Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozhatom a (110 db)

A lányok szeretik a nagy farkat? És ha nekem az van, és szeretik, akkor hogyan hozhatom a tudomásukra?

Legjobb válasz: ne hencegj vele és ne lóbáld részegen. ezt a kettõt utálják

ne hencegj vele és ne lóbáld részegen. ezt a kettõt utálják
képet Pityu, képet.
Lány vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyobb 20-nál, és nem akarom teljesen közszemlére tenni, legfeljebb lányoknak mutatnám meg. (mert gondolom aki képet kért, fiú volt)
ha 20-nál nagyobb akkor nekem küldhetnél róla képet:)
mert cm-ben mennyi? most ha valaki összebújna veled akkor szerintem mind1, h tudja-e vagy sem :D
A kérdező hozzászólása: 5-ös: úgy gondolod, hogy ez a két dolog kizárja egymást?
Nem, a nõk az értelmes férfiakat szeretik (a nagy többségük).
Helikopterezéssel :D Amúgy a nagy farok nem mindig elõny, nekem pl volt nagy farkú pasim 20+os és elég kellemetlen volt a szex, mert túl nagy volt.
És ha nekem az van, de neked nem az van....
Így: Szia, szereted a nagy farkat? Igeeen? Huuu.....képzeld nekem az van. Megnézed? :) ))
én is lány vagyok :D jöhet
nehogy azt ird h hozza, azt hogy ne
Teljesen mindegy, hogy le akar-e koptatni vagy van neki. Respect :D
Elképzelhetõ, hogy van barátnõje... Úgy gondolom ha még viccbõl is írta elég morbid... Én biztos, hogy ezek után békén hagynám...
Lehet hogy fel akarja pezsdíteni a kapcsolatát, és kipróbálná hármasban, veled és a barátnõjével. :) ) máskülönben mért akarná bemutatni neked a barátnõjét is?

Hogy van a 3 kérdés angolul? Pincér vok és kéne segítség. Miben tudok segíteni? Milyen ételt hozhatok? Milyen italt kér?

köszi aki tudja pontosan mert a fordító sztem ***. holnap állás interjú és félek h megkérdezi de ez lehet hülyeség..

Legjobb válasz: Can I help you? = Segíthetek? (ejtsd ken áj help jú?)

Can I help you? = Segíthetek? (ejtsd ken áj help jú?)
What can I help you with? What food may I bring you? What drink would you like? (De most õszintén! Ha ezt megkérdezik, akkor kérdeznek mást is, angolul. Neked pedig kapcsiból angolul kellene rá válaszolnod. Ami jogos, ha a cél az, hogy ne csinálj hülyét magadból meg az étterembõl a vendég elõtt. Oké, tegyük fel, hogy bemagoltad a kérdéseket, akkor is, hogy fogod megérteni, hogy miket válaszolnak?) :D
What can I do for you? - Mit tehetek érted/Önért? What will you have? - Mit kér? Can I take your order now? - Felvehetem a rendelést? What would you like to have/drink? Mit szeretne enni/inni?
Akármit is kérdeznek, a válaszold hogy how do you do? Vagy azt hogy Very night.


Vodafone flotta díjcsomaggal hogy hozhatom el a legolcsóbban?

Céges flottához szeretnék csatlakozni. Kinéztem egy HTC Desire 500-at, mert azt kaptam a cégnél e-mailben, hogy úgy most csak 9900Ft, ha 2GB- internetopciót is kérek mellé..

Sony xperia e telefonon hogy hozható be a recovery menü?

Legjobb válasz: Hangerõ^ bekapcsolás és home gombot lenyomva tartod amíg meg nem jelenik az Android logó.

Hangerõ^ bekapcsolás és home gombot lenyomva tartod amíg meg nem jelenik az Android logó.
én nem tudtam elõhozni !!
bocsánat, én sem tudtam elõhozni valaki segitene?

Hogyan hozhatom vissza a tejemet? Mit adjak egy évesnek anyatej helyett?

