Találatok a következő kifejezésre: Hogy hogyan én is saját (39 db)

Hogy hogyan készithetek én is saját Domain Servert? Úgy szeretném mint pl a .com .hu .org avagy hasonló.

De nem saját host -ra, avagz IP Hostra hanem pl . al vagz . Kt . Bd kiterjedesu domain nevet, s hozzá persze h tárhelyet is tudjak szolgáltatni. A tárhely pedig a hardveremre ment?djön.Lehetséges e ez egyáltalán?

Legjobb válasz: Nem. Ezt így nem lehet.

Nem. Ezt így nem lehet.
Csak a meglévõ domainvégzõdésekre lehet, otthonról tudsz ahhoz kell egy szerver+erõs net.

Hogyan tudnék én is saját kezűleg autókat motorokat csinálni, milyen program kell hozzá? GTA SAN ANDREAS?

Tudjátok vannak pl motorok, autók, hajók, stb... Hogyan tudnék én is saját kezűleg autókat motorokat csinálni, milyen program kell hozzá?

Legjobb válasz: http://www.gtahungary.hu/letoltes/TXD_Workshop , több infót Google-ben találsz:)

http://www.gtahungary.hu/letoltes/TXD_Workshop , több infót Google-ben találsz:)
Biztos hogy nem elég a TXD workshop... Kell hozzá egy modellezõ program is (én 3Ds Max-ot használok, de azt nem játékokhoz találták ki, amúgy modellezni tökéletes). Hogyha a modellezés részét akarod elõnyben részesíteni, 3Ds Max-ot próbáld letölteni, ha viszont inkább a pontosságra és a tökéletességre mész, akkor Zmodeler 2. Úgy is megoldhatod, hogy 3Ds Max-ból teszed a Zmodelerbe a modellt amit csináltál, de az macerásabb, úgyhogy nemnagyon szeretem. (ja, és a Zmodeler fényévekkel bonyolultabb.)

A zoo tycoon 2 játékhoz vannak letölthető user-made, játékos által csinált cuccok. Hogyan csinálhatok én is ilyen saját tárgyat, illetve milyen program kell ehhez? Hogyan kell szerkeszteni ilyet?

(valamelyest konyítok az angolhoz, de ha tudtok magyar nyelv? progit, azt köszönném szépen) a kérdés komoly, bohóckodók kíméljetek.

A vacsora csatában láttam hogy készített az egyik játékos Sajttal töltött szezámmagos rántott csirkemellet Hogyan tudnám én is megcsinálni itthon, hogy ne égjen meg sütés közben a szezám mag?

Legjobb válasz: Ha rántod a húst, nem sül meg rajta jobban a szezámmag. A zsemlemorzsába kell belekeveni a szezámmagot. Pont annyi sülés kell neki , mint a zsemlemorzsának.

Ha rántod a húst, nem sül meg rajta jobban a szezámmag. A zsemlemorzsába kell belekeveni a szezámmagot. Pont annyi sülés kell neki , mint a zsemlemorzsának.
Én a szezámmagba csak simán belehempergetem a sózott húst és megsütöm, szerintem nagyon finom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

A volt cégem, mint adós, megindítja saját maga ellen a felszámolási eljárást, mert fizetésképtelen. A kérdésem az az, hogy én hogyan tudok bekapcsolódni? Az illetékes bíróságon, ahogyan én is indítottam volna, vagy a kinevezett felszámoló biztosnál?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy a felszámolónál kell jelezni a hitelezõi igényt ha elrendelték a felszámolást, illetve fizetni is kell egyidejûleg. Érdemes rendszeresen figyelni a cégközlönyt, hogy mikor rendelik el a felszámolást, ott le lesz írva mit kell tenned.

