Találatok a következő kifejezésre: Hogy hogyan használni a (4023 db)

Valaki légyszi elmondaná hogy hogyan kell használni a backtrack 5-öt?

Legjobb válasz: De jó, hogy az ide tartozó hozzászólást is törlik már... Amúgy nálad minden bizonnyal okosabb, mivel nem kérdezek ekkora marhaságokat. De megint csak ismételni tudom, az EGY TELJES OPERÁCIÓS RENDSZER, nincs olyan leírás, hogy hogyan kell használni, benne van többféle program, a különbözõ dolgokra más és más módszer/alkalmazás/megoldás van.... Mint már említettem, nem neked való, amíg ilyet kérdezel, hogy hogyan kell használni.

De jó, hogy az ide tartozó hozzászólást is törlik már... Amúgy nálad minden bizonnyal okosabb, mivel nem kérdezek ekkora marhaságokat. De megint csak ismételni tudom, az EGY TELJES OPERÁCIÓS RENDSZER, nincs olyan leírás, hogy hogyan kell használni, benne van többféle program, a különbözõ dolgokra más és más módszer/alkalmazás/megoldás van.... Mint már említettem, nem neked való, amíg ilyet kérdezel, hogy hogyan kell használni.
A kérdező hozzászólása: jaj mert te annyira nagyon okos vagy
az elöttem lévõnek igaza van nagy tudást igényel de sosem késõ elkezdeni a tanulást hackelésre lehet használni wifi jelszavak vissza fejtésére facebook feltörésre ftp szerverekére illetve weboldalakéra és még nagyon sok mindenre az elsö kiadása óta ismerem a live cd-t és auditoort is de hidd el nagyon nehéz kezelni de sok sikert neked https://www.youtube.com/watch?v=6Fl0aJ5AQ9E&feature=fvst üi Csak tesztelésre ajánlom mivel egyéb cselekedet bûntetõ eljárást von maga után gondolom ezzel tisztába vagy!
"facebook feltörésre" Na erre pont nem és a többire sem nagyon, csak megfelelõ szakértelemmel. De szerintem ez a válasz itt, egy hónapokkal ezelõtti kérdéshez kicsit fölösleges volt.
Akkor valószínüleg nem tesztelted mert pontosan jó a facebookra gmailra wifire bluetooth ra ftp szerverekre szóval elhiheted nekem hisz alapoktól vágom már a brackot had ne részletezzem a tudását ennyi hiába régi a kérdés válasz mindig jól jön a kérdezõnek
Hidd el, pontosan tudom mirõl beszélek. Brute force és szótár alapú támadás kiesett, mert a facebook elég hamar letilt és amúgy is ezek baromi átlátszó dolgok. Wifin keresztüli sniffeléssel pedig HTTPS-bõl nem hámozol ki kódolatlan jelszót. (Igen, a facebook login is https-en át megy, ha be van kapcsolva a biztonságos kapcsolat, ha nincs.) Egyetlen megoldás lehet a man in the middel, de ugye itt tanúsítványt kell hamisítani, ami annyira nem könnyû dolog és a júzernek a böngészõje valószínûleg óriási piros feliratot fog kidobni, hogy gáz van. (Persze vannak hülyék akik kérdés nélkül rányomnak, hogy nem gond, ebben az esetben lehet CSAK lopni jelszót.) Szóval tök jó, hogy ismered magát a rendszer, de azért más dolgokkal sem ártana tisztában lenni. (Vagy nem kéne hülyeséget írni, mert egy "facebook feltörés" mint írtam, csak elég szélsõséges esetekben megy közvetlenül.) A wifi egy kicsit más tészta. Wep-et nevetségesen könnyû törni, WPA-t is ha a WPS be van kapcsolva, könnyen lehet brute forcolni a PIN kódot, de egy rendes WPA2-t, megfelelõ jelszóval szintén nem túl esélyes, hogy sikerül. FTP szerverekre lehet brute forcolni, de talán elõnyösebb metasploittal egy exploitot bepróbálni, hátha. Vagy ha azonos hálózaton vagy, akkor lehet próbálni sniffelni és várni, míg valaki be nem lép. Mivel az FTP önmagában egy titkosítatlan protokoll, gyönyörûen kiolvasható a jelszó a forgalomból.
Látom nagyon vágod a témát de nem irtam volna ha nem probáltam volna egyiket sem wifit is és facet is egyaránt a facet ugy gondoltam hogy nem feltöri hanem kicsalja az áldozattol a jelszót probáld ki érdemes http://www.youtube.com/results?search_query=backtrack+5+face..
Jó, az itt levideózott cucc pusztán egy kamu oldal, ez tényleg csak a nagyon idióta usereknél mûködik. (Ehhez ráadásul nem kell mondjuk ez a rendszer, csak egy szerver és HTML ismeret egy minimális PHP ismerettel.) Ez azért nagyon messze van a feltöréstõl, ráadásul tényleg hülye felhasználó kell hozzá.
Illetve ennek is lehet haszna, de csak akkor ha mondjuk sikerül a célpont hálózatához hozzáférni és mondjuk átvenni a router szerepét (jó játék az ARP mérgezés). Eztán már kicsit hatékonyabb, ha át lehet irányítani a facebook.com-ra menõ kérést transzparens módon a helyi szerveren lévõ kamu oldalra. Csak 1 kérdés után pedig újra tovább kell irányítani, különben gyanús lesz.

Megmondanátok, hogy hogyan kell használni a "Blackhead Clearing Daily Astringent" -t?

Az avonból rendeltem, de nem volt leirás a használatára.


