Találatok a következő kifejezésre: Hogy hogyan használni (5641 db)

Valaki légyszi elmondaná hogy hogyan kell használni a backtrack 5-öt?

Legjobb válasz: De jó, hogy az ide tartozó hozzászólást is törlik már... Amúgy nálad minden bizonnyal okosabb, mivel nem kérdezek ekkora marhaságokat. De megint csak ismételni tudom, az EGY TELJES OPERÁCIÓS RENDSZER, nincs olyan leírás, hogy hogyan kell használni, benne van többféle program, a különbözõ dolgokra más és más módszer/alkalmazás/megoldás van.... Mint már említettem, nem neked való, amíg ilyet kérdezel, hogy hogyan kell használni.

De jó, hogy az ide tartozó hozzászólást is törlik már... Amúgy nálad minden bizonnyal okosabb, mivel nem kérdezek ekkora marhaságokat. De megint csak ismételni tudom, az EGY TELJES OPERÁCIÓS RENDSZER, nincs olyan leírás, hogy hogyan kell használni, benne van többféle program, a különbözõ dolgokra más és más módszer/alkalmazás/megoldás van.... Mint már említettem, nem neked való, amíg ilyet kérdezel, hogy hogyan kell használni.
A kérdező hozzászólása: jaj mert te annyira nagyon okos vagy
az elöttem lévõnek igaza van nagy tudást igényel de sosem késõ elkezdeni a tanulást hackelésre lehet használni wifi jelszavak vissza fejtésére facebook feltörésre ftp szerverekére illetve weboldalakéra és még nagyon sok mindenre az elsö kiadása óta ismerem a live cd-t és auditoort is de hidd el nagyon nehéz kezelni de sok sikert neked https://www.youtube.com/watch?v=6Fl0aJ5AQ9E&feature=fvst üi Csak tesztelésre ajánlom mivel egyéb cselekedet bûntetõ eljárást von maga után gondolom ezzel tisztába vagy!
"facebook feltörésre" Na erre pont nem és a többire sem nagyon, csak megfelelõ szakértelemmel. De szerintem ez a válasz itt, egy hónapokkal ezelõtti kérdéshez kicsit fölösleges volt.
Akkor valószínüleg nem tesztelted mert pontosan jó a facebookra gmailra wifire bluetooth ra ftp szerverekre szóval elhiheted nekem hisz alapoktól vágom már a brackot had ne részletezzem a tudását ennyi hiába régi a kérdés válasz mindig jól jön a kérdezõnek
Hidd el, pontosan tudom mirõl beszélek. Brute force és szótár alapú támadás kiesett, mert a facebook elég hamar letilt és amúgy is ezek baromi átlátszó dolgok. Wifin keresztüli sniffeléssel pedig HTTPS-bõl nem hámozol ki kódolatlan jelszót. (Igen, a facebook login is https-en át megy, ha be van kapcsolva a biztonságos kapcsolat, ha nincs.) Egyetlen megoldás lehet a man in the middel, de ugye itt tanúsítványt kell hamisítani, ami annyira nem könnyû dolog és a júzernek a böngészõje valószínûleg óriási piros feliratot fog kidobni, hogy gáz van. (Persze vannak hülyék akik kérdés nélkül rányomnak, hogy nem gond, ebben az esetben lehet CSAK lopni jelszót.) Szóval tök jó, hogy ismered magát a rendszer, de azért más dolgokkal sem ártana tisztában lenni. (Vagy nem kéne hülyeséget írni, mert egy "facebook feltörés" mint írtam, csak elég szélsõséges esetekben megy közvetlenül.) A wifi egy kicsit más tészta. Wep-et nevetségesen könnyû törni, WPA-t is ha a WPS be van kapcsolva, könnyen lehet brute forcolni a PIN kódot, de egy rendes WPA2-t, megfelelõ jelszóval szintén nem túl esélyes, hogy sikerül. FTP szerverekre lehet brute forcolni, de talán elõnyösebb metasploittal egy exploitot bepróbálni, hátha. Vagy ha azonos hálózaton vagy, akkor lehet próbálni sniffelni és várni, míg valaki be nem lép. Mivel az FTP önmagában egy titkosítatlan protokoll, gyönyörûen kiolvasható a jelszó a forgalomból.
Látom nagyon vágod a témát de nem irtam volna ha nem probáltam volna egyiket sem wifit is és facet is egyaránt a facet ugy gondoltam hogy nem feltöri hanem kicsalja az áldozattol a jelszót probáld ki érdemes http://www.youtube.com/results?search_query=backtrack+5+face..
Jó, az itt levideózott cucc pusztán egy kamu oldal, ez tényleg csak a nagyon idióta usereknél mûködik. (Ehhez ráadásul nem kell mondjuk ez a rendszer, csak egy szerver és HTML ismeret egy minimális PHP ismerettel.) Ez azért nagyon messze van a feltöréstõl, ráadásul tényleg hülye felhasználó kell hozzá.
Illetve ennek is lehet haszna, de csak akkor ha mondjuk sikerül a célpont hálózatához hozzáférni és mondjuk átvenni a router szerepét (jó játék az ARP mérgezés). Eztán már kicsit hatékonyabb, ha át lehet irányítani a facebook.com-ra menõ kérést transzparens módon a helyi szerveren lévõ kamu oldalra. Csak 1 kérdés után pedig újra tovább kell irányítani, különben gyanús lesz.

