Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozzam a régi (96 db)

Elég ez a séta így? Látom rajta, hogy hiányolja a régi életét, de hozzá szokik majd?

Szóval van egy pincsim 2 éves. Jelenleg kb így néz ki séta szempontjából a napja, például ma így történt:

Legjobb válasz: nekem shih-tzum van, én leviszem reggel, lenn vagyunk kb. 40 percet, lemegyünk kora este, és késõ este, több sétát nem is igényel, sétálunk egy nagy kört, ha van lenn kutya akkor játszanak, kb. 1.5 órát sétálunk egy nap... valamikor jóval több... szerintem õt sem kéne 5ször levinni, elég lenne 3x de akkor mondjuk több idõt lenn tölteni vele, de ez csak az én meglátásom...

nekem shih-tzum van, én leviszem reggel, lenn vagyunk kb. 40 percet, lemegyünk kora este, és késõ este, több sétát nem is igényel, sétálunk egy nagy kört, ha van lenn kutya akkor játszanak, kb. 1.5 órát sétálunk egy nap... valamikor jóval több... szerintem õt sem kéne 5ször levinni, elég lenne 3x de akkor mondjuk több idõt lenn tölteni vele, de ez csak az én meglátásom...
Jujj...hat az szegenykenek edes keves....nekem mikor volt kutyam, mikor 8ra kellett menni fel 7kor mar levittem fel8ig maradtam vele kint, setaltunk egy kicsit, engedtem vegezze el a dolgat, d.u.3kor mikor sulibol hazajottem levittem vagy 2 orat, utana este 9kor levittem ultem vele kb 11ig.Es igy is eleg rosszul viselte a bezartsagot, igaz kicsin akkora volt mint egy pincsi...Szerintem nagyon jot tenne neki legalabb az 1 nap/5 ora kintlet....hidd el:) Nem eleg neki csak egy ora...anyum azt mondta h kepzeld magad az o helyebe, mert akkor biztos szivesen viszed le nem hagyod szegenyt szenvedni 4 fal kozott....
A kérdező hozzászólása: Van, hogy összesen csak 1 órát van lent naponta... :( Bocsi, hogy hosszú lett.
Ha délután/este nem is, de reggel próbáld meg több idõre levinni (minimum fél órára). Aztán a délutáni és az esti sétákat is meg kéne toldani 15-15 perccel, így máris sokkal jobb. A kutyának az is sokat számít, de szerintem neked nem olyan hatalmas különbség.
este és reggel jóval nagyobb sétákra lenne szüksége...ne feledd, hogy a te is a társa vagy a pórázas séták veled is nagy örömöt nyújt nekifõleg ha szbályokat is viszel az életébe még mielõtt jutalmazod állandóan-a játék nem pótolja a közös sétákat, csak egy izgatott, nyugtalan állapotban tudod tartani vele-a séta pedig kielégíti természtes szükségleteit, ösztöneit, fõleg ha utána kap enni például így mégjobban fogja értékelni ezt a tevékenységet és a társaságodat!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló: Nem azért nem viszem le mert nem szívesen teszem hanem mert egyszerûen nincs idõm rá. Mikor tanuljak? Így is éjszakánként szoktam tanulni vagy reggel ha fel bírok kelni akkor leviszem 20-30 percre. De kezdek kimerülni. Nem tudom meddig fogom bírni. Anyáék egyáltalán nem segítenek be örülök ha délben hajlandó levinni. Igazából a legjobban szerintem a kutyák társaságát hiányolja nem magát a lent létet. Szeret az erkélyen nézelõdni, meg az ablakban, de magától sosem szól, hogy Õ le akar menni. Inkább a kutyák hiánya a probléma. De próbálom úgy alakítani az estémet, hogy tudjunk találkozni a barátnõmmel és akkor a három kutya tud együtt játszani.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy reggel nem csak én kelek fel nehezen hanem Õ is. Sõt Õ még nehezebben. Utál reggel felkelni lusta dög amúgy :D Sokszor van hétvégén, hogy én felkelek õ meg még egy óráig az ágyban fekszik. Hiába szólok Neki, hogy menjünk le alszik. Én úgy gondolom, hogy akkor nem akar lejönni. Mindig úgy kell felnyalábolni és ölben levinni reggel. Délután meg este már más a helyzet szívesen jön sétálni. Ezért is van az, hogy este 30 percet minimum lent vagyok vele de ha megyek barátnõmhöz akkor többet. Most úgy alakítottam az estémet meg beszéltem barátnõmmel is, hogy 7-re megyek hozzájuk és 8:40-re szeretnék vissza érni a Barátok Közt-re. Szóval elég sokat lesz most lent és kutyák közt. Köszi a válaszokat!

Miért nem akarta a lány hogy elvigyem hozzá a régi dolgozatokat, amiből holnap írnak?