Úgy tudom, hogy a felszámolónál kell jelezni a hitelezõi igényt ha elrendelték a felszámolást, illetve fizetni is kell egyidejûleg. Érdemes rendszeresen figyelni a cégközlönyt, hogy mikor rendelik el a felszámolást, ott le lesz írva mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz, amikor azt írod, hoyg fizetni is kell egyidejûleg? Én úgy tudom, hogy ha én indítanám a felszámolási eljárást, akkor kellene 25.000Ft közzétételi díjat fizetnem, de nem én indítom, és mivel bérkövetelésrõl van szó, így nem kell illetéket fizetnem! Te mire gondolsz? És köszi a választ!
Az lehet, hogy bérkövetelésnél nem kell, de egyébként akkor is kell fizetni ha valaki hitelezõi igénnyel csatlakozik a felszámoláshoz.
A kérdező hozzászólása: Tudsz, vagy valaki tud errõl többet? Én nem találok errõl semmit a neten! Csak annyit, hogy az volt régebben a bevett szokás, hogy megvárják a hitelezõk, hogy valaki más indítsa az eljárást, a költségek miatt. Gondoltam azért, mert akkor nem kell fizetni. Bármi infó jól jönne, nagyon köszönöm az eddigi segítségedet is!

Hogyan tudok egy saját magam által készített HTML kódú lementett notepad++ os fájlt feltölteni internetre, hogy mások is láthassák (meg én is normális használat közbe ) a weblapot?

olyan gondom van , hogy csináltam egy html es cuccot .. de nem tudom sehova feltölteni .. videókba is csak elavult oldalakat találtam, sok az angol oldal ... amiböl nem sokat értek .. meg van olyan is .. ahiva csak phpt lehet feltölteni .. szóval .. megköszönném ha valaki linkelne nekem egy normális oldalt. (:

Legjobb válasz: Kell egy szerver. Van egy halom ingyenes webhosting. Ezekre csak regisztrálsz, majd FTP-n kereszül feltöltöd az oldaladat. (Vannak ált. jó segédanyagok ehhez.) Pl egy egész korrekt, magyar szolgáltató: atw.hu

Kell egy szerver. Van egy halom ingyenes webhosting. Ezekre csak regisztrálsz, majd FTP-n kereszül feltöltöd az oldaladat. (Vannak ált. jó segédanyagok ehhez.) Pl egy egész korrekt, magyar szolgáltató: atw.hu
A kérdező hozzászólása: lehet hogy én vagyk a nagyon hülye.. de nekem pénzt kér érte :o
Ez itt? http://atw.hu/regisztracio Azt kétlem.
A kérdező hozzászólása: jajj én másik oldalt néztem xdd .. neharagudj az analfabétaságomnak , de meg tudnád nekem mondani hogy mégis higyan töltsem fel ? .. mivel még nem csináltam ilyet.. és nem igazán találom azt a részt ...
Ez is le van írva: http://atw.hu/gyik
A kérdező hozzászólása: Köszi (:

Világ életemben kritizáltak, még most is azt teszik, és rászoktam, hogy én is ezt teszem. Saját magamat, és a környezetemben lévőket is idegesíti ez. Veletek volt ilyen? Hogy lett vége?

Ha bármilyen képet meglátok, a kett? közül valamelyik jut eszembe: húúú de szép, olyan akarok lenni, mint ?, vagy: úristeeen, de csúnya és sovány, és ilyen és olyan...

Legjobb válasz: Le akarsz szokni? Önmegfigyelés a megoldás.

Le akarsz szokni? Önmegfigyelés a megoldás.
A kérdező hozzászólása: ÉS az milyen?
Hát figyelj, Én is pont ilyen vagyok és mongyuk az én módszerem tényleg bevált h megkéred a legjobb barátodat h vele csinálod ezt akk rugjon seggbe, de ne értsd félre! Olyan értelemben hogy állítson le és nézz méjen magadba ha ezt elköveted és szép lassan leszoksz róla. (Ha ezt nem tartod be akk úgy fogsz leállni, h már elvesztetted a barátaidat) Ajánlom nagyon gyorsan legyél kedves különben egyre bunkóbb leszel.. Na hajrá!! ;)

A szomszéd rámhívta a rendőrséget, mivel a kerítésem festéde közben a kerítésembe benyulo sövényére rácsöpögött némi festék. Nem kellene a szomszédnak ugy karban tartania a sövényét, hogy én is hozzá tudjak férni a saját kerítésemhez?

Legjobb válasz: ha olyan szomszédod van, aki ez miatt rád hívja a rendõrséget, az ki van röhögve.. :"D ami a te területeden van,az a tied, ha az õ sövénye átlóg hozzád, akkor azt ledarabolhatod, v át is festheted. vagy akár cukrot is akaszthatsz rá, de még kutyaszarral is kenegetheted. az a tied.

ha olyan szomszédod van, aki ez miatt rád hívja a rendõrséget, az ki van röhögve.. :"D ami a te területeden van, az a tied, ha az õ sövénye átlóg hozzád, akkor azt ledarabolhatod, v át is festheted. vagy akár cukrot is akaszthatsz rá, de még kutyaszarral is kenegetheted. az a tied.

