Találatok a következő kifejezésre: Hogy hogyan használni (5849 db)

Valaki légyszi elmondaná hogy hogyan kell használni a backtrack 5-öt?

Legjobb válasz: De jó, hogy az ide tartozó hozzászólást is törlik már... Amúgy nálad minden bizonnyal okosabb, mivel nem kérdezek ekkora marhaságokat. De megint csak ismételni tudom, az EGY TELJES OPERÁCIÓS RENDSZER, nincs olyan leírás, hogy hogyan kell használni, benne van többféle program, a különbözõ dolgokra más és más módszer/alkalmazás/megoldás van.... Mint már említettem, nem neked való, amíg ilyet kérdezel, hogy hogyan kell használni.

De jó, hogy az ide tartozó hozzászólást is törlik már... Amúgy nálad minden bizonnyal okosabb, mivel nem kérdezek ekkora marhaságokat. De megint csak ismételni tudom, az EGY TELJES OPERÁCIÓS RENDSZER, nincs olyan leírás, hogy hogyan kell használni, benne van többféle program, a különbözõ dolgokra más és más módszer/alkalmazás/megoldás van.... Mint már említettem, nem neked való, amíg ilyet kérdezel, hogy hogyan kell használni.
A kérdező hozzászólása: jaj mert te annyira nagyon okos vagy
az elöttem lévõnek igaza van nagy tudást igényel de sosem késõ elkezdeni a tanulást hackelésre lehet használni wifi jelszavak vissza fejtésére facebook feltörésre ftp szerverekére illetve weboldalakéra és még nagyon sok mindenre az elsö kiadása óta ismerem a live cd-t és auditoort is de hidd el nagyon nehéz kezelni de sok sikert neked https://www.youtube.com/watch?v=6Fl0aJ5AQ9E&feature=fvst üi Csak tesztelésre ajánlom mivel egyéb cselekedet bûntetõ eljárást von maga után gondolom ezzel tisztába vagy!
"facebook feltörésre" Na erre pont nem és a többire sem nagyon, csak megfelelõ szakértelemmel. De szerintem ez a válasz itt, egy hónapokkal ezelõtti kérdéshez kicsit fölösleges volt.
Akkor valószínüleg nem tesztelted mert pontosan jó a facebookra gmailra wifire bluetooth ra ftp szerverekre szóval elhiheted nekem hisz alapoktól vágom már a brackot had ne részletezzem a tudását ennyi hiába régi a kérdés válasz mindig jól jön a kérdezõnek
Hidd el, pontosan tudom mirõl beszélek. Brute force és szótár alapú támadás kiesett, mert a facebook elég hamar letilt és amúgy is ezek baromi átlátszó dolgok. Wifin keresztüli sniffeléssel pedig HTTPS-bõl nem hámozol ki kódolatlan jelszót. (Igen, a facebook login is https-en át megy, ha be van kapcsolva a biztonságos kapcsolat, ha nincs.) Egyetlen megoldás lehet a man in the middel, de ugye itt tanúsítványt kell hamisítani, ami annyira nem könnyû dolog és a júzernek a böngészõje valószínûleg óriási piros feliratot fog kidobni, hogy gáz van. (Persze vannak hülyék akik kérdés nélkül rányomnak, hogy nem gond, ebben az esetben lehet CSAK lopni jelszót.) Szóval tök jó, hogy ismered magát a rendszer, de azért más dolgokkal sem ártana tisztában lenni. (Vagy nem kéne hülyeséget írni, mert egy "facebook feltörés" mint írtam, csak elég szélsõséges esetekben megy közvetlenül.) A wifi egy kicsit más tészta. Wep-et nevetségesen könnyû törni, WPA-t is ha a WPS be van kapcsolva, könnyen lehet brute forcolni a PIN kódot, de egy rendes WPA2-t, megfelelõ jelszóval szintén nem túl esélyes, hogy sikerül. FTP szerverekre lehet brute forcolni, de talán elõnyösebb metasploittal egy exploitot bepróbálni, hátha. Vagy ha azonos hálózaton vagy, akkor lehet próbálni sniffelni és várni, míg valaki be nem lép. Mivel az FTP önmagában egy titkosítatlan protokoll, gyönyörûen kiolvasható a jelszó a forgalomból.
Látom nagyon vágod a témát de nem irtam volna ha nem probáltam volna egyiket sem wifit is és facet is egyaránt a facet ugy gondoltam hogy nem feltöri hanem kicsalja az áldozattol a jelszót probáld ki érdemes http://www.youtube.com/results?search_query=backtrack+5+face..
Jó, az itt levideózott cucc pusztán egy kamu oldal, ez tényleg csak a nagyon idióta usereknél mûködik. (Ehhez ráadásul nem kell mondjuk ez a rendszer, csak egy szerver és HTML ismeret egy minimális PHP ismerettel.) Ez azért nagyon messze van a feltöréstõl, ráadásul tényleg hülye felhasználó kell hozzá.
Illetve ennek is lehet haszna, de csak akkor ha mondjuk sikerül a célpont hálózatához hozzáférni és mondjuk átvenni a router szerepét (jó játék az ARP mérgezés). Eztán már kicsit hatékonyabb, ha át lehet irányítani a facebook.com-ra menõ kérést transzparens módon a helyi szerveren lévõ kamu oldalra. Csak 1 kérdés után pedig újra tovább kell irányítani, különben gyanús lesz.