Tehát megmondta neten a lány hogy holnap írnak tz-t bioszból,és felajánlottam neki hogy átscannelem az én tavalyi dolgozataimat,mondta hogy jó átscnannelheted.

Legjobb válasz: lehet emiatt is, vagy más miatt is

lehet emiatt is, vagy más miatt is
Nem érdekled....
Csak nem akarja, hogy házhoz menj... Hívd el sétálni a közelbe, és add át majd neki! :)
Volt valami? :D
A kérdező hozzászólása: Nem, mert nem is volt fent, telefonszámát még nem kértem el.. :) De azt tervezem hogy péntek délután elhívom sétálni..Majd írok hogy mit mondott/mi volt :D


Valami megvaltozott, hogyan hozzam helyre, hogy ujra a regi legyen?

A baratommal 4 honapja vagyunk egyutt.Az osztalytarsam,jol megvagyunk egyutt.A baj csak az,h en egesz nyaron nem vagyok otthon,kirandulok,csak messengeren beszellunk,es kezdem azt erezni,hogy mar nem szeret,maskent visoznyul a dolgozhoz,mar szinte alig tudunk mirol irni messengeren.Nem tudom h miert vagyunk most ilyen vallsagban,de nem csal meg,ebben biztos vagyok,es ez a teny bizonyitott is.

Legjobb válasz: ismerõs...:) nekem volt 1 fiu akivel 1 éven án folyamatosan msneztünk, mindenröl tudtunk beszélni, napi több óra msn meg tali és beszélgetés.. mindigis többet éreztünk egymás iránt és végül járni kezdtünk.. az elsö 1-2 hét jóvolt aztán már elmaradt az msnezés is meg élõben sem nagyon tudtunk mirõl beszélni hisz már szinte minden témát kiveséztünk régebben.. gondoldd át h szereted e azt a fiut, ha igen dobd fel vhogy a kapcsolatot, szervezzetek közös programokat mert msnen keresztül nem tudtok járni .. és egyébkéntis az msn sok kapcsolatot tönkretesz.. szerintem..

ismerõs...:) nekem volt 1 fiu akivel 1 éven án folyamatosan msneztünk, mindenröl tudtunk beszélni, napi több óra msn meg tali és beszélgetés.. mindigis többet éreztünk egymás iránt és végül járni kezdtünk.. az elsö 1-2 hét jóvolt aztán már elmaradt az msnezés is meg élõben sem nagyon tudtunk mirõl beszélni hisz már szinte minden témát kiveséztünk régebben.. gondoldd át h szereted e azt a fiut, ha igen dobd fel vhogy a kapcsolatot, szervezzetek közös programokat mert msnen keresztül nem tudtok járni .. és egyébkéntis az msn sok kapcsolatot tönkretesz.. szerintem..
Hát 4 hónapja jártok. Ez az az idõ, amikor lángolni kéne a szerelemnek, megõrülni egymásért. Ha ez nincs, akkor gond van. Osztálytárssal járni...húzós...Bizonyított h nem csal meg? Miért kémkedtél utána? Kérdezz rá h mi a baja, mi csak találgatni tudunk.
Egy kapcsolatban szükség van, hogy ne csak virtuálisan, msn-en töltsetek el együtt idõt, hanem személyesen is. Ezen nekes kellene változtatnod elsõsorban, ha fontos a barátod nem igaz, hogy nem vagy képes rászánni egy kis idõt.
Ezeken a karikon már DVI csatlakozó van de adnakhozzá DVI-VGA átalakítót. Nekem legalábbis adtak az 5670-emhez
Kell egy DVI-VGA átalakító 300ft a Tesco-ban. De az is lehet, hogy a karihoz is kapsz.
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓÓÓ köszi ez bíztató!Akkor megnyugodtam nem nagyon akarok új monitort is venni 1 videókártya miatt.Köszi szépen!
Minek egy full hd-s videókari ha nem használod ki?Javaslom hogy vegyél egy full hd-s monitort mert a dx11 csodás.

Hogyan lehetne a régi kamerámat ami még mini kazival müködik hozzá csatlakoztatni a számitógéphez vagy digitalizálni a felvételt?

Legjobb válasz: A TV tuner kártyák többsége tud digitalizálni és van antenna vagy s-vhs bemenete. Vagy ezzel vagy külön ilyen célra kapható digitalizáló kártyával. Összekötöd a géppel és elindítod a kártyához kapott programot.

A TV tuner kártyák többsége tud digitalizálni és van antenna vagy s-vhs bemenete. Vagy ezzel vagy külön ilyen célra kapható digitalizáló kártyával. Összekötöd a géppel és elindítod a kártyához kapott programot.

A rasztámhoz, hogy "adhatnám" hozzá a régi copfomat? Hogy "dolgozhatnám" bele a rasztámba?