Van 1 saját domain-os oldalam mondjuk cica.hu ezt a nevet valaki ellopta úgy, hogy cica.hupont.hu és ott ugyanazt a szolgáltatást hirdetik amit én is csak olcsóbban, tehát jogtalanul használják az én már jól bejáratott nevem. Mit tehetek ez ügyben?

Legjobb válasz: írj a hupont.hu-nak, hogyha az nem csak példa. cica.hupont.hu baloldalán van olyan, hogy weblap jelentése jelentsd fel mint jogsértõ tartalom aztán élvezd ahogy beszüntetik

írj a hupont.hu-nak, hogyha az nem csak példa. cica.hupont.hu baloldalán van olyan, hogy weblap jelentése jelentsd fel mint jogsértõ tartalom aztán élvezd ahogy beszüntetik
A kérdező hozzászólása: freeweb-es az oldal amúgy
Egyébként milyen oldalról van szó?
Egyébként itt tudsz nekik írni: http://ugyfelkapu.freeweb.hu/index.php?page=ugyfelkapu
Tedd fel a Youtube-ra, ezzel leszûrheted h.mennyire tetszik másoknak.
ja és 14 éves vagyok
a youtube a legjobb hely, bár nem értem miért hivják ezeket (hannah montana, katy perry) sztároknak, hisz ha átmentek a szomszédbe marisnénihez, akkor biztos sokkal többet csinált és dolgozott mint etek...nem könnyû ez a munka se, de olyanok a sztárok, akik képesek voltak több évtizeden keresztül szórakoztatni az emberiséget...
Na, kicsit komolyabban. Két módja van annak, hogy ilyen híres légy, és megélj a zenélésbõl: - Van 50-60 milkád és egy jó menedzsered. ekkor már nem számít a tehetség, és viheted annyira mint Fekete Pákó vagy pl. Matyi és a Hegedûs. Cserébe a zeneértõk utálni fognak, sosem leszel elismert, a rajongóid pedig 13 éves idióta kislányok lesznek. - Van olyan külsõd és gyomrod, hogy végigmész a MAHASZ, a BMG, netalán az EMI (ha nemzetközi sikerre törsz) összes tagján. Ezek után - ha még bírod - elmész a Rolling Stone nevezetû nemzetközi könnyûzenei laphoz, ott is végigkefélteted magadat a stábbal, így felkerülsz a címlapra. Ezek után már csak alkalmanként kell néhány nagykutyát leszopni és garantált a siker. (Nem viccelek.) Remélem segítettem. O)))
Miért? Teljesen komoly, korrekt választ adtam. Vagy te mit gondoltál, ezek az emberek azért olyan híresek, mert tehetségesek? Ugyanmár...
Nem leszel olyan híres. O)))
én spec azt se tudom, ki az a katy perry, hannah montana, és lady gaga. és sztem rajtam kívül még naggyon sokan nem. ennyit ér a hírnév látod? ahogy a az elõttem szóló nagyon helyesen írta, ezeket feltehetõleg azért nem ismerem, mert már régen kinõttem a 13 éves korból.
14 éves vagy és ilyen nagy a szád hogy DE ÉN AZÉRT IS ÉNEKES LESZEK HA TETSZIK HA NEM húúúúúú. lehet hogy jó a hangod sok szerencsét de vegyél vissza magadból
Maradi emberek? Háhh. Te meg egy mûveletlen liba. Bocs, foghatnánk a korodra, de 13 évesen már lehetnél normálisabb. A kor nem feltétlenül függ össze az érettséggel.
Nem értem, miért akar külföldi sztár lenni a magyar tinik nagy része, pedig én is csak 18 vagyok, és nem maradi!Én is akartam sztár lenni 15-16 évesen, de magyar sztárok voltak a példaképeim, pl.Péter Szabó Szilvia, HDG, Eszenyi Enikõ.De rájöttem.nincs értelme, ugyanis zenészekbõl, színészekbõl már túl sok van a világon is, nemcsak MO-on, megélni úgyse tudnék belõle.Tehát maradtam csak a rajongásnál, írogatom a dalszövegeket továbbra is, de csak pár embernek mutatom meg.
