úgy látszik az egyedűl lét marad,pedig csúnya sem vagyok azt mondják. Önbizalom hiány lenne?

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!