Találatok a következő kifejezésre: Hogy hozam 1 (100 db)

Hogy hozam tudtára 1 fiúnak, hogy több mint 1 barát, de ha még a volt barátom is volt?

:s Nem szeretnék kitárulkozni, mer lehet hogy forditva fog elsülni!

Legjobb válasz: Üljetek le beszélgetni, vagy menjetek el valahová! Tölts vele sok idöt, éreztesd vele hogy érzel valamit iránta. Aztán vagy meg adja magát, vagy ha nem valj neki szerelmet.

Üljetek le beszélgetni, vagy menjetek el valahová! Tölts vele sok idöt, éreztesd vele hogy érzel valamit iránta. Aztán vagy meg adja magát, vagy ha nem valj neki szerelmet.
én jártam hasonló cipõben, egy nagyon jó barátomba szerelmes lettem, elmondtam neki, de õ azt mondta, hogy fontos vagyok neki, mint barát de ennyi.:( Szerencsére túl tudtunk lépni a dolgon úgy hogy megmaradt a barátság, nem akarlak elkeseríteni, de nem volt egyszerû elfelejteni... remélem nálatok más a helyzet, de ha tisztábban látsz hamarabb el tudod felejteni, ha meg õ is érez valamit, akkor is hamarabb összejöttök:) )) szorítok

X* (x+3) +p* (p-3) =2* (p*x-1) Ezt hogy hozom ki X-re?

Addig megvan, hogy felbontom a zárójeleket, de utána teljesen megáll a tudományom. :(

Legjobb válasz: Másodfokú egyenletre jön ki, arra meg ott a képlet, csak be kell helyettesíteni.

Másodfokú egyenletre jön ki, arra meg ott a képlet, csak be kell helyettesíteni.

Egyáltalán nem értek az informatikához. :S Tudnátok segíteni? 1. Hogyan hozunk létre mappát grafikus illetve parancs vezérelt operációs rendszer esetén?

2. Milyen hibaüzenetet kapunk, ha az "elsõ. Txt" állományt "második"-ra szeretnénk átnevezni? Parancsai közül! 3. Milyen menüket tartalmaz egy átlagos ablak menüsora? 4. Hogyan lehet megtekinteni windows operációs rendszer esetén a mappa szerkezetét? 5. Írj fel 5db parancsot, parancs vezérelt operációs rendszer parancsai közül!

Legjobb válasz: A 2. kérdésben a "Parancsai közül" véletlen.

A kérdező hozzászólása: A 2. kérdésben a "Parancsai közül" véletlen.


Hogyan hozok létre oldalakat? 1, 2, 3, tovább>>

Legjobb válasz: mit szeretnél???

mit szeretnél???
Te még sehogy. :D Amúgy HTML és PHP.
A kérdező hozzászólása: http://dr-maps.allalla.com/web1.jpg ez a kezdõlap, és ugye van még a kezdõlapon kívül 2 menü, a mappok menüpontban kéne oldalakat létrehozni , de hogyan? miven ott több lessz a tartalom mint a két másik menüponton és h ne legyen a csúszka kis mikor nagyságú ezért kéne az oldalakat létrehozni .. help me pls
A kérdező hozzászólása: Teljesen nem azt kértem .. amit te ott írtál + érthetetlen:/ amúgy segítséget kérek ti meg ... tisztelet a kivételnek (elsõ kommentelõre értem)
Amit leírt az teljesen érthetõ. Ezt meg ugyan úgy csinálod meg, mint az oldalt, ezek csak linkek. Létrehozol mondjuk egy oldal.html-t, majd egy oldal2.html-t és egyszerûen az oldal.html aljára teszel egy linket az oldal2-re. Neked most legyen elég ennyi, mert ennek a "normális" megoldásához php is kellene és kicsit bonyolultabb is. Elég lesz ha ez a html-es verzió sikerül.
A kérdező hozzászólása: pff, dehülyevagyok xd így ahogy elmondtad ez tök alap.amit már rég tudok xd.. és a php verzió?
http://nikkiiworld.net/oldal.php?x=tutorial itt minden le van írva neked, a PHP, és HTML tutorial-oknál :) sok sikert

2 kérdés wow-hoz:1. Hogy lehet a képességeket mozgatni ha már ki vannak téve a számos sorra? (a második alul)

2. Hogy lehet képességeket kitenni a számos sor fölé/mellé?

Legjobb válasz: Ez most milyen kezdõ kérdés ?xd Fogod behuzod , bemakrózod arra a gombra amire teccik xD