Kislányom, a hangod valami rettenet, nem is tudtam, hogy sírjak vagy nevessek-e rajta. a tehetség írmagja sincs meg benned. abszolút nem vagy sztáralkat, ha nincs pénzed akkor sose leszel híres. az énektanárod azért nem mondja neked, hogy fejezd be, mert amíg fizetsz neki az órákért, addig mindenki jól jár: õ pénzhez jut, neked meg megmarad az illúzió, hogy van hangod. ha le tudsz fizetni egy lemezcéget, akkor csinálnak neked egy debütáló cd-t gagyi dalokkal, primitív dallamrendszerrel, de a hangod feljavítása nélkül max subbán vagy napiszaron leszel híres, 3 napig. én azt mondom, hogy inkább ne erõltesd, keress olyan hobbit, elfoglaltságot, amiben tehetséges vagy.
a második választ aki irta az elég fura és agyalágyúlt ember. igen vannak ilyen sztárok is de ez már túlzás
az elõzõ iró vagyok elfelejtettem mondani annak aki a másodikat irta hogy nem ebbõl áll az éneklés. amugy én is szeretem miley cyrus-t de lady gagát utálom
énis imádtam a csacska angyalt és most már nemadják pedig olyan jó volt
A kérdező hozzászólása: Én igenis énekes leszek, ha tetszik, ha nem! És igenis jó hangom van, járok énekkara!És a hangom a nyár folyamán nagyon nagyon sokat változott! És Cserháti Zsuzsát nem a magyarsága miatt fujjogtam le hanem azért, mert nem jók a szövegeei! Mert ti egyáltalán nem ismertiek a stílusomat! Maradi emberek vagytok már bocs!Persze pár kedves válaszoló aki néha esetleg van azzal semmi bajom sincs!Na ennyi..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó válaszoló! Te tartottad meg bennem a reményt! :) Van MSN-em! [email protected] Szia!
De ha jobban meggondolom nem rossz a hangod, ne add fel!!Van msn-ed? mert akkor beszélgethetnénk.
Hallottam a videót amin énekeltél azt bisztosan mondhatom hogy híres nem leszel!!!Amúgy is jársz valami szakkörre vagy ilyesmire?
Háát, én azt hittem, hogy tényleg van hangod, de el kell, hogy szomoritsalak, de nagyon nincsen hallásod, sem hangod. Ne próbálkozz, mert csak magadat égeted le. Ilyen kis gyereknek inkább nem netezgetni, meg youtub-bal kellene foglalkozni, hanem a tanulással. Bocs. Egy általános iskolai zene tanár.
Kisanyám nem én vagyok bunkó, hanem te vagy túl hiú, és tudatlan!
A kérdező hozzászólása: Bunkó. 13 vagyok! És azért írtam 19et mert másképp nem engedett be! Szerintem meg küld be te magad a napiszarba a bunkóságodból úgyis te lennél az!
Nem akarlak megbántani, de miért írtad Youtubra azt, hogy 19 éves vagy, amikor még 9nek is alig látszol, és miért írtad azt, hogy tudsz angolul, amikor még közelében sincs az angolnak ahogyan te "énekelsz"? Egyébként meg küld be a videódat a [email protected] - ra. Onnan már egyenes az út a híressé válásig ;)
A kérdező hozzászólása: Utolso valaszolo, ez jo volt! :D Vicces vagy, de oke, ez jo valasz! Koszi!
Utolsó: a kérdezõ hangja pocsék és hamis. linkelt korábban egy jutubos videót vmelyik próbálkozásáról, de már le lett szedve...
szia kérdezõ! Én felvettelek msnre, de úgylátom hogy nem igazoltál vissza. szívesen meghallgatnám, ahogy énekelsz! ha megváltozott az msned, légyszi írj!
Istenem, fölösleges, de ilyenkor újra kiborulok, hogy milyen szánalmasak az emberek... *sóhaj*
Jézusom, tényleg eléggé ZombiPrincess vagy..tiszta ijesztõ a fejed:SSS
Azert mert pontosan a 2009-07-24 13:48 válaszolo utan kiirta az msnjet [email protected] , es ha a GOOGLE-be beirod evicica10 akkor van találat es a ha utanaolvasol a profil Lakhely st. megegyezik.
amm meg sztem nem érdemes kideríteni h ki õ meg ilyenek... szegény hátha belátta hogy nem volt jó ötlet kirakni a videót és inkább képzi a hangját inkább míg tökéletesnem lesz, feltételezzük fel a legnagyobb jót róla. :D