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mire való a AutoCut (by hdtv) és hogy hogy kell használni?

Legjobb válasz: Azt sem tudod mire való de használni azt már akarod mi? :D Egyébként az nfo-ban benne van hogy hogyan kell használni és mire való. Csak kicsit elõbb körül kellene nézni ugye ugye.

Azt sem tudod mire való de használni azt már akarod mi? :D Egyébként az nfo-ban benne van hogy hogyan kell használni és mire való. Csak kicsit elõbb körül kellene nézni ugye ugye.
A kérdező hozzászólása: kösz a semmit :D

Vettem egy intim gyantát, x-epil a neve. Először használnék ilyet és a dobozára nincsen részletesen leírva, hogy hogyan kell használni. Hány percig kell a kezelt felületen hagyni, stb. szóval hogyan kell használni ezeket?

Legjobb válasz: hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!

hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!


elmész tanfolyamra vagy fizetsz a helyi pircingesnek hogy tanítson meg
A kérdező hozzászólása: mert ha nem tanulom be és ugy csinálom, az baj? mert amugy tudom videóbol hogy kell
hát, még magával a lövéssel nem lehet sok baj de a pisztoly-t minden lövés után fertõtleníteni kell, stb
azt úgy nem lehet hogy veszel egyet és lövetsz össze vissza...kell hozzá engedély, kozmetikusoknak van akik végeztek tanfolyamat.szerintem menj el és lövesd ki ahol szeretnéd kisebb egészségügyi kockázattal jár és nem ütközik törvénybe.
A kérdező hozzászólása: Igaz.. de már megrendeltem :d
szia én most végeztem kozmetikusként..nálunk voltak fülbelövõ "tanfolyamot"tartani..ami kb 2 óra volt.. ot helyben csak papir fülön próbáltuk ki majd kaptunk egy oklevelet..hogy csinélhatjuk meg skeresen elsajátítottuk a dolgot.. :D õõ amúgy én megvettem a pisztolyt..és azóta már sokat lõttem be, semmi gond nem volt vele.

Hogyan kell használni az indesit wisl 105x mosógépet? Nem találok hozzá magyar leírást és fogalmam sincs hogy hogyan kell használni!

Legjobb válasz: Be kell rakni a mosnivalót és bekapcsolni/megnyomni a gombot.ne feletsd bedugni

Be kell rakni a mosnivalót és bekapcsolni/megnyomni a gombot.ne feletsd bedugni
A kérdező hozzászólása: he he he köszi de nem így értettem hanem hogy hanyas programra kell tenni?

Mondják, hogy "nem a méret a lényeg, hanem hogy hogy tudja használni", mégis mit értünk használat alatt?

Azon kívül, hogy sokáig bírja egy pasi, mi lehet még ami miatt jobb vele a szex mint mással? Hogy lassabban vagy gyorsabban csinálja? Vagy hogy mennyire hatol be mélyre esetleg inkább csak kintebb "evickél"?

Legjobb válasz: Azt, hogy milyen gyorsan képes felvágni vele egy zsemlét.

Azt, hogy milyen gyorsan képes felvágni vele egy zsemlét.
Néha a sokáig bírás is sok. A lényeg a tempón és a ritmuson van.Élvezzék a csajok, ne csak össze vissza döfködd.
hát úgy, hogy Michelangelo is ecsetet fogott mint ismerõsöd a szobafestõ/mázoló
Fontos az elõjáték. És, hogy figyelmes legyen, és tudja úgy irányítani, hogy egyszerre menjünk el.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem megy el. Jó mondjuk 5 alkalommal ezelõtt vesztette el a szüzességét, de...most már simán élvezhetné, nem? Mármint látszik rajta, hogy élvezi, de nem megy el, sõt talán közelében sincs. Pedig nincs gond a méretemmel. Az elõjáték pedig megvan, azt mindig addig csinálom amig el nem megy. Lehet a kettõ közül valamelyik a gond? Hogy túl közel van még a szüzesség elvesztése vagy hogy azért nem élvezi annyira mert elõtte 5 perccel ment el?
A nõk nagyobb része nem tud hüvelyi úton elélvezni, csak a csikló izgatásával. Ha az elõjáték közben volt orgazmusa, akkor ez annyit tesz ki, hogy õ inkább a csiklóra van beállítódva, annak az ingerlését élvezi jobban. Ettõl még élvezi a hüvelyi izgatást is, csak nem olyan szinten, hogy orgazmusa legyen. Ha szeretnéd, hogy aközben is orgazmusa legyen, izgasd a csiklóját közben, vagy mondd neki, hogy izgassa magának, ha nem férsz hozzá.
Nem hiszem el, hogy itt teregeted ki a szemelyes dolgainkat!! Majd adok en neked csak gyere haza, ma este azt vacsorazol amit meghagyok.
# 7 majd szólj ha nevetni kell ! písz
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! 7-es hozzászóló, ne erõltesd, nem megy neked ez a humor dolog...