Októberben még napi 4 fejéssel lejött 650 gr. (szoptatás nem ment) Aztán 3 hétig már csak 1-szer fejtem naponta, mert rosszul voltam már a fejéstõl fizikailag-lelkileg. Aztán 3 hétig csak 3 naponta egyszer fejtem. Már az apasztás folyamatában voltam. Ezalatt barátnõm tejét itta a babám. Most 1 éves lesz nemsokára. Barátnõm már nem tud több tejet adni. Újra elkezdtem fejni de csak 60-70 gr jön le egy nap 4 fejéssel. (2 hete fejek rendszeresen). Több nem akaródzik. A fagyasztóban még 2 napnyi van. Sajnos a HA tápszert nem eszi meg, a HA rizspépet sem, tehéntejre allergiás...többféle tápszert próbáltam,egyiket sem eszi meg. Napi 2szer iszik anyatejet.

Legjobb válasz: Rizstej, kókusztej esetleg? Végsõ esetben.

Rizstej, kókusztej esetleg? Végsõ esetben.
Tedd rá többet ha többet lesziv több visszajön! Sajna a fejés nem ugyanaz! Kédj tanácsot milyen tápszer lenne jó ha tejre allergiás. 1 év után igazándiból ndm kell szoptatni, ne ess kétségbe ha elmegy a tejed!
egy évesen màr tehéntejet is ihat.
Zabtejet ajánlom, az én kisfiam nagyon szerette-szereti :)

Ha valaki kevésbé beszédes, az hogyan hozhatja ki a legtöbbet az ismerkedésből, randizásból?

Fiúk és lányok esete is érdekel.

Legjobb válasz: randi elõtt egy rövid, vagy pohár bor, és máris sokkal olajozottabban megy minden :)

randi elõtt egy rövid, vagy pohár bor, és máris sokkal olajozottabban megy minden :)
#1 már megint sokat pofáztál :D
Uhh..Velem csak az az eset történt meg(és általában történik, ha megtörténik), hogy a lány volt kevésbé beszédes, Én meg végig tudom pofázni az életemet. Szóval hát igazából meséltem magamról, meg elõadtam sok történetet viccesen, illetve ahogy azok megtörténtek, és ezzel belerángattam õt is abba a szituációba, hogy meséljen õ is valamit magáról, így egyre többet sikerült kiszednem belõle, végül már annyira benne volt az egészben, hogy folyamatosan beszélt õ is. Szóval ha nincs közös téma, jöhet egy kis sztorizás, a sztorizásból pedig egyre több tulajdonság derül ki a másikról, amibõl újabb témák keletkeznek, mert pl az adott tulajdonságod jobban elkezdi érdekelni. Hát remélem tudtam segíteni. 19/F
Én ilyenkor átveszem az írányítás rendszerint úgy hogy a másik fél észre sem veszi:DD
2. Errõl beszéltem. =))
Pont ez a lényege hogy megismerjétek egymást. Meg ha feleslegesnek tartod a semmirõl való beszélgetést, akkor miért mész el vele? Amúgy is, egy alapbizalmat megérdemel az illetõ, hisz ha az nincs akkor felesleges bármit is elmondani neki.
A kérdező hozzászólása: Ha a saját esetemet akarjuk boncolgatni, tudok beszélni. Azzal nincs baj. Viszont kényelmetlen, mert alapból hülyeségnek tartom, hogy az ember a semmiért beszéljen a semmirõl. Ahhoz meg, hogy a beszélgetés tényleg érdekes legyen, mélyebb ismeretség, egy hullámhossz kell, ami egy randin egy idegennel nem lehet meg. Így be is zárul az ördögi kör.
Az elsõ pár percben úgyis feszültebb lesz a hangulat amíg fel nem oldódtok. Hidd el nem lesz semmi gond, a másik fél úgyis felvezeti a témákat, ha kérdez valamit rólad, megpróbálsz bõvebben válaszolni, ilyenkor visszakérdezhetsz, hogy "és te?" Ha persze olyan a kérdés :) Próbálj lazítani, hisz nem vérre megy :)
Hát legyél beszédesebb de tényleg : D hogy képzeled el a randit ha nem beszéltek ? (na jó nem biztos, hogy kíváncsi vagyok rá :P ) Az egyetlen amit tudsz csinálni hogy megpróbálsz felkészülni egy két témával ha kínos csend lenne : )
Igazából ilyenkor kicsit tudni kell lazítani és megnyílni.Nem azt mondom, hogy rögtön add ki magad, de próbálj egy minimális bizalmat megszavazni a másiknak, így könnyebben megnyílsz, és a téma is könnyebben jön.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, észrevettétek-e, de a 3-as az egyetlen, aki a kérdésre válaszolt. A lényeg itt az lenne, hogy a nem beszédes fél mit tehet, nem pedig az, hogy a másik mit hoz ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Itt rögtön van egy filozófiai kérdés, hogy ha nem szeretem a semmiért beszélést, akkor ez olyan súlyos bûn-e, hogy egyedül kell leélnem az életem miatta.