Ez most milyen kezdõ kérdés ?xd Fogod behuzod , bemakrózod arra a gombra amire teccik xD
Én annó DK-val ugy pvpztem hogy F1-F4ig , 1-4ig qwer , asdf voltak a skillek és egérrel irányotottam.
A kérdező hozzászólása: Igen, az elsõ kommenthez mondanám már beraktam az egyik gombra és nem tudom áttenni.
escape-interface ott nézz körül
leval lockolva , vedd ki belõle és tudod huzogatni .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Ha le van lockolva az action bar akkor bal shiftet lenyomva tartod és úgy tudod átmozgatni a képességeket.A második kérdést nemigazán értem de ha az a kérdés, hogy lehet több action bart aktiválni akkor: interface / action bars (vagy valami ilyesmi)

Elérjük, hogy egy zárt, R=1 sugarú csõben a sebességeloszlás v (r) =Vo* (1-r^2/R^2), ahol Vo=0.1m/s. Mekkora az átlagsebesség és a hozam?

Sziasztok!Zh feladatsor lenne,sajnos olyan a gyakorlat,hogy nem gyakoroltunk feladatokat s most próbálom de ez nem megy.

Legjobb válasz: az átlagsebesség : Vo/2 a hozam : Vo/2 * R^2 * pi Forgási paraboloid térfogata: [link]

az átlagsebesség : Vo/2 a hozam : Vo/2 * R^2 * pi Forgási paraboloid térfogata: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Meg tudná mondani valaki hogy mekkora videókártya kell a Call of Duty2-höz Counter strike 1.6-hoz Call of Duty4-hez?

Legjobb válasz: a cod4 a legerõsebb.neki kell egy 512es pixel shader 2.0-s videókártya.kb 3 Ghz,1 giga ram.nem ez elvileg a minimumja,de ezen már nem akad .Legalábbis egy képbeálítás után. A többinek elég 256os videókártya is.

a cod4 a legerõsebb.neki kell egy 512es pixel shader 2.0-s videókártya.kb 3 Ghz, 1 giga ram.nem ez elvileg a minimumja, de ezen már nem akad .Legalábbis egy képbeálítás után. A többinek elég 256os videókártya is.
Nekem az elõzõ gépembe egy 512 Mb -os AMD HD4850 volt, Mindhárom játék gyönyörû szépen futott rajta. Használtan olyan 10 eFt körül vesztegetik. Az az elõtti kártyám -de még abba a gépbe- egy 256 Mb -os Geforce 8600 GT volt. A COD2 és a CS ezen is zsírul ment, de a COD4 teljesítményével nagyon elégedetlen voltam.

Hogyan lehet cs 1.6-hoz mapot csinálni vagy valami segédprogram?

Legjobb válasz: szerintem nincs a counter strike 1.6 hoz segéd program max a cheats és mappot csinálni NEM LEHET!!!!!!

szerintem nincs a counter strike 1.6 hoz segéd program max a cheats és mappot csinálni NEM LEHET!!!!!!
Lehet csinálni mapot: Valve map editorral.

Mekkora az elektromotoros ereje és belső ellenállása annak a telepnek, amelyik 3, 5 Ohm -os terhelő ellenálláson 0, 1 A, 8, 5 Ohm -os terhelő ellenálláson pedig 0, 05 A áramot hoz létre? Az ilyen és ehhez hasonló feladatokat hogyan kell megoldani?

Legjobb válasz: R=U/I ha álmodból felkeltenek is tudd ! I=U/(külsõ terhelés+belsõ ellenállás) U=I*(külsõ+belsõ R), ebbõl felirható: 0,1(R+3,5)=0,05(R+8,5) 0,1r+0,35=0,05r+0,425 0,05r=0,075 ebbõl R=1,5 ohm, ami a belsõ ellenállás. Elektromotoros erõ=belsõ R feszültsége + terhelõ R feszültsége: 1,5*0,1+3,5*0,1=0,5 Volt

R=U/I ha álmodból felkeltenek is tudd ! I=U/(külsõ terhelés+belsõ ellenállás) U=I*(külsõ+belsõ R), ebbõl felirható: 0, 1(R+3, 5)=0, 05(R+8, 5) 0, 1r+0, 35=0, 05r+0, 425 0, 05r=0, 075 ebbõl R=1, 5 ohm, ami a belsõ ellenállás. Elektromotoros erõ=belsõ R feszültsége + terhelõ R feszültsége: 1, 5*0, 1+3, 5*0, 1=0, 5 Volt
Ebben a példában az ellenálláson mérhetõ feszültség volt megadva (3, 5*0.1=0.35 V), ezt írtam be. Az eredmény annyi, mint az elsõ válaszolónak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!