Egyszer láttam egy különleges if feltételt c++ kód volt melyik lehet az és, hogy hogyan kell használni?

Van ez:

Legjobb válasz: Nagyon hatásos ám kérdésfeltevésnél, hogy úgy írj, hogy a válaszolók meg is értsék. Mert én nem fogom itt találgatni neked, hogy vajon mire is gondoltál...

Nagyon hatásos ám kérdésfeltevésnél, hogy úgy írj, hogy a válaszolók meg is értsék. Mert én nem fogom itt találgatni neked, hogy vajon mire is gondoltál...
A kérdező hozzászólása: Egy feltételvizsgálat hány különbözõ módon nézhet ki c++ ban? Nem logikai operátorokról van szó. Az elsõ változat az if(c == k) {} aztán van az else kulcsszó azt is tudom mi. aztán van az else if eztis tudom mi. aztán van még egy erre volnék kíváncsi, keresgéltem kódokat a neten de nem találtam meg ami nekem kell.
A kérdező hozzászólása: if valtozó in ('i', 'igen', 'I', 'Igen', 'IGEN'): Ez python kód amúgy. Ez hogy néz ki c++ ban?
Az else if nem kulcsszó, az egy else ágba helyezett if. Amúgy lehet switch-t és while-t használni, valamint van a ?: operátor, és még a for ciklus is használható erre. Hát Pythonként jónak tûnik (ettõl persze más nyelven is lehet értelmes). C++-ban hívsz rá egy std::find-ot.
A kérdező hozzászólása: Nem értitek amit akarok. Egyszer találtam egy c++ kódot amit ki is próbáltam. if egy_string ("alma", "korte") valami ilyesmi volt. Aztán ha a egy_string ben alma vagy körte volt akkor a feltételvizsgálat igaz volt.
No. Egyrészt ez szintaktikailag is helytelen, az if feltételét ()-be kell tenni. Másrészt írhatsz egy saját típust, aminek van egy operator()-je, és ha meghívod egy (vagy több) stringgel, visszaad egy boolt, hogy szerepel-e benne. De a standard könyvtárban nincs ilyen.
Talán a case-re gondolsz? Nem igazán értem.
nem erre gondolsz? feltétel ? "ha igaz" : "ha nem igaz"

Valaki elmondaná mire jó a wifi router és hogy hogyan kell használni?

Mire jó stb...nekem igazából a playstation networkhoz kéne...arra lehet e valahogy használni?:D

Legjobb válasz: Alapból a szolgáltatótól jön egy darab internet kábel. Ez így tök jó, de a házban van 3 számítógép meg 2 internet tv bla bla, szóval neked 5 kellene. És erre való a router, hogy oda bekötöd az 1 netkábelt és azzal le tudod osztani több gépnek is. Ha wifis, akkor a klotyóról is netezhetsz az okostelefonoddal és ha nem akarod, hogy a laptopodba lan kábel legyen akkor szintin wifirõl kaphatod a netet.

Alapból a szolgáltatótól jön egy darab internet kábel. Ez így tök jó, de a házban van 3 számítógép meg 2 internet tv bla bla, szóval neked 5 kellene. És erre való a router, hogy oda bekötöd az 1 netkábelt és azzal le tudod osztani több gépnek is. Ha wifis, akkor a klotyóról is netezhetsz az okostelefonoddal és ha nem akarod, hogy a laptopodba lan kábel legyen akkor szintin wifirõl kaphatod a netet.
Ha a technikai bla, bla nem érdekel, akkor az elsõ válaszoló remekül kifejtette lényeget. Még annyi, hogy nem elég megvenni és összedrótozni, be is kell állítani az eszközt az internetkapcsolatod beállítsanak megfelelõen, valamint célszerû lejelszavazni a Wi-Fi részét, hogy a szomszéd vérpisike ne a te neteden potyázzon. Egy router beállítása valahol itt kezdõdik: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!