honnan veszed h õ?
Nos, kíváncsi lennék arra, hogy vajon miért is törölte a kedves kérdezö a youtubrol a videot??? Kár hogy nemláttam...
Borzasztó a hangod. Érted? Förtelmes, iszonyú. Ezt el kell fogadnod. Én meg például nem tudok rajzolni, mindenkinek van valami hiányossága illetve erõssége.
Szia! Légyszi tegyél már fel a Youtube-ra videót, hogy meghallgassalak! Vagy esetleg írd már le, hogy mit kell beírni a Youtube-ba! Nagyon kíváncsi vagyok a hangodra. Egyébként még annyi, hogy ha sztár szeretnél lenni, tudnod kéne viselned a kritikát, mert ha nem tudod, akkor tönkre mehetsz lelkileg.:S De akkor ha még tervezgeted ezt a sztárságot, akkor meg tényleg tedd fel a videódat!;)
A kérdező hozzászólása: Pont azért szedtem le youtube-ról..
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, rendes vagy:) És kedves:) Amm hát....egyszerûen csak rosszul esik és ezért nagy a szám de amm hát én tudom h azon a videón télleg hamis volt a hangom....
hajra drukkolok de vissza a száddal ...... xd sok szerencsét de igy mindenki egy önfejûnek fog hinni és nemszeretnek majd ne legyél ilyen nagyravágyó xd
Szerintem ez kamukérdés
A kérdező hozzászólása: Nem változott meg! A többiek meg: HÜLYE BUNKÓ SZEMETEK!!! NA MAJD MEGLÁTJÁTOK!!!!
ha tényleg jó a hangod rakd fel youtube-ra a videot olyan néven, ami könnyen megtalálható és álltalába beírják az emberek pl Katy Perry- Firework vagy Me singing Firework by Katy Perry (lényeg, hogy valami angol címmel) és ha szerencséd van sokan megtalálják, megnézik, lájkolják vagy valami zenész felfedez, mint Justin Biebert is. de ahoz jól is kell meg csinálnod a videót ;DDD
Aham. Most már értem. Nézd, azért még várjuk meg az is, amíg nõiesedik a hangod egy picit, na? :)
Hát igen, ezek közûl ha képet tennének elém, egyet sem ismernék fel, se zenéjüket, se semmijüket, egyedûl osztálytársaimtól hallottam a nevükrõl :) Pedig aztán nem vagyok olyan idõs a 15 évemmel. Szóval csak annyit akarok mondani, mint az elõttem lévõk, ha ember akarsz lenni, ne akarj hasonlítani rájuk, mert nem érnek sokat. Vagy ha be akarsz futni mindenképpen sztárok közé, akkor válassz jobb példaképet
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Igazad van, nem pontozlak le.
Ne add már fel...Mondjuk, igen, abban igazat adok az elõttem szólóknak, hogy elõsször is legyél tisztában a zenével. A másik: kezd el apró dolgokkal. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha már úgy nagyobb vagy, akkor szervezhetnél magadnak egy kisebb koncertet. Vagy mondjuk csinálj egy oldalt, ahol esetleg le lehetne tölteni demokat. A demo az ilyen kis bemutató dalocska, van amikor még 1 perc sincs terjedelemre. Tehát ne akarj rögtön a következõ Lady GaGa lenni, mert úgy tényleg nem lesz ebbõl semmi. Meg ha még ismersz amatõr elõadókat, akkor esetleg lehet olyat is, hogy együtt mentek fellépni. De még a fellépésig is hosszú az út. Gyakorolni kell, számokat kell írni. Ehhez pedig elszántság kell és önbizalom. De ami a legfontosabb, az a tehetség! A tehetség felmérésére egy közzétett YouTube video ill. az imént említett demo megfelel ^.~ Arról megmondják, hogy tetszik vagy nem, és ha tetszik, akkor még hívnak és foglalkoznak veled ^.~ Lány, 14