Osztás?
A kérdező hozzászólása: mar rajottem
A kérdező hozzászólása: már meg van :) a kérdés az hogy ezt miert nem szamolja ki: ((10/gyok(2))*e^(j*pi/4) ) / 12.87*e^(j-0.5751) ezt beadva math error jon ki, a megoldas 0, 549417 e^j1, 3605 nek kene hogy legyen
A kérdező hozzászólása: Z= 10.8-7j hogy jott ki 12.87e (-j*0.5731) -re az impedancia, milyen keplettel ?
Szorzás, osztás koszinusz, zárójel, esetleg arkusz koszinusz (cos-1, Shift+cos) van benne. Ezek mind megtalálhatók.
A kérdező hozzászólása: megj: a 10.8-7j ez ugy szamoltuk ki...es a kerdes pedig az h hogy jott ki a 12.87e(-j*0.5731)
A kérdező hozzászólása: ilyen van pl a fuzetemben csak mar nem emlexek hogy jott ki, adott: u(t) = 10*cos(100t + pi/4) nagy írott betuk, I = U/Z = ((10/2^1/2)*e^(-j*pi/4) / (10, 8 - j7)
Írj egy példát...
Akkor az elsõvel van a problémád.
A kérdező hozzászólása: 2.dikot szeretnem :) de hogy miket kell atvaltani azt nem tudom
Két dolog keveredik. a) Mit hogyan kell kiszámolni az elektrotechnikában? Ez nem számológép, hanem megértés és képlet kérdése. Ez benne van a tankönyvedben. b) Ha kész a képlet, akkor azt hogyan lehet a te számológépeddel kiszámolni. Ez meg benne van a használati utasításban. Ha már elhagytad, erre rákereshetsz a neten a számológép típusának beírásával. Az eredeti kérdésedre így ebben a formában nemien fogsz választ kapni, mert ez két egészen különbözõ kérdés.
Úgy látszik, neked jó ez a GYIK? mert ha ide beírod a kérdéseidet, akkor végül magad is rájössz a megoldásra, így a legjobb. :-)

Valaki leírná lé. Dszíves, hogy hogyan kell használni a gamespy alkalmazást?

Szeretnék multiplayer-en játszani az eredeti heroes 4-el és ezzel van kapcsolatban

Legjobb válasz: érezhetõ volt, hogy valamelyik emberke benyom ide egy ilyet. Képzeld el lesz*rjuk. vagy irsz normálisat, vagy legyen annyi felfogásod, hogy nem irsz akkor oda semmit

A kérdező hozzászólása: érezhetõ volt, hogy valamelyik emberke benyom ide egy ilyet. Képzeld el lesz*rjuk. vagy irsz normálisat, vagy legyen annyi felfogásod, hogy nem irsz akkor oda semmit

Valaki eltudná mondani hogy hogyan kell használni a húrokat gitározás esetén?

hogyan kell egyeztetni a nyakon lév? húrokat és a testen lév? húrokat? hogy kell összeegyesíteni? honnan tudjuk mikor kell lenyomni a húrokat? valaki help me!!!:)

Legjobb válasz: Kicsit ködösen fogalmazol... úgy tûnik mintha gitárt se láttál volna életedben. Kérd meg egy gitáros ismerõsödet hogy segítsen, így látatlanba nem értem a kérdést:D

Kicsit ködösen fogalmazol... úgy tûnik mintha gitárt se láttál volna életedben. Kérd meg egy gitáros ismerõsödet hogy segítsen, így látatlanba nem értem a kérdést:D
A kérdező hozzászólása: a lényeg az hogy nem tudom hogy mikor kell lenyomni a nyakon lévõ húrokat. pedig csak ez jelent nekem inkább gondot
Te kérdezted kb. 2-3 kérdéssel lejjebb ezt: "Ha gitározunk van jelentõsége annak hogy a nyakánál hol fogjuk le?" :) Ajánlom nézz meg egy-két gitározós videót a youtubon, mert halvány lila fingod nincs ahogy látom, de nemcsak a gitárhoz, hanem úgy összességében a (pengetõs)hangszerekhez. "nyakon lévõ húr", "testen lévõ húr" :)
A kérdező hozzászólása: :D igazából most akarok megtanulni:)
Hogy mit kell lefogni az attól függ hogy mit akarsz eljátszani... Jobban jársz ha tanárhoz mész:D De addig is google a barátod, lehet videókat meg mindenfélét találni. (youtube) http://www.gitarozz.hu/ - itt meg vannak leckék

Valaki leírná nekem hogy hogyan kell használni a hideg gyantát?

Legjobb válasz: a használati utasítás szerint

a használati utasítás szerint
Ahogy rá van írva, általában kezed közt megmelengeted és felteszed, letéped, és általában nem jó semmire mert ahhoz túl gyenge hogy a szõrt kiszedje.

Valaki eltudná nekem mondani hogy hogyan kell használni a fraps? (cod4 frag movie hoz kéne )

Legjobb válasz: Nem szeretnék szabályt szegni, de te hagyj fel a videózási karriereddel és öregedj még vagy pár évet, jót fog tenni hidd el TROLL OFF; Használata egyszerû- f9-et megnyomod felvesz, és be lehet állítani a kis kockák kipipálásával hogy vegyen fel hangot is ENNYI.

Nem szeretnék szabályt szegni, de te hagyj fel a videózási karriereddel és öregedj még vagy pár évet, jót fog tenni hidd el TROLL OFF; Használata egyszerû- f9-et megnyomod felvesz, és be lehet állítani a kis kockák kipipálásával hogy vegyen fel hangot is ENNYI.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!