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mire való a AutoCut (by hdtv) és hogy hogy kell használni?

Legjobb válasz: Azt sem tudod mire való de használni azt már akarod mi? :D Egyébként az nfo-ban benne van hogy hogyan kell használni és mire való. Csak kicsit elõbb körül kellene nézni ugye ugye.

Azt sem tudod mire való de használni azt már akarod mi? :D Egyébként az nfo-ban benne van hogy hogyan kell használni és mire való. Csak kicsit elõbb körül kellene nézni ugye ugye.
A kérdező hozzászólása: kösz a semmit :D

Vettem egy intim gyantát, x-epil a neve. Először használnék ilyet és a dobozára nincsen részletesen leírva, hogy hogyan kell használni. Hány percig kell a kezelt felületen hagyni, stb. szóval hogyan kell használni ezeket?

Legjobb válasz: hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!

hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!


elmész tanfolyamra vagy fizetsz a helyi pircingesnek hogy tanítson meg
A kérdező hozzászólása: mert ha nem tanulom be és ugy csinálom, az baj? mert amugy tudom videóbol hogy kell
hát, még magával a lövéssel nem lehet sok baj de a pisztoly-t minden lövés után fertõtleníteni kell, stb
azt úgy nem lehet hogy veszel egyet és lövetsz össze vissza...kell hozzá engedély, kozmetikusoknak van akik végeztek tanfolyamat.szerintem menj el és lövesd ki ahol szeretnéd kisebb egészségügyi kockázattal jár és nem ütközik törvénybe.
A kérdező hozzászólása: Igaz.. de már megrendeltem :d
szia én most végeztem kozmetikusként..nálunk voltak fülbelövõ "tanfolyamot"tartani..ami kb 2 óra volt.. ot helyben csak papir fülön próbáltuk ki majd kaptunk egy oklevelet..hogy csinélhatjuk meg skeresen elsajátítottuk a dolgot.. :D õõ amúgy én megvettem a pisztolyt..és azóta már sokat lõttem be, semmi gond nem volt vele.

Hogyan kell használni az indesit wisl 105x mosógépet? Nem találok hozzá magyar leírást és fogalmam sincs hogy hogyan kell használni!

Legjobb válasz: Be kell rakni a mosnivalót és bekapcsolni/megnyomni a gombot.ne feletsd bedugni

Be kell rakni a mosnivalót és bekapcsolni/megnyomni a gombot.ne feletsd bedugni
A kérdező hozzászólása: he he he köszi de nem így értettem hanem hogy hanyas programra kell tenni?

Egyszer láttam egy különleges if feltételt c++ kód volt melyik lehet az és, hogy hogyan kell használni?

Van ez:

Legjobb válasz: Nagyon hatásos ám kérdésfeltevésnél, hogy úgy írj, hogy a válaszolók meg is értsék. Mert én nem fogom itt találgatni neked, hogy vajon mire is gondoltál...