A kérdező hozzászólása: Most hogy mondod igazad van! *) :S :) lol.... óó, köszi! Bocsi, de a Megasztár túl messze van az othonomtól...TV az azért még nem megy...makói vagyok...Nirvana...tényleg....hát...mindegy...nem vagyok rocker...bocsi..nem tudhattam...azt hiszem sosem leszek zenész ezek szerint..nem tök min1 hogy tudom e hogy ki az az Elvis Presley, vagy a Kurt Cobain??? Attl még lehetek zenész, hogy nem ismerem a nirvanát, vagy a Vad Fruttikat! (ismerem de nem érdekel)
"Ja és Kurt Cubain vagy nem is tudom h kicoda az megy egy hülye Cornos rockker!! wáá (bocsi de nem sokan szeretik csak az öngyilkos akarok leni fajták) és én nenm" Ha már ennyire tudsz mindent a "sztárokról", igazán tudhatnád hogy a "Corn" együttest K-val írják.És Kurt Cobain a Nirvana énekese volt. Attól, hogy nem ilyen egynyári számai voltak még jó zenész volt. És azt hiszem nem csak az öngyilkosjelöltek hallgatják a számait.Elõbb próbálj meg mûvelõdni a zene terén, azután akarj zenész lenni. Sok sikert. Irány a Megasztár!
A kérdező hozzászólása: vagyis gondoltam
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem hülye, nem úggy ondoltam!
A kérdező hozzászólása: Ja és Kurt Cubain vagy nem is tudom h kicoda az megy egy hülye Cornos rockker!! wáá (bocsi de nem sokan szeretik csak az öngyilkos akarok leni fajták) és én nenm
A kérdező hozzászólása: Hülyén azért nem halnál meg, csak egy picit felvilágosítatlanul a sztárokról...nem szekálásból mondtam! Kellemes húsvéti ünnepeket amúgy! Ja és majd a linket berakom, d mé nem raktam fel ezt a youtube izére...
Na ha ezt most nem tudom meg tõled, hogy hannah montana és miley cirrus egy és ugyanazon személy, minden bizonnyal hülyén halok meg.
helyesírásért bocsi, de nehéz ezen írni ja meg a tehetségedet nem vonom kétségbe, csak ez baj a zenepiaccal. de szivesen néznék egy videódat ha raksz youtubera
hát ez nem könnyû szakma, röviden tényleg akkor ha rengeteg pénzed van, vagy rengeteg kapcsolatod, amiket hall az ember hogy így meg úgy meglátták meg aranyos kislány volt, mind hazugság...esetleg ha látban valamit benned akkor is a szenzáció, marketing, pénzért 'futtatnak' aztán pár évet ha megél a karrier elmondhatod hogy ismert is lettél, még ha nem is elismert, megélni a zenélésbõl pedig még egy jó darabig nem fogsz...és ezt azért mondom mert remélem a könnyû sikerért nem sz*pnál nyalnál ki mindenkit hogy gazdag híres legyél.
istenem.. annyira szégyen, hogy az a cél, hogy valaki olyan híres legyen mint hannah montana meg lady gaga.. ezkész.. miért nem akar mostanába senki olyan híres lenni mint például kurt cobain..?
linkeld be azt a videot magadrol
A kérdező hozzászólása: 1, Köszönöm:) Ezek az utóbbiak már kedvesek voltak:D 2, Miley Cyrus az Hannah Montana, egy a kettõ! 3, Háát....honnan tudod, hogy hány éves vagyok? Különben is jó a hangom! 4, A youtube jó 5let, de...hogy csináljam hogy rám találjanak? Van egy pár videóm, és nem látta még senki, pedig van, amelyiket már januárban (3 hónapja) töltöttem fel!
17:41-es vagyok :D Az elõzõhöz hozzátéve, mondjuk Dexter HolLandot válaszd :D Õ az én példaképem. Jó, tudom neked nem jön be a Skate Punk, de õ nem szállt el a fejétõl és egyetemet is végzett... De annak is kevés az esélye, hogy ilyen szinten állj, de ahhoz nem az elõbb leírt feltételek kellenek :D Olvastam, hogy az elsõ cd-jük borítóját kézzel ragasztották fel bandán belül (Amúgy Offspring-rõl beszélek ^^)
A kérdező hozzászólása: ...Szeretem az Offspringot....
már csak azért se nézd le azt ami magyar, mert az angol nem megy.