Legjobb válasz: Mint volt raszta meg osztok egy titkot :) végy egy tincsnek való hajat, sodorogasd jó sokáig, összeáll vmennyire, meg horgolod, az egyik végén hagysz egy 5m sima részt és a meglévõ rasztát a fejeden kibontod szintúgy picit a végét, a simahajas részt a tincsbõl és az idegen tincs sima részét egymás mellé rakod és ahogy szoktál horgln, belehorgolod (ugye a simahaj a meglévõ horgolt rasztába meg másik részrõl is ugyanígy) :) Remélem segítettem :$ 18L/exraszta :)

Mint volt raszta meg osztok egy titkot :) végy egy tincsnek való hajat, sodorogasd jó sokáig, összeáll vmennyire, meg horgolod, az egyik végén hagysz egy 5m sima részt és a meglévõ rasztát a fejeden kibontod szintúgy picit a végét, a simahajas részt a tincsbõl és az idegen tincs sima részét egymás mellé rakod és ahogy szoktál horgln, belehorgolod (ugye a simahaj a meglévõ horgolt rasztába meg másik részrõl is ugyanígy) :) Remélem segítettem :$ 18L/exraszta :)
belehorgolod?
A kérdező hozzászólása: Igen, ez valóban nem hülyeség:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm szépen ezt a titkot, sokat segítettél:D

Azt Írja ki az utorrent a régi 1.7-es van hogy "Nem lehet kapcsolódni Tűzfal/router korlátozza a hálózati adatforgalmatNyitnod kell egy portot, hogy mások is kapcsolódni tudjanet hozzád"?

op:Windows 7 router nincs 0,1kb a feltöltésem írták rár hogy t?zfalnál lessz egy fül de nekem olyan nincs vagy ezt valaki írja le hogy mit kell tenni mire kell kattintani a t?zfalban

Legjobb válasz: Elõször kéne tudni, hogy miféle tûzfalad van. Amúgy frissíthetnéd, az 1.7 elég régi és egyre több oldalon amúgy is már tiltott, vagy az lesz.

Elõször kéne tudni, hogy miféle tûzfalad van. Amúgy frissíthetnéd, az 1.7 elég régi és egyre több oldalon amúgy is már tiltott, vagy az lesz.
A kérdező hozzászólása: 2.0.4-es utorrent re cseréltem windows tüzfalam van vírusírtó a nod 32 a 4-es verzió
Nod mi? Antivirus vagy Smart Security?
A kérdező hozzászólása: Smart Security
http://www.youtube.com/watch?v=nBI0t_kwMwY + A Win tûzfalát kapcsold ki. Szart sem ér, a Smart-nak meg amúgy is van.
A kérdező hozzászólása: és a hozzáadás hoz mit kell írni?
Igaz, ezen nem is azt állítja be, amit te akarsz, hogy rohadna meg. A videón, amit küldtem, a 10. mp-et nézd meg. Személyi tûzfal alatt Szabályok és zónák részt nézd meg, szerintem ott kell valahol betallózni a kivételnek szánt fájl(oka)t. Sajnos többet nem tudok segíteni, soha nem volt Nod-om. Ha nem találod, írj egy újabb kérdést, pl.: ESET Smart Security 4.-ben program hozzáadása a kivételekhez?
A kérdező hozzászólása: és mijen vírus írtohoz tudod megmondani hogy hol kell hozzá adni?
Comodo Internet Security Nekem évek óta ez van.

Hogy hozzam rendbe a régi típusú járólapom?

KIs köves régi fajta járólap van a lakásomban, a fekete fehér kockás változat, viszont hiába mostom fel csomoszor, koszos hatást kelt. LE kell maratni valamivel? vagy mit ajánlotok hogy fehér legyen és csillogjon?

Legjobb válasz: Erre a lapra valószínûen lehet új burkolatot tenni. A régit már nem lehet rendbe hozni.

Erre a lapra valószínûen lehet új burkolatot tenni. A régit már nem lehet rendbe hozni.
Szerintem az elkopott. Lekopott a fényes máz réteg róla. Az a rég fajta cementes járólap?
A kérdező hozzászólása: Olyan mint ezen a képen az alsó réteg, bár nincs ilyen rossz állapotban http://www.lakasfelujitas.lakas.hu/lakasfelujitas_lakasatala..
ugyan az a megoldás, mint a képen.

Gyerekorvosváltáshoz hogyan kezdjek hozzá? A védőnő marad a régi? Beszéljem meg az új, a "kinézett" gyerekorvossal, hogy átveszi-e a kisfiunkat, és ha igen, ők majd átkérik a kartont? Van átfutási idő? Sima ügy?

Legjobb válasz: Védõnõ mindenképp marad, mert az körzet szerint van. Gyerekorvos meg majd átkéri a papírokat, tehát csak jelezned kell, hogy hozzá szeretnél menni. Sima ügy.

Védõnõ mindenképp marad, mert az körzet szerint van. Gyerekorvos meg majd átkéri a papírokat, tehát csak jelezned kell, hogy hozzá szeretnél menni. Sima ügy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!