Nagyon hatásos ám kérdésfeltevésnél, hogy úgy írj, hogy a válaszolók meg is értsék. Mert én nem fogom itt találgatni neked, hogy vajon mire is gondoltál...
A kérdező hozzászólása: Egy feltételvizsgálat hány különbözõ módon nézhet ki c++ ban? Nem logikai operátorokról van szó. Az elsõ változat az if(c == k) {} aztán van az else kulcsszó azt is tudom mi. aztán van az else if eztis tudom mi. aztán van még egy erre volnék kíváncsi, keresgéltem kódokat a neten de nem találtam meg ami nekem kell.
A kérdező hozzászólása: if valtozó in ('i', 'igen', 'I', 'Igen', 'IGEN'): Ez python kód amúgy. Ez hogy néz ki c++ ban?
Az else if nem kulcsszó, az egy else ágba helyezett if. Amúgy lehet switch-t és while-t használni, valamint van a ?: operátor, és még a for ciklus is használható erre. Hát Pythonként jónak tûnik (ettõl persze más nyelven is lehet értelmes). C++-ban hívsz rá egy std::find-ot.
A kérdező hozzászólása: Nem értitek amit akarok. Egyszer találtam egy c++ kódot amit ki is próbáltam. if egy_string ("alma", "korte") valami ilyesmi volt. Aztán ha a egy_string ben alma vagy körte volt akkor a feltételvizsgálat igaz volt.
No. Egyrészt ez szintaktikailag is helytelen, az if feltételét ()-be kell tenni. Másrészt írhatsz egy saját típust, aminek van egy operator()-je, és ha meghívod egy (vagy több) stringgel, visszaad egy boolt, hogy szerepel-e benne. De a standard könyvtárban nincs ilyen.
Talán a case-re gondolsz? Nem igazán értem.
nem erre gondolsz? feltétel ? "ha igaz" : "ha nem igaz"
ku rva nagy visszavágás ha elkezded te is hazavágni mások játékát
Nem elég, hogy te is egy nyomorék csaló akarsz lenni, még önerõbõl csalni se tudsz? Felejtsed el a multiplayert egy életre, menj simsezni, ott egyszerû beírni a cheateket, és másoknak a játékát se rontod el.
Ahoz hogy müköjdön a wh, aim egy Counter Strike Non Steam szükséges (az az aminek a jobb alsó sarkába nincs ott hogy steam , server..) Szval le kell töltened egy ilyet.. majd letöltöd a Super Simple Wallhacket.. a csében pedig a Softwareról át kell állítanod openGL-re mert csak igy fog menni..
A kérdező hozzászólása: Az elsõ és a második válaszoló figyelmét felhívom, ez egy kérdés volt és ha nem tetszik mi a faxért kell kommentelni?Ha nem tetszik ne nézd meg bazzeg.A3-adik és a 4-edik válaszolónak köszönöm a választ.
Osztás?
A kérdező hozzászólása: mar rajottem
A kérdező hozzászólása: már meg van :) a kérdés az hogy ezt miert nem szamolja ki: ((10/gyok(2))*e^(j*pi/4) ) / 12.87*e^(j-0.5751) ezt beadva math error jon ki, a megoldas 0, 549417 e^j1, 3605 nek kene hogy legyen
A kérdező hozzászólása: Z= 10.8-7j hogy jott ki 12.87e (-j*0.5731) -re az impedancia, milyen keplettel ?
Szorzás, osztás koszinusz, zárójel, esetleg arkusz koszinusz (cos-1, Shift+cos) van benne. Ezek mind megtalálhatók.
A kérdező hozzászólása: megj: a 10.8-7j ez ugy szamoltuk ki...es a kerdes pedig az h hogy jott ki a 12.87e(-j*0.5731)
A kérdező hozzászólása: ilyen van pl a fuzetemben csak mar nem emlexek hogy jott ki, adott: u(t) = 10*cos(100t + pi/4) nagy írott betuk, I = U/Z = ((10/2^1/2)*e^(-j*pi/4) / (10, 8 - j7)
Írj egy példát...
Akkor az elsõvel van a problémád.
A kérdező hozzászólása: 2.dikot szeretnem :) de hogy miket kell atvaltani azt nem tudom
Két dolog keveredik. a) Mit hogyan kell kiszámolni az elektrotechnikában? Ez nem számológép, hanem megértés és képlet kérdése. Ez benne van a tankönyvedben. b) Ha kész a képlet, akkor azt hogyan lehet a te számológépeddel kiszámolni. Ez meg benne van a használati utasításban. Ha már elhagytad, erre rákereshetsz a neten a számológép típusának beírásával. Az eredeti kérdésedre így ebben a formában nemien fogsz választ kapni, mert ez két egészen különbözõ kérdés.
Úgy látszik, neked jó ez a GYIK? mert ha ide beírod a kérdéseidet, akkor végül magad is rájössz a megoldásra, így a legjobb. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!