Hogyan hozható helyre a családi béke akkor, ha egy manipulatív, nem vérszerinti új családtag, pl. meny/vej, sógor/sógornő, stb. belepiszkált elég rendesen?

Legjobb válasz: én nem hiszek az ilyen helyzetekben, szerintem nincs egy gonosz nyugati boszorkány és szegény ártatlan másik fél, szóval elég nehéz erre válaszolni.

én nem hiszek az ilyen helyzetekben, szerintem nincs egy gonosz nyugati boszorkány és szegény ártatlan másik fél, szóval elég nehéz erre válaszolni.
Nincs olyan, hogy családi béke, max. idõleges akolmeleg. Ha egy család annyira "összetart", hogy egy idegen embert képtelenek elfogadni, akkor nem a sógornõ a hibás, nem õ manipulál, hanem valószínûleg a mama, a családi boszorkány, a pókasszony. Az önzõ és birtokló mamák szokták szorosra húzni a családot annyira, hogy nem TÛRNEK meg senki "idegent" a családban. Nem csoda, ha a férjéért foggal-körömmel harcol az asszony. Talán elõször nem nála és benne kéne keresni a hibát...
Hát ez nem elég konkrét.. többet kéne tudni.
Részletesebben?
A kérdező hozzászólása: Pl. sógornõ már a házasságuk elején egymásnak uszítja a testvéreket, amelyikbõl az egyik a férje.
Most a testvérek mind2 fiu? Nekem is az egyik bátyámnak a felesége nagy zürt kavart a családban!Uszitotta mindig a másik bátyámra, mert rettentõen irigy.
Lehet ennek valami elõzménye, például nem fogadtátok a családba, vagy hasonló?
Van ilyen is, olyan is: önzõ anyós és gonosz sógornõ. Egyszerûen ilyen a természete: rosszindulatú, irigy. Ehhez nem is kell, hogy valós oka legyen, mert ez a típus kreál magának. Nálunk az egyik nõvérem ilyen. Velem csinálta, a többiek elhitték neki, hogy én vagyok a hunyó, míg nem velük is ugyanazt nem csinálta. Majdnem szétverte a családot, mert egyszer csak azon kapták magukat, hogy már senki sem áll szóba a másikkal, pedig régen elvoltak egymással, mint más normális családok. Azóta nõvérkémnek nincs hitele, mindig utánajárunk egymásnál, ha beindul a gonosz megjegyzéseivel, pletykáival, történeteivel.
Vannak ilyen alattomos gonosz emberek. Nem lehet velük mit tenni, én is ilyen miatt szívok.

Hogyan hozhatom létre ez a vállalkozást (jogi háttér illetve az anyagi vonzata érdekel)?

Két ötlet pattant be a fejembe. Az egyik, hogy bérlek hetente 20Kért egy pedikeppet, megállok olyan helyeken ahol sok a pénzes külföldi. Ez az egyik ötlet habár nem tudom, hogy hogyan valósítsam meg, hogyan legalázálhatom hogy ne büntessenek meg. A másik pedig a mixerkedés. Van vizsgám a bols mixersulinál és jelenleg is mixerként üzemelek ilyen kis mojitos pultnál. Arra gondoltam, hogy rendezvényekre elmennék egy saját pultal mondjuk házibulikba, szilveszteri bulikra, esküvőkre. A meghívás ingyenes csak a piákért kell fizetni de azt sem adom olyan drágán. 500Ft-900Ft egy koktél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!