Én is irok dalokat meg éneklem de ez semmit nm ér a miley is csak a papája miatt lett hires de am is akik billy ray-t szeretik/szerették azoknak tuti nm jön be miley mer teljesen más am én is miley rajongó vagyok (meg a többi) de már rájöttem h nm lehetek hires de a családban meg a barátaim körében mindenki felfigyelt a tehetsgemre és énvagyok a "pacsirtájuk", igaz neked több esélyed lessz angliában de nm hiszem h ennyi idõ alatt sztár lehetsz(gondolom kb. 1 hétre mentek) . de azér sok sikert!!! 13/l
A kérdező hozzászólása: A fürdõben???? Nah jó, mindegy, de mi van Barbie-val? (magyar tinisztár 2009) Az is felrakott az internetre egy videót amin énekelt. Õ is híres lett!!
Hát sajnos ez van. Menj ki Amerikába, tagadd le, hogy magyar vagy. Akkor se leszel tehetséges, csak annyira mint a korodbeli kislányok 50%-a. Ne ilyen senkik legyenek a példaképeid ( Lady Gaga..stb) és nem kell egybõl lefújjogni azt aki magyar. (Cserháti Zsuzsa)Neki legalább volt tehetsége, nem úgy mint ezeknek az egynyári sztároknak. Tanulj valami szakmát. Attól a fürdõben még énekelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Igen, ÉN !! Mert??
Ezen a videón TE vagy és TE is énekelsz?:S
milyen néven vannak fenn a videók? szívesen megnézném.
A kérdező hozzászólása: Bánom is hogy magyarnak születtem. Utálok magyar lenni. Cserháti Zsuzsa..fúúúúúúj!!!!!! Bocsi, ez muszáj volt...... Sajnálom......Egyébként július 5-én megyek Angliába!! 5 nap múlva és ott majd meg fogok próbálkozni énekelni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Belinkelem a zenét (ennek a szövegét nem én írtam, majd azt is feltöltöm csak még mindig nincs kész a videó..) http://www.youtube.com/watch?v=xttj5V-m-2Q
Legyen példaképed Cserháti Zsuzsa!
Aki magyar állampolgárnak született, az már a születés pillanatától meg van bélyegezve, pl. nem lesz soha olyan híresség, mint egy hollywoodi filmsztár. De nem is ajánlom, hogy az légy, hisz soha többé nem lesz magánéleted. Jó példa erre a napokkal ezelõtt elhunyt Michael Jackson.
Léccives töltsd fel a videót a youtube-ra és küldj nekünk 1 linket! szeretnélek meghallgatni, és ha látok benned tehetséget, akkor bõvebb infóval is szolgálhatok!
Ebben mi volt a kötözködés? Leírtam, hogy hogyan mennek ezek. Hova jutottál el félig? Te magad írtad, hogy neked a megasztár messze van, akkor hol akarsz híres lenni? Ez az oldal azért van, hogy választ kapj a kérdéseidre, te megkérdezted hogyan, én leírtam, hogy így (a hozzászólásod elõtti két választ írtam) Amúgy hozzáteszem nem a levegõbe beszélek, volt egy együttesem, amit kezdtek ismerni itt-ott, a volt gitáros pedig csinált egy újat, amit tõlünk teljesen távoli településeken hallgattak, ismertek.
A kérdező hozzászólása: De nem szeretem az ilyen kötözködõs embereket!!! Szerintem ezt az oldalt nem azért találták ki. na mindegy.jó szórakozást..pá! majd sírhattok a hülyeségeteken mikor híres leszek! félig eljutottam!
Jah, azt el is felejtettem hozzátenni, hogy ha nem értesz a zenéhez, miért szeretnél zenélni? Érdemes minél többféle, minél színesebb számot meghallgatni, hogy teljesebb képed legyen, amibõl kiindulhatsz. És, igen, ezeket az idõtálló "hülye rock" együtteseket is érdemes meghallgatni, hisz valamiért mégis évtizedek óta óriási rajongó táborral rendelkeznek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális, és kedves válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!